LED Ceiling Downlights

Indbyggede LED-loftlamper bruges til montering af ophængte strukturer og spændingsfilm. Ved hjælp af disse belysningsenheder kan du skabe den ønskede lyse atmosfære i rummet.

LED Ceiling Downlights

Loftregler med indbyggede LED-lamper

Spotlights er ideelle til installation af yderligere belysning i store områder (soveværelser, haller, køkkener) og de vigtigste i små værelser (badeværelser og gange). Men brugen af ​​indlejrede belysningsenheder har en ulempe - behovet for at sænke loftet med en afstand svarende til lampens højde. For enheder med glødelamper bør loftet sænkes med 10-12 cm, med halogenlamper - med 8 cm, med lysdioder - med 6 cm.

LED lamper er perfekte til ethvert interiør

Da den vigtigste retning af moderne interiørdesign er at stræbe efter at visuelt forstørre rummet, vil det være en uheldig beslutning at sænke loftet med 6-12 cm over hele rummet. Den rigtige løsning er at vælge en lysekrone placeret i den centrale del af loftet som hovedkilden til lys. Og forsænket lys bør installeres omkring rummets omkreds, samtidig med at loftet sænkes til den afstand, der kræves til installation af specifikke enheder.

LED lyser indvendigt

Ved brug af multi-level design med indbygget spotbelysning kan du skabe et bestemt humør og visuelt ændre mængden af ​​plads. Ved samtidig tilkobling af hoved- og ekstraudstyr er der skabt en atmosfære af en lys solskinsdag. Når man kun bruger ekstra lys, får de en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning og samtale.

Spot belysning indstilling

I badeværelser, badeværelser og gange, er hængende eller spændingsstrukturer traditionelt monteret. I dette tilfælde falder bundfladeniveauet uundgåeligt. Derfor er det i disse værelser mest hensigtsmæssigt at bruge indbyggede LED-taklamper som hovedbelysning. Ved hjælp af lamper med forskellig lysstyrke kan du fokusere på nogle elementer i interiøret og skjule andre.

Strek-loftslygter

Typer af LED Ceiling Light

LED-lamper optager et af de første steder blandt apparaterne til indendørs og udendørs belysning. Loft indbygningsarmaturer producerer mange virksomheder, indenlandske og udenlandske. Men for alle typer produkter af disse virksomheder er der ensartede standarder for mærkning, størrelser af kolber og hætter.

Enheden af ​​LED-lampen Navigator NBL-R1-8-4K-WH-IP65-LED

Diode armatur til stræklofter Ecola GX53 H4

LED-belysningen er lys og jævn, og lamperne selv er energieffektive og holdbare

Indbyggede loftslamper på professionelle sprog har deres eget navn - "spot". Nogle modeller er udstyret med en beslag, der giver mulighed for at rotere og ændre indfaldsvinklen af ​​lysstråler. Lampene kan installeres ikke kun vandret, men også vertikalt.

Således kan alle indlejrede belysningsindretninger opdeles i to kategorier:

De første er udstyret med en bevægende øvre del, som styres i den rigtige retning.

Dot lampen den indbyggede roterende LED Paulmann 92024

Fabrikanter tilbyder spotbelysningsanordninger til forskellige typer lokaler: med normale og høje fugtighedsniveauer. Armaturets udside kan være lavet af gips, glas, krystal eller aluminium. I konstruktionen af ​​apparatet kan der anvendes en række krystaller, indfarvede glasindsatser, træ eller glasforing.

LED-lamper ECOLA GX-53

Design af lamper kan være meget anderledes: fra højteknologiske til antikke. Der er modeller, hvis opgave er at minimere tilstedeværelsen af ​​enheden på loftet. Disse lamper er forskellige minimalistiske design. På grund af de mange forskellige stilarter og farver kan du vælge præcis den model, som harmonisk passer ind i rummet.

Enheden er indbygget LED-taklamper

Ifølge fremstillingsmetoden er alle spotlights opdelt i to grupper: stemplet og støbt. Den første er let at skelne fra den anden: du skal tænde lampen og overveje sit sæde. I stemplet er det det samme omkring hele omkredsen. Siddets bredde skal være mindst 9 mm. I støbte lamper er tekniske tidevand synlige på overfladen af ​​sædet - områder af en lysere og mørkere farve.

Cast Spot Lampe

Til belysningsapparater kan stræklofter kun benyttes stemplet lamper.

Badeværelsesarmaturer

Instrumentbasisene er af to typer: gevind og stift. Den første er mærket E, den anden - G. Ved siden af ​​bogstavbetegnelsen af ​​typen af ​​base angiver dimensionerne i tal. For eksempel, E27, GU5. G-type bundplader er mere moderne. Men i indretningen af ​​de indbyggede armaturer anvendes lamper med begge typer socles.

Typer af lampe base

Tabel. De vigtigste typer af socles.

Indbyggede loftlamper

En bred vifte af interiørartikler til forskellige rum tilbyder et bredt udvalg af belysningsarmaturer, hvor en separat piedestal på grund af dets egenskaber er besat af indbyggede loftslamper.

Popularitet blandt både købere og producenter af loftlamper har vundet ikke bare. En stor rolle blev spillet af den udbredte fordeling af suspenderede og nedhængte loftsstrukturer. De fading traditionelle interiørdesign og udbredelsen af ​​moderne indretning har også haft en indflydelse.

Design funktion

Faktum er, at ophængt og stræklofter ikke er i stand til at modstå vægten af ​​de sædvanlige lysekroner og lamper, og også de passer ikke let ind i stildesign af værelser, i modsætning til loftlamper. Den indbyggede belysning åbner således et bredt indsatsområde for realiseringen af ​​ethvert designidé uden at miste kvaliteter som ergonomi og praktiske egenskaber.

Udformningen af ​​indbyggede armaturer er meget enkel og består af flere elementer:

Det andet element består i sin tur af en patron til fremstilling af hvilke materialer som porcelæn eller plast med høj modstandsdygtighed mod varme, en lysreflektor og en diffusor.

