Sådan lukker du et hul i betonens loft

Jo bedre at forsegle hullet i lejligheden - en ny bygning i loftet og gulvet, for at sikre mod lækage og endog isolering gør ikke ondt?

Efter at have set på dine billeder, kan jeg sige, at installationen af ​​risers i princippet er korrekt. Pladerne bores og ikke stanses med en slædeshammere. VVS-riser på stedet for passage gennem pladen er indpakket i rullemateriale. Rørledninger af koldt og varmt vandforsyning på steder af passage gennem gulvpladerne passeres gennem metalmuffer, der stiger over gulvet og loftplanet med ca. 20 mm, hvilket svarer til lovkrav.

Den eneste overtrædelse er et forsøg på at forsegle åbningerne til stigrøret for at passere gennem et samlingsskum, hvilket ikke er tilladt, da samlingsskummet er et brændbart materiale. I tilfælde af brand kan flammerne spredes til overliggende gulv.

Gabet i hullerne mellem VVS-riser og omkreds af ærmerne er forseglet med M200 grade løsning. Du kan sandblæsere dem. Mellemrummet mellem stigerør og ærmer er forseglet med et ikke brændbart lydisolerende materiale som mineraluld.

For at kunne forsegle disse huller korrekt skal du kende følgende:

Der er regler for passage af stigninger gennem loftet.

Alt fungerer i et kompleks, det vil sige, du og dine naboer skal gøre alt rigtigt.

Muffen over gulvfladen er 30 mm, den sparer fra den lille "oversvømmelse", hvis dine naboer gør det, så vil ingen oversvømme dig.

De hulrum (huller), som du skriver om, skal fyldes med ubrændbare materialer.

Materialet bør ikke være stift, rørene ændres i størrelse (termisk udvidelse), hvilket cement og andre opløsninger vil knække.

Stigerøret passerer gennem loftet, dette er ikke en rørindgangsenhed i brønden, der er ikke behov for fuldstændig forsegling, specielle "penetrations" ville være nødvendige.

Fyldning af huller skal beskytte naboer mod støj, lugt, insekter.

Som et resultat kan du købe brandsikker

Mineraluld anbefales ikke, de er vand, der trækker som en svamp, en dag senere frigivelsen af ​​en sådan isolering.

Zapenili, hvis du har en pistol og færdigheder til at bruge skum, så kan du fastsætte loftet i bunden, hvis ikke, skære krydsfiner, træk tråden gennem den, fastgør den og stub gennem naboerne ovenfor.

Endnu lettere, giv støtte (enhver midlertidig) og blæste skum fra toppen.

Skummet blev skåret (efter tørring), du vil også gå rundt med fugemasse, hvis du er bekymret for tæthed.

Og så loftet trim, screed på gulve osv.

Og i det øverste billede til venstre blev rensningsrøret "brazenly crammed" (opvarmet og tilsluttet) uden en klokke, lækager på dette sted blev leveret (især det nærliggende rør uden for dit rør). Skift denne enhed, koblingen kan ikke kun installeres på vandrette sektioner.

Og mellem ærmet og overfladen er det muligt at forsegle opløsningen mellem skum og rør, skum.

Hvis der ikke er skum, kan du trække, du kan nylon strømpebukser og så videre.

Træk eller strømpebukser, tæt indpakket mellem ærmet og røret.

Det øverste billede, den højre del af det (VVS, stigrør), brugt fliseklæber, er en logisk løsning, den er fugtighedsbestandig (mellem ærmet og overfladen).

Tætning huller i loftet

Mange lejlighedsejere står over for et sådant fænomen som tilstedeværelsen af ​​huller i væggene eller på loftet. Især ofte manifesterer denne situation sig i forberedelse til reparation, når der efter at have fjernet tapetet er huller fundet i betonlofter eller ved indførelse af nye bygninger, der kræver efterbehandling. Forseglingshuller i væggene og loftet er en vigtig del af det komplekse forberedende arbejde, hvorefter du kan fortsætte til finishen: lægning af fliser, vægpapir, maling eller hvidvaskning af loftet.

Mønsteret af huller i betonloftet.

Huller i betonvægge kan forekomme på grund af forskellige grunde, som bestemmer metoden til at forsegle dem.

Huller fra skruer og negle

Huller fra negle eller skruer (selvdrejende skruer) - den mest almindelige årsag til arbejdet med forsegling af betonvægge.

