Hvad skal man gøre med emhætten i badeværelset med et strækloft

Badeværelset er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en række funktioner i driften. Især er normal brug af dette rum umuligt uden at installere et højkvalitets ventilationssystem. Overdreven fugtighed og højere temperatur end i boligområderne i lejligheden gør det nødvendigt at organisere fri omsætning af luft. Derfor er det nødvendigt at kende de vigtigste træk ved, hvordan hætten skal installeres i strækloftet i badeværelset for at sikre de nødvendige betingelser for brugen af ​​rummet.

Generel beskrivelse og typer af hætter

Først skal du tage stilling til emnet for overvejelse. I dette tilfælde taler vi om det faktum, at emhætten betragtes som et specielt design, hvis hovedformål er at organisere den nødvendige luftcirkulation i rummet. Ud fra de tekniske egenskaber og installationsprocessen kan udsugningsanlæg inddeles i to hovedtyper:

 • Naturlig emhætte
 • Kunstig hætte

I det første tilfælde taler vi om det forhold, at der ikke er installeret tvungen luftcirkulation i badeværelset. I dette tilfælde er ventilation i strækloftet i badeværelset organiseret ved hjælp af standardluftsaksler, der er tilvejebragt af bygningens ramme. Et af de nødvendige betingelser for fuld funktion af hele systemet er at sikre den normale luftstrøm ind i rummet.

Problemet er, at strækloftet er et polymerklæde, strækket i en vis afstand fra lejefladen, og efter montering er mellemrummet mellem disse overflader næsten fuldstændigt forseglet. Derfor er der som følge af temperaturforskellen og den store luftfugtighed, der ledsager rummets funktion, let vandkondensat der, og som følge heraf svampe. For at undgå dette er det nødvendigt at sikre tilstrækkelig luftcirkulation i rummet mellem strækloftet og bunden.

I det andet tilfælde installeres et separat luftbevægelsessystem i badeværelset, der fungerer takket være installationen af ​​specielle indløbselementer, hvis konstruktion omfatter lufttrækfans. I dette tilfælde er cirkulationen dannet med kraft og i et større volumen, så den vigtigste tilstand, der garanterer driften af ​​systemet, er tætheden af ​​alle leddene. Ved installation af stræklofter skal man huske på, at udstødningsrøret skal være fastgjort til loftet. Dette er nødvendigt for at udelukke overførsel af mikrovibration til nettet.

Installationsfunktioner

Så hvis du beslutter dig for at installere emhætten på badeværelset, er det værd at overveje at arbejdet skal udføres afhængigt af ventilationsniveauet i loftet.

Naturlig emhætte

I dette tilfælde vil proceduren være som følger:

 • Først skal du distribuere fremtidige luftventiler korrekt i overfladen. Som regel ville det være mest hensigtsmæssigt at placere dem rundt om kvadratets omkreds. Dette vil gøre det muligt for dig at dække hele rummet mellem planerne mere og dermed minimere risikoen for fugt.
 • Ved tidligere markerede punkter limes specielle fastholdelsesringe, hvilket forhindrer banen i at krybe op ved skæringspunktet.
 • Efter limet hærder, skæres lærredet rundt om omkredsen inde i ringen, og der sættes et dekorativt galler ind indeni. Lignende handlinger udføres på alle tidligere definerede punkter.

Tilsvarende installation af spotbelysning. Som følge af arbejdet vil overfladen stadig være ensartet, men luftcirkulationen vil være på et tilstrækkeligt niveau. Hvis en god luftstrøm er organiseret i badeværelset, så er der ingen problemer.

Tvungen udstødning

Hvis der vælges et tvungen eller kunstig ekstraktionsapparat som ventilationsanlæg, er det vigtigt at tage højde for, at arbejdet skal udføres inden installationen af ​​strækloftet.

Først beregnes og installeres selve systemet. Placeringen af ​​huller til installation af udstødningsrør beregnes, og også rørene selv lægges. Det er vigtigt at sikre deres stærke fastgørelse til lejeoverfladen. Ellers overføres vibrationerne fra motoren gennem rørene til lærredet, hvilket vil påvirke den æstetiske side af problemet negativt.

Efter installation af ventilationssystemet strækker lærredet sig selv - omkredsen er markeret, monteringsbagetterne er monteret og lærredet strækkes. Yderligere ligner ovennævnte algoritme limes ringene og dekorative gitter installeres.

Det skal bemærkes, at på trods af at den samlede æstetik i strækloftet, som en enkelt overflade, lider, hvis installationen af ​​hætter udføres, er implementeringen af ​​denne opgave en nødvendig betingelse for rummets langsigtede og problemfri drift.

Skrevet meget og voldsomt. Faktisk er alt meget mere prosaisk. Først og fremmest er det ikke værd at håbe på nogen isolering af interceilrummet fra resten af ​​mængden af ​​våde rum. Uanset hvad du vælger den type dekorative loftsbelægning mellem det og hovedloftet, vil fugt altid kondensere og uden at finde vej ud i bygningsmaterialerne, falde ud i form af dråber, strømme ned gennem væggene gennem små lækager (f.eks. Gennem ledninger, der passerer loftloftet). Den nemmeste måde er at nærme loftloftet som et enkelt ventileret volumen. dvs. Du bør IKKE ISOLATE dette volumen, men give luftudveksling i den. Uanset hvilken type ventilationssystem du har fra vådrum (naturligt eller tvunget), er det vigtigt, at det samme miljø (fugtighed, temperatur) cirkulerer mellem de vigtigste og dekorative lofter. Dette gøres ved hjælp af banale dekorative ventilationsgitter, som normalt placeres i hjørnerne af loftdækket diagonalt. Hvis loftet er lavet af gipsplader eller GVL, skal du bare skære de sædvanlige gitter med en diameter på 60-100 mm, og for stræklofter er der lignende lysgitter med en speciel termisk ring (først limes en ring til loftet, og efter limning skæres det indre område og gitteret sættes på ringen. bundtet eller spørg sælger). Til luftindtag er der tilstrækkeligt mellemrum under døren et par centimeter (luft skal komme fra et sted!), Og hooden kan blive tvunget af specielle udstødningsventilatorer med fugtighedssensorer. De er meget stille, tænder efter behov og er meget økonomiske. I et ubrugt badeværelse kan de måske ikke tænde i det hele på grund af fugtigheden under den indstillede tærskel og tænde, når rummet bliver fyldt med damp. For små tilstødende badeværelser er der nok af en med en fælles kanal til disse værelser. En yderligere fordel er køling af de forsænkede loftlamper med cirkulerende luft.