Designet af loftlys er af flere typer:

 • Point. Spotlights er oftest fundet i boliger, de har fået et godt ry blandt forbrugerne på grund af dens demokratiske pris og brugervenlighed. De elementære elementer i punktmodeller omfatter en reflektor, en lampe og et hus. I dette tilfælde er den vigtigste fordel ved dem, at kroppen kombinerer egenskaberne ved et dekorativt element og montering. Drejede lamper kan bruges både som hovedbelysning og som yderligere belysning.
 • Suspenderet. Over tid mister disse typer armaturer deres popularitet hos brugerne, som en forudsætning for deres installation er en hård loftsbelægning. Suspended konstruktion har en firkantet form og er monteret i loftet. Denne type armatur kan kun bruges som hovedbelysning på grund af lyselementets brede overflade.
 • Lineær. Lineære lyskilder giver dig mulighed for at lave de længste rækker af lamper, de har en temmelig simpel ophængt struktur og er meget udbredt i industrielle lokaler.
 • Steder. Placeringen er markant forskellig fra andre typer loftlamper. Oversat fra engelsk betyder navnet på disse enheder "spot", og faktisk giver denne type belysning dig mulighed for at oprette et bestemt lysområde ved hjælp af en retningsstråle af lys. Placeringen er udstyret med en ramme med nuancer, udstyret med en drejemekanisme, en lampe og beslag i form af parentes. Spot kan monteres på loftet eller væggen.

Indbygget belysning kan variere i form og er:

 • Runde. Konstruktioner af forskellige størrelser kan bruges både til at belyse store overflader og til at skabe snævert rettede lysfluxer;
 • Firkantet eller rektangulært, designet til at belyse forskellige områder;
 • Ribbon lamper bruges til at belyse enkelte elementer og giver dig mulighed for at skabe flotte belysningsformer.

Fordele ved brug

Embedded elementer er ergonomiske og alsidige lyskilder. De er i stand til at organisere både fuld belysning af rummet og fungere som elementer af zonering, der deler rummet i flere zoner. Taklampe kan også påvirke den visuelle opfattelse ved at øge eller formindske rummet i højden og bredden eller længden.

På grund af fremstilling af strukturer fra højstyrkematerialer bør ejere af indbyggede lamper ikke være bange for skade enten under installation eller under brug.

Ud over standardinstallationen af ​​konstruktionen i loftet er det muligt at installere lamper i væggene eller møblerne, f.eks. I en modulær garderobe eller et skrivebord.

Brug af loftlamper giver mulighed for at tænde hvert belysningselement separat, hvilket gør det muligt at skabe ensartet belysning af nogen af ​​zonerne som ønsket af brugeren.

De vigtigste fordele ved indbyggede armaturer er:

 • En bred vifte - fra simple til elite modeller;
 • Ergonomisk design;
 • Højkvalitetsbelysning på grund af fraværet af en inert kanal;
 • Energibesparelser;
 • Forskellige former og størrelser;
 • Enkelhed af design.

Anvendelsesområde

Indbyggede belysningselementer kan bruges i forskellige lokaler. Derudover anvendes lygter til gadebelysning, kontor- og industrilokaler samt oplyste udstillinger og arkitektoniske strukturer. Men deres vigtigste anvendelsesområde er husstanden.

Afhængigt af formålet med lokalerne skal ejerne først og fremmest tage sig af armaturernes sikkerhed og holdbarhed under brug.

Vandtætte loftlamper passer til lysdesign badeværelser, brusere og puljer, forseglede boliger vil redde designet fra stænk og damp. Modeller med forstærket skrog anvendes i produktionsværksteder mv. De mange karakteristika, geometriske former og størrelser samt stilen på belysningsarmaturer giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design og formål med interiøret.

Forskellige belysningsredskaber er tilgængelige til valg i hardwareforretninger, lige fra enkle og koncise lineære lamper til luksusmodeller med krystalindsatser, frostet glas og gipslister.

Placering muligheder

Indbyggede lamper afhængigt af typen af ​​placering i loftet er:

Den første type belysning anbefales kun som en ekstra baggrundsbelysning. I en enkelt mængde udsender skjulte elementer en svag strøm af lys, men installation af flere lamper skaber et potentielt problem i forbindelse med opvarmning af loftet, hvilket reducerer materialernes levetid betydeligt og kan medføre et fald i sikkerheden.

Udvendige strukturer er mere egnede til hovedlyskilden, de er i stand til at skabe et rum med et stort område af lysspredning. Kombinationen af ​​skjulte og udendørs lys giver dig mulighed for at skabe høj kvalitet belysning med lysjusteringsfunktion.

Klassificering af pære type

Indbyggede loftslamper i deres design har lamper, som igen varierer i grad af lysstyrke, varme og lys temperatur. Der er:

 • Glødelamper - til trods for deres forholdsvis lave omkostninger, glødelamper har en række ulemper. Disse omfatter et højt niveau af elforbrug og varmeproduktion, hvilket med tiden fører til deformering af loftkonstruktionerne og en stigning i den månedlige afgift for lys.
 • Halogenlamper - Denne type belysningselementer kan ofte findes i punktlys. Omkostningerne ved disse lamper er gennemsnitlige, men det faktum at halogenelementer er meget varme introducerer flere begrænsninger for brugen af ​​lamper. For det første bør den tilladte effekt ikke overskride 40 watt for at undgå høje temperaturer, og for det andet anbefales det ikke at berøre lampen med bare hænder, hvilket kan føre til fejl som følge af kontakt af epitelpartikler og fedt på overfladen af ​​kvartsglas.
 • Lysstofrør - denne type i sit arbejde bruger en kemisk reaktion af kviksølv og gas, resultatet er en luminescens-effekt. Fordelene ved sådanne lamper inkluderer et højt niveau af lys effektivitet og lang levetid.
 • Energibesparende lamper - De vigtigste funktioner og fordele ved disse lamper er energibesparelser og lave omkostninger, men på grund af designfunktionerne bruges de hovedsagelig til udendørsbelysning. Overordnede dimensioner kombineret med et højt niveau af opvarmning tillader ikke brugen af ​​energibesparende elementer overalt.
 • LED- eller LED-lamper - kronen for energibesparelse og ydeevne, deres effektivitet er ti gange højere end effektiviteten af ​​andre typer lamper.

