Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Tætninger mellem fliser - moderne metoder til tætning af leddene

Forstøbning er det sidste stadium i badeværelsens design. Ved at gennemføre denne enkle procedure, vil du opnå et resultat, når fliser murværk vil se smukke og pæne. Lad os overveje funktionerne i valget af sammensætning og reglerne for selvfodring.

Forsegling af pladsen mellem fliserne i badeværelset udføres for at beskytte limen, der anvendes ved udsmykning af vægge og andre overflader mod snavs, fugtinfiltration og dannelse af skadelige bakterier. Derudover er de nødvendige for at give rummet et pænt udseende. Uden deres brug vil fliseprodukter ikke blive holdt på væggene i lang tid, og under deres overflade skabes alle betingelser for fremkomsten af ​​sundhedsfarlige mikroorganismer.

Tætning sker med fugemasse

For nemt, hurtigt og pålideligt tætning af sømmen mellem fliserne, skal dit valg falde på sammensætningen, som har flere vigtige egenskaber:

 • Det skal være ensartet for at fylde pladsen ved siden af ​​flisen helt. I intet tilfælde købe ikke en blanding med faste indeslutninger, der danner uønskede stik indvendigt! De vil ikke tillade, at forseglingen trænger gennem dybden og giver fri plads inde i leddene;
 • Forbindelser med høj elasticitet hjælper med bedre at tørre strimlen mellem flisen og badeværelset samt på de indrettede overflader af rummet. De vil hurtigt spredes over alle eksisterende revner og fordybninger;
 • læs omhyggeligt styrkeindikatorerne. De produkter, du vælger, bør ikke falde ned, smuldre eller vaske ud under finishens vaskeproces;
 • hydrofobicitet efter tørring er også vigtig. Værktøjet må ikke absorbere fugt, men hurtigt afvise det.

Glem ikke den æstetiske faktor af de tørrede midler. Efter arbejde skal leddene have et pænt og glat udseende, og deres farve skal være i overensstemmelse med det generelle indre af rummet.

På grundlag af moderne pladsholdere bruger producenterne:

 • cement;
 • cement og polymerer;
 • sand og cement;
 • polyurethan;
 • furan og epoxyharpikser;
 • silikone.

Nogle metoder er baseret på håndlavet blandingsmørtel. Til dette formål eksperter plante gips, sand og cement, ler, natriumbaseret vandglas og andre materialer til rådighed.

Før du selv laver materialet, skal du huske at denne metode medfører visse risici. Problemet er, at enhver uoverensstemmelse med den nødvendige opskrift vil medføre smuldring af fugemidlet under påvirkning af temperatur og udsving i fugtighedsniveauer. Brandede produkter, der fremstilles ved hjælp af de nyeste teknologier, viser sig meget bedre, og de krævede antiseptika er nødvendigvis til stede blandt deres komponenter.

En af de mest populære til arbejde er opsigelsesløsninger med en stor del cement. De er inden for rækkevidde af de fleste ledere blandt producenter af byggevarer. Lignende midler kan være af to typer - på en cementbase med blandinger af sand og uden det.

Når der er lav sammenhæng mellem badeværelset og væggen, anvendes cementmaterialer med sand. De er designet til at arbejde med store striber - mere end 4 mm i bredden. Smalere linjer skal fyldes med fint kornet materiale, hvis produktion bruger polymerer. Under alle omstændigheder skal du læse instruktionerne for anvendelse, inden du forsegler pladsen ved siden af ​​fliserne. I den skal fabrikanten angive, hvilke plot produkterne anvendes.

Cement grout er den mest populære

Gennem brugen af ​​Portland cement i produktionen, opnår cementagentet en homogen struktur. For at forbedre elasticiteten hos mærkeproducenterne blander limkomponenter ind i den.

For at forsegle sømmen mellem badeværelset og flisebelægningen er høj kvalitet, blandes løsningen korrekt. For at gøre dette skal en lille mængde vand gradvis tilsættes til krukken med det, indtil produktet bliver homogent.

Cementaggregater kan have forskellige nuancer. Oftest har de allerede den ønskede farve, men nogle gange tilbyder producenterne at købe farvepigment separat. Også på markedet er der produkter, hvor du kan tilføje særligt pulver af sølv eller gylden farve, når du blander. De vil hjælpe med at gøre vægindretningen i badeværelset meget rigere og mere elegant.

Silikoneforing er baseret på en enkelt komponent. Under produktionen pakkes de i specielle plastikpatroner. Når badeforseglingen er forseglet, installeres de i bygningsgeværet. Disse fyldstoffer består af silikone, hvortil en syrehærder tilsættes.

Silikonefyldstoffer er nemme at bruge til problemleder.

I de fleste tilfælde anvendes silikonefyldningsopløsninger i kombination med andre typer fyldstoffer. Uden blanding er silikone materiale oftest brugt til korte reparationer. For eksempel, hvis dit badeværelse optrådte problematisk krydset mellem karret og lagde fliser på væggen, kan du på kort tid at fylde den med silikone. Når du arbejder med denne sammensætning, er det meget vigtigt, at du let forstår hætten, der er fastgjort til patronen.

Blandt epoxyopløsningerne består basen af ​​to komponenter - epoxyharpiks og hærder. Blandemasse kræves umiddelbart før arbejde. Ved at kombinere begge komponenter får du en viskøs masse, hvilket gør det lidt svært at reparere aktiviteter med det. På grund af dette stoler begyndere ofte på erfarne håndværkere at udfylde sømme.

Dette værktøj er kendetegnet ved høj styrke og modstand mod eksterne faktorer - fugt og temperaturudsving. Det har en meget lang levetid - hvis det anvendes korrekt, kan det vare omkring 30 år. Værktøjet trænger nemt igennem alle hulrum, og hærdning erhverver næsten samme tæthed som selve målingen.

Når metalpulver tilsættes til epoxyopløsningen, kan originale sømme opnås.

