Hvad skal man gøre med emhætten i badeværelset med et strækloft

Badeværelset er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en række funktioner i driften. Især er normal brug af dette rum umuligt uden at installere et højkvalitets ventilationssystem. Overdreven fugtighed og højere temperatur end i boligområderne i lejligheden gør det nødvendigt at organisere fri omsætning af luft. Derfor er det nødvendigt at kende de vigtigste træk ved, hvordan hætten skal installeres i strækloftet i badeværelset for at sikre de nødvendige betingelser for brugen af ​​rummet.

Generel beskrivelse og typer af hætter

Først skal du tage stilling til emnet for overvejelse. I dette tilfælde taler vi om det faktum, at emhætten betragtes som et specielt design, hvis hovedformål er at organisere den nødvendige luftcirkulation i rummet. Ud fra de tekniske egenskaber og installationsprocessen kan udsugningsanlæg inddeles i to hovedtyper:

 • Naturlig emhætte
 • Kunstig hætte

I det første tilfælde taler vi om det forhold, at der ikke er installeret tvungen luftcirkulation i badeværelset. I dette tilfælde er ventilation i strækloftet i badeværelset organiseret ved hjælp af standardluftsaksler, der er tilvejebragt af bygningens ramme. Et af de nødvendige betingelser for fuld funktion af hele systemet er at sikre den normale luftstrøm ind i rummet.

Problemet er, at strækloftet er et polymerklæde, strækket i en vis afstand fra lejefladen, og efter montering er mellemrummet mellem disse overflader næsten fuldstændigt forseglet. Derfor er der som følge af temperaturforskellen og den store luftfugtighed, der ledsager rummets funktion, let vandkondensat der, og som følge heraf svampe. For at undgå dette er det nødvendigt at sikre tilstrækkelig luftcirkulation i rummet mellem strækloftet og bunden.

I det andet tilfælde installeres et separat luftbevægelsessystem i badeværelset, der fungerer takket være installationen af ​​specielle indløbselementer, hvis konstruktion omfatter lufttrækfans. I dette tilfælde er cirkulationen dannet med kraft og i et større volumen, så den vigtigste tilstand, der garanterer driften af ​​systemet, er tætheden af ​​alle leddene. Ved installation af stræklofter skal man huske på, at udstødningsrøret skal være fastgjort til loftet. Dette er nødvendigt for at udelukke overførsel af mikrovibration til nettet.

Installationsfunktioner

Så hvis du beslutter dig for at installere emhætten på badeværelset, er det værd at overveje at arbejdet skal udføres afhængigt af ventilationsniveauet i loftet.

Naturlig emhætte

I dette tilfælde vil proceduren være som følger:

 • Først skal du distribuere fremtidige luftventiler korrekt i overfladen. Som regel ville det være mest hensigtsmæssigt at placere dem rundt om kvadratets omkreds. Dette vil gøre det muligt for dig at dække hele rummet mellem planerne mere og dermed minimere risikoen for fugt.
 • Ved tidligere markerede punkter limes specielle fastholdelsesringe, hvilket forhindrer banen i at krybe op ved skæringspunktet.
 • Efter limet hærder, skæres lærredet rundt om omkredsen inde i ringen, og der sættes et dekorativt galler ind indeni. Lignende handlinger udføres på alle tidligere definerede punkter.

Tilsvarende installation af spotbelysning. Som følge af arbejdet vil overfladen stadig være ensartet, men luftcirkulationen vil være på et tilstrækkeligt niveau. Hvis en god luftstrøm er organiseret i badeværelset, så er der ingen problemer.

Tvungen udstødning

Hvis der vælges et tvungen eller kunstig ekstraktionsapparat som ventilationsanlæg, er det vigtigt at tage højde for, at arbejdet skal udføres inden installationen af ​​strækloftet.

Først beregnes og installeres selve systemet. Placeringen af ​​huller til installation af udstødningsrør beregnes, og også rørene selv lægges. Det er vigtigt at sikre deres stærke fastgørelse til lejeoverfladen. Ellers overføres vibrationerne fra motoren gennem rørene til lærredet, hvilket vil påvirke den æstetiske side af problemet negativt.

Efter installation af ventilationssystemet strækker lærredet sig selv - omkredsen er markeret, monteringsbagetterne er monteret og lærredet strækkes. Yderligere ligner ovennævnte algoritme limes ringene og dekorative gitter installeres.

Det skal bemærkes, at på trods af at den samlede æstetik i strækloftet, som en enkelt overflade, lider, hvis installationen af ​​hætter udføres, er implementeringen af ​​denne opgave en nødvendig betingelse for rummets langsigtede og problemfri drift.

Skrevet meget og voldsomt. Faktisk er alt meget mere prosaisk. Først og fremmest er det ikke værd at håbe på nogen isolering af interceilrummet fra resten af ​​mængden af ​​våde rum. Uanset hvad du vælger den type dekorative loftsbelægning mellem det og hovedloftet, vil fugt altid kondensere og uden at finde vej ud i bygningsmaterialerne, falde ud i form af dråber, strømme ned gennem væggene gennem små lækager (f.eks. Gennem ledninger, der passerer loftloftet). Den nemmeste måde er at nærme loftloftet som et enkelt ventileret volumen. dvs. Du bør IKKE ISOLATE dette volumen, men give luftudveksling i den. Uanset hvilken type ventilationssystem du har fra vådrum (naturligt eller tvunget), er det vigtigt, at det samme miljø (fugtighed, temperatur) cirkulerer mellem de vigtigste og dekorative lofter. Dette gøres ved hjælp af banale dekorative ventilationsgitter, som normalt placeres i hjørnerne af loftdækket diagonalt. Hvis loftet er lavet af gipsplader eller GVL, skal du bare skære de sædvanlige gitter med en diameter på 60-100 mm, og for stræklofter er der lignende lysgitter med en speciel termisk ring (først limes en ring til loftet, og efter limning skæres det indre område og gitteret sættes på ringen. bundtet eller spørg sælger). Til luftindtag er der tilstrækkeligt mellemrum under døren et par centimeter (luft skal komme fra et sted!), Og hooden kan blive tvunget af specielle udstødningsventilatorer med fugtighedssensorer. De er meget stille, tænder efter behov og er meget økonomiske. I et ubrugt badeværelse kan de måske ikke tænde i det hele på grund af fugtigheden under den indstillede tærskel og tænde, når rummet bliver fyldt med damp. For små tilstødende badeværelser er der nok af en med en fælles kanal til disse værelser. En yderligere fordel er køling af de forsænkede loftlamper med cirkulerende luft.