Sådan laver du en hætte i et strækloft

Spørgsmålet "Sådan laver du en hætte i et strækloft?" Er særligt vigtigt at spørge, når du designer et loft i badeværelset eller i køkkenet. Det er i disse rum, at temperaturen falder oftest, og luftfugtigheden overholdes, og hvis rummet kan ventileres ved at åbne et vindue eller en dør, er det problematisk at komme til laget mellem strækloftet og overfladen - ikke at adskille den samme struktur hver gang.

Suspended (stretch) loft

Udstødning eller ventilation løser dette problem. Det vigtigste er at tage sig af dette på forhånd. Hvis du selv ikke beslutter at udføre en hel arbejdscyklus eller er usikker på noget, skal du kontakte specialisterne. Du betaler for tjenesten, men du får et godt resultat, fordi det er en ting at gøre noget for første gang, og en anden, når folk, der har den nødvendige viden og erfaring, gør noget for dig.

Da det mest aggressive miljø er i badeværelset og i køkkenet, skal kappen i disse rum være forsynet på byggestadiet af huset, men strækloftet bliver højere på niveau, og hvis ikke, vil det blokere adgangen til resten af ​​rummet. Hvad skal man gøre?

Ventilation kan være:

 • kunstig;
 • naturlig.

Manglende rumventilation kan resultere i:

Som vi allerede har bemærket, kan rummet selv ventileres ved at åbne døren og / eller vinduet, rengøring, men dette påvirker ikke laget mellem strækloftet og overfladen.

For at forhindre dannelse af skimmel og mugg er det nødvendigt at tilvejebringe luftcirkulation og undgå kondensat fremkaldende på grund af temperaturfaldet.

Hvis rummet er godt ventileret (der er adgang til friskluft eller en kraftig hætte er installeret) anbefales det at installere specielle åbninger på strækloftet, som kan dækkes med dekorative gitter til æstetik. Gennem dem vil der blive cirkuleret frisk luft og derved udføre ventilationslaget. I nogle tilfælde kan du installere en fan, som desuden vil drive luft gennem mellemlaget.

Perforeret loft

En anden løsning er perforeret lærred, som tillader luft at passere gennem sig selv i begge retninger. Perforeret lærred kan bruges separat eller for at øge effekten sammen med ventilationssystemet. På samme tid er der nogle nuancer:

 • Omkostningerne ved reparationer vil stige;
 • mindre felt til designbeslutninger.

Spørgsmålet kan opstå: Hvorfor reducerer perforeret lærred området for designløsninger? Faktum er, at det perforerede loft (som det også kaldes) er en struktur med et stort antal huller. Takket være disse åbninger cirkulerer luften frit i begge retninger. For ikke at "multiplicere med nul" effekten af ​​et perforeret lærred, kan disse huller ikke blokeres, fordi de faktisk ikke er lokaliseret ikke kaotisk, men i en bestemt rækkefølge for at forbedre luftcirkulationen.

Tydelige fordele ved perforeret loft:

 • god ventilation, fri luftcirkulation i begge retninger;
 • muligheder for interessante belysningsløsninger;
 • akustisk isolering (støj fra naboerne ovenfor er reduceret, og du vil også forstyrre dine naboer ovenfra med din støj).

Perforeret lærred kan være ethvert materiale. Nøglen her er tilstedeværelsen af ​​mange huller til luftcirkulation. Samtidig er det klart, at næsten ingen vil være i stand til at lave et strækloft lavet af metalperforerede plader. Men smagen og farven, som du ved, ingen ven. Igen vil en specialists mening være vigtig. Skønhed er god, men først og fremmest er det nødvendigt at sikre overordnet kvalitet.

Fordele ved et strækloft:

 • hurtig installation;
 • hurtig demontering eller delvis udskiftning;
 • du kan skjule ledningerne;
 • skjul ventilationsakslen, klimaanlægget, split-systemet osv.
 • Det er æstetisk tiltalende, smukt og praktisk.

Manglende ventilation i strækloftet eller dårligt udført arbejde kan ikke kun føre til udslip af svamp eller skimmel, men også til andre problemer:

 • flænge;
 • hævelse;
 • karakteristiske spor af fugt
 • ophobning af ubehagelige lugte.

Du vil begynde at tro, at før reparationen var bedre, og du vil fortryde om spildte penge. For at undgå dette skal du behandle den kommende reparation ansvarligt. Hvert værelse kan have sine egne egenskaber, som er vanskelige at overveje med generelle anbefalinger. Høring af en specialist hjælper med at undgå mange fejl. Gør den rigtige og høje kvalitet, så resultatet er glædeligt for øjet.

Udstødning under strækloftet i køkkenet - nuancer af valg og installation

Blog sektioner

Under reparationen tager hver person sig af at vælge de rigtige indretningsprodukter, dekorere væggene, gulvet og loftet i overensstemmelse hermed. Særlig opmærksomhed betales traditionelt til køkkenet. Det er i dette rum, at dagen begynder, aromatisk kaffe og et hyggeligt værelse er garantien for et godt humør, en god dag. En vigtig rolle i rummets komfort og skønhed spilles af loftet.

At vælge mellem de mange moderne designs, materialer til loftet i køkkenet, kan du nemt gå tabt. Men hvis du lytter til råd fra specialister og folk, der allerede har gjort dette valg, bliver det klart, at strækloftet er et ideelt loftindstilling til køkkenet.

Det er nemt at vaske, bare montere, det er pålideligt og holdbart, klare sig godt med temperaturændringer og en række pletter. Generelt vælger du den rigtige løsning, vil du blive tilfreds. Sandt nok, at installere et strækloft i køkkenet er ikke alt. For at det skal tjene i lang tid, behold sit udseende, udfør funktioner, er det vigtigt at ordentligt passe på det.

Ligesom ethvert element i indretningen kan ophængte lofter miste deres udseende, holde op med at udføre deres funktioner. Dette gælder især for køkkenet.

Det er i køkkenet, at temperaturen ændrer sig konstant, en stor mængde fordampning, fedt, frigøres fugt. Alt dette kan negativt påvirke denne type loft.

Frelse i denne situation er emhætten. Denne type teknologi er generelt ret relevant i vores tid. Hood udfører mange nødvendige funktioner.