Justering af lysretningen

Ifølge type konstruktion af forsænket loft lamper er kendetegnet:

 • Faste mekanismer;
 • Drejedesigner.

De faste strukturer sørger for en fuldstændig fiksering af loftet til kroppen og derved skaber en ensartet belysning af rummet. Men ofte for at øge funktionaliteten af ​​belysningsenheder leveres armaturdesignerne med drejemekanismer, som igen tillader at ændre retningen af ​​lyskilden.

Drejemekanismen kan udstyres med alle typer indbyggede armaturer, både plet og vedhæng. På grund af det brede produktsortiment kan der købes roterende lamper til både gipsplader og stræklofter.

Derudover er en betydelig fordel at være tilstedeværelsen af ​​små modeller, der giver dig mulighed for at installere en belysningskilde i møblerne, hvilket er en ergonomisk løsning, når du organiserer et arbejdsområde.

Indbyggede loftlamper

I BasicDecor online-butikken finder du ikke kun prisen eller købt indbyggede loftslamper, men får også alle oplysninger om størrelser, fastgørelsesmetoder og installation af lampen.

Hvad kan ikke suspenderes lofter

 1. Installer halogenlamper med en effekt over 35 watt, hvis lofterne er PVC. Høje temperaturer vil forårsage gulning og deformation.
 2. Installer lamper uden aluminium reflektor. Lamper, der ikke har en aluminium reflektor, lad lyset komme tilbage, hvilket resulterer i effekten af ​​et oplyst loft.

12 spørgsmål om forsænket loftbelysning

 1. Er det muligt at installere i gulvet - det er umuligt.
 2. Og på gaden - nej.
 3. Kan jeg installere en lysdæmper på lampen - ja, hvis lampen er halogen.
 4. Er det muligt at installere LED-lamper i lampen - ja.
 5. Og i møblerne - nej, for dette er der møbler lamper.
 6. I poolen - nej, for dette er der specielle lamper, ikke loft.
 7. Hvis du har købt lamper på GU10 - kontakt lederen, hvis modellen du har valgt, kan udstyres med GU10 patroner.
 8. Hvad er afstanden fra transformatoren til lampen - ikke mere end 2 meter.
 9. Der er ingen blænding i kataloget - sandsynligvis har du en lampe med en ikke-transparent reflektor.
 10. Dimensionerne af armaturet i det forsænkede loft - for hver armatur i produktkortet er der angivet to størrelser - indsæt (hulstørrelse i loftet til montering af armaturet) og armaturets størrelse.
 11. Prisen på de indbyggede lamper varierer fra 60 til 15.000 rubler - Lampens pris afhænger af materialet, antallet af lamper og lyskilden.
 12. Du kan installere en indbygget armatur til lofter i væggen - du kan, hvis væggen tillader det, for eksempel gipsvæg.

Hvilke lamper at vælge?

 • Halogenlampe. Det virker 2000 timer, koster 35-90 rubler, dims, en 35 watt lampe belyser 1,5 kvadratmeter. m. (med lofthøjde på 2,9 m lofter). Det sker ved 12 og 220 volt.
 • LED lampe. Det virker fra 30.000 timer, omkostninger fra 70-700 rubler, kan ikke dæmpes, en 3-watt lampe belyser 1,5 kvadratmeter. m. (lofter 2,9 m). Det sker ved 12 og 220 volt.

Hvis betonlofter? (kun for specialister)

Det er muligt at bore huller til montering af loftindbyggede armaturer, gennembore kanaler til ledninger, udvikle briller til fastgørelsesapparater. Men vi anbefaler at se overhead. Husk, at enhver manipulation af lejestrukturerne kræver dyb viden og koordinering med de myndigheder eller personer, der er ansvarlige for operationen.

Sådan vælges indbyggede loftslamper

Producenter af elektriske apparater tilbyder et stort udvalg af lyskilder, der adskiller sig i design, formål, fysiske parametre mv.

For tilrettelæggelsen af ​​de vigtigste belysningsindretninger installeres i loftet. Det kan være klassiske lysekroner, lyse LED-strimler (selv om de ofte bruges som dekorative element), overhead og forsænket loftbelysning. På sidstnævnte vil blive diskuteret i vores artikel.

Design funktioner

I dag er arrangementet af loftet direkte relateret til installationen af ​​spændevævet. Sådanne designs er ikke i stand til at modstå vægten af ​​almindelige lysekroner, og derfor blev der skabt specielle lamper til loftet. Indbyggede enheder giver dig mulighed for at realisere eventuelle designbeslutninger, ikke at glemme så vigtige kvaliteter som ergonomi og anvendelighed.

Udformningen af ​​udstyret er enkel - en lampe, et hus og et fastgørelsesmiddel. Kroppen indeholder en patron lavet af varmebestandig plast eller porcelæn, en reflektor, som forhindrer lyset i at komme ind under eller på spændevævet og en diffusor.

Formen af ​​indbyggede loftslamper er opdelt i tre typer:

 • runde - bruges til at belyse store områder eller til at skabe snævre strømme af lys (placere accenter);
 • kvadratisk og rektangulær - standardbelysning af værelser i alle størrelser;
 • Bånd - belysning af individuelle genstande, skabelse af usædvanlige former for belysning.

Før du køber indlejrede loftslamper, skal du omhyggeligt studere deres sorter, for at forstå, hvad der kræves i en bestemt situation.

Derudover vil ikke altid i butikken elektroteknik vente på dig ærlige sælgere! For nogle af dem er det eneste vigtige mål at slippe af med uønskede varer, eller at afslutte en ugentlig salgsplan.

punkt

Spot (sjældent - "cardan") lamper, forsænket i loftet - en af ​​de mest populære muligheder. De er præget af designens enkelhed, uhøjtidelig under drift, og prisen er meget lavere end de andre.

