Akustik i loftet - vælg, installer og nyd

I første omgang bemærker du muligvis ikke dets tilstedeværelse i det indre, men så vil du sætte pris på lydkvaliteten. Det indbyggede loft akustik fandt sine beundrere blandt de æstetiske musik-elskere. Hvad er et højttalersystem, hvordan man installerer det korrekt og opnår jævn lyd - lær fra denne artikel. Loft højttalere er designet til at gengive lyd. Disse enheder konverterer elektriske signaler til lyd. Omfanget af deres ansøgning er bredt: metrostationer, indkøbscentre, konferencelokaler og klasseværelser. De bliver stadig mere populære i hjemmebrug.

Klassificering af akustiske systemer (højttalere)

Ifølge forskellige parametre er der flere klassifikationer af akustiske systemer.

 • Af antallet af lydgengivende bands: en-, to-vejs osv. (Der er op til syv bands).
 • Ved installationens princip: gulv og loft.
 • Afhængigt af de anvendte højttalere (dynamisk, elektrostatisk, plan).

Bestem, hvilken type højttalersystem du har brug for. Højttalere er åbne og lukkede.

Åben akustik består af en højttaler, ramme, beskyttelsesgitter og monteringer. Den væsentligste ulempe: sagen er mellemrummet mellem det virkelige loft og suspenderet. Dette medfører vibrationer og nedbrydning af lydoverførslen. Problemet kan løses ved at fylde hulrummet med lydisolerende materialer (på samme måde øges loftets støjabsorberende kapacitet).

Lukkede højttalere kan levere en renere og mere jævn lyd. De består af en højttaler, en beskyttende ramme og akustiske ledninger. Enheder af denne type er også nemme at montere såvel som åbne.

Udvælgelseskriterier

 • Højttalere kan købes i mange forskellige former. Dette giver dig mulighed for at bruge dem med ethvert loftdesign: i et loftsloft lavet af gipsplader, i et strækloft af PVC eller stof, i et akustisk loft Armstrong. Du kan montere i loftet, forberedt til maling og hvidvaskning. Hvis du har problemer med installationen, vil bygherrerne anmode om den bedst mulige installationsmulighed.
 • Når du køber, skal du være opmærksom på subwooferens område (jo mere jo bedre).
 • Højttalere kan sælges med en færdig lydisolering, hvilket reducerer vibrationer på grund af højttalerkontakten med loftoverfladen.
 • Letvægtsmodeller, som kan fungere "på hovedet", er designet til montering i loftet på gipspladen.

Nøglefordele

 • Små dimensioner, "usynlighed" i det indre, sikkerhed fra ekstern indflydelse. Farven på grillene kan vælges i henhold til rummets design.
 • Det er praktisk at bruge med mangel på ledig plads på gulvet. Indlejret udstyr rummer ikke plads (i modsætning til et konventionelt højttalersystem).
 • Højttalere er monteret på spotlights.
 • Akustik, indbygget i væggene, indeholder en central og to frontkanaler.

For at lydkvaliteten var høj, skal du vide, hvordan du installerer udstyret.

Video: Sådan indlejrer du akustik i loftet

Et ark med gipsvæg (enkelt eller dobbelt) er fastspændt mellem yderflangen og de indvendige ben. Derefter laves et snit i det falske loft ved hjælp af et stykke, og benene strammes gennem skruerne på frontpanelet.

Den rigtige placering af de stationære højttalere

Hvis du forestiller dig mentalt en ligesidet trekant, skal de forreste højttalere og lytteren være placeret i hjørnerne af denne trekant (afstanden mellem kolonnerne skal svare til afstanden fra kolonnen til lytteren).

Afstanden fra fronthøjttaleren til væggen må ikke være mindre end 0,5 m. Afstanden mellem de forreste højttalere er 2 m.

Baghøjttalerne på en 5.1-vejs højttaler skal skabe et rektangel. Placer betragteren skal være i skæringspunktet mellem diagonalerne.

For et 7.1-vejs system skal et ekstra par højttalere installeres i overensstemmelse med seeren.

Værelse forberedelse

Før du køber et hjemmebiograf, opret et behageligt lytteområde, forberede værelset. Uden installation og konfiguration er også uundværlig.

 • Du skal bruge en væg til ledninger. Hvis du i den nærmeste fremtid ikke har planer om at reparere, kan du skjule ledningerne i soklen med kabelkanaler.
 • Værelset skal være rektangulært og ikke for lyst. Dæk vægge med tykt tapet, hæng tykke gardiner på vinduerne, læg et blødt tæppe på gulvet.
 • Hjælp til at sprede lyden af ​​bogreoler (men ikke med glasdøre eller hylder). Eksperter siger at flytte højttaleren med 1-2 centimeter ændrer lydkvaliteten. De bedste resultater er givet af AC, hvis komponenter er placeret langs den lange væg. Du kan opnå en jævn lyd uden spring og fejl eksperimentelt - ved at flytte møblerne.

Hjemmebiograf Højttalere

Lydvibrationer passerer frit gennem luften. Nogle af dem afspejles fra vægge og loft, nogle er absorberet af dem. Derudover forårsager lyden vibrationer og lavfrekvente svingninger både inde i rummet og bagved.

Vægge, der har en betydelig lydreflekterende effekt, bidrager ikke til god akustik. Partitioner, der transmitterer lydvibrationer, har dårlig lydisolering.

De bedste betingelser for at opnå klar lyd er vægge med gode lydabsorberende egenskaber. Derfor er det ikke tilrådeligt at installere akustik i et rum med armeret beton. Rummet i form af en terning virker heller ikke, alle reflekterede lydvibrationer vil konvergere til et punkt i midten, bølgerne overlapper og forvrider lyden.

Lydisolering - tænd for "stilhed"

Montering på væggene og på loftet af mineraluldsplader, bløde typer fiberplader samt opstilling af søjler, kasser, oprettelse af et reliefloft hjælper med at sprede lydbølgen. Disse strukturelle elementer kan enten være af træ eller fra specielle porøse materialer.

