Sømmen mellem pladerne på loftet: hvordan man lukker op

Russere, der bor i panelhuse, ved, at der er en søm på loftet mellem betonbundsplader. Han indretter ikke blot værelset, men overtræder også selve loftets integritet. En sådan søm kan forekomme, efter at reparationen allerede er sket på grund af pladens forskydning under krympningen af ​​hele boligbygningen eller forskydningen af ​​jorden, som huset er bygget på.

For at undgå dette problem løses mange på installationen af ​​suspenderede eller nedhængte lofter. Men denne metode fjerner ikke sømmen, men gemmer den kun. Erfarne byggere foreslår: der er en løsning! Loftfladen mellem pladerne kan forsegles uafhængigt uden hjælp til specialister. For at gøre dette skal du vælge de rigtige materialer, værktøjer og handle i overensstemmelse med instruktionerne i denne artikel.

Materialer til tætning af sømme mellem pladerne

Eksperter har eksperimentelt bestemt hvilke materialer der bedst passer til en sådan procedure. For at gøre fliseleddet på loftet usynligt og fastholdt og ikke give ind i effekten af ​​krympning, er det nødvendigt at købe det i hardwareforretningen:

 • akrylforseglingsmiddel eller skum (alternativt bugsering, bygningsgips);
 • udjævningsblanding (det kan være cementmørtelmærke NTS, da det har bindingsegenskaber og udvides efter størkning);
 • forstærkningsnet
 • latex kittet (begynder til færdigfyldning og efterbehandling for at fuldføre det);
 • primer eller speciel imprægnering (har fortrinsvis egenskaberne ved dyb penetration).

Navngivne materialer, hvis de anvendes korrekt, hjælper dig med at skjule sømmen mellem pladerne og for at undgå den efterfølgende deformation under bygningskrympning.

Værktøj til at forsegle sømmen på loftet mellem pladerne

For at forsegle sømmen i loftet skal du bruge disse værktøjer:

 • to spatler - med et smalt og bredt blad (sørg for at være opmærksom på bladets fleksibilitet og elasticitet);
 • en boremaskine eller perforator med en speciel dyse (det skal udvide den gamle søm mellem pladerne);
 • pistol til brug af fugemasse
 • sandpapir eller slibeklud (skal være finkornet).

Værktøjer skal udarbejdes på forhånd, så de altid er ved hånden, og de behøver ikke at se travlt i processen med at gennemføre forseglingen.

Trin-for-trin instruktion: Luk sømmen på loftet mellem pladerne

Fremgangsmåden til forsegling af sømmen på loftet, som blev dannet mellem betonplader, består af tre hovedfaser (de har også deres egne underklausuler):

 1. fremstilling:
  • et lag med gammelt lag (hvidvask, maling, kitt) fjernes fra loftet;
  • udvid sømmen med en perforator (boremaskine) med en speciel dyse (ligner en skovl);
  • rengør den fra tør cementmørtelstøbning med en smal spatel;
  • støv og små fragmenter fjernes fra den ekspanderede søm;
  • rigeligt og grundigt primet
  • lad tørre primeren.
 2. vigtigste:
  • Fortsæt med at forsegle kløften - fyld hulrummet med bygningsskum (du kan søge om denne færdige tætningsmiddel, slæbebånd, imprægneret med kitt eller gips, fortyndet til en sukkerrørtykkelse);
  • efter at skummet tørrer, fjernes overskudene udragende over overfladen;
  • stop den faste søm med en foreløbig stop med en spatel med et bredt blad (dette skal ske med særlig omhu for at fylde alle hulrum);
  • jorden igen.
 3. finish:
  • læg et lag af efterbehandling kittet (for dette har du brug for en bred trowel);
  • Lad i flere timer tørre helt (helst om natten);
  • behandlet med fintkornet sandpapir for at fjerne alt grovhed og ujævnheder.

Sømlederne kan styrkes yderligere med et forstærkningsnet. Dette skal ske inden starten af ​​hovedfasen:

 • Påfør et tykt lag af kitt på kanterne;
 • tryk masken ind i den, så kittet helt dækker det;
 • lad tørre helt;
 • rengør leddene med fint sandpapir;
 • Fortsæt til hovedstadiet af arbejdet.

Sømmen, der behandles og forsegles på denne måde, vil holde på i lang tid og fast. Efter denne procedure påføres hvidvask, maling eller limplader.

Ekspert Tips

Her kan du fremhæve følgende:

 • Lim til keramiske fliser kan også bruges som fyldstof;
 • hvis sømmen mellem pladerne på loftet er lille (smal og lavvandede), er det tilrådeligt at lukke det op med almindelig byggekande;
 • mellem stadierne i hele processen, hvor der anvendes flydende byggematerialer, er obligatorisk tørring nødvendig, indtil sammensætningen er helt tør (dette kan tage fra 12 timer til en dag);
 • Når højdeforskellen mellem pladerne på loftet (mindst 1 cm) skal overfladen udjævnes med gips på basis af gips (denne operation udføres på forstærkningsnetet, hvilket vil skjule forskellen mellem pladens niveauer).

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Vi fjerner sømmen i loftet

De sømme, der dannes mellem pladerne på loftet, er blandt de mest problematiske, fordi de er meget vanskelige at skjule eller lukke op. Og alt sammen fordi loftlofterne har tendens til at skifte, især når bygningen krymper, såvel som under sæsonbetonede jordbevægelser. At bemærke disse ændringer er meget vanskeligt, men de kan forårsage ødelæggelsen af ​​mørtel, som fyldte leddene, hvilket resulterede i en søm.

Forsegling af led i loftet med mørtel er en midlertidig løsning på problemet. Ofte er sådanne foranstaltninger ikke tilstrækkelige i lang tid. Nogle forsøger at skjule fejlene i loftet ved hjælp af hængende eller nedhængte lofter, men det sker, at højden af ​​rummet ikke tillader det. Desværre kan folk, der ikke har særlige færdigheder, ikke vide, hvordan tætning af leddene i loftet mellem pladerne korrekt. Derfor tilbyder vi en kort vejledning om, hvordan du gør dette.