Huset indeholder en enkelt eller dobbelt reflektor, en kappe og en forinstalleret pære. Skeden udfører to funktioner samtidigt - det pynter lampen og tjener som en platform til fastgørelsesanordninger.

Moderne belysningsapparater kan indbygges i møbelkroppen. De kan automatiseres - de kan tændes, når en bevægelse vises og slukker, når den ikke er der. Dette er meget praktisk, for eksempel når du organiserer belysning i et skab - når du åbner døren, tænder lyset, og du vil se indholdet. Det er absolut ikke nødvendigt, at det var et klædeskab. Spotlight armaturer kan placeres i små badeværelsesskabe, på den nederste del af køkkenvæggen for at belyse arbejdsområdet mv.

Specielle produkter med høj beskyttelse mod støv og fugt produceres. Sidstnævnte bruges i værelser med høj luftfugtighed, som inkluderer et brusebad eller et badeværelse.

Drejelig og stationær

Spotlys er opdelt i stationære og roterende (spot). I det første tilfælde styres lysstrømmen strengt nedad, i det andet - det reguleres ved at ændre lampens hældningsvinkel.

Fastbelysningsarmaturer installeres i badeværelser, gange og andre lokaler. Disse kan være enheder med generelt eller retningslys. Den lyse og mættede strøm giver mulighed for at zone rummet, for at skabe ergonomiske og behagelige betingelser for at leve.

Drejelygter anvendes sjældent som hovedkilden til lys - det kan være dekorativt eller yderligere belysning. Det skaber mere effektiv belysning, der ikke kan opnås med almindelige lysekroner.

Til organisering af høj kvalitet belysning og effektivitet anbefaler vi brug af udstyr med LED'er. De er præget af øget effektivitet, brugervenlighed og pålidelighed. Step-down transformatorer bruges til tilslutning, mens halvlederelementerne selv er modstandsdygtige over for spændingsfald.

lineær

Sådanne belysningsindretninger er designet til at skabe lange rækker af lamper. I de fleste tilfælde installeres disse enheder på produktionsanlæg, de er karakteriseret ved et simpelt design, de kræver et minimum af tid til installation.

Anvendelsesområde

Indbyggede spotlights kan bruges i lokaler til forskellige formål. I dette tilfælde taler vi om både bolig- og kontor- og industrifaciliteter. Nogle enheder bruges i gadebelysning, til at belyse udstillinger på udstillinger eller arkitektoniske strukturer. Og alligevel det vigtigste anvendelsesområde - i hjemmet.

For produktionsværksteder kræves der produkter med forstærket kabinet til badeværelser og brusebad, svømmebassiner, apparater med et hermetisk dæksel, der beskytter lyskilden mod stænk og kondensat.

form

Afhængigt af formen kan indbyggede loftslamper anvendes i forskellige interiør:

 • LED-enheder i form af halvcirkler er udstyret med kraftige diffusorer, derfor belyser de et stort område og bruges ofte på terrasser og i rummelige haller;
 • til almindelig indenlandsk brug runde produkter - den mest almindelige og populære form;
 • aflange enheder bruges til at belyse individuelle objekter, som er forbundet med en smalt indrettet lysflow (de kan ses i kunstgallerier);
 • cylindriske lamper er fastgjort til drejestativet, som gør det muligt at ændre belysningsretningen (egnet til implementering af forskellige designløsninger);
 • rektangulære eller firkantede enheder er designet til at skabe et unikt design - ikke-standard loftbelysning (for eksempel kan de arrangeres således, at lysstrømmen danner en rhombus).

Større produkter bruges i kontorlokaler og i generelle lokationer.

lamper

Forskellige typer lamper er kendetegnet ved deres fordele og ulemper:

 1. Glødelampe. Det billigste produkt, der under drift omdanner størstedelen af ​​elstrømmen til varmeenergi og overopheder loftkonstruktionen betydeligt. Da de indbyggede lamper er konstrueret til at blive monteret på et spændingsstof, kan glødelamper ikke anvendes til dette formål. Ellers vil det føre til deformation af spændingsvævet, dets brændende og jævne tænding. En anden ulempe er høje strømforbrug.
 2. Halogenlamper bruges mere ofte i punktanordninger end andre. Igen kan de ikke betjenes i forbindelse med brændbare materialer på grund af stor overophedning. Mange eksperter anbefaler at undgå lamper, hvis effekt overstiger 40 watt. Ellers bliver stoffet overophedet, hvilket kan forårsage brand. Det er vigtigt ikke at berøre halogenlampens overflade med bare hænder, da de fede partikler, som forbliver på fingrene, overføres til en kvartsflaske, vil føre til overophedning.
 3. Lysstofpærer er karakteriseret ved holdbarhed. Disse er forseglede kolber af forskellige former, hvor kviksølvdamp injiceres. Men hvis overfladen ikke er beskadiget, udgør kviksølv ingen trussel mod mennesker. Krævende efter bortskaffelse. For at opnå den maksimale effekt skal du vente 20-30 sekunder fra det øjeblik du tænder.
 1. Energibesparende lamper, eller husholderske, kan reducere energikosterne betydeligt. Tilsæt hertil de små omkostninger ved selve produkterne. På den anden side er lamperne meget store, hvorfor det er ubelejligt at bruge dem sammen med forsænket loftbelysning. Under drift genereres varme, som er tilstrækkelig til tænding, og derfor kan den ikke anvendes med brandfarlige loftsstrukturer.
 2. LED pærer - de bedste produkter til alle lamper. På trods af at deres omkostninger i forhold til resten er højere, er udstyret karakteriseret ved den længste levetid, det er modstandsdygtigt over for strømstigninger og forbruger den minimale mængde energi for at danne en stærk lysfløde. Halvledere, som er LED'er, udsender ikke varme, så effektiviteten er tæt på 100%. Lærredet er ikke deformeret, og lysstrømmen er normalt rettet nedad. Ud over omkostningerne kan en anden ulempe kaldes en forholdsvis kompleks installation. Ofte skal et elektrisk kredsløb tilføje transformatorer og andre enheder, som reducerer og stabiliserer spænding (strøm).

placering

Ifølge arrangementet kan armaturet indbygget i loftet være skjult eller eksternt.

