Sådan tætes leddene efter montering af loftplinten

Brugen af ​​loftsplinten i udsmykningen giver dig mulighed for at skjule alle mangler i udsmykningen og små uregelmæssigheder på væggene. Derfor er det nødvendigt at præcist forstå, hvordan man korrekt installerer loftlister.

De fleste sokkelmaterialer er lavet af skum og polyurethan. Plinth kaldes også cornice, border, baguette, filet og frise. Montering af loftsplint er den sidste etape af dekorationslokalet.

Montering af loftsplint

Når du vælger et færdigmateriale, skal du overveje størrelsen af ​​rummet. Når du klæber en sokkel, skal du overholde reglen: Bredden skal være proportional med rummets bredde og højde, så der ikke er nogen ubalance i rummet. Hvis dette ikke tages i betragtning, vil rummets design blive ødelagt, for smalle grænser opløses i rummet, og unaturligt brede vil være alt for slående. Installation af et loftsplint er et nøjagtigt og omhyggeligt job.

Sådan bestemmes den ønskede bredde af tagskæggene

Du kan vælge den ønskede størrelse af soklen efter størrelsesforholdet mellem rummet. Med en lofthøjde på 2,5 m. sokkel bredde bør ikke være mere end 9cm. uanset rummets størrelse. Hvis lofthøjden er 2,7 m. (hvis rummets rum er op til 15 m.) skal soklen være 10 cm bred. Når arealet af rummet er fra 15 til 23 kvm. baseboard - fra 9 til 14 cm. I store værelser med lofthøjde på 3m. soklen 15-21 cm bred påføres.

Montering og installation af baguette

Hvis du går efter den enkleste version af den passende skørt, kan du bruge specielle monteringer til hjørnerne og ikke gøre den nøjagtige beregning og markering. Sådanne anordninger giver dig mulighed for at montere baguetten i hjørnerne af rummet uden beskæring.

Når man går i hjørner med trimning, er det bedre at øve sig først på små sektioner af soklen. Skær soklen skal være på ydersiden et par millimeter større end den beregnede størrelse. Som følge heraf er det bedre at passe baguetten på installationsstedet end at smide et element, der er for kort.

I slutningen af ​​installationen opstår spørgsmålet - hvornår og hvordan man reparerer leddene i loftsplinten. Det anbefales at fylde leddene ikke umiddelbart efter limning af baguetten, men efter et par dage. Derefter, efter at limen tørrer, vil hullerne være tydeligt synlige. Samlinger kan forsegles med gips-kitt på en vandbaseret maling eller akrylforsegling. Sådan arbejde skal udføres med rene hænder.

Sådan forsegles leddene i loftplinten? (6 billeder)

Afsluttende loftslister er et af de sidste trin i reparationsarbejdet. Kvaliteten af ​​hele udsmykningen afhænger af, hvordan dette arbejde er gjort. Tilladte fejl i processen med at installere loft baguettes og cornices kan negere alle fordelene ved lejlighed design, især da de er sat på loftet. Korrekt valg af forbrugsstoffer, overholdelse af teknologien til installation af fileter - dette er kun halvdelen af ​​kampen. I færd med at installere loftfinisheringsmaterialer er der ubesejligt mangler og fejl, for ikke at nævne de teknologiske huller og sprækker.

Vores artikel handler om, hvordan man forsegler leddene mellem individuelle stykker af taggrunde og hvordan man fjerner kløften mellem vores loft og limet sokkel. Tips og anbefalinger i dette tilfælde hjælper med hurtigt at løse problemet og afslutter afslutningen af ​​den øverste del af rummet på det rette niveau.

Rødder af problemet

Arbejde med lofter i sig selv er en besværlig og besværlig proces. Det er vigtigt at opnå høj kvalitet, da lofterne i ethvert rum er kendetegnende. " For at gøre det overordnede billede med loftet del ser attraktivt og komplet, anvendes specielle enheder - loftfileter. Det kan være skum baguetter, polyurethan taggrunde, træ sokler eller plast profiler. I hvert tilfælde anvendes forskellige typer loftsplinter, der udfører visse funktioner.

Disse forbrugsstoffer installeres ved væggennemgangen med loftoverfladerne. Det kan være et regelmæssigt malet loft, en spændingskonstruktion eller komplekse, multi-level suspension systemer. Under alle omstændigheder kan det ikke gøres uden at installere skørt. Faktum er, at ethvert efterbehandlingsarbejde indebærer fremkomsten af ​​teknologiske sammenføjningssteder for forskellige bygningselementer i bygningen. Mellem vægge og lofter er det ikke altid muligt at opnå en perfekt flad kontakt. Derudover er det ofte nødvendigt at skjule de teknologiske huller og revner, der opstår ved installation af rammeophængede strukturer. Det er til disse formål, at taggrunde og baguetter til lofter anvendes i dag.

I nogle tilfælde anvendes sådanne forbrugsstoffer til dekorative formål, mens de i andre udover æstetiske formål også har en teknologisk funktion. Ved at lægge gardinstænger i loftet er der altid spørgsmålet om, hvordan man skal dække leddene i loftplinterne efter installationen.

Det er vigtigt! Uanset hvor korrekt og præcist du skærer forbrugsstoffer i stykker, er forekomsten af ​​samlinger mellem individuelle fragmenter uundgåelig. Kun en perfekt flad væg og et loft vil spare dig for en sådan procedure. Det kan siges om de tilfælde, hvor tagskæggene er monteret på et gipsplader.

 • geometrisk ujævne sammenføjninger af vægge og loft
 • stor krumning af væggene;
 • brugen af ​​utilstrækkelige kvalitetsmaterialer
 • skynde sig at skære individuelle fragmenter af basisplader;
 • Ukorrekt opskæring af stykker baguette til installation i hjørnerne;
 • manglende overholdelse af teknologien til lægning og installation af loftsplinter.

Her kan du tale om, at der er teknologiske faktorer, der kan elimineres i processen med at forberede arbejdsfladen og den menneskelige faktor. Vores fejl og haste bliver til tider den vigtigste årsag til fejl og fejl.

