Gulvmaling: typer og farver

Det moderne marked byder os på et stort udvalg af malinger og lakker, der passer til forskellige typer af belægninger. En stor niche er optaget af lugtfri, hurtigtørrende maling med høj slidstyrke. Deres popularitet skyldes miljøvenlighed, såvel som et fald i tiden til efterbehandling og maling.

Når du vælger en gulvmaling, skal du basere dig selv på hvor gulvet er placeret (indendørs eller udendørs), hvilket materiale det er lavet af (træ eller beton), hvordan det bliver brugt. På funktionerne i gulvmaling vil fortælle vores artikel.

Egenskaber: fordele og ulemper

Gulvmaling har visse fordele og ulemper, der skal overvejes, når man vælger.

fordele:

 • hurtig tørring og fraværet af en stærk lugt giver dig mulighed for ikke at forlade rummet på tidspunktet for farvning;
 • reduceret reparationstid;
 • ingen giftige elementer, ingen brug for beskyttelsesudstyr
 • bruger en lille mængde farvestoffer;
 • UV-resistens;
 • antiseptiske egenskaber;
 • fugt modstand;
 • modstand mod fading.

ulemper:

 • i tilfælde af dårlig initial efterbehandling kan uregelmæssigheder ses
 • fra børstens villi er der spor;
 • hvis malingen påføres med en lang periode, kan spor af grænserne være mærkbar.

Disse minuser er typiske primært for tykk maling. For at gøre det tyndere kan du bruge et specielt fortyndingsmiddel, men før du bruger det, skal du læse instruktionerne.

Afhængig af sammensætningen er gulvmaling opdelt i flere grupper:

 • Oliemaling Sammenlignet med andre typer gulvmaling er olie ikke den bedste løsning. Selv om det har mange fordele ved moderne overtræk, har den betydelige ulemper. Tørreolie, som er grundlaget, har en høj viskositet, og dette øger tørretiden. For at reducere varigheden af ​​fuldstændig hærdning af en sådan maling er det nødvendigt at anvende et godt fordampende opløsningsmiddel. Også linolie har en vis aroma, så olie maling kan ikke betragtes som et materiale uden lugt.
 • Akryl emalje. Består af akrylharpiks og vandopløsningsmiddel, og pigmentet giver farve. Behandler naturlige miljøvenlige maling.

Denne sammensætning giver visse egenskaber:

 1. Elasticitet og styrke.
 2. Vandtæt
 3. Mangel på lugt og hurtigtørring.

Denne maling kan bruges til maling som en betonbase og træ. Det kan anvendes på det gamle lag af maling, men gør det ikke hvis det har uregelmæssigheder. I dette tilfælde vil det nye lag kun understrege fejl. Til maling træ gulv maling produkt anvendes i flere lag. Og for at reducere malingforbruget før maling er det nødvendigt at behandle basen med en primer.

 • Alkyd emalje. Kvaliteten svarer til akryl emalje og er ideel til værelser med høj luftfugtighed. Det absorberes godt og beskytter mod fugt, der er egnet til beton og trægulve. Men ulemperne ved denne belægning er betydelige: den har en skarp lugt og er ikke brandhæmmende, brandsikker. Af fordelene kan man skelne modstand mod kemikalier og det faktum, at emaljen er antistatisk.

Alkyd emalje er mere velegnet til betonbelægning og for emitterende forbindelser PF-223, PF-253, PF-126.

 • Polyuretanmaling. Polyurethan emalje er populær på grund af sin usædvanlige tekstur, som fremstår efter tørring og ligner krympet silke. Denne maling har en holdbar farve, det er lugtfri, hurtigtørrende, slidstærk. Det er vant til at dække beton, træ og endda belægningsplader. Pakken skal angive, hvilke overflader malingen er beregnet til.

Blandt ulemperne bør det bemærkes toksicitet og under visse forhold og eksplosiv. Ved maling er det nødvendigt at sikre, at rummet er godt ventileret.

 • Latex maling. Et træk ved dette maling- og lakprodukt er evnen til at blokere fejl og mikroskader i gulvet. Latex belægning tørrer om en time, den er modstandsdygtig over for slid, skaber en blank skinne på gulvfladen. Et sådant antal fordele berettiger de høje omkostninger ved maling, og for billigere typer tilføjer kunstige erstatninger til gummi.

farve

I dag har producenter af malings- og lakprodukter en bred vifte af farver af maling. Men selvom det er umuligt at finde den ønskede skygge, skal du for eksempel få en olivenfarve, du kan prøve at blande forskellige farver. Men denne metode er sandsynligvis ikke nødvendig, da det er muligt at købe færdigmaling fra en lys skygge til sort.

For industrielle lokaler eller gulve udenfor huset er grøn maling populær, og for stuer guldbrune, rødbrune, wenge. For at vælge den rigtige farve på gulvet skal du fokusere på farverne på møbler og døre. Der er to kombinationer: i en farve eller kontrast. Hvilken stil passer dig bedst, afhænger af hvert enkelt tilfælde og ønsker.

Hvad er bedre at vælge?

Den selvnivellerende gulv har, brugt indendørs, en glat overflade og et smukt udseende, men hvis det ikke er malet, bliver det meget snavset og sværere at rengøre. Desuden giver farvning beskyttelse mod skader, og giver også anti-slip.

For at male et bulk gulv anvendes alkidny og polyurethan strukturer oftest. Disse belægninger forbedrer belægningens egenskaber og fremhæver dens skønhed.

Da krydsfiner er tilbøjelige til at revne på grund af fugt, er det nødvendigt at vælge vandbaseret maling for denne type gulv. Til denne ideelle akrylbelægning, som giver beskyttelse mod fugt. Denne maling er velegnet til alle typer krydsfiner, herunder OSB, spånplade, fiberboard, OSB.

Hvis du vil forvandle udseendet af rummet, kan du male linoleumet, som allerede er slidt ud. Før måling er det nødvendigt at bestemme sammensætningen af ​​linoleum, for ikke at ødelægge det. Kvaliteten af ​​linoleum afhænger af tykkelsen af ​​lagene og jo tykkere det er jo bedre. De mest almindelige malinger er olie, alkyd og akryl. Akrylbelægninger er de mest populære.

Fliser er farvet af flere grunde:

 • interiør renovering;
 • maskering af defekter.

Ofte bruges fliser i badeværelset, på toilettet, påklædningsrummet eller i køkkenet, så du bør vælge mellem akrylmaling, der giver fugtighedsbestandighed. Akrylbelægning er også velegnet til keramiske fliser.

Det anbefales ikke at male korkgulvet, da materialet selv ikke er beregnet til forarbejdning. Hvis du stadig vil tilføje lysstyrke til gulvet eller beskytte det mod falme, er det bedst at bruge en gennemsigtig lak.

For cementgulvet er det værd at vælge alkydbelægninger, især da sådanne gulve ofte er til stede på den åbne veranda eller trappen og er udsat for fysisk påvirkning.

Hvor lang tid tørrer det?

Malingens tørretid afhænger af dens type og egenskaber, luftens temperatur i rummet og tilstanden af ​​den malede overflade spiller også en vigtig rolle. I gennemsnit behøver akrylmaling 16 timer at tørre, men hvis du skal anvende flere lag, skal forskellen mellem dem være 4 timer. Olieovertræk tørrer i ca. 1-2 dage, polyurethan - op til to uger.

Typer af vandbaserede maling: akryl, polyvinylacetatmaling

typer af vandbaseret maling

Til maling af loft, gulv og udvendig arbejde er det tilrådeligt at bruge vandbaseret maling, eller som folkene kalder, er vandbaseret maling en billig miljøvenlig malerisammensætning. Denne artikel vil diskutere typer af vandbaserede maling, deres egenskaber, brug, fordele og ulemper.

Indholdet af artiklen om typer vandbaseret maling

De vigtigste typer vandbaseret maling

Enhver reparation kan ikke uden at male væggene og loftet. Også i dag bliver værker på facadefasetter mere og mere populære. Vi har allerede talt om maleri med vandbaseret maling, hvor du finder detaljerede teknologier til udførelse af arbejde og video instruktion.

Maling er en vand suspension af pigmenter, polymerer og forskellige fyldstoffer. Efter dets inddampning fordampes vandet, og takket være polymererne i sammensætningen skabes der et tyndt lag. Grundlæggende er brugen, egenskaberne og prisen af ​​maling afhængig af dens type.

Hovedtyperne af vandemulsion er: polyvinylacetat, akryl, latex, silikat, silicone. På trods af den lille variation spørger købere ofte spørgsmålet: "Hvad er den bedste vandbaserede maling?". Overvej de vigtigste typer og egenskaber ved vandbaseret maling.

Polyvinylacetatemulsionsmaling

Polyvinylacetatemulsionsmaling er den billigste og højeste kvalitet. Det er lavet på basis af PVA og er kun egnet til indendørs arbejde, som maleri vægge og male loftet. Det er billigt, det skyldes dets popularitet.

Fordele ved vandbaseret polyvinylacetat:

 • den er beregnet til intern farvning på pap, træ, gips og andre porøse materialer;
 • anvendes til malerum, hvor der stilles høje brandkravskrav
 • indeholder ikke skadelige komponenter, brand- og eksplosionssikre
 • Den har en lille farvepalet, takket være brugen af ​​forskellige tilsætningsstoffer, kan du få en skinnende eller mat overflade;
 • er billig sammenlignet med andre typer vandemulsion;
 • fantastisk til maling af gipsplankekanter, der passer godt på lige overflader;
 • tørrer hurtigt.

Ulemper ved polyvinylacetatemulsionsmaling:

 • Ikke egnet til maling af metaloverflader;
 • ikke modstandsdygtig over for fugt, derfor ikke egnet til maling af facader
 • Den har dårlig holdbarhed, den bruges kun i tørre rum;

Med hensyn til malingforbruget er der ikke behov for mere end 250 g lysfarve eller 150 g mørk til 1 m2.

Indenlandske selskaber producerer polyvinylacetat maling i overensstemmelse med GOST 28196-89, og loven tillader også frivillig certificering af maling for overholdelse af denne GOST. Prisen på polyvinylacetat vandbaseret maling - fra 50 rubler. for 1 kg.

Vandemulsion akrylmaling

akryl vand emulsion maling

Blandt alle typer vandbaseret maling er akrylmaling lavet på basis af akrylharpikser, som er meget holdbare og elastiske, men også meget dyre, en førende position i kvalitet og popularitet. Også billigere analoger baseret på vinyl acryl, styren-acryl og acrylosilicon acryl copolymerer er på markedet, men de er også dårligere i kvalitet.

Egenskaber af akryl maling:

 • egnet til indvendig arbejde, såsom maling af vægge og lofter;
 • Anvendes til udvendige værker: Maling facader af mursten, beton mv.
 • egnet til påføring på alkaliske substrater (gips), kun en måned eller mere efter færdiggørelse af arbejdet. Dette skyldes, at processen med hærdning gips tager meget tid og kræver kuldioxid.
 • deres vigtigste egenskab er lav gaspermeabilitet, god korrosionsbeskyttelse af armeret beton;
 • udbredt, vil du finde produkter i enhver hardware butik;
 • Ikke egnet til maling af bygninger med dårlig vandtætning af fundamenter og fugtige vægge. Det er bedre at vælge silikone- eller silikatmalinger til disse værker.

Latex vaskemulsionsmaling

vandbaseret vaskemaling

Til overfladen blev rengjort og slet ikke udsat for fugt, tilsættes latex til vandbaserede maling. Maling kan modstå 5.000 børstecyklusser, men almindelige malinger kan kun rengøres sjældent. Derfor er den velegnet til maling af vægge i køkkenet og i badeværelset. Dette er den største fordel ved latexmaling i sammenligning med andre typer vandemulsion.

Det er også vigtigt, at den vandafvisende effekt ikke er en hindring for dampgennemtrængelighed. Dette er en underart af akrylmaling, som er den dyreste. Fordelen ligger ikke kun i gode vandafvisende egenskaber, men også i evnen til at overlappe revnerne (to lag overlapper revnerne op til 1 mm), hvilket ikke kræver forbehandling med kitt.

Vaskemalerne af sådanne producenter er populære: Expert, EcoDom, DALI, Premiere, Alpalux (ALPA, ALPA) til indvendige og udvendige værker baseret på akrylharpikser og copolymerer. Med lederne på dette marked, deres produkter og omkostningerne kan du finde i artiklen Producenter og prisen på vandbaseret maling.

Silikat vandbaseret maling

Silikatvandemulsion er en vandig opløsning af flydende glas med tilsætning af farvede pigmenter. Velegnet til maling næsten alle overflader, har en høj grad af vedhæftning, er modstandsdygtig over for høj luftfugtighed, temperatur ekstremer og andre atmosfæriske fænomener.

Egenskaber og anvendelse af silicatvandbaseret maling:

 • bruges til maleri af gamle bygninger, der udsættes for grundvandsvægge med høj luftfugtighed inde i rummet;
 • belægningen har høj luft og dampgennemtrængelighed;
 • levetid - op til 20 år
 • ulempen ved denne type maling - beskytter overfladen dårligt mod atmosfærisk fugtighed;

Hvordan laver man en maling med egne hænder?

hvordan man laver en maling med egne hænder og maling

Sammensætningen af ​​alle malinger er næsten den samme - det er en strikkedel (lim osv.), Et fyldstof, et farvestof og forskellige tilsætningsstoffer i små mængder. Strikdelen tilføjes afhængigt af brugen. For eksempel fremstilles olie maling på basis af olie og vandbaseret selvfølgelig på vand.

Vandig emulsionsmaling er lavet ganske enkelt for hånd. Du skal bruge:

 • PVA lim (som bindemiddelkomponent) - 0,5-1 kg pr. 10 liter vand;
 • fyldstof i form af kridtpulver - 6 kg;
 • sæbeopløsning som blødgøringsmiddel - 50 g;
 • en farve, der er nødvendig for farve, da der som følge af blanding af alle komponenterne opnås en hvid sammensætning;
 • ugiftige pigmenter eller en særlig farve til vandbaserede maling.

Opløs limen i vandet, tilsæt en sæbeopløsning og kridt til den, rør blandingen til en homogen masse af hvidt. Om nødvendigt tilsættes et farvestof. Konsistens og viskositet bestemmes af øjet. Det er nødvendigt, at den resulterende blanding jævnt faldt på væggene og ikke var for tyk. For at sikre større plasticitet tilsættes lim og sæbeopløsning. Før der påføres på væggene eller loftmaling filtreres.

Vandbaserede malinger er sikre at bruge, miljøvenlige, giver ikke skade på sundhed og miljø, især med deres egne håndlavede maling.

Video: Vandmaling

Vandbaseret gulv maling

Med hensyn til sammensætning er vandbaserede maling en blanding af vand og blødgøringsmidler, filmdannende midler, pigmenter, en lille mængde tilsætningsstoffer: konserveringsmidler, anti-korrosionsstoffer, antiseptika, antifreezes og andre.

Sådanne maling har lav toksicitet og næsten ingen lugt. Vand anvendes som opløsningsmiddel. Har god dækkekraft - kan maske små overfladefejl op til 1 mm. Et særpræg er også minimal brandbarhed. Efter tørring ophører disse malinger med at blive opløst i vand og bliver fugtbestandige.

På grund af vandbasen er farvepaletten af ​​denne type maling belægning meget rig, da maling interagerer godt med mange farver. Malinger dannes ikke på overfladen af ​​en tæt film, som kan forhindre dampstigning og bidrage til udviklingen af ​​skimmelsvamp og svampe. Der er lavt fading og langvarig glans. Sådanne maling tørre inden for en time - 40 minutter.

Hvis du vælger vandbaserede maling, skal du være fuldt bevæbnet, kende specifikke oplysninger om dem. Dette valg af maling kan sammenlignes med valget af hårfarve. Men hvis vi taler om hårfarve, er det bedre at tage hårfarve fra Londakolor. Du kan læse Londacolor anmeldelser på makeup.com.ua.

Anvendelsen af ​​vandbaserede maling kræver overholdelse af temperaturregimet. Når temperaturen er under 5 grader, falder malingen ujævnt, den tørrer dårligt, og efter frysning mister den kvalitet. Malingen tolererer ikke miljøeffekter, billige maling af denne type er ikke egnet til udendørs arbejde og malerum med høj luftfugtighed. Ved arbejde med træ skal disse malinger påføre flere lag og slibning efter hvert lag.

Når du vælger en vandemulsion, skal du omhyggeligt læse producentens anbefalinger angivet på banken. Det er nødvendigt at tage højde for typen af ​​overflader, deres placering, hvor meget vejr vil påvirke overfladen. Hvis man ser på krukken, så er der på bogstaverne VD (vanddispersion) bogstaver, der angiver polymertypen, og så - en række tal, hvoraf den første skal være 1 eller 2. Samtidig betyder 1, at malingen er beregnet til eksterne værker, og 2 - til internt.

Udseendet af overfladen efter maling kan være blank eller mat, afhængigt af hvilken type maling der vælges. Desuden har de matte ikke en overfladeglansfilm, der beskytter mod slid, og derfor anbefales disse typer af maling til at blive brugt på steder, der ikke er særlig modtagelige for forurening, f.eks. I lofter. Sådanne malinger involverer normalt selvfarve, da producenter normalt tilbyder hvidevarer.

Vandemulsionsmaling

Flugger Flutex 2S

Latex loft maling Flugger Flutex 2S med et højt indhold af PVA. Høj kvalitet specialiseret til lofter i boliger og ikke-boliger opvarmede lokaler, har en meget.

Flugger Flutex 5

Akrylmattemaling, holdbar, med god skjulkraft giver en solid overflade. Flutex 5 kan let påføres væggen og males. Flugger Flutex 5 er designet til indvendigt arbejde, der påføres.

Flugger Flutex 5S

Maling til vægge og lofter Flugger Flutex 5S med antireflekterende additiver, som visuelt udvider rummet og er egnet til maling af vægge og lofter. Placeret som en ikke-strimmel. Perfekt pasform.

Flugger Dekso 5

Maling til vægge vaskbar, akryl, mat, ekstra stærk, kombinerer kvaliteterne af en smuk matoverflade og fremragende vaskeevne. Ekstra slidstærk og smudsafvisende overflade.

Flugger Flutex 10

Akrylmaling til vægge og lofter med et smukt satinsyn med en let glans. Bruges til maling af vægge inde i lokaler, såsom kontorer, korridorer, stuer mv.

Flugger Dekso 25

Flugger Dekso 25 - 100% akryl semi-matt maling med meget høj styrke og minimal modtagelighed for snavs.

Flugger Flutex 4

Den økonomiklasse akrylmaling har den høje dækningsevne. Kan give en mat finish til overfladen, der er let vaskbar med vand. Bruges til maling af vægge og lofter i værelser

Flugger Wet Room Paint

Vandtæt, halvmattet, akrylmaling til våde rum. Flugger Wet Room Paint, designet specielt til maling af vægge og lofter i badeværelser, swimmingpools, badeværelser mv. Opretter elastik.

Flugger Radiator Paint

Varmebestandig emalje til radiatorer og batterier, vandbaseret, tåler temperaturer op til 150 ° C. Skifter ikke gul. Tørrer hurtigt. Har ingen stærk lugt. Passer også til overflader og hele tiden.

Flugger Facade Impredur

Premium produkt inkluderet i Flugger-linjen og med absolutte haze. Ved hjælp af denne silikone-maling til facader kan du få en selvrensende belægning med høj modstandsdygtighed over for skadelige.

Flugger Facade Zero

Udvendig maling, meget elastisk og modstandsdygtig over for atmosfæriske handlinger. Det har evnen til at skjule mikroskår på højst 1 mm. Det kan bruges ved lavere temperaturer end andre.

Flugger Facade Beton

Har elasticitet, slidstyrke og høj skjulkraft. Flugger Facade Betonmaling anvendes til udvendig arbejde til maling og beskyttelse af murværk, gips, beton på facadefundamenter mv.

Flugger Facade Universal

Universal facade maling Opretter en glat, matt belægning, der er vejrbestandig og beskytter mod fugtindtrængning, samtidig med at der er god dampgennemtrængelighed, hvilket bidrager.

Flugger Fluganyl Akryl Gulvmaling

Akryl vandbaseret gulvmaling. Det bruges til maleri af træ- og betongulve i boliger, lagerhuse, kældre, der skaber en halvglans overflade. Den har god dampgennemtrængelighed.

Absolutecap bianco

Hvid, mat, vaskbar maling til indvendig arbejde, maling over alle farver, restaureret. Anvendes til forskellige typer overflader. Italiensk fabrik Cap Arreghini. Forbrug: 0,18 kg - 1 m. (To lag)

Absolutecap

Den uigennemsigtige, vaskemaling til interne værker, maling over alle farver, er genoprettet. Anvendes til forskellige typer overflader. Italiensk produktion Cap Arreghini. Forbrug: 0,18 kg - 1 m. (To lag)

K81 universal

Universal matmaling til udvendig og indvendig. Modstandsdygtig overfor forurening og slid. En bred vifte af applikationer, anvendt på gips, beton, plast, cement, træ. Italiensk fabrik.

Fasadecap esterno quarzo

Professionel maling med kvartssand, vandbaseret, giver en mat vandtæt belægning. Højkvalitetsprodukt garanterer beskyttelse og farvefasthed. Italiensk fabrik Cap Arreghini.

K81 Quarzo Active

Professionel facade maling med kvartssand, har antifungale og anti-mugg egenskaber. Uigennemsigtig maling baseret på akrylharpiks skjuler belægningsfejl. Italiensk fabrik Cap Arreghini.

Hvor kan man købe vandbaseret maling til vægge

Vandig emulsionsmaling i den moderne verden er blevet udbredt, alsidig brug og brug. Denne type maling produkter kan bruges til indendørs maling, på facader af bygninger, til maleri snedkeri, strukturer og facader af træ.

Så hvis du beslutter dig for at købe vandbaseret maling, og derefter male noget, så vælg vandbaserede formuleringer, medmindre det selvfølgelig kræves visse specialiserede lakmaterialer eller særlige driftsbetingelser. Vandig emulsionsmaling passer meget godt på næsten ethvert fundament, det være sig beton, mursten, gips eller træ.

Vandig emulsionsmaling til vægge har ikke skarpe, kaustiske dufte, skadelige dampe, andre flygtige stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed og miljøet. Sammensætninger baseret på vand ret hurtigt tør, miljøvenlig sammenlignet med maling baseret på alkyd, organiske opløsningsmidler (hvid spiritus, acetone, butylalkohol, solvet osv.).

Omkostningerne ved vandbaseret maling er ret demokratiske og lave sammenlignet med specialiserede malingprodukter. Men det er ikke værd at kigge efter kvalitet, hvor det er billigt, især hvis vi taler om gode, slidbestandige, farvesikre filmdannende farvestoffer, som ikke vil blive vasket væk, tørres og ikke kræver årlig omsmaling.

På Flugger er de fleste af produkterne til indendørs arbejde såvel som udvendigt arbejde vandbaserede. Al vandbaseret maling til vægge og loft opfylder de højeste tekniske krav og miljømæssige sikkerhedskrav.

Danskerne lægger stor vægt på økologi og sundhedssikkerhed. Hovedparten af ​​Flugger-produkterne (Flugger) har europæiske certifikater for miljøsikkerheds-ECO.

Køb vandbaseret maling kan være meget enkel, bare bestil via vores online butik, send en anmodning om beregning pr. E-mail eller ring til os. Alle produkter leveres i Moskva, Moskva og andre byer.

Vanddispersionsmaling

Vanddispersionsmaling er iboende egenskaber, kvaliteter, der ligner vandbaseret maling. I princippet er det næsten det samme. Kun producenter vil vide om forskellen, og selve "effekten" kan du se forskellen, hvis du overvejer belægningen eller sammensætningen selv, en emulsion under et mikroskop.

Forskellene mellem emulsionen og dispersionen er meget betingede, da emulsionen er mikropartikler, og dispersionen er større partikler. Betinget opfattelse, at vandbaseret maling er ustabil belægning eller tværtimod vanddispersionsmaling vaskes væk og fortyndes med organiske opløsningsmidler, fejlagtige og ukvalificerede.

Hvis du står over for et valg af, hvilken sammensætning du skal vælge, skal du købe vandbaseret maling eller vanddispersionsmaling, og købe først og fremmest miljøvenlig kvalitetssikring, for i sidste ende vil du bo i dette rum, som i sidste ende bliver malet.

Lyt til ukvalificerede leverandører eller læs oplysninger, der fortæller om den store forskel mellem disse sammensætninger, er ikke værd, fordi den simpelthen ikke eksisterer. Hvis produkterne i første omgang er af anstændig kvalitet, så er det sikkert ikke, at det er en emulsion eller dispersion.

Forskellen mellem dem er kun i produktionsteknologien og størrelsen af ​​de partikler, der er til stede i sammensætningen, og grunden er vand, selv komponenterne er ens.

Så hvis nogen viser dig, at denne eller den struktur er bedre, tror du ikke. A priori, få dokumenteret, høj kvalitet, dokumenterede produkter.

Demonter formuleringer

Sammensætningen af ​​vandbaseret maling er en emulsion af vand, pigmenter og de mindste partikler af polymerer og andre additiver, som opløses. Hvis vi oversætter det til det daglige sprog, så kan vi sige, at alle de nødvendige komponenter, der er grund til de mindste mikropartikler, er til stede i en gryde og koges der, indtil der opnås en homogen ensartet sammensætning, der ligner en tyk "kissel".

Sammensætningen af ​​vanddispersionsmaling ligner omtrent det samme "kissel", kun her er lidt større partikler (pigmenter, polymerer etc.) af alle nødvendige komponenter med en større størrelse, der er jævnt fordelt, suspenderet i sammensætningen, tilsat til vandet, vand, men partiklerne er ikke opløst.

Hvad angår emulsionen og dispersionen, er kvalitetsprodukterne i begge tilfælde ikke lagdelt, partiklerne adskilles ikke og bundfældes ikke. At sige at et af de ovennævnte kompositioner ikke er det værd. Det er muligt at udpege en anden ikke-singulær forskel, som vil afvige fra den endelige coating, den malede overflade af emulsionen vil være lidt glattere, hvilket ikke er særlig mærkbart.

Næsten alle materialer fra Flugger er vandbåren maling til vægge og lofter, som kan males ikke kun i boligområder, men udenfor, på facaderne af bygninger. Desuden har Flugger-farvestofemulsionsformuleringerne til vandbaserede facader en levetid på 20 år, mens de ikke vaskes ud, bliver ikke kedelige og slettes ikke.

Også vandkompositioner fra Flugger-selskabet (Vaneger) er udstyret med endnu en vigtig kvalitet - det er thixotropi. Thixotropi er en egenskab, der gør det muligt at reducere viskositeten i arbejdstilstand, og i ro vil materialet blive tykkere. Det vil sige, at alle Flugger-malinger og lakker i en krukke ligner et gelélignende udseende, men hvis du rører dem op eller rører dem, vil du straks modtage den vandbaserede malings tilstand.

Thixotrope farvningsmaterialer sedimenterer ikke i banken, må ikke stratificeres, må ikke afløbes fra instrumentet, minimere drypperne lodret. Samtidig er de godt og nemme at rulle ud, og det er bekvemt at arbejde med dem.

Typer af vandbaseret maling

Der er flere hovedtyper vandbaseret maling og vanddispersion. Alle formuleringer er også baseret på vand, men indeholder forskellige komponenter med polymerer i forskellige proportioner.

akryl

Akryl vandbaseret maling i dag er den mest almindelige, alsidige type farve sammensætning. Akrylmaterialer har høj æstetiske og tekniske egenskaber.

Hovedkomponenten i sammensætningen er akrylharpiks.

 • Akryl vandbaseret maling er miljøvenlig, indeholder ikke sundhedsskadelige komponenter.
 • Let at anvende.
 • Det er muligt at trickle i forskellige farver på forskellige farvesystemer.
 • Kan males over alle baser.
 • Bruges til indendørs maling.
 • Kvalitet lakering materialer udgør en meget holdbar, holdbar belægning.
 • Det kan have en anden grad af glans, fra matte sig selv (1, 2) til glans (75, 95).

Med hensyn til Flugger-produkter er der forskellige sammensætninger baseret på akrylharpikser i linjen, herunder akrylvandbaseret maling Dekso 5, som efter fuldstændig polymerisering danner en meget slidstærkt slidbestandig belægning.

Flyger ydre ydre emulsionsmaling er også baseret på akrylharpikser, der danner en højkvalitets, dampgennemtrængelig belægning, der er modstandsdygtig over for vejr med nedbør og har en levetid på 20 år.

Silicium

Silikone vandbaseret maling indeholder dyre silikone i dets sammensætning, på grund af hvilke siliconeforbindelser er tilstrækkeligt dyre. For det meste silikone materialer bruges til udendørs arbejde.

Silikonebaserede maling og lakker har en høj dampgennemtrængelighed, opacitet, god snavsresistens, "selvrensende", danner en meget høj kvalitet holdbar belægning. Silikoneforbindelser kan også skjule og indeholde mikrorack, op til 2 mm i størrelse.

Polyvinylacetat

Polyvinylacetat (PVA-modificeret) vandbaserede farvestoffer anvendes i de fleste tilfælde til maling af loftoverflader. PVA har ikke tilstrækkelig høje tekniske slidstyrke egenskaber.

Til overfladebelægningen er der som regel kun lys, kemisk rensning tilladt. Men når man maler med polyvinylacetatkompositioner, opnås der ret ensartede loftsbeklædning.

På linjen har Flugger et snævert specialiseret produkt, Flutex 2S vandbaseret loftemulsionsmaling, hvor PVA tilsættes til sammensætningen, som giver malere mulighed for at arbejde på meget store områder. Dette produkt er let at påføre og efterlader ingen overgange, bånd og pletter fra værktøjet.

latex

Her er hovedkomponenten latex. Latex danner en ret høj kvalitet belægning. Denne sammensætning såvel som akryl har en bred vifte af applikationer.

Danner en fugtbestandig belægning med gode dampgennemtrængelige egenskaber. Du kan zakolerovat i enhver farve.

silikat

Grundlaget for sammensætningen er flydende glas, det såkaldte kaliumsilicat. Kaliumsilicat er ikke uskadeligt nok, så når du bruger denne type produkt, skal der anvendes beskyttelse på hud og øjne. Tyndere her er vand.

Hovedanvendelsen til denne type er at male facaderne af bygninger. Vandig emulsionsmaling til eksterne arbejder på silicatbasis har en meget god dampgennemtrængelighed, slidstyrke, er ikke bange for mekanisk påvirkning, danner en smuk finishbelægning.

Ulempen ved denne type, at den kræver forbedret beskyttelsesudstyr til arbejdere, forårsager korrosion, har et lille udvalg af farver og det er kun muligt at sikkerhedskopiere kun på fabrikken. Det er heller ikke let at købe en højkvalitets silikatbaseret vandbaseret maling i Moskva, da formuleringerne sjældent er blevet brugt, sælges overvejende ikke meget højkvalitetsfarvestoffer af ukendt oprindelse.

mineral

Denne type vandbaserede farvestoffer anvendes generelt til industrielle formål. Hovedelementerne i disse malingprodukter er her kalk eller cement.

Den største fordel ved limeprodukter er antibakteriel, en hindring for udvikling for svampen og det ugunstige miljø. Men den største ulempe er skrøbelighed og begrænset valg af farver med nuancer.

Mineralbaserede produkter anvendes som udvendig vandbaseret maling.

Alle ovenstående kompositioner kan bruges til efterbehandling arbejde indendørs og på facader af bygninger. Desuden begyndte den forreste vandbaserede maling mere og mere at forskyde produkterne på organiske opløsningsmidler.

Vandbaserede maling - farvning

Vandig emulsionsmaling til vægge har det bredeste udvalg af farver. Der er tusindvis af farver og nuancer, hvor du kan klæde kompositioner.

Hver producent har sine egne kataloger, fans, album med et udvalg af farver samt sit eget farvesystem. Ud over deres egne kataloger med farver bruger næsten alle producenter med sælgere de mest almindelige kataloger til at vælge farver: NCS, RAL, Symphony.

Vandemulsionsmaling til vægge og lofter i firmaet Flugger (Weathervane), såvel som de fleste af kvalitetsproducenterne, der oprindelig fås i hvid. I Flugger er den hvide base markeret som den første base (1 base), hvilket betyder hvidt.

Den hvide base af en vandbaseret maling fra enhver fabrikant har en vis tærskel, farveskala (farvedannelse), det vil sige en vis mængde pigment (farvestof), der kan hældes i dåsen for at få en vis nuance. Som regel opnås lyse pastellfarver fra den første (hvide) base.

For at skabe mørke, mættede nuancer anvendes transparente baser, hvor det ikke er nødvendigt at injicere en stor mængde farvestofpigment. For at skabe røde, røde blomster producerer producenter andre baser, der oprindeligt har rødlige, røde eller brune nuancer.

Hvis du beslutter dig for selvstændigt at male en dåse vandbaseret maling ved at købe farvepasta og hælde den i beholderen, husk:

 • Præcis den samme farve du ikke får, hvis du sakolerovali utilstrækkeligt materiale til at udføre hele mængden af ​​maling arbejde.
 • Hvis du hældte for meget farvestof pigment, så efter tøjning bliver topcoatet snavset og vasket ud.
 • Tintingpasta kan have en utilstrækkelig kvalitet, som er uforenelig med det købte produkt, hvilket nødvendigvis vil påvirke kvaliteten, æstetikken og levetiden for overfladebelægningen.
 • Ved håndtoning er det muligt at blande farvepigmentet ujævnt i sammensætningen, hvilket vil påvirke det endelige resultat, der vil være ujævnheder med farvemaleri på væggene.

For at udføre malearbejde, altid tonet materiale med en bestand for at undgå nogle ubehagelige øjeblikke i fremtiden:

 • Hvis du er færdig med alt reparationsarbejde, men nogen har ridset væggen, eller når du har taget med møbler, ved et uheld lavet en chip, så du kan have nøjagtig samme kodede sammensætning, kan du roligt blinke og reparere det lokalt.
 • Lad os sige, at du ikke havde nok materiale til at fuldføre arbejdet, du besluttede at købe det, men købte det fra en sælger, men denne gang besluttede du dig for ikke at gå langt og købte den nøjagtige samme vandbaserede maling med farvning i en nærliggende butik. Som følge heraf vil farven være anderledes, da den anden sælger kan bruge andre pigmenter, ikke opbevare ordentligt osv.

Udseende historie

De allerførste formuleringer af vandbåren maling blev opfundet og udgivet i begyndelsen af ​​tyverne i det tyvende århundrede. Den tyske forsker kemiker Fritz Klatt opfandt det såkaldte polyvinylacetat, som nu er kendt for os som PVA lim.

Polyvinylacetatdispersion (PVA) blev grundlaget for de første vandige farvestoffer, som begyndte at blive brugt i tyverne i det sidste århundrede.

Senere i slutningen af ​​trediverne, det tyvende århundrede, blev styrenbutadien syntetiseret og opfundet, med andre ord syntetiske gummier. Butadienstyren blev grundlaget for den anden type vanddispersionsmaling.

I slutningen af ​​det tyvende århundrede blev akrylvandsbaserede malinger opfundet, som blev brugt til kunstværker og produceret i små mængder i små kunstrør. De første malinger baseret på acrylpolymerer kunne kun fortyndes med opløsningsmidler baseret på organiske forbindelser, dvs. de kunne ikke oprindeligt klassificeres som vandbåret.

bemærkning

 • Vandbaserede farvesammensætninger, der omtales som vandbaseret maling eller vanddispersionsmaling, har den bredeste anvendelse og anvendelse blandt færdigmaterialer. I øjeblikket er det den mest alsidige, billigste og hurtigste måde at afslutte.
 • Komfort er, at du ikke har brug for for meget arbejde, såvel som økonomiske injektioner for at ændre, reparere og pynte værelse, facade, ethvert andet design. Hvis du sammenligner med dekorative paneler, naturlig, kunstig sten, træ, dekorative gips, tapet, så her det maksimale antal fordele i maling og lak produkter i sammenligning med de listede efterbehandling materialer.
 • Vandig emulsionsmaling, hvis pris er for lav, a priori kan ikke være af høj kvalitet, kan ikke tjene i lang tid og danne et højkvalitets, ensartet, smukt lakering. Prisen på vandbaseret maling består hovedsageligt af, hvordan komponenter af høj kvalitet er inkluderet.
 • I verden er der på det internationale marked en lavere tærskel for omkostningerne ved kvalitetskomponenter til farvestoffer, og når du køber produkter, der er værd at 2-5 tusind for en 10-liters spand, forventes du ikke et særligt godt professionelt resultat.
 • Hvis du beslutter dig for at købe vandbaseret maling, anbefaler vi at du køber med en margen. Lad det bedste farvestof være i din balance, så du ikke har nok til at male hele volumenet. Resterne af farvestoffet kan være nyttige for dig i tilfælde af en lokal overfladereparation.
 • De resterende produkter må ikke fortyndes med noget, skal opbevares i producentens beholder, lukke låget tæt ved en temperatur på +5 til +20 i et mørkt rum. Hvis du fortynder med vand, vil rester af farvestoffet forringes med tiden (uge, måned), simpelthen rytning på grund af tilsætning af vand til sammensætningen.
 • Før du køber vandbaseret maling, skal du igen gennemgå tilbudene på markedet, lytte til anbefalinger fra kompetente, kyndige mennesker. Det er ikke nødvendigt at kaste på billighed eller fremme af mærket, især da reparationen er ganske ubehagelig, kostbar "fornøjelse".

Generelle tekniske indikatorer

 • Forbrug til et større antal af alle typer vandbaserede maling, næsten alle de samme. 1 (en) liter af farvesammensætningen skal dække og rulle ud på 8-10 m2. Men det gælder kun for gode lakmaterialer. Igen afhænger meget af, hvor godt fundamentet var forberedt, hvor godt primeren var osv.
 • Tilstedeværelsen af ​​sådanne egenskaber som dampgennemtrængelighed er obligatorisk for malingprodukter af høj kvalitet. Alle produkter, der præsenteres i vores onlinebutik, har en minimumsværdi af damppermeabilitet svarende til 2. klasse og derover, hvilket er en meget høj, god indikator.
 • Modstandsdygtig over for vask eller slidstyrke skal også højkvalitets malingprodukter være i besiddelse, det være sig emulsions- eller vanddispersionsmaling. Denne ejendom er nødvendig, hvis du beslutter at foretage rengøring, lokal rengøring mv.

Så hvis dit valg er praktisk, holdbarhed og sundhedssikkerhed, behøver du ikke at male noget med specialiserede maling- og lakprodukter. Vi anbefaler derfor at købe vandbaseret maling i vores online butik fra anerkendte producenter med en lang historie.

Gulvmaling - sorter og deres egenskaber

Start reparation, især ved brug af dyre og højkvalitets finishteknologi, forventer vi at bruge resultaterne i mere end et år. Desværre er det ikke altid muligt. En sådan erklæring gælder primært for gulvet - overfladen udsættes for den største mekaniske stress sammenlignet med væggene og loftet. Kvaliteten af ​​belægningen af ​​træflader afhænger af både deres oprindelige udseende og varigheden af ​​vedligeholdelsesfri brug. Traditionelt er gulvmaling brugt til at beskytte dem.

Der er snesevis af producenter fra forskellige lande på markedet, der tilbyder ikke kun efterbehandling maling og lak. Udvalget af deres produkter indbefatter forskellige primere og imprægneringer, der er nødvendige for både beskyttelse og til at forberede overfladen til påføring af et dekorativt lag. Desuden producerer mange producenter for at opnå den bedste kompatibilitet af belægninger hele produktlinjer, der giver hele processen med at afslutte et trægulv.

Ifølge dybden af ​​gennemtrængning og grad af gennemsigtighed er træmaling inddelt i:

 1. gennemsigtige belægninger
 2. gennemsigtigt eller spredt
 3. uigennemsigtige emaljer

Gennemsigtig beskyttelse

Hovedelementet i den første er, at de er næsten usynlige. Hvorfor har de brug for det? Selvfølgelig for at beskytte træflader mod fugt og slid.

Derudover kaldes mange gennemsigtige lakker og glasurer så meget betinget. Når der påføres en flad og ensartet overflade, er en sådan belægning faktisk meget svær at bemærke. Men det naturlige materiale er så smukt, at det ikke giver mulighed for at opnå den ideelle overflade.

På steder med naturlige diskontinuiteter er tykkelsen af ​​glasurlaget forskelligt, hvilket kun understreger det unikke mønster, der dannes ved skæring af årlige træringe.

Vandbaserede maling er den mest populære destination.

Dispersionsmalinger er de mest populære og repræsenteres derfor af det bredeste sortiment på det moderne marked. Med varierende grad af gennemsigtighed, et bredt farveområde, fremragende blandbarhed og fremragende miljømæssige og operationelle egenskaber anses dispersive akrylbelægninger at være en favorit i malingsindustrien.

Vand anvendes som opløsningsmiddel i dispersionsvandbaserede maling, og acrylater og derivater deraf anvendes som et led. Som et resultat trænger det resulterende overtræk dybt ind i det behandlede trægulv uden at danne en vandtæt film. Dette gør det muligt for kildematerialet at "trække vejret" og endda indsamle fugt, men ikke falde sammen under indflydelse. Og efter dens opsigelse "tør ud" til en tilstand svarende til luftens fugtighed.

Emalje materialer

Udvælgelse af gulvmaling

Uigennemsigtige belægninger omfatter syntetiske farvestoffer baseret på nitro-emaljer, samt olie maling til trægulve baseret på tørreolie. Efterspørgslen efter denne type materiale falder gradvist, men ikke nok til helt at afkorte det.

På grund af deres uhøjtidelighed og lav pris er uigennemsigtige emaljer stadig meget udbredt i design af industrielle eller forretningsmæssige faciliteter. Et særligt træk ved nitro- og olie maling er den komplette beskyttelse af træoverfladen mod fugt, damp og sollys. Dette sker på grund af dannelsen af ​​en uigennemsigtig vandtæt film med en tykkelse på op til 1 millimeter.

Vandtætthed betyder imidlertid, at luft ikke vil passere gennem den uigennemsigtige belægning. Det vil sige, det naturlige træ dækket med olie maling vil ikke være i stand til at "trække vejret". Desuden stiller denne funktion af syntetiske emaljer yderligere krav til kvaliteten af ​​overfladen, der skal belægges. Før du anvender olie eller nitro maling er det nødvendigt at sikre maksimal tørhed på overfladen og dens perfekte renlighed. Der bør ikke være uregelmæssigheder eller sprækker på gulvet. Kun i dette tilfælde kan vi tale om holdbar vandtæt belægning.

En anden vigtig ulempe, der påvirker anvendelsen af ​​uigennemsigtige belægninger negativt, er deres ikke-økologiske kompatibilitet. Dette gælder især for hurtigtørrende nitro-emalje, hvis karakteristiske lugt mærkes i flere dage efter fuldstændig tørring.

Ikke mindre vedholdende særegen lugt af olie maling fortsætter også i temmelig lang tid - indtil belægningen er helt tør, som kan trække på i flere dage. Af denne grund oftere for at male gulvet ved brug af højkvalitets vandemulsion.

Vandemulsionsmaling

Den velkendte dekorative vandbaserede maling til indendørs arbejde (dette er det generelle navn for alle vandbaserede malinger) forener mange underarter, alt fra universel og praktisk silikone til superfast akryl. At være forfædler af unikke vanddispersionssuspensioner, vandemulsionssammensætninger, forekommer det at skulle miste deres tidligere popularitet. Men nu betragtes de som en af ​​de mest modstandsdygtige og holdbare, mens de besidder en meget demokratisk pris.

Egenskaber, tekniske egenskaber ved vandbaseret maling

En vandemulsion er en blanding af uopløselige polymerer, blødgørere og modifikatorer, fyldstoffer, pigmentdelen i et vandigt medium. Polymerer udstyret med ejendommen ikke at opløse i vand, frit lag i det, og når de påføres flyet, begynder de at konvergere, hvilket bidrager til dannelsen af ​​en fugtfast film.

Typer af vandbaseret maling:

 1. Silikone, med den vigtigste aktive ingrediens i form af en dispersion af siliconeharpikser;
 2. Akryl, fremstillet med acrylharpikser;
 3. Silikat, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen i den vandige opløsning af flydende glas;
 4. Mineral, i sin sammensætning er der cement eller slagt kalk.

Derudover udføres graderingen af ​​vandbaserede maling afhængigt af indretning og facade.

Derudover udmærker man emulsioner:

Tekniske specifikationer

 • densitet - 1,30-1,68 kg / dm 3;
 • Skjulkraft (ifølge DIN EN 13300) - 2-3 klasser;
 • modstand mod våd slid (DIN EN 13300) - klasse 4 - klasse 5;
 • vandabsorptionskoefficient ≤ 0,5 kg / (m² h 0,5);
 • fræsningsgrad - ≤ 30-70 μm;
 • pH - 6,8-8,5;
 • forbrug pr. lag - 150-300 ml / m2;
 • applikationstemperatur - + 5 / + 30 ° C;
 • fuld tørretid - 6 timer

Dekorativ vandbaseret maling til indvendige anvendelser: fordele og ulemper

Alle emulsionsmalinger, herunder vandbaseret maling, har vand som den vigtigste strukturelle komponent. Sammensætningerne er følgelig miljøvenlige. De udsender ikke giftige stoffer under påføring / tørring, eller under drift, indeholder de ikke skadelige kemiske tilsætningsstoffer. Maleri overfladen vil ikke ledsages af nogen stærk lugt, der er forbundet med de samme alkydmaling. Og fraværet af organiske opløsningsmidler i strukturen indikerer lagets ild og sikkerhed.

Dekorativ vandbaseret maling til indendørs arbejde er udstyret med en unik dampgennemtrængelighed, der beskytter basen mod svampeformationer forårsaget af konstant sedimentation af kondensatdampe som følge af ændringer i temperatur eller fugtighed.

Suspension tørrer meget hurtigt, så det andet lag kan påføres efter et par timer. Men det skal huske på, at det er nødvendigt mindst 2 dage, uanset hvilken mindste tid for tørring af fundamentet, fabrikanterne stiller for at malingen helt hærder og erhverver alle præstationsegenskaber.

Vandbaserede maling kan klokkes i enhver ønsket farve ved at tilføje det sædvanlige pigment. Overfladen bliver således enten en uafhængig farveaccent i rummet eller vil jævnt fusionere med resten af ​​tonaliteten.

Allerede billig er malingen meget økonomisk, når den påføres, især hvis overfladen er præimprægneret med en primer.

Blandt ulemperne ved vandbaserede emulsioner kan kun tilskrives behovet for at respektere temperaturen under påføring og en temmelig hurtig vaskbarhed fra overfladen, især hvis malingen er fuldstændig mat og ikke-fugtighedsbestandig.

Men det skal bemærkes, at virkelig højkvalificerede suspensioner, det vil sige ikke det billigste af hele sortimentet i butikken, er praktisk taget uden ulemper. Billige analoger fremstilles med en modificeret sammensætning, hvilket fører til et øget emulsionsforbrug, fraværet af den angivne holdbarhed og skrøbelighed.

Malvalg

Ved valg af vandbaseret maling er det tilrådeligt at være opmærksom på følgende faktorer:

 1. Komposition. Det bør kun omfatte de ovennævnte komponenter, det vil sige fyldstoffer, blødgørere og fortykningsmidler, pigmentgranuler og polymerer blandet med et vandigt medium.
 2. Forbrug. I det ideelle tilfælde har malingen en god skjulekraft, det vil sige, at forbruget pr. Lag skal ligge i området 150-200 ml / m2. Det skal huskes, at det krævede antal lag direkte afhænger af basens absorberende egenskaber.
 3. Tæthed (specifik vægt). Indikatoren skal være tæt på 1,35-1,45 kg / l.
 4. Våd slidstyrke. De fleste repræsentanter for vandemulsioner har 4 eller 5 klasse i overensstemmelse med DIN EN 13300. Hvis du har brug for mere vandtætte formuleringer, skal du købe specialiserede vandtætte maling med grad 1-3.
 5. Graden af ​​glans. Frostede suspensioner er mere praktiske, og de hjælper med at skjule de små uregelmæssigheder i basen. Imidlertid er deres fugtighedsbestandighed lavere end for glansede. Glans er mere passende til at male loftet, fordi det hjælper med at visuelt gøre det højere, hvilket afspejler alle indretningens komponenter som et spejlplan.

Ofte købere er interesseret i, er der en forskel mellem vandbaserede og vanddispersionsammensætninger?

Disse underarter af emulsionsmaling, der har som basis vand, hvor polymerpartikler og pigmenterede granuler hviler i ro, er udstyret med fuldstændigt ens sammensætninger bortset fra nogle få stoffer. Når den påføres på overfladen af ​​vandet fra malingen, er det normalt at fordampe.

Resultatet er en holdbar og modstandsdygtig polymerfilm, der tjener som en fremragende barriere for indtrængen af ​​fugt, alkali, som beskytter mod mekanisk belastning. Arbejde med den ene og den anden maling skal udføres i overensstemmelse med temperaturen. Hovedforskellen mellem sådanne sammensætninger består i deres klassificering og mærkning.

Overflade maleri anbefalinger

Vandbaseret maling af høj kvalitet sælges allerede i færdig form og med en sammenhængende konsistens, der ikke kræver nogen forberedende arbejde med blanding. Udsmykket med en elastisk struktur, falder maling let på en base, herunder træ, ved hjælp af en rulle, børste eller sprøjte midler.

Glem ikke, at kun et omhyggeligt forberedt plan kan males. Det er pre-leveled og imprægneret med primere.

Sjældne reparationer uden maling arbejde. Dekorativ vandbaseret maling til indvendig arbejde er en af ​​de bedste muligheder for indretning, udrustet med holdbarhed, miljøvenlighed og praktisk, hvilket giver overfladen et ekstraordinært æstetisk og attraktivt udseende.

Dekorative vandige emulsionsblæk til indendørs arbejde, video