I det første tilfælde taler vi om enheder, der bruges som en ekstra baggrundsbelysning. Ved installation af individuelle produkter er de karakteriseret ved en svag lysflow, men ved brug af et stort antal lamper kan der opstå problemer med overophedning af loftkonstruktionen.

Til tilrettelæggelsen af ​​hovedbelysningen er der passende udvendige strukturer, der kan dække et stort område. For at skabe den højeste kvalitet belysning er det nødvendigt at kombinere skjulte og udendørs enheder.

materialer

Til fremstilling af forsænket loftbelysning anvendes forskellige materialer. Bunddelen er lavet af varmebestandig plast eller metal. Fra oven sætter den specielle belægning overfladen glat. Uanset hvilken overflade der er monteret et standardarmatur, vil det i næsten alle tilfælde være det samme.

Original og unik vil se ud som krystalvedhæng monteret på lampens overflade. Sådanne indretninger ser godt ud i stuerne og hallen, men ikke alle har råd til køb af dem. For en økonomisk udsmykning af en almindelig lampe kan der vedhæftes glas vedhæng.

Funktioner af installation i forskellige lofter

Indbyggede spotlights er mørtel og hængende. Til montering af de første i lærredet skæres specielle huller, hvis diameter falder sammen med dimensionerne af belysningsenheden. Installation er kun mulig i lofter, lister eller gipsplader.

Den trinvise proces til montering af forsænket armaturer i ophængte loftkonstruktioner er som følger:

 1. Efter at hovedkonstruktionen af ​​loftkonstruktionen er installeret, lægges der elektrisk ledninger. Det er nødvendigt at føre ledningerne til det sted, hvor lamperne placeres, hvilket giver en margin på mindst 10-15 cm.
 2. Hullerne skæres under loftet. Dette gøres enten på forhånd før installationen af ​​lærredet, eller allerede efter, når loftet er fuldt monteret. Uanset tilgangen er det nødvendigt at markere lærredet og angive, hvor lamperne skal placeres.
 3. Apparaterne installeres - ledningerne er udgang og forbundet til sagen, hvorefter selve enheden er fastgjort til loftet.
 4. I sluttrinnet sluttes lampen og den dekorative del.

Beslag og ophæng anvendes til montering af vedhængslamper. Beslaget er fastgjort til loftet, med det hænger en ophæng, i den nederste del af hvilken belysningsarmaturet er installeret. Det er vigtigt at være opmærksom på suspensionens længde - det skal være tilstrækkeligt at gå gennem hele loftkanalen og give den nødvendige afstand mellem lampen og spændingsarket.

konklusion

Det første du skal fokusere på, når du køber indlejrede loftlamper, er kvaliteten af ​​produktet. Dette skyldes de øgede krav til elektrisk og brandsikkerhed, som pålægges ved tilrettelæggelse af belysningssystemer i ophængte og spændingsstrukturer, ofte lavet af brandfarlige materialer.

Disse belysningsenheder har en række funktionelle formål. De kan bruges som en hoved- eller dekorationskilde til lys, et værktøj til zonering af et værelse eller placering af accenter på visse genstande.

Indbyggede loftlamper

Rummets design er ikke kun smukke vægge og udvalg af møbler, men også skabelse af komfort ved hjælp af lys. Moderne teknologier gør det muligt at gøre lamperne elegante og usynlige, hvis interiøret kræver det. Det er muligt at vælge en passende model af den indbyggede loftslampe både i pris og i udseende.

Karakteristik af indbyggede modeller

I modsætning til konventionelle lamper ligner forsænket lys som om de blev lavet i loftet med loftet. De står ikke stærkt ud på det og bruges oftest i interiører, der har tendens til minimalisme.

Et vigtigt træk ved sådanne modeller er den strenge betingelse: ikke-opvarmning. Hvis det er brudt, kan enheden nemt beskadige loftdesignet, deaktivere det, deformere eller forårsage brand.

At hente en model fra et stort udvalg af elektriske produkter er ikke svært. Dette produkt er bredt repræsenteret både i online og offline butikker.

Find hvad der passer, selv det mest sofistikerede loft kan være, hvis du ved præcis alle de nødvendige parametre. Om hvad de kan være - oplysningerne herunder. Det omfatter typer af inventar, deres design, former, farver, monteringsfunktioner, kombinationer, mulige sammensætninger af inventar samt interessante interiørløsninger med deres deltagelse.

Fordele og ulemper

Denne moderne enhed har et stort antal fordele i forhold til andre lignende enheder:

Lang levetid. Ofte kan lamper bestående af lysdioder virke i mere end ti år og mislykkes ikke. Andre lamper kan ikke prale af så lang levetid.

Opvarm ikke under drift. Når lampen tændes, frigives en lille mængde varme. Det er på grund af denne egenskab, at de bruges med materialer, som ikke tåler høj temperatur. Disse omfatter gipsvæg og stræklofter.

Elforbruget er meget lavere end for lignende enheder.

Eksperter bemærker, at besparelser kan nå 95%. I lavkvalitetsmodeller er energibesparelser sjældent mere end 50%.

Pålideligt arbejde. I glødelamper er de mest sprøde elementer glas og wolfram dele. De brænder den hurtigste. Da der ikke er wolfram i designet af LED-lamper, tjener de længere og mere problemfri.

I modsætning til kviksølv er LED'er sikkert at bruge. Der er ingen skadelige stoffer i dem, så der er ingen ubehagelige helbredseffekter. Desuden udsender enheden ikke ubehagelige lugte. Sådanne lamper kan bruges sammen med plast, træ, fiberboard, spånplader, forskellige typer paneler og ikke være bange for at de vil bryde ud.