For at give striberne efter indlejring af et æstetisk udseende, skal du vælge en perfekt proportional finish med de samme glatte kanter. Ellers vil løsningen ikke kun skjule, men også fremhæve sine fejl.

Ved blanding af nogle af epoxyopløsningerne kan du tilføje metalpulver. Dette design vil være ret originalt, især hvis du arbejder med brede sømme.

Fugen mellem badeværelset og flisebelægningen kan også lukkes ved hjælp af et furanharpiksbaseret fyldstof. Det omfatter furanol og fupfilovy alkohol. Efter at være helt tørret bliver det meget hårdt og modstandsdygtigt overfor enhver udsættelse for ultraviolet stråling, husholdningskemikalier, temperatur og fugt. Der er ikke noget vand i sammensætningen, derfor har den ikke evnen til at absorbere det udefra.

Det er vigtigt at huske, at det er ret vanskeligt at tørre badets og flisernes led ved hjælp af furanforsegling. De største problemer kan opstå ved forberedelsen af ​​arbejdsfladen. Udfør arbejde skal være i overensstemmelse med producentens anvisninger.

At tørre krydset af badet og fliserne er bedst færdige pasta fra vanddispersion og polyurethanharpikser

Den færdige pasta fra vanddispersion og polyurethanharpikser betragtes som den mest hensigtsmæssige at anvende. Det kræver ikke særlig forberedelse, sælges i form af en fuldt forberedt elastisk opløsning.

Ofte er de vant til at designe led af en bredde på 2-5 mm ved siden af ​​en flise eller mosaik af glas. Disse fyldstoffer er hurtigt og jævnt fordelt indeni. Efter fuldstændig tørring kan de vaskes med vand og rengøringsmidler.

Forsegling af samlingerne mellem fliserne på væggene og badeværelset gulvet kræver forberedelse af alle nødvendige redskaber. Til arbejde skal du:

 • spatel til påføring af materiale, er det tilrådeligt at købe et værktøj af gummi;
 • 2 beholdere til rent vand og til blanding af sammensætningen
 • en skarp kniv til rengøring af sømme inden påfyldning;
 • smal maling børste til at rengøre leddene;
 • smal stål trowel;
 • blød klud og svamp til vask af fliser;
 • gummihandsker;
 • beskyttende kludmaske.

Først skal du forberede overfladerne, inden du fylder dem. Så snart stylinglimmen er helt tør, tag en kniv og rengør strimlerne mellem fliserne fra klæbemiddelresten. Efter denne børste begynder at feje rester af lim, så de ikke forhindrer udfyldningen af ​​rummet.

Efter forberedelsen skal du begynde at blande. Hæld pulveret eller væsken til indlejring i en beholder med vand ved stuetemperatur og omrør, indtil der opnås en homogen sammensætning. Derefter sprøjtes strimlerne med vand fra en sprøjteflaske og begynder forsigtigt at påføre materialet. Fyld det rum du har brug for hurtigt og præcist.

Tør ledningerne vil kræve en gummispatel. Derefter drejes værktøjet og begynder at trykke materialet ind i leddet. Derefter igen, drej spatelen og gå langs strimlen, samle overskydende materiale.

Uden at fjerne rester af den blandede opløsning i tide, vil du støde på, at det tørrer, og det vil være ret svært at slippe af med pletter. Derudover vil overfladen være unøjagtig.

Mørtel bruges også til at arbejde med leddene omkring stikkontakter og væglamper. Efter at have afsluttet aktiviteterne med fliser på væggene, gå på arbejde på gulvet på badeværelset.

Teknologi hvordan man forsegler sømene mellem gulvpladerne

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden. Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

Hvordan og hvad skal man forsegle sømmen mellem pladerne på loftet?

Det er næsten umuligt at forsikre sig mod udseende af loftled, fordi de er forårsaget af sæsonbetonede jordbevægelser, udkast til huset og andre fænomener. Sådanne fejl kan forårsage alvorlige problemer, og for at undgå dem skal du vide, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne. Ved første øjekast synes denne procedure simpel, men for at opnå det ønskede resultat skal du kende alle nyanser af implementeringen, overholde anbefalingerne, grundigt og langsomt henvende sig til arbejdet.

Figur 1: Interfacial defekt.

Nødvendige tilbehør

Højkomponering af leddene er umulig uden materialer og redskaber til at klare loftets ledd. For det kommende arbejde vil det kræve:

 • Grid-serpyanka.
 • Polyuretanskum eller akrylforsegling.
 • Latex kittet.
 • Levelleringsforbindelse.
 • Særlig imprægnering eller primer.

Brugen af ​​disse materialer giver dig mulighed for sikkert at lukke og skjule hulrummet. Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Punch eller bore med en speciel dyse.
 • Flere brede og smalle spatler.
 • Sandpapir.
 • Pistol til fugemasse.

Efter at have besluttet hvad der skal dække sømmen mellem pladerne på loftet og hvilke værktøjer du har brug for, skal du købe dem i en specialbutik på forhånd.

OBS: Når du vælger, glem ikke at være opmærksom på deres kvalitet, læs omhyggeligt vejledningen.

Forberedende arbejde

Før du tætter sømmen mellem pladerne på loftet, rydder du på hele overfladen og fjerner færdigmaterialet (hvidvask, maling, gips) helt. For at fremskynde og forenkle processen, vådt efterbehandlingsmaterialet i loftet med vand fra en sprøjteflaske eller behandle overfladen med en våd rulle og lad den sidde i ca. 15 minutter, så materialet er godt mættet med fugt. En spatel bruges til at fjerne belægningen, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne våd gips eller hvidvask, hvilket reducerer mængden af ​​støv betydeligt.

Figur 2 Fjernelse af støv og partikler af beton.

