Om island hoods - beskrivelse, installation, fordele og ulemper

Køkkenet skal ikke placeres på væggen. Foruden vægmodeller (eller vægmodeller) er der en anden version af designet - øen.

Enheder i denne kategori er flere gange dyrere end væggene, deres valg er mindre, men i nogle tilfælde er det værd at vælge dem.

Designforskelle

Øen (eller loftet) hætte har en vigtig forskel: den er monteret ikke på væggen, men væk fra den, til loftet. En sådan anordning kan placeres hvor som helst (på en hvilken som helst afstand fra væggen) - afhængigt af hvor køkkenet "øen" med komfuret vil være.

Hovedtræk er fastgørelsesmetode: emhætten er fastgjort til loftoverfladen. Dette skal naturligvis ikke suspenderes eller suspenderes, da vægten af ​​enheden i gennemsnit starter fra 30 kg.

Sædvanligvis sælges lofthætter uassemblet: et separat hus med en motor, en separat platform til montering, separat - yderligere elementer, hvis nogen. Kroppen med motoren (den del, der er synlig i køkkenet) er hængt enten på snoren eller på tappene med kraven. Der er normalt 4 af dem.

Island hætte i interiøret

Nogle modeller (normalt med en pris over gennemsnittet) har en flydende suspension: højdejustering. Hætten kan hæves / sænkes over ovnen. Justeringsområdet kan være anderledes, normalt - et dusin eller to centimeter.

Næsten alle modeller har 2 driftsformer:

Normal udstødning (fjernelse af luft fra rummet gennem kanalen).

Recirkulation (om recirkulationsfunktionen på emhætten kan læses separat). I virkeligheden fungerer produktet ikke som udstødning, men som et luftfilter: luften trækkes ind, rengøres (passerer filterelementet) og føres tilbage i rummet.

Fordele og ulemper

Fordelene ved sådanne produkter omfatter kun muligheden for installation overalt i køkkenet. Faktisk for dem, der ønsker at lave et usædvanligt køkkenindretning, placerer ovnen ikke tæt på væggen, men i det fjerne.

Men der er flere ulemper:

højere pris: omtrentlig minimumsniveau for island enheder - 2 5 tusind rubler (mens den billigste vægmodel kan tages allerede for 3-4 tusind);

Det er muligt at montere en øjehætte kun på "hoved" loftet;

mindre valg af modeller, sammenlignet med væghætter.

Luftkanal til island hood på (køkken renovering fase)

I princippet er valget af modeller af island hoods stadig ret stort, og omfatter over hundrede muligheder. Så ulempen ved denne genstand kan kaldes en strækning.

Men den anden nuance er mere signifikant. Hvis reparationen er afsluttet, og spændingen eller den suspenderede struktur allerede er installeret, vil øen hætte ikke fungere længere. Eller du skal demontere loftet, installere enheden og samle loftet tilbage. Dette komplicerer installationen og øger prisen.

Denne ulempe er relevant ikke kun ved installation af enheden, men også yderligere. Hvis en øshætte brydes ned - den skal demonteres og en ny hænges. Til dette og skal demontere loftet.

Kropsform

Rammeformen på lofthætterne kan være anderledes:

Formen af ​​køkkenhætter

Nogle modeller har en usædvanlig form.

Om parametre, modeller og priser

Nogle af ømodellerne har lav produktivitet (op til 300-400 "terninger"). Normalt er de udstyret med tilstrækkeligt kraftfulde motorer, da de ofte vælges til rummelige køkkener. De fleste modeller har en maksimal kapacitet på ca. 600-1000 m³ / h.

Kort omtale andre vigtige parametre:

Antal hastigheder: Som med væghætter er det normalt 3 eller 4.

Kontrolmetode: oftest elektronisk. Nogle modeller af det midterste og det høje prissegment indeholder en fjernbetjening. Kontrolenheden er placeret på 1 side, som er placeret til brugerens ansigt.

Hyldere øen enheder er nu tilgængelige fra næsten alle producenter. Vi giver nogle af navnene på mærker, i sortimentet, hvor der er loftmodeller, med en omtrentlig minimumspris:

 1. Akpo - fra 25 tusind rubler.
 2. Maunfeld - fra 30 tusind.
 3. MBS - fra 35 tusind.
 4. Falmec - fra 50 tusind.
 5. Smeg - fra 55 tusind.
 6. Krona - fra 30 tusind.

Installationsfunktioner

Installation af en lofthætte er forskellig fra installation af vægmonterede enheder. Sådanne produkter planlægges næsten altid i reparationsfasen, inden den endelige efterbehandling - når en person beslutter at have en køkkenø, ikke et "almindeligt" køkken ved muren. På samme tidspunkt er pladen og pladen valgt.

Installation af produktet udføres som følger:

Den nøjagtige placering af køkkenøen og komfuret er valgt - emhætten vil blive hængt over den.

Huller til fastgørelsesanordninger bores i loftet.

Et strømkabel leveres til installationsstedet. Du kan lægge det enten i væggen (ved at kanalisere kanalen) eller i kabelkanalen.

Luftkanalen leveres til installationsstedet. Når du lægger det, skal du huske, at jo færre bøjer og jo nærmere ventilationsakslen er, desto bedre. Ved tilslutning af kanalen til loftet er det tilrådeligt ikke at tillade det at sænke.

"Base" platformen er monteret på loftet.

Rope / studs er fastgjort til basisplatformen, hvor sagen er suspenderet.

Højden fra legemet til pladen måles: den skal være omkring 65 cm. Om nødvendigt justeres kofangens placering - ved at stramme kablerne / studsene.

Det vandrette niveau kontrolleres. Hvis kroppen hænger skævt - strammes kablet / studen på den tilsvarende side.

Efter en jævn fastgørelse af sagen i den krævede højde er luftkanalen og strømkabelet tilsluttet og forbundet til den.

Derefter kan du gå videre til installationen af ​​suspenderede lofter.

Ventilationsgitter og hætter til stræklofter og deres installation

Ventilationsgitter og ventilatorer i strækloft er nødvendige, når der installeres filmprodukter, der forstyrrer luftens naturlige cirkulation. På grund af opsamling af fugt og kondensat i loftrummet kan svampe og andre mikroorganismer aktivt udvikle sig. Ventilation i strækloftet giver frisk luft til strækstoffet og beskytter mod støbeform. Med stofstrækbelægninger er situationen noget anderledes. De har mikroporer, hvorigennem luften passerer godt, så der er ingen grund til at installere et ventilationssystem.