Hvorfor har vi brug for en hætte?

Behovet for en hætte i køkkenet er indlysende:

 1. det eliminerer lugte (uanset om du laver noget eller røg, vil hooden klare alle slags lugte);
 2. ventilerer rummet (moderne udstødningsbeholdere er udstyret med en ventilationsfunktion);
 3. afbalancerer temperaturændringer (under tilberedningen øges temperaturen af ​​luften over ovnen og derefter falder kraftigt, hvilket i høj grad påvirker alle elementer i indretningen, møblerne i huset);

Hood valg

Det er nemt at vælge en passende hætte, det er nok at kende dimensionerne af det rum, du vil placere det på, mængden, forslagene til funktionerne, producenten og farveområdet.

Formen på emhætten er:

 1. Flat. De er monteret på væggen, bunden af ​​et hængende skab. Tage lidt plads. Filtreringssystemet er så enkelt som muligt: ​​Det består af to kugler af materiale til filtrering. Dette materiale er engangsbrug, efter lang madlavning skal den udskiftes. Nok budget visning af teknologi.
 2. Flad forsænket. Denne type hætte er indbygget i det hængende skab, hvilket sparer plads. Udstyret med et glidende panel, som automatisk begynder at fungere efter skubbe. Ligesom de tidligere, udstyret med engangs filtre. I modsætning til den første mulighed, mere teknologisk, genbruges en væsentligt større mængde luft.
 3. Kuplede. Designet til at ligne et skab, der hænger over ovnen. Tag mere plads. Monteret på væggen eller under loftet. I modsætning til de to tidligere typer, renser de ikke luften, men bærer den ud. Denne opfattelse henviser til eliteknologien. Nogle gange er de dekoreret med dyre skove og glas.

Filtre er metalliske, syntetiske og carbon.

Du skal også være opmærksom på graden af ​​ydeevne, støj, kontrolmetode, belysning.

Ventilation under strækloftet i køkkenet

Hætte til køkken med strækloft er meget vigtigt. Hun er en slags vogter af loftets udseende. Ventilation er generelt et vigtigt element i huset. Takket være hende vil dit hjem altid lugte godt og behageligt.

Men at installere emhætten under strækloftet er ikke kun en behagelig lugt i huset. Dette er en nødvendighed. Ved brug af ovnen, ovnen i rummet stiger temperaturen kraftigt, loftets materiale opvarmes og kan miste dets udseende, der er sandsynlighed for brud på fastgørelseselementer. Derfor er emhætten under strækloftet - en nødvendighed.

Etaper af monteringshætte

Montering og installation af en hætte er en tidskrævende og kompliceret proces, men hvis du er sikker på dine evner, skal du blot følge instruktionerne, og du vil lykkes.

 1. beregne hullets størrelse for luftudtag;
 2. hvis kappen kun kan arbejde for at rense luften, er den ikke forbundet med ventilationen;
 3. fastgørelsesstedet afhænger af dets type
 4. Fix fastgørelsessystemet til væggen;
 5. Tilslut med et rør til luftudstødning eller indsæt filtermateriale;
 6. Vi forbinder til el.

For at ventilere under spændingsloftet i køkkenet blev udført korrekt, skal du under installationen følge nogle få regler:

 1. det er vigtigt at fastgøre teknikken ordentligt
 2. du skal beregne mellemrummet mellem emhætten og komfuret;
 3. For elektriske typer plader skal dette mellemrum være mindst halvfjerds centimeter;
 4. til gaskomfurer - mindst 80 centimeter
 5. emhætten er vigtig at placere over midten af ​​pladen;
 6. Ledningen kan anbringes på væggen eller tilsluttes en stikkontakt.

Efter installationen af ​​udstyr er det nødvendigt at kontrollere effektiviteten af ​​arbejdet, dette vil vise, om du har gennemført alle trin korrekt.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Sådan skjuler du et rør til udstødning i køkkenet under loftet

Korrugeret ventilationsrør i syne er ikke i stand til at dekorere indretningen af ​​køkkenet.
Mange der laver reparationer i køkkenet undrer sig over, hvordan man skal skjule et rør til en hætte.
Hvis du beslutter dig for at installere et loft, skal du give nyttige råd.

I stedet for korrugerede runde rør i ventilationssystemet, brug flade plastluftkanaler med en rektangulær sektion på 55x110 mm og gem dem bag et strækloft! De rektangulære PVC-kanaler, der presses så tæt på bundloftet, tillader ikke at reducere niveauet af strækloftet, især hvis projektet bruger indlejrede GX53 armaturer.

Vær særlig opmærksom på tætningen af ​​ventilationssamlinger, så hooden ikke blæser luften ud af køkkenet ved lærredet! Ellers, når kappen er tændt, strækker loftet sig og suger.
Et andet vigtigt øjeblik! Hvis luftkanalen fra udstødningen passerer gennem andre rum, f.eks. Et badeværelse eller et toilet, og du skal bygge det i ventilationen af ​​disse rum, skal du sørge for at bruge diffusorer med en kontraventil! Ellers, når du tænder for køkkenhætten, vil snavset luft blive udsendt til det næste rum.

Ventilationssystemet med flade plastkanaler har mange forskellige albuer og adaptere til at omgå hjørner, sving og forbindelser med udstødningssystemet, som sælges i større stormagasiner og supermarkeder i Samara, Tolyatti og Syzran. Hele vifte af elementer i et husholdningsventilationssystem kan købes hos Stroyformat fra et lager i Togliatti.

For at forbinde til emhætten skal du bruge en rektangulær overgang til et rundt bølgepap, som normalt kommer med selve emhætten! Eksperter fra firmaet "Lodret linje" efter installation af strækloftet vil på dette sted gøre et hul med den nødvendige diameter for at forbinde korrugeringerne, som derefter lukkes af en udstødningshætte.

Den endelige version af køkkenet med en skjult placering af elementer af ventilationshætter til strækloft på billedet.

. og på video:

En alternativ måde at redde køkkenet fra ekstern ventilationskommunikation er installationen af ​​et to-niveau strækloft. Det er nok at sænke niveauet kun over kogezonen eller over skabene.

Multi-level stretch loftet kan laves i henhold til formen og vælges i henhold til farven på facaderne af køkkenet sæt.