Blink ikke, når lampen er i brug. Den ubestridelige fordel er, at de tænder øjeblikkeligt uden forsinkelser selv om få sekunder. Normalt er denne glødelampe synd. Lyset udsender jævnt. På grund af manglende flimmer bliver øjnene ikke trætte, hvis du arbejder under disse lamper.

 • Forskellige former. Produkter har længe været produceret i alle former og farver, så det vil ikke være svært at vælge en model, der passer til interiøret.

Evnen til at vælge den rigtige glød. Blandt sådanne loftarmaturer er der en bred vifte i farven på det udsendte lys. Koldblå ​​(det andet navn, som er mere kendt og genkendeligt - lysstofrør) er godt til kontorlokaler eller hjemmekontorer. Desuden bruges denne farve i bordlamper. Det giver dig mulighed for at indstille til arbejdsmodus, og med det kan du mere nøjagtigt overveje nuancer.

Funktionen af ​​lamperne med varm hvid farve er, at de spredes i roligt, gult lys, hvilket er meget behageligt for øjnene.

Normalt placeres de i stuer, da dette lys er mest behageligt for et afslappende miljø. I dette lys synes værelset at være mere komfortabelt og afslappende. Hvide lyspærer er mellemliggende mellem de to andre. De er populære blandt dem, der foretrækker noget imellem. Denne farve af lamper er opdelt i to typer: neutralt hvidt og koldt hvidt.

Typer af forsænket armaturer meget. Når man køber i en butik, løber folk op. At lave en fejl og købe den forkerte model er meget let.

punkt

Mortise punkt dobbelt lamper - en meget populær mulighed. Dette skyldes det faktum, at lampens design er den mest enkle, i plejen er de uhøjtidelige. Desuden er deres pris den laveste sammenlignet med lignende design.

I deres design er der en reflektor, en fletning og en lyspære monteret indeni. Samtidig er fletningen ikke kun et dekorativt element, men også en funktionel del af enheden. Dens del indeholder en struktur til montering af enheden i loftet. Få mennesker ved, at det andet navn af denne type er Cardan.

De samme enheder kan bruges som møbler.

Dette er meget praktisk, især hvis lampen tændes og slukkes, når der ikke er bevægelse. Således når du åbner garderobeskabet tændes lyset, og indholdet bliver tydeligt synligt.

Et sådant skab med belysning kan ikke kun være klædeskab. En tynd lampe kan placeres i et badeværelse skab for at se klart alle flasker og krukker i den. Ofte drives de af batterier eller genopladelige batterier, så de behøver ikke at bære grimme elektriske ledninger.

Fugtbestandige modeller anvendes i forhold til høj luftfugtighed, f.eks. I brusere eller badeværelser. Deres design pålideligt beskytter pæren mod stænk, så de ikke fejler i lang tid.

Drejelig og stationær

Også de indbyggede lyskilder er roterende (deres andet navn er stedet) og stationært.

Forskellen mellem dem er, at de første giver dig mulighed for at ændre vinklen og positionen, så du kan skabe en særlig atmosfære. Det andet er indstillet en gang for alle. Ændring af positionen er først mulig efter geninstallation af strukturen.

Ofte placeres de i gange, badeværelser, fællesarealer. Deres lys kan være generelt eller retningsbestemt. Lyset er meget lyst, mættet, det giver dig mulighed for smukt at zone rummet, tilpasse det til de særlige behov hos ejerne. Rummet bliver mere ergonomisk og behageligt for at leve.

Roterende lys er som regel ikke de vigtigste kilder til lys i rummet, de er kun dekorative og ekstra belysning. Deres design giver dig mulighed for at styre strømmen af ​​lys der. hvor det er påkrævet takket være det bliver belysningen mere effektiv. Med de sædvanlige lysekroner er denne effekt umulig at opnå.

Til resultatet var bedre, rådgiver eksperter at tage enheder med LED'er.

Sådanne modeller har den højeste effektivitet, nem at betjene, pålidelige. De er nemme at forbinde og lette at passe på.

Disse muligheder er gode i de tilfælde, hvor loftet ikke kan sænkes, selv nogle få centimeter, og lysdesignet skal ændres. Designløsninger kan nemt løse problemet.

Gadebelysning er indbygget i loftet på verandaen eller på en robust konstruktion. Find så store muligheder kun i specialbutikker.

lineær

Lineære pærer er designet til at konstruere meget lange rækker af inventar. Sådanne modeller er som regel placeret på industriområdet. Deres design er meget simpelt, installationen tager ikke meget tid og kræver ikke store arbejdsomkostninger.

form

Som nævnt ovenfor har de forsænkede armaturer et stort udvalg af former, som kan vælges til en bred vifte af interiører.

Afhængigt af formen kan de fastgøres i forskellige rum og forhold:

LED-lamper i form af en halvcirkel, der har store lysemittere, dækker et stort område med lys. De er ofte placeret på terrasser, platforme og store haller.

 • Ofte i interiøret er der stadig brugt runde lamper. Denne formular er standard og den mest populære.
 • Lampens aflange form giver dig mulighed for at fremhæve objekter, da lyset er snævert fokuseret. Mød disse lamper kan være i gallerierne. Billeder eller forskellige indretning begynder at spille med nye farver.

Armaturer i form af en cylinder eller kopper er fastgjort på drejearmen. Takket være dette kan du ændre retningen af ​​lys. Ofte er de vant til at skabe specielle designinteriør, når du skal fremhæve de specielle designmøbler. Lysflowen kan rettes mod stort set enhver vinkel. I de botaniske haver kan du vælge specielle blomster.

Nogle gange bruger designere interessante løsninger med paneler, hvor LED-lamper er installeret. Med deres hjælp kan du oprette lamper af næsten alle former.

Rektangulære og firkantede muligheder er gode til at skabe et usædvanligt lysdesign. Med deres hjælp kan du tilpasse loftet og skabe en diamant på det fra lyset. Gæsterne vil helt sikkert være opmærksomme på det usædvanlige design. Du kan støtte det ved at gentage denne formular i indretningen - på væggene, møblerne, tæpperne.