På trods af det faktum, at de fleste af problemerne kan undgås i forskellige faser af installationen af ​​tagskinner, er leddene stadig tætnede. På grund af dette er integriteten af ​​hele strukturen givet. Fouled slots og ledd, især i hjørnerne, giver dig mulighed for frit at male baguetter i fremtiden uden at bekymre dig om kvaliteten af ​​den malede overflade.

Hvilket materiale er bedre at arbejde ved tætning af leddene

Før du bestemmer dig for den bedste måde at forsegle leddene i den installerede loftsplint, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke værktøjer der er egnede til behandling af visse materialer.

Til taggrunde fra polyfoam og polyurethan

Til skum og polyurethanlofter er akrylkittet bedst egnet. Dette materiale er stabilt og holdbart. Derudover tørrer den hurtigt og er næsten ikke udsat for fugt. Akryl kittet er meget teknologisk. I færd med at forsegle sømme, især i hjørnerne, vil det kræve slibeskinner. For at opnå en jævn og glat overflade ved fugen skal du bruge sandpapir af minimumskorn til dette formål.

Materialets hvide farve gør det muligt at anvende kittet til at arbejde med baguetter, der er forberedt til maling.

Til dato er der et stort udvalg af byggematerialer til salg, blandt hvilke færdigbehandling er meget repræsenteret.

Til noten: polystyren skum, polyurethan har en naturlig hvid farve. Materialernes struktur er meget godt kombineret med akrylfyldstoffer. Ofte er denne type putty brugt til montering af loftlister. Ved maleri vises ikke kittet, især når der anvendes hvid maling.

Til træplinter

Når du arbejder med træplinter, er det nødvendigt at lukke sømmen grundigt, da træet er meget tyngre installeret i den rigtige position. Efterbehandling af akrylspalt, løsninger baseret på gips og PVA lim er også velegnede til disse formål. Små led og huller er let rørt med løsninger og derefter poleret for at gøre overfladen af ​​fileten ensartet.

Inden reparation af leddene i en træplade sok, er det nødvendigt at forsigtigt forberede væggene. Den store krumning af væggene skaber forudsætningerne for, at hullerne mellem tagene og væggen kan stige, når træet tørrer. Ellers er det nødvendigt at bruge en stor mængde kittet til at forsegle kløften. Det ser ikke ret æstetisk ud, og over tid kan tørret kitt falde ud af kløften.

konklusion

Hvis vi snakker om, hvordan vi dækker leddene i loftsplinterne, så er der ikke et særligt stort udvalg af materialer. Normalt brugt efterbehandling kittet, som er klar til brug og ikke kræver yderligere forberedelse. I nogle tilfælde kan du bruge gipsløsninger. Rengøring af leddene opnår overfladen af ​​tagskæggene, der er egnet til efterfølgende maling. For at konsolidere oplysningerne er det hensigtsmæssigt at huske fire vigtige punkter:

2. Vægge skal være forberedt til arbejde med loftsplanker, stor krumning af overflader elimineres.

3. Prøv at præcis klippe de påtænkte fragmenter af tagskæggene, især til hjørnesamlinger.

4. Anvend til fyldning af led, der efterbehandling kittet. For store sprækker brug gips.

Plinth joint: typer ifølge materialet til fremstilling, funktioner med korrekt præstation

Hvis du beslutter dig for at udføre udskiftning af boligindretning i dit hus, så skal du sandsynligvis også installere bundkort. Det er disse elementer i interiøret, der gør det muligt at give rummet en slags fuldstændighed, der harmonisk forbinder gulvet og loftet med væggene og gemmer alle mulige fejl.

Billede af hjørnet sammenføjning af loftfileter

Samtidig er det sværeste og afgørende skridt ved docking af enkelte lameller, især det drejer sig om hjørneszoner, og det er dette delikate øjeblik, der vil blive diskuteret yderligere.

Almindelige bestemmelser

Hvad er formålet med gulv og loft baguettes? Lad os finde ud af det:

funktioner

Det samme gælder for malet eller ophængt loft. Det er da, at en filet, der kan skjule alle defekter, knuder, uregelmæssigheder og ekspansionsled, kommer til undsætning.

Et eksempel på at placere en wire i en trægulv baguette

Typer ifølge materialet til fremstilling

Galteller kan være lavet af forskellige materialer:

 • Æstetisk udseende af træplinter på grund af det oprindelige teksturerede mønster;
 • Høj miljøvenlighed
 • hydrofobicitet;
 • Høj nok pris
 • Acceptabel pris;
 • Attraktivt udseende efterligner dyre træarter;
 • Enkel installationsvejledning

Lav modstand mod mekanisk skade

 • En bred vifte af former;
 • Nem installation med egne hænder;
 • Acceptable Strength Characteristics

Høj følsomhed over for høj luftfugtighed

 • Lav pris;
 • Høj fugtighedsbestandighed;
 • En bred vifte af farver
 • Højdebegrænsning op til 45 mm;
 • Indikatorer med lav styrke
 • Høj styrke;
 • God kombination med sådanne interiørtyper som hi-tech og moderne

Nok lille udvalg af modeller

Prøve loft polyurethan baguette med indbygget belysning

Dock højre

Uanset hvilken filet du vælger, kan de have forskellige højder og længder, selvom de mest almindelige er to meter stykker af trægulvstifter. Men i hvert fald for at dekorere omkredsen af ​​hele rummet skal du gøre sammenføjningen af ​​baguetter. Og hvis det på en ret linje ikke er vanskeligt at gennemføre denne opgave, så er det helt anderledes med hjørner.

Tip: Før du går i listerne på den lige sektion, skal du sørge for at male deres kanter. Dette vil gøre sømmen mindre mærkbar.

Docking af gulvfileter på en lige linje

Værktøjsforberedelse

Før du korrekt trimmer bundpladerne i hjørnerne af leddene, skal du få alt du har brug for:

 • Hacksaw til gennemførelse af cut. I tilfælde af PVC-baguetter kan du begrænse dig selv med en brevpapirkniv;

Tip: Vælg en sav med den mindste tand. Så kan kantene være mere jævne.