Hvilke materialer skal du bruge

For virkelig at sikre, og vigtigst af alt, kvalitativt forsegle leddene på loftet mellem pladerne, skal du udføre installation og afslutning af arbejdet med overfladebehandling, nemlig tætning og sammenføjning af loftleddet. Til dette skal du bruge specielle materialer og værktøjer, der passer til disse værker.

Listen over nødvendige materialer og værktøjer, der skal være til rådighed, når man udfører et sådant arbejde:

 • For tætning af dybe sømme skal du vælge en speciel cement NTS. Dens kendetegn er, at den udvider efter tørring.
 • Hvis der er brede sømme, så skal du købe skum, og regelmæssigt skum vil også passe;
 • Sørg for at få en imprægnering, det er bedre at vælge en primer, der har en dyb indtrængning;
 • Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt;
 • serpyanka;
 • Putty af to typer - indledende og efterbehandling til den sidste fase af efterbehandling;
 • Spatel - stort og lille
 • Børste og spray.

Teknologi af arbejdet

Trin 1

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet. Det er meget mere praktisk, da sådanne reparationer er ret besværlige og støvede. Derfor er det bedre at gøre dette i komplekset.

 • Først skal du forberede overfladen. Til dette skal du rense den gamle hvidvask eller rester af vandbaseret maling fra loftet. Dette gøres meget simpelt. Ved sprøjteflaske sprøjtes vand på loftet. Det er nødvendigt at sprøjte hele loftet grundigt, så der ikke er tørre områder tilbage. Lad overfladen sive i vand i 15 minutter.
 • Derefter er det bedre ved at bruge en trowel, fjern laget til gipset. Hvis der er spor af maling, rust og andre materialer på loftet, skal de fjernes med en kemisk opløsning. Du skal også sikre, at overfladen blev opnået uden chipping og huller, da dette kan forstyrre. Arbejde på sømmen skal være særlig forsigtig. De skal broderes, slippe af med den gamle kitt, gips, maling og hvidvask. Det er bedre at rengøre med en smal spatel for at komme ind i alle dele af sømmen.
 • Hvis du manuelt fjerner løsningen, virker det ikke, kan du bruge et slag. Vigtigst, i sidste ende er sømmen U-formet, så bindingen med putten vil blive stærkere.
 • Når sømmen er klar, skal den rengøres af støv. Dette kan gøres med en børste. Og det skal også blive vådt med vand.

Trin 2

Når forberedelsen af ​​loftet er afsluttet, skal du undersøge det og bestemme, hvordan du fjerner leddene i loftet, det vil sige hvilken metode du skal bruge. Hvis sømbredden er mere end 3 cm, og udsparingen ikke er så stor, kan en sådan søm forsegles med almindeligt polyurethanskum.

 • Til at begynde med skal du let fugte sømmen med en væske, der nødvendigvis er ren, og derefter kan skum og spray appliceres. Det tager et par timer at vente, før skummet udvides og hærder.
 • Efter tørring er det nødvendigt at omhyggeligt afskære overskydende skum. Det er bedre at skære med en brevpapirkniv, fordi den har et tyndere blad og skæret vil se mere præcist ud. Det er nødvendigt at sikre, at en lille rille i form af en trekant forbliver i stedet for udskæringen. Men denne uddybning bør ikke være mere end 0,5 cm. Hvis sømmen i loftet er dybt nok, men ikke så bredt, er det bedre at styrke det med skum, og skummet polyethylen vil gøre.
 • Før dette skal sømmen omhyggeligt behandles med en primer og tørres. Dette er vigtigt, fordi hvis du lægger materialet på en våd overflade, vil den ikke holde fast og vil snart falde af. Det er muligt at fastgøre tætningsmidlet med et tætningsmiddel, skal du sørge for at vælge fugtighedsbestandigt. Husk at overfladen skal tørres. En tætning er anbragt i pladenes søm, og så forsegles sømmen udefra med en cementopløsning. Ved leddene bør der være en lille depression såvel som i det første tilfælde. Derefter må sementet tørre grundigt.

Trin 3

 • I fordybningen, som påføres det hærde skum eller cementmørtel lag af kittet, som nævnt tidligere, er det bedre at vælge en latex kitt. Det er nødvendigt at forsigtigt rette morteren med overfladen af ​​pladen. Sagen er ikke let, så du skal arbejde hårdt. Det er vigtigt, at der ikke er uregelmæssigheder, da loftet ellers vil være ujævnt.
 • Påfør kittet bedre med store og smalle spatler. Påfør en tilstrækkelig mængde af opløsningen til en stor og spred den på sømmen med en smal. Glem ikke at styrke og glatte løsningen inde i hele sømmen. Pas på, at der ikke er tom plads tilbage i sømme, fordi løsningen kan falde fra hinanden og falde ud.
 • Brug derefter en bred trowel til at glatte overfladen og fjerne overskydende kittet.