Kun at slippe af med den eksisterende dækning, du kan fuldt ud vurdere mængden af ​​arbejde i forvejen. Normalt er der op til tre sting i et rum, og alle skal repareres korrekt, da hvis kun en søm repareres, vil de andre efter et stykke blive ubrugelige, og proceduren skal gentages igen.

Oftest er de eksisterende sømme dårligt forseglede, ujævn, og den gamle løsning skal fjernes. Til disse formål, egnet stans, hvilket giver ret hurtigt at klare denne opgave. Sømmen er helt rengjort og begravet omkring 5 centimeter, og så fjerner man med en børste eller en metalbørste betonpartikler og støv.

Overfladebehandling

Efter at have afsluttet det forberedende arbejde, behandle sømmen med flere lag imprægnering eller primer. Efter påføring af hvert lag skal du vente, indtil det tørrer, og kun derefter anvende en ny.

OBS: Takket være denne behandling vil mørtelen i sømmen blive stærkere, mere pålidelig, det vil ikke danne en svamp, skimmel, og koblingen med reparationsforbindelsen, der påføres senere, vil stige.

Tætning af små sømme

Hvis sømmen er smal, men dyb, påføres en fugemasse på den ene side af polyethylenisoleringen og strammes tæt ind med en spatel i den tidligere fremstillede led. Derefter forsegles overfladen med en særlig opløsning og pudset.

Efter at have ventet på, at opløsningen tørrer, påføres sømmen en elastik med en spatel. Det er ønskeligt at bruge et bredt og smalt instrument på samme tid - den første løsning trækkes, og den anden er påført sømmen, hvorefter materialet komprimeres og udjævnes. Hvis der er overskydende kittet, fjernes de straks.

Figur 3 Tæt fugen på loftet.

Det tager cirka 2 dage at kvalitativt hærde opløsningen, hvorefter man kan starte forstærkning. Påfør et lille lag af kitt på sømmen og den tilstødende del af loftet, fastgør serpyanka-nettet på det og tryk det ind i løsningen. Overskydende materiale fjernes med en spatel. Når opløsningen er helt tør, med en rulle, påføres to lag primer på hele loftet, så sammensætningen får lov til at tørre ud og fortsætte til næste trin - overfladegips.

To lag gips anbringes i loftet. Efter påføring af den primære gips og dens tørring overlejres den på det primære, sidste lag. Det anbefales at bruge en bred trowel, der er praktisk til foring og udjævning af gips. Efter at have ventet på at tørre, skal du anvende en hvidvask, male eller lim den på overfladen.

Tætningshulrum

Der er tilfælde, hvor det er hensigten at lukke den sædvanlige lille søm mellem pladerne på loftet efter rengøring, viser det sig, at det faktisk ikke er et smalt hul, men et stort hulrum er dannet på grund af en defekt i gulvpladen. Den første ting at gøre er at fjerne alt affald fra hullet med en smal børste. Der er to måder at håndtere dette problem på.

Figur 4 Fjernelse af hulrummet.

 1. På hulrummet ryddet af skrald er der lagt to lag af en primer. I dette tilfælde anvendes det andet lag kun efter at den første er helt tørret.
 2. Hullet er fyldt med skum og venter på, at det tørrer, og overskydningen fjernes.
 3. Et hul op til 5 centimeter dybt laves i det tørrede skum.
 4. Klippet er fyldt med cement, nivelleret og giver tid til at tørre.
 5. Hele overfladen nær hullet er anbragt, så serpyanka net presses ind, overskydende mørtel fjernes med en spatel, overfladen er nivelleret.

Efter at have klare eliminering af hullet, fortsæt til afslutning af loftet, svarende til det, der gives ved tætning af leddene.

 1. Vi tager et stort stykke krydsfiner eller laminat, ca. 10 centimeter større end diameteren af ​​hullet.
 2. Vi fastgør et trådgitter i hulrummet med en opløsning eller et tætningsmiddel, der tjener som en slags forstærkning.
 3. Påfør plywoodopløsningen (ikke for tyk, homogen).
 4. Krydsfinerplader med en opløsning påført den, presset til hulrummet og forsøger at sikre, at materialet fuldstændigt fylder rummet.

OBS: For ikke at holde krydsfiner og vente på at løsningen er helt fast, anbefales det at bruge en understøtning, for eksempel en tykk håndliste.

Når opløsningen er tør, fortsæt til afslutningen af ​​hele loftet.

Sømmene mellem loftet og væggen

Et ret almindeligt problem er udseendet af en søm mellem loftet og væggen, hvilket er en alvorlig defekt og forstyrrer pålidelig afslutning af rummet. For at kvalitativt forsegle sømmen mellem pladerne i loftet, kan du bruge:

 • Syntetisk kit.
 • Med skum.
 • Fugtbestandig kit.
 • Gipsmørtel.

Som erfaringerne med anvendelse viser, er det mest praktiske et samlingsskum, der kan udvide ved tørring og fylder hele hulrummet.

Figur 5 Tæt fugen mellem loftet og væggen.

Eksterne faktorer

Hvis lejligheden er placeret på øverste etage og du har en søm, kan det være en fejl i bygningen af ​​dårlig kvalitet, og inden du fortsætter med at fjerne sømmen, skal du omhyggeligt inspicere taget. Når alt kommer til alt, vil forseglingen af ​​indre hulrum ikke slippe af med dryp, svamp, skimmel, fugt, hvis taget lækker og du spilder din tid, penge og penge på reparationer.

Kontroller forsigtigt taget og sørg for, at det virker, fortsæt til tætningen af ​​leddene.

OBS: Hvis tagdækslet er brudt, skal du først fjerne de eksisterende fejl, og kun derefter fortsætte med at fjerne de indre led.