Udstødning under strækloftet i køkkenet - nuancer af valg og installation

Blog sektioner

Under reparationen tager hver person sig af at vælge de rigtige indretningsprodukter, dekorere væggene, gulvet og loftet i overensstemmelse hermed. Særlig opmærksomhed betales traditionelt til køkkenet. Det er i dette rum, at dagen begynder, aromatisk kaffe og et hyggeligt værelse er garantien for et godt humør, en god dag. En vigtig rolle i rummets komfort og skønhed spilles af loftet.

At vælge mellem de mange moderne designs, materialer til loftet i køkkenet, kan du nemt gå tabt. Men hvis du lytter til råd fra specialister og folk, der allerede har gjort dette valg, bliver det klart, at strækloftet er et ideelt loftindstilling til køkkenet.

Det er nemt at vaske, bare montere, det er pålideligt og holdbart, klare sig godt med temperaturændringer og en række pletter. Generelt vælger du den rigtige løsning, vil du blive tilfreds. Sandt nok, at installere et strækloft i køkkenet er ikke alt. For at det skal tjene i lang tid, behold sit udseende, udfør funktioner, er det vigtigt at ordentligt passe på det.

Ligesom ethvert element i indretningen kan ophængte lofter miste deres udseende, holde op med at udføre deres funktioner. Dette gælder især for køkkenet.

Det er i køkkenet, at temperaturen ændrer sig konstant, en stor mængde fordampning, fedt, frigøres fugt. Alt dette kan negativt påvirke denne type loft.

Frelse i denne situation er emhætten. Denne type teknologi er generelt ret relevant i vores tid. Hood udfører mange nødvendige funktioner.

Hvorfor har vi brug for en hætte?

Behovet for en hætte i køkkenet er indlysende:

 1. det eliminerer lugte (uanset om du laver noget eller røg, vil hooden klare alle slags lugte);
 2. ventilerer rummet (moderne udstødningsbeholdere er udstyret med en ventilationsfunktion);
 3. afbalancerer temperaturændringer (under tilberedningen øges temperaturen af ​​luften over ovnen og derefter falder kraftigt, hvilket i høj grad påvirker alle elementer i indretningen, møblerne i huset);

Hood valg

Det er nemt at vælge en passende hætte, det er nok at kende dimensionerne af det rum, du vil placere det på, mængden, forslagene til funktionerne, producenten og farveområdet.

Formen på emhætten er:

 1. Flat. De er monteret på væggen, bunden af ​​et hængende skab. Tage lidt plads. Filtreringssystemet er så enkelt som muligt: ​​Det består af to kugler af materiale til filtrering. Dette materiale er engangsbrug, efter lang madlavning skal den udskiftes. Nok budget visning af teknologi.
 2. Flad forsænket. Denne type hætte er indbygget i det hængende skab, hvilket sparer plads. Udstyret med et glidende panel, som automatisk begynder at fungere efter skubbe. Ligesom de tidligere, udstyret med engangs filtre. I modsætning til den første mulighed, mere teknologisk, genbruges en væsentligt større mængde luft.
 3. Kuplede. Designet til at ligne et skab, der hænger over ovnen. Tag mere plads. Monteret på væggen eller under loftet. I modsætning til de to tidligere typer, renser de ikke luften, men bærer den ud. Denne opfattelse henviser til eliteknologien. Nogle gange er de dekoreret med dyre skove og glas.

Filtre er metalliske, syntetiske og carbon.

Du skal også være opmærksom på graden af ​​ydeevne, støj, kontrolmetode, belysning.

Ventilation under strækloftet i køkkenet

Hætte til køkken med strækloft er meget vigtigt. Hun er en slags vogter af loftets udseende. Ventilation er generelt et vigtigt element i huset. Takket være hende vil dit hjem altid lugte godt og behageligt.

Men at installere emhætten under strækloftet er ikke kun en behagelig lugt i huset. Dette er en nødvendighed. Ved brug af ovnen, ovnen i rummet stiger temperaturen kraftigt, loftets materiale opvarmes og kan miste dets udseende, der er sandsynlighed for brud på fastgørelseselementer. Derfor er emhætten under strækloftet - en nødvendighed.

Etaper af monteringshætte

Montering og installation af en hætte er en tidskrævende og kompliceret proces, men hvis du er sikker på dine evner, skal du blot følge instruktionerne, og du vil lykkes.

 1. beregne hullets størrelse for luftudtag;
 2. hvis kappen kun kan arbejde for at rense luften, er den ikke forbundet med ventilationen;
 3. fastgørelsesstedet afhænger af dets type
 4. Fix fastgørelsessystemet til væggen;
 5. Tilslut med et rør til luftudstødning eller indsæt filtermateriale;
 6. Vi forbinder til el.

For at ventilere under spændingsloftet i køkkenet blev udført korrekt, skal du under installationen følge nogle få regler:

 1. det er vigtigt at fastgøre teknikken ordentligt
 2. du skal beregne mellemrummet mellem emhætten og komfuret;
 3. For elektriske typer plader skal dette mellemrum være mindst halvfjerds centimeter;
 4. til gaskomfurer - mindst 80 centimeter
 5. emhætten er vigtig at placere over midten af ​​pladen;
 6. Ledningen kan anbringes på væggen eller tilsluttes en stikkontakt.

Efter installationen af ​​udstyr er det nødvendigt at kontrollere effektiviteten af ​​arbejdet, dette vil vise, om du har gennemført alle trin korrekt.

Ring inden for RF er gratis

Vores arbejde

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Stretch loft af blank PVC i køkkenet 23m2. Køkkenet er et værelse i huset med øgede krav til renlighed og praktiske egenskaber.

Udtræk til loftet: ø, køkken, indbygget (11 billeder)

En el-eller gaskomfur er et must-have tilbehør til køkkenet, men dets funktion indebærer uundgåeligt, at luften i rummet med lugt, damp og ofte sod, der sætter sig på alt omkring og ødelægger indretningen, rummets luftmiljø, selv efter at apparatet er slukket. Derfor kræver brug af køkkenfliser installation af ekstra udstyr til fjernelse af forurenet luft eller rengøringsudsugning.

Den beskedne størrelse af små køkkener gør det nødvendigt at installere kogeplader i et af hjørnerne af rummet eller langs væggen, tæt sammen med vasken og bordpladen. Tidligere var minimalisme i udformningen af ​​køkkenudstyr, som ikke blev betragtet som et element af indretning, til fordel for dette. Emhætten med et sådant arrangement af enheden blev fastgjort til væggen over ovnen og tiltrak heller ikke opmærksomhed på grund af forfining af ydeevne.