Store muligheder anvendes som regel i kontorlokaler eller fællesarealer. De passer smukt ind i mønsteret af et flisebelagt falskloft, da armaturens sider er helt proportional med siderne af pladerne på loftet.

 • For at skabe nogle interessante effekter bruger designere LED-strimler. Med deres hjælp er det muligt at genskabe den stjerneklar himmel på loftet eller at lave en ansøgning i form af en enkelt konstellation. Desuden er det muligt at fremhæve individuelle objekter, der ligger i loftet.

lamper

Når problemet med valg af lampe og lampeskærm til det er løst, opstår problemet med at vælge den rigtige lyspære. Der er mange af dem på elmarkedet, så det er meget nemt at lave en fejl, når de vælger. Så der er pærer:

Glød stik. Selvfølgelig er de meget billige, men på grund af det faktum, at de udsender meget varme og varme op meget, er de ikke egnede til brug i indbyggede armaturer. Sådanne indretninger deformerer meget hurtigt loftkonstruktionerne. Desuden kan deling af dem være yderst farligt på grund af muligheden for tænding af loftfliser. En anden ulempe ved en sådan lampe er et stort forbrug af elektricitet, og derfor en stor månedlig afgift for ressourcer.

Halogen i punktlys er mere almindelige. De er ikke tilrådeligt at bruge med brandfarlige materialer, da de opdages ordentligt. Eksperter anbefaler ikke at erhverve mere end 40 watt strøm, ellers vil lampen varme op og forårsage brand. Desuden bør pæren under ingen omstændigheder berøres med bare hænder, da der forbliver partikler af hud og talg på den.

Kvartsglas er ikke godt for det, det kan deformeres eller få en anden defekt. Med andre ord er disse lamper ikke altid velegnede til indbyggede loftslamper.

Fluorescerende pærer har længe etableret sig som førsteklasses enheder. De kan arbejde i meget lang tid, deres liv er meget lang. På trods af at der er en dråbe kviksølv i deres sammensætning, skader de ikke en person, hvis de er fri for fejl. De kræver omhyggelig bortskaffelse, men de fungerer fint. Kernen i deres arbejde er luminescens-effekten, som skyldes kemisk reaktion af kviksølv og gas i en lampepære.

Et andet ubestrideligt plus er det høje niveau af lyseffekt.

Energibesparende, som navnet antyder, er meget økonomisk med energiforbrug. Deres pris er ikke særlig høj, men på grund af at dimensionerne af enheden ikke er miniature, er det ikke altid praktisk at bruge dem til forsænket loftbelysning. Endvidere er sådanne lamper ikke egnet til brandfarlige materialer, der anvendes til fremstilling af lofter. Selv om de ikke bliver meget varme, er det nok at deformere loftet.

 • Den mest optimale til indbyggede loftlamper - LED (LED) lamper. De sparer energi bedst af alle, så de er den mest økonomiske mulighed. Diode lamper opvarmes ikke, hvilket betyder, at de som indbygget forsænket er sikrere end andre. De deformerer ikke loftet og vil ikke forårsage en utilsigtet brand. Det eneste negative er en vanskelig installation, men enhver mester elektrisk ingeniør vil klare det.

For nogle kan omkostningerne synes at være en ulempe, men det er vigtigt at huske, at lampens levetid er ti gange længere end andres driftstid, så besparelserne vil vare langvarige.

placering

Der er kun to måder at placere armaturer på - eksternt og indlejret.

Den første mulighed giver et ensartet lys, ligner almindelige lysekroner. Dette lys fanger områder langt under det niveau, hvor de er placeret, så de er ofte anbragt på flere niveauer. På grund af det faktum, at de ikke opvarmes under drift, kan de bruges med lofter, der ikke tåler høje temperaturer, hvorfor det er usikkert at bruge dem i forbindelse med glødelamper.

Det andet arrangement tillader ikke at sprede lys, det er rettet til et punkt. Det bruges meget ofte af designere og skaber unikke interiører. Men de indbyggede lamper er kun et dekorativt element, og de kan ikke bruges som hovedbelysning i rummet, fordi der er for lidt lys fra dem. Du bliver nødt til at tage for mange armaturer, så du skal stadig bruge dem som et supplement til den vigtigste.

dimensioner

Konstruktioner er opdelt efter størrelse, som direkte afhænger af de funktioner, de skal udføre. Så for eksempel er miniaturepærer gode til dekoration.

Små lamper tjener som et supplement til hovedbelysningen. De kan arrangeres i lange linjer eller placeres punktvis. Deres diameter kan ikke være mere end et par centimeter, så lyset fra en sådan model behøver ikke at vente længe.

Større muligheder spredes allerede lys mere. Store lamper er installeret i lofter, men der er ingen fare for, at de vil beskadige strukturen. Forudsat at lampen er valgt korrekt og ikke opvarmes under drift.

materialer

Moderne indbyggede loftlamper er lavet af forskellige materialer.

Som hovedregel er hoveddelen af ​​konstruktionen lavet af speciel plast eller metal, på toppen af ​​hvilken en strålende, glat overflade påføres. Uanset hvilken overflade du planlægger at placere base lampen, vil den se det samme. Forskelle vil snarere være i de individuelle egenskaber ved hver model, og ikke i selve designet.

For nylig er krystalvedhæng, der er fastgjort til lampens bund, meget populære. Crystal muligheder er perfekte til stuen. Men ikke alle har råd til dem. Hvis du stadig ønsker at dekorere en enkel enkel lampe, men du vil spare penge, kan du købe glas vedhæng. De vil være så elegante som krystal, men meget ringere end dem i pris.

Der skal lægges stor vægt på hovedstrukturen. Jo bedre enheden er, desto dyrere er den, og de materialer, der anvendes ved fremstillingen, varer længere. Her skal køberen vælge mellem pris og kvalitet.

farve

En række farver giver dig mulighed for at vælge den rigtige model til en række interiører. Denne funktion af indbyggede loftslamper er en stor fordel, som designerne især sætter pris på.