 1. Polyuretanskum kan udskiftes med keramiklim, velprøvet til tætning af dybe sømme.
 2. Små revner og sømme fjernes godt med akrylforsegling. Dens silikone modstykke anbefales ikke, da den er dårligt malet og gradvist bliver gul.
 3. En effektiv udskiftning af serpyankanettet er gasbind eller bandage. Du kan også bruge en normal bomuldsklud, dampet og fugtet med vand.
 4. For ikke at beskadige de elektriske ledninger under reparationen skal du bestemme placeringen på forhånd.

OBS: processen med at forsegle sømmen mellem pladerne er ganske enkel, hvilket endog en begynder kan klare, og loftet er fyldt med gips. Proceduren er ret kompliceret, har sine egne egenskaber og nuancer, og det er bedre at overlade dette arbejde til en erfaren specialist.

konklusion

Forsegling af leddene mellem pladerne sker i flere faser, og hver af dem skal behandles omhyggeligt. Forberedelse og behandling af hulrummet består i at rengøre den og påføre flere lag imprægnering eller primer. Kun klare disse procedurer, gå til hovedarbejdet. Fjernelsen af ​​sømme varierer lidt afhængigt af deres størrelse og placering.

Hvis du bor i en lejlighed på øverste etage, skal du sørge for tagets integritet, før du starter arbejdet, ellers vil alle anstrengelser blive spildt. Efter at have håndteret kittet, skal du fuldstændigt putte loftet og derefter anvende en hvidvask, male eller tapet på den. På trods af den tilsyneladende kompleksitet er det slet ikke svært at opnå sømme af høj kvalitet, og selv en begynder kan håndtere proceduren.

Tætning og tætning af loftledene på loftet

Ved afslutning af nye huse og reparation af gamle lokaler (efter at den gamle belægning er fjernet) findes der mellemrum mellem gulvpladerne i lofterne. Forsegling og forsegling af fliserne og store huller i loftet skal udføres inden den endelige tilpasning og maling eller indsætning. Det er bedre at invitere fagfolk til at forsegle store huller og revner.

Arbejdsfaser ved forsegling og tætning af fliser:

 1. Sømmen udvides med en perforator med en speciel dyse, cementmørtelet fjernes, rengøres derefter af cementrest med en kniv eller en skarp spatel.
 2. Indersiden af ​​sømmen er belagt med en primer.
 3. Sømmen er fyldt med byggeskum. Lad det tørre og afskære overskuddet.
 4. Tørret søm kittet, gnidningsmørtel med en spatel, udfyld alle hulrum.
 5. Efter det første lag tørrer det andet lag på sømmen med en bred spatel over hele overfladen.

Ved tætning og forsegling af fliserne i loftet til maling, slæb og ru kitt eller gips anvendes ofte. Bundtet af slæbebånd er imprægneret med kitt og kløften.

Samlinger forstærket forstærkningsnet. For at gøre dette skal du sætte en kitt på kanterne af loftpladerne og trykke på forstærkningsbåndet ind i det, så det ligger inde i bygningslaget. Efter tørring er samlingene jordet.

Leddene i hjørnerne og rundt om stigerørene er forseglet med et klart akrylforseglingsmiddel. Hvis der er risiko for lækage, på vådt område, i badeværelserne, placeres silikoneforsegling oven på sømmen fyldt med skum. Denne teknologi reducerer forbruget af fugemasse.

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne med dine egne hænder: hvordan man fjerner (video)

Forside »Publikationer» Sådan forsegles en søm på loftet mellem pladerne med egne hænder: måder at eliminere (video)

Eliminering af fejl i loftet kræver maksimal tålmodighed og nøjagtighed. For mange er tætning af loftlederne et af de mest presserende problemer under reparationer: Arbejde under loftet er ikke særlig praktisk, og de mindste uregelmæssigheder er tydeligt synlige selv under gips eller tapet.

Til at begynde med skal sømmen udvides og rengøres efter færdigbehandling, derefter behandles med en primer og om nødvendigt fyldt med skum.

Ofte er sømmen på loftfladen dannet mellem gulvpladerne, men nogle gange er årsagen til deres forekomst den forkerte vedhæftning af dekorative fliser.

Indhold:

Det er sværere at slippe af med fliserne: For at undgå revner i tætningsområderne er det nødvendigt at forberede overfladen korrekt, kun bruge materialer af høj kvalitet og ikke krænke teknologien. Når der udsmykes meget, afhænger den type flise, men overholdelse af fastgørelsesteknologi er også vigtig. Det er meget lettere at gøre loftet sømløst, når det er færdigt end at fjerne uregelmæssigheder i leddene bagefter.

Værktøj og materialer

Interpanel sømme før forsegling skal behandles korrekt, og til dette har du brug for følgende værktøjer:

Værktøj og materialer, der er nødvendige for at forsegle sømmen i loftet.

 • spatel;
 • skum pistol;
 • perforator med dyse;
 • konstruktion kniv;
 • smal børste.

Dysen til stansen skal være i form af en scapula, da denne formular er bedst egnet ved udvidelse af sømmen. Hvis du ikke har en slag, kan du bruge en boremaskine. Det er bedre at vælge en gummispatel: det er mere bekvemt at anvende en kitt på sømme med et fleksibelt blad. Før arbejdet skal du kontrollere knivens skarphed, fordi du skal afskære overskydende skum. For at forsegle sømene skal du også bruge de relevante materialer:

 • polyurethanskum;
 • kit;
 • primer;
 • forstærkningsnet
 • PVA lim;
 • sandpapir.

Tekniske reparationer

For at forsegle sømmen med den højeste kvalitet, skal du helt rense dem fra ydersiden, kittet eller gipset. Vand vil hjælpe med at lette denne proces: fugt loftets areal langs sømmen og lad det sive ind i det øverste lag. Efter 5-10 minutter kan gipset let fjernes med en bred trowel. Ved hjælp af en perforator med en dyse udvides sømmen mellem pladerne, og rester af cement eller fyldstof rengøres med en kniv. Efter fjernelse af snavs og støv behandles den indre overflade med en primer. For større effektivitet tager primeren en dyb penetration. Det er nødvendigt at smøre sømmen meget omhyggeligt, så opløsningen kommer ind i hver revne.