Monter loften på gipspladen, på toppen af ​​det kan du lægge en plade af kokosfibre, forsigtigt putte leddene (lyden går godt gennem luftgabene).

Støj absorberes af porøse gummi, korkplader. De kan også bruges som mellemlag, når de afsluttes med vægge.

For at fjerne ekko og ekko, kan du sætte ind i værelset møbler med et fyldstof lavet af polyurethanskum.

Med korrekt valg af udstyr kan du få effekten så tæt som muligt på en stor biografhal. Der er 6, 7, 8-kanals hjemmebiograf systemer. Højttalere kan være skab, gulv og på stativene. Indbyggede højttalere er velegnet til dem, der elsker åbne rum. Det skal huskes, at grundlaget for enhver hjemmebiograf - modtager.

Der er et stort udvalg af indlejrede højttalere. De deler alle en ting - de overbelaster ikke interiøret med store højttalere og kan prale af en ren og jævn lyd.

Loft højttalere, indbyggede loft højttalere

Lofts højttalere

Hvis du leder efter et sted, der nemt kan skjule akustikken, skal du kigge på toppen. Dit loft er højst sandsynligt et færdighus til højttalere - et tomt rum, hvor højttalere kan installeres forholdsvis let og med minimal indblanding i arkitekturen. Ved hjælp af lofthøjttalere kan du levere lyden til, hvor andre typer akustiske systemer næppe kan fungere - i køkkenet, på kontoret eller i badeværelset. Kombiner deres alsidighed med High-End teknologi, og evnen til at lytte til god lyd i meget ubehagelige lokaler bliver næsten ubegrænset.

Loftakustik kan placeres helt overalt.

Højttalere installeret i loftet vil give lyd fra en usynlig kilde i enhver del af dit hjem. Loftshæmmende højttalere er specielt konstrueret til at blive installeret tilbage til overfladerne og er forsynet med akustisk transparente beskyttelsesnet, der kan males i farven svarende til indvendig farve eller venstre hvid. Kolonner under loftet kan installeres ret let, da de fleste af husene i lofterne har passende hulrum. Det betyder, at det indbyggede akustik i loftet kan placeres helt overalt, fra køkkenet til badeværelset, da alle højttalere indbygget i loftet er fugttætte.

Forskellige modeller af loftakustik

Vi hører ofte: "Akustikken indbygget i loftet er meget god, men jeg kan ikke installere den i stedet for den bedste lyd." Kunderne bliver ofte bedt om at installere indbygget akustik rundt om loftet med belysningsarmaturer eller andre steder, der ikke er egnede til installation. Sådanne krav er lavet specielt ofte, når man installerer hjemmebiografer. Løsningen er et loft system med drejelige woofers og tweetersystemer, der roterer uafhængigt af hinanden og giver direkte lyd til lytteområdet. Denne enkle idé, når den implementeres, giver dig mulighed for at opnå bemærkelsesværdige resultater.
Intervallet af akustik indbygget i loftet er så bredt, at det dækker næsten alle behov i moderne installationer. Startende fra high-end multiband-indlejrede højttalere, der er i stand til at rotere inde i sagen for en mere fokuseret lydretning, der slutter med akustik for at skabe en fælles baggrundslyd eller indbygget akustik til små badeværelser, der giver dig mulighed for at installere kun en højttaler uden at miste stereo effekt.

Skjulte lofthøjttalere - en moderne løsning til indretning

Loftakustikken, der præsenteres her, er af høj kvalitet, pålidelighed og forskellige løsninger. Du kan vælge indbyggede højttalere, der kan bruges i hjemmebiograf, til baggrundslyd i hele lejligheden eller endda i værelser med høj luftfugtighed (badeværelser, badeværelser). Disse løsninger hjælper med at fylde dit interiør med lyd, samtidig med at stil og æstetik opretholdes.

Akustik indbygget i loftet

Tilgængelig akustik indbygget i loftet til konkurrencedygtige priser, i online-butikken af ​​højkvalitets lyd SoundSystems.ru. Vores eksperter hjælper dig med at vælge og købe akustik indbygget i loftet ved at ringe vores gratisnummer 8 800 333-30-21.

Vælg at sammenligne to eller flere produkter.

MT-Power ML-5R, hvid

MT-Power MD-65R

Magnat ICP 52

 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 20 W
 • Følsomhed 92 dB
 • Frekvensområde 90 Hz - 18 kHz
 • Diameter 180 mm / dybde 45 mm
 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 50 W
 • Følsomhed 92 dB
 • Frekvensområde 60 Hz - 18 kHz
 • Diameter 240 mm / Dybde 100 mm
 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 60 W
 • Følsomhed 89 dB
 • Frekvensområde 38 Hz - 24 kHz
 • Diameter 202 mm / dybde 81 mm

MT-Power SE-5R, hvid

MT-Power RF-60R v.2, hvid

Magnat ICP 62

 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 10-90 W
 • 91 dB følsomhed
 • Frekvensområde 60 Hz - 20 kHz
 • Diameter 200 mm / dybde 65 mm
 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 10-100 W
 • Følsomhed 92 dB
 • Frekvensområde 60 Hz - 20 kHz
 • Diameter 228 mm / dybde 65 mm
 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 70 W
 • Følsomhed 90 dB
 • Frekvensområde 36 Hz - 24 kHz
 • Diameter 233 mm / Dybde 88 mm

MT-Power RF-80R, hvid

MT-Power SE-6R, hvid

MT-Power RF-80R v2, hvid

 • AC forsænket loft
 • 8 ohm impedans
 • Strøm 10 - 100 W
 • Følsomhed 92 dB
 • Frekvensområdet 90 - 18000 Hz
 • Diameter 270 mm / dybde 80 mm

Indbyggede højttalere med MT-Power SE-6R reducerer installationstiden med halvdelen sammenlignet med konventionelle højttalermodeller takket være deres monteringsbeslag. Raffineret...

Den enkle og nemme at bruge MT-Power RF-80R v2 indbyggede akustikarmaturer reducerer installationstiden med halvdelen sammenlignet med konventionelle højttalermodeller. Raffineret...