Når ventilation er nødvendig, strækker lofterne

Udstødning i strækloftet er kun nødvendigt, når der monteres filmbelægning i et rum med høj fugtighed eller temperaturændringer, f.eks. På et badeværelse eller i køkkenet. Dette skyldes filmens høje tæthed. Det forstyrrer ikke den naturlige ventilation af rummet bag spændingsfladen.

Hvis vi taler om PVC-produkter installeret i stuer med normal luftfugtighed og konstante temperaturer, er det ikke nødvendigt at bruge ventilationsgitter og ventilatorer. Dette gælder dog kun for huse med betongulve.

Hvis strækfilmen er monteret i en privat bygning med træbjælker og i et rum over hvilket der ikke er opvarmet loftsrum, hjælper ventilationsanordningen med at beskytte mod støbe og råt på bundloftet. Hvad angår stofpanelerne, er de godt åndbare og anvendes ikke i badeværelset og i køkkenet, så du behøver ikke installere diffusorer i dem.

Det er vigtigt! I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere ventilation i et rum med normal temperatur og fugtighed. Hvis sømene mellem panelerne og andre huller i bunden ikke er forseglet, kan filmen trækkes ind i loftrummet eller bulgen ved åbning og lukning af vinduer og døre i rummet.

Typer af ventilation i hævede lofter

Loftventilation kan være naturlig og kunstig. Begge systemer arbejder efter et andet princip og anvendes i en bestemt situation. Lad os se nærmere på apparatets ordning og aktivitetsprincippet for et naturligt og tvungen ventilationssystem i et spændingsloft.

Princippet om drift og ordningen med tvungen ventilation

Tvinget eller kunstig ventilation arbejder med en motor diffusor. Dette er den største forskel fra det naturlige system, hvor trykket og temperaturen af ​​luften er inde i rummet og i miljøet. I kunstige anordninger tilvejebringes trækkraft af en arbejdsanordning. Når den er slukket, er der ingen luftcirkulation.

Ventilation i strækloftet i badeværelset gøres ofte præcist på princippet om et tvunget system. Det beskytter godt loftrummet fra at skabe negativt eller for højt tryk, hvilket fører til fremspring eller tilbagetrækning af belægningen. Derudover fjerner enheder, der arbejder med elektricitet, hurtigt og effektivt den fugtige luft fra rummet, end at beskytte overfladen mod udseendet af skimmel og råd.

Princippet om drift og ordningen for naturlig ventilation

Ventilationsgaller til hængende lofter betragtes som en del af et rums naturlige ventilationssystem. Princippet om drift af sådanne systemer er baseret på, at den opvarmede luft altid bevæger sig op gennem ventilationskanalerne og selv er fjernet fra lokalerne, hvorfor installation af tvangsventilatorer ikke er nødvendig.

Det er vigtigt! Ventilationsgitter alene er ikke nok til at oprette et system. Værelset skal anbringes ventilationskanaler, og huset er udstyret med specielle luftledende miner.

Du skal tænke på forhånd, hvor installationen af ​​ventilationsgitter i loftet skal udføres. Dette skyldes det forhold, at bunden til diffusorer skal fremstilles inden installationen af ​​spændingsfilmen. Platformen er lavet af et stykke gipsvæg eller krydsfiner. Dens dimensioner skal lidt overstige gitterets størrelse. Monteret bund i samme plan med det fremtidige loftdæksel. For at gøre dette er det fastgjort til basen på perforerede eller justerbare bøjler.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere diffusorer i et boligområde med normale fugtighedsprocesser. Hvis overlapningen er uhindret, skaber gitteret det samme lufttryk i rummet og pladsen bag spændingsfladen. Som et resultat, kan lærredet ikke trække sig eller bøje sig, når du åbner døre og vinduer i rummet.

Typer af ventilationsgitter til lofter

Alle diffusorer er opdelt i forsyning og udstødning. Gitteret er udstyret med persienner, der styrer luftstrømmen i den rigtige retning.

Afhængigt af udformningen af ​​gitteret er:

Ofte er de lavet af letmetal eller plastik. Produktets dimensioner kan variere og vælges afhængigt af rummets dimensioner og dets formål. Mindstemålene er 225x225 mm, og de maksimale mål er 1050x1050 mm. I luftkanaler anvendes normalt produkter af mellemstørrelse, hvilket svarer til kanalens tværsnit. Produktet er fastgjort med skruer til luftkanalen og om nødvendigt malet i loftets farve.

Installationsvejledning til ventilationsgitter

Før installation af spændingsloftet under bundloftet lægge ingeniørkommunikation, især luftkanaler. Gitter er monteret efter installation af en polyvinylchloridfilmprodukt.

Arbejdet udføres i denne rækkefølge:

 1. Først skal du forberede platformen til gitteret af krydsfiner eller gipsvæg. Bundskåret i form og dimensioner af diffusoren med et lille tillæg på 2-3 cm rundt om omkredsen. Kanterne af baserne rengøres omhyggeligt fra græsser, og hjørnerne er afrundede, så de ikke beskadiger lærredet.
 2. På stedet for den foreslåede montering af gitteret på basisfladen på dykker og skruer eller på ankre hænger suspensioner.
 3. Bunden er skruet på platformen. Til fastsættelse af brugskruer. Det er vigtigt at justere bundens højde, således at den er nøjagtigt i samme plan med filmbelægningen. For at gøre dette skal du bruge et laser- eller bygningsniveau.
 4. Monteret spændedæksel.
 5. Gennem lærredet forsigtigt sonde den installerede base. Plastbeskyttelsesringe limes på dette tidspunkt. Til fastgørelse brug en speciel lim, der ikke indeholder opløsningsmidler til PVC aggressiv. Ringen beskytter filmen mod at sprede sig efter at have skåret gennem hullet under enheden.
 6. Kluden inde i slidbanen skæres omhyggeligt med en brevpapirkniv. Overskydende materiale fjernes.
 7. En diffusor indsættes i hullet og er fastgjort til platformen med clips.

Installation af ventilator i loftet

Installation af ventilationsanordningen udføres på samme måde som installation af gitter. For det første bygges platforme under enheden på bundloftet, der er i samme plan som strækloftet. Også i det indledende trin lægges der luftkanaler, og der installeres elektriske netværk, som vil drive enheden. Forud for installationen af ​​nettet kontrolleres funktionsdygtigheden af ​​diffusoren og de ledede ledninger.

Efter montering af filmen og skæring af hullet på bunden er instrumentmotoren installeret. For at fastgøre diffusoren må du ikke bruge klemmer og skruer. Da de skal skrues i bunden gennem spændedækslet, er dette sted limet for at beskytte kluden mod at sprede sig.