Fin tand hacksaw

 • Mitre. Dette er en U-formet kasse med specielle slidser på sidevæggene, hvilket gør det muligt at skære lamellerne strengt i vinkler på 45 eller 90 grader;

En prøve af den enkleste dåse

 • Målebånd til at foretage de nødvendige målinger;

Et eksempel på et egnet byggebånd

 • Vinkelmåler. Det vil være nødvendigt, hvis hjørnerne i rummet er ujævne;
 • Blyant til markering.

Oprettelse af hjørner

Ved installation af fileter kan du støde på følgende vinkler:

 1. Intern. Det mest almindelige er i hvert værelse og er mindre end 180 grader.

Lad os nu se på, hvordan man laver dem:

 • Vi måler vinklen på rummet, hvis værdien er tæt på 90 grader, så tager vi blokken;
 • Vi sætter fileten i armaturet, så kanten stikker ud over slottet;
 • Skær stangen i en 45 grader vinkel med en hacksav, sæt den i sporet;
 • Vi sætter den anden baguette på bagsiden og udfører en lignende operation;

Illustration af skæring inde i hjørner ved hjælp af en stousla

 • Tag venstre og højre bar i hånden og tilslut hjørnerne. Hvis der dannes en jævn ledd, så kan den limes;
 1. Ekstern. De er ikke så almindelige som de interne, men de kan endda ende i uregelmæssigt formede rum eller i nærværelse af kolonner. Processen er så simpel som i det foregående tilfælde, kun skæring sker via den modsatte slids, som vist i den følgende figur;

Illustration af skæring udenfor hjørner ved hjælp af en klaster

 1. Forkert. I endnu sjældnere tilfælde kan der forekomme vinkler af uregelmæssige former, som f.eks. Runde. I dette tilfælde er det nødvendigt at skære baguetten i mange små elementer og derefter docke dem, og gentage den buede ledning af væggen med gulvet eller loftet.

Forbereder støbeformen til brugerdefineret hjørne

Yderligere behandling

Hvordan dækker du loftene i loftsplinterne efter limning af dem? Faktum er, at selvom du kun skærer hjørnerne perfekt, kan ujævnhederne på væggene stadig føre til mærkbare huller. For at gøre dette kan du anvende et gipspuds eller fugemasse.

Gips Pakning

Tip: Er du ikke sikker på, hvordan du forsegler leddene på loftsplinten korrekt? For at gøre dette er det nok at fylde hullet forsigtigt med det valgte stof og med en klud for at fjerne overskuddet.

Ikke-standard situationer

Lad os finde ud af, hvordan du gør MDF-soklen sammen med kappen bedst. Her vælges der som regel en af ​​to muligheder:

 1. Enkel dockning i en ret vinkel svarende til tilslutning af baguetter på et plant område;

Lige fælles gulvfileter og dørbeklædning

 1. En mere kompleks, men også mere æstetisk mulighed, når en baguette skæres i en vinkel på 45 grader, og en indsats er lavet fra bunden med et inverteret mønster. Et sådant fokus giver dig mulighed for at skabe en visuel fuldstændighed af dekorationen.

En smukkere version af plintens forbindelse med pladen

Der kan også være en situation, hvor det bliver nødvendigt at gennemføre samlingen mellem bundpladerne på batteriet på gulvet. I dette tilfælde skal du bruge en kniv til at trimme kanter i henhold til varmekurverens konturer.

konklusion

Som du kan se, er dock gulv eller loftfileter ret enkle, selv i hjørnerne. Det vigtigste er at være forsigtig og følge ovenstående anbefalinger. Og selvom i sidste ende hullerne er for mærkbare, kan du nemt skjule dem med en kitt.

Resultatet af et godt udført arbejde

Videoen i denne artikel vil give flere oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål om læsematerialet, kan du sætte dem i kommentarerne.

Må jeg male loftsplinten, hvordan man skal fylde hullet

Hej spalte hullet med et kit, efter at det er tørret, kan du male baguetterne :)

Tag en vandbaseret pensel, pensel og maling, helst 2 gange, kun malingen skal strækkes godt, så der ikke er dråber og knuder. Det er en vanskelig virksomhed, især når skørtet med små mønstre skal males meget omhyggeligt. Du kan tilføje et farvestof i maling, farve på tapet eller loft. Hvis baguetterne oven på tapetet blev limet (generelt har du brug for det modsatte, først soklen og derefter tapetet), så før du maler, skal du male maskeringsbåndet langs limen for ikke at smøre væggen.

Huller kan fyldes med en finish, og overskuddet kan fjernes med en finger. Selvom meget mere praktisk akryllim fra et rør, såsom silikone. Men for denne særlige pistol er nødvendig. Det skal købes, men det er ikke dyrt, og selv da vil det helt sikkert komme til nytte på gården.

Opfinde kun silikone med et hul at brodere, for ikke en enkelt maling vil holde sig til silikonen senere. Kun silicone i badeværelserne fylder undertiden hullet, så fugt ikke falder under soklen.

Akryl er heller ikke særligt malet, jeg fylder altid hullet med kitt. Lektionen er ikke en behagelig, men resultatet er super. Men shpaklom kan arbejde, hvis alt er gjort i orden, det er først en baguette og så alt andet, i form af tapet eller maleri muren. Hvis tapetet allerede hænger, smider tømmer alt, og båndet hjælper ikke.

Det er kun nødvendigt at anvende kittet med en gummitrug og det var nødvendigt at male, indtil det er installeret. Men hvis der er behov for at male det installerede loftsplint, så kan du gøre alt omhyggeligt. Tag en ren stor spatel og anbring den ved krydset med væggen og basispladen under maling. Så det viser sig at holde overfladen fra at blive maling. To lag maling skal påføres, hvis den første bliver syg og der er huller. Vi vælger kun malinger på vandbasis.

Med din finger skal du dække de huller, der er tilbage, og grundpladerne behøver ikke at males. Det er bedre at omhyggeligt fjerne dem og holde nye. De koster omkring 50 rubler til 2 meter, det vil sige ikke dyrt, og du bør ikke rodde med dem. Det er meget svært at male dem, du kan nemt komme på tapet eller vægbeklædning, og så lider også med det. Fjern forsigtigt den snavsede sokkel og lim en ny. De fjernes ganske let, og du kan endda forkæle det. For at forsegle hullerne med et kit, har vi brug for en anden person, der holder kartonen mod væggen på begge sider, så de ikke sætter kitt på væggene.