Køkkener i lejlighedskomplekser af moderne projekter, især i private boliger, er mere rummelige, ofte kombineret med en spisestue og med et areal på mere end 20 kvadratmeter. giver dig mulighed for at placere komfuret, vask og bordplade i midten af ​​rummet uden at ofre funktionalitet, ikke kun udvide adgangen til dem, men også ved hjælp af moderne design tilbehør til at dekorere rummet.

Et sådant arrangement af komfuret i køkkenet ligner en ø, og derfor er hooden med dette arrangement af køkkenindretningen kaldt økologisk.

Lad os overveje mere detaljeret, hvad loftøens hætte er og nuancer i forbindelse med installation og drift.

Hvad er en lofthætte

Når du placerer komfuret i midten af ​​rummet, skal udstødningsanordningen fastgøres til loftets understøtningsgrundlag, hvorfor enhedens definition er loft (øsbaseret, idet der tages hensyn til den visuelle opfattelse af placeringen i arbejdsområdet "ø"). Definitionen af ​​"center" bør ikke tages bogstaveligt - loftet kan monteres i loftet i en del af lokalet, hvor ovnen vil blive installeret. Island hætter, ud over funktionalitet, bærer en æstetisk belastning, da de har et dekorativt design. Til fremstilling af loftudstødningsanordninger, emaljeret eller rustfrit stål anvendes aluminiumlegeringer, hærdet glas og plast i forskellige kombinationer, med eller uden lakering.

Det er vigtigt! Vægten af ​​produktet afhænger af materialets ydeevne, størrelse og konfiguration, sjældent mindre end 20 kg. Derfor er installationen af ​​enheden på rammeisoleringen ikke gyldig - kun på understøtningsgrundlaget af loftet og med tilstrækkelig styrkeegenskaber.

Loft udstødningsmuligheder

Ud over materialet og udformningen af ​​udførelsen, hvis varianter er talrige, adskiller hoodene sig i de følgende parametre.

Princippet om drift

Loftet hætter er opdelt i omledning, recirkulation og universal.

Udluftningsudtræk kræver installation af en udluftning eller tilslutning til en fælles ventilationskanal. Sådanne typer enheder er som regel kun udstyret med grove filtre (fedtfangere) for at beskytte ventilatoren mod fedtindskud.

Recirkulationsudstødningsanordningen modtager luften med damp fra kogepladen, renser den med et filtersystem og returnerer det til rummiljøet. Disse designs kræver ikke en udløbskanal til drift. Desuden kan recirkulationsindretninger være stationær eller mobil udførelse. Det mobile design gør det muligt at justere manuelt til den optimale position (højde) på emhætten over kogepladen.

Kombineret udstødning kan fungere i begge tilstande - udledningen af ​​forurenet luft til ydersiden gennem kanalen eller dens rengøring og vender tilbage til rummet.

Dimensioner

Dimensionerne af de fremstillede indretninger består af kombinationer af følgende værdier: 30, 45, 50, 60, 80, 90, 100 og 120 cm. Et lille trin af de fremstillede dimensioner og flere typer format giver dig mulighed for at vælge emhætten, der passer bedst til komfurets størrelse.

magt

Denne parameter kaldes også ydelse, den måles i m kubik / time og angiver, hvor meget luft der kan passere gennem enheden pr. Tidsenhed. Effekten af ​​udstødningsaggregater beregnet til husholdningsbrug er betydelig og ligger i området fra 500 til 1500 kubikmeter / time, da den er designet til rummelige værelser.

Luften i køkkenet i en time skal opdateres 12 gange (størrelsen af ​​luftudvekslingen), så den nødvendige hætteffekt ved køb bestemmes ved at gange mængden af ​​køkkenet i kubikmeter med 12. For en mere præcis beregning skal du trække mængden af ​​møbler i rummet.

Støjniveau

Støj, der ikke skaber ubehagelige forhold for mennesker, bør ikke overstige 40 dB. Støjniveauet under drift af kraftige hætter kan nå 80 dB, men denne værdi svarer til den maksimale ydeevne, hvor behovet sjældent opstår. Hvis køkkenet har brug for hyppig intensiv luftfjernelse, er det nødvendigt at overveje muligheden for at installere enheden i huset med lydisolering eller under det hængende lofts skal med udgang til luftindtaget.

Grade yderligere muligheder

Afhængigt af klassen af ​​ydeevne kan hooden udstyres med forskellige muligheder, der øger brugervenligheden og komforten i opholdet i køkkenets arbejdsområde:

 • automatisk tændt, når kogepladen er aktiveret;
 • Automatisk styring af strømmen - Ændring i intensiteten af ​​arbejdet (svagt, medium, stærkt) for at matche tilstanden til fjernelse eller rensning af graden af ​​luftforurening;
 • evnen til at programmere enheden til at tænde med jævne mellemrum med et angivet tidsinterval
 • indbyggede lys for nem brug af arbejdsområdet;
 • en sensor af tilstanden af ​​filtre til rettidig udskiftning af filtreringselementer;
 • fjernbetjening;
 • resterende tilbagetrækning - fortsat brug af emhætten i et bestemt tidsrum efter, at kogepladen er slået fra.

Optælling af ekstra muligheder kan være meget lang, da mulighederne for moderne elektronik og automatisering er meget brede. Naturligvis, jo højere udstyrsklasse, desto dyrere vil det være.

Installation af øen hætte

Sværhedsgraden ved at installere en øshætte afhænger af driftsprincippet. Installation af recirkulationsanordningen er helt i stand til en hjemmeproducent med installationsfærdigheder med de nødvendige værktøjer. Tilslutning af hætte til ventilationskanalen eller installation af kanalen i dette tilfælde er ikke påkrævet, og installationen reduceres til at udføre installationen i overensstemmelse med brugsanvisningen - forudsat at loftbunden har tilstrækkelig styrke.