Loftakustik: "Og der var en stemme fra himlen..."

Lofts højttalere er ikke nye til offentlige rum. Så i indkøbscentre stemmerne fra loftet i lang tid gøre os bekendt med de gældende rabatter og nye produkter, og på caféer og restauranter dernede alle former for musikalsk munter sang. Men jeg vil gerne tale om, hvordan denne teknologiske præstation er kommet til vores hjem, såvel som dets sorter og træk ved arrangementet.

Billede af et værelse udstyret med loftsakustik

God eller dårlig

Hvad godgør denne integration af akustiske teknologier i boligområder, og hvilke årsager har så længe forsinket i øjeblikket? Lad os forstå:

værdighed

Til at begynde med måske med det faktum, at mange musikelskere eller bare elskere til at forbedre deres hjem skyndte sig til de relevante afdelinger af specialbutikker til lofthøjttalere:

 1. Lagring af nyttigt plads. De fleste af vores lejligheder, og endda private huse, kan ikke prale af store dimensioner, hvilket tvinger os til at behandle hver kvadratcentimeter brugt plads med omhu. Men alt det, der viser sig at blive indbygget i loftet, vil ikke påvirke indretningen af ​​rummet, vil ikke forstyrre placeringen af ​​møbler, bliver ikke en anden hindring for at overvinde rummet;

Indbyggede loft højttalere "ikke spiser" selv en millimeter plads, du bruger.

 1. Fuld beskyttelse mod uønskede fysiske kontakter. Kør forbi en hund, nysgerrig kat, studie og et lille barn selv bedugget gæst vil ikke være i stand til at komme til et kostbart system, og derfor vil ikke skade hende;

Jo højere er lofthøjttalere til hjemmebiograf, jo mindre er det for dem at bekymre ejere

 1. "Allestedsnærværende".

Lyden kan nu være bogstaveligt overalt, i forbindelse med dette vil jeg fremhæve to særligt vigtige forklarende punkter:

 • Korrekt placerede søjler dækker ligeledes hvert hjørne af rummet. Tross alt taler vi om loftet, som strækker sig over hele sit område. Således vil ingen af ​​familiemedlemmerne eller gæsterne blive "fornærmet" i processen med at justere lyden af ​​den akustiske enhed;

Forskellen mellem en lofthøjttaler og en klassiker

 • Takket være sin kompakthed og sikkerhed er det ikke let at indstille et opholdsrum eller soveværelse, og det er også let at installere i køkkenet og endda på badeværelset. Så du kan fortsætte med at nyde musik i enhver del af lejligheden eller huset;

Kolonner på loftet på badeværelset vil hjælpe dig med at slappe så meget som muligt i processen med at modtage vandbehandlinger.

 1. Tilgængelige installationsanvisninger. Jeg vil berøre denne proces mere detaljeret nedenfor, men jeg vil med det samme forsikre dig om, at det adskiller sig lidt fra installationen af ​​spotlights;

Installation af loft højttalere gør det selv

 1. Harmoni med det samlede indre af rummet. Det er nok at samle de forreste gitter, der dækker det passende farveskema, så udstyret passer perfekt ind i det omgivende design. Efter alt vil resten af ​​det stadig forblive skjult.

Den rigtige skygge løser alle designproblemer.

mangler

Her er årsagerne til, at akustik indbygget i loftet i så lang tid rejste til den indenlandske kugle:

 1. Følsom nok til familiens budgetpris. Kommercielle strukturer har store finansielle muligheder og har derfor brugt lofthøjttalere i lang tid, men modeller, der er overkommelige for et bredere udvalg af forbrugere, har vist sig relativt nylig.
 2. Ubehaget oplevet ved at overføre en lydkilde. Bare forestil dig: du tænder din yndlingsfilm, hovedpersonen vises foran dine øjne og gør en brændende tale, som af en eller anden grund når ovenfra. Det er ikke rart, fordi vi er vant til, at ordene er til "take off" fra åbningen af ​​munden, som vi ser, og ikke fra en anden dimension.

Selvom det bare ved at lytte til musik, betyder det ikke noget ved denne effekt.

Hvis du installerer loftakustikken udelukkende til hjemmebiograf og ønsker at nyde en ægte højkvalitets lyd, anbefaler jeg at købe et kombinationssystem, som f.eks. "5 og 1". Selvfølgelig skal du ofre lidt plads i rummet for at rumme en gulvhøjttaler, men du får en glimrende 3D-lyd.

Et eksempel på et højttalersystem, der arbejder med princippet om "5 og 1"

arter

Indbygget hjemmeakustik kan variere i nogle teknologiske løsninger:

Tilstedeværelsen af ​​kroppen

 • De åbne pakkeløse modeller består af højttaleren selv, rammen hvor den er installeret, den beskyttende dekorative grill, der adskiller enheden fra rummet og fastgørelsessystemet. De er mere kompakte og er normalt billigere, men der er nogle problemer: rummet mellem det nedhængte loft og basen fungerer som et organ, provokerende fremkomsten af ​​distribuerede vibrationer og lyd forringelse;

Et eksempel på et åbent lofthøjttalersystem

Ved installation af åbne højttalere anbefaler jeg at fylde hulrummet bag loftets overflade med lydisolerende materiale. Så du løser samtidig problemet med nedbrydning af lyd og samtidig beskytter dig mod støj fra naboer ovenfor.

For-isolering af loftet løser problemet med, at sagen ikke er til stede hos højttalerne

 • Lukkede skrogmodeller har en lidt anden struktur: en højttaler, en kabinet og højttalerledninger. De laver en fuldt dannet lyd, der lyder renere, men du skal også betale mere for sådant udstyr, og det vil tage lidt mere plads, men ikke for meget.