Hvorfor hugge det op eller tage det af? Dette er en sokkel, der er let malet. Hvis den er beskadiget og en stærk defekt, skal du fjerne eller knuse den og behøver det ikke. Hvid maling vil plette eventuelle pletter og pletter. Du skal putte leddene, ellers ser det meget grimt ud. Malingen skal være pæn, lille børste. Mal kun med penseltip.

Med maleri kan du klare dig selv. Det er nok at lukke fugen med et tæt karton, og det kan males på pap, men ikke rigeligt; for dette må du ikke fortynde malingen med et opløsningsmiddel, tykt er nødvendigt. Ja, det vil være ubelejligt, men det vil ikke klare uafhængigt på en anden måde. Så hele processen vil være under din kontrol.

Det er muligt at male loftsplinter, alt. Men så skal du finde en rig malingfarve for at få det til at se godt ud. Fordi ofte - det ser modbydeligt ud. Og hvad med hullerne, så forsegle dem med et tætningsmiddel og forsegle dem på en hvilken som helst bekvem måde.

Plinth joints behandling

Velvalgte og limede loftsplanker afslutter afslutningen af ​​loftet, væggene og hele rummets design.

Det endelige element i indretningen af ​​loftet og væggene er velvalgte og limede loftsplinter.

Vær opmærksom og vær forsigtig, når du går ind i loftsplinterne.

For at dække leddene i loftsplinterne vil du læse nedenfor.

Funktioner af enheden

Ved loftsplinterne er der flere navne: frise, filet, baguette. I bygningsbutikkerne er der en stor mængde lofttilbehør, du vil ikke være let at vælge det produkt du har brug for.

Det er svært at forestille sig moderne reparation uden et loftapparat - fileter. Det kan bruges med ethvert loft. Loftelement kan dekorere indretningen af ​​rummet. Loftet, dekoreret baguette, ser elegant og pænt ud, skjuler sine fejl og uregelmæssigheder.

Industrien producerer et stort antal loftsstrukturer af forskellige størrelser og former. Du kan vælge et element, der passer til dit værelse, baseret på dets størrelse og det ønskede interiør.

Baguette er et loftelement, som uafhængigt kan dekorere rummet og samtidig skjule alle fejl og uregelmæssigheder.

Du kan hente loftet baguette, som vil øge eller mindske den visuelle højde på dit værelse. Hvis du korrekt og korrekt gør dette, får du den effekt du har brug for. Lavt værelse vil være højere. Du kan markant forbedre dit lofts udseende med de pågældende produkter.

Ved fremstillingen af ​​færdiggørelser kan samlinger mellem væg, bundplader og loft nemt og smukt dækkes. Dette eliminerer dannelsen af ​​revner i hjørnerne og gør dem helt glatte. Ofte ser folk, der vurderer dit arbejde, først og fremmest på, hvordan hjørnerne af rummet er dekoreret, og ved deres tilstand dømmer de det arbejde, du har gjort.

Hvilket materiale skal baseboard være

Til produktion af loftkonstruktioner anvendes forskellige materialer. Alle har deres fordele og ulemper. Forskellige produkter ledninger er forbundet med forskellige materialer.

Alt dette kan du lære af salgsassistenten i en hardware butik eller på internettet.

Polyurethan Galtel

Fordelene ved sådanne elementer indbefatter muligheden for limning på de halvcirkelformede elementer af væggen, maling med olie og vandbaserede maling. De understreger perfekt reliefen af ​​baguetten.

Den største fordel ved loftet sokkel lavet af polyurethan er en perfekt og ægte efterligning af mønstre, ornamenter og skulptur.

Men den vigtigste fordel, som denne sokkel har, er en perfekt og ægte efterligning af mønstre, ornamenter og skulpturer. De er vant til at dekorere lokalerne, hvis design er designet til enhver stil. Det tåler rengøring med en fugtig klud, og efter at den ikke mister sin oprindelige farve.

Den eneste og alvorlige ulempe er vægten. Dette gør hans væg klister mere kompliceret. Efter tiden mellem bundpladen og loftet kan der opstå et hul. Det kan dækkes med kitt eller andet materiale.

I dag kan du købe nye polyurethanskum baguetter. Dette er en slags baguetter nævnt ovenfor. De er meget bekvemme til montering på ujævne og ruveje.

Polystyren baseboard

Den er let skåret, monteret, leddene er let forbundet og monteret på hinanden. Du kan gentagne gange male og farve. Disse loftsplinter er lavet med kanaler for at skjule ledningerne i den elektriske strøm.

Udvidet polystyren er et glimrende materiale til filet.

Polystyren baseboard er alsidig, velegnet til installation i ethvert rum, meget effektivt til kombinationer med lister og stikkontakter.

Skumplint

Baguette skum er meget billigt, har en god lydisolering, men skrøbelig og ikke fleksibel, kan ændre størrelsen under virkningen af ​​nogle opløsningsmidler og lim.

Træloft element

Baguetter af træ er meget dyre, de er normalt lavet af ædel træ. De er fastgjort på væggen med dykker og skruer.

Du har valgt muligheden for baseboards, der passer til din lejlighed. I hardwarebutikken køber du lim og kitt og produkterne selv. De bør tages med en margen.

Hvis du monterer en baguette for første gang, kan du ikke umiddelbart lykkes med at forbinde to dele korrekt, og du skal tage reservedele. Det er særligt vanskeligt at komme med bundpladerne i hjørnerne af rummet.

Hvad der kan være nødvendigt for arbejdet

For korrekt docking, forbered de nødvendige værktøjer:

 • miter box;
 • nedstryger;
 • konstruktion kniv;
 • lim;
 • klude eller gamle rene klude.

Monteringen af ​​soklen skal starte fra indgangen. For det første rengøres overfladen af ​​væggen af ​​støv, på en ren overflade limes klæbemidlet bedre til væggen.

Montering af bundplader til docking i hjørnerne er et af hovedelementerne i installationen. Baguettens kant skæres i 90 graders vinkel, og du skal have en vinkel på 45 grader, så du kan ikke undgå trimning. Installationen skal begynde ved indgangen. Du rengør overfladen af ​​væggen fra støv, på en ren overflade limen er bedre limmet til væggen. Vi laver soklen og trykker den på væggen. Hvis limdråber stikker ud under produktet, skal du fjerne det med en klud eller klud.