Mulige konsekvenser i mangel af ventilation

Fraværet af gitter i strækloftet, som er installeret i et rum med temperatur ekstremer og høj luftfugtighed, kan resultere i forme på bundloftet. En svamp, som hele tiden lever i et hus eller en lejlighed, kan betydeligt svække sundheden hos småbørn, ældre og alle dem, der har svækket immunforsvar. Beviste, at skimmelsvamp er skyldige for hyppige respiratoriske sygdomme, onkologi, allergiske reaktioner og kvælning.

Hvis diffusorer er fraværende i et hus med trægulve, kan der i tillæg til skader for husholdningerne forårsage skade på bygningskonstruktioner af træ. Rotten og svampen ødelægger hurtigt lejebjælkerne på grund af, hvad de ikke udfører deres funktioner og kræver udskiftning.

Tip! Glem ikke, at den øgede fugtighed i badeværelset også beskytter installationen af ​​ventilation under spændingsloftet. På grund af denne fugtige varme luft fjernes naturligvis fra rummet, uden at have tid til at komme ind i loftrummet.

Selv i et rum med normal luftfugtighed og temperatur kan fraværet af luftcirkulation i rummet bag spændingsfilmen forårsage mange negative fænomener. Så, når luften rummer i den kolde årstid, vil den varme luft bag filmen føre til et fremspring af loftoverfladen. Og når dørene åbnes i et rum med lukkede vinduer, vil der blive skabt et meget stort tryk, hvilket kan føre til, at filmen trækkes ind i bundfladen.

Som du kan se, bør installationen af ​​naturlig og kunstig ventilation i en filmoverflade ikke forsømmes, da diffusorer beskytter dit hjem og interiør fra mange uønskede fænomener.

Funktioner og installation af lofthætte i køkkenet

Når størrelsen af ​​køkkenrummet tillader det, arrangeres der i midten af ​​rummet ofte et særskilt område, som alle plejede at kalde "øen". I denne del er der som regel en komfur, en ekstra vask og en madlavningszone. Med denne mulighed er placeringen af ​​pladen, oven over den installeret, ikke den sædvanlige, og lofthætten.

Hovedfunktioner

Dette arrangement af enheden påvirker ikke kun dets design og udseende, men også de tekniske egenskaber. De vigtigste parametre i emhætten, som det er tilfældet med standard modeller, vil være:

 • Driftsformer
 • Støjniveau
 • magt
 • Yderligere funktioner
 • mobilitet

De vigtigste spørgsmål er det sidste punkt - "mobilitet". Alle er interesserede i hvad han kan betyde. Faktisk er alt ekstremt enkelt - det er en mulighed for at sænke og hæve kuplen på udstødningsanordningen, så den ikke forstyrrer at blive slukket.

I off-state er sådanne køkkenloftegange så tæt på loftets overflade. Så tæt som deres design tillader. Når den er tændt, sænkes en sådan enhed til den ønskede højde.

Driftsfunktionen kan være af to typer: med fjernelse af luft uden for rummet og den tilstand, hvor luften kun ryddes af urenheder, vender tilbage til køkkenet. Den anden type hood er lettere at installere, men deres effektivitet er lavere. Når forurenet luft er helt fjernet fra køkkenet, forbliver der mindre ubehagelige lugte og produkter af brændende olie eller andre forurenende stoffer i den. Men sådanne anordninger vil kræve installation af yderligere kanaler og mere alvorlige installationsomkostninger.

Effekten af ​​alle udstødningsanordninger bør være tilstrækkelig til at give en tolvfoldig udveksling af luft i rummet i en time. Denne parameter betegnes som "ydeevne. Det angiver, hvor meget luft denne enhed kan passere gennem sig selv i en vis periode.

Hvis det er enklere, skal mængden af ​​dit køkken multipliceres med tolv. Få præstationsfiguren, du har brug for hætter. Dette gælder kun for hætter med fjernelse af luft udenfor køkkenet. Derudover skal der tilsættes et 20% tab til det beregnede volumen på modstanden af ​​de installerede filtre og overvinde luftkanalen.

Støjniveauet er også en meget vigtig egenskab. For at gøre det nemmere at vælge, kan du tage vejledende indikatorer for gode ekstrakter i denne parameter. Loftplade til køkkenet, som anses for fremragende til denne indikator, producerer støj i området 35-45 decibel. Mindre dyre enheder kan producere op til 50-55 decibel, og den billigste - 70.

Design og design vælger alle for sig selv. Dette er en meget vigtig parameter, men det er for individuelt. Sådanne indretninger kan se ud som et inverteret glas, og som et stålrør, og designmodeller er generelt repræsenteret i snesevis af de mest indviklede former.

installation

Det er tilrådeligt, selv inden den vigtigste reparation vil blive foretaget i køkkenet, for at overveje at installere udstødningsanordningen. Hvis der er monteret et hængende loft eller hængende loft, skal det muligvis demonteres for at installere hætte. Luftkanaler skal også installeres i loftloftet, hvilket også medfører, at der skal skilles fra loftbelægningen.

Ud over monterings- og luftkanaler kan det være nødvendigt at installere en ekstra ledning af elektriske ledninger. Kraftige køkkenapparater anbefales ikke kun at tilsluttes separate ledninger, men også tilsluttes en separat beskyttelsesanordning i distributionskabinet. Installation af elektriske ledninger kan være en alvorlig installationskomplicerende faktor.

At montere sådan et køkkenapparat er ret vanskeligt. Det kan være bedre at overlade dette arbejde til professionelle installatører af sådant udstyr. Selvinstallation er mulig, men anbefales ikke.

For at udstødningsanordningen skal fungere, skal du sikre dig, at den er tilsluttet strømnettet. Til mad kræver sådanne køkkenmaskiner en jordforbindelse. Hvis der ikke er en sådan stikkontakt i nærheden, skal den installeres eller sikres, at den er tilsluttet direkte til lysnettet. Den anden mulighed kræver særlig viden og tilgængeligheden af ​​et professionelt værktøj, derfor er det ikke nødvendigt at tage det selv op.

Udluftningsventiler i ventilationsakslen kræver en specielt afluftet kanal. Det sikrer, at luftmassen fjernes fra enheden til minen. Der er mange muligheder for at arrangere det. Du kan bruge fleksible kanaler, som er simple nok til at installere og kan bøje om nødvendigt. Stive ventilationskanaler kræver mere kompleks installation.

Den bedste mulighed for at installere ventilationskanaler vil være et køkken med ophængt loft. I dette tilfælde vil alle meddelelser simpelthen skjule sig bag loftet. Hvis loftet i dit køkken er af den sædvanlige type, bør du tænke på, hvordan luftkanalerne bliver maskeret.