Et eksempel på et lukket lofthøjttalersystem

Antallet af højttalere

 • Bredbåndshøjttalerrepræsentanter har et dynamisk hoved, der gengiver alle lydfrekvenser;

Eksempel på et bredbånds højttalersystem

 • Koaksial højttalere har en crossover og flere dynamiske hoveder reproducerer deres egne frekvenser. I dette tilfælde er diskanthovedet placeret på samme akse, hvor højttalerne opererer ved lave og mellemfrekvenser;

Et eksempel på et koaksialt højttalersystem

 • Tovejsrepræsentanter er ens i design til koaksiale, kun de dynamiske hoveder i dem er alle placeret adskilt fra hinanden.

Et eksempel på et tovejs lofthøjttalersystem

Faktiske tilbud

I butikkerne kan du kun finde et betagende udvalg af det pågældende udstyr.

Jeg vil gerne give dig oplysninger om nogle prøver til generel information:

Loft indbyggede højttalere

Giver dig mulighed for trådløst at overføre lyd fra din bærbare enhed (iPod, iPad, iPhone, iPod Touch, Bluetooth-modul osv.) Til dit køkken, bad, toilet og et af dine værelser. Omhyggeligt designet og samlet kun ved hjælp af de bedste materialer, er den indbyggede Bluetooth-kolonne FLC-6BT det ideelle valg til våde værelser og overdækkede land verandaer og havehuse.

Cone woofer lavet af Kevlar® woven (Kevlar (engelsk Kevlar) er et dyrefiberstof fremstillet af DuPont. Kevlar har høj styrke (trækstyrke σ0 = 3620 MPa), som giver et højt niveau af stivhed, som giver højttaleren mulighed for præcist at reproducere lyden og stoppe bevægelsen af ​​føreren, når det er nødvendigt. Den 0,75 "titanium tweeter i et koaksial arrangement giver fremragende højfrekvent reproduktion uden grovhed og squeakiness. I Bluetooth version 4.0 forbedret trådløs streaming lyd til enhver Bluetooth-kompatibel enhed. Aktiv trådløs Bluetooth lumiaudio FLC-6BT kan bruges som en enkelt kilde (L / R stereo), eller i en master / slave konfiguration som en forstærker til en passiv passiv højttaler, så det simpelthen er stereo parret oprettelse. Forstærker og Bluetooth adapter indbygget i en i en af ​​højttalerne, som skal forbindes til lysnettet via en strømforsyning (inkluderet). Den anden passiv højttaler (medfølger ikke), forbundet til de vigtigste standard akustiske kabel (ikke inkluderet).

Grill (grill) forberedt til maling for at passe indvendigt, pulverlakeret for at forhindre korrosion på steder med høj luftfugtighed. Rammeløs design og magnetisk net gør det nemt og nemt at installere bluetooth højttalere i loftet!

Du kan styre musikafspilningen helt frit uden at skulle oprette forbindelse til dockingstationer eller traditionelle HI-FI-systemer. Brug bare din gadget, og helst en stemmeassistent som Amaxon echo, til at styre, lytte til musik og andre nyttige oplysninger, hvor du vil.
Efter den indledende forbindelse registrerer og indbygger den indbyggede forstærker automatisk Bluetooth, så den konstante sammenkobling med den smarte enhed giver dig mulighed for automatisk at skifte fra standbytilstand til arbejdstilstand.

1 x Indbygget Bluetooth aktiv højttaler

1 x strømadapter

Det er vigtigt at huske, at Bluetooth kun er beregnet til trådløs trådløs dataoverførsel og er egnet, når senderen og modtageren er mindre end 30 meter fra hinanden (meget mindre hvis der er forhindringer). Hvis afstande er større eller hindringer er betydelige, er det bedre at bruge aktiv Wi-Fi-indbygget akustik.

Loft indbyggede højttalere

loft højttalersystemer 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter til rådighed for forespørgsel "loft højttalersystemer".

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter til rådighed for forespørgsel "loft højttalersystemer".

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Den moderne tilgang til opførelse eller reparation af boliger og offentlige bygninger indebærer udvikling af alle forsyningsvirksomheder i designfasen. En af opgaverne er udviklingen af ​​et lydgengivelsessystem.

Loftet indbygget akustik, som viste sig for nylig for nylig, takket være kompaktitet, nem installation og høje tekniske egenskaber, er blevet udbredt. Her vil vi tale om det.

Opgaver og applikationssteder

Højkvalitetslyd er nødvendig for en person på mange steder:

 • På mødelokaler, konferencer og præsentationer.
 • I træningskurser.
 • På offentlige steder (indkøbscentre af butikker, metrostationer, stationer og lufthavne osv.).
 • Koncertsale.
 • Boligarealer

Hovedopgaverne er:

 • Overførsel af talebeskeder (rapporter, foredrag, meddelelser på offentlige steder).
 • Lyd akkompagnement af film og video materialer (biografer, sports barer og så videre).
 • Højkvalitetsgengivelse af musikalske kompositioner (koncertsale, værelser til fritid og rekreation).

Fordele ved indbygget akustik

Den største fordel ved loftakustik er evnen til at skabe et ensartet lydfelt i rummet.

Bemærk. Når du bruger traditionelle akustiske systemer i et stort område og (eller) med et stort antal mennesker, skal du enten øge lydstyrken (hvilket ikke er behageligt) eller installere yderligere lydkilder (øger omkostningerne).

Derudover har lofthøjttalere følgende fordele:

 • Skjult installationssystem.
 • Ubetydelig vægt og dimensioner.
 • Anti-vandal placering.
 • Stort udvalg af farve- og designløsninger, muligheden for valg til ethvert interiør.

I hjemmebrug er det muligt at kassere som i billedet af store kabinethøjttalere og en lang række ledninger, der forbinder dem med musikcentret (hjemmebiografen).

Derudover er der værelser, hvor brug af traditionelle lydkilder er vanskelig på grund af høj luftfugtighed - badeværelser, køkkener. Loft højttalere af et specielt design kan løse dette problem.

Typer af lydkilder

Overvej hvilke typer akustisk udstyr der kan monteres i loftet, der er tilgængelige i dag.