Loftet på 2 plan kan bestå i en del af gipspladekonstruktionen omkring perimeteren og det indre af strækloftet som på billedet nedenfor fra det realiserede projekt fra VAGON arkitekturen og designstudiet med deltagelse af Vertical Line-selskabet.

Virksomheden "Vertical Line" takker sin talentfulde partner - designer Vahagn Mikaelian - for at give billeder af stræklofter!

For andre interessante ideer til køkkenindretning med loftslofter, se vores separate sektion!

Vi håber, at vores nyttige råd vil hjælpe dig med at undgå fejl i reparationen.

Del denne artikel med dine venner på sociale netværk!

Ventilationsstrækloft

På grund af den store popularitet af PVC lofter, tekstiler, ventilation i strækloftet er et af de spændende problemer. Hvor retfærdigt er installationen af ​​ventilation i loftet, hvilke fordele og ulemper det har - det er nødvendigt at forstå.

Funktioner af strækloftet

Fabrikanter angiver forskellige fysiske, operationelle egenskaber ved stræklofter. I spørgsmålet om ventilation af loftloftrummet er kapaciteten af ​​det materiale, de er fremstillet af, fremhævet.

Filmklæder (polyvinylchlorid) afviger i absolut vandtæthed, lufttæthed. I visse situationer (for eksempel oversvømmelse af naboer ovenfra), vil dette gemme lejligheden fra uplanlagte reparationer. Generelt vil den fuldstændige stramhed i rummet mellem lofterne forårsage problemer i fremtiden (kondensopbygning, forme, sagging osv.). En undtagelse her kan være perforerede filmark, der kan passere luft.

Tekstilstræklofter er lavet af syntetiske fibre. De er i stand til at passere luft og delvist vand. Tekstilstof er mindre modtageligt for trykfald i de opdelte planer, det virker ikke så mærkbart, når du åbner døre og vinduer på grund af dets gennemstrømningsfunktion.

Ventilation. Indikationer for brug

Hvis du tænker på at installere ventilation i et strækloft, vil svaret være ret positivt end negativt. De faktorer, der fremmer tilrettelæggelsen af ​​ventilationen af ​​en sådan struktur (mere berørt af film end tekstil), kan være:

 • Akkumulering af kondensat. Strækloft er en termisk barriere i rummet af lejligheden. Han er i stand til at holde lufttemperaturen uændret både fra den ene side til den anden. Temperaturforskellen medfører uundgåeligt, at kondensat akkumuleres i loftvolumenet, hvilket kan medføre fejl i de elektriske ledninger der er placeret der.
 • Dampdannelse, svampe. Kombinationen af ​​fugt, mørke og varm luft dannet af det strakte lærred bidrager aktivt til dannelsen af ​​mug i rummet mellem lofterne.
Skimmelsvamp og kondens på strækloftet

Producenterne imprægnerer spændingsmaterialet med en antibakteriel sammensætning, men dette er ikke nok til fuldstændig desinfektion - formen fremstår stadig.

 • Sugende spændingsloft. Det sker af forskellige årsager, herunder på grund af stigningen i lufttemperaturen om sommeren. Hvis tekniske og konstruktive årsager til stoffets afstivning er udelukket, er det nødvendigt at installere et luftudvekslingssystem til at udligne temperaturerne i rummets rum og mellem lofterne.
 • Vibrationer af lærredet. Forskellen i tryk i rummet og loftvolumen påvirker åbningen af ​​døre og vinduer - strækloftet svinger betydeligt i disse øjeblikke.
Med oscillationen af ​​strækloftet kan du se alt, der er "skjult" under det.

Princippet om ventilation strækker loftet

Arrangement af ventilation indebærer installation af ventilation i strækloftet på en naturlig måde.

Naturlig luftudveksling er tilstrømning og udstrømning af luft lige gennem forskellige luftudluftningshuller ved hjælp af trykkraft. Når det anvendes på et strækloft, ser det sådan ud. I forskellige ender af strukturen (diagonalt ønskeligt) er der lavet huller til ventilation, som derefter er dækket af dekorative gitter. Luften passerer i et hul, dækker loftpladsen hvor det er muligt, og går så ud i det modsatte hul.

En vigtig forudsætning for at organisere loftventilation er tilstedeværelsen af ​​naturlig (eller tvungen) luftudveksling i selve lejligheden. Hvis dette er okay, vil ventilationen af ​​loftrummet udføres godt, herunder i den generelle ordning for cirkulation af luftstrømmen.

Tvinget ventilation strækloft

Tvangsventilation afregnes i rummet mellem lofterne og bruges mest til at ventilere lejligheden som helhed. Det er organiseret ved hjælp af udsugningsventilatorer, kanaler, kanaler mm Under installationen skal du være opmærksom på kvalitetsforseglingen af ​​alle led, sømme, så kondensat ikke vises.

Ventilationsgitter og hætter til stræklofter og deres installation

Ventilationsgitter og ventilatorer i strækloft er nødvendige, når der installeres filmprodukter, der forstyrrer luftens naturlige cirkulation. På grund af opsamling af fugt og kondensat i loftrummet kan svampe og andre mikroorganismer aktivt udvikle sig. Ventilation i strækloftet giver frisk luft til strækstoffet og beskytter mod støbeform. Med stofstrækbelægninger er situationen noget anderledes. De har mikroporer, hvorigennem luften passerer godt, så der er ingen grund til at installere et ventilationssystem.

Når ventilation er nødvendig, strækker lofterne

Udstødning i strækloftet er kun nødvendigt, når der monteres filmbelægning i et rum med høj fugtighed eller temperaturændringer, f.eks. På et badeværelse eller i køkkenet. Dette skyldes filmens høje tæthed. Det forstyrrer ikke den naturlige ventilation af rummet bag spændingsfladen.

Hvis vi taler om PVC-produkter installeret i stuer med normal luftfugtighed og konstante temperaturer, er det ikke nødvendigt at bruge ventilationsgitter og ventilatorer. Dette gælder dog kun for huse med betongulve.

Hvis strækfilmen er monteret i en privat bygning med træbjælker og i et rum over hvilket der ikke er opvarmet loftsrum, hjælper ventilationsanordningen med at beskytte mod støbe og råt på bundloftet. Hvad angår stofpanelerne, er de godt åndbare og anvendes ikke i badeværelset og i køkkenet, så du behøver ikke installere diffusorer i dem.