Luftkanaler lægges først. Det er nødvendigt at beregne længden og positionen af ​​luftindtaget nøjagtigt. Derefter skal du installere monteringspladen, på hvilken enheden skal rettes. Fastgør hætte til loftet ikke - det er for tungt. Vægten af ​​nogle modeller kan være et par tiere kilo.

Det næste trin er installationen af ​​selve udstødningsanordningen. Som regel er der et sæt justeringsbolte. De er forpligtet til at sikre luftindtagets vandrette stilling. Med disse fastgørelsesdele installeres hætten vandret. Den sidste er monteret dekorative cover.

Det samme bemærker vi, at med alle sine fordele er loftudvinding eller, som det også kaldes "ø", en meget dyr fornøjelse. Prisen på designer modeller kan nå flere hundrede tusind rubler.

Installere en sådan dyr enhed selv er en uberettiget økonomi. Det er bedre at overlade installationen til fagfolk og kunne klage i tilfælde af installation af dårlig kvalitet. Derudover vil det være muligt at udskifte enheden, hvis den er beskadiget under installationen.

Ikke mindre vigtigt end alle andre parametre vil være størrelsen på kuplen. Den optimale størrelse anses for at være den, der helt "dækker" den eksisterende plade. I dette tilfælde vil alle ubehagelige lugt og fedtet damp, der genereres under madlavning, garanteres fjernes.

Udtræk til loftet: ø, køkken, indbygget (11 billeder)

En el-eller gaskomfur er et must-have tilbehør til køkkenet, men dets funktion indebærer uundgåeligt, at luften i rummet med lugt, damp og ofte sod, der sætter sig på alt omkring og ødelægger indretningen, rummets luftmiljø, selv efter at apparatet er slukket. Derfor kræver brug af køkkenfliser installation af ekstra udstyr til fjernelse af forurenet luft eller rengøringsudsugning.

Den beskedne størrelse af små køkkener gør det nødvendigt at installere kogeplader i et af hjørnerne af rummet eller langs væggen, tæt sammen med vasken og bordpladen. Tidligere var minimalisme i udformningen af ​​køkkenudstyr, som ikke blev betragtet som et element af indretning, til fordel for dette. Emhætten med et sådant arrangement af enheden blev fastgjort til væggen over ovnen og tiltrak heller ikke opmærksomhed på grund af forfining af ydeevne.

Køkkener i lejlighedskomplekser af moderne projekter, især i private boliger, er mere rummelige, ofte kombineret med en spisestue og med et areal på mere end 20 kvadratmeter. giver dig mulighed for at placere komfuret, vask og bordplade i midten af ​​rummet uden at ofre funktionalitet, ikke kun udvide adgangen til dem, men også ved hjælp af moderne design tilbehør til at dekorere rummet.

Et sådant arrangement af komfuret i køkkenet ligner en ø, og derfor er hooden med dette arrangement af køkkenindretningen kaldt økologisk.

Lad os overveje mere detaljeret, hvad loftøens hætte er og nuancer i forbindelse med installation og drift.

Hvad er en lofthætte

Når du placerer komfuret i midten af ​​rummet, skal udstødningsanordningen fastgøres til loftets understøtningsgrundlag, hvorfor enhedens definition er loft (øsbaseret, idet der tages hensyn til den visuelle opfattelse af placeringen i arbejdsområdet "ø"). Definitionen af ​​"center" bør ikke tages bogstaveligt - loftet kan monteres i loftet i en del af lokalet, hvor ovnen vil blive installeret. Island hætter, ud over funktionalitet, bærer en æstetisk belastning, da de har et dekorativt design. Til fremstilling af loftudstødningsanordninger, emaljeret eller rustfrit stål anvendes aluminiumlegeringer, hærdet glas og plast i forskellige kombinationer, med eller uden lakering.

Det er vigtigt! Vægten af ​​produktet afhænger af materialets ydeevne, størrelse og konfiguration, sjældent mindre end 20 kg. Derfor er installationen af ​​enheden på rammeisoleringen ikke gyldig - kun på understøtningsgrundlaget af loftet og med tilstrækkelig styrkeegenskaber.

Loft udstødningsmuligheder

Ud over materialet og udformningen af ​​udførelsen, hvis varianter er talrige, adskiller hoodene sig i de følgende parametre.

Princippet om drift

Loftet hætter er opdelt i omledning, recirkulation og universal.

Udluftningsudtræk kræver installation af en udluftning eller tilslutning til en fælles ventilationskanal. Sådanne typer enheder er som regel kun udstyret med grove filtre (fedtfangere) for at beskytte ventilatoren mod fedtindskud.

Recirkulationsudstødningsanordningen modtager luften med damp fra kogepladen, renser den med et filtersystem og returnerer det til rummiljøet. Disse designs kræver ikke en udløbskanal til drift. Desuden kan recirkulationsindretninger være stationær eller mobil udførelse. Det mobile design gør det muligt at justere manuelt til den optimale position (højde) på emhætten over kogepladen.

Kombineret udstødning kan fungere i begge tilstande - udledningen af ​​forurenet luft til ydersiden gennem kanalen eller dens rengøring og vender tilbage til rummet.

Dimensioner

Dimensionerne af de fremstillede indretninger består af kombinationer af følgende værdier: 30, 45, 50, 60, 80, 90, 100 og 120 cm. Et lille trin af de fremstillede dimensioner og flere typer format giver dig mulighed for at vælge emhætten, der passer bedst til komfurets størrelse.

magt

Denne parameter kaldes også ydelse, den måles i m kubik / time og angiver, hvor meget luft der kan passere gennem enheden pr. Tidsenhed. Effekten af ​​udstødningsaggregater beregnet til husholdningsbrug er betydelig og ligger i området fra 500 til 1500 kubikmeter / time, da den er designet til rummelige værelser.

Luften i køkkenet i en time skal opdateres 12 gange (størrelsen af ​​luftudvekslingen), så den nødvendige hætteffekt ved køb bestemmes ved at gange mængden af ​​køkkenet i kubikmeter med 12. For en mere præcis beregning skal du trække mængden af ​​møbler i rummet.

Støjniveau

Støj, der ikke skaber ubehagelige forhold for mennesker, bør ikke overstige 40 dB. Støjniveauet under drift af kraftige hætter kan nå 80 dB, men denne værdi svarer til den maksimale ydeevne, hvor behovet sjældent opstår. Hvis køkkenet har brug for hyppig intensiv luftfjernelse, er det nødvendigt at overveje muligheden for at installere enheden i huset med lydisolering eller under det hængende lofts skal med udgang til luftindtaget.

Grade yderligere muligheder

Afhængigt af klassen af ​​ydeevne kan hooden udstyres med forskellige muligheder, der øger brugervenligheden og komforten i opholdet i køkkenets arbejdsområde:

 • automatisk tændt, når kogepladen er aktiveret;
 • Automatisk styring af strømmen - Ændring i intensiteten af ​​arbejdet (svagt, medium, stærkt) for at matche tilstanden til fjernelse eller rensning af graden af ​​luftforurening;
 • evnen til at programmere enheden til at tænde med jævne mellemrum med et angivet tidsinterval
 • indbyggede lys for nem brug af arbejdsområdet;
 • en sensor af tilstanden af ​​filtre til rettidig udskiftning af filtreringselementer;
 • fjernbetjening;
 • resterende tilbagetrækning - fortsat brug af emhætten i et bestemt tidsrum efter, at kogepladen er slået fra.

Optælling af ekstra muligheder kan være meget lang, da mulighederne for moderne elektronik og automatisering er meget brede. Naturligvis, jo højere udstyrsklasse, desto dyrere vil det være.

Installation af øen hætte

Sværhedsgraden ved at installere en øshætte afhænger af driftsprincippet. Installation af recirkulationsanordningen er helt i stand til en hjemmeproducent med installationsfærdigheder med de nødvendige værktøjer. Tilslutning af hætte til ventilationskanalen eller installation af kanalen i dette tilfælde er ikke påkrævet, og installationen reduceres til at udføre installationen i overensstemmelse med brugsanvisningen - forudsat at loftbunden har tilstrækkelig styrke.

Hvis emhætten monteres, så øges den nødvendige mængde arbejde i forbindelse med tilslutning af enheden til ventilationskanalen betydeligt. Derfor, hvis der ikke er nogen erfaring med at udføre denne type installation, er det bedre at søge hjælp fra fagfolk. Men kendskab til rækkefølge af operationer vil hjælpe med at kontrollere installationen:

 • Den nøjagtige placering af kogepladen er markeret på gulvet, hvis kontur er lodret overført til loftet ved hjælp af en byggeplads;
 • På loftet, under hensyntagen til den allerede markerede markering, anvendes også risikoen for fastgørelse af udvinding platformen, og installationshullerne bores over dem;
 • Strømkablet og luftkanalen føres til platformens installationssted (med returventil for at forhindre luft i at komme ind i lokalet udenfor);
 • platformen er fastgjort gennem hullerne i loftet, og monteringsforbindelser med emhætten er fastgjort til den;
 • Afstanden fra kogepladen til luftindtaget skal mindst være 60 cm over det elektriske varmepanel og mindst 70 cm over gasen 1;
 • Ved hjælp af et bobleniveau og justeringsskruer indstilles luftindtagets vandrette plan
 • udstødningsrøret og strømforsyningen er forbundet med hætte;
 • monteret dekorative shell-casing.

Det er vigtigt! Enheden skal have en separat strømforsyning med automatisk kortslutning og kortslutning.

Fordele og ulemper ved lofthætte

Som med enhver enhed har udstødningsanordningen fordele og ulemper.

 • effektivt at sikre overholdelse af luftparametre i køkkenet med sanitære krav
 • øge holdbarheden af ​​køkkenet
 • højt niveau af dekorative præstationer
 • installationens virkelighed på en hvilken som helst del af loftet
 • Mulighed for drift uden luftudluftning.
 • høje omkostninger ved enheden (fra 30 tusinde rubler);
 • ret højt støjniveau
 • høje omkostninger ved filterelementer;
 • det uundgåelige at afmontere det nedhængte loft, når der repareres udstødningshætte design.

konklusion

Loftplade til moderne køkkener - En effektiv enhed, nyttig, yderst æstetisk ydeevne, men ret dyrt. Men man bør tage højde for graden af ​​efterspørgsel efter denne enhed - dens anvendelse er rationel kun i rummelige køkkener med højt til loftet. I andre køkkener vil den sædvanlige udvinding af væglayoutet og en streng, men æstetisk ydelse, som koster flere gange mindre og endda er i stand til at lave med egne hænder, helt klare opgaven med at fjerne forurenet luft fra ovnen.

Derfor skal installationen af ​​emhætten lige under loftet ikke blive en ende i sig selv for enhver pris - i et trangt køkken vil det være en hindring, og i en ret rummelig vil din holdning til prisen blive roligere.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Med tilstrækkelig køkkenplads bruger de ofte en arbejdsplads på øen - når ovnen (kogepladen), vask og del af bordpladen er placeret væk fra væggene (midt i køkkenet). For at organisere fjernelse af dampe og forurenet luft fra arbejdsområdet på dette sted, anvendes lofthætter.

Princip for drift og sorter

Madlavning er ofte forbundet med udseendet af forskellige lugte, og nogle gange sod. Alt dette, der går på møbler, lofter og vægge, kan hurtigt bringe køkkenlokalet til et grimt udseende.

Udstødningsventilation er beregnet til at bekæmpe disse negative manifestationer.

Loftplade, der ligger i en bestemt højde over ovnen, kan normalt fungere i to tilstande:

 • Regeneration mode;
 • Luftfjernelse uden for rummet.

genopretning

Med denne anvendelsesmetode passerer den forurenede strøm gennem filtrene (fedt og kul) og vender tilbage til rummet. Det fede filterelement er et metalnet af et specielt design.

 • De er lavet således, at de danner særlige betingelser for luftens passage. Samtidig sætter fugt og fedt sig på overfladen af ​​gitteret. Periodisk (for så vidt angår forurening) fjernes netene og vaskes.
 • Kulfiltrering bruges til at fjerne ubehagelige lugte. Dette er en åndbar carbonpatron.
 • Passerer gennem det, luftstrømmen er desuden rengjort og returneres til rummet. Denne type filter skal udskiftes, hvis det er forurenet.

Bemærk. Moderne lofthætter (dyre modeller) er udstyret med en indikation af behovet for at rengøre (udskift) filtre.

Luftfjernelse

I dette tilfælde stiger den forurenede strøm gennem den vertikale ventilationsaksel, skjult i et dekorativt hus, op til loftet og gennem ventilationskanalerne (skjult bag loftet) sendes ud til gaden.

Bemærk. For at forhindre indtrængen af ​​ekstern luft, når udstødningsventilatoren ikke virker, er kanalen udstyret med en specialventil (fjederbelastet spjæld).

Moderne modeller har altid en modeafbryder til ydeevne, belysning af arbejdsområdet under emhætten, kan udstyres med en fjernbetjening.

Derudover er der faste og mobile lofthætter. Mobilsystemer i slukket tilstand ligger i loftet, og når de tændes falder de til en forudbestemt højde.