Akustiske lysekroner

Disse lydkilder er suspenderet i nogen afstand. Kolonner er gemt i lysekronens krop med et attraktivt design, og har specielle tilbehør til installation inkluderet. Den vedlagte vejledning hjælper med at samle alt sammen sammen uden problemer.

Denne type bruges i offentlige rum med højt til loftet - for eksempel: i handelsgulve i store butikker, huse med kuplet loft eller et andet lys.
Hvem er interesseret i bare en sådan mulighed, kan du se videoen på installationen af ​​akustisk lysekrone.

Lofts højttalere

Disse oversættelsessystemer er specielt designet til installation på et fly. Har det lette design og tilfældet med en speciel formular.

Loftmonterede lydkilder

De er igen opdelt i: åben (indkapslet) og lukket (indesluttet i en speciel bygning). Disse lydgengivere antager tilstedeværelsen af ​​plads bag installationsplanet og er beregnet til installation i suspenderet (gipsplader, modulære, slattede) eller stræklofter.

Bemærk. For at bruge åbne indbyggede højttalere er det nødvendigt under installationen af ​​loftet at udføre den nødvendige lydisolering af hovedetagen.
Hvis dette ikke er gjort, er det uundgåeligt forekomsten af ​​uønskede resonansfænomener i loftrummet og forvrængningen af ​​lyden.

Når der anvendes systemer af lukket type, er der ikke behov for et lydisoleringslag, men det kan monteres for at øge lydisoleringen af ​​rummet.

Mange producenter installerer trinvis strømafbrydere direkte i højttalerdesignet til finjustering til et bestemt rum og sørger for muligheden for roterende emittere i en vis vinkel. Alt dette er dækket af en speciel grill.

Grill kan males med vandtætte maling uden forringelse af lydkvaliteten. Den mest avancerede er systemer, der (ved et signal fra konsollen) kan bevæge sig ud af loftet og dreje i retning af lytteren. Prisen på den indbyggede akustik afhænger af modelens styrke, størrelse og design.

Installation af loftslydkilder

Installation af lofthøjttalere i gipspladekonstruktioner er ikke mere vanskeligt end at installere spotlights.

Arbejdsrækkefølge ved installation af egne hænder:

 • På et forudbestemt sted ved hjælp af en skabelon (leveres eller lavet af dig selv) er det nødvendigt at udføre markeringen.

Bemærk. Installationsstedet skal bestemmes, inden loftet monteres. På samme tidspunkt er de nødvendige ledninger lavet.

 • Ved hjælp af en sav med et smalt blad (elektrisk stiksav) skæres et installationshul i gipsvæggen. Du kan også bruge en boremaskine til dette formål, boring huller i en cirkel, som vist på billedet ovenfor.
 • Tilslut derefter ledningerne, kolonnen er installeret på plads og sikret ved hjælp af standardfiksere.

Generelt for at indlejre akustik i loftet, skal du huske om disse nuancer:

 1. Eventuelt indbygget udstyr skal købes inden installationen af ​​loftet. Dette er vigtigt: Det er nødvendigt at kende dimensionerne af kolonnerne præcist for at sikre den passende indrykning af den dekorative overflade fra bunden 1.
 2. Elementer af kassettelofter har normalt ikke tilstrækkelig styrke. For at installere dem indbyggede akustik brug specielle forstærkningsramme.
 3. Der er også specielle loft akustiske paneler af glasfiber. De er mere stive og er dekoreret med et specielt mønster, der kan gøre akustikens grill mindre mærkbar.
 4. Installation i stræklofter indebærer fremstilling og installation af specielle installationsanlæg i den forberedende fase af arbejdet. Disse elementer er ringe af plademateriale (plast, krydsfiner) med et indvendigt hul til højttaleren, installeret i loftets plan ved hjælp af specielle suspensioner, der er fastgjort til hovedetagen.
 5. Når stoffet er strakt og fastgjort, monteres specielle PVC-ringe på steder med montering af monteringselementer. Inden for ringene skæres arket ud og kolonnerne placeres på de steder, der er forberedt på denne måde.
 6. Når du vælger formen af ​​et ophængt loft, er det bedre at give fortrinsret til en kuppel- eller caisson-variant, da de giver den bedste akustik i rummet.

Loftet indbygget akustik giver dig mulighed for at få lyd i høj kvalitet i værelser til forskellige formål, mens du forbliver næsten usynlig og organisk indarbejdet i ethvert interiør.

Lofts højttalere i Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

i 7 onlinebutikker

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på loft højtalere i butikker i Moskva

På stedet kan du vælge takhøjttalere efter præstation, se detaljerede billeder, læse anmeldelser og sammenligne priser i Moskva online-butikker. Det er nemt at købe loftshøjttalersystemer billigt (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

Indbyggede lofthøjttalere

SZ-AUDIO T-206A - indbyggede lofthøjttalere; transformer 100V / 70V; skifteffekt: 2,5 W, 5 W, 10 W og 20 W @ 100 V; 6 "+1.5" koaksial plasthøjttaler.

Artikel: 30036

2 120 gnid

2-kanals lofthøjttaler med mulighed for at bruge højttaleren i 16 ohm eller 100v mode

Artikel: 11637

6 190 gnid

Indbyggede loft højttalere; transformer 100 V / 70 V; maksimal SPL: 97 dB; frekvensrespons: 120-20kHz;

Artikel: 30037

1 380 gnid

Den høj kvalitet hvide loft tovejs højttaler af modellen APart CM1008 har en otte-tommers subwoofer.

Artikel: 16666

5 105 gnid

Tovejs lofthøjttaler med 6,5 "woofer

Artikel: 11600

5 290 gnid

En tovejs lofthøjttaler fra Apart-modellen CM20T-BL er lavet i sort.

Artikel: 16667

5 290 gnid

Model APart CM3T-BL hører til lofthøjttalerne i en miniatureversion.

Artikel: 16668

2 220 gnid

Den stilfulde hvid APart CM3T-White 100 volt loftshøjttaler har en tre-tommers bredbåndshøjttaler.

Artikel: 13517

2 220 gnid

Den indbyggede runde bredbånds højttaler med bagkassen fås i hvid.