Dette skyldes stort set, at det i sovjetiske tider var sædvanligt at fastholde negle og skruer med store træpropper. Huller til dem blev ofte stanset med et slag eller en bolt. Disse huller var ret store og nåede 2 centimeter i diameter.

På trods af at der kan være flere sådanne huller i lejligheden, er det ikke svært at forsegle dem. For arbejdet skal:

 • gips eller reparationsforbindelse;
 • vandspray eller børste;
 • primer;
 • spatel.

Hvis der stadig er et stik i hullet, skal det skrues af, før hullet repareres. Dette kan gøres på to måder:

 1. Skru en skrue eller skrue ind i korken, og træk den ud med en sømdrager sammen med korken.
 2. Bor korken ud med en boremaskine. Til arbejde er det ønskeligt at bruge øvelser til træ eller metal.

Når hullet er ryddet fra korken, skal det være et lille stænk fra sprøjten. Du kan også behandle hullet med en pensel dyppet i vand med tilsætning af en primer. Derefter tages den færdige gips eller reparationsblanding på en spatel og smøres ind i hullet. Når blandingen tæpper hele hullet tæt, er forseglingen klar, og det forbliver kun at vente, indtil opløsningen er helt tør.

Små potholes

Lægning af betonggulvet.

Som det er tilfældet med huller fra trafikpropper, findes der ofte huller på betonen. Normalt kan årsagerne til deres udseende tjene som forskellige byggearbejder, som f.eks. Boring eller slående med en slædehammer. Overtrædelsen af ​​isotropien af ​​materialet eller væggen på væggen langs revnerne kan også føre til udseendet af små huller.

Forsegling af små huller udføres ifølge samme algoritme som forsegling af hullerne fra propperne.

Potholen behandles med vand med tilsætning af en primer og derefter belagt med en spatel med reparationsforbindelse, gips eller gips. Om nødvendigt kan den tørrede pothole gnides med groft sandpapir med kornstørrelser på 80-100.

Dybe defekter

Fyldningen af ​​dybe potter er allerede en vis kompleksitet, og dens gennemførelse bør kontaktes ansvarligt og omhyggeligt.

Arbejdet skal begynde med forberedelsen af ​​en reparationsblanding, der er egnet til brug på beton. I dette tilfælde skal blandingen have lertekstur. For at gøre dette skal du bruge løsninger, der har evnen til at tørre hurtigt - Gipscement eller sandbeton (3 dele cement pr. 1 del sand). Hvis arbejdet udføres i et tørrum, er brugen af ​​gips tilladt. Men i dette tilfælde skal hullet repareres mere end 1-2 minutter, indtil blandingen er tørret.

Reparér blandingen omhyggeligt ind i hullet. For at rense hullet fra den sprinklede kittet anbefaler mange eksperter brugen af ​​en støvsuger. I dette tilfælde reduceres sandsynligheden for rest på væggene i hullet i små støvpartikler til nul, og inkorporeringen vil blive mere vellykket.

Ordningen om ophør af revner i loftet.

Så snart mørtelet sættes, påføres et andet lag af blandingen ved anvendelse af den forreste trowel. Herefter får potholen tørre i 2 dage. Hvis der er en stærk krympning, skal du sætte et andet lag af blandingen.

Brugen af ​​tvungen tørring, som ofte udføres på grund af manglende tid, er uønsket, da det kan føre til alvorlig krympning og revnedannelse på det sted, hvor indlejringen blev udført.

Små og store huller i væggene

Måder at behandle store huller i beton, afhænger som regel af årsagerne til deres udseende. Så huller kan optræde under processen med smuldrende materiale fra luftbobler, der er opstået under dårlig hældning, eller de kan gennembores.

Huller, der forekommer i steder med luftbobler, forsegles bedst ved hjælp af påfyldningsmetoden. I dette tilfælde anvendes noget monteringsskum. I hullet er der et rør fra cylinderen, og sammensætningen fremstilles. Efter at skummet tørrer, kan det smøres med ufortyndet primer og fjern overskydende med en kniv.

Den samme metode bruges til at lukke gamle huller fra rør og monteringsbokse.

