Juster væggene og loftet.


Når du kigger på dine vægge og loftet inden den kommende reparation, spekulerer du på, hvordan du endda kan ud af væggene, og loftet er faktisk en bakke, så et hul, der er selvfølgelig svar på alle disse spørgsmål om udjævning af væggene og lofterne. Der er to måder at niveauere væggene og loftet på - den første mulighed er at fladere dine vægge med loftet med våd efterbehandling af værelserne. Våd efterbehandling omfatter blødgøringsarbejder, der skal udføres under reparationer. Med denne metode til plastering vægge og lofter vil være spørgsmålet om glatte vægge og lofter i lejligheden. I forlængelse af spørgsmålet - hvordan man justerer væggene og loftet overvejer den anden version af justeringen naturligvis en tør samling. Metoden til tør samling eller udjævning af væggene og loftet ved hjælp af montering af gipsvæg, som med succes anvendes til reparation af lejligheder. Installation af gipsvæg omfatter installation af loft- og loftkonstruktioner lavet af gipsplader og dens integrerende del af opførelsen af ​​gipsplader og udover installation og montage af buer.

Pris til justering af vægge og lofter i PDF

U

måling

Plankering af lofter (ved beacons) op til 20 mm + Installation af gipsbeacons på loftet (75 rubler per kvadratmeter)

Leveling af væggene og loftet gør det selv

Resultatet af enhver reparation afhænger af rigtigheden af ​​arbejdet med at udjævne væggene og lofterne i lejligheden eller huset. Det er altid vigtigt at overvåge kvaliteten af ​​det udførte arbejde og observere sekvensen.

Vi overvejede i detaljer, hvordan murering af væggene sker med video fra hænderne, og nu vil vi røre lofterne. Til det arbejde, vi har brug for:

 1. Regel.
 2. Spatel.
 3. Gipsfalk.
 4. Level.
 5. Bor med omrøringsdyse.
 6. Kapacitet til blanding af gips.
 7. Ruller og bakke til primerflader.

Først skal du bestemme uregelmæssighederne for væggene og loftet. Dette sker som regel ved en bred regel om lyset.

Nivellering og pudsning af loftet med dine egne hænder

På loftet er der skrøbelige elementer, vi begynder at arbejde med deres fjernelse. Alt der brækkede med en lille indvirkning - vi bringer ned. Vi syr også sting. Så fejer vi hele området af loftet med en børste, fjerner støv, spindelvæv og andet snavs. Nu er overfladen klar til priming.

Dette er et vigtigt skridt i forberedelsen af ​​basen, og det er ikke kun, at primeren fjerner støv og fugter bunden, men sikrer også justeringen eller begrænsningen af ​​dens absorptionsevne og forbedrer selvfølgelig adhæsionen til det efterfølgende materiale. Til behandling af loftet lavet af monolitisk beton vælger vi betonkontakt. Den indeholder et specielt kraftfuldt fyldstof (hårde korn), som ved tørring giver jævne overflader en grovhed, hvilket i høj grad øger materialets adhæsion i bunden og derved øger vedhæftningen. Hæld primeren i bakken og anbring den med en rulle på loftet. Grooves børste grundigt med en børste.

Beacons til udjævning af vægge og areal

Vi giver den primerede overflade tørre og fortsætter til installationen af ​​bakker. De er nødvendige for at bringe loftet op i et plan. Beacons vælger aluminium, de kan ikke fjernes efter tørring af overfladen, da de ikke er modtagelige for korrosion. Vi anbringer en lille mængde gipsplaster og fastgør fyrene til det på en afstand mindre end reglenes bredde. Udsæt beacons i samme plan ved hjælp af niveau og regler. Efter at gipset holder fyrene hærdet, fortsæt til hovedarbejdet.

For at pudse loftet i stuen bruger vi gips "prospektorer", da det giver god lydisolering og skaber et behageligt mikroklima. Derudover er det med denne gips ikke nødvendigt at frygte, at det vil knække eller krympe, da dette modsiger gipsens egenskaber. Ved udjævning af loftet er det vigtigt at huske: Belægningslaget må ikke overstige to centimeter. Lokale uregelmæssigheder af denne gips kan udjævnes med egne hænder og et lag op til otte centimeter. Under forberedelsen af ​​blandingen skal du være særlig opmærksom på følgende:

 1. Overhold proportionerne af batchet. Fabrikanten er ikke forgæves, anbefaler en vis mængde vand, der kræves til blandingen, da blandingen fungerer bedst under disse forhold.
 2. Hæld først vand i beholderen, og omrør derefter kontinuerligt, hæld den tørre blanding. Efter blanding skal du lade opløsningen stå i fem minutter og blande igen. Denne gang er nødvendig, så alle komponenter i blandingen begynder at interagere.
 3. Løsningen er klar. Kom på niveau med overfladen. Påfør gips på overfladen af ​​loftet med en spatel, fylder mellemrummet. Udfyld forsigtigt riller og potholes.
 4. Derefter strække den anvendte gipsregel, flytte den langs fyrene.

Det er vigtigt! Ved arbejde med gips bør man huske på, at de anvendes i et enkelt lag. Derfor søger alle producenter at øge det maksimale anvendelsesniveau for deres gips. Som du kan se, kan alle, mens man observerer visse regler, gøre plastering med egne hænder og udjævne væggene og loftet i lejligheden ikke er svært. Detaljer om hvordan man laver en høj kvalitet og smukt loft.

Lad os begynde at udjævne væggene

Indledende træning er standard. Vi fjerner løse basiselementer, såvel som støv og snavs. Hvis en af ​​væggene er lavet af samme monolitiske beton, vil de samme materialer blive brugt til at afslutte det: primer og betonkontakt, aluminiumsbakker, gipsgips. Jordforbindelse, montér beacons, påfør og stræk gipset. Afslutning af væggen med et vindue udføres i to faser. Tilpasning af den samlede overflade og fjernelse af skråninger.

Væggen er lavet af skumblokke. Det er et meget absorberende materiale, som aktivt tager vand fra gipset, hvilket fører til ujævn indstilling og revner af den resulterende overflade. For at undgå dette skal væggen behandles med en "universal" primer. Vi venter på tørring og fortsætter til installationen af ​​fyrtårne. Standard beacons til justering af vægge og vinkel for at fjerne skråninger.

Da denne væg vil blive udsat for fugt, er det nødvendigt at bruge vandtæt gips, for eksempel cement-sand. Efter at have arbejdet med plastik og lette gips er det imidlertid ikke meget behageligt at vende tilbage til cementcementmørtelen. Alt på grund af den mere komplekse anvendelsesteknologi og de høje omkostninger ved tid og kræfter. Mere detaljeret kan du læse her om væggene og færdiggørelsen.