4 etape

 • Sømene får lov at tørre i 15-20 timer. Og først efter det er du nødt til at fortsætte med at genindsætte.
 • På sømene og området nær sømmen påføres det første lag af kitt. På toppen af ​​laget skal du limse serpyanka eller specialnet. Det er nødvendigt at klæbe og gøre en indsats for at trykke masken i lagene af kitt. Dette gøres for at styrke overfladen, så der er større risiko for, at kittet ikke falder over tid. Laget af kitt og masker skal forsigtigt stryges for at slippe af med uregelmæssigheder.
 • Derefter må overfladen tørre. Så snart kittet tørrer, skal du gennemgå det med et sandpapir eller et specialnet. Dette gøres for at slippe af med ujævnheder og uregelmæssigheder. Ved slibning af loftets overflade skal du bruge et bandage på ansigtet og specielle briller, da dette er et meget støvet job. Og støv fra kitt er meget skadeligt for menneskets åndedrætsorganer.
 • Efter at overfladen er renset, er det nødvendigt at anvende et andet lag af kittet, men allerede på hele loftets areal. Princippet om anvendelse er det samme. Brug et lag i loftet og niveauet ved hjælp af en stor spatel. Efter tørring på overfladen skal du gå med sandpapir.
 • Så kommer det sidste stadium - anvendelsen af ​​det sidste lag af kittet. Det anvendes såvel som foreløbigt. Først efter tørring skal det være proshkurit specielt fint kornet net for ikke at ridse og beskadige overfladen. Herefter kan loftet males eller limes til det tapet.

konklusion

Takket være denne teknologi ser loftet glat og smukt ud, og sømmen er helt usynlige. Det vigtigste er at observere sekvensen nøje og være forsigtig, fordi taket kan falde sammen, og sømmen vises igen.

Det er vigtigt at huske, at denne metode til tætning af leddene ikke er egnet til nybyggede huse. Siden i de første år af drift vil huset skrumpe, og derfor vil loftet blive ændret lidt, og sømene vil blive manifesteret uafhængigt af dig og reparere. Derfor, for sådanne lejligheder mere passende spænding eller hængende loft. Efter en tid vil det være muligt at tænke på, hvordan man kan sætte loftet på denne teknologi.

Hvis du ikke har særlige færdigheder eller ikke er sikker på, at du vil kunne gentage processen nøjagtigt, er det bedre ikke at tage risici og vende sig til specialister. Da loftets udseende er meget vigtigt, og det vil være en skam, hvis dit arbejde går ned, og loftet vil se endnu værre ud end før reparationen. Risiker ikke deres egne midler og loftets udseende.

Teknologi hvordan man forsegler sømene mellem gulvpladerne

Sømene mellem gulvpladerne er blandt de vanskelige at forsegle loftfejlene. Dette sker, fordi pladerne er forskudt med hinanden, når krympning af bygningen, og når den sæsonmæssige forskydning af jorden. Sommetider dette skift er umærkelig for øjet, der forårsager den fuldstændige ødelæggelse af løsningen, fylde fugerne, og sømmen vises igen. Forsegling af de sædvanlige løsninger hjælper kun et stykke tid. Mange løse dette problem ved hjælp af falske lofter af gipsplader eller nedhængte lofter, men hvis rummet højden ikke er muligt at udføre den nødvendige efterbehandling tætning fuger mellem gulvplader på loftet.

Nødvendige materialer

For at effektivt og pålideligt kit sømmene mellem gulv plader, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde til samling og fælles forsegling, samt at opnå de nødvendige materialer med specifikke egenskaber og egnet til dette formål:

 • Til dybe led er cement NTS nødvendigt, en funktion der er ekspansion under hærdning, hvilket gør det muligt at fylde tæt dyb ledd og ledd tæt;
 • For en bred søm overlapning er det nødvendigt at anvende tætningsmaterialer lavet af polyethylenskum eller polystyren eller polyurethanskum;
 • Deep penetration primer;
 • Putty med resterende elasticitet, for eksempel latex;
 • Serpyanka bredde på mindst 20 cm;
 • Ceiling putty, indledende og efterbehandling;

Værktøj: Smalle og brede spatler, børste og spray.

Arbejdskørselsteknologi

 1. Overlap sømme er normalt begravet på samme tid at reparere loftet, så det er mere bekvemt at gøre forberedelser i komplekset. Fra loftet fjernet gamle belægning: kalk eller en vandbaseret maling fra en spray fugtet med vand, fik lov at henstå i 10-15 minutter og fjerne en bred spatel til gips. Hvis loftet er dækket med et tykt lag af fyldstof, er det renset kun på de steder, hvor det har dårlig adhæsion. Hvis der er spor af rust på loftet - fjernes de med specielle forbindelser. Samlingerne mellem plader brodere: Fjern gammelt kit og gips kommer løs i leddene. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et slag. Efter behandlingen skal sømmen har en U-formet eller udvides lidt indad dannelse at belægge bedre holdes. Fra den resulterende søm fjernet støv fejer sin pensel og gnidning med en våd svamp.

Lavet på en sådan måde loft ser helt glat, uden ødelæggelse fuger, og de resulterende mikro-revner på grund af plasticitet kit er usynlige. Men denne metode er ikke acceptabelt for lejligheder i nye bygninger - et hus inden for tre til fire år giver bundfald og plade vil uundgåeligt flytte. Derfor, for nye boliger er bedre at bruge andre typer af efterbehandling loftet, for eksempel, nedhængt loft.

Hvordan og hvad skal man forsegle sømmen mellem pladerne på loftet?

Det er næsten umuligt at forsikre sig mod udseende af loftled, fordi de er forårsaget af sæsonbetonede jordbevægelser, udkast til huset og andre fænomener. Sådanne fejl kan forårsage alvorlige problemer, og for at undgå dem skal du vide, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne. Ved første øjekast synes denne procedure simpel, men for at opnå det ønskede resultat skal du kende alle nyanser af implementeringen, overholde anbefalingerne, grundigt og langsomt henvende sig til arbejdet.

Figur 1: Interfacial defekt.

Nødvendige tilbehør

Højkomponering af leddene er umulig uden materialer og redskaber til at klare loftets ledd. For det kommende arbejde vil det kræve:

 • Grid-serpyanka.
 • Polyuretanskum eller akrylforsegling.
 • Latex kittet.
 • Levelleringsforbindelse.
 • Særlig imprægnering eller primer.

Brugen af ​​disse materialer giver dig mulighed for sikkert at lukke og skjule hulrummet. Fra værktøjerne skal du bruge:

 • Punch eller bore med en speciel dyse.
 • Flere brede og smalle spatler.
 • Sandpapir.
 • Pistol til fugemasse.