Efter at primeren er tør, er sømmen på loftet fyldt med skum.

Hvis sømmen ikke er for dyb, kan du undvære skum, erstatte den med gipsspartel.

Ordningen om at forsegle sømme på loftet.

Når skummet eller kittet tørrer godt, skal overfladen være nivelleret: overskydende skum skæres med en kniv, og kittens lag gnides med sandpapir. Hvis der ikke er nogen fordybninger på loftet, kan du fortsætte til yderligere indlejring.

Før forseglingen af ​​sømmen er overfladen belagt med et tyndt lag PVA-lim, på hvilket det forstærkende mesh er fastgjort. Det giver ekstra styrke og reducerer muligheden for små revner langs leddene af gulvplader. Maskets kanter skal overlappe sømmerne med 2-3 centimeter. Nu sætter de et lag kittet med en spatel og presser det ind og spred det forsigtigt over serpyankaen, så der ikke er ledig plads mellem det og monteringsskummet.

Endelig finish

Efter påfyldning af loftlederne, fortsæt til afslutningen af ​​hele loftet for at skjule leddene i loftet og gøre overfladen så glat som muligt. De tager en primer blanding og jævnt behandler loftet i rummet, idet der lægges særlig vægt på hjørnesektioner og sømme. Primeren skal være helt tør, fortsæt med at blive færdig på en våd overflade er uacceptabel. I sidste etape skal du have en bred metal spatel og en finish kasket.

Et meget tyndt og ensartet lag af kitt er fordelt over loftet, hvilket gør bevægelser i en retning. Hvis der er strimler eller små knuder under tømning, skal du vente, indtil overfladen er tør og behandle den med fint kornet spånpapir. Herved betragtes tætningen af ​​sømene mellem gulvpladerne fuldstændigt.

Afslutning af led i gipsplader

I de nedhængte lofter af gips er der også leddene. For at fjerne dem vil det være nødvendigt:

Ordningen om forsegling af leddene gipsvæg.

 • kittens blanding
 • papir tape;
 • primer;
 • bred spatel;
 • emery klud;
 • glasfiber maling mesh.

Et tyndt lag af kittet påføres sømene og tager 2-3 cm af arkoverfladen på begge sider. Top søm lukket med papir tape, og derefter et andet lag af opløsning, fjerne overskydende med en spatel. De tørrede samlinger slibes og formales, og så er maskeringsgitteret fastgjort i loftet ved hjælp af klare knapper eller en hæftemaskine. Igen, kittet kitt og dække loftet med det, godt gnidning blandingen på gitteret. Alt overskud fjernes med en spatel, så loftoverfladen er så glat som muligt. Efter at have taget loftet tørre ud, udføres endnu en slibning og priming, og så er den malet.

Leddene i den dekorative finish

Meget smukke lofter er lavet af polystyren skumplader, men ikke alle kan lægge det uden synlige sømme. Tilstedeværelsen af ​​leddene på loftfladen ødelægger mærkbart udseendet, og derfor vælger man en flise til efterbehandling, man bør være fortrolig med teknologien til forsegling af sømme under installationen. Derudover anbefales det at vælge en speciel flise til at skabe sømløse overflader.

Før afslutningen er loftet omhyggeligt nivelleret og primet, så flisen ligger så fladt som muligt. Det næste trin er overflademærkning; så er hvert stykke finish dækket af lim fra bagsiden og siderne. Side skiver skal spredes meget omhyggeligt for ikke at plette forsiden af ​​flisen. Efter at have fastgjort to tilstødende firkanter i loftet, er sømmen mellem dem lukket med konstruktionstape, som fjernes efter at klæbemidlet er tørret. Hvis du handler forsigtigt og langsomt, vil loftets ledd næppe ses, og derefter ved nærmere undersøgelse.

Små revner og sømme kan elimineres med akrylforsegling eller speciel kitt. Arbejdsblandingen påføres problemområdet, er godt gnides med en gummitrug og overskuddet rengøres med en ren klud.

Brug ikke silikoneforsegling eller maling til forsegling, da sømmerne over tid vil blive endnu mere mærkbare. Ved hjælp af de beskrevne metoder kan du selv forsegle sømmen i loftet og eliminere manglerne i finishen, hvilket gør dit hjem mere behageligt og attraktivt. Held og lykke!


De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Det er alt sammen.


Ved udjævning af loftet skal du overholde særlige teknologier for at opnå et godt resultat. Leveling af loftet er ret kompliceret og.


Hvis du beslutter dig for at opdatere loftet, skal du først lave forberedelsen - fjerne den gamle belægning. Denne finish anbefales helt.

SEAMING KNAPP MELLEM LUKNING PLATTER

Virksomheden "Promalpstroy" gennemfører høj højdeforsegling af boliger og industribygninger. Listen over vores ydelser omfatter forsegling af samlinger mellem gulvpladerne samt forsegling af facadeled, balkoner, vinduer, tag. Virksomheden har specialiseret sig i disse tjenester siden 1999.

Dannelsen af ​​en tætningssøm fra lokalerne forhindrer ikke indtrængen af ​​fugt i bygningskonstruktionerne. Effektiv forsegling af sømene på betonpladerne på bygningens ydre vægge, tilstødende altaner og vinduekonstruktioner udføres udefra. Hvis du vil placere en ordre til gunstige priser for sømmenes tætning mellem pladerne, bedes du kontakte "Promalpstroy" ved at ringe (495) 662-67-85.

Disse typer arbejde udføres ofte i en betydelig højde. Hurtigt, sikkert og effektivt udføres de af specialister inden for højhøjdearbejde. Vores herrer arbejder som promalpas.

Satsen for tætning af sømme mellem plader afhænger af deres implementeringsteknologi. Masters of our company udfører reparationsarbejde i overensstemmelse med de teknologiske krav, brug kun certificerede materialer.