REPARATION AF LEJLIGHEDER, HUS, TURNKEY COTTAGES

fra kvalificeret
håndværkere med lige arme

Mandag-fredag ​​kl. 9 til 8

Lør-søn fra 9 til 18:00

Omkostningerne ved udjævning af væggene pr. Kvadratmeter

Vægnivellering

Ofte, efter at have begyndt at reparere hjemme og gå videre til muren efterbehandling, står mesteren over for problemet med fattige kvalitetsfundamenter. Problemet med ujævne vægge observeres forekomsten af ​​flere defekter i de fleste nye bygninger. Denne form for overflade kan ikke males, det anbefales heller ikke at lim tapet.
Hvis væggen er ujævn, vil tapetarkene blive limet skævt, og tegningen vil "flyde". For at overfladen skal være perfekt, skal du justere væggene ordentligt. Processen med udjævning af overflader udføres på to måder: ved hjælp af gipsplader eller tørblandinger. Gipsvæg kan være kittet, maling, det er beregnet til at indsætte tapet.
På gipsvæg på grund af overfladens overfladighed anbefales det ikke at klæbe fliser. Som regel foregår vægternes justering på en universel måde - ved hjælp af tørblandinger - putter, plaster.
Som et resultat af overfladen bliver overfladen helt glat. Før man fortsætter med vægternes justering, er det nødvendigt at måle sin ruhed med en lodd eller et niveau på to til to og en halv meter lang.
Hvis rummet planlægges at afslutte vægfliserne eller fliserne, skal vægternes justering kun udføres med tørre byggematerialer. Denne metode er mere arbejdsmæssig sammenlignet med udjævning af overfladerne ved hjælp af gipsplader og omfatter følgende trin:
● overfladebehandling. Væggene skal rengøres af gammelt tapet, løst gips og maling, sluk for strømforsyningen;
● grundvæg. Overfladen skal primeres for at sikre fast gips. Takket være primeren øges fugtbestandigheden, og der opstår ingen delamination af materialer. Under cementblandingen passer passende opløsning, som omfatter vand, sand, cement. For at reparere et privat hus var lejligheden af ​​høj kvalitet, det er nødvendigt at nøje overholde denne teknologi. Lægning af fliser skal være på en perfekt flad, uden nogen fejl for overfladen. For at beregne, hvordan man justerer væggene, skal du installere beacons (omtrentlig). Hvis du justerer væggene på beacons, vil prisen pr. M2 være 300 rubler / m2

Det er nødvendigt:

● Monter lamellerne, som skal fungere som vejledning. Installationen begynder med installationen af ​​profilen på væggen, nemlig på modsatte sider. Ved hjælp af en lodret linje skal du kontrollere fyrtårets lodrette placering
● Profilen på væggen er fastgjort ved hjælp af gips, som på flere steder påføres skinnen. I midten, øverst og nederst, gennem profilerne, spændes ledningen. De resterende lameller er fastgjort på en sådan måde, at ledningen rører dem lidt. Afstanden mellem fyrene skal svare til størrelsen af ​​det værktøj, der skal bruges til at påføre gipset.
Reparation nøglefærdige hytter, lejligheder, huse kan ikke undvære forberedelsen af ​​byggemix. Når man vælger en udjævningsforbindelse, skal der tages hensyn til typen af ​​bindemateriale såvel som til det maksimale tykkelse af det påførte lag. For stuer er det bedst at bruge byggematerialer, da de perfekt understøtter rummets mikroklima.
For badeværelser, der er karakteriseret ved høj luftfugtighed, anbefales det at anvende en blanding af cement. Disse blandinger tillader ikke fugt at komme ind i betonbunden, hvilket igen forhindrer dannelsen af ​​mug, udvikling af svampe.
Valget af bygningsblanding skal tages meget alvorligt. Højkvalitets tørblanding - nøglen til vellykket reparationsarbejde. Ved køb er det ikke værd at spare. Det anbefales ikke at købe byggepriser, produceret af en tvivlsom producent.
Det skal også huskes, at for værelser til forskellige formål egnede forskellige slags tørblanding. For eksempel kan du ikke justere væggene i badeværelset med den blanding der bruges til soveværelset. Det anbefales heller ikke at spare penge på kvaliteten af ​​arbejdet, men det er bedre at henvende sig til fagfolk på deres område. Udgifterne til udjævning af væggene pr. Kvadratmeter er 300 rubler / m2
Løsninger kan udarbejdes uafhængigt. For at få en cementblanding skal man blande en del cement og seks dele sand, tilsæt vand. Bland komponenterne grundigt, indtil der er opnået en cremet masse. Ofte bygger bygherrer en cementblanding af en del cement og to eller tre dele sand. En opløsning, der indeholder en lille mængde sand, er karakteriseret ved større plasticitet, det er meget lettere at arbejde med det. Hvis du har købt en tørblanding i en hardwareforretning, skal du fortynde det i henhold til vejledningen.
Forberedte opløsninger skal anvendes inden for en til to timer efter deres tilberedning, ellers vil de miste deres egenskaber.

Fremgangsmåden til at rette væggene er som følger:

● Det er nødvendigt at bestemme væggens krumning ved hjælp af en rørledning;
● beregne forbrug, materielle omkostninger.
For at reducere omkostningerne er det ikke nødvendigt at gips alle overflader for at opnå perfekt glathed. Afslutningsarbejder kan kun udføres på de overflader, hvor fejl er meget mærkbare, og hvorpå sollys får. Hvis du beslutter at justere vægge og lofter, vil prisen være...
Arbejdet med at udjævne væggene er ikke særlig svært, men kræver erhvervede færdigheder.
Følgende værktøjer kræves til plastering:
● klinge designet til blanding, spredning og efterfølgende udglatning af opløsningen
● byggemixer, som er en boremaskine med en dyse, der blander tørblandinger;
● gipsfalk.

Justering af vægteknologi omfatter følgende trin:

● rengøringsvægge fra maling, gammelt tapet
● mekanisk fjernelse af specielle alkaliske, sure forbindelser med mulige defekter - olieflader, svamp, sod, rust;
● polstring hårdt fast på væggipset. Afslutningsarbejde må ikke udføres på en våd væg;
primervægsoverflade;
● påføring af gips ved hjælp af værktøjer - plastering blad og falke. Særlige fyrtårne ​​hjælper med at opnå en perfekt flad ● vægoverflade.