Kæmpe huller i væggene, der skyldes fjernelse af dørvinduer eller luftventiler, er det bedst at fylde med gips. I dette tilfælde vil arbejdet have brug for følgende materialer:

 • gipsplader ark;
 • cement mørtel;
 • rack profil;
 • gips;
 • serpyanka;
 • polyurethanskum.

På trods af hullernes imponerende størrelse er arbejdeteknologi ret simpelt, og montering sker uden problemer.

Et stykke svarende til hullets størrelse skæres af et plader af gipsvæg og limes til cement. I tilfælde hvor hullets størrelse overstiger A4-papirets størrelse, er det ønskeligt at anvende en stativprofil. Profilen er installeret i hullet, og gipsvæggen er syet på den. Derefter lægges gips på gipsvæggen. Samlinger skal forsegles med skum, efter at have lagt serpyanka.

Ved hjælp af gipsvæg kan du tætne sådanne huller i væggene som unødvendige dør og vinduesåbninger. I dette tilfælde er handlingsalgoritmen ikke anderledes end ovenstående.

Ved arbejde med huller i loftet anvendes de samme driftsprincipper.

Kendskab til arbejdets regler kan du tætte næsten ethvert hul i væggen eller loftet. Det vigtigste er at nærme sig dette spørgsmål adstadigt og ansvarligt.

Sådan fyldes huller i loftet efter udskiftning af risers

Selvfølgelig skal liners på stederne for passage af risers gennem loftet installeres. De tjener til fordel for udskiftning af rørledninger, så deres demontering udføres uden at ødelægge omgivende strukturer. Det ser ud til at det rustfrie stigerør vil blive installeret for evigt, men af ​​en eller anden grund skal det ændres. Derudover har ingen annulleret lovene om termisk ekspansion for rustfrit stål, og røret i ærmet vil deformeres frit et par millimeter i længde og bredde uden at ødelægge overlapningen. Både dig og dine naboer skal sørge for, at rørledningerne er forsynet med ærmer. Hvis stigerørene allerede er installeret, og der ikke er nogen ærmer, kan du selv bygge dem fra de to langsgående halvdele af rør med større diameter. Efter installationen på stigerøret halveres halverne med et snor af ståltråd, som vil tjene som ekstra forstærkning, når de lukker åbningerne i lofterne. Når du skærer rør til ærmer, skal du overveje tykkelsen af ​​interfloor lofter.

Termineringen selv, især store huller, vil kræve, at du samarbejder tæt sammen med de nedre og øvre naboer. Hvis hullerne langs stigerørene er for store, så kan du ikke undgå at montere forskallingen. En nabo vil presse et stykke tyk krydsfiner, hvorigennem ledningen er passeret, til loftet, og du trækker op denne fordybning og fastgør ledningen på tværstangen. Nu er næsten alt klar til at hælde mørtelen, hvis du allerede har fjernet alle de dårligt klæbende betonfragmenter fra denne monteringsåbning, forstærkede hullet med stålstænger og fugtede kanterne af hullet med en sprøjtepistol. På samme måde vil du lave et forskalling på dit loft, så naboen på toppen sikkert kan hælde løsningen.

Det er nu fortsat at lukke mellemrummet mellem ærmet og røret, hvis du ikke vil være opmærksom på alt, hvad der sker for folk der bor ved siden af ​​dig. Udover lydisolering modtager du beskyttelse mod mulige invasioner fra de nærliggende lejligheder i faunaen, og duften af ​​ubehagelig parfume fra badeværelset fra bunden vil være svært at nå dine næsebor. Brug ikke cementblandinger. På grund af rørdeformationer vil de smuldre. Den bedste fyldstof- og lydisolator er skum. På samme tid er det tilstrækkeligt elastisk til at modstå metaludvidelsen. Overskydende skum skæres med en kniv. Hvis der ikke er skum, skal du bruge et nylonbånd fremstillet af strømpebukser.

Forsegling af huller i pladen og belastningen fra skraldet

Vi bliver spurgt:
D obry dag. Spørgsmål på gulvbelægningen. Huset i 1972 fjernede trægulvet, de ønskede at fylde fortovet med sandbeton, højden var 4-5 cm, men pladen viste sig at være fuld af huller, der var store nok, fittings stak ud, vi var bange for at oversvømme vores naboer med en løsning, og belastningen på sådanne plader var forfærdeligt stor. Reparation sooo budget. Vi besluttede at lave en tør fyldning af claydite med plader GVL. Men jeg er bange for, at belastningen på pladerne heller ikke er lille. Hvad kan du rådgive i mit tilfælde?