Forsøg ikke at lave lige hjørner med en kniv, du vil forglemme flere elementer forgæves, men en smuk ledning virker ikke. Bedste brug stuslom. Skær delen skal være i en vinkel på 45 grader. Den lange side skal ligge ned mod væggen, den korte side mod loftet.

Glatte hjørner kan ikke laves med en almindelig kniv, det er bedst at bruge en kål.

Fjern græsserne med en byggekniv, så du kan klæbe. Vi skærer den anden sokkel, så den kopierer profilen til den første, så leddene bliver glatte.

Du kan bruge forskellige forbindelser, alt afhænger af dit værelse, men leddene skal forbindes med yderste omhu. Fejlene i hjørnerne er særligt mærkbare. I nogle tilfælde er det muligt at erstatte en mislykket hjørneinstallation. Ved at montere lige steder, er det muligt at kontrollere, hvordan lige sokler er trimmet. Produktionen er ikke altid respekteret 90 grader.

I bygningen blev butikkerne nu klare hjørner. De er limet ind i hjørnet, og du behøver ikke længere at passe til hjørnerne. Dette letter i høj grad arbejdet hos uerfarne hjemmeproducenter.

Lim limene med lim, fjern overskydende materiale med en ren klud, der er forberedt af dig på forhånd. Hvis der er huller mellem loftet og leddene, belæg dem med kitt eller fugemasse. Plint kan male, og dit værelse får et færdigt udseende.

Nogle anbefalinger

Det anbefales ikke, at efter afslutning af installationen af ​​loftbagetter, fortsæt straks til kittet af lige og vinkelformede led. Det er nødvendigt at give limen tørre godt.

Ved tilslutning af delene til leddet tilføjes lim til loftplinten, overskuddet fjernes med en fugtig klud. Efter installationen af ​​loftet baguettes skal du begynde at putte lige og vinkelformede led. Det anbefales at gøre dette ikke umiddelbart efter installationen, men lad limen tørre godt. Alle hullerne bliver tydeligt synlige den næste dag, de skal forsegles med gipskum blandet med vandbaseret maling.

Gipsgips anvendes hovedsageligt i efterbehandling af boliger. Hun lader perfekt luft gennem hende. Den bruges i værelser med lav luftfugtighed, egnet til arbejde på træ, cement og betonoverflader. Gipsgips bruges til at glansere over de huller, der forbliver, når du går ind i loftsplinterne.

Til samme formål kan du bruge fugemasse. Det vigtigste er, at arbejdet med at dække hullerne mellem leddene, loftet og væggene skal udføres med rene hænder.

Lukning af leddene i loftsplinterne og deres installation er et simpelt arbejde. Det vigtigste er at opretholde tålmodighed og anvende alle regler for udførelse af disse værker.

Læs omhyggeligt vejledningen på den lim, du har købt, og andre materialer, der kræves til arbejde. Kontrollér tilgængeligheden af ​​alle nødvendige værktøjer og hold det i god stand.

Sådan fjerner du revner i limede eller på anden måde faste loftsplinter?


Renovering i huset er normalt et betydeligt affald, så mange mennesker forsøger at gøre arbejde på egen hånd, når det er muligt for at spare penge. Men for dem, der udfører nogen form for efterbehandling for første gang i deres liv, er det ikke altid muligt at opnå god kvalitet. For eksempel, efter en sådan reparation straks eller efter en tid, kan du se revnerne i loftsplinterne, der er dannet på stederne hvor de går ind i hinanden eller med en væg. Selvfølgelig kan du altid forstyrre og omdanne alt ved hjælp af en professionel, men forsøger at spare penge vil være forgæves. Det er dog bedre at gøre en indsats for at rette op på alt, fra hvad der allerede er der.

Metoder til at forsegle huller i den øvre sokkel i normale situationer

Der findes flere effektive måder at forsegle kløften i soklen på, herunder:

 • Fyld pladsen med akrylforsegling;
 • dække hullet med kitt;
 • lav en indsats af et stykke sokkel.

Selv om de handlinger, der er anført på listen ovenfor, synes ret enkle, er det vigtigt at huske på, at deres rimelighed afhænger af arten af ​​problemet, graden af ​​forsømmelse og den type teknologi, der blev brugt til udførelsen af ​​efterbehandling.

Når man beslutter hvilken metode man skal vælge for at rette op på de mangler, der opstår, skal man gå videre fra størrelsen af ​​de huller, der skal repareres. For eksempel indebærer limning af indsatsen, skåret fra basispladen, at spalten er ret stor. Men det er usandsynligt, at det vil være muligt at lave et fragment, som præcis passer til det fyldte rum. Derfor kan hullets kanter rengøres med en kniv, således at den skabte del passer godt der.

Udvid cracken er ønskelig i tilfælde, hvor du har til hensigt at bruge et tætningsmiddel eller kitt. For at reparationsmaterialet ikke skal forsvinde med tiden, er det nødvendigt at øge det overfladeareal, som det vil kontakte. For at gøre dette er det bedst at rense mellemrummet mellem væg og bundplade for at give det en v-form. Fyldning af den forberedte plads med et kit er lavet med en gummispatel, som let kan fjerne overskydende materiale og smukt dekorere overfladen af ​​leddet, som skal forsegles. Anvendelse af et tætningsmiddel til at eliminere defekter vil bestå i forsigtigt at klemme det ud af hætteglasset og fordele det i det rum, der skal udfyldes, hvorefter en plastikspatel eller finger for at danne en jævn og jævn søm.

Dannelsen af ​​tætningsmidlet bør udføres en tid efter, at den er ekstruderet. Derfor er det bedre at gennemføre en lille træningstid på forhånd for at udføre denne procedure med høj kvalitet ved at fylde hullerne i eventuelle unødvendige genstande.

Ikke-standardiserede tilfælde og måder at løse problemet på

Under installationen af ​​den øvre sokkel anvendes en speciel klæbemiddelsammensætning til leddene. I den frosne tilstand vil denne lim være vanskelig at vælge åben med en kniv for at udvide revnen og give den den nødvendige form. Typisk danner et sådant materiale ikke store revner. Derfor er det i denne situation tilstrækkeligt at anvende et lag af "Moment Installation" lim til problemområdet.