Hvis emhætten monteres, så øges den nødvendige mængde arbejde i forbindelse med tilslutning af enheden til ventilationskanalen betydeligt. Derfor, hvis der ikke er nogen erfaring med at udføre denne type installation, er det bedre at søge hjælp fra fagfolk. Men kendskab til rækkefølge af operationer vil hjælpe med at kontrollere installationen:

 • Den nøjagtige placering af kogepladen er markeret på gulvet, hvis kontur er lodret overført til loftet ved hjælp af en byggeplads;
 • På loftet, under hensyntagen til den allerede markerede markering, anvendes også risikoen for fastgørelse af udvinding platformen, og installationshullerne bores over dem;
 • Strømkablet og luftkanalen føres til platformens installationssted (med returventil for at forhindre luft i at komme ind i lokalet udenfor);
 • platformen er fastgjort gennem hullerne i loftet, og monteringsforbindelser med emhætten er fastgjort til den;
 • Afstanden fra kogepladen til luftindtaget skal mindst være 60 cm over det elektriske varmepanel og mindst 70 cm over gasen 1;
 • Ved hjælp af et bobleniveau og justeringsskruer indstilles luftindtagets vandrette plan
 • udstødningsrøret og strømforsyningen er forbundet med hætte;
 • monteret dekorative shell-casing.

Det er vigtigt! Enheden skal have en separat strømforsyning med automatisk kortslutning og kortslutning.

Fordele og ulemper ved lofthætte

Som med enhver enhed har udstødningsanordningen fordele og ulemper.

 • effektivt at sikre overholdelse af luftparametre i køkkenet med sanitære krav
 • øge holdbarheden af ​​køkkenet
 • højt niveau af dekorative præstationer
 • installationens virkelighed på en hvilken som helst del af loftet
 • Mulighed for drift uden luftudluftning.
 • høje omkostninger ved enheden (fra 30 tusinde rubler);
 • ret højt støjniveau
 • høje omkostninger ved filterelementer;
 • det uundgåelige at afmontere det nedhængte loft, når der repareres udstødningshætte design.

konklusion

Loftplade til moderne køkkener - En effektiv enhed, nyttig, yderst æstetisk ydeevne, men ret dyrt. Men man bør tage højde for graden af ​​efterspørgsel efter denne enhed - dens anvendelse er rationel kun i rummelige køkkener med højt til loftet. I andre køkkener vil den sædvanlige udvinding af væglayoutet og en streng, men æstetisk ydelse, som koster flere gange mindre og endda er i stand til at lave med egne hænder, helt klare opgaven med at fjerne forurenet luft fra ovnen.

Derfor skal installationen af ​​emhætten lige under loftet ikke blive en ende i sig selv for enhver pris - i et trangt køkken vil det være en hindring, og i en ret rummelig vil din holdning til prisen blive roligere.

Loftventilationsstræklofter i lejligheden

Dit valg af stræklofter laves ikke tilfældigt. Hastigheden af ​​installationen, ubegrænset valg af farver og kvalitetskendetegn - tippet vægtene til deres fordel. Selvfølgelig, at gøre det forberedende arbejde til færdiggørelsen, og loftet dækker er meget vanskeligere end at installere et nedhængt loft. Men er alt så simpelt?

Hvad skal du vide om ventilation i et strækloft?

Stræklofter holder vand, hvilket betyder, at mellemrummet mellem loftet og lærredet er forseglet. Hvis du ikke laver naturlig ventilation af strækloftet, vil der ikke være nogen luftcirkulation, og dette kan forårsage dannelse af svampe, skimmel. Selv om du i færd med forberedelsen har behandlet loftet forsigtigt med en antiseptisk primer - dette garanterer ikke, at dets handling varer evigt, og det er svært at kontrollere denne proces, især i første fase. Dette kan kun genkendes, når der opstår en muggen lugt.

Nogle, der har et strækloft i lang tid, kan hævde, at de ikke har dette fænomen. Du kan være enig med dem. Her er naturlig ventilation til stede gennem hullerne i de indbyggede spotlights, der befinder sig omkring rummets omkreds, eller bevægelsen fortsætter i henhold til en anden ordning, hvilket betyder, at de er heldige. Der er bevægelse af luftstrømmen - loftrummet er ventileret.

Instruktioner til installation af et ventilationsgitter for et strækloft

Spændingsvirksomheder har teknologisk tilbehør til lofter, herunder ventilationsgitter i forskellige størrelser og farver. Til stræklofter er det bedste valg lette plastgitter med monteringstermoelementer. Du kan vælge andre, men de fleste af dem kan ikke installeres uden en særlig suspension. Til selvinstallation, vælg et simpelt design.

Tøjet er i spændt stilling. Før du laver et hul, skal du lægge lim på termisk ring omkring bindingsområdet, fastgør det til installationsstedet, tryk i 5-10 sekunder. Sørg for, at ringen passer godt til nettet. Installer en ventilationsgitter eller diffusor.

Har ventilationsgitter eller diffusorer diagonalt i hjørnerne. De er formet som indbyggede lys og må ikke ødelægge loftets generelle udseende, og det er simpelthen nødvendigt at installere dem til ventilation i badeværelset.

Deformation af strækloftet fra trykfald

Forskellen i tryk under loftet og bagved det bevirker deformation, afbøjning af banen i en eller anden retning. Årsagerne kan være:

 • Luft strømmer gennem loftene i loftet;
 • Udstrømningen af ​​luft ind i ventilationsakslen under drift af køkkenhætte, fjernet i minen (skaber effekten af ​​injektion);
 • Luftstrøm fra ventilationsakslen;

Disse deformationer er ikke så mærkbare, men det er nødvendigt at fjerne årsagen til fremmede lugt ved at installere en udstødningsventilator. At justere trykket og organisere den naturlige cirkulation i rummet vil hjælpe med at installere ventilationsgitter i strækloftet. Der er diffusorer, der regulerer retningen og mængden af ​​luftstrømmen. Installer dem selv er ikke svært. Det er sværere at omdirigere lugten i køkkenet gennem strækloftet til ventilationsakslen.

Vi installerer luftkanaler til ventilation over strækloftet

Sammen med en køkkenhætte sælges en kasse med en rund eller rektangulær adapter. Før du installerer strækloftet, gør du hovedkanalen over strækloftet. Der er sådanne muligheder:

 1. Luftkanalen er lavet af gipsplader, rammen er lavet af rustfrit stål metalprofiler, beklædt med gipsplader, lagt til ventilationsakslen.
 2. Luftkanal fra et korrugeret, fleksibelt rør.
 3. Plast rektangulær eller rund kanal fastgjort til loft eller væg.

Til selvinstallation af sidstnævnte mulighed er at foretrække.