Oftest køber købere mønstre af sølv eller guldfarve, da disse universelle farver kombineres med næsten alle de andre. Efterspørgslen efter hvide modeller er ikke langt bagud, men det er ret logisk at bruge dem kun med lette lofter.

Hvis der er et sort strækloft i rummet, vil det være sværere for ejerne at finde noget passende, men du kan endda købe sådanne ekstravagante modeller i specialforretninger af elektriske varer.

Hvis et trælys er påkrævet, vil dette problem også blive løst. Et stort udvalg af store butikker repræsenterer det, især netværket. I små butikker af formatet "hjemme" for at finde en kvalitet og smuk version er ofte beslægtet med et mirakel. Der kan du kun købe en midlertidig mulighed, som vil fungere i flere måneder indtil næste reparation, hvis det ikke fejler endnu tidligere.

Hvordan vælger man?

Korrekt valg af modellen af ​​det indbyggede loftlys er halvdelen af ​​den vellykkede reparation.

Først og fremmest skal du, inden du køber, forstå, hvilke funktioner der ud over belysning skal udføre lampen. For eksempel har badeværelset brug for en vandtæt løsning af høj kvalitet. Størrelsen og farven er vigtig i dette tilfælde er ikke så meget som denne kvalitet, fordi den giver sikkerhed.

Hvis du planlægger at placere lyspærer på et træloft, er det vigtigt at kontrollere kvaliteten af ​​ledningerne, der leveres til modellen. Dette er også et sikkerhedsproblem, fordi enhver lille gnist kan forårsage brand. Og i stedet skal du samle farve og form.

Hvis du vil markere trappen derhjemme, så har du brug for muligheder med høj kvalitet belysning og fremragende effekt.

Det er ligegyldigt, hvilken type lampe der er brug for: rack eller punkt; hvor det er planlagt at placere det: på en gipspladekonstruktion eller på gips er enhedens sikkerhed vigtig.

Vælg kun højkvalitetsmodeller med al den nødvendige dokumentation, mærkning på emballagen. Tøv ikke med at bede sælgeren om at vise relaterede dokumenter og være bange for at personligt verificere kvaliteten af ​​de købte varer.

Smukt moderne interiør

Eksperter anbefaler at præcis beregne, hvad der kræves grad af belysning af rummet. Det afhænger af formålet med rummet.

Måling udføres i lux eller LK, som den er skrevet forkortet. For en korridor vil der for eksempel være nok lysniveau fra 80 til 100 lx pr. Kvadratmeter. Til køkkenet - fra 200 til 300 Lx, er det samme niveau egnet til et badeværelse. I stuen ligger denne grad i området fra 300 til 400 Lk, og i soveværelset - fra 200 til 250 Lk.

Desuden tilbyder designere løsninger til hvert enkelt rum.

I soveværelset

Selv små spotlights indbyggede lys - dette er hovedbelysningen i rummet, da der ikke er behov for meget lys. Ofte tilbyder designere kunderne at distribuere identiske armaturer i flere rækker over loftet. Som et højdepunkt eller accent tilføj et mønster af lamper. Denne beslutning vil genoplive rummet og give den en enestående charme.

I kombination med lysekronen giver sådanne lamper dig mulighed for at zone rummet og fremhæve de funktionelle områder. For eksempel kan du sætte dem over sengen, påklædningsbordet, i nærheden af ​​kabinettet. Og designere bruger dem som dekoration, placerer dem i nicher eller på taggrene. Sammen med dimmere kan du justere baggrundslysets lysstyrke.

Indbyggede loftlamper

Indbyggede downlights: tekniske specifikationer

Uden god belysning er det umuligt at forestille sig noget hjem eller kontor. Moderne teknologier repræsenterer en ny type belysningsenheder, der kombinerer raffineret design og høj effektivitet. Indbyggede loftslamper er meget praktiske.

De tekniske egenskaber ved enhederne blev værdsat af mange designere, hvilket gjorde dem mere populære end de sædvanlige lysekroner og sconces. Moderne producenter tilbyder et bredt udvalg af modeller, der omfatter alle slags størrelser, farver og former. Indbyggede loftslys kan monteres i et almindeligt eller falskt loft. De er installeret i buede åbninger, store garderobeskabe eller walk-in closets. Minimale dimensioner giver dig mulighed for at udvikle et individuelt designdesign.

Fordelene ved indbyggede lamper til loftet bør omfatte:

 • Nem installation. Modeller monteres let i loftet. De er installeret rundt omkretsen, hvilket vil give rummet med ensartet lys. Hvis lyspæren fejler, så kan nogen erstatte den.
 • Funktionalitet. Lampene vil hjælpe med at fremhæve det nødvendige område. De kan kombineres med hovedlyskilden.
 • Attraktivt design. Sortimentet omfatter både små modeller i minimalistisk stil og lyse lamper med rig indretning. Forgyldte versioner og krystalvedhæng ser elegant ud.
 • Økonomi. Loftsbelagte lamper bruger halvdelen af ​​elektriciteten end standardbelysningsenheder. De har et lang levetid. Hvis en lampe brydes ned, er den let at udskifte.

Svetex - overkommelige loft forsænket lys

Virksomheden af ​​lette enheder Svetex har en bred vifte. Købere vil kunne vælge den rigtige model til pris og udseende.

 • gunstige leveringsbetingelser (ved bestilling fra 3000 rubler er levering i Moskva gratis);
 • Højkvalitets armaturer med kvalitetscertifikater;
 • modeller af forskellige former (runde, firkantede), farver på en plafond;
 • rimelig pris.

Produktet er konstant på lager, så når du bestiller, modtager du det på kortest mulig tid. For at få mere at vide om sortimentet af indbyggede loftslamper, bedes du kontakte vores konsulenter.

Priser og leveringsbetingelser er på denne side. Vi har også en service til installation af købt belysning.