Ikke altid årsagen til dannelsen af ​​et mellemrum mellem væggen og soklen er en krænkelse af de teknologiske krav under installationen. Faktum er, at for at skabe dekorative kanter i den øverste del af væggene kan der anvendes plaster:

 • PVC, der er inkluderet i kit dele for at skabe et plastloft;
 • fra udvidet polystyren - til vægge lavet af gipsplader eller dækket af tapet;
 • fra et træ - til efterbehandling af værelset med clapboard.

Når overfladen af ​​væggen og loftet er helt fladt, er der normalt ingen problemer med installationen af ​​grundpladerne, og der er ikke tale om huller, især hvis arbejdet udføres af en ekspert. Men i gamle huse kan man finde vægge, hvis krumning ikke overlader sig til nogen matematiske beskrivelser. Normalt vil ingen bruge penge på at udjævne dem. Derfor, når plastering af loftet med plastik, mellem bundpladerne, der anvendes som startprofil og væggen, vil der stadig være huller i forskellige størrelser. Du kan slet ikke fjerne dem, du kan kun forsegle et fugemasse.

Træplader skal også somme tider justeres. Det er kendt, at et træ har en tendens til at ændre sin oprindelige form under påvirkning af miljømæssige faktorer. Selv med overholdelse af alle installationsregler kan ingen derfor forsikre sig mod hullerne mellem sådanne bundplader og væggen. I denne situation, for at løse problemet, er det bedre at bruge gipsstikket. Tilpas også en speciel kittetræ til træ, hvilken farve du kan vælge for at matche materialets udseende. Hvis det efter anvendelsen af ​​en af ​​ovennævnte fremgangsmåder viste sig, at det stof, der blev anvendt til reparation, fik efter en hårdning en farveskærm, der adskiller sig fra basispladen, kan situationen korrigeres ved farvning. Under alle omstændigheder for at fjerne fejl, der ødelægger udseendet af rummet, er det ikke nødvendigt at starte en ny reparation.

Viktorovich spørger:

God dag! Problemet med krakkede ledd er desværre ganske almindeligt. Ofte opstår på grund af manglende overholdelse af teknologien for klæbende loftslister. Du kan løse dit problem. Der er flere muligheder for at håndtere revner i leddene.

En af de populære måder at fjerne sprækker i leddene i loftplanker er brugen af ​​hvid akrylforsegling. For at gøre dette er det nødvendigt at lave et v-formet hul i leddet, hvor revnerne er dannet (du kan bruge en almindelig tapetkniv til dette formål). I dette hul fylder forsigtigt tætningsmidlet. Efter fuldstændig tørring af akrylforseglingen skal slangen slibes og males med den samme maling, som dine loftplanker blev malet med.

Desværre vil denne metode være ineffektiv, hvis du under reparationen brugte en særlig lim til leddene. Denne lim bliver meget hård, når det hærder, og det vil være ret svært at lave det ønskede hul i det. I dette tilfælde kan det være tilrådeligt at bruge "Moment Installation" limen af ​​den passende farve eller kit. Brug det valgte materiale, belæg slidserne, slib og om nødvendigt male. Til lukning af huller i loftets ledd anbefales det at bruge en speciel gummipatel.

Sådan dockes loftsplint: installationsdetaljer

Plinten er en del af rumindretningen, der samtidig skjuler mangler ved krydset af loftet og væggene. Kun ved første øjekast ser det ud til at installationen er let. Men hvordan man går ind i loftsplinten i hjørnerne, hvis denne vinkel er sjældent lig med 90◦?

Afvigelser kan være op til 5◦. I dette tilfælde kræves det nøjagtige tilpasning af delene, så der ikke dannes huller.

Loftstøbningen kan ikke skæres i 45◦ vinkel. Dette kan føre til, at indersiden ikke passer godt ind. Funktionen ved installationen er fraværet af ydre hjørner.

Men nogle gange er de fundet. Til installation af høj kvalitet er det nødvendigt at udføre en række beregninger.

Måling af hjørner af rummet og skæring lameller

Protractor til vægge

For en smuk og ubemærket sammenføjning mellem venstre og højre element er det vigtigt at måle graden af ​​vinklen omhyggeligt. For at gøre dette skal du bruge graden.

Afhængigt af måleresultatet vil der blive gennemført yderligere handlinger. Og det vil være klart, hvordan man dækker loftplinten - ved hjælp af en standardblok og dens standarddimensioner eller skær det manuelt med en hacksav.

Normalt til præcis skæring placeres stangen i en stålkasse i den rigtige vinkel og skæres af. Skærestedet viser sig at være korrekt, men det er kun relevant, når rummet er af den rigtige form. Hvis der endda er den mindste afvigelse fra 90◦, så er det nødvendigt at skære det uden hjælp af æskekassen - manuelt.

At skære loftplinten med dine egne hænder til det indvendige hjørne, skal du bruge et værktøj.

Valget afhænger af slatens materiale:

 • skumplastik - skåret med en simpel brevpapirkniv;
 • polyurethan - har brug for en hacksav;
 • træ - håndsave med små tænder, designet til træ.

Instruktioner om, hvordan man manuelt skærer:

 • Tag graden og måle den nøjagtige værdi af vinklen, hvor dockingen antages;
 • resultatet skal opdeles i halvdelen
 • på et niveau sat med en blyant med et mærke, hvor klippet vil blive lavet;
 • Afskær den venstre del - for dette skal den vendes på hovedet, da den bliver klistret på loftet. Det vil sige, den øverste del vil være bund og bund top. Dette gælder både manuel skæring og skæring i travlheden.

Vær opmærksom!
Ved mærkning til yderligere opskæring skal alle dele opbevares nøjagtigt, da de bliver sluttet.
Det er nødvendigt for højkvalitets søm.
Soklen er altid monteret på loftet på hovedet.

 • langs linjen skæres sletten og anbringes derefter på væggen.

Foto, hvordan man lægger stangen i boksen korrekt

Det er bedre at underskrive detaljerne på forhånd, for ikke at forvirre parterne. Den anden del af soklen skal kun skæres efter den første omhyggeligt monteret. Dette vil forhindre udseende af huller, som skal repareres.