Det er vigtigt! I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere ventilation i et rum med normal temperatur og fugtighed. Hvis sømene mellem panelerne og andre huller i bunden ikke er forseglet, kan filmen trækkes ind i loftrummet eller bulgen ved åbning og lukning af vinduer og døre i rummet.

Typer af ventilation i hævede lofter

Loftventilation kan være naturlig og kunstig. Begge systemer arbejder efter et andet princip og anvendes i en bestemt situation. Lad os se nærmere på apparatets ordning og aktivitetsprincippet for et naturligt og tvungen ventilationssystem i et spændingsloft.

Princippet om drift og ordningen med tvungen ventilation

Tvinget eller kunstig ventilation arbejder med en motor diffusor. Dette er den største forskel fra det naturlige system, hvor trykket og temperaturen af ​​luften er inde i rummet og i miljøet. I kunstige anordninger tilvejebringes trækkraft af en arbejdsanordning. Når den er slukket, er der ingen luftcirkulation.

Ventilation i strækloftet i badeværelset gøres ofte præcist på princippet om et tvunget system. Det beskytter godt loftrummet fra at skabe negativt eller for højt tryk, hvilket fører til fremspring eller tilbagetrækning af belægningen. Derudover fjerner enheder, der arbejder med elektricitet, hurtigt og effektivt den fugtige luft fra rummet, end at beskytte overfladen mod udseendet af skimmel og råd.

Princippet om drift og ordningen for naturlig ventilation

Ventilationsgaller til hængende lofter betragtes som en del af et rums naturlige ventilationssystem. Princippet om drift af sådanne systemer er baseret på, at den opvarmede luft altid bevæger sig op gennem ventilationskanalerne og selv er fjernet fra lokalerne, hvorfor installation af tvangsventilatorer ikke er nødvendig.

Det er vigtigt! Ventilationsgitter alene er ikke nok til at oprette et system. Værelset skal anbringes ventilationskanaler, og huset er udstyret med specielle luftledende miner.

Du skal tænke på forhånd, hvor installationen af ​​ventilationsgitter i loftet skal udføres. Dette skyldes det forhold, at bunden til diffusorer skal fremstilles inden installationen af ​​spændingsfilmen. Platformen er lavet af et stykke gipsvæg eller krydsfiner. Dens dimensioner skal lidt overstige gitterets størrelse. Monteret bund i samme plan med det fremtidige loftdæksel. For at gøre dette er det fastgjort til basen på perforerede eller justerbare bøjler.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere diffusorer i et boligområde med normale fugtighedsprocesser. Hvis overlapningen er uhindret, skaber gitteret det samme lufttryk i rummet og pladsen bag spændingsfladen. Som et resultat, kan lærredet ikke trække sig eller bøje sig, når du åbner døre og vinduer i rummet.

Typer af ventilationsgitter til lofter

Alle diffusorer er opdelt i forsyning og udstødning. Gitteret er udstyret med persienner, der styrer luftstrømmen i den rigtige retning.

Afhængigt af udformningen af ​​gitteret er:

Ofte er de lavet af letmetal eller plastik. Produktets dimensioner kan variere og vælges afhængigt af rummets dimensioner og dets formål. Mindstemålene er 225x225 mm, og de maksimale mål er 1050x1050 mm. I luftkanaler anvendes normalt produkter af mellemstørrelse, hvilket svarer til kanalens tværsnit. Produktet er fastgjort med skruer til luftkanalen og om nødvendigt malet i loftets farve.

Installationsvejledning til ventilationsgitter

Før installation af spændingsloftet under bundloftet lægge ingeniørkommunikation, især luftkanaler. Gitter er monteret efter installation af en polyvinylchloridfilmprodukt.

Arbejdet udføres i denne rækkefølge:

 1. Først skal du forberede platformen til gitteret af krydsfiner eller gipsvæg. Bundskåret i form og dimensioner af diffusoren med et lille tillæg på 2-3 cm rundt om omkredsen. Kanterne af baserne rengøres omhyggeligt fra græsser, og hjørnerne er afrundede, så de ikke beskadiger lærredet.
 2. På stedet for den foreslåede montering af gitteret på basisfladen på dykker og skruer eller på ankre hænger suspensioner.
 3. Bunden er skruet på platformen. Til fastsættelse af brugskruer. Det er vigtigt at justere bundens højde, således at den er nøjagtigt i samme plan med filmbelægningen. For at gøre dette skal du bruge et laser- eller bygningsniveau.
 4. Monteret spændedæksel.
 5. Gennem lærredet forsigtigt sonde den installerede base. Plastbeskyttelsesringe limes på dette tidspunkt. Til fastgørelse brug en speciel lim, der ikke indeholder opløsningsmidler til PVC aggressiv. Ringen beskytter filmen mod at sprede sig efter at have skåret gennem hullet under enheden.
 6. Kluden inde i slidbanen skæres omhyggeligt med en brevpapirkniv. Overskydende materiale fjernes.
 7. En diffusor indsættes i hullet og er fastgjort til platformen med clips.

Installation af ventilator i loftet

Installation af ventilationsanordningen udføres på samme måde som installation af gitter. For det første bygges platforme under enheden på bundloftet, der er i samme plan som strækloftet. Også i det indledende trin lægges der luftkanaler, og der installeres elektriske netværk, som vil drive enheden. Forud for installationen af ​​nettet kontrolleres funktionsdygtigheden af ​​diffusoren og de ledede ledninger.

Efter montering af filmen og skæring af hullet på bunden er instrumentmotoren installeret. For at fastgøre diffusoren må du ikke bruge klemmer og skruer. Da de skal skrues i bunden gennem spændedækslet, er dette sted limet for at beskytte kluden mod at sprede sig.

Mulige konsekvenser i mangel af ventilation

Fraværet af gitter i strækloftet, som er installeret i et rum med temperatur ekstremer og høj luftfugtighed, kan resultere i forme på bundloftet. En svamp, som hele tiden lever i et hus eller en lejlighed, kan betydeligt svække sundheden hos småbørn, ældre og alle dem, der har svækket immunforsvar. Beviste, at skimmelsvamp er skyldige for hyppige respiratoriske sygdomme, onkologi, allergiske reaktioner og kvælning.

Hvis diffusorer er fraværende i et hus med trægulve, kan der i tillæg til skader for husholdningerne forårsage skade på bygningskonstruktioner af træ. Rotten og svampen ødelægger hurtigt lejebjælkerne på grund af, hvad de ikke udfører deres funktioner og kræver udskiftning.

Tip! Glem ikke, at den øgede fugtighed i badeværelset også beskytter installationen af ​​ventilation under spændingsloftet. På grund af denne fugtige varme luft fjernes naturligvis fra rummet, uden at have tid til at komme ind i loftrummet.

Selv i et rum med normal luftfugtighed og temperatur kan fraværet af luftcirkulation i rummet bag spændingsfilmen forårsage mange negative fænomener. Så, når luften rummer i den kolde årstid, vil den varme luft bag filmen føre til et fremspring af loftoverfladen. Og når dørene åbnes i et rum med lukkede vinduer, vil der blive skabt et meget stort tryk, hvilket kan føre til, at filmen trækkes ind i bundfladen.

Som du kan se, bør installationen af ​​naturlig og kunstig ventilation i en filmoverflade ikke forsømmes, da diffusorer beskytter dit hjem og interiør fra mange uønskede fænomener.

Funktioner og højdepunkter i hætteinstallationen under lofter

Loftplade er den bedste ventilationsløsning til øområder. Denne variation har flere funktioner. Det vigtigste er, at arbejdsfladen er koncentreret i midten af ​​køkkenet. Den omfatter som regel:

 • rengøring;
 • komfur;
 • bordplade.

Loftshætte indeholder konstruktivt en kasse. Det er knyttet direkte til loftet, hvilket er en masse video skud. Moderne modeller af rør eller kanaler er designløsninger. På grund af denne tilgang belyser selv den sværeste tekniske opgave.

Udstødningsboks under strækloftet

Den dyreste vil koste en boks med ekstra funktionalitet. Dette kan være en fjernbetjening eller filterforurensningssensor.

Generelle oplysninger

Stretchloft eliminerer forskellige defekter. Dette direkte:

 • ruhed;
 • synlige ledninger
 • ventilationshætte.

Spændingsdesignet er egnet til værelser med høj luftfugtighed og et skarpt temperaturfald. Hvis ventilationen fungerer korrekt, kan du undgå negative konsekvenser, som f.eks. "Sænke" lærredet. Der kan opstå problemer med hævning eller stramning af stygge stykker udstyr. Sådanne fejl i loftdækslet forekommer ofte.

Der er to variationer af ventilation i rummet. Det er naturligt og kunstigt. Bunden og strækloftet mellem dem danner fri plads. Funktionelle funktioner i rummet fører ofte til dannelse af mug og mugg. I tilfælde af en temperaturforskel dannes kondensat på overfladen. Sådanne problemer opstår i badeværelset. Bakterier og mikroorganismer har negativ indflydelse på belægningens udseende og sundhed hos indbyggerne i hjemmet.

Sådanne problemer i badeværelset skal behandles i første fase. Sådan gør du det, fortæl dig næste.

Loftplade. Typer og funktioner

Hood - udstyr med forskelligt design og eksterne variationer. Enheden fungerer i to tilstande: recirkulation og luftfjernelse. Sidstnævnte tilstand fungerer i overensstemmelse med følgende princip. Forurenet luft ledes af apparatet ind i ventilationskanalen. Tilgangen er effektiv, som i fuldstændig luftrensning finder sted.

Med hensyn til omsætning er det en filtreringsfunktion. I dette tilfælde gælder ventilationsakslen ikke. Den rensede luft passerer gennem et kulstof (sommetider fedtfilter) og går så tilbage ind i lokalet.

Modeller, der arbejder efter princippet om genbrug, er opdelt i stationære og mobile. Sidstnævnte er meget mere bekvemt, da det er muligt at sænke dem til komfuret under tilberedningsprocessen. Derefter fjernes luftfjernelseselementet (rør eller beskyttelsesboks), hvilket sparer fri plads.

Design løsninger til sådanne enheder en enorm mængde. Skaller kommer i form af:

I et stort køkken eller badeværelse er der tosidige variationer og modeller med en usædvanlig kombination af rør.

Behovet for køkkenhætte

Tilberedningsprocessen ledsages af ubehagelige lugt, sod og dampe. Hvis der ikke er luftfjernelse, vil alt dette afregne på belægningens møbler eller overflader, hvilket vil ødelægge udseendet og reducere levetiden. Installation af systemet vil hjælpe med at eliminere potentielle problemer.

Hoods er kendetegnet ved følgende parametre:

 • ydeevne;
 • støj tal;
 • størrelse;
 • design.

Ifølge SNIP skal luften i køkkenet opdateres 12 gange om en time. For at fastlægge den krævede kapacitet bør mængden af ​​lokalerne multipliceres med denne figur. For at forstå, hvordan du gør dette, kan du bruge eksemplet. Antag, at køkkenområdet er 12 kvadratmeter. m., og lofthøjden med 2 m. Hvad vi har som resultat: 12x2x12 = 288 kubikmeter i timen. Denne indikator er enhedens ydeevne. Det er bedre at købe med en margen. Dette vil reducere støj.

Loftplade i køkkenet

Moderne kasse eller rør har sine fordele. For eksempel er deres støjniveau ikke mere end 50 dB. De stiligste modeller er præsenteret i rækken af ​​følgende mærker: Siemens, GAGGENAU, AEG. Deres tal er ikke højere end 44. Hvis du vælger en model fra økonomikategorien, varierer lydniveauet op til 70 dB.

Røret eller kanalen, hvor ventilatoren er placeret nær selve akslen, er lydløs. Det er praktisk og praktisk. Støj opstår kun ved passage af luftstrømmen gennem et specielt filter.

montering

Emhætten er monteret i enden efter montering i køkkenet eller badeværelset.

Meget vigtigt! Enheden skal være placeret mindst 55 cm fra kogepladen. Hvis der er en gaskomfur i rummet, så er afstanden i dette tilfælde 65 cm. Det er bedre at placere enheden på badeværelset med en reserve på 10-15 cm.

Installation indebærer brugen af ​​følgende værktøjer:

 • ankerbolte og dowels (medfølger);
 • Skruenøgle;
 • skruetrækker;
 • jordede stikkontakter.
Ventilation under strækloftet på badeværelset

Processen i sig selv er ikke svært, hvis man overholder finesserne og nuancerne.

Loftinstallation

Loftinstallation

Den første er installation af en ekstra stikkontakt med jordforbindelse. Den skal være placeret i nærheden af ​​emhætten. Yderligere markeringer er lavet under supporten. Gennem brugen af ​​perforatoren skal bores huller. Sekvensen er som følger:

 • fastgørelse af dowels eller ankre;
 • Fastgørelse af hættehuset med skruenøgler;
 • justering af kropsniveau strengt vandret.