Vi svarer:
For korrekt at lave et gulvbelægning og ikke at oversvømme naboerne, skal du starte med reparationen af ​​pladen. Det er godt at forsegle alle hullerne ved at påføre monteringsskum og dele af en tilstrækkelig tæt mørtel.

Før du lægger i opløsningen, skal du tilføje bygningsgips, almindeligt gipsgips eller kittestil blanding til "latka" hurtigt beslaglagt. Efter at have lagt et vandtæt, let arbejde. På enheden skræl cement. sand mix læses her.

Vandsikring gulvplader foran enheden cement-sand screed

Med hensyn til pladens styrke er det højst sandsynligt, at dine bekymringer er overdrevne. Hule plader har nogle gange huller i det øvre plan, dette har praktisk talt ingen effekt på deres bæreevne. Hovedbelastningen af ​​sådanne plader opfattes af væggene mellem hulrummene.

Desuden er pladen designet til en minimumsbelastning på ca. 450 kg. på m 2. Et lag af sandbeton i størrelsesordenen 20 cm har en sådan vægt. Det er klart, at ingen gør en sådan plade.

Tør fyldning med udvidet ler med GFL gulve vil ikke være billigere end en almindelig plade. Men med hensyn til lyd og varmeisolering samt renlighed og arbejdshastighed er denne løsning bedre. Hvis denne løsning er mulig for dig, kan du anvende den.

GVL-versionen har også succes med hensyn til at opnå god varme- og lydisolering.

Der er endnu en mulighed, sammeny budgeten - en c / n plade med udvidet ler brøkdel på 10-20 mm. Ved vandtætning lægges først et lag claydite, som enten er forblandet med opløsningen, eller den tørlagede ler spildes med cementmælk (en opløsning af cement i vand, konsistensen af ​​mælk, bedre end flydende fløde). Alt dette forstærker natten, og allerede på toppen af ​​dette fundament er et centerpiece 2-3 cm tykt. Mindre screed kan ikke gøres. Udvidet lerbase skal være stærk, så det ville være muligt at hoppe med magt, det bør ikke smuldre overalt. Udvidet lerfyldning udføres enten før installation af fyrene eller efter. Denne metode reducerer belastningen på pladen og spild af penge og lønomkostninger.

Cement-sandskræl på udvidet lerfyldning i sektionen

Spørg om noget, vil vi.


Stil et spørgsmål eller en kommentar

De besluttede kun at lave en tørreplade på grund af frygten for at oversvømme naboerne. (Ja, det viste sig at være lidt dyrt og heller ikke let)) Jeg hørte også om laget af ekspanderet ler, men de siger, at det er lavt, 3 cm vil ikke være i stand til at bevare fugt.
Og om vandtætningen film-tvivl, hvordan vil vedhæftningen mellem pladen og skræl? Jeg troede, at grebet er nødvendigt for at styrke pladen selv ?? Og så sker det ikke, at på filmen vil kobleren ligge som en ekstra belastning, en separat stenblok ??

Pladelejeringen øges ikke. Det eneste formål er at niveauere overfladen af ​​gulvet og lukke den udragende forstærkning, så den vil ruste mindre. Sidstnævnte er vigtigt, hvis designet udsættes for høj luftfugtighed.
Som en mulighed er filmen ikke lagt på hele flyet, men kun langs sømene, omkring omkredsen af ​​rummet, med en lille overlapning på væggen.
Hvis det er ønskeligt at sikre fuldstændig vedhæftning af beklædningen og pladen, skal du fortsætte som følger: Luk alle store huller, sømme og huller op, og udfør derefter kontakt primer med forbindelseskontakt, CT16 osv. På jorden forårsage et lag af vandtætning på cement. bindemiddel type ceresit CR 65
og efter det har det hårdt slået sammen.
Men jeg gentager, at sådanne vanskeligheder for en almindelig lejlighed sjældent giver mening. Medmindre specielle servicevilkår, som et brusebad. I andre tilfælde er en sådan ordning overflødig, selvom den selvfølgelig giver dækning af høj kvalitet.
Med hensyn til skemaets indretning af screed på ekspanderet ler med cementhældning. mælk, under den forudlagte vandtætningsfilm og ingen problemer.
Og bekymre dig ikke om pladernes styrke. Tro på 70'erne bygget pålideligt nok. ))

Og hvad er minimumshøjden på udvidet lerlag?