Montering af soklen ved hjørnesamlingen

Der er en simpel, men pålidelig måde, når dockning i hjørnerne af loftplinten sker ved hjælp af markup. Dette er praktisk, hvis der ikke er nogen flush ved hånden.

 • skære to dele i en vinkel på 90◦;
 • skiftevis fastgør dem til havnen og markerer skæringsstedet for elementer med blyant
 • på lamellerne for at markere det punkt, hvor de vil dokke i hjørnet;
 • Tegn en linje fra et punkt til den modsatte endekant;
 • skære hver side skiftevis.

Prisen for tjenesteydelser fra professionelle bygherrer er ret stor, men du kan limme formningen selv. Sådan beregnes graden til skæring.

For at gøre dette behøver du ikke komplekse værktøjer. Nok med en simpel blyant og kniv.

Vær opmærksom!
Kniven skal være forskellig for hvert materiale.
Gipsstukken er bedst klippet med et gammelt hacksav, da det smuldrer kraftigt og hurtigt ødelægger savens tænder.

Udvendigt hjørne af loftsplinten: docking

Foto docking ydre hjørner

De ydre hjørner af soklen til loftet er forbundet efter at have klippet dem i kluden. Ofte forårsager dette ikke problemer - den eksterne vinkel er normalt 270◦.

Til at passe til dele, anvendes lameller på væggen, som de skal installeres. Og en blyant markerer udskæringsstedet.

Klippet er lavet i en vinkel på 45◦ ved hjælp af kroppen Baren er indstillet med forsiden nedad. Dette er vigtigt for dannelsen af ​​en smuk vinkel.

Hvordan anbringer loftrammen, når det ydre hjørne er afrundet? I dette tilfælde skæres strimlerne i flere dele og forbindes med forbindelseselementer.

Antallet af segmenter afhænger af væggenes radius. Hvis soklen er lavet af polyurethan, så er den ikke skåret og bøjning.

Montering af elementer på et afrundet loft

Kombination af stykker af lameller er mulig uden brug af forbindelseselementer:

 • For at gøre dette, soklen er skåret i dele af 5-6 cm hver;
 • Skæringen udføres ikke direkte, men i en lille vinkel afhængigt af vægens krumning. Det bestemmes direkte på arbejdspladsen;
 • Den lige del limes først, hvorefter hver efterfølgende påføres og en linje er markeret med en blyant, hvor stykket skal skæres;
 • Stiften limes på kittet eller flydende negle.

Før du dækker leddene i loftsplinterne fjernes alt overskud med en spatel. Alle huller behandles med akrylforsegling for at skabe en jævn overgang fra en del til en anden. Derefter er overfladen dækket af maling.

Sådan maskeres leddene i hjørnet af væggene

Docking i hjørnet af loftsplinten: se umiddelbart efter installationen

Efter at have sluttet sig til loftsplintens dele, er der på overfladen grimme og som regel meget mærkbare sømme. Vanskelighederne opstår i dekorationsfasen, når hullet skal maskeres og gøre dem helt usynlige.

Sådan forsegles leddene i loftsplinten, så de ikke er synlige:

For uafhængigt at behandle sømene ved krydset mellem flere dele af lamellerne eller for at gøre vinklen mere naturlig, skal du:

 • fint kornet lakpapir - egnet til gipsgips, naturligt træ, polyurethan. Det beskadiger ikke overfladen, ødelægger det ikke;
 • svamp eller rag - designet til at fjerne overskydende fugemateriale;
 • børste med syntetisk bunke eller malerulle
 • male.

Før du begynder at forsegle leddene, skal du omhyggeligt behandle dem. Denne proces vil variere for sokkel fremstillet af plastmaterialer og mere solid, ikke egnet til slibning.

Fremgangsmåden til maskering af sømmen

For at gøre samlingen af ​​loftplinten smukt pænt og ikke iøjnefaldende?

 • området omkring sømmen er malet med sandpapir og affedtet;
 • alt overskydende lim til loftplinten eller kittet fjernes med en spatel, resten bliver skrubbet med en fugtig svamp;
 • alle sømme er fyldt med enten akrylforsegling eller kitt - omhyggeligt for ikke at lække;
 • sokkel bør tørre i 2-3 timer;
 • male soklen med en børste, og så der ikke er streger og striber, gå efter det med en malerulle.

Således er det muligt at skjule loften af ​​loftplinten ikke kun i hjørnet, men også på den lige overflade af væggen. Metoden er kun egnet til polyurethan eller gipsformning.

Hvis du planlægger at installere skumplader, kan sandpapir ikke bruges. Det vil beskadige overfladen og krænke dens integritet. Det er ikke poleret, men belagt med maling, idet man tidligere har fyldt sømme med hvidt tætningsmiddel.

Hvis du planlægger at installere en træplade, så skal du lave en smuk prik. Dette vil skjule alle de fejl, der skyldes installationen - bukser, sømme.

Docking af hjørnerne af loftsplinten i dette tilfælde udføres altid ved hjælp af miterboksen. Træ er et hårdt materiale, det skal være godt fast ved savning.

Hvordan man forkæler sømmen på en træplank:

 • at male en overflade, der tidligere har renset for snavs med en tør stiv børste;
 • dække med primer og lad tørre
 • for at give den ønskede farve, hvilket forårsager lak eller maling.

Fugen vil være næsten umærkelig, især hvis soklen er malet i mørkt eller lyst hvidt. Hvis dette ikke er nok, er træstrukturen på de steder, hvor strimlerne udgør et hul, fyldt med kittet.

konklusion

Docking loft soklen - et meget afgørende øjeblik. Ikke kun æstetisk appel, men også praktisk afhænger af det. En løs kant med huller vil sandsynligvis komme hurtigt ud.

Derfor er det vigtigt at følge instruktionerne nøje og overveje omhyggeligt at skære skørtpladerne. Og videoen i denne artikel hjælper dig med at blive overbevist visuelt i de angivne handlinger, se!

Synlige led i loftplanken af ​​skum

God eftermiddag
Vi har GKL loft med skum loft soklen. Efter maling med Dulux "Magic White" -maling er leddene tydeligt synlige. Mine arbejdere siger det for at gøre leddene, så de ikke kan ses, er det ikke muligt?