I sidstnævnte tilfælde har emhætten specielle bolte til at justere den.

Rørinstallation til loftbelægning

Dernæst er kanalen monteret i loftet. For at gøre dette måles afstanden til ventilationsakslen. Kanalen skal strakkes og skæres til den ønskede længde. Gennem brug af fastgørelsesanordninger monteret i loftet. Klemmer kan bruges her. Ventilationsrøret er skjult ved hjælp af et ophængt eller ophængt loft.

Under installationen foretages der ofte en stor fejl: Lukning af ventilationskanalen nær loftet i køkkenet med et udstødningsrør. Dette fører til, at omsætningen er forstyrret i rummet.

Luftkanalen er forbundet med ventilationsakslens øverste del. Den nederste tjener som et dekorativt gitter. Rørets ende er fastgjort til selve apparatet eller til emhætten. Den bedste fiksering sikrer brugen af ​​fugemasse eller specielle klemmer. Efter dette:

 • hætten hænger;
 • forbinder til netværket;
 • en prøvekørsel sker.
Kanal gennem strækloftet

Anbefaling! Hvis rørledningen, der er fastgjort til loftet, har et stort antal bøjninger, forstyrres kvaliteten af ​​ventilationen. Gennemgang med hver tur sænkes med 5-10%.

Høj kvalitet hætte, gemt i en kasse, har altid en garanti. Det er bedre at købe enheder under loftet fra anerkendte producenter.

Hætter og ventilationsgitter til hængende loft og deres installation

Der er to typer spændeklæder - stof og film. Den første af dem er kendetegnet ved en porøs struktur, så de lader luft og damp godt gennem. Den anden belægning er kendetegnet ved høj lufttætthed og lav dampgennemtrængelighed, hvilket fører til dårlig ventilation af loft og loftrum. På grund af dette kan kondens opsamles i et fugtigt rum eller på et sted med temperaturændringer på grund af et strakt loft. Vandfældning på bundloftet forårsager skimmel og råd. Ventilation i strækloftet løser dette problem.

Når ventilation er nødvendig, strækker lofterne

Loftventilation i strækloftets systemer er kun nødvendig, hvis der anvendes filmbelægninger, der er meget lufttætte og tillader ikke luft ind i loftrummet. Hvis PVC belægning er installeret i et rum med normal luftfugtighed, betongulve og fravær af temperatur falder, er ventilationsgitterne ikke nødvendige, da det bliver tørt i rummet bag loftet.

Hvis vi taler om et privat hus med trægulve og en uopvarmet loftsrum, hjælper ventilationen med at beskytte træstrukturen mod udseendet af skimmel og råd. Desuden er det nødvendigt at installere ventilation i filmstrækloftet, når det er installeret i køkkenet, badeværelset eller badeværelset, hvor der er høj luftfugtighed og temperaturændringer.

Det er vigtigt! Stofbelægninger installeres normalt i stuer uden våde processer. Disse dåser passerer luften godt, så det er ikke nødvendigt at installere ventilation selv i et hus med trægulve.

Typer af ventilation i hævede lofter

Der er følgende typer ventilation i lofterne i loftet:

Der er betydelige forskelle i princippet om drift af disse systemer, så vi overvejer dem mere detaljeret.

Ordningen og princippet om drift af tvungen ventilation

Det kunstige ventilationssystem adskiller sig fra det naturlige ved, at en ventilator med en elektrisk motor bruges til at skabe luftstrøm. Det vil sige, at det ikke er forskellen mellem temperatur og tryk inden for og uden for det rum, der er ansvarligt for arbejdsenheden.

Ved opbygning af en tvungen ventilationsdæmpning er meget stærkere, så hooden i strækloftet skal indstilles i overensstemmelse med alle regler. Hvis ventilationssystemet trykkes ned, vil det være på grund af overdreven eller negativt tryk, at nettet bliver trukket ind i loftrummet, eller omvendt vil belægningen blæse op, og effekten af ​​loftet vil blive skabt.

Det er vigtigt! Effekten af ​​udbulning eller trække spændedækslet sker også med konstruktioner uden ventilationssystemer. Dette sker, hvis leddene mellem gulvpladerne og andre huller i bundloftet ikke forsegles forsigtigt.

Ordningen og princippet om drift af naturlig ventilation

Principperne for drift af naturlig ventilation er baseret på, at varm luft altid stiger, derfor er der ikke behov for yderligere anordninger til bevægelse af luftstrømmen. Det er nok at udstyre ventilationsaksler og lufttilførselskanaler.

Installationen af ​​ventilationsgitterne i strækloftet skal på forhånd udtænkes, for der er en krydsfinerplatform forberedt til gitteret før installationen af ​​nettet. Platformen skal overholde hoodens konfiguration og dimensioner. Den er monteret på samme niveau som spændbelægningen.

Nogle gange er ventilationsgitterne fastgjort ikke til ventilation af loftloftet, men at skabe det samme lufttryk i rummet og bag strækloftet. Dette vil beskytte mod at trække belægningen ind i loftloftet eller mod dets fremspring.

Advarsel! Til fastgørelse af platformen på bundloftet ved hjælp af direkte suspensioner eller justerbare beslag.

Typer af ventilationsgitter til lofter

Ventilationsgitter til lofter er udstødning og indtag. Hvert af disse systemer har blinds, der giver dig mulighed for at styre luftstrømmen i den rigtige retning.

Derudover er alle gitter inddelt i følgende typer:

De mest bekvemme metal- og plastprodukter. Deres dimensioner starter fra 22,5x22,5 cm og slutter med parametrene 105x105 cm. De bruger oftest gitter på 60x60 cm. Selvlukkende skruer bruges til at fastgøre diffusoren til kanalen. For at matche nettet med en spændingsbelægning er produktet malet med indvendige maling.

Installationsvejledning til ventilationsgitter

Hvis der er planlagt luftkanaler til at blive lagt, gøres dette før installation af spændedækslet. Efter installation af strækloftet er ventilationsgitterne installeret i følgende rækkefølge:

 1. Under lærredet er der tidligere installeret platform.
 2. Fra oven på et dæksel indsæt en projektorring. Produktet skal være tæt og limet til filmen langs hele omkredsen.
 3. Lerret inde i ringen skæres af en brevpapirkniv. Overskydende materiale fjernes før bypasset.
 4. Montering af diffusoren.