 • Tightness af forbindelser;
 • Støj absorption og varmeisolering;
 • Forsamlingshastighed;
 • Korrosionsbestandighed;
 • Letvægts;
 • Flad sektion, tager lidt plads, når den er fastgjort til loftet;
 • Lav pris;

Udstyret med adaptere med en rund sektion af emhætten til en rektangulær og vice versa, samt forbinder knudepunkter, svinger. Monter kanalen i størrelse på et bekvemt sted, og prøv derefter og marker vedhæftningspunkterne.

Sådan ser luftkanalen til installationen af ​​strækloftet ud.

Afstanden fra loftet til bundkanten er kun 6,5 cm, hvis den var lavet af PVC-rør, så ville afstanden stige med 2 gange med samme kanalernes tværsnitsareal.

Ventilation af strækloft på badeværelset

I lejlighedskomplekser passerer ventilationsakslen ved siden af ​​toilettet eller badeværelset. Dette gøres så, at naturlig ventilation leder strømmen af ​​forurenet luft fra værelserne til ventilationsakselens grill: på toilettet eller i badeværelset, og måske til det kombinerede badeværelse. Disse rums specificitet er sådan, at de har brug for en separat udstødningsventilation, som fjerner lugterne af disse rum på kortest mulig tid. Det er nødvendigt at installere en udstødningsventilator i hvert rum.

Hvad angår køkkenet, skal du vælge en plastisk rektangulær kasse og tegne en luftkanal gennem væggen til ventilationsakslen.

På toilettet falder udstødningsventilatoren i bundhullet. Så vil ventilationen under strækningstaket. Hvis du sætter en ventilationsgitter eller en diffusor ind i strækloftet på toilettet, får du naturlig ventilation gennem strækloftet med blæseren slukket i toilettet.

På siden af ​​badeværelset er et hul omkring røret forseglet med skum, væggen er flisebelagt med flise, en ventilator er installeret i hullet. I strækloftet er der ingen grund til at lave et hul til ventilationsgitteret, der vil være nok huller til lamper.

At udføre arbejdet:

 • Installation af ventilation i strækloftet;
 • Udlægning af ventilation gennem væggen på badeværelset;
 • Elektrisk arbejde;
 • Andet byggearbejde.

Nyttig video

Vi får se en nyttig video om, hvordan man laver ventilation i badeværelset:

Professionelle færdigheder og værktøjer er nødvendige, noget arbejde udføres selvstændigt. Speciel installation: stræklofter, VVS arbejde, elektrisk forbindelse, beklædning - udført af fagfolk. Så du er færdig med at reparere hurtigere. Hvis du vil spare materialer og tid - bestil nøglefærdigt arbejde. Forsøg ikke at gøre arbejdet i forskellige hold, hvis du ikke vil have besvær.

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Ventilationsstrækloft

På grund af den store popularitet af PVC lofter, tekstiler, ventilation i strækloftet er et af de spændende problemer. Hvor retfærdigt er installationen af ​​ventilation i loftet, hvilke fordele og ulemper det har - det er nødvendigt at forstå.

Funktioner af strækloftet

Fabrikanter angiver forskellige fysiske, operationelle egenskaber ved stræklofter. I spørgsmålet om ventilation af loftloftrummet er kapaciteten af ​​det materiale, de er fremstillet af, fremhævet.

Filmklæder (polyvinylchlorid) afviger i absolut vandtæthed, lufttæthed. I visse situationer (for eksempel oversvømmelse af naboer ovenfra), vil dette gemme lejligheden fra uplanlagte reparationer. Generelt vil den fuldstændige stramhed i rummet mellem lofterne forårsage problemer i fremtiden (kondensopbygning, forme, sagging osv.). En undtagelse her kan være perforerede filmark, der kan passere luft.

Tekstilstræklofter er lavet af syntetiske fibre. De er i stand til at passere luft og delvist vand. Tekstilstof er mindre modtageligt for trykfald i de opdelte planer, det virker ikke så mærkbart, når du åbner døre og vinduer på grund af dets gennemstrømningsfunktion.

Ventilation. Indikationer for brug

Hvis du tænker på at installere ventilation i et strækloft, vil svaret være ret positivt end negativt. De faktorer, der fremmer tilrettelæggelsen af ​​ventilationen af ​​en sådan struktur (mere berørt af film end tekstil), kan være:

 • Akkumulering af kondensat. Strækloft er en termisk barriere i rummet af lejligheden. Han er i stand til at holde lufttemperaturen uændret både fra den ene side til den anden. Temperaturforskellen medfører uundgåeligt, at kondensat akkumuleres i loftvolumenet, hvilket kan medføre fejl i de elektriske ledninger der er placeret der.
 • Dampdannelse, svampe. Kombinationen af ​​fugt, mørke og varm luft dannet af det strakte lærred bidrager aktivt til dannelsen af ​​mug i rummet mellem lofterne.
Skimmelsvamp og kondens på strækloftet

Producenterne imprægnerer spændingsmaterialet med en antibakteriel sammensætning, men dette er ikke nok til fuldstændig desinfektion - formen fremstår stadig.

 • Sugende spændingsloft. Det sker af forskellige årsager, herunder på grund af stigningen i lufttemperaturen om sommeren. Hvis tekniske og konstruktive årsager til stoffets afstivning er udelukket, er det nødvendigt at installere et luftudvekslingssystem til at udligne temperaturerne i rummets rum og mellem lofterne.
 • Vibrationer af lærredet. Forskellen i tryk i rummet og loftvolumen påvirker åbningen af ​​døre og vinduer - strækloftet svinger betydeligt i disse øjeblikke.
Med oscillationen af ​​strækloftet kan du se alt, der er "skjult" under det.

Princippet om ventilation strækker loftet

Arrangement af ventilation indebærer installation af ventilation i strækloftet på en naturlig måde.

Naturlig luftudveksling er tilstrømning og udstrømning af luft lige gennem forskellige luftudluftningshuller ved hjælp af trykkraft. Når det anvendes på et strækloft, ser det sådan ud. I forskellige ender af strukturen (diagonalt ønskeligt) er der lavet huller til ventilation, som derefter er dækket af dekorative gitter. Luften passerer i et hul, dækker loftpladsen hvor det er muligt, og går så ud i det modsatte hul.

En vigtig forudsætning for at organisere loftventilation er tilstedeværelsen af ​​naturlig (eller tvungen) luftudveksling i selve lejligheden. Hvis dette er okay, vil ventilationen af ​​loftrummet udføres godt, herunder i den generelle ordning for cirkulation af luftstrømmen.