Efter at have besluttet hvad der skal dække sømmen mellem pladerne på loftet og hvilke værktøjer du har brug for, skal du købe dem i en specialbutik på forhånd.

OBS: Når du vælger, glem ikke at være opmærksom på deres kvalitet, læs omhyggeligt vejledningen.

Forberedende arbejde

Før du tætter sømmen mellem pladerne på loftet, rydder du på hele overfladen og fjerner færdigmaterialet (hvidvask, maling, gips) helt. For at fremskynde og forenkle processen, vådt efterbehandlingsmaterialet i loftet med vand fra en sprøjteflaske eller behandle overfladen med en våd rulle og lad den sidde i ca. 15 minutter, så materialet er godt mættet med fugt. En spatel bruges til at fjerne belægningen, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne våd gips eller hvidvask, hvilket reducerer mængden af ​​støv betydeligt.

Figur 2 Fjernelse af støv og partikler af beton.

Kun at slippe af med den eksisterende dækning, du kan fuldt ud vurdere mængden af ​​arbejde i forvejen. Normalt er der op til tre sting i et rum, og alle skal repareres korrekt, da hvis kun en søm repareres, vil de andre efter et stykke blive ubrugelige, og proceduren skal gentages igen.

Oftest er de eksisterende sømme dårligt forseglede, ujævn, og den gamle løsning skal fjernes. Til disse formål, egnet stans, hvilket giver ret hurtigt at klare denne opgave. Sømmen er helt rengjort og begravet omkring 5 centimeter, og så fjerner man med en børste eller en metalbørste betonpartikler og støv.

Overfladebehandling

Efter at have afsluttet det forberedende arbejde, behandle sømmen med flere lag imprægnering eller primer. Efter påføring af hvert lag skal du vente, indtil det tørrer, og kun derefter anvende en ny.

OBS: Takket være denne behandling vil mørtelen i sømmen blive stærkere, mere pålidelig, det vil ikke danne en svamp, skimmel, og koblingen med reparationsforbindelsen, der påføres senere, vil stige.

Tætning af små sømme

Hvis sømmen er smal, men dyb, påføres en fugemasse på den ene side af polyethylenisoleringen og strammes tæt ind med en spatel i den tidligere fremstillede led. Derefter forsegles overfladen med en særlig opløsning og pudset.

Efter at have ventet på, at opløsningen tørrer, påføres sømmen en elastik med en spatel. Det er ønskeligt at bruge et bredt og smalt instrument på samme tid - den første løsning trækkes, og den anden er påført sømmen, hvorefter materialet komprimeres og udjævnes. Hvis der er overskydende kittet, fjernes de straks.

Figur 3 Tæt fugen på loftet.

Det tager cirka 2 dage at kvalitativt hærde opløsningen, hvorefter man kan starte forstærkning. Påfør et lille lag af kitt på sømmen og den tilstødende del af loftet, fastgør serpyanka-nettet på det og tryk det ind i løsningen. Overskydende materiale fjernes med en spatel. Når opløsningen er helt tør, med en rulle, påføres to lag primer på hele loftet, så sammensætningen får lov til at tørre ud og fortsætte til næste trin - overfladegips.

To lag gips anbringes i loftet. Efter påføring af den primære gips og dens tørring overlejres den på det primære, sidste lag. Det anbefales at bruge en bred trowel, der er praktisk til foring og udjævning af gips. Efter at have ventet på at tørre, skal du anvende en hvidvask, male eller lim den på overfladen.

Tætningshulrum

Der er tilfælde, hvor det er hensigten at lukke den sædvanlige lille søm mellem pladerne på loftet efter rengøring, viser det sig, at det faktisk ikke er et smalt hul, men et stort hulrum er dannet på grund af en defekt i gulvpladen. Den første ting at gøre er at fjerne alt affald fra hullet med en smal børste. Der er to måder at håndtere dette problem på.

Figur 4 Fjernelse af hulrummet.

 1. På hulrummet ryddet af skrald er der lagt to lag af en primer. I dette tilfælde anvendes det andet lag kun efter at den første er helt tørret.
 2. Hullet er fyldt med skum og venter på, at det tørrer, og overskydningen fjernes.
 3. Et hul op til 5 centimeter dybt laves i det tørrede skum.
 4. Klippet er fyldt med cement, nivelleret og giver tid til at tørre.
 5. Hele overfladen nær hullet er anbragt, så serpyanka net presses ind, overskydende mørtel fjernes med en spatel, overfladen er nivelleret.

Efter at have klare eliminering af hullet, fortsæt til afslutning af loftet, svarende til det, der gives ved tætning af leddene.

 1. Vi tager et stort stykke krydsfiner eller laminat, ca. 10 centimeter større end diameteren af ​​hullet.
 2. Vi fastgør et trådgitter i hulrummet med en opløsning eller et tætningsmiddel, der tjener som en slags forstærkning.
 3. Påfør plywoodopløsningen (ikke for tyk, homogen).
 4. Krydsfinerplader med en opløsning påført den, presset til hulrummet og forsøger at sikre, at materialet fuldstændigt fylder rummet.

OBS: For ikke at holde krydsfiner og vente på at løsningen er helt fast, anbefales det at bruge en understøtning, for eksempel en tykk håndliste.

Når opløsningen er tør, fortsæt til afslutningen af ​​hele loftet.

Sømmene mellem loftet og væggen

Et ret almindeligt problem er udseendet af en søm mellem loftet og væggen, hvilket er en alvorlig defekt og forstyrrer pålidelig afslutning af rummet. For at kvalitativt forsegle sømmen mellem pladerne i loftet, kan du bruge:

 • Syntetisk kit.
 • Med skum.
 • Fugtbestandig kit.
 • Gipsmørtel.

Som erfaringerne med anvendelse viser, er det mest praktiske et samlingsskum, der kan udvide ved tørring og fylder hele hulrummet.

Figur 5 Tæt fugen mellem loftet og væggen.

Eksterne faktorer

Hvis lejligheden er placeret på øverste etage og du har en søm, kan det være en fejl i bygningen af ​​dårlig kvalitet, og inden du fortsætter med at fjerne sømmen, skal du omhyggeligt inspicere taget. Når alt kommer til alt, vil forseglingen af ​​indre hulrum ikke slippe af med dryp, svamp, skimmel, fugt, hvis taget lækker og du spilder din tid, penge og penge på reparationer.

Kontroller forsigtigt taget og sørg for, at det virker, fortsæt til tætningen af ​​leddene.

OBS: Hvis tagdækslet er brudt, skal du først fjerne de eksisterende fejl, og kun derefter fortsætte med at fjerne de indre led.

 1. Polyuretanskum kan udskiftes med keramiklim, velprøvet til tætning af dybe sømme.
 2. Små revner og sømme fjernes godt med akrylforsegling. Dens silikone modstykke anbefales ikke, da den er dårligt malet og gradvist bliver gul.
 3. En effektiv udskiftning af serpyankanettet er gasbind eller bandage. Du kan også bruge en normal bomuldsklud, dampet og fugtet med vand.
 4. For ikke at beskadige de elektriske ledninger under reparationen skal du bestemme placeringen på forhånd.

OBS: processen med at forsegle sømmen mellem pladerne er ganske enkel, hvilket endog en begynder kan klare, og loftet er fyldt med gips. Proceduren er ret kompliceret, har sine egne egenskaber og nuancer, og det er bedre at overlade dette arbejde til en erfaren specialist.

konklusion

Forsegling af leddene mellem pladerne sker i flere faser, og hver af dem skal behandles omhyggeligt. Forberedelse og behandling af hulrummet består i at rengøre den og påføre flere lag imprægnering eller primer. Kun klare disse procedurer, gå til hovedarbejdet. Fjernelsen af ​​sømme varierer lidt afhængigt af deres størrelse og placering.

Hvis du bor i en lejlighed på øverste etage, skal du sørge for tagets integritet, før du starter arbejdet, ellers vil alle anstrengelser blive spildt. Efter at have håndteret kittet, skal du fuldstændigt putte loftet og derefter anvende en hvidvask, male eller tapet på den. På trods af den tilsyneladende kompleksitet er det slet ikke svært at opnå sømme af høj kvalitet, og selv en begynder kan håndtere proceduren.

Sømmen mellem pladerne på loftet: hvordan man lukker op

Russere, der bor i panelhuse, ved, at der er en søm på loftet mellem betonbundsplader. Han indretter ikke blot værelset, men overtræder også selve loftets integritet. En sådan søm kan forekomme, efter at reparationen allerede er sket på grund af pladens forskydning under krympningen af ​​hele boligbygningen eller forskydningen af ​​jorden, som huset er bygget på.

For at undgå dette problem løses mange på installationen af ​​suspenderede eller nedhængte lofter. Men denne metode fjerner ikke sømmen, men gemmer den kun. Erfarne byggere foreslår: der er en løsning! Loftfladen mellem pladerne kan forsegles uafhængigt uden hjælp til specialister. For at gøre dette skal du vælge de rigtige materialer, værktøjer og handle i overensstemmelse med instruktionerne i denne artikel.

Materialer til tætning af sømme mellem pladerne

Eksperter har eksperimentelt bestemt hvilke materialer der bedst passer til en sådan procedure. For at gøre fliseleddet på loftet usynligt og fastholdt og ikke give ind i effekten af ​​krympning, er det nødvendigt at købe det i hardwareforretningen:

 • akrylforseglingsmiddel eller skum (alternativt bugsering, bygningsgips);
 • udjævningsblanding (det kan være cementmørtelmærke NTS, da det har bindingsegenskaber og udvides efter størkning);
 • forstærkningsnet
 • latex kittet (begynder til færdigfyldning og efterbehandling for at fuldføre det);
 • primer eller speciel imprægnering (har fortrinsvis egenskaberne ved dyb penetration).

Navngivne materialer, hvis de anvendes korrekt, hjælper dig med at skjule sømmen mellem pladerne og for at undgå den efterfølgende deformation under bygningskrympning.

Værktøj til at forsegle sømmen på loftet mellem pladerne

For at forsegle sømmen i loftet skal du bruge disse værktøjer:

 • to spatler - med et smalt og bredt blad (sørg for at være opmærksom på bladets fleksibilitet og elasticitet);
 • en boremaskine eller perforator med en speciel dyse (det skal udvide den gamle søm mellem pladerne);
 • pistol til brug af fugemasse
 • sandpapir eller slibeklud (skal være finkornet).

Værktøjer skal udarbejdes på forhånd, så de altid er ved hånden, og de behøver ikke at se travlt i processen med at gennemføre forseglingen.

Trin-for-trin instruktion: Luk sømmen på loftet mellem pladerne

Fremgangsmåden til forsegling af sømmen på loftet, som blev dannet mellem betonplader, består af tre hovedfaser (de har også deres egne underklausuler):

 1. fremstilling:
  • et lag med gammelt lag (hvidvask, maling, kitt) fjernes fra loftet;
  • udvid sømmen med en perforator (boremaskine) med en speciel dyse (ligner en skovl);
  • rengør den fra tør cementmørtelstøbning med en smal spatel;
  • støv og små fragmenter fjernes fra den ekspanderede søm;
  • rigeligt og grundigt primet
  • lad tørre primeren.
 2. vigtigste:
  • Fortsæt med at forsegle kløften - fyld hulrummet med bygningsskum (du kan søge om denne færdige tætningsmiddel, slæbebånd, imprægneret med kitt eller gips, fortyndet til en sukkerrørtykkelse);
  • efter at skummet tørrer, fjernes overskudene udragende over overfladen;
  • stop den faste søm med en foreløbig stop med en spatel med et bredt blad (dette skal ske med særlig omhu for at fylde alle hulrum);
  • jorden igen.
 3. finish:
  • læg et lag af efterbehandling kittet (for dette har du brug for en bred trowel);
  • Lad i flere timer tørre helt (helst om natten);
  • behandlet med fintkornet sandpapir for at fjerne alt grovhed og ujævnheder.