Artikel: 16669

3 970 rubler

Højttaler til montering i loftet, 4 "woofer, 90 Hz - 19 000 Hz

Artikel: 11601

2 620 gnid

Der er en fire-tommers bredbånds højttaler i den lille sorte lofthøjttaler.

Artikel: 16670

2 620 gnid

Lydsystemet af lokalerne model APart CM5EH

Artikel: 16671

1 640 gnid

2-kanals lofthøjttaler med mulighed for brug i 16 ohm eller 100 V højttaler i to tilstande

Artikel: 11636

3.650 rubler

Rum lydsystem APart CM608-BL

Artikel: 16672

3.650 rubler

6,5 "dobbelt subwoofer til høj og klar lydgengivelse

Artikel: 11628

2 435 gnid

APart CM6E-BL model værelse lydsystem

Artikel: 16674

2 435 gnid

APart CM6QFT indendørs lydsystem

Artikel: 16676

5 355 gnid

APart CM6T er en tovejs loft type højttaler med hvid farve og en 6,5 "subwoofer.

Artikel: 14370

4 340 gnid

Indbygget højttalermodel APart CM6TSMF

Artikel: 16677

5.025 rubler

I en tovejs loft højttaler er der specielt tilvejebragt beskyttelse mod indtrængning af fugt.

Artikel: 16031

8 730 gnid

Indbyggede lofthøjttalere

Indbygget loftsakustik anvendes i tilfælde, hvor brugen af ​​konventionelle højttalere er upraktisk. Dette kan skyldes design overvejelser, kravene til vandal modstand og sikkerhed i rummet. Kravene til indlejrede højttalere og højttalere er de samme som for almindelige. Dette er den mindste forvrængning af den gengivne lyd og et bredt frekvensområde. Udvælgelsen udføres i henhold til deres specifikationer og omkostninger. Vi giver mulighed for at købe indbyggede højttalere i en bred vifte af loft. Du kan altid vælge den ønskede højttalerindstilling for sine tekniske parametre. Af disse er de vigtigste to: frekvensområdet og nominel effekt.

8 800 500-11-96 I Rusland gratis

8 (812) 334-11-41 St. Petersborg

Typer af loft højttalere

Højkvalitets moderne reparation har længe ikke været begrænset til den banale krydsfiner tapet og omlægning af møbler fra et sted til et andet.

Ejerne nærmer sig re-udstyret af den interne situation meget alvorligt, udarbejder et foreløbigt udkast, beregner den nødvendige mængde materialer og foretager et omtrentligt skøn over det nødvendige arbejde. Udformningen af ​​de tekniske netværk udføres i forberedelsesfasen. Og det gælder ikke kun rør, brandalarm og elektriske kommunikationer, men også til en sådan position som lofthøjttalere, som har fået meget bred fordeling i de seneste år.

Akustisk rundt loftsystem

Hvad er loftakustikken til?

Højttalere i loftet er designet til at sende forskellige talebeskeder (taler, rapporter, forelæsninger osv.), Video lyd og musikafspilning (lytning, koncerter mv.).

Loft højttalere indbygget i en ophængt struktur i et boligområde

De er installeret i:

 • haller til afholdelse af konferencer, præsentationer eller massemøder;
 • uddannelsesinstitutioner (skoleklasser, universitetsmålere osv.);
 • offentlige steder (lufthavne, jernbanestationer, metrostationer, indkøbscentre, fodgængerovergange);
 • koncertsale;
 • stuer.

Fordele ved loft højttalere

Akustiske loftssystemer er praktiske og praktiske.

Med deres hjælp kan du oprette et ensartet lydfelt i et rum på et hvilket som helst område. Denne type udstyr har et skjult installationssystem, vejer lidt og er meget let at installere. Et stort udvalg af design og farve løsninger giver dig mulighed for at vælge en model for indretningen af ​​enhver kompleksitet, lige fra traditionelle strenge klassikere og slutter med ekstravagante art deco eller fashionable futuristic high tech.

Loft højttalertyper

Akustiske systemer indbygget i loftet er klassificeret i henhold til følgende parametre.

 • Form - runde, ovale og firkantede modeller er tilgængelige. Dette påvirker ikke de tekniske egenskaber, så når du køber, kan du kun fokusere på din egen smag og indretning på værelset.

Suspended kvadratkolonne til loftoverflade

 • Faktisk størrelse - Denne værdi bestemmer diameteren af ​​den interne højttaler i tommer. Den mindste er kompakte 3-tommer indbyggede lofthøjttalere. Modest dimensioner giver dig mulighed for at montere denne model selv i Armstrong fjedringssystemer. Beskyttelsesgitter, malede i panelets farve, gør dette produkt næsten usynligt for øjet. 5-tommer højttalere giver nok højkvalitets lyd og giver dig mulighed for at sende tale og musik uden forvrængning. Dette opnås takket være en lang række reproducerbare frekvenser. Ofte er denne type udstyr installeret i gipsplader eller slattedlofter. 8-tommers lofthøjttalere er velegnet til hjemmebiograf og andre store lokaler. De lyder mest levende og intenst og sender de vigtigste lyde og lyd special effekter så realistisk som muligt. Deres eneste minus er betydelig vægt. Derfor kræver korrekt installation af systemet et pålideligt og solidt fundament. Derudover forstærkes kolonnerne på understøtningsstrukturen med en justerbar suspension.
 • Klassen af ​​lyd - loft højttalere udsendes og lav impedans. Translational modeller er designet til at arbejde i store rum, hvor der ikke er behov for afspilning af høj kvalitet, og fokus er på lydstyrken. Lavimpedans højttalere er indbygget i loftkonstruktionerne for at opnå den bedste lydkvalitet. Den tilladte belastning på systemet er begrænset til 4-8 ohm, og det anbefales ikke at overskride dette tal.