En retningslinje vil tjene den passende længde af stangbredden på to til tre centimeter og en tykkelse svarende til tykkelsen af ​​belægningen af ​​gips. Negle og gipsløsning hjælper med at reparere lamellerne. Indvendige hjørner kan udjævnes ved hjælp af forstærkede tape. Det er meget nemmere at bruge ikke tørre blandinger, men for at niveauere væggene med gips. Prisen pr. M2 er 300 rubler / m2

Plader (ark) af gipsvæg monteret på rammen, bestående af metalprofiler. Monteret ramme fastgjort med skruer. Stativ stramt fastgjort til væggen. Efter installation af gipspladerne kommer en perfekt glat overflade ud, hvor du kan anvende maling, dekorative gips, lim tapet.

I øjeblikket er et fremragende alternativ til tapet, fliser tjener som maleri vægge. En række modstående materialer er også lavet med muligheden for at male, så det indre af lejligheden, huset tager et unikt udseende.

For at resultatet skal overgå alle forventninger, er det nødvendigt at perfekt forberede væggene til maling. Det vil kræve justering af væggene til maling, prisen pr m2 vil være 300 rubler / m2

Hovedindsatsen bør rettes mod eliminering af mulige uregelmæssigheder. Derfor er det nødvendigt at ty til slibning af belægningen, forpudsning, sammenligning af vægge ved hjælp af gipsplader. Hvis der er gips på væggen, er betonbasen holistisk, holdbar, uden nogen skade, kan overfladen simpelthen slibes ved hjælp af smørepapir, sandblok.

Gamle belægninger skal behandles godt med antiseptiske midler og derefter primeres. Hvis der er steder, der er beskadiget af fugt og svamp på væggen, er de forseglet med en særlig løsning. Forskellene i niveau på overfladen må ikke overstige to millimeter. Så kan du begynde at putte væggene til maling. I det tilfælde, hvor overfladedråberne er betydelige, eller det gamle gips begyndte at skrælle, anvender de helt at erstatte det eller dækker det med gipsplader. Den gamle belægning fjernes fuldstændigt, og ved hjælp af fremstillingsteknikkerne af plaster eller gipsplader vægge, skabes en ny, perfekt flad overflade. Justering af vægge pr. M2 vil koste 300 rubler / m2

Aligned vægge bør være godt primet, efter at have tilladt dem at tørre i fem til seks timer. Overfladen af ​​cementsandgips eller gipsvæg er uegnet til maling. Derfor skal overfladen af ​​væggen være belagt med et kit. Det første lag er lavet af startkittet, som er spredt over overfladen med en spatel og sammenligner mindre fejl og uregelmæssigheder.

Til maling anbefales overfladen at sætte med forstærkning. For at gøre dette skal du bruge et nylonnet med celler på to millimeter. Efter at have lagt et lag af kitt på væggen, sæt gitteret og tryk det med en spatel. Over dette gitter sætter den anden efterbehandling mulighed for at fylde. Udtrykket tørring af fyldstofet bør være fra seks til otte timer, hvorefter man kan fortsætte med slibning med et groft slibemiddel. Med hendes hjælp fjernes støt, forskellige fejl på overfladen.

Efterbehandling kittet vil være påkrævet, da kornet vil forblive på væggen. En sådan overflade er stadig uegnet til maling. Som et resultat af den færdige kittet vil væggen være helt glat. Det er nødvendigt at vente, indtil finishlaget er helt tørt og polere overfladen. Før maling skal væggen rengøres af støv, små partikler og primet.

Træflader før maling bør kun poleres, hvis der er betydelige uregelmæssigheder og riller, skal der anvendes specielle trowellerede forbindelser. Træet behandles med beskyttelsesopløsninger, hvis der opstår behov, åbnes det med en plet.

Ved klæbende tapet er kravene til vægkvaliteten lavere end ved tilberedning af overfladen til maling. På trods af dette skal vægens overflade være tilstrækkeligt ensartet til ikke at have åbenbare fejl. Hvis der er en justering af væggene under tapetet, er prisen pr. M2...

Før man fortsætter med at tilpasse væggene, er det nødvendigt med hjælp af et langt niveau at kontrollere væggene for lodrethed, ensartethed. Tilpasning af væggene til klæbende tapet udføres ved hjælp af start- og beskestany, efterbehandlingstætning. Ved køb af et kit i form af en tør blanding er det nødvendigt at forberede en opløsning. Putty fortyndet med vand i en passende mængde og derefter omrørt til en cremet konsistens ved hjælp af en blander eller en speciel dyse.

Startspartiet anvendes normalt i to lag. For at forhindre overfladekrakning anbefales det at bruge et malingsnet mellem lagene. Før du begynder at arbejde, skal overfladen behandles med antisvampemidler og primer om nødvendigt. Efterbehandling kit sætte et eller to tynde lag. Efter tørring glattes det sidste lag med en finkornet hud. Under tapetet er påføring af finish kittet valgfri.

Hvis du lige har planlagt at begynde at reparere i den nærmeste fremtid, vil spørgsmålet opstå: "Hvor meget koster udjævningen af ​​væggene i en lejlighed?" Omkostningerne ved denne type reparation påvirkes af deres kompleksitet, rummets layout og tilstanden af ​​væggene, kvadraturen, det anvendte materiale.

Masters foretager en inspektion af lokalerne, et skøn er lavet med en definition af omfanget af arbejdet. Tage hensyn til alle de vigtige punkter i planlægningen.
Tilpasning af væggene med gips, til yderligere maling af væggene, er kitt en tidskrævende proces, der kræver store udgifter. Gips kan være både på basis af gips og cement. Samtidig tørres de første hurtigere, men det maksimale lag er i størrelsesordenen 50 mm, mens cementbaseret gips kan påføres med et lag på 10 cm, men samtidig tørrer de længere. Det er også værd at overveje, hvilken slags finish der vil blive brugt senere, fordi gips er hygroskopisk, og derfor er det ikke citeret i vådrum. Derfor bruges den i værelser og gange, og badeværelset og køkkenet er pudset med en cementbaseret forbindelse. I lyset af disse øjeblikke er der i de senere år blevet mere og mere populære nivelleringskurvede overflader ved hjælp af gipsvægge. Denne udjævning bidrager til forbedring af lydisolering og varmeisolering af rummet. Indkøb af ekstra materialer vil blive påkrævet, og dette vil stige, henholdsvis og omkostninger. Justering af vægge pr. M2 (Moskva) vil koste 300 rubler / m2

Screed gulv - 350 rubler / m 2

Lægning af laminat - 300 rubler / m 2

Tilpasning af væggene - 300 rubler / m 2

Flisearbejde - 730 rubler / m 2

Maling vægge - 140 rubler / m 2

Maleri loftet - 180 rubler / m 2

Lægning af fliser på trapperne - 900 rubler / m. rm

Wallpapering - 160 rubler / m 2

Fyldning af lofter - 150 rubler / m 2

Montering af spænding
lofter - 600 rubler / m 2

Montering af interiør
døre - 1800 rubler pc

Putty til maleri vægge - 120 rubler / m 2

Våd loftsjustering: stadier og teknologi i arbejdet

Reparation af lokaler (bolig eller kontor) begynder altid med loftets afslutning. Der er forskellige måder at gøre dette på, men hvad du vælger, maleri eller vægpapir mv. Først og fremmest skal du udføre forberedende arbejde. Og de mest arbejdskrævende af dem udjævner loftet med dine egne hænder.