Sømlederne kan styrkes yderligere med et forstærkningsnet. Dette skal ske inden starten af ​​hovedfasen:

 • Påfør et tykt lag af kitt på kanterne;
 • tryk masken ind i den, så kittet helt dækker det;
 • lad tørre helt;
 • rengør leddene med fint sandpapir;
 • Fortsæt til hovedstadiet af arbejdet.

Sømmen, der behandles og forsegles på denne måde, vil holde på i lang tid og fast. Efter denne procedure påføres hvidvask, maling eller limplader.

Ekspert Tips

Her kan du fremhæve følgende:

 • Lim til keramiske fliser kan også bruges som fyldstof;
 • hvis sømmen mellem pladerne på loftet er lille (smal og lavvandede), er det tilrådeligt at lukke det op med almindelig byggekande;
 • mellem stadierne i hele processen, hvor der anvendes flydende byggematerialer, er obligatorisk tørring nødvendig, indtil sammensætningen er helt tør (dette kan tage fra 12 timer til en dag);
 • Når højdeforskellen mellem pladerne på loftet (mindst 1 cm) skal overfladen udjævnes med gips på basis af gips (denne operation udføres på forstærkningsnetet, hvilket vil skjule forskellen mellem pladens niveauer).

Sådan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne: materialer og arbejdssekvens

Spørgsmålet om, hvordan tætning af leddene på loftet mellem pladerne bliver relevant under den naturlige krympning af huset: Over tid ændrer denne proces uundgåeligt betonggulvets position, hvilket igen fører til revner, chipping og huller.

Forberedelse af værktøjer og materialer

Det kræver ikke betydelige finansielle investeringer, normalt findes alt i hjemmearbejdet:

 • sprøjtepistolen vil være nødvendig for at fugte, blødgøre og hurtigt fjerne den gamle kitt;
 • konstruktion kniv til arbejde med tørret skum;
 • spatel;
 • cement primer vil give bedre materiale vedhæftning;
 • start og færdigbehandling kittet;
 • børste til arbejde med en primer
 • metalbørster til rengøring af huller;
 • polyurethanskum, hvis huller er bredere end 2 cm.

Der kan være brug for et forstærkningsmaske, dets bredde bestemmes i overensstemmelse med den fremtidige svejses dimensioner. Størrelsen skal være sådan, at materialet stikker 5 mm uden for arbejdsområdet fra alle sider.

Valg af kit

Byggematerialebranchen tilbyder et bredt udvalg af blandinger, der giver mulighed for hurtigt og med minimal investering at dække leddene mellem pladerne i loftet. Særligt bemærkelsesværdige er sammensætninger, der tillader at genoprette overfladen i værelser med vanskelige driftsforhold.

Gipsfyldere er mest almindelige i dette segment - de indstilles hurtigt, ikke forårsage vanskeligheder under applikationen. De kan bruges i rum, hvor et mikroklima har udviklet sig med et højt fugtindhold, mens gipsblandinger ikke flager eller smuldrer.

Tæt sømmen på hyldepinden

Polymermaterialer danner almindeligvis basis for efterbehandling, men oftere bliver de brugt til at forsegle leddene i loftet mellem pladerne. Denne løsning tiltrækker fra økonomiens synspunkt: Blandingen giver dig mulighed for at fylde kløften og samtidig forberede loftet til yderligere efterbehandling. Ved anvendelse af polymerformuleringer skal det huskes, at de er beregnet til behandling af små fordybninger, idet laget på en gang ikke må overstige 1-2 mm. Alle behandlingstrin skal efterfølges af mellemtørring.

Vandtæt kitt, der hovedsagelig anvendes i badeværelser og køkkener, er designet til værelser med højt fugtindhold. Materialets specielle struktur beskytter det færdige lag mod beskadigelse og revner.

Når man beslutter at dække sømmen på loftet mellem pladerne, kan man ikke overse specielle sammensætninger, f.eks. Skum, der er designet specielt til denne kategori af arbejde. De er af høj kvalitet kombineret med basen, har en høj elasticitet, anvendes på færdiggørelsesstadiet. De er efterspurgte ikke kun for at fylde leddene, de kan bruges til at behandle buede overflader og forberede gipsvæg til beklædning.

Mærkningen af ​​materialer angiver altid den periode, i hvilken de efter deres forberedelse beholder deres præstationsegenskaber. Moderne modifikationer tørrer ud indenfor 5-24 timer.

Instruktioner for arbejde

Ejere af fast ejendom på de øverste etager, inden de går ind i samlingerne mellem loftpladerne på loftet, bør sørge for, at tagdækningen er intakt, og taget vil ikke fortsætte med at lække. Ofte mangler i et rum, der er planlagt til at blive fyldt med et kit, ledsaget af mere alvorlige problemer. Hvis taget i en højhus er trimmet med tagfilt, og der er dannet huller i det, skal du først reparere gulvet, og derefter fortsætte med at løse problemet i boligarealet.

Indledende loft forberedelse

Det første skridt er at rengøre problemområdet grundigt. Selvom hullerne i leddene af overlapningen er små i udseende, skal den omgivende overflade behandles med en spatel. Hvis du fjerner laget af den gamle finish, vises den reelle størrelse af kløften, som regel overstiger den synlige del flere gange.

Det er nødvendigt at gøre den "fælles sammenføjning": Denne sætning fra professionelle reparatører betyder at rengøre defekten med et tyndt smalt værktøj - f.eks. En spatel, en kniv.

Det er vigtigt at fjerne den gamle løsning fuldstændigt fra spalten. Under konstruktionen er zonerne mellem panelerne fyldt med normal cement, og under indflydelse af temperaturfald falder bygningens krympning, fugt, der siver fra oven, mister sin oprindelige hårdhed. Det er nødvendigt at sørge for, at der ikke er et enkelt cementstykke tilbage i sømmen, fordi det i fremtiden vil hæmme kvaliteten af ​​koblingen af ​​det nye materiale.

Loft primer

Den resterende overflade skal også rengøres fuldt ud fra den gamle kitt. Hvis du bruger tid og kræfter på dette trin, vil udgangen være et æstetisk, endog loft, men dette resultat opnås ikke, hvis du kun beskæftiger sig med den delvise reparation.

Du skal begynde med at prøve at fjerne den gamle kitt med en kittkniv på en tør måde. Hvis belægningerne af belægningen er let adskilt, skal du skrabe hele loftet, ellers skal du suge overfladen med varmt vand fra en sprøjteflaske og lade det stå i 20-25 minutter for at blødgøre. Det er ikke fornuftigt at forvente, at kittet vil erhverve strukturen af ​​våd hvidvask, det bliver kun lidt mere bøjeligt. Når det gamle lag er helt fjernet, skal du rengøre loftet og mellemrummet med en metalbørste.

Derefter skal du fortynde primeren i overensstemmelse med instruktionerne på pakken og ved hjælp af en rulle og børste for at dække hele loftet og slots med det. Typisk sælges sammensætningen som en væske, den kan anvendes straks uden tilsætning af vand. Overfladen skal tørre i mindst 5-6 timer.

Hvordan tømmer sømmen i loftet mellem pladerne?

Den nemmeste måde at fylde hullerne på er at bruge skum. Takket være den tynde tud kan det let eliminere enhver tåre. Der er ingen grund til at tvinge sprøjten i. Et moderat hovedtryk er nok til at jævnt fordele materialet i hele spalten. Sammensætningen på øjnene udvider og fylder hulrummet, det skal gives en dag til fuldstændig tørring. Derefter fjernes overskydende forsigtigt med en kniv.

Små fejl (og dette er det mest almindelige problem) er normalt maskeret med et kit. Det påføres i flere lag, så de kan tørre helt, efter at have været på loftet.

Smal dybe huller tæt op med brugen af ​​tætningsruller lavet af polyethylenskum (du kan finde prøver af forskellige diametre). På den ene side anbringes et fugemasse på rullen og tæt tucket ind i den primede led - en smal spatel hjælper her. Der skal være en lille plads på toppen for at sprede betonopløsning. Efter tørring nivelleres den sidste zone ved hjælp af elastisk latex kittet.

Forstærkning af leddene

Alvorlige sømme styrkes nødvendigvis ved hjælp af smalle strimler af malingsgitteret; det er mest hensigtsmæssigt at anvende variationer med klæbemidlet. Gitteret er fastgjort på spalten, hvis det er normalt - på det våde lag af kittet forsigtigt presset ind, så det ikke var konveks på den generelle baggrund. Når emnet er tørt, dækkes det med et tyndt lag af kittet, blandes blandingen og gør det muligt at konsolidere inden for 1-2 dage.

Så kan du begynde at putte og afslutte hele området af loftet.

Hvordan forsegler hullet mellem pladerne?

Ofte mærkes der en alvorlig overlapningsfejl under hullet i sømmen - et hul i fælleszonen. Den er forberedt og primet analogt med forbehandling af revner. Efterfølgende er fordybningen fyldt med monteringsskum, efter dets størkning fjernes overskud, og der dannes en kegle inde i hvilken cementmørtelet lægges. Yderligere er defekten forstærket ved hjælp af stop og netinstallation.

Store hulrum skal installeres inde i et trådgitter fastgjort til cementmørtel eller fugemasse. Mens armaturet tørrer, er det nødvendigt at forberede et forskalling - et stykke krydsfiner eller laminat, lidt større end loftfejl. På forskallingen udformes en homogen betonopløsning af mellemtykkelse og presses mod hullet. Det er nødvendigt at organisere en støtte, så krydsfiner holdes på plads, før blandingen tørrer. Efter at blandingen i åbningen hærder, kan forskallingen fjernes, og loftet kan færdiggøres yderligere.

Essensen af ​​arbejdet med tætning af led i loftet er sådan, at det kan gøres med egne hænder. Der kan opstå vanskeligheder i forbindelse med yderligere udjævning og efterbehandling - det er vigtigt at opnå en æstetisk overflade uden synlige spor af kitt.

Sprækker i loftet - hvordan man forsegler loftlederne

Forsegling før spaltning

Ceiling crack begynder at irritere, så snart det vises. Samtidig er hovedårsagen til irritation det onde udseende på overfladen, hvilket altid er slående. Ofte dannes en sådan defekt ved krydset af to betonplader. Imidlertid er hverken gipspladskonstruktioner eller krydsfiner eller andre forsikret mod dette problem. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man korrekt forsegler loftlederne, ret relevant.

Hvad kan man gøre for aldrig at knække på disse steder?

Overfladebehandling

Først og fremmest er det nødvendigt at rengøre crack (joint) fra dårligt fastholdende fragmenter. Hvis dette ikke er gjort, vises revnen i loftet igen. Derfor føler du ikke ked af det, vælger det åbent, broderer det, og lad selv de største stykker gips fjernes. Det er som i medicin - det er bedre at gøre en stor operation med det samme for ikke at vende tilbage senere til det ømme sted.

Vær opmærksom på, at processen med sammenføjning revner er meget støvet, så det anbefales at dække møbler med plastfolie. Sørg for at bære beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller samt en gasbinding.