Oval søjle indbygget i det hvide loft

Sådan monteres højttalere i loftet

Ved indretning af en akustisk installation eller hjemmebiograf er det ikke altid muligt at integrere udstyret i loftsystemet. I dette tilfælde skal du højttalere højttalerne lige under loftet for at sikre lydkvaliteten af ​​høj kvalitet.

For at gøre dette skal du bruge speciel montering fra metal eller aluminiumslegering med anodiseret belægningsbeslag. De er kun monteret på en meget stærk, stærk og pålidelig basis. Du kan vedhæfte dem til den suspenderede struktur, men for dette skal du bruge et ekstra pantelement fra en metalprofil eller en bred træbjælke.

Et sæt kraftfulde akustik til et stort rum

Nyttige tips

Når du planlægger at købe lofthøjttalere, skal du først og fremmest tænke på det formål, som du har brug for dem og i størrelsen af, hvilke størrelser du skal installere dem. For kraftig translationel akustik i et lille rum vil ikke være en fornøjelse, men vil lægge pres på øret og provokere irritation. For hjemmebiograf er det umagen værd at foretrække et lavimpedanssystem med gennemsnitlig effekt, hvilket vil give en smuk lyd og vil ikke forårsage ubehag.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

RCF PL 40

I lang tid begyndte folk at tænke reparation af deres egne lejligheder og huse - med oprettelsen af ​​projektet, beregningen af ​​de nødvendige materialer og omkostningsopgørelsen af ​​værker. Selv i designfasen er det nødvendigt at overveje, hvordan og hvor ingeniørnetværkerne skal placeres. Det betyder ikke kun rør og ledninger, men også lofthøjttalere.

Hvorfor kræver dette spørgsmål særlig opmærksomhed?

 • For det første er der i mange moderne hjem talere til at lytte til musik.
 • For det andet kan moderne typer akustiske systemer installeres, hvor du vil - efter eget valg. Og for nylig blev det populære taksystemer.

Bidrage til væksten i deres popularitet:

 1. Høj specifikationer.
 2. Kompaktitet på grund af lille størrelse.
 3. Let installation installationsarbejde.

Hvor skal man bruge lofthøjttalere

I alle rum hvor de er nødvendige:

 • I biografer og koncertsale.
 • Mødesteder til møder og konferencer.
 • I træningskurser.
 • På offentlige steder til dubbing af annoncer.
 • I boligområder.

Hovedopgaverne i disse systemer er transmission af talebeskeder (forelæsninger, taler osv.), Lydakkompagnement (film, videovisninger) og musikalsk gengivelse (koncerter og auditions). Steder hvor der bruges højttalere, ikke så lidt. Og hvis det hele gang gange med antallet af institutioner, så får du et stort antal.

Fordele ved indbygget akustik

Lofts højttalere har mange fordele. Men det vigtigste er muligheden for at bruge dem til jævnt at fordele lyden gennem rummets rum.

Hvis du sammenligner dem med traditionelle gulv- eller vægmodeller, skaber sidstnævnte en lyd tæt på sig selv.

Og hvis du installerer dem i store rum, hvor der vil være en masse folk, så kommer lyden ikke til de sidste rækker. Derfor er det nødvendigt enten at øge lydens styrke eller at installere yderligere kilder til det. Begge muligheder er for det første ubehagelige, og for det andet kostbare.

Fordelene ved loft systemer inkluderer flere flere funktioner:

 1. Tilførslen af ​​kabler og ledninger i dem forbliver usynlig.
 2. Lille vægt og små dimensioner.
 3. Succesfuldt, ingen forstyrrer placeringen.
 4. Et stort udvalg i farver design. I dag kan aktive lofts højttalere vælges til enhver indretning.

Til hjemmebrug er takversionen af ​​højttalerne også meget nyttig:

 • For det første vil det tillade slør de ledninger der forbinder enheden med et stereoanlæg eller en biograf.
 • For det andet kan de installeres i de lokaler, hvor det for nylig ikke var muligt at gøre det. Disse er våde værelser. Og da mange producenter er klar til at tilbyde højttalere og højttalere i et specielt design, må der ikke opstå problemer her.

Forskellige typer af akustisk loftteknologi

Markedet tilbyder tre hovedtyper af lofthøjttalere, som afviger fra hinanden i form, design og placering.

Akustiske lysekroner

Virksomheden NEC Lighting har udgivet en slags symbiose af lysekroner og dynamik.

Disse enheder er fastgjort til loftet med en speciel beslag. De er dog placeret i en vis afstand fra loftoverfladen og er dekorative enheder svarende til lysekroner.

Da disse højttalere har en langstrakt form, bruges de normalt i værelser med højt til loftet. Det kan være handel haller, stationer og så videre.

Ceiling Dynamics

Denne type armatur er fastgjort til loftet selv med fire fastgørelsesdele. Og da deres vægt er ret lille, er denne metode ret pålidelig.

Fabrikanter producerer disse enheder i en speciel form, som passer godt ind i loftet og i rummet som helhed.

Indbyggede højttalere

Disse lydenheder antager et vist rum, hvor deres krop vil blive skjult. Derfor installeres de i ophængte eller spændte loftkonstruktioner. Der er to underarter - åben og lukket.

Hvis du vælger den åbne indstilling, anbefaler eksperter at udføre lydisolering af hovedetagen.

Den negative effekt af lydbølger kan skabe uønsket resonans, hvilket vil fordreje lyden af ​​højttalerne. Men for at installere en lukket underart, behøver du ikke noget. Højttalerens krop er en lydisolator, som ikke tillader lyden at sprede sig.

Indbyggede højttalere

Hver lofthøjttaler, uanset mærke og model, er dækket af en særlig grill kaldet "grill". Det kan males med vandtætte maling, mens de tekniske egenskaber ved søjlen selv ikke forringes.

Under søjlen skifter sædvanlig hastighed lydeffekten. Dette gør det muligt at konfigurere selve apparatet og lyden i overensstemmelse med rummets behov og formål.

Mange loftsakustiske enheder fungerer fra et fjernbetjeningspanel. Med det kan du ikke kun tænde dem og ændre lydfiguret, men også dreje i den retning du ønsker. Sandt nok er omkostningerne ved sådanne modeller meget højere end konventionelle.