Installation af ventilator i loftet

Forsøvet ventilation i et strækloft i et badeværelse eller andet rum med høj luftfugtighed er monteret på samme måde som en konventionel ventilationsgitter, det vil sige en platform lavet af krydsfiner monteres under enheden på bundloftet. Forskellen ligger i, at kanalen lægges fra selve enheden, som skal være helt forseglet.

Det er vigtigt! Når skruerne skrues gennem spændekluden fra den indlejrede del til motoren, er deres installationssteder nødvendigvis limet. Dette beskytter spændedækslet mod beskadigelse.

Mulige konsekvenser i mangel af ventilation

Hvis du ikke laver ventilationsgitterne i filmbelægningen, er den mest farlige konsekvens, der følger, dannelsen af ​​mug i loftrummet. Mold i huset forårsager hyppige sygdomme hos børn, allergiske reaktioner og forværring af husstandens trivsel.

Øget fugtighed i loftet, varm luft, mangel på lys - alle disse er gunstige betingelser for udvikling af svampe mikroorganismer. Trægulvkonstruktioner under sådanne forhold kan beskadige ikke kun formen, men også rot. Fra dette design mister de hurtigt deres styrke og kommer i en uegnet tilstand.

Advarsel! God ventilation af loftet er ikke mindre vigtigt end installation af ventilation under et loft. Kun i forhold til god naturlig ventilation af rummet vil det være muligt at slippe af med overskydende fugt i rummet og bag loftet.

Sænkning af loftet er en anden uønsket konsekvens af manglen på ventilation. Dette skyldes det faktum, at luftens temperatur i rummet og bag loftet er anderledes. Som et resultat kan belægningen sænke eller trække sig ind i loftrummet. Gitteret hjælper med at balancere lufttemperatur og tryk og løse problemet.

Hvordan laver man en hætte i et strækloft? Mulige og overkommelige muligheder

Stræklofter bruges med succes til at designe loftoverfladen af ​​enhver type lokaler. Dette er ikke kun en god måde at dekorere og forvandle et værelse til - funktionaliteten af ​​et lignende design er ubestrideligt. Valget af mange er strakt lærred i køkkenet, i badeværelserne - hvor der er høj luftfugtighed og en konstant temperaturændring. Fugtmodstanden og æstetikken i PVC-dåser lindrer ikke kondensproblemet, sandsynligheden for skimmel og meldug - for at undgå dette er det nødvendigt at organisere god luftudveksling i loftrummet. Er du bekendt med situationen med at sænke lærredet, "popping" når luften bevæger sig? Disse problemer kan løse ventilationen.

Hætter og luftkanaler - hvordan man forstår hvad du har brug for?

Før du finder ud af, hvilken slags armaturer du skal installere, skal du præcisere nogle punkter. Hvor godt fungerer naturlig ventilation i et rum? Hvis luftudveksling udføres uden problemer, er passagerne ikke tilstoppede, det vil kun være nok til at fastgøre særlige gitter på overfladen af ​​strækloftet. For at gøre dette skal du limes til overfladen af ​​termisk ring på den indvendige omkreds, hvoraf der er et hul. Effektivt at placere sådanne anordninger diagonalt på loftet for at sikre maksimal luftudveksling i rummet.

Hvis luften cirkulerer dårligt i køkkenet, virker det af en eller anden grund ikke godt, eller der er ingen hætte i rummet overhovedet, du bør tænke på at placere et split system.

Installation af hætter i strækloftet. Hvordan man gør det - fagfolk fra "AstamGroup" vil fortælle

Installationen af ​​eventuelle ekstra elementer på spændingsfarven forudsætter en foreløbig indretning af specielle platforme på basisfladen. Som det er tilfældet med installationen af ​​belysningsindretninger, limes en termisk ring til PVC-folien. Efter at have lavet et hul i filmen er hætten monteret.

Hvordan man laver en hætte på et strækloft og arrangerer et split system, skal du beslutte dig i designfasen. For det første er ventilationssystemet installeret, alle nødvendige teknologiske huller er lavet i bundloftet, og lærredet spændes derefter (huller leveres også på de rigtige steder). Det er værd at overveje, at ventilationen i dette tilfælde vil være indløb, det vil sige at tillade at opretholde det ønskede temperaturniveau og fjerne overskydende fugt fra rummet.

Diffusere - alsidighed, maksimal æstetik

Særlige anordninger til ventilation - diffusorer - kan installeres i nogen af ​​de udpegede lokaler. Dette skyldes deres lave synlighed, lille størrelse uden at ofre funktionalitet. Men deres placering er også værd at overveje, før du installerer lærredet.

Når du øger kanalens diameter, skal du være opmærksom på slidbanen med større tykkelse (produktet skal være mere holdbart for at modstå de påførte belastninger). For eksempel, hvis kanalen er 100 mm, skal du vælge en ring med parametre på mindst 3 mm, men for 300 mm har du brug for en enhed med en tykkelse på mindst 5 mm.

Når ringen er limet, laves hullet, kanalen fjernes. En diffusor eller ventilationsgitter er fastgjort til den.

Hvis der anvendes et korrugeret rør som tvungen ventilation, skal man sørge for at sikre den til bundloftet. Dette er nødvendigt for at udelukke overførsel af vibrationer fra enheden til spændingsfarvet.

Lav dækslet nødvendigt - det er en kendsgerning. Her er blot et par nuancer af sin placering på strækloftet:

 • Delvist reducerer lærredets dekorative egenskaber. Men hvis valget af enheder og installationen af ​​alle elementer passer fagfolk i deres felt, vil sådanne "objekter" på loftet være næsten usynlige.
 • Mindsket tæthed. Tilstedeværelsen af ​​huller på lærredet vil bare ikke garantere redning fra oversvømmelser ovenfra.
 • Generelt vil omkostningerne ved installationsarbejde være højere end hvis du installerer en simpel PVC-film i rummet.

Sameksistensen af ​​ventilationssystemet og strækmaterialet er helt rigtige ting, og endda nødvendige. Takket være den kompetente organisation af alle de nødvendige elementer i systemet af fagfolk, vil loftet i lang tid bedes ejerne med deres udseende.

Kontakt Astamroup-specialister for rådgivning lige nu - kompetent rådgivning er garanteret.