Gulvbelagte lofter

Lofter af lofter fra firmaet Phobos Plus - dette er en interessant løsning inden for efterbehandling af lofter. Vores loftglasmalerier kan ses ikke kun i teatre, udstillingshaller eller restauranter, men også i landhuse og endda bylejligheder. Og uanset hvor du finder et sådant element i loftindretningen, ser det altid harmonisk og attraktivt ud.

Pris: fra 6000 rubler / m 2 inklusive ophængningssystem

Eksempler på vores arbejde

Skitser for farvet glas

I dag er det den mest populære og elegante teknik til at lave farvede glaslofter. For det første påføres en speciel polymerkontur på glasset, efter at den er helt tørret, er lakken fyldt med forskellige farver. Et fantastisk spil med farver, volumenkontur og intern belysning vil glæde dig og dine gæster i mange år.

Sandblast Ceiling Stained Glass

Det er et tofarvet klassisk glasmosaik i sandblæsningsteknik. Ved hjælp af maskoteknologier anvendes den på forhånd valgte tegning på en speciel film på et tidligere rengjort spejl og er sandblæst. Som følge heraf vedtager de behandlede områder en mat gennemsigtig fløjlsagtig tekstur. Afhængigt af spejlfarvenes farve tager de områder, der er behandlet med sandblæsning, sin farve. Vores firma tilbyder sine kunder en bred vifte af farver, som altid er i vores produktion.

Farvet glas ved metoden til direkte UV-udskrivning

Billedet påføres glaspladerne på en storformet flatbed UV-printer med den højeste opløsning. Hvis klienten ønsker det, kan billedet udskrives på filmen og derefter påføres glasset. Interiør fotoprint er en ny og fantastisk trend inden for indretning. Et sådant vindue med farvet glas vil tilføre mystik, farver og unikhed til enhver indstilling.

Designet af farvede glaslofter

Normalt er det farvede glasloft et ophængt T-formet system, hvor de farvede glaspaneler er indlejret indefra. Bag suspension systemet er der baggrundsbelysning - luminescerende lamper eller LED stripe. Dette design er meget elegant, komfortabelt og let at betjene. Standardcellestørrelsen er fra 30 til 60 cm. Det er også muligt at fremstille et suspensionssystem til ordre.

Skitse til loft farvet glas

Vores firma tilbyder sine kunder sit eget unikke katalog af billeder til sandblæst farvet glas - ornamenter, mønstre og mange andre tematiske billeder. For farvede glaslofter med fotoudskrivning - mere end 10.000.000 professionelle billeder med høj opløsning på mange forskellige emner, finder du helt sikkert noget specielt til dit interiør.

Derudover kan du give din kildekode eller bestille en unik farvet glasskitse. Det kan tegnes og færdiggøres fra ethvert billede du kan lide.

Funktioner af farvede glaslofter

 • Skønhed. Sådanne lofter gør interiøret mere attraktivt, forbedrer dets design;
 • Evnen til at installere ekstra armaturer. Dette gør det muligt at få en usædvanlig, men alligevel ensartet belysning af det omgivende rum i rummet;
 • Miljøvenlighed. Glas er et naturligt naturmateriale, der ikke udsender nogen skadelige elementer og ikke forårsager allergiske reaktioner, derfor kan farvede glaslofter installeres i alle lokaler;
 • Modstandsdygtig overfor fugt. Belagte lofter af enhver art er ikke udsat for vandets hærgen. Hovedbetingelsen her er spørgsmålet om kvalitet, med andre ord skal sådanne lofter opfylde alle de krav og standarder, der pålægges dem. Som et resultat kan farvet glas på loftet installeres i rum, hvor luftfugtigheden er forhøjet;
 • Stort udvalg af modeller. Forskelligheden af ​​foreslåede skitser til glasmosaik er meget stor, og der er altid mulighed for at eksperimentere med deres fantasier til individuelle ordrer;
 • Nem installation og vedligeholdelse.

Flise størrelse:

Den mest optimale til visuel opfattelse i boliger og kontorrum følgende flisestørrelser:

 • 60x60 cm til hængende system med dekorative beslag
 • Tilgængelig på forespørgsel.

Belyset glas i loftet

Farvet glas i loftet med lys i dag bliver stadig mere populært. Ved at bruge dem i indretningen giver rummet en følelse af åbent rum og åndelighed. Med alle dets yndefulde udseende er glasmosaik med belysning ubesværet i deres pleje, de er ikke bange for vådrum. Men et vigtigt punkt for farvede lofter er et omhyggeligt udvalg af materialer og samvittighedsfuld installation af produktet. Overvej de vigtigste punkter i valget af materialer til disse lofter.

Udvælgelse af gennemsigtige materialer til glasmosaik

Akrylglas og almindeligt silikat anvendes hovedsageligt til det farvede glasloft.

Akrylglas

Akrylglas (det kaldes også plexiglas) er en gennemsigtig plastik, der efterligner almindeligt glas, men har flere fordele. Den største fordel er, at det er næsten umuligt at bryde. Selv fra et stærkt slag kan plexiglas knække, men vil ikke knuse i skår.

Akrylmateriale er meget godt som lydisolator, det er en stor fordel at bruge i lejligheder, hvor der ofte ikke er nogen hindringer for lyd mellem naboer. Også plastik er velegnet som varmelegeme, det er en varmeisolator i sig selv, og sammen med luftgabet mellem loftet og glaset klæber det vidunderligt med opbevaring af varme i rummet.

Forenkling af forarbejdning kan også kaldes en stor fordel, akrylmateriale kan behandles med ethvert værktøj uden at opnå uventede sprækker og revner. Der er ingen grænser i valget af plexiglasfarvefarver. Den eneste ulempe er ridsebestandighed, så det er bedre at undgå slibemidler, når du forlader.

Silikatglas

Regelmæssigt (silicat) glas er også et meget godt materiale til fremstilling af farvede glaslofter. Bare tag vare på ham, vil ethvert middel til husholdningskemikalier gøre. Men den store ulempe ved dette materiale er skrøbelighed. En del af problemet løses ved at klæbe en gennemsigtig film på glasset, men det beskytter kun glasset mod at splitte i små stykker. Den store fordel ved glas farvet glas er evnen til at give det forskellige former, og ikke kun formen af ​​en flad flise.

Udvælgelse af fastgørelsesmaterialer til loftslofter

Til montering af farvede lofter med lys kan den mest almindelige og økonomiske løsning være et standard Armstrong monteringssystem. Denne type installation er ret simpel, så længe glasflisen er lille. Sammenlignet med de vigtigste fordele - lav pris og nem installation, er der en ulempe, hvilket er meget vigtigt for loftslofter. Dette er en begrænsning i installationsløsningerne til installationen, da dette system antager standardglasfliser 60 * 60 cm.

Til fastgørelse af et glasmosaik anvendes rammer til farvede lofter fremstillet af forskellige metaller: messing, stål og aluminium. Denne indstilling er ret enkel og alsidig. Metalprofiler, det er muligt at gøre enhver form og størrelse, og også fra dem kan du montere eventuelle understøttende strukturer for farvet glas: linjer, celler af forskellig størrelse, omkreds mv. Denne profil giver dig mulighed for at lave komplekse volumetriske lofter. Det ser let ud og er stærkt nok til at modstå vægten af ​​glasfliser i forskellige størrelser.

Et interessant punkt i brugen af ​​metalprofiler er mulighederne for deres dekorative trim. Messingprofil, for eksempel, kan udstedes i form af antik bronze, det vil give individualitet til glasmosaiket. Også dette materiale gør det muligt at gøre overfladen struktureret, male den i forskellige farver. Samtidig giver messingmaterialet ikke korrosionsprocesser.

Separat er det værd at bemærke smedede fastgørelsesanordninger til farvede lofter. Besidder alle fordelene ved metalprofiler, er de selv kunstværker og komplet med håndlavet kunstglas, ser godt ud.

En anden måde, hvorpå farvede lofter med belysning kan monteres, er trærammer. Glasfliser på dem er monteret på toppen. Frostet glas og farvede ruder med flerfarvede tegninger ser meget smukke på en trækasse. Et glasmosaik i dette design passer godt med antikke træmøbler og skaber en passende atmosfære.

Udvælgelse af belysning til loftslofter

Loftet glasmosaik med belysning er meget krævende med hensyn til valg af lyskilde. Meget af skønhed og charme af farvet glasloft afhænger af den valgte belysning.

For at belyse det farvede glaspas:

 1. Lysstofpærer. Denne type baggrundsbelysning er meget praktisk, fungerer uden støj, og det er ikke nødvendigt at skifte lyskilder ofte. Et glasmosaik på loft med en sådan belysning bliver jævnt belyst med diffust lys.
 2. Neonlys. Brugen af ​​denne belysning er også velegnet til loftslofter, der også kvalitativt diffunderer lyset og understreger skønheden i det farvede glas. En neonlampe tjener også i temmelig lang tid, men det har flere ulemper: den relative høje pris; uforenelighed med metalfastgørelsesanordninger; Nogle gange er det svært at installere en switch.
 3. Lysdioder. I øjeblikket er det den mest alsidige og mest populære måde at oplyse farvede glaslofter på. LED-pærer er kompakte og velegnede til et lille mellemrum mellem loft og glas. Disse lamper er også holdbare og meget økonomiske. Farvevalg er varieret. Det er meget bekvemt for loftet med baggrundslys for at anvende båndet af LED-pærer.

Det vigtigste, der er værd at vide, er, at almindelige glødelamper ikke passer til glasmosaik.

For det første er rummet mellem loftet og loftet lille og dårligt ventileret, så den varme, som glødelampen udsender, kan skade både glasmosaiket og loftet som helhed. For ikke at nævne faren for brand.

For det andet vil lampen "vende" adskilte dele af farvedrudevinduet, og ikke tegningen som helhed, hvorfra det vil blive knust og besværligt. Den samme mangel på brug af spotlights og energibesparende pærer.

Loft farvede ruder med belysning

Udformningen af ​​lofter med farvede ruder er blevet brugt siden begyndelsen af ​​forrige århundrede. Over hundrede års historie og udvikling, teknologier, materialer og kunstformer har gennemgået væsentlige ændringer: som følge heraf krystalliserede de bedste muligheder ud af mange forsøg og virksomheder i alle retninger. Hvis først vinduet i loftglaset kun kunne findes i de dyreste og statushuse, så kan farvet glas i al sin herlighed i dag afsløre sig i næsten ethvert hjem.

Installation af oplyste farvede lofter er lidt mere kompliceret end at arbejde på simple analoger, men denne proces vil ikke tage for lang tid for Steklosphere-fagfolkene. Det er også værd at huske, at et sådant loft "spiser" ca. 20 centimeter højt. Men når lyset er tændt, skaber dette objekt en visuel illusion af dybden og det store rumvolumen.

De, der ikke desto mindre beslutter at vælge farvet glas, vil uden tvivl ikke fortryde det, for bortset fra de oplagte dekorative fortjenester i farvede ruder med lys er et unikt og individuelt fænomen. De gør hele interiøret særligt og unikt.

Konstruktive muligheder

Ejere af moderne lejligheder og huse, der ønsker at stjæle et værelse med farvede ruder, kan vælge flere konstruktive muligheder.

 • False lofter. Monteret på en metalramme. En væsentlig fordel ved denne teknologi er evnen til helt at rette op på eventuelle mangler og uregelmæssigheder i substratet.
 • Stræklofter. Antag installation af en ekstra ramme. Spændingsdelen er fastgjort til den, og et farvedrudevindue installeres parallelt.
 • Loft-loft. Dette produkt er af lukket type: Fastgørelsen er lavet i en niche eller æske. Hvis den kunstneriske hensigt kræver skabelsen af ​​volumetriske, konvekse former, så er dette den bedste løsning.
 • Kassettelofter "Armstrong". De er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​ligesidede celler, der igen er monteret på profilen. Den hele farvede sammensætning er opdelt i elementer i overensstemmelse med størrelsen og antallet af tilgængelige celler. Dette design gør det muligt at lukke store områder med glasmosaik. I dette tilfælde er det særligt vigtigt, at hvis en del er beskadiget, er det nemt at udskifte en separat celle uden at berøre de andre elementer.

Installation af kassettelofter begynder med en plan og markering. Et skridt på 60 cm observeres mellem fastgørelserne af suspensionerne. For at installere de hængende ankre følger boringen huller efter markeringen. Ankre kan være op til 20 cm, den specifikke størrelse afhænger af typen af ​​lampe.

Efter fastgørelsen af ​​suspensionerne er belysningselementerne installeret. Dernæst ved hjælp af bolte monterede bæreprofiler. Under arbejdet med dette arbejde, skal du nøje overvåge, at der ikke er nogen skævhed i det fremtidige loft. Ellers er det ikke muligt at installere glaspladen.

Det næste trin er fastgørelse til den største støtteprofil for den vinkelrette ekstra. Som et resultat fremkommer en lathing, hvis celler svarer til glaselementernes størrelse. Det sidste trin er at installere glaspladerne selv i de resulterende celler og fiksere dem med selvlukkende skruer. Imidlertid er nogle elementer ikke fastgjort for at give mulighed for at betjene belysningsenhederne.

Lofter af alle former og konfigurationer

Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe forskellige produkter i form. Der er flere typer af former:

 1. Rektangulær. Et sådant vinduesglas vil se godt ud, gentage rummets form og placeres langs centrum. I et rektangulært rum med et rektangulært loft kan lampen laves zoning. Hvis du f.eks. Har udstyret et vindue af glasmosaik over et bord, vælger du et spiseplads.
 2. Rund eller oval. Et ophængt loft eller gipsplader med buede konturer kan accentueres af et lignende glasmosaik. Sådanne former er mere relevante for store rum, de kræver komparativt rum, i den smalle hall eller i køkkenet er det bedre at vælge andre muligheder.
 3. Kuplede. Det kan være efterspurgt i hytter, private huse, penthouses med store haller og stuer. Imidlertid er farvede glas kupler mest udbredte på offentlige steder: indkøbscentre, uddannelsesmæssige og medicinske institutioner, banker og togstationer dekoreret med et sådant designer produkt vil blive virkelig unikke kunstgenstande. Den foretrukne teknik i dette tilfælde er Tiffanyys glasmosaik, da det har evnen til at montere elementerne i en vinkel med hinanden, hvilket giver dig mulighed for at danne tredimensionelle strukturer.
 4. Utraditionel. Hvis det ønskes, kan det farvede glasloft med belysning tage på næsten alle de mest indviklede konturer. I det moderne interiør er dette udtryksfulde middel fortjent til stor popularitet.

Glasbelysning loftslamper

Den vigtigste komponent i farvede glaslofter - lys. Det er takket være lysets lys, at de erhverver deres ekspressive egenskaber. Hvis farvet glas skinner på vinduerne, døre og skillevægge takket være sollyset, til lofter er ekstra kunstig belysning den eneste måde at afsløre alle dine kvaliteter på.

Typen belysning og placering af armaturer påvirker designelementerne i hele produktet, derfor skal disse parametre gennemtænkes i designfasen. Kvaliteten af ​​lamper eller lysdioder afhænger af holdbarhed og brugervenlighed, fordi hvis belysningselementerne fejler, skal de udskiftes, hvilket er ret besværligt. For at farvekonstruktionen af ​​Moskvas studio "Steklosphere" skal udformes så præcist som muligt, skal lyset være ensartet og have en kold skygge.

Alle de angivne krav er opfyldt af LED strimler, fluorescerende, neon og halogenlamper. LED stripe er i stand til at give den mest ensartede belysning. LED- og neonlamper er også bekvemme, fordi der ved brug af dem er mulighed for at ændre lysets farve og lysstyrke ved hjælp af en fjernbetjening, der er forbundet til styreenheden. En vigtig funktion, der skal være opmærksom ved udformningen af ​​baggrundslyset er behovet for at finde et sted at rumme selve enheden. Det ville være mere korrekt at tage det ud af vinduet med farvet glas, så i tilfælde af en sammenbrud var det muligt at fjerne problemet uden at afmontere hele produktet.

Afhængig af placeringen af ​​belysningselementerne kan der skelnes mellem tre typer belysning af loftets ruder:

1. Slut. Lyskilder er placeret omkring loftets omkreds i slutningen. Denne mulighed er relevant for lofter installeret i en niche. LED-båndet er perfekt placeret på enden. Dens fordel er, at lyskilderne selv er usynlige for øjet. Men hvis glasindsatsen er stor nok, så er det bedre at bruge yderligere typer belysning for tilstrækkelig belysning.

2. Internt. Lamperne er anbragt på væggen bag det farvede glas. Skjul dem fra syne på to måder. Eller det er nødvendigt at øge afstanden fra loftet til glasset og samtidig forlade brugen af ​​gennemsigtigt farveløst glas, eller du kan bruge en plexiglas screeningsskærm. Skærmen er et universalværktøj, der diffunderer let og helt skjuler belysningselementer.

3. Eksternt. Det er muligt at arrangere belysningselementer foran et glasmosaik, men denne metode ses sjældent i dag, da det bliver brugt, mister produktet volumen og dybde. Malerne kan se mindre lyse ud.

Lofter i lofter: funktioner og fordele

Farvet glasloft begyndte at blive brugt som en dekorativ indretning i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og det opnåede næsten øjeblikkelig enorm popularitet. Allerede på det tidspunkt for mange mennesker, der ønskede at få et loft med farvet glasmaleri i deres hus, var noget urealiserbart, fordi omkostningerne var forbudt høje. I dag kan næsten alle boligejere installere et farvet glasloft og give deres interiør en smule luksus og elegant.

Særlige egenskaber

Grundlaget for ethvert farvet glasloft er en metalramme konstruktion. Rammens kvalitet og styrke har direkte indflydelse på det farvede glaslofts levetid. Til dato vil farvede glas på loftet i lejligheden ved første øjekast forekomme noget for eksotisk. Men med et korrekt udvalgt design og en vellykket installation af et sådant loft vil give lejligheden en lille charme og raffinement, fordi det glaserede loft er unikt og elegant.

Hvis ejeren af ​​lejligheden har en oval korridor, så kan du vælge et glasmosaik i stil med et loft.

Fordelene ved det farvede glasloft

Ud over det attraktive æstetiske udseende har det bejdsede glasloft flere andre fordele:

 • Variety. Glasmosaik i loftet er lavet i fem tilgængelige teknikker, og de anvendte billeder kan bære helt enhver karakter: fra et billede og en almindelig arabesque til abstrakte farveskygger. Ægte kunstnere skaber autentiske kunstværker. Glasmalerier gør sjældent dobbeltarbejde, så vi kan sikkert antage, at ethvert design, der er erhvervet, er eksklusivt.
 • Undemanding pleje. For glas, som er grundlaget for det farvede glasloft, er det yderst let at passe på. Det knækker ikke, som gips, og går ikke som et strækloft. For at bevare det oprindelige udseende, skal det bevarede glasloft periodisk rengøres af aflejret støv med en fugtig klud.
 • Holdbarhed. Hvis du ikke anvender mekaniske virkninger på glasmosaikloftet, vil det tjene udlejeren i flere årtier. Han klarer sig perfekt med skarpe temperaturspring, er ikke bange for svampe og parasitter og er fuldstændig immun mod høj luftfugtighed. Efter at have installeret et glasmosaik på loftet i badeværelset, vil det efter mange år se ud som nyt.
 • Nem installation. Med det gipsede loft skal det beskadigede eller smuldrede område gipses igen, men samtidig er det nødvendigt at arbejde med hele overfladen, ellers vil skadestedet være mærkbart.

Men i tilfælde af et farvet glasloft er alt meget enklere: hvis en af ​​glaselementerne pludselig går i stykker, skal du fjerne den fra strukturen og erstatte den med en lignende variant.

 • Økologisk sikkerhed. Glas er et miljøvenligt materiale, der ikke er i stand til at skade menneskekroppen. Når det bruges, udsender det ikke skadelige giftige stoffer. Glas er ikke underkastet vækst af skimmel, har unikke egenskaber, og samtidig er det visuelt repræsenteret som et skrøbeligt og letvægts byggemateriale. Ikke desto mindre er glas et meget slidstærk og kemikalieresistent materiale, og efter afslutningen af ​​dets drift er det genbrugeligt.

En masse positive egenskaber gør farvet glas i loftet en yderst attraktiv og fristende mulighed for at afslutte loftoverfladen.

form

Glas i loftet er lavet i følgende former:

 • Dome - det vil se meget attraktivt ud i et rummeligt værelse. Lejligheden er den bedste mulighed for placeringen af ​​farvet glasloft er en stue. Ofte anvendes denne form for offentlige institutioner, såsom et indkøbscenter, universitet, klinik eller teatersal.
 • Round - en god mulighed for et privat værelse. Dette loft passer godt ind i soveværelset. Glatte former giver rummet en atmosfære af ro og ro.
 • Loft - Formen og størrelsen af ​​denne indstilling varierer, derfor er den velegnet til enhver form for rum. Styliseringen af ​​mønsteret vælges afhængigt af det formål, at denne type loft skal opfylde.
 • Rektangulært - farvet glasloft af denne form kan anvendes i både boliger og forretninger. Det eneste værd at tænke på er metoden til at anvende billedet.
 • Ikke-standard - form af et sådant loft er begrænset af præferencer og smag af designeren og kunstneren. Denne mulighed er passende i enhver form for rum.

Gulvbelagte lofter

Gulvbelagte lofter imponerer altid med deres skønhed. Disse strukturer, uanset hvilken type glas og mønster, gør rummet mere rummeligt og højt. Ikke så længe siden var det farvede glasloft en egenskab af rigdom og luksus. I dag er situationen anderledes: På grund af overflod af materialer og teknologier er farvede glasstrukturer blevet tilgængelige, så de bliver mere og mere brugt til indretning.

Funktioner, fordele og ulemper ved farvede lofter

Ethvert loft farvet glas vindue er installeret ved hjælp af en ramme. Der er et direkte forhold mellem styrken af ​​dette design og glasloftets levetid. Det er meget svært at lave en stærk og pålidelig ramme selv. For at udføre denne opgave er der ikke kun brug for materialer, men også specialudstyr. Derfor består omkostningerne ved farvet glasloft af to komponenter - prisen på indstøbte glasindsatser og prisen på rammen.

Glasmosaikloft i interiøret

Der er flere muligheder for installation af glaslofter:

 • installation i form af en suspenderet konstruktion (egnet til små glas)
 • installation på princippet om et kassette loft
 • installation i en gipspladeboks, bag hvilken bundfladen af ​​loftet, kommunikationen og ledningerne er skjult.

Sidstnævnte mulighed har flere ulemper end fordele. Først og fremmest skal det bemærkes, at der er behov for at dekorere siderne af kassen, hvis vinduet med farvede glas er installeret på det nederste niveau af en todelt ramme. En anden ulempe er, at sådanne konstruktioner er omfangsrige. Derudover er gipsvæg en upålidelig base, så det er nødvendigt at reparere massive glasplader til bundloftet. Dette problem løses ved hjælp af metal suspensioner.

Det fascinerende glasmosaettloft foto

Varianter af farvede glaslofter

Afhængigt af typen af ​​ramme og andre designfunktioner er der flere typer af farvede glaslofter.

Tabel. De vigtigste sorter af farvede glaslofter.

Glasmaleri bliver et stadig mere populært dekorativt element i alle boliger og forretninger.

Typer af farvede glaslofter

I farvede glaslofter er der ingen klassifikation efter type mønster. Dette kriterium for eksamen er for omfattende og forskelligartet. Der er en klassifikation i henhold til loftets form og teknikken til at lave farvet glas.

I overensstemmelse med den første parameter skelnes mellem følgende former for disse strukturer:

 • dome;
 • runde;
 • loft lamper;
 • rektangulære og firkantede;
 • ikke-standardformular.

Domes - det bedste valg til store områder. Sådanne lofter kan ses i salerne til festligheder og ceremonier, prestigefyldte indkøbscentre, gallerier, udstillingshaller. Dome-formede lofter kan kun laves ved hjælp af Tiffany-teknikken.

Dekorativ kuppel (lysekrone), lavet af poleret rustfrit stål. Farvet glas bruges til at fylde lysåbningerne.

Tiffany Glas Glas Eksempel

Runde farvede glaslofter ligner en næsten flad lysekrone med stor diameter. Disse designs bruges ofte i udformningen af ​​boliger og offentlige bygninger, gallerier, teatre. Foretrukken indretningsstil: art deco eller moderne. Ved brug af passende mønster kan glas anvendes i værelser indrettet i etnisk stil.

Runde glasmosaik

Loft som "loft" ligner runde lofter, men de har en form tæt på sfærisk. Størrelsen af ​​design kan være den mest forskelligartede. Sådanne farvede glaselementer er traditionelt installeret i små udsparinger af overflade-nicherne.

Loftet farvet glas: det optimale valg for ethvert værelse

Rektangulære og firkantede lofter kan klassificeres som standard. Dette er det mest enkle at fremstille, og derfor det billigste design. Du kan bruge dem til dekoration af lokaler af enhver stil og formål.

Den ikke-standardiserede form af farvede glaslofter indeholder et stort udvalg af muligheder. Glasindsatser kan have en indviklet form med glatte bøjninger og præcis geometri.

Usædvanligt farvet glas på loftet

Ikke-standard farvet glasloft

Farvet glas teknologi

Til dato er der mindst ti teknologier til fremstilling af farvede glasmalerier. Mange af dem er til rådighed for selvstændig skabelse af farvede glas tegninger.

Tiffany

Den sværeste i udførelsen af ​​teknologi - "Tiffany". Det er den ældste teknologi. Det var på denne måde, at designelementerne i vinduer, buer og lofter i paladser og templer blev lavet. Katolicismen har en særlig kærlighed til farvet glas. Alle væsentlige lokaler i denne religion er dekoreret med abstrakte og tematiske tegninger af farvet glas.

Dekoration farvet glas i Tiffany teknik

Tiffany-teknikken indeholder flere teknikker til behandling og sammenføjning af glas:

 • skære glas figurer i overensstemmelse med figuren
 • glasslibning ved hjælp af en stationær sander;
 • limning af enderne (sektioner) af glasset med speciel aluminiumsfolie;
 • Tilslutning af briller ved hjælp af lodde og lodning.

Installation af loft farvet glas, fremstillet ved teknikken af ​​Tiffany

Hver fase af arbejdet indeholder mange nuancer, uden at det er umuligt at oprette et smukt og holdbart glasmosaik. Men med behørig udholdenhed kan du perfekt beherske enhver virksomhed.

Master klasse: farvet glas Tiffany gør-det-selv

I denne artikel kan du finde en detaljeret mesterklasse med trinvise illustrationer om oprettelsen af ​​Tiffany Glasmosaik. Der er også mange interessante muligheder for opførelse af et glasloft.

sammensmeltning

Denne teknik er baseret på metoden til sintring af glas for at opnå en flerfarvet mosaik. At lave glasmalerier kræver særlige ovne. Ved hjælp af denne teknik er det muligt at fremstille både flade og volumetriske produkter.

Glasfiberfusionsteknik

Klassisk eller traditionel måde

Den klassiske metode til at skabe glasmosaik giver mulighed for en speciel fleksibel men holdbar ramme, hvori de udskårne stykker glas er indsat. For hvert element - dets egen ramme. Metallprofilen er lavet af aluminium, så den er fleksibel nok til at gentage den form, der kræves for at skabe et mønster af glas.

Teknologien til at skabe klassiske glasmosaik

kombineret

Denne teknologi er et kompleks af flere teknikker til fremstilling af farvet glas. For eksempel "Tiffany" og den klassiske. Hver mester bestemmer hvilken kombination af teknikker der vil være mest succesfulde for at skabe et bestemt produkt.

Film, malet og gelatineret glas

Alle disse metoder til at skabe et flerfarvet mønster henvises også til teknikkerne til fremstilling af et farvet glasvindue. Men i virkeligheden er de kun efterligninger. Film metode er en ansøgning. Billedets elementer skæres ud af farvet (uigennemsigtig eller gennemskinnelig) selvklæbende film og fastgøres på en almindelig glasdug.

Film farvet glas er et alternativ til Tiffany's dyre glasmosaik, fremstillet på fast glas

Jellied stained glass er lavet af maling og lak, men det er foretrukket at fjerne lakker. For at oprette et sådant mønster skal du først tegne konturen af ​​hver del med en særlig pasta. Derefter fyldes rummet inde i konturen (hældes) med lak af den ønskede farve.

Fyldning af dele efter at have tegnet konturen med en speciel pasta

Produktion oversvømmet farvet glas

Glaseret gelé - hvordan man laver

Malet farvet glas er lavet ved hjælp af specielle maling. Denne teknik er ikke anderledes end malingen med maling eller gouache.

Malede farvede ruder "Fairy"

Sandblæsningsmetode

Til fremstilling af glasmalerier af denne type anvendes teknikken til glasbehandling med slibende stoffer og materialer. Ved hjælp af moderne sandblæsemaskiner kan du oprette ikke kun matte, men også multi-farvede tegninger.

Sandblæsning farvede lofter

Suspenderet sandblæst farvet glasloft

Sandblæsningsprincip

ætsning

Ved anvendelse af denne teknik opnås påføring af glas ved anvendelse af en pasta, som indeholder flussyre. Det behandlede område af glas bliver kedeligt og groft. Dybden af ​​ætsning kan være anderledes. Brug denne teknik, få relief-tegninger med en masse skyggeeffekter.

Fotoprint

Fotoprint er den nemmeste måde at lave farvet glas på. Der er to muligheder for implementering: Fotoudskrivning påføres direkte på glasset eller på filmen, som er placeret mellem to eller tre ark gennemsigtigt glas.

Fotoprint på et glasloft

Lysets rolle i designet af farvet glasloft

Belysning er et nødvendigt element i ethvert glasloft. Den korrekte sammensætning af punkt og lineære lamper vil tilføje dybde og udtrykkelighed til den øverste del af rummet. Baggrundslysets farveskema kan være meget anderledes, men det skal være i harmoni med mønstret af farvet glas.

For at opnå effekten af ​​loftets tyngdekraften anvendes brugen af ​​skjult belysning, hvor tilstedeværelsen af ​​armaturer minimeres. Denne metode er mest effektiv, når du bruger frostet glas. I dette tilfælde får du en ensartet diffust strøm af lys, som straks hælder fra hele loftets areal.

Glasmosaik med belysning

For at skabe baggrundsbelysning af farvede glasstrukturer anvendes hovedsageligt fluorescerende LED- og halogenlamper. Da belysningsenhederne er placeret inden i rammen (boks), er der ikke behov for at vælge dyre lamper med smukt dekorativt design. Antallet af belysningspunkter afhænger af den ønskede intensitet af lysstrømmen i et bestemt rum.

Glasmalet loftscassette med lasergravering

Montering af farvet glasloft

Til selvinstallation af glasmosaik anbefales det at vælge en kassettemetode på enheden. I dette tilfælde vil processen være mindre tidskrævende og mere sikker. I modsætning til de massive runde og rektangulære glasmosaik skal du arbejde med små glasplader. Deres installation vil ikke forårsage vanskeligheder.

Cassette loft tegning eksempel

Armstrong type kassettefarvet loftinstallationsskema

Montering af et farvet glas loftfoto

En anden mulighed, hvis gennemførelse er enkel og overkommelig: installation af glasmosaik i tørvægsmetoden. Eller rettere, i en nicheskrin. For at udføre denne opgave perfekt, skal du i det mindste vide, hvordan man konstruerer en sådan kasse og hvordan man installerer et glasmosaik i det.

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, at nichen i gipsvæggen ikke er et loft på to plan, på trods af at begge mønstre har en stor lighed. Ofte er udsparingerne til indsættelse af et glasmosaik ikke firkantede og rektangulære, men afrundede eller komplekse, skævt. Teknikken til at designe sådanne nicher adskiller sig fra teknikken til montering af figurerne af et todelt gipsloft.

Glasmosaik i gipsplader

Indsæt farvet glas udføres i en speciel profil, som er fastgjort langs konturen af ​​nicheen. Hvis bøjningsradiusen af ​​det farvede glas er lille, kan metalstyret ikke være bøjet, så det følger præcist profilkonturerne for at indsætte det farvede glas.

Faktum er, at PN 28/27 profilen kun bøjer på bekostning af sideskæringer, mellem hvilke der er lige sektioner. Sådanne bøjningslinjer er tilstrækkelige til at konstruere nogen tal på et to-niveau gipsloft. Men de er for grove og unøjagtige til dannelsen af ​​farvede glasnicher.

Sådan laver du en niche for at installere et glasmosaik

Profilen til installation af et glasmosaik i en gipskasse er T-formet og består af to dele: en vandret længde på 16 mm og en lodret længde på 10 mm. Følgelig har den vandrette del to sidestylder placeret på begge sider af den lodrette stang. Bredden på hver hylde er højst 7 mm. Hver af dem er en støtte til farvet glas.

Ordningen med farvet glasloft

For at fikse profilen i slutningen af ​​nicheen anvendes der en perforeret monteringstape, som er loddet til profilens vertikale del. Derefter trækkes monteringsbåndet op til niveauet af den øvre styring, der holder rammens ramme og fastgjort med skruer. Profilfiksering udføres således hver 20-30 cm.

Ramme til gipsplader i loftet

Kompleksiteten af ​​installationen af ​​profilen ligger i, at konturerne af nicheen, designet af installationsteknologien af ​​et to-niveau loft, altid vil have hjørneområder. Og til at lægge en fleksibel farvet glasprofil, er der brug for glatte glatte linjer.

Derfor anbefaler mesteren for installationen af ​​glasmosaik at bruge følgende teknik til montering af nicher i en gipsvægs boks:

 • Lav metalprofilens ramme med 1-2 mindre end det, der kræves, når der monteres et loft på to niveauer.
 • hullerne kompenseres af fremspringene i udlandet af rammerne af gipsplader.

Bøjning af guideprofilen

Med andre ord skal dimensionerne af pletteringen af ​​gipspladerne svare til diagrammet af kassen og nichen i den. Men rammen skal have mindre dimensioner for at tilvejebringe fremspringene af gipspladen, hvortil profilen for farvede ruder vil blive rettet. Hvis du bruger denne teknik, vil alle bøjningslinierne ideelt set svare til formen på glasindsatsen, da lige komplekse former med en lille bøjningsradius af linjer kan skæres fra gipspladen.

LED baggrundsbelysning montering
i et nicheloft

Monteringsramme
for farvet glas

En anden mulighed ramme for farvet glas

Montering af farvet glas i bærerrammen

Klar farvet glas med lys dekorerer dit interiør

Alle materialer til fremstilling og installation af farvet glas, herunder profiler og farvet glas, kan købes i specialforretninger og værksteder.

Loft farvede ruder med belysning

Der blev fundet 13 stillinger, der matchede dine søgekriterier.

Loft glasmosaik med lys: hvordan man vælger og køber

Fair Masters er et hypermarked, der forener mange håndlavede butikker af forskellige sælgere fra hele verden.

Købere og håndværkere samarbejder direkte uden at betale ekstra margener og provisioner fra formidlere. Masters selv fastsætter priserne på værker og leveringsbetingelser og betaling, de selv sender købet til kunden. Vær opmærksom på at i hver butik på Mesterens Mester kan forskellige betalings- og leveringsmetoder anvendes - vælg den der passer bedst til dig. Du diskuterer alle faser og køber direkte fra sælgeren, hvilket betyder at du ikke behøver at kommunikere med tredjeparter - du vil hurtigt og fuldt ud kende alle de vigtigste ting og købe produktet førstehånds.

Vælg hvad du kan lide? Angiv alle detaljer fra mesteren ved at kontakte ham gennem "Beskeder" - diskuter alle nyanser i en personlig samtale og om nødvendigt foretage korrektioner.

Og vores omfattende og detaljerede katalog giver dig mulighed for hurtigt at vælge hvad du har brug for - filtre til pris, farve, nøgleord og materialer, der bruges af herrerne, kommer til undsætning. Forfatterens fotos, en detaljeret beskrivelse, størrelse og detaljerede kundeanmeldelser bliver et komplet billede - du får en klar ide om, hvad du skal købe.

Hvis du har fundet det, du har brug for, men du vil ændre udseendet af dette arbejde lidt, tilføj eller fjern detaljer, øg eller formindsk produktets størrelse, skift farve, du har mulighed for at bestille dit ønske direkte fra mesteren. Hav en god shopping!

Loft farvede ruder med belysning

Udformningen af ​​lofter med farvede ruder er blevet brugt siden begyndelsen af ​​forrige århundrede. Over hundrede års historie og udvikling, teknologier, materialer og kunstformer har gennemgået væsentlige ændringer: som følge heraf krystalliserede de bedste muligheder ud af mange forsøg og virksomheder i alle retninger. Hvis først vinduet i loftglaset kun kunne findes i de dyreste og statushuse, så kan farvet glas i al sin herlighed i dag afsløre sig i næsten ethvert hjem.

Installation af oplyste farvede lofter er lidt mere kompliceret end at arbejde på simple analoger, men denne proces vil ikke tage for lang tid for Steklosphere-fagfolkene. Det er også værd at huske, at et sådant loft "spiser" ca. 20 centimeter højt. Men når lyset er tændt, skaber dette objekt en visuel illusion af dybden og det store rumvolumen.

De, der ikke desto mindre beslutter at vælge farvet glas, vil uden tvivl ikke fortryde det, for bortset fra de oplagte dekorative fortjenester i farvede ruder med lys er et unikt og individuelt fænomen. De gør hele interiøret særligt og unikt.

Konstruktive muligheder

Ejere af moderne lejligheder og huse, der ønsker at stjæle et værelse med farvede ruder, kan vælge flere konstruktive muligheder.

 • False lofter. Monteret på en metalramme. En væsentlig fordel ved denne teknologi er evnen til helt at rette op på eventuelle mangler og uregelmæssigheder i substratet.
 • Stræklofter. Antag installation af en ekstra ramme. Spændingsdelen er fastgjort til den, og et farvedrudevindue installeres parallelt.
 • Loft-loft. Dette produkt er af lukket type: Fastgørelsen er lavet i en niche eller æske. Hvis den kunstneriske hensigt kræver skabelsen af ​​volumetriske, konvekse former, så er dette den bedste løsning.
 • Kassettelofter "Armstrong". De er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​ligesidede celler, der igen er monteret på profilen. Den hele farvede sammensætning er opdelt i elementer i overensstemmelse med størrelsen og antallet af tilgængelige celler. Dette design gør det muligt at lukke store områder med glasmosaik. I dette tilfælde er det særligt vigtigt, at hvis en del er beskadiget, er det nemt at udskifte en separat celle uden at berøre de andre elementer.

Installation af kassettelofter begynder med en plan og markering. Et skridt på 60 cm observeres mellem fastgørelserne af suspensionerne. For at installere de hængende ankre følger boringen huller efter markeringen. Ankre kan være op til 20 cm, den specifikke størrelse afhænger af typen af ​​lampe.

Efter fastgørelsen af ​​suspensionerne er belysningselementerne installeret. Dernæst ved hjælp af bolte monterede bæreprofiler. Under arbejdet med dette arbejde, skal du nøje overvåge, at der ikke er nogen skævhed i det fremtidige loft. Ellers er det ikke muligt at installere glaspladen.

Det næste trin er fastgørelse til den største støtteprofil for den vinkelrette ekstra. Som et resultat fremkommer en lathing, hvis celler svarer til glaselementernes størrelse. Det sidste trin er at installere glaspladerne selv i de resulterende celler og fiksere dem med selvlukkende skruer. Imidlertid er nogle elementer ikke fastgjort for at give mulighed for at betjene belysningsenhederne.

Lofter af alle former og konfigurationer

Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe forskellige produkter i form. Der er flere typer af former:

 1. Rektangulær. Et sådant vinduesglas vil se godt ud, gentage rummets form og placeres langs centrum. I et rektangulært rum med et rektangulært loft kan lampen laves zoning. Hvis du f.eks. Har udstyret et vindue af glasmosaik over et bord, vælger du et spiseplads.
 2. Rund eller oval. Et ophængt loft eller gipsplader med buede konturer kan accentueres af et lignende glasmosaik. Sådanne former er mere relevante for store rum, de kræver komparativt rum, i den smalle hall eller i køkkenet er det bedre at vælge andre muligheder.
 3. Kuplede. Det kan være efterspurgt i hytter, private huse, penthouses med store haller og stuer. Imidlertid er farvede glas kupler mest udbredte på offentlige steder: indkøbscentre, uddannelsesmæssige og medicinske institutioner, banker og togstationer dekoreret med et sådant designer produkt vil blive virkelig unikke kunstgenstande. Den foretrukne teknik i dette tilfælde er Tiffanyys glasmosaik, da det har evnen til at montere elementerne i en vinkel med hinanden, hvilket giver dig mulighed for at danne tredimensionelle strukturer.
 4. Utraditionel. Hvis det ønskes, kan det farvede glasloft med belysning tage på næsten alle de mest indviklede konturer. I det moderne interiør er dette udtryksfulde middel fortjent til stor popularitet.

Glasbelysning loftslamper

Den vigtigste komponent i farvede glaslofter - lys. Det er takket være lysets lys, at de erhverver deres ekspressive egenskaber. Hvis farvet glas skinner på vinduerne, døre og skillevægge takket være sollyset, til lofter er ekstra kunstig belysning den eneste måde at afsløre alle dine kvaliteter på.

Typen belysning og placering af armaturer påvirker designelementerne i hele produktet, derfor skal disse parametre gennemtænkes i designfasen. Kvaliteten af ​​lamper eller lysdioder afhænger af holdbarhed og brugervenlighed, fordi hvis belysningselementerne fejler, skal de udskiftes, hvilket er ret besværligt. For at farvekonstruktionen af ​​Moskvas studio "Steklosphere" skal udformes så præcist som muligt, skal lyset være ensartet og have en kold skygge.

Alle de angivne krav er opfyldt af LED strimler, fluorescerende, neon og halogenlamper. LED stripe er i stand til at give den mest ensartede belysning. LED- og neonlamper er også bekvemme, fordi der ved brug af dem er mulighed for at ændre lysets farve og lysstyrke ved hjælp af en fjernbetjening, der er forbundet til styreenheden. En vigtig funktion, der skal være opmærksom ved udformningen af ​​baggrundslyset er behovet for at finde et sted at rumme selve enheden. Det ville være mere korrekt at tage det ud af vinduet med farvet glas, så i tilfælde af en sammenbrud var det muligt at fjerne problemet uden at afmontere hele produktet.

Afhængig af placeringen af ​​belysningselementerne kan der skelnes mellem tre typer belysning af loftets ruder:

1. Slut. Lyskilder er placeret omkring loftets omkreds i slutningen. Denne mulighed er relevant for lofter installeret i en niche. LED-båndet er perfekt placeret på enden. Dens fordel er, at lyskilderne selv er usynlige for øjet. Men hvis glasindsatsen er stor nok, så er det bedre at bruge yderligere typer belysning for tilstrækkelig belysning.

2. Internt. Lamperne er anbragt på væggen bag det farvede glas. Skjul dem fra syne på to måder. Eller det er nødvendigt at øge afstanden fra loftet til glasset og samtidig forlade brugen af ​​gennemsigtigt farveløst glas, eller du kan bruge en plexiglas screeningsskærm. Skærmen er et universalværktøj, der diffunderer let og helt skjuler belysningselementer.

3. Eksternt. Det er muligt at arrangere belysningselementer foran et glasmosaik, men denne metode ses sjældent i dag, da det bliver brugt, mister produktet volumen og dybde. Malerne kan se mindre lyse ud.

Belyset glas i loftet

Farvet glas i loftet med lys i dag bliver stadig mere populært. Ved at bruge dem i indretningen giver rummet en følelse af åbent rum og åndelighed. Med alle dets yndefulde udseende er glasmosaik med belysning ubesværet i deres pleje, de er ikke bange for vådrum. Men et vigtigt punkt for farvede lofter er et omhyggeligt udvalg af materialer og samvittighedsfuld installation af produktet. Overvej de vigtigste punkter i valget af materialer til disse lofter.

Udvælgelse af gennemsigtige materialer til glasmosaik

Akrylglas og almindeligt silikat anvendes hovedsageligt til det farvede glasloft.

Akrylglas

Akrylglas (det kaldes også plexiglas) er en gennemsigtig plastik, der efterligner almindeligt glas, men har flere fordele. Den største fordel er, at det er næsten umuligt at bryde. Selv fra et stærkt slag kan plexiglas knække, men vil ikke knuse i skår.

Akrylmateriale er meget godt som lydisolator, det er en stor fordel at bruge i lejligheder, hvor der ofte ikke er nogen hindringer for lyd mellem naboer. Også plastik er velegnet som varmelegeme, det er en varmeisolator i sig selv, og sammen med luftgabet mellem loftet og glaset klæber det vidunderligt med opbevaring af varme i rummet.

Forenkling af forarbejdning kan også kaldes en stor fordel, akrylmateriale kan behandles med ethvert værktøj uden at opnå uventede sprækker og revner. Der er ingen grænser i valget af plexiglasfarvefarver. Den eneste ulempe er ridsebestandighed, så det er bedre at undgå slibemidler, når du forlader.

Silikatglas

Regelmæssigt (silicat) glas er også et meget godt materiale til fremstilling af farvede glaslofter. Bare tag vare på ham, vil ethvert middel til husholdningskemikalier gøre. Men den store ulempe ved dette materiale er skrøbelighed. En del af problemet løses ved at klæbe en gennemsigtig film på glasset, men det beskytter kun glasset mod at splitte i små stykker. Den store fordel ved glas farvet glas er evnen til at give det forskellige former, og ikke kun formen af ​​en flad flise.

Udvælgelse af fastgørelsesmaterialer til loftslofter

Til montering af farvede lofter med lys kan den mest almindelige og økonomiske løsning være et standard Armstrong monteringssystem. Denne type installation er ret simpel, så længe glasflisen er lille. Sammenlignet med de vigtigste fordele - lav pris og nem installation, er der en ulempe, hvilket er meget vigtigt for loftslofter. Dette er en begrænsning i installationsløsningerne til installationen, da dette system antager standardglasfliser 60 * 60 cm.

Til fastgørelse af et glasmosaik anvendes rammer til farvede lofter fremstillet af forskellige metaller: messing, stål og aluminium. Denne indstilling er ret enkel og alsidig. Metalprofiler, det er muligt at gøre enhver form og størrelse, og også fra dem kan du montere eventuelle understøttende strukturer for farvet glas: linjer, celler af forskellig størrelse, omkreds mv. Denne profil giver dig mulighed for at lave komplekse volumetriske lofter. Det ser let ud og er stærkt nok til at modstå vægten af ​​glasfliser i forskellige størrelser.

Et interessant punkt i brugen af ​​metalprofiler er mulighederne for deres dekorative trim. Messingprofil, for eksempel, kan udstedes i form af antik bronze, det vil give individualitet til glasmosaiket. Også dette materiale gør det muligt at gøre overfladen struktureret, male den i forskellige farver. Samtidig giver messingmaterialet ikke korrosionsprocesser.

Separat er det værd at bemærke smedede fastgørelsesanordninger til farvede lofter. Besidder alle fordelene ved metalprofiler, er de selv kunstværker og komplet med håndlavet kunstglas, ser godt ud.

En anden måde, hvorpå farvede lofter med belysning kan monteres, er trærammer. Glasfliser på dem er monteret på toppen. Frostet glas og farvede ruder med flerfarvede tegninger ser meget smukke på en trækasse. Et glasmosaik i dette design passer godt med antikke træmøbler og skaber en passende atmosfære.

Udvælgelse af belysning til loftslofter

Loftet glasmosaik med belysning er meget krævende med hensyn til valg af lyskilde. Meget af skønhed og charme af farvet glasloft afhænger af den valgte belysning.

For at belyse det farvede glaspas:

 1. Lysstofpærer. Denne type baggrundsbelysning er meget praktisk, fungerer uden støj, og det er ikke nødvendigt at skifte lyskilder ofte. Et glasmosaik på loft med en sådan belysning bliver jævnt belyst med diffust lys.
 2. Neonlys. Brugen af ​​denne belysning er også velegnet til loftslofter, der også kvalitativt diffunderer lyset og understreger skønheden i det farvede glas. En neonlampe tjener også i temmelig lang tid, men det har flere ulemper: den relative høje pris; uforenelighed med metalfastgørelsesanordninger; Nogle gange er det svært at installere en switch.
 3. Lysdioder. I øjeblikket er det den mest alsidige og mest populære måde at oplyse farvede glaslofter på. LED-pærer er kompakte og velegnede til et lille mellemrum mellem loft og glas. Disse lamper er også holdbare og meget økonomiske. Farvevalg er varieret. Det er meget bekvemt for loftet med baggrundslys for at anvende båndet af LED-pærer.

Det vigtigste, der er værd at vide, er, at almindelige glødelamper ikke passer til glasmosaik.

For det første er rummet mellem loftet og loftet lille og dårligt ventileret, så den varme, som glødelampen udsender, kan skade både glasmosaiket og loftet som helhed. For ikke at nævne faren for brand.

For det andet vil lampen "vende" adskilte dele af farvedrudevinduet, og ikke tegningen som helhed, hvorfra det vil blive knust og besværligt. Den samme mangel på brug af spotlights og energibesparende pærer.