Tvinget ventilation strækloft

Tvangsventilation afregnes i rummet mellem lofterne og bruges mest til at ventilere lejligheden som helhed. Det er organiseret ved hjælp af udsugningsventilatorer, kanaler, kanaler mm Under installationen skal du være opmærksom på kvalitetsforseglingen af ​​alle led, sømme, så kondensat ikke vises.

Du kan også finde på vores hjemmeside nyttige oplysninger om kontorventilation >>>

Ventilationsgitter og hætter til stræklofter og deres installation

Ventilationsgitter og ventilatorer i strækloft er nødvendige, når der installeres filmprodukter, der forstyrrer luftens naturlige cirkulation. På grund af opsamling af fugt og kondensat i loftrummet kan svampe og andre mikroorganismer aktivt udvikle sig. Ventilation i strækloftet giver frisk luft til strækstoffet og beskytter mod støbeform. Med stofstrækbelægninger er situationen noget anderledes. De har mikroporer, hvorigennem luften passerer godt, så der er ingen grund til at installere et ventilationssystem.

Når ventilation er nødvendig, strækker lofterne

Udstødning i strækloftet er kun nødvendigt, når der monteres filmbelægning i et rum med høj fugtighed eller temperaturændringer, f.eks. På et badeværelse eller i køkkenet. Dette skyldes filmens høje tæthed. Det forstyrrer ikke den naturlige ventilation af rummet bag spændingsfladen.

Hvis vi taler om PVC-produkter installeret i stuer med normal luftfugtighed og konstante temperaturer, er det ikke nødvendigt at bruge ventilationsgitter og ventilatorer. Dette gælder dog kun for huse med betongulve.

Hvis strækfilmen er monteret i en privat bygning med træbjælker og i et rum over hvilket der ikke er opvarmet loftsrum, hjælper ventilationsanordningen med at beskytte mod støbe og råt på bundloftet. Hvad angår stofpanelerne, er de godt åndbare og anvendes ikke i badeværelset og i køkkenet, så du behøver ikke installere diffusorer i dem.

Det er vigtigt! I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere ventilation i et rum med normal temperatur og fugtighed. Hvis sømene mellem panelerne og andre huller i bunden ikke er forseglet, kan filmen trækkes ind i loftrummet eller bulgen ved åbning og lukning af vinduer og døre i rummet.

Typer af ventilation i hævede lofter

Loftventilation kan være naturlig og kunstig. Begge systemer arbejder efter et andet princip og anvendes i en bestemt situation. Lad os se nærmere på apparatets ordning og aktivitetsprincippet for et naturligt og tvungen ventilationssystem i et spændingsloft.

Princippet om drift og ordningen med tvungen ventilation

Tvinget eller kunstig ventilation arbejder med en motor diffusor. Dette er den største forskel fra det naturlige system, hvor trykket og temperaturen af ​​luften er inde i rummet og i miljøet. I kunstige anordninger tilvejebringes trækkraft af en arbejdsanordning. Når den er slukket, er der ingen luftcirkulation.

Ventilation i strækloftet i badeværelset gøres ofte præcist på princippet om et tvunget system. Det beskytter godt loftrummet fra at skabe negativt eller for højt tryk, hvilket fører til fremspring eller tilbagetrækning af belægningen. Derudover fjerner enheder, der arbejder med elektricitet, hurtigt og effektivt den fugtige luft fra rummet, end at beskytte overfladen mod udseendet af skimmel og råd.

Princippet om drift og ordningen for naturlig ventilation

Ventilationsgaller til hængende lofter betragtes som en del af et rums naturlige ventilationssystem. Princippet om drift af sådanne systemer er baseret på, at den opvarmede luft altid bevæger sig op gennem ventilationskanalerne og selv er fjernet fra lokalerne, hvorfor installation af tvangsventilatorer ikke er nødvendig.

Det er vigtigt! Ventilationsgitter alene er ikke nok til at oprette et system. Værelset skal anbringes ventilationskanaler, og huset er udstyret med specielle luftledende miner.

Du skal tænke på forhånd, hvor installationen af ​​ventilationsgitter i loftet skal udføres. Dette skyldes det forhold, at bunden til diffusorer skal fremstilles inden installationen af ​​spændingsfilmen. Platformen er lavet af et stykke gipsvæg eller krydsfiner. Dens dimensioner skal lidt overstige gitterets størrelse. Monteret bund i samme plan med det fremtidige loftdæksel. For at gøre dette er det fastgjort til basen på perforerede eller justerbare bøjler.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at installere diffusorer i et boligområde med normale fugtighedsprocesser. Hvis overlapningen er uhindret, skaber gitteret det samme lufttryk i rummet og pladsen bag spændingsfladen. Som et resultat, kan lærredet ikke trække sig eller bøje sig, når du åbner døre og vinduer i rummet.

Typer af ventilationsgitter til lofter

Alle diffusorer er opdelt i forsyning og udstødning. Gitteret er udstyret med persienner, der styrer luftstrømmen i den rigtige retning.

Afhængigt af udformningen af ​​gitteret er:

Ofte er de lavet af letmetal eller plastik. Produktets dimensioner kan variere og vælges afhængigt af rummets dimensioner og dets formål. Mindstemålene er 225x225 mm, og de maksimale mål er 1050x1050 mm. I luftkanaler anvendes normalt produkter af mellemstørrelse, hvilket svarer til kanalens tværsnit. Produktet er fastgjort med skruer til luftkanalen og om nødvendigt malet i loftets farve.

Installationsvejledning til ventilationsgitter

Før installation af spændingsloftet under bundloftet lægge ingeniørkommunikation, især luftkanaler. Gitter er monteret efter installation af en polyvinylchloridfilmprodukt.

Arbejdet udføres i denne rækkefølge:

 1. Først skal du forberede platformen til gitteret af krydsfiner eller gipsvæg. Bundskåret i form og dimensioner af diffusoren med et lille tillæg på 2-3 cm rundt om omkredsen. Kanterne af baserne rengøres omhyggeligt fra græsser, og hjørnerne er afrundede, så de ikke beskadiger lærredet.
 2. På stedet for den foreslåede montering af gitteret på basisfladen på dykker og skruer eller på ankre hænger suspensioner.
 3. Bunden er skruet på platformen. Til fastsættelse af brugskruer. Det er vigtigt at justere bundens højde, således at den er nøjagtigt i samme plan med filmbelægningen. For at gøre dette skal du bruge et laser- eller bygningsniveau.
 4. Monteret spændedæksel.
 5. Gennem lærredet forsigtigt sonde den installerede base. Plastbeskyttelsesringe limes på dette tidspunkt. Til fastgørelse brug en speciel lim, der ikke indeholder opløsningsmidler til PVC aggressiv. Ringen beskytter filmen mod at sprede sig efter at have skåret gennem hullet under enheden.
 6. Kluden inde i slidbanen skæres omhyggeligt med en brevpapirkniv. Overskydende materiale fjernes.
 7. En diffusor indsættes i hullet og er fastgjort til platformen med clips.