Montering af loft akustiske enheder

Hvis du beslutter dig for at installere loft lyd enheder på en gipspladestruktur, så er det ikke vanskeligere end at montere en forsænket armatur. For at gøre dette skal du først forberede en skabelon (nogle gange leveres komplet med kolonner), som anvendes på stedet for den planlagte installation. Omkredsen og fastgørelsespunkterne er markeret, hvorigennem med et stiksav eller andet skarpt værktøj laver de et hul i loftet, som svarer til mønsteret.

Advarsel! Selv før installationen af ​​gipsvæggen konstruktion selv er det nødvendigt at bestemme installationsstedet for akustikken. Dette er gjort med det formål at stramme elektriske ledninger til det.

Den anden fase af installationen forbinder højttalerne. Den tredje - fastgør dem ved hjælp af standardfiksere. Det er alt sammen.

Eksperter anbefaler under alle højttalersystemer at installere forstærkede fastgørelsesanordninger. Det drejer sig især om kassetter og stræklofter.

Konklusion om emnet

Moderne lofthøjttalere giver lyd i høj kvalitet. Men samtidig forbliver de usynlige - to fremragende kvaliteter kombineret i et design.

Kommentarer og anmeldelser til materialet

Hjem / Komponenter og tilbehør / Fordele og typer af lofthøjttalere

I færd med at udstyre dit hjem med forskellige tekniske enheder er det umuligt at ignorere et sådant aspekt som installationen af ​​akustiske systemer. Der er mange typer af sådanne enheder, og en af ​​de mest interessante løsninger vil være indbyggede lofthøjttalere. De vil hjælpe med at organisere det korrekte lydbillede og samtidig optager de slet ikke plads.

Fordelene ved løsningen

En af de vigtigste fordele ved en sådan placering af akustik vil være en betydelig besparelse af ledig plads - være inde i den ophængte struktur, de er helt usynlige og tager ikke plads på gulvet eller væggene.

Desuden passer det eksisterende højttalersystem ikke altid godt sammen med det eksisterende interiør. Hvis du monterer lofthøjttalerne, forsvinder problemet af sig selv - det eneste synlige element i dem er den ydre gitterdynamik, som kan males i takets tone og vil ikke være tydelig.

Samtidig vil en række modeller, der præsenteres i butikker, give dig mulighed for at vælge ikke kun farven, men også typen af ​​installerede højttalere. Du kan købe begge enheder med et skjult installationssystem og hængende højttalere monteret udefra på konstruktionen.

Du kan installere mange talere over hele området af lejligheden for at sikre komfortabel lytte til musik på ethvert tidspunkt. Hvis akustikken af ​​denne type bruges som lydkilde i et hjemmebiograf, vil aktive lofthøjttalere øge tilstedeværelseseffekten på grund af surroundlyd.

arter

Det er meget vigtigt at vælge det rigtige system til installation i hvert enkelt tilfælde.

Der er flere typer højttalere, der adskiller sig i både installationsmetoden og egenskaberne af den lyd, de vil spille. Først og fremmest er det værd at overveje de indlejrede typer af sådanne enheder. De er opdelt i to klasser:

 • Lukket type
 • Åben type

Åbent akustik indebærer tilstedeværelsen af ​​kun højttaleren selv, indlejret i overfladen af ​​den ophængte struktur. I dette tilfælde spiller legemets rolle hele sit indre rum. Brug sådanne lofthøjttalere til at afspille musik er ikke det værd - lyden er for forvrænget på grund af den resulterende resonans.

En sådan løsning gælder for klasseværelser og klasser, hvor det vigtigste er indberetning af tale- eller lydinformation til fjerntliggende dele af rummet. Kvaliteten af ​​den gengivne lyd her er ikke først og fremmest vigtig.

I lukkede type systemer er der ikke noget sådant problem, da højttaleren er lukket i et specielt designet tilfælde.

Forvrængning og resonans vil ikke, hvilket betyder at lyden bliver meget bedre. Sådanne systemer foretrækkes af kenderne af god lyd. Sådanne loft højttalere er gode til hjemmebiograf udstyr.

En anden mulighed for montering af sådanne enheder er den eksterne placering.

Denne placering har visse fordele og ulemper. Af de vigtige fordele er det værd at bemærke muligheden for installation, selv hvis højttaleren simpelthen ikke er indlejret på beton eller trægulve. Vil kun sørge for korrekt placering af ledninger.

Hvis der ikke er installeret et loft eller loft i rummet, er en sådan installation den eneste mulighed. Et sådant arrangement bruges imidlertid ofte i forbindelse med ophængte lofter - i tilfælde hvor installationen af ​​indlejrede enheder er uønsket eller umuligt.

Monteringsprincip

Med suspenderede modeller vil installationen ikke medføre nogen spørgsmål - alt hvad der skal gøres er at lave installationsstedet i loftet og tilslutte enheden til den. Indlejrede arter vil være lidt vanskeligere, men intet overnaturligt er nødvendigt. Den generelle installationsprocedure består af følgende trin:

 • På det rette sted i loftet er der markeringer. Dette gøres ved hjælp af en speciel skabelon, der følger med udstyret.
 • Et hul er skåret gennem markeringen på overfladen.
 • De nødvendige ledninger er forbundet til enheden og udstyret testes.
 • Højttaleren er installeret på plads og fastgjort ved hjælp af eksisterende fjederbelægninger.

Ved installation på loftet på Armstrong-systemet installeres en særlig forstærkningsplade på den dekorative dækplade, som vil fungere som understøtningsstruktur til højttaleren. Enheden selv er fastgjort til dette element ved hjælp af fjederfastgørelser eller selvdrejende skruer.

I spændingsbelægninger installeres loftslydhøjttalere på samme måde som indbyggede armaturer - i det stadium, hvor du sætter loftet for dem, skal du levere indlejrede strukturer, som skal monteres.

 • toppotolok.su
 • potolki-info.ru
 • wikipotolok.com

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.