Værktøjer, der kræves til udjævning af loftet

 • Tre typer metal spatler af forskellig størrelse, med gummieret håndtag.
 • Kapacitet 15-20 liter, med høje sider og lige vægge. Højere sider beskytter mod overdreven sprøjt, med omrøring, og lige vægge giver mulighed for at afhente løsningen med en spatel uden rester.
 • Mixer til forberedelse af arbejdsløsningen.
 • Malebørste og rulle til påføring af en primer.
 • Byggeskind til endelig polering af loftoverfladen til maling.

Før du fortsætter med proceduren for udjævning af loftet, er det nødvendigt at forberede overfladen, fjerne den fra gammel maling, hvidvaskning eller anden belægning. Og jo mere grundigt dette er gjort, desto bedre bliver de efterfølgende efterbehandlinger udført. Overflade rengøring er normalt lavet med en speciel scraper eller trowel. Du kan rense og tørre maling. Men du vil være i stand til at klare dette arbejde meget hurtigere og med mindre energiudgifter, hvis du fugter loftets overflade med vand og skaber et udkast i rummet. Den gamle belægning fra dette begynder at boble og fjerne det er ikke svært. Efter fjernelsen skal loftet rengøres grundigt.

I næste trin skal du bestemme justeringsmetoden. Valg af materiale til primeren afhænger af det. De afviger med formål:

 1. under vandmaling,
 2. under putty eller gips,
 3. Passer til alle typer - universal.

Preliminært stadium (til kritisk ujævne overflader): loftgips

Plastering loft - en proces karakteriseret ved høj arbejdskraft intensitet. Og selv om der er mange forskellige metoder til eliminering af uregelmæssigheder i loftet, er loftet med gips nivellerende stadig relevant. Og hvis niveauforskellen nærmer sig 5 centimeter mark, er dette den eneste mulige løsning i at opnå højkvalitets reparationer.

Du kan gips enhver overflade: beton og træ, kolonner, bjælker og andre strukturer af stål. Før du påfører gipset i loftet, bør du udføre det forberedende arbejde.

uddannelse

 • Loftloft på beton skal renses godt af forskellige forurenende stoffer. Der skal lægges særlig vægt på skimmelsvamp eller andre pletter af svampebestand, som skal behandles med en særlig desinfektionsmiddel. For eksempel kobbersulfat, tysk Puffas-forberedelse eller Homeenpoiste, det finske firma Tikkurila. Hvis der på et betongloft er svampen besat store områder, kæmper de med åben ild (loddelygter, plasmasvejsning osv.). Hvis lofterne allerede er malet eller hvidkalket, skal den gamle belægning fjernes.
 • Lav en primer med en forstærkningssammensætning, og derefter en speciel primerblanding "Betonokontakt".
 • For bedre vedhæftning af primeren til betonoverfladen skal den behandles med en sandblaster, der skaber en ruhed. Med samme formål kan det være lidt skåret eller hakket.
 • På trælofter såvel som på overfladen af ​​strukturer af stål, før der påføres gips, strækkes et metalnet med en cellestørrelse på 10x10 mm. Det fastgøres til overfladen, der skal bearbejdes, herunder led og sømme, med specielle knopper, med en bred hætte eller beslag.

Montering af bakker

Plastering arbejder normalt ud på bakker, hvor installationen er det mest afgørende øjeblik. Hvis de er installeret korrekt, vil du ende med en perfekt glat plasteret overflade. Derfor er det vigtigt, at alle teknologierne til plastering af fyretaket overholdes.

 • Det er nødvendigt at starte dette arbejde med udjævning af lokalerne. På væggene er det nødvendigt at notere et nulmærke. Til dette anvendes en lakledning.
 • Placeringen af ​​det punkt, som er lavest på loftet, bestemmes. Dette er installationsstedet for det første fyr.
 • Under fyrtårnene, hver 300 mm over hele overfladen, anvendes gipsmærker med små lister, som de vil blive installeret på. Dette skal gøres på en sådan måde, at der er så få forbindelser som muligt, da det er i dem, at fejl oftest foretages.
 • Det anbefales ikke at lægge et lag af gips på loftet mere end 5 cm. Derfor bør højden på beacons ikke overstige denne værdi. For at styre dem i vandret plan skal der kræves et to meter niveau. Det udføres efter installationen af ​​alle fyrtårne.

Stucco ved fyrene

Når du er færdig med installationen af ​​beacons, kan loftet startes med gips ved hjælp af følgende teknologi:

 • Forbered arbejdsløsningen - gips, cement eller lime. Det skal huskes, at når der anvendes en opløsning baseret på gips, påføres hvert efterfølgende lag 20-25 minutter efter påføring af den foregående; cement - ikke tidligere end i to timer; kalkholdige - først efter at det foregående lag er blevet hvidt, hvilket forhindrer dets fuldstændige tørring.
 • Påfør et jævnt lag af spray, ikke justere det.
 • På sprøjten fordeles det antal tidspunkter, der kræves for at fastsætte den påførte opløsning. De skal nivelleres hver gang, og sørg for, at de ikke overskrider niveauet af beacons, og også at forskellige defekter, såsom skaller eller pits, ikke vises på den primerede overflade. På dette afhænger tykkelsen af ​​plasterets dæklag.
 • Fyrtårne ​​med mærker fjernet. Dette sker efter fordelingen af ​​det sidste primerlag, og den anvendte løsning anvendes til de steder, hvor de var placeret.
 • Gennemfør en kontrol af gipsens ensartethed ved hjælp af den regel, der anvendes, skiftende retning. De uregelmæssigheder, der er afsløret i dette tilfælde, er afskåret eller tværtimod forøget med et ekstra lag. Samtidig er det nødvendigt at forsegle de indvendige hjørner og dockingspunkter i lofterne med væggen. Dette arbejde udføres af en skraber.
 • På slutningen af ​​plastering arbejdet, påfør et nosing lag, der er omhyggeligt nivelleres for at skabe en glat overflade.

Når forskellen i loftsniveauet er mindre end 5 cm, kan loftet udjævnes med tørre blandinger. Det er tilrådeligt at bruge dem med små mængder arbejde, især til tætning af potholes, når man køber en stor mængde andre materialer, er det ikke økonomisk fordelagtigt. De bedste af dem betragtes som rotband (fremstillet i Tyskland) - en universel blanding til plastering på gipsbasis.

Efter færdiggørelsen af ​​"grov" tilpasning med gips, kan du fortsætte til målretningen med kitt.

Hovedtrinnet: kittens loft

At håndtere loftet uden væsentlige forskelle i overlapning er bedst at bruge justeringen af ​​loftet. Fra gips kitt forskellige fyldstof størrelse. Hun har den lille, ikke mere end 1000 mikron. Derfor er det bedst egnet til at fjerne små defekter på træ og andre overflader, såsom revner og andre uregelmæssigheder. Når dette opnås perfekt glatthed.

Putty putty meget tyndt lag. Før du anbringer kitt, skal du fjerne alle lag af gammelt gips fra loftet til jorden. Små uregelmæssigheder, såvel som eventuelle hække, er trimmet med byggeskib eller leddelt flyde på et langt håndtag. Derefter kan maskeringsgitteret fastgøres til overfladen, der skal færdiggøres med PVA-lim eller en særlig forbindelse. Det kaldes ofte serpyanka på grund af dets lighed med gasbind. Nyligt på salg kan du købe serpyanka selvklæbende.

Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen er det nødvendigt at forberede en opløsning til kittet. For at gøre dette hældes 30 kg tørt blandingsblanding med 12 liter vand og blandes hurtigt. Det er bedst at bruge til denne byggemixer, udstyret med en stor bredde pisk eller bor, med en speciel mixer. I færdig form bør konsistensen af ​​blandingen ligne en tyk creme creme.

Alt yderligere arbejde skal ske hurtigt, da den forberedte løsning begynder at sætte og hærde meget hurtigt. Dette gøres som følger: Med en smal spatel påføres spredningen med en bred kniv. Derefter overføres til loftets overflade og presses tæt mod den. Spild ikke tid på at tilpasse de opståede skilsmisser. De fjernes let efter størkning ved hjælp af et trowelnet. Så snart det sidste lag af kittet er tørret, skal hele overfladen slibes. For at gøre dette skal du bruge en særlig pasta med et gitter, hvis minimum grovehed er 120 enheder.

For at arbejdet skal kunne udføres af høj kvalitet og behage den smukke og glatte overflade, er det bedre at købe alle materialer (primer, kitt og maling) fra en producent.

Putty loft trin for trin

Så putty loftet med dine egne hænder kan opdeles i følgende trin:

 • Forberedende, hvor der er feje af betonggulvet, som består i at fjerne alle uregelmæssigheder på over 2 mm. Til dette benyttes en perforator udstyret med en speciel dyse.
 • Primer-loftssammensætning med dybe penetrerende egenskaber. Det udføres med en pensel eller rulle.
 • Udførelse af at starte kittet som et udjævningslag. For at gøre dette anbringes den på loftets overflade, et lag på 1 cm. Ifølge konsistensen bør den færdige kitteløsning være som tyk creme. For at opnå en flad overflade anvendes metalhalter.
 • Det afsluttende stadium - efterbehandling kittens loft. Det anbefales at anvende det i to lag. Hvis rumtemperaturen holdes over 18º C, og den er godt ventileret, kan den udføres fire timer efter påbegyndelsen af ​​startkittet. Under andre forhold kan tørringen af ​​det foregående lag forsinkes, og overgangen til sluttrinet skal udskydes den næste dag.
 • Hvis lokalerne opfylder de betingelser, der er nødvendige for hurtig hærdning af tyndlaget, så kan du begynde at slibe overfladen. Det anbefales at bruge til denne vibrationsslibemaskine.

Uanset hvilken tilpasning af loftet du vælger, skal du ikke glemme, at under malingen skal der anvendes et primerlag på den planlagte overflade, hvis kvalitet kan anvendes den samme maling, der skal bruges til hovedmålingen.

Teknik, der anvender kittet

Tag to spatler - en med en bred kniv (venstre hånd). På den er den klare løsning påført. I sin højre hånd - en arbejdende spatel.

Blandingen skal tages lidt efter lidt, forsøger at distribuere den i midten af ​​bladet i arbejdspatelet. Det skal anvendes som følger, så det helt ligger på loftets overflade.

Det er nødvendigt at bevæge sig på en sådan måde, at overfladen er glat og glat, det er umuligt at vende tilbage og omlægge færdige områder.

For at undgå strimler på dem, bør arbejdspatelet holdes i en lille vinkel på loftets overflade. Dette vil gøre det muligt for midterparten at udjævne kittet på overfladen. Samtidig bevæger den ene kant langs den ubehandlede overflade, og den anden (den der bevæger sig langs det allerede behandlede område) vil være i luften, hvilket vil give en glat overflade uden striber og ridser.

Kvaliteten af ​​spackling værker afhænger stort set af det rigtige valg af spatel. Hans lærred bør være af mellemhårdhed, da overdreven blødhed forårsager overdreven gennemtrænkning, mens sidekanterne vender fremad. Som et resultat forbliver strimler. Derfor er en standard spatel, det er nødvendigt at ændre det lidt, med en fil, der vender om hjørnernes skarphed. På samme tid opnår enden af ​​bladet en vis ovalitet. Dette sikrer komfort og sikkerhed i arbejdet, og den færdige overflade vil være af fremragende kvalitet.

Sådan justeres loftet korrekt

Kurve loft eller væg - dette, men ikke dødelig, men det er grimt, og selv reparere og nivellering loftet tage en masse tid og kræfter, vil det opnåede resultat på egen hånd være umagen værd og penge. Reparation af loftets buede overflade til maling eller hvidvaskning med gips er en af ​​de mest overkommelige metoder til begyndere, men ikke den eneste. Uanset om det er at bygge eller det gamle hus, smuldrer, "Khrushchev" eller lejlighed "kun en brand" med henblik på at foretage reparationer og at tilpasse loftet, der er nogle måder:

Gipset påføres med et lag fra et par millimeter til 3 cm, så loftet bliver ikke lavere.

Fordele ved gipsvæg lofter

Så reparation og udjævning af loftet med dine egne hænder ved hjælp af HKL er en glimrende mulighed, hvis du planlægger at fremme selvmaleri og kunstnerisk udsmykning. Desuden kan reparation af vægge og loft udføres i badeværelset eller badeværelset - der er typer af vandtætte gipsplader. Men sådan arbejde kræver i det mindste nogle færdigheder og forståelse af, hvad der er vedlagt. Gipslofterne er holdbare, originale, smukke, ret stærke og praktiske. For at installere et sådant loft skal ejeren af ​​rummet have:

 • drywall;
 • arbejdskammerat eller T-formet stativ til gipsplader;
 • dowel, anker, skrue eller dowel-negle, skruer;
 • afstandsstykker;
 • suspensioner;
 • specielle profiler (UD, CD).

Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • monteringsvinkel;
 • niveau;
 • målebånd;
 • nogle andre værktøjer.

Den største fordel ved gipslofter er evnen til at skjule alle kommunikationer inden for strukturen.

Fordelene ved en sådan tilpasning af lofter - æstetisk appel, evnen til at anvende de usædvanlige design teknikker, kombineret med spænding lofter, bruge et baggrundslys, og en række LED belysning, samt øget støj og varmeisolering. Men en sådan tilpasning af loftet med hænderne, har en stor ulempe: en nedsættelse på plads, når du installerer et ekstra lag af isolerende materiale, som er uacceptable for de huse og lejligheder i den gamle plan med lave lofter og små optagelser. Valget af metode og materialer skal være rimeligt, ellers er reparationen ikke fornuftig: det vil stadig være ubelejligt og skal redone.

Stræklofter til æstetik

Strækloft vil ikke gå glip af vandet, når bugten fra øverste etage.

Omkostningerne ved sådanne lofter er ret høje, og justeringen af ​​loftet, når reparation af en lejlighed på denne måde vil stadig kræve tredjepartsintervention. Selv om disse lofter er yderst funktionelle til at udjævne loftet i badeværelset, køkkenet, badeværelset og andre lignende værelser med høj teknisk belastning. En af fordelene: De behøver ikke at blive forfrisket ofte med maleri, men det er nok at vaske dem i det næste badeværelse eller køkken. På grund af elasticiteten og evnen til at modstå høje belastninger kan stræklofterne også være en garanti for skader forårsaget af lækager fra en opstrøms lejlighed.

Traditionel indstilling

Traditionel reparation og udjævning af vægge og lofter til maling eller hvidvaskning indebærer brugen af ​​gips. Hvad er interessant i dag sådan en variant af indretningen af ​​lofter, reparation og justering af væggene, bortset fra den relative enkelhed af teknologien?

Fordelene er indlysende: For det første den uafhængige justering af loftet og / eller vægpuds gør det muligt at forlade fri anvendelige område, fordi laget ikke overstiger tykkelse på nogle få millimeter op til 2-3 cm.

Det første skridt i udjævning af loftet med gips er overfladebehandling. Hele loftet skal rengøres grundigt til gulvpladerne.

Gips kan justere loftet og væggene i værelserne, uanset deres formål: om det er loftet i badeværelset, planteskolen, køkkenet eller stuen. Den eneste, men signifikante nyanse i forhold til dette byggemateriale: Du skal vide præcis, i hvilke tilfælde hvilken slags blanding til gips kan bruges. For eksempel er en blanding med en stor procentdel af gipsindhold ikke egnet til badeværelse, badeværelser og værelser med høj luftfugtighed. Trods de miljøvenlige egenskaber og positiv regulering af mikroklima fugtighed, som har en sådan et plaster, når overdreven fugt hurtigt ødelagt, at den samme negative virkning på metaldele, rå ekstra beskyttelse mod fugt.

Trin af reparationsarbejde

Justering af lofter udføres normalt i flere faser:

Efter bundning skal du bruge mere fugning, maling eller hvidvaskning, men dette er et særskilt emne. Det første trin i reparationsarbejdet til at justere loftet er at rense arbejdsområdet for alle slags snavs, herunder det gamle smuldrende gips, stykker af tapet og andre ting. I tilstedeværelsen af ​​"humps" og uregelmæssigheder skal skæres ned en stans med en speciel dyse. For bedre klæbning af det nye gips til loftoverfladen skal loftet vaskes, for det vil en tykk skumsvamp eller rulle på det bevægelige teleskophåndtag gøre. Yderligere i tilpasningen af ​​lofterne bør være primingstrinnet. Primeren påføres med en rulle eller en bred børste og forsøger at arbejde loftet jævnt.

Man bør huske på, at primeren ikke kun forbedrer gipsens klæbende egenskaber med overfladen, men forhindrer også dannelsen af ​​svampekolonier på væggene og lofterne. Men der er mange typer primere, så det er vigtigt at vælge den rigtige primer for hvert værelse. Dette gælder især ved reparation i et badeværelse og toiletter - steder med højeste luftfugtighed i huse og lejligheder. Men du bør ikke begrænse dig til at bruge svampemidler primere kun i badeværelset eller toilettet, da støbeformen kan slå sig ned på væggene eller loftet, hvor der var lækage. Eller endda på en mur, der ikke er beskyttet mod indflydelse af ekstern nedbør.

Materialer og værktøjer til forberedelse til gips

Hvis loftet er ujævnt, skal gipset anvendes flere gange i tynde lag.

Så det forberedende arbejde til udjævning af loftet med egne hænder kræver et så lille sæt af materialer og værktøjer:

 • perforator med en bred spatel;
 • vandtank;
 • skumsvamp eller rulle på teleskophåndtaget;
 • børste (bred) eller rulle til påføring af en primer;
 • primer og bad til hende.

Overfladen til reparationen er forberedt, nu skal du bestemme, hvordan du skal tømme loftet med dine egne hænder og hvad der er nødvendigt for dette. Reparation vil kræve følgende værktøjer:

 • to spatler: bred og smal;
 • halv metal, mindst 50 cm lang;
 • kapacitet til blanding af gipsopløsning
 • mixer konstruktion

Fra materialer vil indretningen af ​​loftet kræve:

 • serpyanka tape;
 • grov blanding til gips baseret på gips og cement;
 • vand.

Serpianka tape til reparation, udjævning af loftet og vægge kan bruges i tilfælde hvor dråber, chips, sømme og andre fejl i loftet er for store og kræver yderligere syning og forstærkning. Du kan bruge den sædvanlige maling serpyaku, sætte den på PVA limen, men selvindstilling af lofter eller vægge er det mere bekvemt at bruge selvklæbende tape.

Hvordan skal man knæde løsningen?

Vi blander den færdige tørre blanding i mængden af ​​vand, der er angivet i henhold til vejledningen. Det skal være en blanding, der er tyk som sur creme. Med en lille trowel lukker vi alle hullerne: sømme, hullerne fra de gamle fastgørelser, de store og små huller. Før limbåndet serpyanka, hvis overfladen kræver påføring af et lag af gips mere end en centimeter. Hvis der ikke er nogen konstruktion mixer, kan du bruge den gamle metode til at blande gips. Hæld den nødvendige mængde vand i en skov eller skål og gradvist omrør med en spatel, tilsæt den tørre blanding. Det vigtigste - Hæld ikke hele pakken på en gang - du vil ikke være i stand til at røre jævnt.

Særlige egenskaber ved arbejde med gipsmørtel

Gipslaget skal behandles med antisvampsprimer.

Det skal bemærkes, at når loftet udjævnes med betydelige uregelmæssigheder, der kræver et lag af gips på 2-3 cm, er det nødvendigt at opdele arbejdet i flere trin og anvende gipset i flere tynde lag. Hvert lag for at forbedre vedhæftningen kan og bør primeres efter tørring. Denne teknologi anvendes ikke kun til udjævning af loftet, men også til reparation af vægge.

Efter reparationen af ​​loftet eller væggene kan du begynde arbejdet med justeringen. Den færdige opløsning er skrevet med en smal spatel og er jævnt lagt ud på en bred spatel eller på en halvsked. Derefter skal du prøve at jævnt fordelte massen af ​​gips i loftet, helst i en stræk bevægelse. Bliv ikke involveret i antallet af lag: 2-3 er nok. Hvis du laver en flerlags "tærte", kan den knække meget hurtigt eller begynde at skrælle og smuldre. Det vil være tilstrækkeligt at have to lag af gips og en-kit, uanset om loftet er udjævnet til maling, hvidvaskning eller vægpapir.

Den sidste fase af udjævning - kit

Putty påføres på den pudsede overflade med et tyndt lag, ikke mere end 1 cm.

Efter tørring, som afhænger af temperaturen, tager fra 3-5 til 8-12 timer, udføres loftet i loftet. Sådan niveauer du loftet: Du bør vælge en fin sammensætning baseret på gips, være tålmodig og spatuler. Du skal bruge værktøjer og materialer:

  • tør blande kittet;
  • vand;
  • kapacitet til blanding af opløsningen
  • spatel (35 cm);
  • halv lter;
  • byggemixer (ønskeligt).

  Knead opløsningen (som angivet i instruktionerne): Den skal være tyk ligesom hjemmelavet creme. En sådan løsning sætter hurtigt, så du skal beregne styrke og hastighed for at bruge blandingen, før den hærder i tanken. På gipset behandlet med præprimer (fortrinsvis antibakterielt eller anti-svampe) påføres kittet med et tyndt lag. Laget må ikke overstige 1 cm tykt. For at lægge det jævnt ud, læg en lille løsning på reglen eller spatelen og læg den på loftet (eller væggene) med en trækkraft. Hvis du straks lægger en masse løsninger, er det sandsynligvis at være mest på gulvet. At arbejde med en spatel frem for en regel tager mere tid og kræfter, men resultatet er bedre.

  Justering af vægge og lofter

  Vælg pålidelige herrer uden mellemmænd og spar op til 40%!

  1. Udfyld en ansøgning
  2. Få tilbud med priser fra herrerne
  3. Vælg kunstnere efter pris og anmeldelser
  Ordrejustering af vægge og lofter

  Vores websted hjælper dig hurtigt med at finde en privat mester eller et team for at udføre reparationer. Du skal blot placere din ansøgning, og inden for få minutter får du tilbud med en pris fra gratis mestere, der er klar til at opfylde din ordre.

  Tjek huset - Shipilovskaya street, 60к1, Moskva, Rusland

  Feedback om opgaven

  Jeg anbefaler Mary, som en god specialist og mester på hendes håndværk. Arbejdet udføres hurtigt og effektivt!

  Afgang til huset - Drozhzhino, Moskva region Syd 13

  Feedback om opgaven

  Alexander er en god mester, rådgivet hvordan man løser problemet så præcist som muligt og teknisk korrekt. Jeg klarte arbejdet, jeg er tilfreds med resultatet. Jeg vil også bemærke ærlighed, delikatesse og udforskning af Alexander, det var rart at samarbejde.

  Tjek huset - Moskva, Malysheva street, 28

  Feedback om opgaven

  For første gang besøgte jeg YouDo hjemmeside for at finde mestere til reparationsarbejde i en nøglefærdig lejlighed. Det tog ikke lang tid at søge, jeg valgte denne mester at bestille. Der var gode anmeldelser og vurderinger. Mesterens arbejde oversteg alle forventninger. Alt er gjort nøjagtigt, omhyggeligt. Fagligt nærmet sig funktionerne i vores reparation. Var løst tilpassede præferencer for ordren. Rengør altid alt affaldet. Arbejdsprisen kom straks sammen. I fremtiden vil jeg anbefale til alle mine venner, bekendte, kolleger som bona fide masters, der kender deres forretning.

  Tjek huset - Tolbukhina Street, Moskva

  Feedback om opgaven

  Tak for det udførte arbejde. Jeg arbejdede sammen med Ilkhom med en assistent. Alt arbejde udføres på 100%. Høflige executive guys. Jeg anbefaler! Om nødvendigt, drej igen.

  Tjek huset - Tolbukhina Street, Moskva

  Feedback om opgaven

  Alt arbejde udført krav nr.

  Tjek huset - gaden Young Lenintsev, Moskva

  Feedback om opgaven

  Arbejdet var meget tilfredsstillende, hurtigt, effektivt, passende pris. Det er en fornøjelse at arbejde med sådanne mennesker, jeg vil stadig anvende. Jeg anbefaler alle!

  Tjek huset - Nizhnyaya Pervomayskaya Street, 59, Moskva, Rusland

  Feedback om opgaven

  Arbejdet udføres hurtigt og effektivt! De udøvende kunstnere er venlige og venlige mennesker, der arbejder på et højt fagligt niveau. Der var ingen konflikter i færd med at gøre arbejdet, ingen klager!