Installation af ventilator i loftet

Installation af ventilationsanordningen udføres på samme måde som installation af gitter. For det første bygges platforme under enheden på bundloftet, der er i samme plan som strækloftet. Også i det indledende trin lægges der luftkanaler, og der installeres elektriske netværk, som vil drive enheden. Forud for installationen af ​​nettet kontrolleres funktionsdygtigheden af ​​diffusoren og de ledede ledninger.

Efter montering af filmen og skæring af hullet på bunden er instrumentmotoren installeret. For at fastgøre diffusoren må du ikke bruge klemmer og skruer. Da de skal skrues i bunden gennem spændedækslet, er dette sted limet for at beskytte kluden mod at sprede sig.

Mulige konsekvenser i mangel af ventilation

Fraværet af gitter i strækloftet, som er installeret i et rum med temperatur ekstremer og høj luftfugtighed, kan resultere i forme på bundloftet. En svamp, som hele tiden lever i et hus eller en lejlighed, kan betydeligt svække sundheden hos småbørn, ældre og alle dem, der har svækket immunforsvar. Beviste, at skimmelsvamp er skyldige for hyppige respiratoriske sygdomme, onkologi, allergiske reaktioner og kvælning.

Hvis diffusorer er fraværende i et hus med trægulve, kan der i tillæg til skader for husholdningerne forårsage skade på bygningskonstruktioner af træ. Rotten og svampen ødelægger hurtigt lejebjælkerne på grund af, hvad de ikke udfører deres funktioner og kræver udskiftning.

Tip! Glem ikke, at den øgede fugtighed i badeværelset også beskytter installationen af ​​ventilation under spændingsloftet. På grund af denne fugtige varme luft fjernes naturligvis fra rummet, uden at have tid til at komme ind i loftrummet.

Selv i et rum med normal luftfugtighed og temperatur kan fraværet af luftcirkulation i rummet bag spændingsfilmen forårsage mange negative fænomener. Så, når luften rummer i den kolde årstid, vil den varme luft bag filmen føre til et fremspring af loftoverfladen. Og når dørene åbnes i et rum med lukkede vinduer, vil der blive skabt et meget stort tryk, hvilket kan føre til, at filmen trækkes ind i bundfladen.

Som du kan se, bør installationen af ​​naturlig og kunstig ventilation i en filmoverflade ikke forsømmes, da diffusorer beskytter dit hjem og interiør fra mange uønskede fænomener.

Funktioner og højdepunkter i hætteinstallationen under lofter

Loftplade er den bedste ventilationsløsning til øområder. Denne variation har flere funktioner. Det vigtigste er, at arbejdsfladen er koncentreret i midten af ​​køkkenet. Den omfatter som regel:

 • rengøring;
 • komfur;
 • bordplade.

Loftshætte indeholder konstruktivt en kasse. Det er knyttet direkte til loftet, hvilket er en masse video skud. Moderne modeller af rør eller kanaler er designløsninger. På grund af denne tilgang belyser selv den sværeste tekniske opgave.

Udstødningsboks under strækloftet

Den dyreste vil koste en boks med ekstra funktionalitet. Dette kan være en fjernbetjening eller filterforurensningssensor.

Generelle oplysninger

Stretchloft eliminerer forskellige defekter. Dette direkte:

 • ruhed;
 • synlige ledninger
 • ventilationshætte.

Spændingsdesignet er egnet til værelser med høj luftfugtighed og et skarpt temperaturfald. Hvis ventilationen fungerer korrekt, kan du undgå negative konsekvenser, som f.eks. "Sænke" lærredet. Der kan opstå problemer med hævning eller stramning af stygge stykker udstyr. Sådanne fejl i loftdækslet forekommer ofte.

Der er to variationer af ventilation i rummet. Det er naturligt og kunstigt. Bunden og strækloftet mellem dem danner fri plads. Funktionelle funktioner i rummet fører ofte til dannelse af mug og mugg. I tilfælde af en temperaturforskel dannes kondensat på overfladen. Sådanne problemer opstår i badeværelset. Bakterier og mikroorganismer har negativ indflydelse på belægningens udseende og sundhed hos indbyggerne i hjemmet.

Sådanne problemer i badeværelset skal behandles i første fase. Sådan gør du det, fortæl dig næste.

Loftplade. Typer og funktioner

Hood - udstyr med forskelligt design og eksterne variationer. Enheden fungerer i to tilstande: recirkulation og luftfjernelse. Sidstnævnte tilstand fungerer i overensstemmelse med følgende princip. Forurenet luft ledes af apparatet ind i ventilationskanalen. Tilgangen er effektiv, som i fuldstændig luftrensning finder sted.

Med hensyn til omsætning er det en filtreringsfunktion. I dette tilfælde gælder ventilationsakslen ikke. Den rensede luft passerer gennem et kulstof (sommetider fedtfilter) og går så tilbage ind i lokalet.

Modeller, der arbejder efter princippet om genbrug, er opdelt i stationære og mobile. Sidstnævnte er meget mere bekvemt, da det er muligt at sænke dem til komfuret under tilberedningsprocessen. Derefter fjernes luftfjernelseselementet (rør eller beskyttelsesboks), hvilket sparer fri plads.

Design løsninger til sådanne enheder en enorm mængde. Skaller kommer i form af:

I et stort køkken eller badeværelse er der tosidige variationer og modeller med en usædvanlig kombination af rør.

Behovet for køkkenhætte

Tilberedningsprocessen ledsages af ubehagelige lugt, sod og dampe. Hvis der ikke er luftfjernelse, vil alt dette afregne på belægningens møbler eller overflader, hvilket vil ødelægge udseendet og reducere levetiden. Installation af systemet vil hjælpe med at eliminere potentielle problemer.

Hoods er kendetegnet ved følgende parametre:

 • ydeevne;
 • støj tal;
 • størrelse;
 • design.

Ifølge SNIP skal luften i køkkenet opdateres 12 gange om en time. For at fastlægge den krævede kapacitet bør mængden af ​​lokalerne multipliceres med denne figur. For at forstå, hvordan du gør dette, kan du bruge eksemplet. Antag, at køkkenområdet er 12 kvadratmeter. m., og lofthøjden med 2 m. Hvad vi har som resultat: 12x2x12 = 288 kubikmeter i timen. Denne indikator er enhedens ydeevne. Det er bedre at købe med en margen. Dette vil reducere støj.

Loftplade i køkkenet

Moderne kasse eller rør har sine fordele. For eksempel er deres støjniveau ikke mere end 50 dB. De stiligste modeller er præsenteret i rækken af ​​følgende mærker: Siemens, GAGGENAU, AEG. Deres tal er ikke højere end 44. Hvis du vælger en model fra økonomikategorien, varierer lydniveauet op til 70 dB.

Røret eller kanalen, hvor ventilatoren er placeret nær selve akslen, er lydløs. Det er praktisk og praktisk. Støj opstår kun ved passage af luftstrømmen gennem et specielt filter.

montering

Emhætten er monteret i enden efter montering i køkkenet eller badeværelset.

Meget vigtigt! Enheden skal være placeret mindst 55 cm fra kogepladen. Hvis der er en gaskomfur i rummet, så er afstanden i dette tilfælde 65 cm. Det er bedre at placere enheden på badeværelset med en reserve på 10-15 cm.

Installation indebærer brugen af ​​følgende værktøjer:

 • ankerbolte og dowels (medfølger);
 • Skruenøgle;
 • skruetrækker;
 • jordede stikkontakter.
Ventilation under strækloftet på badeværelset

Processen i sig selv er ikke svært, hvis man overholder finesserne og nuancerne.

Loftinstallation

Loftinstallation

Den første er installation af en ekstra stikkontakt med jordforbindelse. Den skal være placeret i nærheden af ​​emhætten. Yderligere markeringer er lavet under supporten. Gennem brugen af ​​perforatoren skal bores huller. Sekvensen er som følger:

 • fastgørelse af dowels eller ankre;
 • Fastgørelse af hættehuset med skruenøgler;
 • justering af kropsniveau strengt vandret.

I sidstnævnte tilfælde har emhætten specielle bolte til at justere den.

Rørinstallation til loftbelægning

Dernæst er kanalen monteret i loftet. For at gøre dette måles afstanden til ventilationsakslen. Kanalen skal strakkes og skæres til den ønskede længde. Gennem brug af fastgørelsesanordninger monteret i loftet. Klemmer kan bruges her. Ventilationsrøret er skjult ved hjælp af et ophængt eller ophængt loft.

Under installationen foretages der ofte en stor fejl: Lukning af ventilationskanalen nær loftet i køkkenet med et udstødningsrør. Dette fører til, at omsætningen er forstyrret i rummet.

Luftkanalen er forbundet med ventilationsakslens øverste del. Den nederste tjener som et dekorativt gitter. Rørets ende er fastgjort til selve apparatet eller til emhætten. Den bedste fiksering sikrer brugen af ​​fugemasse eller specielle klemmer. Efter dette:

 • hætten hænger;
 • forbinder til netværket;
 • en prøvekørsel sker.
Kanal gennem strækloftet

Anbefaling! Hvis rørledningen, der er fastgjort til loftet, har et stort antal bøjninger, forstyrres kvaliteten af ​​ventilationen. Gennemgang med hver tur sænkes med 5-10%.

Høj kvalitet hætte, gemt i en kasse, har altid en garanti. Det er bedre at købe enheder under loftet fra anerkendte producenter.

Sådan skjuler du et rør til udstødning i køkkenet under loftet

Korrugeret ventilationsrør i syne er ikke i stand til at dekorere indretningen af ​​køkkenet.
Mange der laver reparationer i køkkenet undrer sig over, hvordan man skal skjule et rør til en hætte.
Hvis du beslutter dig for at installere et loft, skal du give nyttige råd.

I stedet for korrugerede runde rør i ventilationssystemet, brug flade plastluftkanaler med en rektangulær sektion på 55x110 mm og gem dem bag et strækloft! De rektangulære PVC-kanaler, der presses så tæt på bundloftet, tillader ikke at reducere niveauet af strækloftet, især hvis projektet bruger indlejrede GX53 armaturer.

Vær særlig opmærksom på tætningen af ​​ventilationssamlinger, så hooden ikke blæser luften ud af køkkenet ved lærredet! Ellers, når kappen er tændt, strækker loftet sig og suger.
Et andet vigtigt øjeblik! Hvis luftkanalen fra udstødningen passerer gennem andre rum, f.eks. Et badeværelse eller et toilet, og du skal bygge det i ventilationen af ​​disse rum, skal du sørge for at bruge diffusorer med en kontraventil! Ellers, når du tænder for køkkenhætten, vil snavset luft blive udsendt til det næste rum.

Ventilationssystemet med flade plastkanaler har mange forskellige albuer og adaptere til at omgå hjørner, sving og forbindelser med udstødningssystemet, som sælges i større stormagasiner og supermarkeder i Samara, Tolyatti og Syzran. Hele vifte af elementer i et husholdningsventilationssystem kan købes hos Stroyformat fra et lager i Togliatti.

For at forbinde til emhætten skal du bruge en rektangulær overgang til et rundt bølgepap, som normalt kommer med selve emhætten! Eksperter fra firmaet "Lodret linje" efter installation af strækloftet vil på dette sted gøre et hul med den nødvendige diameter for at forbinde korrugeringerne, som derefter lukkes af en udstødningshætte.

Den endelige version af køkkenet med en skjult placering af elementer af ventilationshætter til strækloft på billedet.

. og på video:

En alternativ måde at redde køkkenet fra ekstern ventilationskommunikation er installationen af ​​et to-niveau strækloft. Det er nok at sænke niveauet kun over kogezonen eller over skabene.

Multi-level stretch loftet kan laves i henhold til formen og vælges i henhold til farven på facaderne af køkkenet sæt.

Loftet på 2 plan kan bestå i en del af gipspladekonstruktionen omkring perimeteren og det indre af strækloftet som på billedet nedenfor fra det realiserede projekt fra VAGON arkitekturen og designstudiet med deltagelse af Vertical Line-selskabet.

Virksomheden "Vertical Line" takker sin talentfulde partner - designer Vahagn Mikaelian - for at give billeder af stræklofter!

For andre interessante ideer til køkkenindretning med loftslofter, se vores separate sektion!

Vi håber, at vores nyttige råd vil hjælpe dig med at undgå fejl i reparationen.

Del denne artikel med dine venner på sociale netværk!