Sådan lukker du rusta på loftet

Ingen reparation kan være perfekt uden et fladt loft. Det er derfor, at problemet med at lukke rusten på loftet er bekymret for alle lejlighedsejere i præfabrikerede huse bygget i sovjetiske tider. Selv de sømme, der blev omhyggeligt fikseret, afviger i sidste ende af helt naturlige grunde - pladernes bevægelser og husets nedtrængning. Rusty på loftet er et sted, hvor pladerne mødes, og i perfekt stand ser det ud som en ret pæn depression 50 mm bred med skråt glatte vinkler. Når reparation er påkrævet, er situationen i virkeligheden langt fra referencen. I bedste fald løsnede opløsningen og på nogle steder smulede ud i værste fald - pladens uoverensstemmelse, som kræver justering af hele strømmen.

Forberedelse og bestemmelse af omfanget af det krævede arbejde med loftet

Enhver renovering af rust på loftet begynder med forberedelsen. Den dekorative belægning fjernes, hvidvaskning og vandopløselig maling er sløret. Her er måder at fjerne gammel maling fra overfladen.

Sømmen er broderet med en spatel. Sprækket udvider, alle smuldrende områder fjernes. Hvis opløsningen nemt spaltes, er det værd at fjerne det helt til beton, hvilket vil fjerne yderligere delaminationer, når man maler loftet.

Før du forsegler sømmen i loftet, udføres en visuel inspektion af skaden og måling af forskydningen. I tilfælde hvor forskellen ikke overstiger 5-7 mm, og sprængbredden er lille, kan den simpelthen genoprettes uden efterfølgende justering af alle overflader. Hvis der er et betydeligt fald på 7-10 mm, skal du efter at have dækket rusten i loftet forlænge overfladen for at dæmpe dråben. Med mere betydelige fejl anbefales det at installere falske lofter. Det er muligt at udjævne store forskelle ved hjælp af løsningen, og nogle materialer tillader at anvende et stort lag, men det vil koste mere. I dette tilfælde er det meget mere rationelt at bruge gipspladesystemer eller stræklofter.

Arbejdsordre

Kompetent reparation af rust på loftet - en garanti for mangel på revner i flere år. Til det arbejde, vi har brug for:

 • primer, der forbedrer vedhæftningen af ​​materialer, den bedste beton-kontakt og dens analoger;
 • glasfibernet (serpyanka);
 • stål spatel;
 • gipsblanding (Rotband, minearbejdere osv.);
 • med en stor spaltebredde - monteringsskum.

Fugt overfladen af ​​roden grundigt med en primer og vent indtil den er helt tør. Fyld den forsigtigt med skum, med en stor sprængbredde, så den ikke rager ud under loftets overflade og efterlader en dag. Før reparation af en revne i loftet, er det nødvendigt at fylde det med gipsmørtel. Rotband er ca. en tredjedel ideel og lægge serpyanka, så midten af ​​båndet falder sammen med rustens centrum. Fiberglass tape vil fungere som forstærkning, det vil beskytte mod revner, selv med små bevægelser af pladerne, som er uundgåelige i fremtiden.

Efter dette er fordybningen af ​​rusten omhyggeligt fyldt med gipsgips og udjævnet. Hvis der er en lille dråbe, så skal du kaste hele overfladen, hvilket viste sig højere. At justere laget er praktisk at bruge en stålregel. Hvis erfaringen tillader plastering, kan du bruge en mere bekvem og let bred trowel.

Efter tørring er hele den flade overflade nivelleret med en speciel trowel eller slibemaskine. Yderligere arbejdsordre afhænger af færdiggørelsesmetoden. Kom også for at fjerne eventuelle fejl. Hvis du har brug for at forsegle et hul, knæk eller chip på loftet, skal de også rengøres, primet. Ved defekter i et stort område skal du bruge glasfiber eller metalgipsforstærkning.

Efterbehandling sømme

Efter fuldstændig restaurering af den restaurerede rust kan du fortsætte med forberedelsen til efterbehandling. Hvis dråben var ubetydelig, er hele overfladen primet med en penetrerende opløsning. Derefter sætter de simpelthen den færdige gipsblanding (KNAUF, Volma og deres analoger). Efter grundig fugtning genopføres et sådant loft. Nu kan overfladen males, dækkes med tapet.

Hvis dråbet var signifikant, skal loftet justeres. Mindre uregelmæssigheder kan ganske enkelt forsigtigt trække et lag af gips, hvilket gør uregelmæssigheden næsten umærkelig. Men denne løsning er ikke altid egnet. I sådanne tilfælde er en fuldstændig tilpasning af overfladen nødvendig. Dette arbejde er ret besværligt, det kræver ikke kun en masse tålmodighed og flid, men også tilgængeligheden af ​​komfortable geiter. Hvis det totale lag af gips overstiger 5 mm, anbefales brug af bakker.

Med forskelle i højden på mere end 10 mm anbefaler alle eksperter at installere et loft, men det skal først repareres. Det er rationelt at bruge skum til disse formål, da de blot vil lukke bagefter, og et pænt udseende er ikke nødvendigt. Herefter kan loftet udjævnes med gipspladekonstruktion eller ved hjælp af spændingssystemer. Den resulterende overflade vil være helt glat.

Uafhængig placering af rust mellem gulvplader

Den glatte og perfekt færdige overflade af loftet i din lejlighed er resultatet af reparationen. Godt, han fanger straks øjet. Dine venner, der værdsætter de reparationer, du foretager, vil først og fremmest være opmærksom på loftet. Hvis der er fejl på det, vil alt indtryk af en god reparation være sløret. Tætning rust mellem gulvpladerne er en vigtig del af reparationen af ​​loftet.

Udformning af forspændingsforstærkningsplader.

Gør dette arbejde effektivt, vær ikke bange for at miste megen tid og kræfter, det loft du har bragt til dig vil se godt ud i mange år.

At finde en god plasterer kan tage lang tid. Prøv at reparere loftet selv. For at gøre dette skal du studere hele processteknologien i dette arbejde.

Du kan bruge forskellige materialer til reparation af rust, men listen over store arbejder for alle muligheder er det samme.

Du kan bestille installationen af ​​strækloftet her på hjemmesiden art-master.net.

Instruktion for arbejde

Systemet for installation af panelet overlapper hinanden.

 1. Fjernelse af alt, hvad der er tilbage af det gamle cementgitter og gips. For at gøre dette skal du bruge en boremaskine, mejsel, spatel. Vi renser det gamle fyldstof.
 2. Rengør overfladen fra støv. Den dybe penetrationsprimer er fortyndet som skrevet på etiketten. Bredden af ​​hullet, der skal fyldes, skal svare til bredden af ​​kvastet. Det er, det skal let gå ind.
 3. Ifølge instruktionerne, som er skrevet på pakken, fortynder vi tør mørtel. Dette er nemt at gøre med en mixer.
 4. Alle slots er fyldt med den løsning, du har forberedt. I dyb rust anvende flere lag af opløsningen. Giv et helt tørt hvert nyt lag. Hvis sømmen er bred nok, skal du bruge andre materialer til at forfylde det.
 5. Efter opløsningen tørrer ud, slip alt rusten med PVA lim og lim serpyankaen på den. Dens bredde skal være 2 cm større end selve åbningen. Påfør serpianka kittet, efterfulgt af slibning med fint smørpapir.

Forberedelse af processen

Monolitisk plade med kold søm.

Rusty - sømmen mellem loftfliserne. De findes meget ofte i huse bygget i det sidste århundrede. Rust dekoration er påkrævet, hvis du vil give loftet i dit værelse et anstændigt udseende. En sjusket søm på loftet vil ødelægge hele udseendet af rummet.

Det er umuligt at reparere loftet godt, medmindre du kvalitativt laver rusten mellem loftfliserne. Under driften af ​​huset kan gennemgå krympning, hvilket ofte fører til en dråbe og forskydning af pladerne, dannelsen af ​​rust. For deres kvalitetsreparation og reparation skal du bruge værktøjer:

 • en hammer;
 • mejsel;
 • Punch;
 • smal spatel;
 • metal børste.

For at arbejde med tætningen af ​​disse elementer mellem loftfliserne skal du købe de nødvendige materialer i hardwareforretningen:

 • montering skum;
 • primer;
 • serpyanku;
 • sandpapir;
 • gips;
 • handsker, beskyttelsesbriller.

Dit arbejde udføres i loftet. Hvis du ikke vil ændre gulvet, skal du dække det med papir, olieklud eller pap.

 1. Foretag det forberedende arbejde. Fjern gamle gips eller hvidvask. Tænk godt om de sømme, du skal lukke op, bestem hvad der skal gøres for at forsegle mellem pladerne kom ud kvalitet.
 2. Efter inspektion af sømene, begynde at forberede dem til arbejde. For at få en kvalitetsforsegling skal du udvide dem. Dette gøres ved hjælp af de værktøjer, du har forberedt.
 3. Du kan simpelthen åbne de små sømme mellem pladerne med en spatel eller hugge dem med en mejsel. Vær ikke bange for at gøre den bredere. Juster deres vægge for at gøre dette, brug en punch, indsætte dysen i form af et blad.

Konfigurationen mellem gulvpladerne skal ligne en kegle, hvorfra opsigelsen vil holde meget bedre.

Brug en metalbørste til at rengøre sømene mellem pladerne, indtil affaldet ophører med at hælde ud af dem.

Forberedelse til arbejde med afslutning af rust.

Indbygning rustication

Tætning af sømme er lavet af gipsgips. Dens pris varierer fra 150 rubler og mere, alt afhænger af vægten.

Du gør det af medium tæthed, uden klumper, ensartet æltning.

Nogle håndværkere bruger cementgips til hvilke polymere additiver tilsættes, men gipsmateriale er bedre egnet til indendørs arbejde. Det adskiller plasticitet, hurtigt greb, derfor meget lettere arbejde.

Ordningen med installation af gulvplader.

 1. Før du begynder at forsegle sømene mellem pladerne, produceres en primer. Du gør dette med en børste, idet du nøje observerer, at der ikke er nogen uberørte steder tilbage.
 2. Uden at vente på, at den tørrer, fortsæt til indlejring af rust. Anvendelse af mørtel til en frisk primer vil give fremragende vedhæftning til betonoverfladen.
 3. Påfør mørtelen med små slag i spatelen, gør det med lidt pres, prøv at gøre opløsningen fylde hele hulrummet mellem pladerne.
 4. Al overskydende opløsning fjernes med en spatel, mens den bevæges langs rusten. Ved arbejde på tværs kan der dannes recesser.

Parallelt med dette arbejde skal du reparere andre fejl i loftet, bare glem ikke at prime dem.

 1. Uden at vente på fuldstændig tørring af opløsningen, lav yderligere forstærkning, for denne brug serpyanka. Påfør det således, at sømmen mellem pladerne ligger på midten.
 2. Coat det med et lag af opløsning, der ikke overstiger nogle få millimeter. Ellers vil i stedet for en grim søm ende med en grim pukkel.
 3. Hvis det viste sig at være tilstrækkeligt bredt og dybt i forbindelse med sammenføjning, så kan træ bruges til at fylde det. For-våd det i en gipsopslæmning og forsegl godt ind i sømmen.
 4. Fra oven anvender du en serpyanka og glans over den med et tyndt lag af opløsning. Sørg for, at opløsningen helt fyldte det tomme volumen mellem slæb og serpyanka.

Indbygning lOFTET

Tætning med monteringstape sikrer pålidelighed.

 1. Rust er ryddet fra den foregående finish. Derefter udarbejdes og udbygges ved hjælp af forskellige værktøjer (bor, mejsel, kniv).
 2. Rustkniv ryddes af små snavs, og ved hjælp af en metalbørste udføres rengøring.
 3. Efter stripping skal du pålægge den indvendige overflade med en primer. Det er meget bekvemt at gøre dette med en pensel.

Primeropløsningen bør have en dyb penetrationsvirkning.

 • Efter at primeren har tørret, fortsæt til installationen af ​​loft rusten. Dette gøres bedst med en byggevåben. Med det vil skummet fylde hele sin dybde;
 • Vent, indtil skummet tørrer, og afskær derefter overskuddet med en skarp konstruktionskniv;
 • Forbered bygningsblandingen. Sørg for, at hun er klump fri. Hvordan opdrættes det, vil du lære i instruktionerne, som er skrevet på pakken;
 • Serpyanka vil bidrage til at give en søm større æstetik. Du sætter det på rust, sæt et udjævningslag af mørtel oven på det;
 • Efter fuldstændig tørring kan du afslutte finishen.

Hvis du gør alt arbejdet med at forsegle rusten mellem loftpladerne i henhold til reglerne og instruktionerne, så vil du glemme problemerne med dit loft i lang tid.

Sådan lukker du rusta på loftet? (11 billeder)

Rummets loft er et konstruktivt element, det mest åbne visuelt, så æstetikken til at færdiggøre denne base har altid været meget opmærksom. Men liningsklassen er altid bundet til de eksisterende teknologier og materialer, så med fremskridt inden for byggeri er nogle metoder til efterbehandling af arbejde delvis blevet forældede, og vi skal slippe af med resultaterne af deres brug.

Overvej en af ​​disse teknikker - rustikke rustikke og rustus-dekorationselementer, hvor behovet for moderne bygninger er forsvundet med udviklingen af ​​teknologi og i husene i gamle bygninger giver dagens materialer mulighed for at vælge - at reparere rusten i loftet eller reparere dem.

Hvad er rusta

Fra oldtiden er natursten eller dens efterligning brugt i udsmykningen af ​​facader af bygninger, hvis synlige del er en flad eller facetteret overflade, der er groft flået. Hvis denne overflade ikke er bestilt, så får vi et fly med en monotont tekstur, som ikke har nogen kunstnerisk appel. Derfor er leddene af stentræningselementerne lavet i form af en skillelinje af fast bredde - rust. Sommetider kaldes selve sten også rust, trimmet med en stribe af en fast profil langs omkredsen af ​​frontdelen.

Udnævnelsen af ​​rust på loftet

Når bygningens gulvbelægninger er præfabrikerede, er tilstedeværelsen af ​​pladesamlinger en naturlig faktor. På en gang blev ufleksibiliteten af ​​disse grænseflader ikke givet meget betydning - vigtigere var styrken og tætheden. Derfor var de installerede gulvplader ofte ikke placeret strengt i samme plan - deres installationsniveauer kunne variere med nogle få centimeter. Derudover var sortimentet af færdigudjævningsmaterialer ikke rig - cement-sand, cementkalkmørtel og limkitt baseret på kridt. Elasticiteten af ​​disse materialer var lav, så snart der var færdige sømme, selv mellem plader monteret i samme plan, opstod der revner.

Tak rustet hjalp med at løse problemet - en direkte afgrænsning fur med et fast tværsnit, der blev udført langs sømmen mellem pladerne i fælles fyldmateriale. Sådanne ruster i loftet med deres strenge geometri maskerede forskellene i niveauet af installation af plader, idet de langsgående revner mellem hvilke også blev mindre mærkbare, da de passerede langs bunden af ​​den rustne rille.

Tæt loft rusto

I husene til en langvarig bygning fører de langsigtede virkninger af ydre faktorer (vibrationer, bundfald, fysisk slitage) til det faktum, at rustfyldningsmaterialerne skrækker fra baserne og falder ud af sømene mellem pladerne. Uanset hvilken beslutning der blev truffet om efterbehandling uden indlejring ødelagt Rustov på loftet er ikke nok.

Grundforberedelse

Korrekt overfladebehandling til reparationer er et løfte om holdbarheden af ​​resultatet af det udførte arbejde, så du bør give alle de nødvendige betingelser for deres præstationer - frigør rummet fra møbler for ikke at tænke på mængden af ​​støv, men om kvaliteten af ​​præparatet.

Så hvordan man lukker op den gamle Rusta på loftet med egne hænder er ret ægte, vi vil i højere grad overveje alle de nødvendige komponenter i denne operation.

Fjernelse af gamle nivelleringsforbindelser

Mængden af ​​forberedende arbejde afhænger af niveauet af nivelleringslaget på loftet som helhed. Når gipset kun er beskadiget langs rusten, rengøres det kun ved leddene af pladerne. Hvis den gamle finish er i dårlig stand over hele overfladen, skal hele loftet rengøres, for efter at rusten er indlejret, kan demontering af loftet føre til frigørelse af det nye rustfyldstof.

Pladernes led er rengjort fra det gamle kitt, gips, kalk og snavs. Det er praktisk at gøre det manuelt - med en smal mejsel og en hammer, en spatel og en metal børste med en hård børste.

Det er vigtigt! Afhængigt af tilstanden til den gamle finish er værktøjet til rengøring af loftet i sin helhed valgt; det er ikke nødvendigt at hugge gipset, der sidder fast til enhver pris - dette kan medføre dannelse af revner på andre baser, herunder blandt naboer.

Priming rensede overflader

Efter rengøring af betonen af ​​pladerne af alle lagene er baserne primeret med et af de hydrofobe sammensætninger, for eksempel en manuelt fremstillet vandig opløsning af latex med 1: 4 forhold (højere koncentration danner en film på overfladen, der forværrer adhæsionen) eller en færdig sammensætning. Det er praktisk at gøre dette manuelt med en smal børste, idet du har renset støvloftet fra forvakuumet.

Efter en dag, når primeren er tør, skal afstanden mellem pladerne fyldes med en elastisk forbindelse med god vedhæftning.

Fyldning af leddene af gulvplader

Det er vigtigt! Man bør ikke stræbe efter at fylde fugen nødvendigvis med en cementbaseret forbindelse - under deformationer af bygningen vil styrken af ​​dette aggregat stadig ikke være tilstrækkelig til at holde pladerne, og revner vil danne sig langs sømmen, hvorigennem i tilfælde af lækage vil vand strømme ovenfra.

Til fyldning og forsegling er afstanden mellem pladerne ideel polyurethanskum, Det er bedre at vælge et bevist udseende, da dårlig kvalitet eller udgået materiale muligvis ikke danner en tilstrækkelig mængde skum, når det bruges. God kvalitet anses for at være et samlingsskum, som efter hærdning danner et ensartet fintcellet materiale. Dysen skrues på cylinderen, og ved at holde den i en opret position, presser dispenseren skummet ind i spalten og fylder hulrummets volumen med ikke mindre end 2/3 af volumenet.

Den næste dag fjernes overskydende skum fra sømmen ved at skære med en kniv, men ikke skylles med overfladen, men går ind i den 1,5-2,0 cm for at påføre et nyt nivelleringslag (eller 3-3,5 cm for at skære ny rust). Der er ikke behov for priming over toppen af ​​det frosne skum, og du kan begynde at fylde rusten med en nivelleringsblanding flush med overfladen.

I stedet for skum forsegling ledninger, som er lavet af gummi og kunstig gummi af forskellig grad af tæthed og porøsitet.

Efter at have valgt en ledning af den nødvendige sektion, bruges den med en spatel til at fylde den tæt ind i sømmen mellem pladerne. Materialets elastik vil udelukke krakning i fyldmaterialet, vil sikre påfyldning af spalten og dens tætning i tilfælde af lækage ovenfra.

Base nivellering

Hvis det endelige mål for arbejdet er en loftsinstallation den tilgængelige Rust og derefter på toppen af ​​skære- eller tætningskabelens snit med en bred spatel pålægge og justere bundkitlaget, helst på basis af hvid cement - det vil være lettere at blokere farven, når du male. Sammensætningen fremstilles i små portioner ifølge brugsanvisningen.

Efter en dag vil blandingen hærde nok til at kunne afskære overskuddet med en bred spatel og påføre et lag af efterbehandlingstæt over forstærkningsbåndet serpyanka, der forhindrer krakning langs pladernes led.

Hvis tilstanden af ​​overfladen af ​​resten af ​​loftet er utilfredsstillende, sættes dens overflade i det ønskede volumen.

Efter fuldstændig tørring af den færdige kitt og nivelleringsblanding under den, som det fremgår af den ensartede hvide farve af belægningen, er de reparerede områder jorden, jorden og malet.

Rustskæring

Hvis reparationsformålet er at genoprette rusten, vil der over en skive overskydende skum blive smidt over og fugtpladens flush til bunden af ​​cement-sandmørtelen fremstillet af fintkornet sand. Uden at vente på sammensætningens hærdning, ved hjælp af reglen (lang linjal) og et specielt værktøj - rustovka udfører skæring af rust, periodisk vædning og gnidning af bunden.

Rustovka adskiller sig i profil - fra primitiv rektangulær til figur, derfor kan rust af et komplekst snit med korrekt design blive et element i loftets indretning.

Efter at cementcementmørten er hærdet og tørret, bliver rustfinen færdig med et gipsspartel med elastisk gummi eller gummi spatuler. Derefter udføres polering, priming og maling af lofterne.

konklusion

Fjernelse af loft rustning er ikke en vanskelig procedure, selv for en uerfaren reparatør, med en samvittighedsfuld tilgang er et godt resultat garanteret. På samme tid beslutter, hvordan man lukker revnet Rusta i loftet, er det ikke nødvendigt at være begrænset til den liste over materialer, der foreslås i artiklen - der er andre lige effektive midler, for eksempel rå gummi, gummi-baserede fugemasser, en hævelse ledning, pakning pakning pakning og andre. Derfor er det uden at finde de midler, der anbefales i artiklen i deres lagre, hensigtsmæssigt at vurdere potentialet af de tilgængelige materialer - det er ofte nok til at gøre det muligt at finde den selvhærdede rustede udskæring efter reparation.

Tætning af sømme i gulvplader

Ved overlapning af armerede betonplader mellem dem er der sømme. Men nu i nærværelse af moderne byggematerialer er sømene mellem gulvpladerne og deres tætning ikke længere vanskelige, da sømmen er let at reparere, selv i panelhuse, hvor der på grund af lavt lofthøjde ikke kan monteres lofter.

Når man laver plader af armeret betonplader, forbliver dybe og synlige sømme altid mellem dem.

Tætning: forberedelse af sømme

Først og fremmest er det nødvendigt at rengøre samlingerne mellem gulvpladerne, og i dette øjemed rengøres de med en stålbørste eller mejsler.

Før du begynder at forsegle sømmen, skal du rydde den med en stålbørste eller tage et indlæg med en mejsel.

Herefter skal afstanden mellem pladerne fyldes med slæb og forsegles. Samtidig må slæbebogen ikke nå frem til overflade med 15-20 cm efter komprimering. Hvis loftet for eksempel var malet med olie maling, kridt eller kalk hvidvask, er det nødvendigt at rengøre eller vaske det for at rense betonen. Hvis sømene mellem gulvpladerne tidligere var forseglet med noget materiale, skal det også fjernes, hvis det forbliver løs, flager eller skræller. Hvis den gamle tætning holdes tæt på nogle steder, bør du ikke slå den ned, lad sømmen forsegle på plads. Derefter skal du justere pladens overflade på begge sider af sømme, fjerne eller slå af fremspringene og andre uregelmæssigheder.

Faktisk forsegle sømmen

For at forsegle sømene mellem pladerne kan det være hensigtsmæssigt at tørre tow, men det er bedre at for-vådde det i en flydende gipsdej, som er forberedt til dette i små mængder. Træk forsigtigt tætningen. Når der hærdes, stiger gipsen i dens volumen, og pressene trækker endnu stærkere mod pladens vægge.

Når tætningen er færdig, kan du også bruge skum, men det er den værste løsning. Eventuelle minerale eller polymere aggregater, strimler af gipsvægsrester, mineraluld (hvis du bruger det - tag forholdsregler og sørg for luftvejene), skumplast og ens krøllet belagt papir vil være egnet som fyldstof.

Sømmene mellem pladerne er forsigtigt dækket med limmørtel. Konsistensen af ​​opløsningen skal ligne sur creme.

Derefter skal sømene mellem pladerne forsigtigt dækkes med en lime-gipsopløsning af konsistensen af ​​cremefløde med pladerne. Så niveau og gnide dem. For at de sedimentære revner i pladerne ikke er så mærkbare, gøres rusten, hvilket giver sømmen den nødvendige form. Du bør ikke bruge akrylprimere, fordi de ofte gør kvaliteten af ​​adhæsionen af ​​gipset til overfladen værre, og installationen vil ikke være holdbar. Det er bedst at bruge kitt eller gips.

Gips er en tør gipsblanding, der ofte kaldes et stort kit. Ved anvendelse af gips er det muligt at påføre et lag til 5 cm uden forstærkning. Og det er bedre at anvende det med en trowel, trowel og trowel, fordi dette værktøj er mere præcist end en trowel, og blev skabt til påføring af gips, når der udføres overfladeplanering (den faktiske indlejring).

Måder at få rusto

Den første måde er, at tætningen af ​​sømene mellem pladerne udføres ved hjælp af en ufuldstændig beslaglagt opløsning, som er blevet aftørret før, og rusten skæres af et specielt værktøj - en rustik hånd. Rustovka meget nemt at lave sig selv.

Den anden metode er, at rusten trækkes over en frisk, ikke-indstillet løsning ved hjælp af enkle skabeloner af planker af den ønskede bredde, skåret fra den ene side i en 45 ° vinkel.

Rusty udføres i henhold til reglen, som skal fastgøres til loftet med 2-3 tynde skinner 15 cm længere end højden af ​​rummet. Listerne installeres skråt på gulvet og trykker på enderne af reglen med dem, og den ekstra skinne tjener som støtte til midten af ​​reglen. Reiki bøje let, foråret og meget tæt tryk på reglen til loftet. Rustovka udført i henhold til reglen, skæres gennem rusten.

Hvis rusten viser sig at være utilstrækkeligt ren, kan den korrigeres med en skraber. I nogle tilfælde udføres rusta med en rake med en lath fastgjort til lærredet. Rækken i dette tilfælde skal være i form af rust. Dette gøres for at sikre, at rusten er ligetil. Alt er fugtet med vand, så rusten bliver renere.

Hvis rusten er tegnet af et mønster, så gøres det i flere trin, idet der påføres et tyndt lag af opløsningen. Efter skæring eller strækning fjernes reglen, så fejes og fuger. Rust bør placeres nøjagtigt imod sømene mellem gulvpladerne.

I stedet for en lime-gipsmørtel kan du også bruge cement, men implementeringsprocessen er forsinket på grund af tekniske afbrydelser forbundet med den tid, der bruges til at indstille mørtel.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet?

Ved reparation af lejligheden er et af de sværeste områder loftet. På grund af krympningen af ​​huset dannes bundfald eller bevægelse af jorden mellem loftets revner af forskellige dybder. Det vil ikke være muligt at skabe en smuk udsigt over interiøret med slidser i loftet, derfor er det nødvendigt at forsegle samlingerne mellem gulvpladerne. Fremgangsmåden er manuel, men den har en række funktioner.

Værktøj og materialer

Forsegling af sømme i loftet kræver forberedelse af værktøj og materiale. De bør være forberedt inden starten af ​​loft arbejde med plader.

Spatel med fleksibelt elastisk blad

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? For denne type arbejde kræves:

 • primer dyb penetration, bedre konkret kontakt. Jordbunden er beregnet til at forbedre vedhæftningen af ​​betonoverfladen og det materiale, som det er planlagt at forsegle hullerne med;
 • cement mærke NTS, det bruges til at fjerne dybe riller. Hovedforskellen fra standardkompositionen er evnen til at udvide og fylde hullerne i processen med størkning;
 • varmeisoleringsmateriale er nyttigt til store huller, fyldmaterialet er byggeskum, polyurethan eller skummet polyethylen;
 • kittet med elastisk materiale (latex);
 • fugemasse;
 • forstærket maske med en bredde på 4-5 cm, hvis sprængbredden giver dig mulighed for at lægge en metalbase indeni;
 • start og afslutning kittet.

Forarbejdning af loftet samt gulvvæggene skal du bruge grundlæggende elektriske apparater. Typen af ​​værktøj afhænger af teknologien til forsegling af sømme, som regel nok:

 • forskellige størrelser spatler;
 • metal børste;
 • sprøjtepistol;
 • konstruktion kniv;
 • perforator, let at udskifte med en hammerboremaskine;
 • sandpapir.
Hvilke værktøjer vi har brug for

Inden du lukker leddene på pladerne i loftet, skal du passe på den enkelte sikkerhed: øjenværn briller, åndedrætsværn, komfortable handsker og overalls.

Sådan fjernes sømmen i loftet: forberedelsesfasen

Før du forsegler sømmen i loftet, er det vigtigt at udføre forberedelsen af ​​belægningen. Overfladen skal være solid, primet. Det er bedre at fjerne eventuelle belægninger med svag fiksering: gammel kitt, maling, tapet, cement, kalk osv.

Tætning af leddene af gulvplader gøres bedst i et rent rum (efter vådt rengøring). For at opnå bedre vedhæftning og normal strømning af saltopløsningen i arbejdsløsningen skal rummet være tørt. Jorden påføres over den rensede overflade af loftet.

Før du går videre til anvendelsen af ​​det næste lag, er det vigtigt at vente på den forrige til at størkne. Mængden af ​​tid afhænger af temperatur og type af materiale.

Arbejde med en bred lavvinkel

Hvis der er overfladiske revner mellem gulvpladerne med en bredde på 3 cm eller mere, er det bedre at bruge et fyldstof, monteringsskum.

Reparation af en søm er et ret hårdt arbejde, der skal gøres omhyggeligt, ellers vil dårligt arbejde være synligt.

Hvordan forsegles sømmen mellem pladerne på loftet med skum? Til dette:

 1. En installationspistol indsættes i recessen og et hul er fyldt med skum.
 2. Venter på, at skummet tørrer, tager normalt ca. 2-4 timer.
 3. Med byggekniven er alle udragende dele fjernet, det er bedre at lave et snit på få millimeter for bedre indstilling, men dybden må ikke overstige 5 mm.
 4. Udsparingen behandles med et elastisk kit. Det er praktisk at bruge materialet med 2 spatler: smal og bred. Blandingen opbevares på et bredt værktøj, og en kittelse påføres med en smal spatel.
 5. Smør leddene i loftet med en bred spatel, fjern overskydende og andre fejl.

Arbejde med en bred fælles dybde

Hvis du skal forsegle sømmen mellem pladerne på loftet med en bredde på over 3 cm og en relativt stor dybde, bør du ikke bruge skum.

Arbejdsalgoritme:

 1. Udfylde udgravningen med isolerende materiale. Til formålet er egnet skummet polyethylen og polyurethanskum.
 2. Fastgørelse af isolering ved hjælp af fugemasse, med maksimal modstandsdygtighed mod fugt.
 3. Efter forsegling af revnen er spalten forseglet med cement NTS, men en lille rille er tilbage med en dybde på 5 mm.
 4. Efter fuldstændig hærdning af sementet påføres en latex-type putty oven på den og udjævner pladens plan med den.
 5. En spatel fjerner et ekstra lag pre-putty og spreder det så meget som muligt.
I stedet for skum til tætning af dybe revner, kan du tage lim til keramiske fliser.

Arbejde med en dyb og smal ledd

Det er bedre at lukke smalle, men dybe samlinger mellem gulvpladerne ved hjælp af en lignende metode som i det foregående tilfælde.

Hvordan forsegles sømmen i loftet mellem pladerne? Arbejdsfølgen er som følger:

 1. Et tætningsmiddel påføres på et stykke isolering, det er anbragt inde i sporet. Materialet skal være fastskubbet ind i recessen.
 2. Efter en højkvalitets tamp isolering skal forblive omkring 1 cm i dybden for at gøre cement NTS. Det er vigtigt at forlade en 5 mm forsænkning.
 3. På den frosne cementmørtel sættes latexkittet, er den justeret med en spatel.

Næste trin

Forseglingen af ​​sømmen mellem panelerne er ikke afsluttet i de foregående trin. Det er vigtigt at gennemføre hele behandlingskomplekset, så defekter ikke manifesterer sig i fremtiden. Ellers, når jorden flytter sig, overlapper fundamentet af bygningsledene igen knæk, alt arbejde bliver forgæves.

Årsagen til forekomsten af ​​revner kan være en ukorrekt beregning af belastningen på konstruktionen eller forsømmelsen af ​​byggeteknologi, hvilket får bygningen til at krympe. Det er vigtigt i bygningens fase at tage højde for vægten af ​​isoleringen af ​​huset og forudbestille vandforsyningen for at forhindre ødelæggelsen af ​​lejemuren og fundamentet senere.

Latex kittet. At forsegle sømme er mere egnet bare sådan kitt

Beskyttelse af leddene mellem pladerne fra destruktion udføres i etaper:

 1. Vent til latex kittet størkner, det tager cirka 2 dage at tørre helt.
 2. Forberedelse til forstærkning uddybning. Sæt det startlag af kittet, det er lagt med et lille fremspring af kanterne med 4-5 cm.
 3. Det forstærkende maske presses ind i materialet, en rulle eller en smal spatel vil passe.
 4. Spatel passerer langs kittet for at fjerne overskydende.
 5. Efter hærdning af materialet skal overfladen behandles med sandpapir med fint eller medium korn.
 6. Anvendelsen af ​​startkittet hjælper med at skabe det perfekte fly, idet strippen udføres med fintkornet sandpapir.
 7. Top finish kittet belægning er påført.
 8. Efter hærdning skal du behandle sandpapiret igen.
 9. Det sidste stadium - male eller klæde loftet.

pudsning

Hvis parallelt med de ødelagte sømme i loftet er der en betydelig bias i enhver retning, er det værd at justere det. Den bedste måde er gips kompositioner, deres installation foregår af installationen af ​​gitteret. Hele arbejdsfladen er dækket af betonkontaktprimer, i dets sammensætning er der faste, store partikler til forbedring af vedhæftning med beton. For at dække loftet forbereder sammensætningen af ​​cement med gips.

Sømmene i loftet lukkes oftest sammen med reparationen af ​​hele loftet.

Fyld hul

På grund af at ignorere bygningskoder, kan et ægteskab vises på loftet, en af ​​de farligste er et hul. Tætningsleddet mellem pladerne udføres ved en af ​​to metoder.

Den første vej:

 1. En børste med et udvidet håndtag renser hullet indefra.
 2. Det er vigtigt at fjerne løst støv og skabe stærk vedhæftning. Sprøjt hele overfladen med sprøjtepistol med jorden.
 3. Inde i monteringsskummet blæst.
 4. Efter fuldstændig størkning, skåret områder med overskydende materiale med en skarp kniv.
 5. Skær en rille i form af en kegle med en højde på 4-5 cm.
 6. Udsparingen er forseglet med cementmærke NTS og venter på, at materialet hærder.
 7. Overfladen er udjævnet med et lag af kittet, og et serpyanka net passer indvendigt.
 8. Efterfølgende operationer er ikke forskellige fra installationen af ​​sømme på loftet mellem pladerne.

Der er en anden metode til tætning af led af gulvplader med huller:

 1. Der oprettes en improviseret ramme, som passer ind i hullet, den er placeret inde i det defekte område. Du kan bruge en hvilken som helst metaltråd.
 2. Fastgørelse af rammen er lavet med tætningsmiddel, det er bedre at bruge den, der er beregnet til reparation af VVS og vægge i våde rum. Hvis formålet med materialet - våde vægge fører brugen af ​​reparation af loftet ofte til et bedre resultat.
 3. Efter størkning i hulrummet opnås et gitter, hvilket vil tilvejebringe en stærk fiksering af opløsningen.
 4. Forbered en blanding af NC-opløsning, du kan bruge den klassiske sammensætning, men det er bedre at tilføje et tilsætningsstof, der forbedrer opløsningens indstilling. For at cementet ikke falder ud, understøttes det på bunden med et stykke krydsfiner.
 5. Krydsfiner er fastgjort til bunden med en understøtning, den holder cementet i den ønskede position, indtil den er tør.
 6. Træafskærmning fjernes kun efter størkning, hvorefter efterbehandling udføres.
Det vigtigste er at nøje følge sekvensen og være opmærksom.

Samlingen mellem væg og loft: måder at forsegle

Tilstedeværelsen af ​​ikke kun mærkbare mangler i leddene mellem gulvpladerne, men også væggene er karakteristiske. Kvalitativt at afslutte overfladen uden at eliminere revner vil ikke lykkes.

For at fjerne fejl anbefales det at bruge:

 • konstruktion skum;
 • gipsmørtel;
 • syntetisk kitt;
 • kitt til udvendigt arbejde.

Det enkleste og mest effektive materiale er skum, som udvider og fylder hulrummet i processen med størkning.

Hvis leddene er ret store, skal du sørge for yderligere beskyttelse mod revner. Forstærkningsnet vil forhindre revner, alternative materialer - bomuld, linnedstof, som er imprægneret i klæbemiddelopløsningen. Stoffer lægges over hullet. I sidste etape er der lagt et lag af gips.

Hvad skal man gøre, hvis leddene er synlige i loftet: den endelige justering af overfladen

Uanset hvordan man fjerner fejl, er det vigtigt at lave en højkvalitets topcoat. At overflade overfladen ved hjælp af slibemiddelblandinger.

Processen med at påføre latex kittet

For at skabe en perfekt glat og flad overflade anbefales det at bruge flizelin. Det limes til loftet til det færdige lag af kitt. Materialet hjælper med at fjerne små uregelmæssigheder.

Det er vigtigt at dække loftet med en primer efter det sidste nivelleringslag, hvilket vil medvirke til at forhindre ødelæggelse af belægningen og forøge holdbarheden af ​​kittelaget. Nu kan du male loftet, pasta eller hvidte.

anbefalinger

At bygge en bygning og skabe et attraktivt udseende er en kompleks opgave, der kræver overvejelse af mange faktorer:

 • At skabe en sikker base forhindrer revner i hjørnerne og mellem gulvpladerne. Inden du laver en fladeplade, er det vigtigt at udføre det forberedende arbejde grundigt: Jordundersøgelse, undersøgelse af niveauet af jordfrysning, skabelse af korrekt mærkning og fiksering af overfladen. Enheden på basispladen giver kun en levetid på op til 150 år, når man følger teknologien til lægning;
 • For at bevare varmen i et rum er det værd at reparere varmelækage gennem gulvet. En af de bedste måder er UWB fundament;
 • I flere etager er det bedre at studere i forvejen planen af ​​gulvplader, hvilket vil hjælpe med at identificere potentielle strukturelle svagheder og eliminere dem under reparationsfasen;
 • det er bedre at bruge kompositbeton i opførelsen af ​​boliger, det er kendetegnet ved høje tekniske egenskaber og er helt sikkert for helbredet;
 • At arbejde med beton i den kolde årstid med en standard cement sammensætning er uacceptabel af fabrikanten, men ikke alle virksomheder er klar til at stoppe konstruktionen til vinteren. Så er det muligt at hælde beton om vinteren? - Ja, men det vil være nødvendigt at tilføje specielle blandinger til sammensætningen eller til opvarmning af betonen;
 • Hvis du planlægger at bygge et hus af luftbeton, skal du sørge for at forstærke hver 2-3 rækker. Læg ventilen inde i bloksporene, som skaber en vægkapper til luftbeton;

Huller af forskellige dimensioner kan forsegles med korrekt overholdelse af teknologien. Det anbefales at vælge en af ​​de eksisterende måder at fjerne loftfejl på, de er nemme at bruge og holdbare.

Sådan lukker du rusten på loftet - instruktioner

Rusta er sømene mellem loftpladerne på loftet, der stadig pryder mange lejligheder bygget i Sovjetiden. Ved færdiggørelsen hjælper installationen af ​​rustning med at slippe af med denne "dekoration" og gøre loftet lige og smukt, da disse sømme sjældent kan indskrives i det indre af et moderne rum.

Materialer og værktøjer

Til dette har vi brug for:

 • - Gipsgips, helst Rotband,
 • - Primer, et par spatler,
 • - børste
 • - Mixer til blanding af opløsningen, selvom du med en lille mængde krævet arbejde kan blande gipset manuelt.

Før du begynder at installere rustning, er det nødvendigt at vaske hvidvask og rense loftsledene godt for god vedhæftning af materialet til betonbunden og følgelig lang drift. Vi taler om hvidkalkede lofter, fordi der som regel er malede baser allerede spart fra rustning under forberedende arbejde for at male loftet med akrylmaling.

Afslutningsteknologi

Efter at overfladen af ​​loftet, der skal repareres, er forberedt, kan du fortsætte med at ælte gipsgipset, hvilket skal være at udføre arbejdet med mellemtykkelse og ensartet blanding, det vil sige uden klumper og dårligt blandede dele. Du kan straks ælte gipsblandingen til hele rummet, da installationen af ​​rustningsprocessen er relativt hurtig, om end tidskrævende.

Efter at opløsningen er klar, belægger vi loftstængerne med en børste dyppet i en primer omhyggeligt og sørg for, at der ikke er huller.

Modstå primeren er ikke nødvendig, og straks begynder at gips. For at gøre dette smeder vi løsningen på sømmen med en spatel på 8-12 cm i små slag, og når den smarte strimmel er meter lang, tager vi en bred spatel og fjerner overskydende gipsplast ved at bevæge sig langs (!) Rusten. Forsøg ikke at trimme blandingen og holde en spatel på tværs af gulvpladernes søm, da vi har et hul, der så kan ses synligt.

I løbet af dette arbejde kan du trimme store gruber i loftet med det samme, hvis der er noget, så glem ikke at smøre det nødvendige rum med en primer før gips, ellers kan løsningen simpelthen falde af på grund af en dårlig kobling.

Maleri arbejde

Yderligere maling eller plastering omkring gipsvæggen kan udføres tidligst en dag efter færdiggørelsen af ​​gipset, selvom det er Rotband gipsgips, der anses for at tørre relativt hurtigt. Rotbandet greb hurtigt, men for fuldstændig tørring behøver det tid, og det øjeblik, hvor det er muligt at fortsætte arbejdet, vil tydeligt mærkes af gipsets farveændring, som ved tørring bliver lysegrå.

Således kan du ved hjælp af en simpel reparationsoperation slippe af med de seneste "dekorationer" af sovjettiden, som ganske vist var ude af plads og slet ikke dekorere, hverken loftet eller lejligheden som helhed og for de fleste beboere var kun en kilde til yderligere irritation.

P. S. Site tips Bygg sammen. Vellykket reparation.

Sådan lukker du rusten på loftet - gør dit loft perfekt

Gør reparationer i dit yndlingshjem, vi stræber efter at gøre alt perfekt glat.

Dette opnås let, når vi taler om reparation af vægge eller gulvflader. Men hvis det kommer til lofter, opstår der som regel mange spørgsmål og tvivl - hvordan man laver en pletfri, med en ideel overflade, reparation af lofter. Opgaven er særlig kompliceret, hvis huset har mange gulvplader, som ved deres udseende ødelægger overfladen af ​​dit loft.

Forberedelse til at reparere en lejlighed i Moskva, på udkig efter en god mester, kan du bruge meget tid. Men med en vis færdighed og med hjælp fra vores praktiske råd vil indlejring af rusten ikke medføre særlige vanskeligheder.

Afhængigt af materialets og værktøjets kvalitet kan hastigheden for rustlængden variere betydeligt.

Lad os først vælge de værktøjer, vi har brug for:

 • hammer;
 • smal spatel;
 • mejsel;
 • metal børste;
 • Hullemaskine.

For at fastsætte loftet har vi brug for følgende materialer:

 • primer;
 • polyurethanskum;
 • sandpapir;
 • sikkerhedsbriller;
 • handsker.

Alt det nødvendige arbejde kan opdeles i to hovedtrin:

 1. rengøring og forberedelse af sømme
 2. Tæt rustning mellem pladerne.

Den vigtigste fase i den kvalitative installation af rust, mellem pladerne er en grundig rengøring af sømmen.

Det er nødvendigt at fjerne gips eller hvidvask. For bedre tætning skal sømme udvide dem lidt. Det er nødvendigt at justere væggene i sømme, en perforator med en scraper dyse er ideel til dette.

Formen af ​​sømmen mellem pladerne skal ligne en kegle, med denne form for uddybning af sømmenes tætning vil være meget stærkere.

Den endelige berøring under forberedelse er at grundigt rengøre leddene mellem pladerne med en metalbørste.

Rustning mellem plader. Her laver vi din opmærksomhed på nogle af nuancerne i arbejdet.

Rustning kan ske med gips.

Det bør strengt overholde kravene til dets produktion - det skal være ensartet og uden klumper. Det sker, at herrerne bruger cementgips, som tilsættes polymertilsætningsstoffer. Men denne blanding er mindre plast og griber værre, hvilket utvivlsomt gør arbejdet svært.

Nu følger vi trin for trin hvordan man lukker rusten på loftet:

 1. Umiddelbart inden forsegling af sømme skal de omhyggeligt omformes. Gør det bedst med en pensel.
 2. Mens primeren stadig er våd, fortsæt til gipsrosten. Anvendelse af opløsningen på tørprimeren giver vi derved den bedste vedhæftning til betonkanter.
 3. Påfør løsningen på sømme med små slag, gør dette med et lille pres på spatelen, så sammensætningen fylder hele hulrummet inde i sømmen.
 4. Fjern overskydende mørtel med en spatel, det er vigtigt at følge det langs rusten. En sådan arbejdsmekanisme vil forhindre udseendet af fordybninger.
 5. Når blandingen ikke tørres, lav yderligere forstærkning ved hjælp af serpyanka. Læg det således, at forbindelsen mellem de to plader ligger midt i serpyankaen. Dæk det med et lag af blandingen kun få millimeter. Ellers vil du i stedet for en uhyggelig søm få et grimt hump.
 6. I tilfælde af at den er bred og dyb i forbindelse med sømmen, kan denne fejl fjernes ved hjælp af slæb. Du bør først fugtige træket i en flydende gipsblanding. Sæt serpyanka på toppen og belæg den med et tyndt lag af komposition.

Foruden gips, for at forsegle rusten mellem pladerne, skal du også bruge skum. Selv om teknologien til udførelse af rustning er meget ens, men på grund af arten af ​​de anvendte materialer er der en vis specificitet.

 1. Det er nødvendigt at rense rusten af ​​den gamle finish grundigt, forberede og udvide sømmen.
 2. Fra fint rusk og støv rengøres rust med en kniv og en metalbørste.
 3. Efter grundig rengøring er overfladen af ​​sømmen overtrukket med en opløsning af primeren. Det skal bemærkes, at denne løsning skal have indvirkning på dybden. Det er mere bekvemt at belægge sømmen med en pensel.
 4. Efter helt tørring af substratet, fortsæt til gips rust mellem pladerne. Optimalt af alt dette sker ved hjælp af en byggepistol, da dysen giver dig mulighed for at udfylde forbindelsen til dens fulde dybde.
 5. Efter at skummet er helt tørt, afskær det overskydende.
 6. Forbered mørtelet, efter vejledningen klart.
 7. For at bringe mere æstetik, kan du bruge en serpyanka. Det påføres rust, og på toppen af ​​det sættes et blandingslag af blandingen.
  1. Efter tørring skal den endelige udjævning foretages med en kittet.

Efter at have gennemført vores råd om gipsrost, vil du længe være tilfreds med de perfekte selvfremstillede lofter.

Ingen reparation kan være perfekt uden et fladt loft. Det er derfor, at problemet med at lukke rusten på loftet er bekymret for alle lejlighedsejere i præfabrikerede huse bygget i sovjetiske tider. Selv de sømme, der blev omhyggeligt fikseret, afviger i sidste ende af helt naturlige grunde - pladernes bevægelser og husets nedtrængning.

Rusty på loftet er et sted, hvor pladerne mødes, og i perfekt stand ser det ud som en ret pæn depression 50 mm bred med skråt glatte vinkler. Når reparation er påkrævet, er situationen i virkeligheden langt fra referencen. I bedste fald løsnede opløsningen og på nogle steder smulede ud i værste fald - pladens uoverensstemmelse, som kræver justering af hele strømmen.

Forberedelse og bestemmelse af omfanget af det krævede arbejde med loftet

Enhver renovering af rust på loftet begynder med forberedelsen. Den dekorative belægning fjernes, hvidvaskning og vandopløselig maling er sløret. Her er måder at fjerne gammel maling fra overfladen.

Sømmen er broderet med en spatel. Sprækket udvider, alle smuldrende områder fjernes. Hvis opløsningen nemt spaltes, er det værd at fjerne det helt til beton, hvilket vil fjerne yderligere delaminationer, når man maler loftet.

Før du forsegler sømmen i loftet, udføres en visuel inspektion af skaden og måling af forskydningen. I tilfælde hvor forskellen ikke overstiger 5-7 mm, og sprængbredden er lille, kan den simpelthen genoprettes uden efterfølgende justering af alle overflader. Hvis der er et betydeligt fald på 7-10 mm, skal du efter at have dækket rusten i loftet forlænge overfladen for at dæmpe dråben.

Med mere betydelige fejl anbefales det at installere falske lofter. Det er muligt at udjævne store forskelle ved hjælp af løsningen, og nogle materialer tillader at anvende et stort lag, men det vil koste mere. I dette tilfælde er det meget mere rationelt at bruge gipspladesystemer eller stræklofter.

Arbejdsordre

Kompetent reparation af rust på loftet - en garanti for mangel på revner i flere år. Til det arbejde, vi har brug for:

 • primer, der forbedrer vedhæftningen af ​​materialer, den bedste beton-kontakt og dens analoger;
 • glasfibernet (serpyanka);
 • stål spatel;
 • gipsblanding (Rotband, minearbejdere osv.);
 • med en stor spaltebredde - monteringsskum.

Fugt overfladen af ​​roden grundigt med en primer og vent indtil den er helt tør.

Fyld den forsigtigt med skum, med en stor sprængbredde, så den ikke rager ud under loftets overflade og efterlader en dag. Før reparation af en revne i loftet, er det nødvendigt at fylde det med gipsmørtel. Rotband er ca. en tredjedel ideel og lægge serpyanka, så midten af ​​båndet falder sammen med rustens centrum. Fiberglass tape vil fungere som forstærkning, det vil beskytte mod revner, selv med små bevægelser af pladerne, som er uundgåelige i fremtiden.

Efter dette er fordybningen af ​​rusten omhyggeligt fyldt med gipsgips og udjævnet.

Hvis der er en lille dråbe, så skal du kaste hele overfladen, hvilket viste sig højere. At justere laget er praktisk at bruge en stålregel. Hvis erfaringen tillader plastering, kan du bruge en mere bekvem og let bred trowel.

Efter tørring er hele den flade overflade nivelleret med en speciel trowel eller slibemaskine. Yderligere arbejdsordre afhænger af færdiggørelsesmetoden.

Kom også for at fjerne eventuelle fejl. Hvis du har brug for at forsegle et hul, knæk eller chip på loftet, skal de også rengøres, primet. Ved defekter i et stort område skal du bruge glasfiber eller metalgipsforstærkning.

Efterbehandling sømme

Efter fuldstændig restaurering af den restaurerede rust kan du fortsætte med forberedelsen til efterbehandling. Hvis dråben var ubetydelig, er hele overfladen primet med en penetrerende opløsning.

Derefter sætter de simpelthen den færdige gipsblanding (KNAUF, Volma og deres analoger). Efter grundig fugtning genopføres et sådant loft. Nu kan overfladen males, dækkes med tapet.

Hvis dråbet var signifikant, skal loftet justeres. Mindre uregelmæssigheder kan ganske enkelt forsigtigt trække et lag af gips, hvilket gør uregelmæssigheden næsten umærkelig. Men denne løsning er ikke altid egnet.

I sådanne tilfælde er en fuldstændig tilpasning af overfladen nødvendig. Dette arbejde er ret besværligt, det kræver ikke kun en masse tålmodighed og flid, men også tilgængeligheden af ​​komfortable geiter. Hvis det totale lag af gips overstiger 5 mm, anbefales brug af bakker.

Med forskelle i højden på mere end 10 mm anbefaler alle eksperter at installere et loft, men det skal først repareres.

Det er rationelt at bruge skum til disse formål, da de blot vil lukke bagefter, og et pænt udseende er ikke nødvendigt. Herefter kan loftet udjævnes med gipspladekonstruktion eller ved hjælp af spændingssystemer. Den resulterende overflade vil være helt glat.

Video: Klæber gitteret til fælles.mp4

Artiklens indhold:

3. Tætning af rust på loftet

Enhver overflade er udsat for konstant miljømæssig eksponering, det være sig koldt, fugt, vind eller direkte mekanisk påvirkning. Loftet er ikke en undtagelse, så over tid kan der forekomme små overfladedeformationer, der vil skade skønheden i rummet.

Nu synes problemet med åbenbare sømme og sømme ikke så presserende som for få år siden. I disse dage var endda en helt ny boligstruktur fuld af steder, hvor det var let at se leddene af betonplader, da teknologier fra den tid ikke tillod at skabe en usynlig søm.

Så beboere af sådanne lokaler skulle håndtere uoverensstemmelser med improviserede midler og udvide forsænkningerne, hvilket gjorde dem smukkere i udseende, men også meget mere mærkbare, når de vendte mod loftet. Sådanne udvidelser kaldes rustami.

Tid forlod uundgåeligt sit aftryk på opførelsen af ​​boligen, hvilket førte til et endnu større hulrum, og så opstod der helt revner, som slet ikke var et bestemt element i indretningen, hvis rolle var påstået af rusten.

Således med hullerne og inkonsekvenserne bliver nødt til at kæmpe. Forsegling af rust på loftet kan gøres på forskellige måder, for eksempel kan du forsegle et lille hul med gips, men hvis afstanden er 3-4 cm, skal du dække et stort område.

Der er situationer, hvor alt dette ikke hjælper. I dette tilfælde er der kun ét udgangsophæng.

Uanset hvilken metode der vil blive testet i loftet, skal det absolut rengøres fra spor af fortidsmaleri eller hvidvask.

Dette vil kræve en simpel spatel, grundigt fugtet med varmt vand. Det skal bemærkes, at alt loftaffaldet vil flyve ned, så det er bedre at beskytte dig selv så meget som muligt ved at bære specielt tøj og en beskyttende maske.

Der kan være flere problemer med maling end hvidvaskning. Du kan afskrække det med gips eller forsøge at polere det med en speciel maskine.

Du kan ikke henvende sig til spørgsmålet "Sådan lukker du rusten på loftet" uden at beslutte, hvad du skal gøre med det gamle gips.

Her er dine faldgruber:

 • Det gamle lag kan holde fast i loftet. Så er der intet punkt i at splitte det af. Ellers, hvis belægningen smuldrer og falder ned, er det bedre at fjerne det helt.
 • Hvis der kun er rustfrit på loftet, er det tilstrækkeligt at finde svage punkter i loftet. Efter at have fundet dem, er det nødvendigt at afskille gipset på disse steder og forsegle det resulterende hulrum (læs også: "Sådan repareres hullet i loftet: Mesterens råd").
 • Hvis der er stor forskel i loftets højde, er det nødvendigt at niveauer loftet, så du skal fjerne alt trim for at nå betonen og starte alt fra en ren skifer.

Det skal huskes, at fjernelse af foringen kan være en farlig proces, da loftsstøvet indeholder mange skadelige stoffer, svampe og andre problemer, så udover sikkerhedsbriller skal du have et gasbind i ansigtet og beskytte dit åndedrætssystem. Desuden skal du dække alle møbler på værelset med en film eller fjerne det fra rummet for at undgå ejendomsskade.

Sådan lukker du rusta på loftet, detaljeret video:

For at slippe af med uønskede revner eller fra pladens uoverensstemmelser, bliver du nødt til at bestemme, hvad du skal lægge på rusten i loftet. Til denne begivenhed er det nødvendigt at erhverve skum, cementgips og 20-tommer striber serpyanka.

Så, for at operationen skal lykkes, skal du observere følgende aktionsrækkefølge:

 • Før vi fastsætter rusten i loftet, er det nødvendigt at gøre dem dybere, og også for at rydde hulrummet af snavs. Hvis størrelsen af ​​problemet er lille, kan du gøre med en mejsel og trowel.
 • Med en anstændig dråbe i pladerne (fra 1 cm), eller med en solid knækstørrelse, vil det være nødvendigt at udvide spalten. En fuldstændig rensning af hulrummet, såvel som dens stigning til 5 cm eller mere, udføres.
 • Til behandling af rustning anvendes polymer primer.
 • Efter at have ventet på, at hullet skal tørre, er det nødvendigt at tørre det med en fugtig klud og derefter forsegle sømmen på loftet med skum.
 • Den næste dag kan du fjerne overskydende skum, da det ikke skal stikke ud over grænserne for rust (læs mere: "Sådan repareres en revne i loftet: reparationsmetoder").
 • Forberedt mørtelvæske, som sættes med en spatel i spalten. For at rusten skal kunne elimineres bedst muligt, bør der opnås en høj tætningsdensitet.
 • Efter at have ventet på den løsning, der skal indstilles, vil det være nødvendigt at belægge det med en serpyanka, således at midten af ​​den påførte strimmel falder sammen med midten af ​​den indlejrede rust. Serpyanka skal være et enkelt stykke.
 • Derefter bør du gipset loftet på dette sted. Når du har ventet på, at gipset tørrer, kan du fortsætte med at afslutte problemområdet eller gip hele loftfladen, hvis det er nødvendigt.

Det presserende problem med at "forsegle rusten i loftet" er fuldstændig løselig hjemme (læs også: "Sådan lukker du et hul i strækloftet alene"). Du kan slippe af med en let mulighed og lukke sprækken i loftet, spik et foto af dit yndlingsdyr til det eller nærme det med fuldt ansvar, hvilket vil fjerne grim rust og glemme det i lang tid.

 • stroyremontiruy.ru
 • remontiruem-kvartiru.ru
 • sdelalremont.ru
 • pod-potol.com

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.