  Afgang til huset - Khomutovo kvartal, Balashikha, Moskva region, Rusland

  Feedback om opgaven

  Behov for at reparere børnenes værelse i mængden af ​​renovering af væggene, gulvet, vindueskråningerne og loftet. Alt er gjort, kvaliteten af ​​arbejdet har overgået forventningerne, de arbejder hurtigt, præcist og bogstaveligt forutser kundens ønsker. Der er et lille barn i huset, men vi behøvede ikke engang at observere en stille time eller andre restriktioner, alt arbejdet var planlagt på en sådan måde, at vi ikke følte sig tvunget til at reparere. De hjalp med indkøb og levering af alle ru materialer, rådede en fremragende performer på tilstødende værker (strækloft). På hvert trin var værelset rent, i sidste ende behøvede vi kun en simpel vådrensning. Vi gik for at imødekomme eventuelle ønsker. Jeg anbefaler oprigtigt!

  1. Sammenlign vilkår og vælg det bedste.
  2. Kun feedback fra interesserede fagfolk
  3. Spild ikke tid med at kommunikere med formidlere

  Justering af vægge og lofter

  Justering af vægge og lofter består normalt af følgende trin:

  • Eliminering af uregelmæssigheder kittet;
  • Delvis gipsflader, som et resultat af hvilket flyet er justeret visuelt;
  • Plaster ved beacons.

  Overvej disse muligheder mere detaljeret.

  Vægnivellering med kit

  Juster væggene og loftet med kitt - dette er en af ​​de mest budgetmæssige muligheder. Denne metode indebærer ufuldstændig påfyldning af vægge og loft i et enkelt lag. Ved hjælp af delvis kittet planlægger de ikke planeten så meget som de dækker de eksisterende revner, ridser eller skjuler nogen hulrum i væggene. Vægnivellering med kitt består af:

  • Fjernelse af gammelt tapet;
  • Sætte kitt på væggene;
  • Slibetørret kitt;
  • Primet overflade;
  • Sticky ny tapet eller maleri arbejde.

  Justering af vægge og lofter til et perfekt (visuelt fladt) plan

  Afskaffelsen af ​​uregelmæssigheder og dråber til en perfekt (visuelt) glat tilstand består af:

  • Arbejde med ujævne vægge og lofter i flyet til en perfekt flad overflade;
  • Arbejder med vægge og et loft på steder af en fastgørelse af en sokkel eller et strækloft.

  Visuelt justere væggene og loftet, hvis du producerer følgende typer arbejde:

  • Fjernelse af den gamle belægning fra væggene og loftet;
  • Primer rengjort overflade;
  • Plastering arbejde - formålet med, den visuelle justering af den behandlede overflade;
  • Putty i to lag med en finish kittet;
  • Slibning af overfladen;
  • Primer og maleri arbejde.

  Hvordan laver man helt glatte lofter og vægge?

  Der er to måder at gøre mure og lofter perfekt:

  • Sy væggene og loftet med plader af gipsplader;
  • Gør pudsning på beacons.

  Reparation af vægge ved hjælp af gips består af følgende trin:

  • En metalramme er monteret på den forberedte base;
  • Sheet gipsplader er skruet på rammen;
  • Skruer og sømme kittet flere gange;
  • Primer gipsvæg.

  Som et resultat af ovenstående værker kan du få en ideel overflade, der er egnet til at indsætte tapet eller maleri. Gipset på beacons består af:

  • Demontering af gammel maling eller tapet fra væggene og loftet;
  • primere;
  • Anlæg til niveauet af fyrtårne;
  • gips;
  • Putty overflade (2-3 lag);
  • Efterbehandling kittet;
  • Primers (for at undgå støv).

  Vores håndværkere arbejder i Moskva og Skt. Petersborg og vil hurtigt og effektivt tilpasse væggene og lofterne af enhver grad af kompleksitet.

  Omkostningerne ved arbejdet med tilpasning af loftet

  Justering af lofter er en nødvendig nødvendighed, for uden dette arbejde er det umuligt at opnå den perfekte kvalitet af efterbehandling. For at gøre dette skal du bruge forskellige materialer:

  • kit. Kan sælges tør eller flydende. I det første tilfælde er det nødvendigt at fortynde blandingen med vand og omhyggeligt kontrollere dens konsistens;
  • gips. Materialet, der bruges til at forsegle væsentlige base defekter;
  • drywall. Det er et ark, der er installeret på en monteret ramme;
  • plastpaneler. Også installeret på en speciel ramme.

  Hvor skal man bestille loftet i Moskva?

  Vores virksomhed er involveret i justering af lofter i Moskva. Vi er flydende i at håndtere materialer, der oftest bruges til dette. Om nødvendigt vil vores herrer installere et loft lavet af gipsplader, plastpaneler, vil gøre en finish med kitt eller gips.

  Selskabets medarbejdere omfatter erfarne håndværkere, der også rådgiver om valg af materialer og om andre spørgsmål vedrørende arbejdsmetoderne. Vi har de laveste priser for justering af lofter i Moskva, som det kan ses ved at se de omtrentlige priser på hjemmesiden.

  Egenskaber ved brugen af ​​gips til udjævning

  Når overfladerne er færdige, bruger de ofte cement eller gips. For værelser hvor betonpladen fungerer som base, er det bedst at vælge en anden type materiale. Gipsplaster har mange fordele:

  • høje lyd- og varmeisoleringsegenskaber;
  • tilstrækkelig damppermeabilitet
  • Du kan anvende et tykkere lag ad gangen;
  • nem installation.

  Egenskaber ved anvendelse af kit

  Teknologien til at anvende kittet er som følger:

  1. Basen er rengjort fra gamle overflader, støv og snavs;
  2. Overfladen er primet for bedre vedhæftning med efterfølgende lag;
  3. Startlaget påføres, hvorved alle defekter elimineres;
  4. Jording udføres;
  5. Påfør et sidste lag af kit.

  Hvilket materiale er bedst at vælge?

  Valget af efterbehandling er baseret på basens kvalitet, størrelsen af ​​højdeforskellene, kundens ønsker og rummets funktionelle formål. Brugen af ​​gips anbefales, hvis der er store uregelmæssigheder på overfladen - op til 50 mm. Putty bruges oftest, hvis højdeforskellen er ca. 10-20 mm.

  Hvis kvaliteten af ​​basen er tilfredsstillende, kan du bruge efterbehandlingskomponenter. De er bedst at fjerne fejl, hvis størrelse ikke overstiger 2 mm. Installation af gipsvæg eller plastpaneler er berettiget, når der er betydelige uregelmæssigheder. Dette er den mest omkostningseffektive måde at fjerne dem på.