Mindste tykkelsen af ​​det ekspanderede lerlag er ikke reguleret. Men generelt set lægge det som en lyd, isolering giver mening fra 3-5 cm. Mindre, det bare "virker ikke."

Tak! og screed mindst 3?

Ja, det er minimale tykkelse, hvis duken er lagt på udvidet ler eller byisolering. Hvis et sådant lag ikke kan lægges af nogen grund, fortsætter vi som følger: Tilsæt cement. PVA-emulsionsopløsning (ca. 7-10% af vandet til blanding af opløsningen), inden du installerer screedet, lægger vi en galvaniseret trådnet med en celle på 50x50 mm

Tak! Jeg indså, at denne mulighed uden udvidet ler og et tyndt lag af screed? Right? Vil PVA reducere risikoen for lækage?

PVA reducerer ikke muligheden for lækage, det vil give mobilitet til opløsningen, med tynde lag er det nødvendigt for at lette driften. Preliminær forsegling af alle huller og huller, lægning af filmen vil negere muligheden for lækage, og hvis opløsningen ikke er flydende, så meget desto mere. Dette er præcis, hvor PVA eller andre blødgøringsmidler er nødvendige for at sikre mobilitet og anvendelighed af en ikke-flydende opløsning. Udvidet lerlag kan lægges ikke kun som varme- og lydisolering, men også for ikke at bære ekstra sandbeton :) 2-3 cm claydite (blandet med en opløsning eller spildt med mælk) og 2-3 cm skræl. Lejebasen skal være stærk.

Jeg har beregnet alle omkostningerne ved tørfyldning med GVL-plader og med en sandbetonplade med vandtætning og andre omkostninger, forskellen er ikke særlig stor.... Og nogen vil sige noget om pålideligheden og holdbarheden af ​​et tørt skræl. Jeg vil gerne gøre reparationer pålidelige og holdbare, da der ikke er mænd med hænder i huset !!

Nå, så bestiller du selvfølgelig et tørt gulv.

Tør gulv er lettere og hurtigere at gøre. Med hensyn til holdbarhed, hvis GVL ofte ikke er fyldt med vand, eller rettere, så det ikke ligger i fugtigheden af, hvad der vil være med det. Og ligg i tyve og halvtreds år. Hytter San. noder "Khrusjtjov" står stadig siden 60'erne. Og der vil gipsbetonen være lavere end kvaliteten af ​​moderne GVL

Og hvordan opfører claydite sig? Er det den vigtigste komponent?

Keramizit eller udvidet lersten, det er en speciel måde "udvidet" og brændt ler, mere præcist lerskifer. Faktisk er porøs keramik. Som det er kendt, er keramik et af de mest holdbare materialer. Arkæologer har gennemsøgt keramiske retter, som er tusindvis af år gamle.
Kun med cement, eller rettere beton baseret på det er vanskeligere. I sammensætningen, hvor den anvendes i dag, er oplevelsen af ​​brug relativt lille. Her, ja, garanteret at være ikke mere end et par hundrede år.

Det ligger under pladerne GVL, gør ikke skændsel :)

Undskyld for min vedholdenhed, og hvis leret føjes til sandet betonen selv? Og ikke at lave 2 lag (den første claydite og den anden sandbeton) Hvad er forskellen? Og vil belastningen på pladen være mindre i tm eller en anden sag?

Udvidet ler kan blandes med en opløsning til det første lag, men du skal dække det med sandbeton uden ekspanderet ler, det vil sige det andet lag.

Jeg vil forstå den grundlæggende forskel, og hvis det andet lag bliver et selvnivellerende gulv?

Styrken vil ikke være tilstrækkelig. Hvis du bare hælder 2 cm af gulvet, men det giver mening...

Skruets funktioner: 1) juster overfladen vandret, 2) skjul kommunikationen (+ isolering / lydisolering), 3) hæv gulvniveauet og 4) opdager og modstå belastningen på dig selv med en god sikkerhedsmargin.

Den væsentligste forskel er, at blandingen af ​​claydite med peskobeton er strukturelt isolerende / lydisolerende og ikke udfører funktionen af ​​en plade, især opfatter og ikke tåler belastningen i sig selv med den nødvendige sikkerhedsfaktor, derfor skal der lægges et beklædning på det.