Priser for service til tætning af leddene

Primær forsegling af lejligheder til private kunder

I den tomme sømlagsisolering er topisoleringen dækket af fugemasse

Primær forsegling, når man bestiller en stor mængde arbejde

Primær forsegling af lejligheder ved hjælp af "varm søm" teknologi

Sømens indre hulrum er fyldt med polyurethanskum, en Vilaterm-isolering anbringes på det uhærdede skum, og der påføres et tætningsmiddel på toppen.

Primær forsegling ved hjælp af "varm søm" -teknologi, når man bestiller en stor mængde arbejde

Genforsegling af private kunders lejligheder

På den gamle forsegling af sømmen sættes et lag af nyt fugemasse

Genforsegling, når man bestiller en stor mængde arbejde

Genforsegling af lejligheder med delvis åbning af den gamle søm

Den gamle søm åbnes i problemområder og er fyldt med isolering og derefter dækket med fugemasse på toppen.

Genforsegling med delvis åbning, når man bestiller en stor mængde arbejde

Genforsegling med 100% åbning af den gamle søm

Den gamle søm er helt åbnet og rengjort, isolering sættes i den, tætningsmiddel påføres ovenpå

Genforsegling med 100% åbning af den gamle søm, når man bestiller en stor mængde arbejde

Forsegling af revner i væggene i private kunders lejligheder

Tætning af revner ved siden af ​​vinduerne og revner på facaden af ​​bygningen

Tætning balkoner i lejligheder af private kunder

Balkon tag forsegling

Tætning balkoner i lejligheder af private kunder

Forsegling af balkon sømme

Tætning af vinduer og termoruder

Tætning af gennemskinnelige facader

Minimum ordre værdi

- Arbejdets omfang bestemmes efter en telefonhøring eller afgang af en specialist til objektet. - Arbejdsmængden afhænger af typen af ​​bygning, antallet af værelser i lejligheden, typen af ​​forsegling - i tilfælde af selektiv forsegling fastlægges den endelige pris efter inspektion af genstanden af ​​en specialist eller ved afslutningen af ​​arbejdet - Vi har de nødvendige dokumenter til adgang til taget, vi leverer dem til DES eller TSZH, vi kan få nøglerne fra udgangen til taget selv; - Afgang og inspektion af objektet er gratis, når der bestilles en storforsegling, er betydelige rabatter mulige.

 • Vi har succes med at forsegle bygningernes sømme i Moskva og Moskva.
 • Primær og sekundær forsegling af leddene kan bestilles kontant og kontantløse betalinger.
 • Vi udfører arbejde på tætning af sømme for enkeltpersoner og organisationer.
 • Vi ejer alle de nødvendige dokumenter til arbejdet.
 • Vi har alt det nødvendige udstyr og udstyr.
 • Klar til at gå til webstedet for gratis konsultation og afklaring af ordre detaljer.
 • Afgang af medarbejderen kan bestilles via telefon. (495) 662-67-85 eller via e-mail [email protected]
 • Vi garanterer sikkert arbejde.

FORSEGLING MELLEM CONCRETE PLATES

Arbejdet med beskyttelse af leddene i facadepladerne begynder med en inspektion af huset, valget af teknologi og materialer til tætning af tilstødende paneler. Da tætningen udføres udefra på bygningen, vælges materialer under hensyntagen til arbejdstidens sæson. Forsegling af panelernes samlinger, forsegling af samlingssømmene i vindues- og balkonstrukturer er dannelsen af ​​flerlagsisolering. Det beskytter lokalerne mod indtrængning af fugt og varme lækage, frysepunkter. Dens anordning udføres ved konstruktion (primær forsegling) og under drift af bygningen (sekundær tætning).

Primær opsigelse

Den første fase af forseglingsled er deres forberedelse til opsigelse. Det omfatter fjernelse af støv og smuldrende materiale, imprægnering af leddene med en primer eller primer, hvilket forøger adhæsionen af ​​tætningsmaterialerne. Derefter fyldes hovedvolumenet af leddet med skum. Skummet påføres i et ensartet lag under hensyntagen til dets evne til at ekspandere. Dette er et afgørende skridt i arbejdet, da sømens holdbarhed afhænger af det. Mens skummet ikke er frosset, placeres et Vilaterm varmeisolerende tætningsmateriale oven på det. Top søm er beskyttet ved at forsegle mastik eller facadeforsegling af en anden type.

Efter påfyldning af leddet med isoleringsmaterialer skal interpanelsømmene påføres med en-komponent eller to-komponent tætningsmiddel. En-komponent forsegling fælles materialer er klar til brug, to-komponent fraktionerne blandes før påføring.

Sekundær opsigelse

Denne type arbejde er en reparation af et eksisterende led mellem bygningskonstruktioner. Sekundær opsigelse indebærer fuld eller delvis udskiftning af gamle materialer. Det anbefales at fjerne gamle sømme helt og genlukkes, hvis mere end 30% af den gamle forsegling er ødelagt. Hvis procentdelen af ​​defekte områder er mindre, fjernes en delvis sutur, og leddet forsegles igen. Denne type arbejde udføres også inden for rammerne af de isolerende strukturers varmeisolering - leddene på frontpanelene forsegles ved hjælp af "varm søm" -teknologi.

Overfladeforsegling

Hvis den fælles kitt på blokhuset eller panelbygningen ikke har mistet sine egenskaber, er det nok at dække samlingen med et andet lag forseglingsmateriale. Sådan arbejde skal udføres regelmæssigt - det øger holdbarheden af ​​indlejringsled.

Til overfladeforsegling anvendes forskellige tætningsmidler: akryl, polyurethan, silikone og thiokol. Valg af materiale udføres under hensyntagen til vægmaterialet, graden af ​​deformation af leddene, vejrforholdene, hvor tætningsmidlet vil fungere.

Forsegling af revnerplader

Før du begynder at reparere pladerne, er det nødvendigt at bestemme årsagen til revnen og beregne antallet af forstærkningsnoder for at genoprette dens styrke. Af natur er revner krympning og deformation. Den første er dannet under hærdning af beton og mindre farlig. Udseendet af deformation revner er resultatet af overtrædelser under bygningen af ​​bygningen. Nogle deformationssprækninger, f.eks. Over gulvpladen, kan ikke repareres (beholdning er påkrævet). Longitudinale og diagonale revner er repairable.

Seal revner i pladen

Den første fase af arbejdet er forberedende. Det omfatter at gøre hullerne V-formede, åbne hulrum, rengøre overfladen fra støv og imprægnerer med en primer. Gabet er forstærket med forstærkning. Næste trin er påfyldning af hulrum og revner med cement. Små hulrum elimineres ved at fylde cementpastaen. Det er muligt at forsegle revner ved at injicere en tætningsforbindelse. Forskellige materialer er beregnet til injektion: På basis af mikrocement, epoxy og polyurethanharpikser. Valget af en sammensætning til tætning af revner i hjørnerne af rummet ved injektion afhænger af bredden af ​​spalten i væggen og typen af ​​vægmateriale.

Store revner dannet på facaden reducerer styrken af ​​hele bygningen. Hvis lokal forsegling ikke er i stand til at stoppe processerne i deres dannelse, skal du anvende strammebånd, der omslutter hele huset.

Tætning af slots

Sprækkene dannet ved leddene af bygningskonstruktioner - sammenkrydsningen af ​​balkoner, vinduesdesign, frontpaneler - kræver reparation af tætningen af ​​leddet. Med en betydelig længde af slidser (mere end 30% af længden af ​​leddet) erstattes den gamle forsegling helt. Hvis der er revner af lille længde, er det nok at foretage en punktreparation af sømmen og udskifte den i et lille område. Tætning af søm af overlapning udføres ved hjælp af tørre bygningsblandinger. Pladernes led er rengjort fra resterne af gips og mørtel, primet og forseglet med reparationsforbindelse. For at ringe til specialister til tætning af sømme og revner, ring tlf. (495) 662-67-85.

Arbejder forbundet med forseglingsvægge

Facade reparation

Specialister "Promalpstroya" udfører kosmetiske og kapitalreparationer af facader. Kosmetiske værker omfatter tætning af små revner, tætning af leddene af ydre vægelementer, plastering reparerede dele af ydervægge, malingsfacader. Redecorating vender tilbage til strukturen af ​​æstetisk udseende, genopretter beskyttelsen af ​​ydre vægge mod vejr påvirkning.

Balkonforsegling

Balkoner lider ofte af lækager og har brug for pålidelig forsegling, som skal udføres uden for denne struktur. Vores herrer udfører på en sikker og effektiv måde vandtætning og forsegling af altanen ved hjælp af industriel alpinisme. Eliminering af taglækage kan suppleres med isolering af en loftplade i altan.

Tætningsvinduer

Hvis tætningen af ​​samlingerne mellem vægåbningen og vinduesrammen forstyrres, bliver de til lækage og udkast. Til tætningsledninger er der dannet en flerlags sømme, herunder et monteringsskum, tætningskabel og et lag tætningsmiddel. Fra ydersiden og indersiden af ​​væggen er sømmen dækket af efterbehandling.

Vi fjerner sømmen i loftet

De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Og alt sammen fordi loftlofterne har tendens til at skifte, især når bygningen krymper, såvel som under sæsonbetonede jordbevægelser. At bemærke disse ændringer er meget vanskeligt, men de kan forårsage ødelæggelsen af ​​mørtel, som fyldte leddene, hvilket resulterede i en søm.

Forsegling af led i loftet med mørtel er en midlertidig løsning på problemet. Ofte er sådanne foranstaltninger ikke tilstrækkelige i lang tid. Nogle forsøger at skjule fejlene i loftet ved hjælp af hængende eller nedhængte lofter, men det sker, at højden af ​​rummet ikke tillader det. Desværre kan folk, der ikke har særlige færdigheder, ikke vide, hvordan tætning af leddene i loftet mellem pladerne korrekt. Derfor tilbyder vi en kort vejledning om, hvordan du gør dette.

Hvilke materialer skal du bruge

For virkelig at sikre, og vigtigst af alt, kvalitativt forsegle leddene på loftet mellem pladerne, skal du udføre installation og afslutning af arbejdet med overfladebehandling, nemlig tætning og sammenføjning af loftleddet. Til dette skal du bruge specielle materialer og værktøjer, der passer til disse værker.

Listen over nødvendige materialer og værktøjer, der skal være til rådighed, når man udfører et sådant arbejde:

 • For tætning af dybe sømme skal du vælge en speciel cement NTS. Dens kendetegn er, at den udvider efter tørring.
 • Hvis der er brede sømme, så skal du købe skum, og regelmæssigt skum vil også passe;
 • Sørg for at få en imprægnering, det er bedre at vælge en primer, der har en dyb indtrængning;
 • Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt;
 • serpyanka;
 • Putty af to typer - indledende og efterbehandling til den sidste fase af efterbehandling;
 • Spatel - stort og lille
 • Børste og spray.

Teknologi af arbejdet

Trin 1

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet. Det er meget mere praktisk, da sådanne reparationer er ret besværlige og støvede. Derfor er det bedre at gøre dette i komplekset.

 • Først skal du forberede overfladen. Til dette skal du rense den gamle hvidvask eller rester af vandbaseret maling fra loftet. Dette gøres meget simpelt. Ved sprøjteflaske sprøjtes vand på loftet. Det er nødvendigt at sprøjte hele loftet grundigt, så der ikke er tørre områder tilbage. Lad overfladen sive i vand i 15 minutter.
 • Derefter er det bedre ved at bruge en trowel, fjern laget til gipset. Hvis der er spor af maling, rust og andre materialer på loftet, skal de fjernes med en kemisk opløsning. Du skal også sikre, at overfladen blev opnået uden chipping og huller, da dette kan forstyrre. Arbejde på sømmen skal være særlig forsigtig. De skal broderes, slippe af med den gamle kitt, gips, maling og hvidvask. Det er bedre at rengøre med en smal spatel for at komme ind i alle dele af sømmen.
 • Hvis du manuelt fjerner løsningen, virker det ikke, kan du bruge et slag. Vigtigst, i sidste ende er sømmen U-formet, så bindingen med putten vil blive stærkere.
 • Når sømmen er klar, skal den rengøres af støv. Dette kan gøres med en børste. Og det skal også blive vådt med vand.

Trin 2

Når forberedelsen af ​​loftet er afsluttet, skal du undersøge det og bestemme, hvordan du fjerner leddene i loftet, det vil sige hvilken metode du skal bruge. Hvis sømbredden er mere end 3 cm, og udsparingen ikke er så stor, kan en sådan søm forsegles med almindeligt polyurethanskum.

 • Til at begynde med skal du let fugte sømmen med en væske, der nødvendigvis er ren, og derefter kan skum og spray appliceres. Det tager et par timer at vente, før skummet udvides og hærder.
 • Efter tørring er det nødvendigt at omhyggeligt afskære overskydende skum. Det er bedre at skære med en brevpapirkniv, fordi den har et tyndere blad og skæret vil se mere præcist ud. Det er nødvendigt at sikre, at en lille rille i form af en trekant forbliver i stedet for udskæringen. Men denne uddybning bør ikke være mere end 0,5 cm. Hvis sømmen i loftet er dybt nok, men ikke så bredt, er det bedre at styrke det med skum, og skummet polyethylen vil gøre.
 • Før dette skal sømmen omhyggeligt behandles med en primer og tørres. Dette er vigtigt, fordi hvis du lægger materialet på en våd overflade, vil den ikke holde fast og vil snart falde af. Det er muligt at fastgøre tætningsmidlet med et tætningsmiddel, skal du sørge for at vælge fugtighedsbestandigt. Husk at overfladen skal tørres. En tætning er anbragt i pladenes søm, og så forsegles sømmen udefra med en cementopløsning. Ved leddene bør der være en lille depression såvel som i det første tilfælde. Derefter må sementet tørre grundigt.

Trin 3

 • I fordybningen, som påføres det hærde skum eller cementmørtel lag af kittet, som nævnt tidligere, er det bedre at vælge en latex kitt. Det er nødvendigt at forsigtigt rette morteren med overfladen af ​​pladen. Sagen er ikke let, så du skal arbejde hårdt. Det er vigtigt, at der ikke er uregelmæssigheder, da loftet ellers vil være ujævnt.
 • Påfør kittet bedre med store og smalle spatler. Påfør en tilstrækkelig mængde af opløsningen til en stor og spred den på sømmen med en smal. Glem ikke at styrke og glatte løsningen inde i hele sømmen. Pas på, at der ikke er tom plads tilbage i sømme, fordi løsningen kan falde fra hinanden og falde ud.
 • Brug derefter en bred trowel til at glatte overfladen og fjerne overskydende kittet.

4 etape

 • Sømene får lov at tørre i 15-20 timer. Og først efter det er du nødt til at fortsætte med at genindsætte.
 • På sømene og området nær sømmen påføres det første lag af kitt. På toppen af ​​laget skal du limse serpyanka eller specialnet. Det er nødvendigt at klæbe og gøre en indsats for at trykke masken i lagene af kitt. Dette gøres for at styrke overfladen, så der er større risiko for, at kittet ikke falder over tid. Laget af kitt og masker skal forsigtigt stryges for at slippe af med uregelmæssigheder.
 • Derefter må overfladen tørre. Så snart kittet tørrer, skal du gennemgå det med et sandpapir eller et specialnet. Dette gøres for at slippe af med ujævnheder og uregelmæssigheder. Ved slibning af loftets overflade skal du bruge et bandage på ansigtet og specielle briller, da dette er et meget støvet job. Og støv fra kitt er meget skadeligt for menneskets åndedrætsorganer.
 • Efter at overfladen er renset, er det nødvendigt at anvende et andet lag af kittet, men allerede på hele loftets areal. Princippet om anvendelse er det samme. Brug et lag i loftet og niveauet ved hjælp af en stor spatel. Efter tørring på overfladen skal du gå med sandpapir.
 • Så kommer det sidste stadium - anvendelsen af ​​det sidste lag af kittet. Det anvendes såvel som foreløbigt. Først efter tørring skal det være proshkurit specielt fint kornet net for ikke at ridse og beskadige overfladen. Herefter kan loftet males eller limes til det tapet.

konklusion

Takket være denne teknologi ser loftet glat og smukt ud, og sømmen er helt usynlige. Det vigtigste er at observere sekvensen nøje og være forsigtig, fordi taket kan falde sammen, og sømmen vises igen.

Det er vigtigt at huske, at denne metode til tætning af leddene ikke er egnet til nybyggede huse. Siden i de første år af drift vil huset skrumpe, og derfor vil loftet blive ændret lidt, og sømene vil blive manifesteret uafhængigt af dig og reparere. Derfor, for sådanne lejligheder mere passende spænding eller hængende loft. Efter en tid vil det være muligt at tænke på, hvordan man kan sætte loftet på denne teknologi.

Hvis du ikke har særlige færdigheder eller ikke er sikker på, at du vil kunne gentage processen nøjagtigt, er det bedre ikke at tage risici og vende sig til specialister. Da loftets udseende er meget vigtigt, og det vil være en skam, hvis dit arbejde går ned, og loftet vil se endnu værre ud end før reparationen. Risiker ikke deres egne midler og loftets udseende.