Hvad skal man se efter, når man vælger en hætte

 • Først og fremmest - på ydeevne.
 1. Ifølge sanitære standarder skal udstødningsventilation i køkkenet give en tolv-times udveksling af luft pr. Time.
 2. Bestem rummets længde: længde (m) * bredde (m) * højde (m). Multiplicer den med 12.
 3. Derudover skal ca. 15% tilsættes for at overvinde filterets modstand og 5% for hver bøjning af ventilationskanalen. Udførelsen af ​​din valgte model skal være større end den resulterende værdi.
 • Det andet kriterium er støjniveauet. Gode ​​prøver "støj" i området 50 dB, fremragende - ca. 30 - 45 dB, og billigt - op til 70 dB.
 • Design er naturligvis vigtigt, men hovedopgaven er at rense (fjerne) forurenet luft.

Bemærk: Vær særlig opmærksom på filterelementerne, de filtrerer ikke kun luften, men beskytter også den indre struktur (og motoren) mod fugt og fedt, hvilket betyder at de forlænger enhedens levetid.

 • Billige modeller er udstyret med fedtfiltre fra non-woven (akryl). De er engangsbrug, en gang i 3 - 5 måneder skal du købe nye. Hvis du kun vil arbejde på fjernelse af luft, kan kulfiltrering ikke bruges.

Ud over filtre er mange modeller udstyret med lugtgeneratorer:

 • Chemical. Kræver periodisk udskiftning.
 • Electroionisation. De arbejder på samme måde som luftionisatorer, hvilket skaber et elektrisk felt med betydelig intensitet (som ikke er nyttigt for mennesker).
 • UV. Helt ufarligt, men specielle lamper skal ændres hvert andet år (de er ikke billige).

Kontrol af budgetmodeller er lavet ved hjælp af glideskiftere. Dette er ikke et meget praktisk og slidstærk design. Trykknapper er meget mere bekvemme (og mindre forurenet).

Dyre modeller er udstyret med berøringsbetjeninger, som kan programmere skiftefunktionerne til ventilatoren og belysningen.

Bemærk. Lejlighedsvis bruges "tilstedeværelses" sensorer til at styre belysningen (for nylig bruges LED-baggrundsbelysning ofte) og ultralydssensorer af luftstrømens tæthed (forurening) til automatisk styring af ydeevnen.

Enheds størrelse vælges ud fra ovnen (kogeplade). Fås i hætter 50, 60 og 90 cm brede.

Materialer til fremstilling af skaller anvendes en række af:

 • rustfrit eller emaljeret stål;
 • aluminium og dets legeringer;
 • hærdet glas;
 • forskellige plastmaterialer.

Design kan også være den mest forskelligartede. Prisen på de mest "fyldte" prøver kan nå $ 3000.

montering

Installation af enheden med egne hænder ligger helt inden for hjemmetermesterens magt. Under reparationsprocessen er det nødvendigt at installere udstødningsluftkanaler bag loftet, tænk over systemet til fastgørelse af enheden til loftet og bring det elektriske ledninger til installationsstedet.

Rådet. Monter ikke hætten på loftet. Dens vægt kan nå flere tiere kilo.

Instruktioner til enheden indeholder normalt komplette og forståelige installationsretningslinjer:

Dette er vigtigt: Lofthætter er placeret i en højde på 55-60 cm over el-komfuret og 65 - 70 cm over gaskomfuret.

 • Fastgør monteringen til loftet og markér hullerne;
 • Bor dem med en hammerboremaskine;
 • Skru fast fikseren med ankerbolte (skruer og dowels);
 • Fastgør sagen til bøsningen og sæt bundens del vandret (med et niveau).

Bemærk. Normalt har lofthætter specielle justeringsbolte.

 • Tilslut enheden til kanalen og til stikkontakten.
 • Installer dekorationsdækslet.

Hvis loftet er spændt, skal du konsultere om installationen af ​​emhætten i firmaet, der vil installere loftet. I dette tilfælde fremstilles en særlig åbning i lærredet efter størrelsen på det dekorative hus, og installationen af ​​emhætten udføres samtidig med installationen af ​​strækloftet.

Videoen, der præsenteres i denne artikel, fortæller i detaljer, hvordan hætten er monteret i strækloftet.

Island hætte til køkkenet: Vælg den rigtige

Island hætte eller hætte, fastgjort direkte til loftet over kogepladen - en temmelig dyr ting.

Men dens fordele mere end dækker sine mangler, det vigtigste er at vælge det korrekt, dygtigt installere og sørge for ordentlig pleje af det.

Egenskaber af øen hætter

Fordelene ved sådanne hætter er indlysende. De adskiller sig fra andre:

 • alsidighed. Installationen af ​​emhætten i køkkenet hvor som helst. De er meget relevante, når man planlægger øens køkken, hvor kogepladen er placeret i centrum: der er simpelthen ikke noget andet alternativ;
 • rigdom af sortiment. Selv den mest krævende designer vil let vælge stål, glas, keramik eller noget andet moderne materiale;
 • ekstra muligheder. Såsom elektronisk styring, justerbar højde, en række lys, som kan erstatte arbejdslampen;
 • høj ydeevne. Deres motor er præget af øget kraft, så de er gode til store køkkener.

Af de alvorlige mangler her er et - et ret højt støjniveau. Årsagen er den samme motorkraft. Det er for eksempel kendt, at et køkken med et areal på ca. 25m 2 kræver en udstødningsbeholder med en kapacitet på 950 terninger. Det vil naturligvis ikke fungere, hvis den sidste motor leveres.

Kernehætterne tiltrækker primært med deres design.

Læs her hvilke hætter der er bedre.

 1. Recirkulerende, det vil sige udstødningshætte uden kanal. De renser luften gennem aktive carbonfiltre og returnerer det derefter tilbage til lokalerne. Til gengæld er der stationære og mobile sæt indbygget udstyr. I sidstnævnte tilfælde sænkes emhætten kun til ovnen, når det er nødvendigt.
 2. Tap-offs (eksternt ligner et rør). De er direkte involveret i fjernelse af forurenet luft fra køkkenet. Rengøring er dybere her, men der er problemer med udledning af forurenet luft. Det er vigtigt her ikke at installere hætter til naturlige ventilationskanaler: dette gør ventilation vanskelig, da luften skal gå langt til ventilationsakslen. I artiklen kan du finde ud af, hvordan luftkanalerne er indrettet til udstødning i køkkenet.


Udseende af island hætter kan være nogen. Det er ikke kun beregnet til at udføre en strengt defineret funktion, men bliver uundgåeligt en del af interiøret. Derfor kan du sammen med standardformularerne bestille hooden i form af et omvendt glas eller en excentrisk kasse. Der er også forsænket hætter. I dette tilfælde strækker kun deres hegnplader sig fra loftet. Dette påvirker ikke arbejdets effektivitet på nogen måde.

Ret valg

Island hoods passer perfekt ind i det moderne interiør.

Hvis du vælger en øjehætte, skal du være særlig opmærksom på det:

 1. Strøm. Uden dette er luftkvaliteten af ​​høj kvalitet umulig. For at beregne denne indikator for et bestemt køkken multipliceres volumenet med tolv, da der ifølge den sanitære epidemiologiske station, når den recirkuleres, skal ske en fuldstændig fornyelse af indendørs luft omkring tolv gange i timen og tilføje 100% for at tage højde for ventilationskanalens modstand. Således beregnes effekten med et køkken på 5 m, 3 m bredt og 2,5 m højt som følger: 5 * 3 * 2,5 * 12 + 10% = 495 m3 / h;
 2. Filter. Forskellige typer af hætter kræver forskellige filtre. Når siderensning kan begrænses til det filter, der fanger fedtet, for at forhindre det i at slå sig ned på ventilatorbladet. Til omsætning skal du også bruge flere filtre, der beskytter mod støv og andre forurenende stoffer. Kul er blevet nævnt. De kræver udskiftning om to til tre måneder. Disponible og genanvendelige filtre er også kendetegnet. Materialerne der anvendes til de tidligere er flizelin, sintepon og papir til sidstnævnte - aluminium og akryl. De første tages ud og vaskes manuelt en gang om måneden eller i opvaskemaskinen en gang om to måneder. Samtidig skal du være forsigtig med vandets temperatur: mørke i de varme aluminiumsfiltre. Dette påvirker ikke kvaliteten, men ser ikke attraktivt ud. Sidstnævnte varierer afhængigt af aktiviteten ved brug af emhætten, normalt hver tredje måned.
 3. Overflade materiale. Hele problemet ligger i konstant kontakt med det aggressive miljø. Materialet skal derfor være modstandsdygtigt over for damp, olie, fedt, varm og forurenet luft. Bedst af alt, hvis det er rustfrit stål, aluminiumslegeringer og tungt glas;

Nyttige og ekstra funktioner. Du kan undvære dem, men med dem er det mere bekvemt:

 • enhed indbygget belysningssystem rettet mod komfuret. Montering på en paraply af almindelige glødelamper. Og bedre halogen og fluorescerende, som den mest økonomiske og holdbare. På nogle modeller kan funktionen til justering af belysningen desuden installeres, andre kan ændre intensiteten af ​​lysfluxet på grund af SoftLight-indstillingen eller området for det belysede område gennem Dimm;
 • Systemet for intervallforbindelse, som følge af hvilken blæseren aktiveres en gang pr. time, og der tilføres kontinuerligt luft til rummet.
 • en sensor, der giver en beskyttende slukning, hvor arbejdet ikke varer længere end en bestemt tidsperiode
 • en sensor, der registrerer graden af ​​tilstopning af fedtfilteret, som en rettidig advarsel om fedtmassen deponeret på filteret tillader det ikke at akkumulere i luftkanalerne og beskytter det mod uforudsete antændelser;
 • knappen på restkursuset, med hvilket ventilatoren arbejder ca. ti minutter efter slukning af en plade.

Indikatorer installeres på nogle akrylfiltre, hvis rødhed indikerer behovet for at udskifte dem. Under alle omstændigheder skal de i slutningen af ​​deres holdbarhed kastes væk: selvom de kan vaskes helt, vil de ikke længere opfylde deres formål.

Se videoen, hvordan du vælger en øjehætte med dine egne hænder:

Hvis plads i køkkenet kan et lille spisebord erstatte køkkenenheden, læses her.

bedømmelse

Det moderne udvalg af øer af køkkenekstrakter er bogstaveligt talt fantastisk sort. Det fremhæver et antal af de mest attraktive fremstillingsvirksomheder til den indenlandske forbruger:

 • Tysk Siemens, der blev kendt for at opnå den perfekte kombination af komfort og kvalitet i deres produkter. Det fremstiller hætter, især rustfrit stål. Flere "avancerede" modeller dekorere med glasindsatser;
 • Tysk Kuppersberg eksperimenterer med formerne af hætter, der udfører sidstnævnte med både moderne og klassisk stil;
 • Italiensk JetAir er berømt for forskellige design. Forfatteren af ​​Premium-serien, hvis særpræg var en kombination af præcis geometri og tonet glas. Og Modemserien med skinnende metal og lakoniske gennemsigtige indlæg;
 • Slovenske Gorenje, berømt for sin ekstraordinære kombination af farver og teksturer på sagen.

montering

Sådan laver du en hætte

Installation af en øjehætte afhænger af dens type arbejde. Recirkulationen er simpel nok til at montere i loftet, mens den minimale afstand til gaskogepladen er 80-85 cm, til den elektriske - 70-80 cm. Udtrækspanelet vises. Hovedudstødningsrøret er placeret i et hængende skab.

Følgende værker er obligatoriske:

 • elektriske ledninger er tilsluttet;
 • huller til huller i loftet er boret;
 • kappen hænger på dowels, mens pålideligheden af ​​fikseren er nøje kontrolleret.

For en udluftning skal du have en ventilationskanal og sandsynligvis yderligere luftkanaler. Det er bedre, hvis sidstnævnte består af korte, lige fragmenter.
Vidste du, at stræklofterne er den bedste løsning til at skjule ventilationsrørene, læs om belysning til stræklofter

Antallet af knæ i kanalen er omvendt proportional med kvaliteten af ​​dets arbejde. I tilfælde af en kanalbøjning, helst knæene med en maksimal bøjningsradius. Overfladen inde i luftrøret til emhætten i køkkenet skal være glat.

Imidlertid er princippet om montering af emhætten i begge tilfælde ens:

 • udstødning udstødning forbundet til en bølgepumpe slange;
 • luften trækkes opad enten gennem køkkenskabskabet (ved genbrug) eller gennem ventilationsakslen (ved afløb).

En række island hætter imponerer

Korrekt pleje af køkkenhætten indebærer:

 • regelmæssig rengøring af dens ydre overflade fra forurening. Til dette formål skal du bruge en svamp gennemvædet i et liposoligt middel;
 • rettidig vask eller udskiftning af filtre.
 • før rengøring af hætten er deaktiveret. Filtre er afbrudt;
 • alle tilgængelige dele vaskes grundigt
 • Hvis hætten ikke er indbygget, vaskes alle udsatte overflader med et særligt middel til rustfrit stålprodukter;
 • slibemidler og hårde overflader af svampe eller svampe er forbudt her: de efterlader ridser på sagen;
 • at tørre knapperne på kontrolpanelet med en blød klud dyppet i en opløsning af vaskemiddel;
 • og først efter tørring med en servietør af alle mulige elementer, tilsluttes hooden til strømkilden.

anmeldelser

Usædvanlig pejs ekstrakt, som vil være højdepunktet i den store stue køkken

Tilbagemeldingen efterladt af shoppere af island hoods i onlinebutikker er generelt velvilligt. De er kendt for deres stilfulde og smukke udseende, upåklageligt arbejde. Strømspørgsmål er kontroversielle, men der er ingen alvorlige klager over det.

Skældes ofte til ublu priser.

Generelt øges øjehætter, og fremstillingsvirksomheder udvider deres modeller.

Hætte kræves i ethvert køkken

Købere skal derimod korrekt vælge parametrene på emhætten og finde et kompromis mellem omkostningerne og de nødvendige funktioner. Så er deres erhvervelse berettiget. Se også oplysninger om hoodens korrekte størrelse.

Udstødning under strækloftet i køkkenet - nuancer af valg og installation

Blog sektioner

Under reparationen tager hver person sig af at vælge de rigtige indretningsprodukter, dekorere væggene, gulvet og loftet i overensstemmelse hermed. Særlig opmærksomhed betales traditionelt til køkkenet. Det er i dette rum, at dagen begynder, aromatisk kaffe og et hyggeligt værelse er garantien for et godt humør, en god dag. En vigtig rolle i rummets komfort og skønhed spilles af loftet.

At vælge mellem de mange moderne designs, materialer til loftet i køkkenet, kan du nemt gå tabt. Men hvis du lytter til råd fra specialister og folk, der allerede har gjort dette valg, bliver det klart, at strækloftet er et ideelt loftindstilling til køkkenet.

Det er nemt at vaske, bare montere, det er pålideligt og holdbart, klare sig godt med temperaturændringer og en række pletter. Generelt vælger du den rigtige løsning, vil du blive tilfreds. Sandt nok, at installere et strækloft i køkkenet er ikke alt. For at det skal tjene i lang tid, behold sit udseende, udfør funktioner, er det vigtigt at ordentligt passe på det.

Ligesom ethvert element i indretningen kan ophængte lofter miste deres udseende, holde op med at udføre deres funktioner. Dette gælder især for køkkenet.

Det er i køkkenet, at temperaturen ændrer sig konstant, en stor mængde fordampning, fedt, frigøres fugt. Alt dette kan negativt påvirke denne type loft.

Frelse i denne situation er emhætten. Denne type teknologi er generelt ret relevant i vores tid. Hood udfører mange nødvendige funktioner.

Hvorfor har vi brug for en hætte?

Behovet for en hætte i køkkenet er indlysende:

 1. det eliminerer lugte (uanset om du laver noget eller røg, vil hooden klare alle slags lugte);
 2. ventilerer rummet (moderne udstødningsbeholdere er udstyret med en ventilationsfunktion);
 3. afbalancerer temperaturændringer (under tilberedningen øges temperaturen af ​​luften over ovnen og derefter falder kraftigt, hvilket i høj grad påvirker alle elementer i indretningen, møblerne i huset);

Hood valg

Det er nemt at vælge en passende hætte, det er nok at kende dimensionerne af det rum, du vil placere det på, mængden, forslagene til funktionerne, producenten og farveområdet.

Formen på emhætten er:

 1. Flat. De er monteret på væggen, bunden af ​​et hængende skab. Tage lidt plads. Filtreringssystemet er så enkelt som muligt: ​​Det består af to kugler af materiale til filtrering. Dette materiale er engangsbrug, efter lang madlavning skal den udskiftes. Nok budget visning af teknologi.
 2. Flad forsænket. Denne type hætte er indbygget i det hængende skab, hvilket sparer plads. Udstyret med et glidende panel, som automatisk begynder at fungere efter skubbe. Ligesom de tidligere, udstyret med engangs filtre. I modsætning til den første mulighed, mere teknologisk, genbruges en væsentligt større mængde luft.
 3. Kuplede. Designet til at ligne et skab, der hænger over ovnen. Tag mere plads. Monteret på væggen eller under loftet. I modsætning til de to tidligere typer, renser de ikke luften, men bærer den ud. Denne opfattelse henviser til eliteknologien. Nogle gange er de dekoreret med dyre skove og glas.

Filtre er metalliske, syntetiske og carbon.

Du skal også være opmærksom på graden af ​​ydeevne, støj, kontrolmetode, belysning.

Ventilation under strækloftet i køkkenet

Hætte til køkken med strækloft er meget vigtigt. Hun er en slags vogter af loftets udseende. Ventilation er generelt et vigtigt element i huset. Takket være hende vil dit hjem altid lugte godt og behageligt.

Men at installere emhætten under strækloftet er ikke kun en behagelig lugt i huset. Dette er en nødvendighed. Ved brug af ovnen, ovnen i rummet stiger temperaturen kraftigt, loftets materiale opvarmes og kan miste dets udseende, der er sandsynlighed for brud på fastgørelseselementer. Derfor er emhætten under strækloftet - en nødvendighed.

Etaper af monteringshætte

Montering og installation af en hætte er en tidskrævende og kompliceret proces, men hvis du er sikker på dine evner, skal du blot følge instruktionerne, og du vil lykkes.

 1. beregne hullets størrelse for luftudtag;
 2. hvis kappen kun kan arbejde for at rense luften, er den ikke forbundet med ventilationen;
 3. fastgørelsesstedet afhænger af dets type
 4. Fix fastgørelsessystemet til væggen;
 5. Tilslut med et rør til luftudstødning eller indsæt filtermateriale;
 6. Vi forbinder til el.

For at ventilere under spændingsloftet i køkkenet blev udført korrekt, skal du under installationen følge nogle få regler:

 1. det er vigtigt at fastgøre teknikken ordentligt
 2. du skal beregne mellemrummet mellem emhætten og komfuret;
 3. For elektriske typer plader skal dette mellemrum være mindst halvfjerds centimeter;
 4. til gaskomfurer - mindst 80 centimeter
 5. emhætten er vigtig at placere over midten af ​​pladen;
 6. Ledningen kan anbringes på væggen eller tilsluttes en stikkontakt.

Efter installationen af ​​udstyr er det nødvendigt at kontrollere effektiviteten af ​​arbejdet, dette vil vise, om du har gennemført alle trin korrekt.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.