Udvidet ler kan også bruges som et "bundlag" i et skræl, styret af motivet om besparelser og arbejdskraft.

Jeg vil også gerne tilføje, hvordan en solid cement-sand "screed" med ekspanderet ler vil fungere, dækket af et bulk gulv på 2-5 mm tykt ("standard" lagtykkelse). Hvad ville folk, Gud forbyde, have et ønske om at gøre det...

Udvidet ler har lav styrke, den bryder med bare hænder henholdsvis den keramik, som vil holde sig op fra "screed" under den mindste belastning (læg en afføring, stod på den) vil falde sammen. Det selvnivellerende gulv har ikke tilstrækkelig styrke til at tage lasten og ikke overføre den til isolationen (improviseret "screed"), hvilket vil medføre ødelæggelse og losning ved leddene med ekspanderet ler. Således, gradvis... måske om 3 dage, måske om et halvt år - et år vil en sådan "screed" blive helt ubrugelig, og den skal dækkes af et lag cementcement-sand fra 2 cm tykt. En lille forsinket tid for ødelæggelsen af ​​et sådant "skræl" -laminat, der vil fordele belastningen over et større område, men ikke for lang tid.

Det andet punkt er belastningen på gulvet (pladen). Forsøger at reducere belastningen, "løser du" et ikke-eksisterende problem. Under alle omstændigheder: det tørre gulv, c / p screed og c / p screed med udvidet ler mellemlag - pladen modstår alle 3 sammen og lag for lag. Tilstedeværelsen af ​​huller i pladen på grund af enheden i hendes ledninger og dybe huller er hulrum i pladen, som er nødvendige for at lette strukturen. Foto vedlagt. På den anden side, hvorfor indlæse det, når det er muligt ikke at gøre dette, især i husene i den gamle bygning.

Beklager, venligst et andet spørgsmål om vandtætning, Dvs. selv i tilfælde af ekspanderet ler, spildt cementmælk, er filmen stadig nødvendig på basen. Denne mælk uden film kan gå ind i pladen?

Ja, selvfølgelig. Udstødning af udvidet ler kan overdrevne, og naboer i loftet vil være et vådt sted. Under alle omstændigheder vil filmen under isoleringen ikke være overflødig. Prisen på problemet er lille, men for fremtiden, red dig selv fra en række problemer.

Det er bare, at mange bygherrer er bange for, at screed under filmen ikke vil parre sig med pladen og med videre brug vil det knække og "gå"

Filmen er under lejen du lægger. Og her er screed. Ja, og det er ikke obligatorisk at knytte skruen til jorden. Og det vil revne, hvis det er gjort forkert. Og der er allerede en film, nej, det er ligegyldigt. Igen er screed et separat lag. Det er lavet til at niveauere overfladen, beskytte isoleringen, beskytte enhver teknisk kommunikation (for eksempel gulvvarmesystemer). At gå.. Nå, jeg ved ikke engang om at gå. Nogle ubarmhjertige screed dine bygherrer kom på tværs, hvis de blev trukket til festen. )))

Og lad en tynd, malerisk film tages, sådan møbel er dækket under maleriarbejde, og hullerne og hullerne er godt fikserede. Da du bare er bange for at noget lækker et sted, er de bange for, at noget ikke vil blande sig der. Det er ikke nødvendigt. En tynd lækage vil spare, og en god "fit" screed til basen vil give.

Hvad og hvordan man forsegler huller i betonloftet

Før overfladen skal udføres, skal overfladerne udføres forsigtigt. Efter at have fjernet den gamle belægning, vil næste trin i forberedelsesfasen være at forsegle hullerne og hullerne i kælderen. Afhængig af typen af ​​fundament og typen af ​​defekt anvendes forskellige reparationsforbindelser, værktøjer og midler. Vi fortæller dig, hvordan man forsegler et hul i betonloftet, fordi lejlighedsejere ofte står over for et problem med betongulve.

Teknologien til at forsegle huller i betonloftet

Hvis et stort hul i loftet, revner i loftoverfladen eller mellemrum mellem væggene og gulvpladerne forhindrer yderligere efterbehandling, bruges forskellige materialer og værktøjer til at fjerne fejlen. Vælg først den passende blanding under hensyntagen til dens egenskaber, placeringen af ​​defekten, dens område.

Det er vigtigt! For at reparere defekter af loftoverfladen ved brug af kit, monteringsskum eller reparationsløsninger.

Der er flere typer kittetyper:

 1. Cementblandinger fremstilles på basis af cement. De er egnede til fastgørelse af huller i betonkonstruktioner indenfor og udenfor. Løsningen har høj styrke, fugt modstand, men tørrer i lang tid. Da blandingen ikke har særlig plastik, dækkes den reparerede overflade ofte med små revner. Derfor skal loftet afslutte putty med en anden sammensætning.
 2. Hvis du ikke ved, hvordan man forsegler et stort hul i loftet, skal du foretrække gipsblandinger. De er kendetegnet ved plasticitet, de påføres med et tykt lag og må ikke knække. Gips er dog bange for fugt og temperaturændringer, derfor er den kun egnet til arbejde i et tørt opvarmet rum.
 3. Akryl kittet er ikke bange for fugt og giver en flad overflade. Anvendes som et efterbehandling lag. Imidlertid anbringes akrylforbindelser kun i et tyndt lag, så de er ikke egnede til forsegling af væsentlige defekter. En anden ulempe ved denne løsning er den høje pris.

Tip! Til små revner er en færdigblanding egnet, og gips eller cementblandinger bruges til at fjerne dybe huller og defekter.

Uanset hvor godt de er, er de ikke egnede til at fastgøre gennem huller, fordi de ikke giver mulighed for at opnå den nødvendige tæthed. I dette tilfælde hjælper polyurethanskum.

Det følger godt med konkrete fundamenter og er af to typer:

 • to-komponent (bruges kun med en speciel mixer);
 • en-komponent (anvendt uden forudblanding).

På grund af det faktum, at skummet efter skylning af cylinderen er steget betydeligt, er alle hullerne og hullerne i betonloftet tæt fyldt med blandingen. Massen hærder hurtigt og giver den nødvendige tæthed af det reparerede område. Ulempen ved skum er dens mulige krympning. Det er praktisk at fylde smalle dybe huller med skum, fordi massen leveres under højt tryk.

Reparationsblandinger er også velegnet til reparation af defekter af betydelig størrelse. Deres fordele er høj vedhæftning til betonoverflade, frostmodstand, holdbarhed og mekanisk styrke. Sammensætningerne er karakteriseret ved stabilitetsegenskaber ved enhver driftstemperatur. Nogle blandinger har antiseptiske egenskaber. Brug normalt en opløsning af sand og cement i et forhold på 3 til 1.

Ud over den passende sammensætning skal du bruge følgende værktøjer og tilbehør:

 • stige eller stilladser;
 • sandpapir eller sander;
 • smal spatel;
 • støvsuger;
 • maling pensel;
 • plastfolie til beskyttelse af gulvet og møblerne;
 • skruetrækker;
 • et stykke bomuld klud;
 • silikoneforseglingsmiddel;
 • antiseptisk primer (hvis der er en svamp);
 • primer;
 • kniv eller lang negle;
 • serpyanka tape;
 • pensel;
 • styrke penetration dyb penetration.

Valget af disse eller andre nødvendige værktøjer fra listen er lavet i henhold til vejledningen til forsegling af hver type huller, sprækker og revner i loftoverfladen. Afhængig af typen af ​​loftfejl anvendes forskellige sammensætninger og metoder til eliminering. Lad os nu tale om, hvordan man dækker hullet i loftet, som blev dannet som følge af, at gipset faldt af ved overgangen af ​​loft og vægoverflade mellem gulvpladerne eller i nærheden af ​​varmeledningerne.

Loft og væg led

Samlingerne mellem loftet og væggene er normalt fyldt med mørtel eller gips, men med tiden kan det bryde ned og sove fra sømmen.

I dette tilfælde skal du gøre følgende for at fjerne fejlen:

 1. Ved hjælp af en skruetrækker udvider kniv eller negle hullet hele tiden. Det skal være mindst 0,5-1 cm bredt.
 2. Herefter er hullet renset for støv og snavs med en børste eller støvsuger.
 3. Pensel påfør dyb penetrerende primer. Til disse formål kan du bruge sammensætningen Betonkontakt.
 4. Ved hjælp af en spatel anbringes akryl eller gips kitt på hullet. Serpyanka presses ind i kittens uhærdede overflade, så der dannes en ret vinkel mellem loftet og vægoverfladen. Båndet er udjævnet med en spatel og dækket af et tyndt lag af kitt.
 5. Efter tørring er overfladen jordet.

Brækket gips

Manglen opstår ofte efter at være oversvømmet af naboerne ovenfor, spredningen af ​​mug eller en overtrædelse af plasteringsteknologien. Normalt slippe af med problemet ved at anvende et lag af kitt i den resulterende recess. Men denne metode er ikke den bedste.

For en god udjævning og forhindre yderligere delaminering af gips, gør følgende:

 1. Hvis årsagen til målets fald var en svamp, blev overfladen forbehandlet med antiseptisk imprægnering. I stedet for imprægnering kan du bruge klorblegemiddel.
 2. Derefter påføres en primer på hullet og på overfladen omkring det. Det vil styrke materialerne og forbedre vedhæftningen med kittens opløsning.
 3. Hullet er fyldt med flere lag efterfulgt af tørring af hver af dem.
 4. Efter at blandingen tørrer, er loftet formalet og dækket med en styrende primer.

Sprækket ved krydset af panelerne

Gab og revner mellem gulvpladerne er ikke ualmindelige i enhver lejlighed.

For at bekæmpe dem skal du gøre følgende:

 1. Spatel og hammer fjerner alle de eksisterende tætningssømme. Cementsammensætningen er brudt med en hammer og trukket ud i dele.
 2. Det resulterende hul er rengjort af snavs og støv med en tør børste (støvsuger) og en primer påføres med en børste. Om nødvendigt kan primeren påføres igen.
 3. Derefter er sømmen fyldt med en cement eller gipsblanding. Serpyanka-båndet lægges på den tørre opløsning og presses godt med en spatel ind i blandingen. Overfladen er glattet, så serpyanka var gemt under lag af opløsning. Sommetider skal sømmen være slået igen med et tyndt lag.
 4. Efter tørring er overfladen malet, og et andet lag af primer påføres.

Hvis pladerne ligger meget tæt på hinanden, og der er praktisk talt intet hul, virker de anderledes. Sprængt gips fjernes. På sømmen og overfladen på 5-10 cm til siden af ​​den satte en primer Betonkontakt. Derefter sættes et tyndt lag af kittet blanding, putte på toppen og serpyanka, igen kittet. Efter tørring, slib og jorden.

Huller nær risers

Før du forsegler hullet i loftet nær røret, skal du håndtere årsagen til forekomsten og eliminere. Normalt forekommer denne mangel efter udskiftning af risers, som følge af lækage af rør på grund af kondensatopsamling eller cyklisk opvarmning. Alle disse virkninger fører til gradvis ødelæggelse af løsningen og dens udslip.

Små ikke-gennemgående huller i nærheden af ​​varmeledningerne er forseglet med silikoneforseglingsmiddel. Metoden er egnet til huller med en dybde på højst 0,5 cm. Dette plastmateriale forhindrer ikke termisk udvidelse af rør. Hertil kommer, at silikone kan modstå høje temperaturer, hvilket er vigtigt nær stigninger i opvarmning og varmt vand.

For at forsegle huller af betydelig størrelse, skal du vide, hvordan du laver et hul i loftet med skum.

Følg denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest er hullet forstærket. For at gøre dette passer den til metalnet eller træplader.
 2. Derefter påføres skum i flere trin. Vent flere minutter efter hver applikation for at tillade blandingen at udvide og fylde alle hulrum.
 3. Efter at samlingsskummet er fuldstændigt tørret, skæres overfladen således, at niveauet er 5 mm over loftoverfladen.
 4. Groove med skumkittet. Gipsammensætninger anvendes til værelser med normal luftfugtighed, og akrylkittet passer til steder med høj luftfugtighed.
 5. Når opløsningen er tør, bliver overfladen jordet og jorden.

Der er en anden måde at forsegle store huller nær stigningerne. For at gøre dette skal du tage et stykke bomuldsklud og fugte det i en cement-sand blanding. Rag fylder hullet i loftet og tæpper det tæt. Når kluden er helt tør, fjernes overfladens uregelmæssigheder med en kittestilblanding efterfulgt af polering. Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet, eliminerer defekter og forbereder hele loftoverfladen, fortsæt til installationen af ​​det valgte efterbehandling materiale.