Nu er du nødt til at prale crack og tilstødende dele af loftet. Det er bedst at bruge en dyb penetrering primer, der vil styrke det ydre lag af betonpladen og skabe en overflade med en høj grad af vedhæftning. Den bedste mulighed, hvis primeren anvendes i flere lag.

Fejl reparation

Derefter er det nødvendigt at opløse den tørre kitt med vand i overensstemmelse med de instruktioner, du finder på pakken, og udfyld revnen med randen. Prøv at gøre dette med et lille pres, så materialets tæthed inde i revnen bliver lidt højere.

Den fyldte fejl skal efterlades mindst en dag, så at kittet inde i det er godt tørret. Derefter kan du udføre den efterfølgende plastering eller puttying af loftet. På denne måde kan du slippe af med revner i loftet, hvis det har en lille størrelse. Imponerende dimensioner af defekten skal lukke op på en mere kompleks teknologi, der bruger forstærkende materiale. Dette kan være serpyanka mesh, specielle papirbånd og så videre. Det moderne marked er klar til at tilbyde forskellige muligheder.

Hvordan er det gjort?

 • Som i det første tilfælde er revnen fyldt, og indtil kittematerialet er tørret, lægges der et forstærkende maske på det.
 • Tiden venter på, at revnen bløder.
 • Påfør et lag af kitt, som lukker sprækket med forstærket ramme.

Sådanne revner er ikke ualmindelige i gamle huse.

Denne metode gør det muligt for mange år at slippe af med udseendet af forskellige defekter. Føreren sikrer, at hvis alt er gjort korrekt og korrekt, så vil du slippe af med revner i ti eller endnu flere år.

Dette er imidlertid ikke den eneste reparationsteknologi. Der er nogle mere ikke-standard:

 • Kan revne fyldt med skum eller fugemasse. Dette gælder især i vådområder, hvor lækage fra de øverste etager er en fælles ting.
 • Nogle håndværkere og håndværkere bruger specielle linnedbindinger til disse formål. For at gøre dette skal du klippe en strimmel bredde mere end et par centimeter mere end bredden af ​​revnen. Dette er nødvendigt for at fastgøre plottet i et plan. Forbindelsen selv forvaskes, stryges og fugtes med en hvilken som helst klæbemiddelsammensætning. Så sørg for at klemme, klemme ud unødvendigt volumen, og derefter installeres på loftet med våd kitt. Det er nødvendigt at vente på, at limen tørrer helt, hvorefter det er muligt at niveauer loftet med en spackling eller gipsmørtel.

Advarsel! Bestem kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres bedre i naturligt dagslys.

Sådan repareres gipsplankloft

I dag er suspenderede gipsplader lofter ikke ualmindelige. Mange mennesker forsøger at slippe af med revner på denne måde, men selv sådanne konstruktioner er ikke forsikret ud fra dette problem.

Årsagerne til udseendet af en sådan fejl på gipslofter varieres:

 • For det første svækkelsen af ​​rammen. Hvis dens elementer er træ, så kan tørring forekomme. Hvis metal, så kan du kun synde ved dårlig installation og fastgørelse.
 • For det andet, dannelsen af ​​kondensat mellem de to lofter - grund og gips.
 • For det tredje er det sandsynligt, at det forstærkende maske eller strimmel ikke blev lagt ved lukningernes sammenføjning.
 • For det fjerde er det muligt, at afskæringen manglede eller ikke blev afskåret fra GCR-ark.
 • For det femte blev pladens overfladeproces ukorrekt udført, eller der blev anvendt dårlig kvalitet kittet.

Hvordan skal man så forsegle sømene? Denne procedure er ikke forskellig fra den ovenfor beskrevne. Men der er nogle nuancer. Først og fremmest bliver du nødt til at sy en revne og inspicere den - om gitteret er lagt, om arkene har chamfers. Hvis du finder alt dette, skal du rive armeringsburet og rense leddet fra det gamle kitt. Handler radikalt og sparer ikke materialet. Hvis alt dette ikke er der, så rengør loftet i området med revnen fra den gamle kitt, lav chamfering med kniven og alt andet ved hjælp af den gamle teknologi. Det vigtigste - glem ikke at lægge serpyanka.

Hvad er nuancerne i denne proces? Færdige fliser skal rengøres af støv ved hjælp af en almindelig børste, og derefter påfør en primer, du kan i flere lag. Efter at cracken er fyldt, anbringes et andet lag af primer, og først efterpå sættes laget. Men bemærk at dette område vil være meget anderledes i farve fra resten af ​​området. For at forhindre dette er der to måder:

 • Den første er at påføre et tyndt lag af finishing tynd til hele overfladen af ​​loftet, og derefter male hele loftet igen.
 • Den anden er at male området til skyggen af ​​torvet.

Der er endnu en defekt i form af en revne, men kun det er ved fugen og i stedet for skrælning af gipslaget eller maling. Selvfølgelig er dette ikke et så svært problem, men den synlige mangel forbliver. Så det vil være nødvendigt at slippe af med det.

Der er allerede klar putties specielt til forsegling sømme

Hvad sker der i dette tilfælde?

 • Med en spatel skal du helt fjerne det eksfolierede materiale til jorden. Det er bedre ikke at bruge andre metoder - det vil stadig ikke hjælpe.
 • Det åbne område er støvfrit og primet.
 • Nu skal du fortynde den tørre blanding og anvende den på det åbne plan.
 • Efter tørring påføres et andet lag af primer.
 • Produceret farvning.

De samme processer, så dette problem kan håndteres. Her er det vigtigste at vente på, at hvert påført lag af materiale skal tørres godt.

Endelig gør det ikke ondt for at minde dig om, at det er bedre at forhindre et problem end at løse det senere. Derfor råder vi dig til at tage højde for arrangementet af loftkonstruktionerne, uanset om det er puttying eller installation af gipsplader. Gør det rigtigt, og du vil ikke reparere loftledene i fremtiden.