Hvordan laver man leddene, så de ikke er synlige? Hvad skal man sige til arbejderne?

Putty, akrylforsegling. Nemmere at gøre end at forklare. Kan du forklare, hvordan man skal spise med en ske eller gå med dine fødder?

Alexey L skrev:
Hvad skal man sige til arbejderne?

Hvad du skal svare på for dine ord.

ANT / D, hvad er der galt? Nå, ikke herrerne at kalde dem)))
Hvis "mine herrer gjorde plitnus uden ledd" eller ingen dissonans.

Jeg var så, da jeg primed ikke tørrede kitt i leddene.

Jeg spørger her.
Jeg har et polystyrenloft (skumkugler), klistret for nogle år siden, malet med en slags vandemulsion (eller dispersion, måske akryl, xs). Jeg har iagttaget dette billede i lang tid: I perioder med høj luftfugtighed forekommer intensiv flakning af maling med små flager.
Nu skal jeg lave kosmetiske reparationer. Fortæl mig hvordan man løser situationen?

Alexey L skrev:
God eftermiddag
Vi har GKL loft med skum loft soklen. Efter maling med Dulux "Magic White" -maling er leddene tydeligt synlige. Mine arbejdere siger det for at gøre leddene, så de ikke kan ses, er det ikke muligt?

Vi lavede reparationer i vores lejlighed for et par år siden. Vi lægger disse plastplade lister. Først var der ingen huller. Et år senere var alle leddene tydeligt synlige.
Og jeg besluttede at du ikke skulle bruge disse skabeloner.

Alexey L skrev:
God eftermiddag
Vi har GKL loft med skum loft soklen. Efter maling med Dulux "Magic White" -maling er leddene tydeligt synlige. Mine arbejdere siger det for at gøre leddene, så de ikke kan ses, er det ikke muligt?

Alexey L, jeg kan ikke huske nøjagtigt navnet, når pokleyka sokler (men ikke skum og skumpolyuretan som navnet, ja, ikke nogle bolde når de brydes), og så når jeg smutter i enderne, smeder jeg fugenfüller og står i niveau med en spatel. Hvordan man tørrer slibningen med et fint sandpapir, så maler jeg, hvis den store skind falder, er bundpladen selv så hård som den er (kittet har noget at fange på) og kitt på området 10-15 cm. Så polerer jeg det og maler det. Det ser godt ud.

Sådan limes loftsplinten

Denne artikel er beregnet til dem, der ønsker at lære at klæbe loftsplinten (hvordan man lim en baguette), hvordan man klipper loftplinten korrekt, men ved ikke, hvor man skal starte, hvordan man gør det, så at de efterligner listerne, så de ikke er "floated".

Hvordan holder man loftloven?

For at holde en baguette med høj kvalitet anbefales det at begynde med at justere vinklen mellem væggen og loftet. Den hule mellem væggen og tomåleskinnen (se billedet nedenfor) vil give en sokkelbølge, så vi fjerner det med gipsblanding ved hjælp af reglerne.

Hvis du har lige vinkler, kan du springe over dette afsnit. Hvis ikke, så er reglen taget med en længde på 2-2,5 m for deres justering. På en bredde på 20-30 cm fra hjørnet med en spatel anvender vi en Volma-Layer gips løsning på væggen og i loftet. Derefter anvender vi reglen til hjørnet mellem væggen og loftet, trykker den mod væggen til de mest konvekse dele og trækker den ned og skærer den overskydende løsning af. Så bruger vi også reglen, men nu trykker vi det på loftet og trækker det "på os selv". Dette gøres omkring omkredsen af ​​rummet. Loftet på billedet nedenfor er allerede justeret, så fjernelsen af ​​hjørnerne er kun vist langs væggene.

Når de justerede hjørner tørrer ud, begynder vi at klæbe en baguette. For at gøre dette skal du tage akrylforseglingen og lægge den på baguettes kanter. Så anvender vi soklen til hjørnet og trykker på den. Vask overskydende fugemasse med en våd børste. Vi anbefaler at lim en væg helt ad gangen, ikke i dele. Mange gange observerede de, hvordan nogle herrer lim loftsplinten til midten af ​​væggen og overfører til en anden. Dette er forkert! Forklar hvorfor. Ved limning af en baguette til midten kan kanten klatre op lidt eller lidt op. Efter yderligere tilslutning af sokler, ved krydset vil du have en buen, der desuden kan ses på det blotte øje. Derfor stikker man en væg helt fra hjørne til hjørne og anvender reglen til baguettes nedre kant. Dette gøres for at kontrollere fladheden af ​​bundkanten samt dockingsteder. Hvis soklen et eller andet sted "flyder", så kan det fastgøres, indtil tætningsmidlet er tørt.

Hvordan skæres loftsplinten af?

Interne og ydre hjørner skæres af på kluden.

For ikke at blive forvirret, hvordan man skærer en baguette på gulvet, så vi får den vinkel, vi har brug for i loftet, anbefaler vi dig at tage to stokke af soklen, placere dem i højre hjørne i loftet og hold dem i dine hænder og læg dem på gulvet. Kun den side af baguetten, der rørte ved loftet, skulle nu røre gulvet. Det vil sige, du vil have en opadgående vinkel. Nu kan du afskære vinklerne på omkring 45 o på kluden. Skriv i kommentarerne, lykkedes det dig at gøre det nu?

Forsegling af sømme i en loftsplint.

Så baguetten sidder fast. Vi fortsætter til næste proces - fyldning af leddene. Plint ledd med kitt Vetonit, shitrokom eller enhver anden finish kittet. Efter kittet tørrer, sættes leddene med fint sandpapir eller et slibende net. Dette gøres for at sikre, at leddene ikke er synlige efter maling. Gå derefter til maleriet.

Maleri af loftsplinter.

Loftsplanker er malet med vandbaseret maling sammen med loftet. Maleri af loftsplinter er sidste etape. Sådan skal du ende med:

Sådan lim en baguette

Nu ved du hvordan man limer loftsplinten (hvordan man limer baguetten) og hvordan man klipper loftplinten korrekt.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk: