Sprækker og sømme mellem pladerne på loftet: at lukke eller skjule?

Ofte står indbyggerne i panelets høje stigninger overfor problemet med dannelsen af ​​revner mellem pladerne i loftet. Dette skyldes normalt pladens forskydning efter bygningens krympning flere år efter konstruktion, såvel som i gamle huse. Mange løser dette problem med hævede lofter eller lofter, men hvis denne mulighed ikke overvejes på grund af den lille højde i rummet, skal afstanden fjernes. Vi vil finde ud af, hvordan man kan forsegle revner i loftet med en enkel og pålidelig metode uden brug af specialister.

Tag inspektion

Beboere i de øverste etager i boliger uden et loft, før man påbegynder arbejde, bør overbevises om pålidelighedens pålidelighed, således at arbejdet ikke er forgæves. Hvis vandtætningslaget på taget er brudt, kan varme komme gennem sømmen i loftet, selv efter at det er forseglet, så vandet skal lække ud, så du bør reparere dem, hvis der opstår skade. For at gøre dette kan du kontakte det administrationsselskab, der er ansvarlig for renoveringen af ​​bygningen, eller selvstændigt tage sig af at erstatte arkene af tagmateriale, som oftest bruges til at dække taget.

Fremstilling af nødvendige materialer

Ved tætning af samlinger mellem pladerne på loftet skal der lægges vægt på kvaliteten af ​​de anvendte materialer, som vælges afhængigt af leddets tilstand.

 • For at forbedre vedhæftningen af ​​materialer, der er afgørende, når man arbejder med loftet, er det vigtigt at bruge en dyb penetreringsprimer til betonunderlag.
 • Dyb sømme skal forsegles ved hjælp af specialcement NTS, som fylder hulrumene kvalitativt på grund af evnen til at udvide efter hærdning. Rusty, med en lille dybde, kan patches med almindeligt gipsgips.
 • Tilstedeværelsen af ​​bred eller dyb rustning kan kun korrigeres ved hjælp af tæt polyurethanisolering eller polyurethanskum.
 • For at eliminere alle uregelmæssigheder vil der kræves erhvervelse af latex elastisk kittet.
 • Holdbarheden og pålideligheden af ​​resultatet sikres af serpyanka forstærkningsbåndet, hvis bredde skal være 8-10 cm bred end sømbredden.

De vigtigste faser af arbejdet

Forsegling af leddene mellem pladerne udføres i flere trin.

 • Arbejde med eliminering af revner bør begynde med udvidelsen af ​​sømmen mellem pladerne: en lille tilsyneladende skade kan skjule en betydelig mængde arbejde. Dette kan gøres ved hjælp af en elektrisk perforator med en speciel dyse eller mejsel. Cementmørtel, hvilke sømme var forseglet under opførelsen af ​​huset, er ikke stærk nok, så processen med fuldstændig rensning af sømmen bør ikke forårsage vanskeligheder.
 • Det næste obligatoriske trin er fjernelse af alle rester af gamle cement og fyldstof med en smal metalbørste eller en bred børste. Sømmene skal rengøres meget omhyggeligt.

Det er vigtigt! Dybden af ​​den rensede søm bør være mindst 5 cm.

 • Efter rustningen mellem pladerne mellem pladerne skal deres indre overflade behandles med en primer i flere lag. Den specielle sammensætning vil ikke kun forbedre vedhæftningen af ​​materialer, men også give beskyttelse mod svampen, samt fastsætte den resterende gamle opløsning.
 • Til indlejring af rust, der er mere end 3 cm bred, skal du bruge skum, som, når det er udvidet, er i stand til at udfylde det tomme rum. Overdreven hærdet skum skal skæres, så der dannes en indsnævringsspor mellem 3-5 cm i dybden mellem pladerne.
 • Hvis sømmen mellem pladerne er dyb men smal nok, skal du bruge en tætningsmaskine af passende bredde. Et tætningsmiddel påføres på den ene side af forseglingsvalsen, og tætningsmidlet fyldes i samlingen med en spatel. Derefter forsegles sømmen på loftet med en ekspanderende NC-løsning, samtidig med at der opretholdes en lille indrykning.
 • Efter tørring mørtel eller reces i monterings skumpræparat resterende tomme rum er fyldt med gips gips eller latex fyldstof.
 • Efter nogle få dage, der er nødvendige for den endelige tørring af sammensætningen, er forstærkning af sømene lavet. Et lag af kitt anbringes på loftet langs hele sømmen med en bred stribe, der rager ud over kanterne omkring 5 cm på hver side. Det forstærkende mesh er fastgjort på det og presset ind i opløsningen med en spatel.
 • Efter tørring skal hele loftet primeres i to lag.
 • Ved afslutningen af ​​arbejdet på rustforseglingen udføres klæbning og fyldning af loftet, så det bliver nivelleret og forberedt til efterbehandling.

Til forsegling af dybe og brede rust i stedet for polyurethanskum, kan du bruge lim til keramiske fliser.

Fastgør et hul i loftet

Ved sammenføjning kan du støde på en defekt i pladen i form af et tilstrækkeligt stort hul. Du behøver ikke at være bange for dette, og hullet er udført på samme måde som arbejdet med sømme.

 1. Hullet er grundigt rengjort fra cementbuske og støv.
 2. Den indre overflade behandles med en primer. Det andet lag af primer påføres efter at den første er tørret.
 3. Hulrummet er fyldt med skum.
 4. Overskuddet af det afstivede skum skæres af, i midten af ​​hullet skæres en kegleformet rille 5 cm høj med en bund, der svarer til hullets diameter.
 5. Fordybningen er fyldt med cementmørtel.
 6. Efter at sammensætningen har tørret på det område, hvor hullet var placeret, påføres kittet, på hvilket det forstærkende mesh er fastgjort.

Alternative måder at maskere sømmen på loftet

Ud over at bruge mix og umiddelbare forsegling revner og sømme, kan du ty til installation af en bred vifte af ophængte strukturer, som, selv om de ikke fjerner problemet, men vil bidrage til at skjule det godt.

 • Anvendelse som efterbehandling gipsvæg vil lukke som det samlede beskadigede område, og en særskilt del af uskøn grund anordning differentieret loft eller et separat dekorativt element.
 • Plastlofterne skjuler effektivt sømmen, men er ikke egnede til alle værelser, de bruges oftest på badeværelset, i gangen eller i køkkenet.
 • Stræklofterne hæver loftet i ethvert rum, deres fordel er hurtig installation og lang levetid.
 • Små revner kan være skjult under polystyren skumfliser, der limes til loftet.

Forsegling loftsled mellem pladerne: hvordan og hvad?

I dag vil vi tale om hvordan og hvordan man bedst kan forsegle leddene i loftet, som er mellem betonplader. Udseendet af revner er et uundgåeligt problem med ethvert hus, da bygningen krymper med tiden.

Hvis du er hjemmehørende i sidste etage i en lejlighedskompleks, så er denne opgave noget mere kompliceret for dig. Du skal helt sikkert kontrollere tagets integritet, ellers er der stor risiko for understrømning.

Hvor skal man starte, hvis lejligheden er på øverste etage?

Lad os starte vores artikel med den mest komplekse og dyre løsning.

Så hvis din lejlighed er placeret direkte under taget, så før at tage på forsegling af revner inde, ville det være rart at se, hvad der foregik på taget.

Dette er meget vigtigt, da hvis sømene dukkede op, er det meget muligt, at der er en slags skade udefra. Og hvis disse "huller" ikke er patched, så vil din spids af sømme vare nøjagtigt til det første gode regn.

Heldigvis har de fleste højhuse et blødt tag, dækket af tagfilt. Det er slet ikke dyrt, derfor er det bedre at bruge det en gang, men for at gøre det helt sikkert.

Selvfølgelig er du selvfølgelig ikke i stand til at komme forbi. Selv ikke på grund af arbejdskraft, men fordi der er brug for specielle opvarmning værktøjer til lægning af tagmateriale. Og hvor er de fra en simpel, men meget højmodig person?

Meget materiale er ikke nødvendigt. Påfør arkene til det sted, hvor du kan se, at belægningen er slidt og revnet.

Og efter at du har løst det største problem ovenfra, kan du tage reparationen inde i lejligheden.

Hvilke materialer og værktøjer til at købe?

For at forsegle sømme behøver du ikke købe noget meget dyrt. Det vil være nok, hvad der normalt er i husstanden:

 • Konventionel sprøjtepistol for at fugte loftet og blødgøre den gamle kitt
 • Pensler til påføring af primer
 • Konstruktionskniv til trimning af tørret skum
 • Metal børste, til grundig rengøring af spalten fra rester af det gamle fyldstof
 • En god, bekvem trowel til en finish coat kittet
 • Et par polyurethanskum cylindre (hvis hullet er mere end 2 cm, og de er normalt mindre og eksisterer ikke)
 • Nogle primer til cement (det vil give god vedhæftning af materialer)
 • Hank forstærkende net (bredde valgt afhængigt af størrelsen af ​​samlingen, så forventningen om, at det strækker sig ud over den ved omkring 5 millimeter)
 • Putty start og finish

Her generelt, og alle beholdninger.

Og nu skal vi overveje trin for trin, hvordan du forsegler hullet med dine egne hænder.

Hvordan begynder vi at forsegle hullerne?

Det første du skal grundigt rengøre overfladen. Selvom kløften er meget lille i udseende, er loftet ved siden af ​​det, skal du rengøre spatelen meget godt. Mest sandsynligt, som du fjerner lag af kitt, vil du se den fulde størrelse af hullet, som kan være ret lille.

Så skal du fortsætte med at rense slidsen, trowel, kniven, generelt, ethvert egnet værktøj til dette formål. Bygherrer kalder denne procedure "fælles ledd".

Du skal helt frigøre kløften fra den gamle, forsvundne løsning. Når man bygger et hus slot er fyldt med cement almindelige, men det i sidste ende mister sin højborg regn, temperaturændringer, igen faldende. Det er tilrådeligt ikke at efterlade nogen overskydende småsten og stykker af cement, da han så ikke give en god "gribe" det nye materiale.

Når du har håndteret dette arbejde, går vi videre til et andet stadium, også forberedende.

Vi renser hele loftet af den gamle kitt og primet

Ja, du skal nu rense resten af ​​overfladen. Hvis du vil have output for at få et fladt og anstændigt loft, så drøm ikke engang, at du kan "patch up" det delvist.

For at komme i gang, prøv en spatel, tør, splitt den gamle kitt. Hvis hun går godt, så fortsæt så, trin for trin.

Hvis hun ikke ønsker at beholde, er du nødt til grundigt at fugte loftet med varmt vand og vente, indtil belægningen er noget blødgjort.

Tror ikke, at kittet blødgør straks, det er ikke hvidvaskende. Men stadig bliver hun lidt mere bøjelig, og det bliver lettere for dig at håndtere hende.

Når du har udfyldt dette meget ubehagelig og tidskrævende proces, tage i hånden en metal børste og omhyggeligt vi rense alt rent. Og overfladen af ​​loftet og kløften.

Derefter opløses primeren, som den er skrevet på pakken og forsigtigt "walk" på loftet. I princippet sælges primeren og så i flydende form og fortyndes det udelukkende for at spare.

Hvis du ikke vil gemme, kan du ikke engang opdrætte. I sidste ende er primeren ganske billig.

Når du er færdig med denne procedure, skal du lade loftet i fem eller seks timer tørre helt. Du behøver ikke at skynde dig, selvom loftet ser helt tørt ud. Glem ikke at primeren trænger dybt ind i betonen, og du kan bare ikke se, at indersiden er fugtig.

Og denne fugtighed vil ikke give et godt "greb" materiale.

Hvad og hvordan man dækker sømmen i loftet?

Nå, vi har nået det vigtigste. Ovenfor nævnte vi monteringsskum. Dette er den bedste og nemmeste mulighed til dato. Der er ingen mening i at bryde rundt med en løsning, hvis der er sådan en strålende ting, der tilbydes.

Spout - spray på pakker er meget tynd, og du kan nemt ødelægge ethvert hul. Glem ikke at ryste det godt!

Og tryk ikke hårdt på sprøjten, det "går" og så vidunderligt. Hvis du overdriver det og stærkt trykker det ned, så vil der i et øjeblik blive en stor bold, som simpelthen falder til gulvet.

Husk at skummet udvides flere gange, så prøv ikke at fylde det så meget som muligt.

Skum tørrer i omkring en dag. Når det hærder, skal du tage en speciel byggekniv og omhyggeligt afskære restene. Prøv at fjerne det så lige som muligt, så det ikke stikker ud over kanterne af sømene en millimeter.

Den næstsidste berøring: forstærkning mesh klistermærke

Malingsnettet, skåret i strimler, af en eller anden grund kaldet "serpyanka". Som regel har det et klæbende lag. Derfor kan du holde det direkte på spalten, og derefter anvende startlaget af kit.

Hvis du ikke serpyanka lim, og den sædvanlige, er du nødt til at tage en spatel, anvende det første lag af kit, og på det, mens det stadig er vådt, sætte nettet.

Tryk let på det med en spatel, så sørg for, at flyet er så fladt som muligt.

Sørg for at lade dette lag tørre op! Hvis du skynder dig og begynder at anvende det andet lag, vil gitteret flytte, og du bliver nødt til at fjerne alt og starte igen.

Når det første lag tørrer, anbring et andet lag af kitt på det forstærkede slot. Det vigtigste er at forsøge at gøre disse lag tynde og huske at du skal niveauere dem på et fly med hele loftet.

Efter en dag eller to, når hullet er tørt, kan du begynde at putte resten af ​​loftet.

Sådan forsegler huller i andre rum?

I princippet ændrer essensen af ​​arbejde fra skiftende steder ikke meget. Hvis i din garage også overlapper hinanden, kan du helt gentage proceduren. Det skal du gøre, så vandet på din yndlingsbil ikke lækker.

Der er stadig revner på betong altan eller loggia altan. Her er hullerne meget mere voluminøse, og det er ubelejligt at fylde dem med bare skum. Hvis hullet er stort, brug stykker skum og hæld skum i mellemrummet mellem det og betonen.

Sådan forsegles revner og sømme mellem pladerne på loftet

Situationen, når gipset bogstaveligt talt falder fra loftet på hovedet, er kendt for alle beboere i sovende bygges lejlighedskomplekser. Lignende fænomener påvirker private hytter i perioden med krympning af bygningen, især som et resultat af dekoration af ringe kvalitet og besparelser på byggematerialer. Problemet er ubehageligt, men helt engang, og uden hjælp fra hyrede håndværkere - gipsere. Lad os se på, hvordan man korrekt forsegler sømene mellem gulvpladerne for at løse problemet på egen hånd.

Sådan forsegles leddene i loftet

Ifølge den gamle teknologi, der blev brugt i sovjettiden, blev interpanel-slots (ellers ruster) tæt pakket med slæb og derefter fyldt med gips. Desuden blev sidstnævnte fodret med en mekaniseret metode gennem en slange fra en specialstation.

Da simpel kalk eller cementgips ikke har elasticitet og er karakteriseret ved en gennemsnitlig grad af vedhæftning, var der allerede klare loftsprækker i processen med at opbygge krympning. Ved den første reparation fra naboerne fra den øverste lejlighed begynder det at få nok søvn og falder endda i hele stykker. Det samme billede blev observeret på loftet på den sidste etage på grund af tagets vandtætning.

Den nuværende teknologi til forsegling af interplate ledd giver ikke mulighed for at fylde dem med nogen løsninger. Elastiske polymerer anvendes i stedet - polyurethan monteringsskum og ruller (ledninger) af polyethylenskum. Næste er tilpasningen og kosmetiske overflade af leddet ved hjælp af sådanne materialer:

 • dyb penetration primer;
 • klar gipsblanding på gipsbasis;
 • efterbehandling latex kittet;
 • forstærkningselement - glasfiber, serpyanka eller glasfiber.

Hjælp. Anvendes også til indlejring af ikke-vævet stof - tykt papir med fibrøse indeslutninger. Men det limes oven på finishlaget og virker ikke som en forstærkning. Du vil lære mere nyttige oplysninger om forskellige materialer fra videoen fra mesteren af ​​internt arbejde:

Hvis mellem bygherrer overlapper tillade en stor dråbe, så justere det ved plastering er yderst vanskeligt. Den bedste vej ud af denne situation er at afslutte loftet med plader af gipsvæg, der skaber en flad overflade. Men mellem gipsen er der også sømme, der kan forårsage revner som følge af krympning. Så de listede materialer er nyttige i dette tilfælde.

Det ligner en revne mellem gipspladerne

Forbereder loftet til reparation

Ideelt set bør tætningen af ​​sømene mellem pladerne ledsages af en komplet reparation af loftet. Pointen er ikke, at overgangerne mellem den gamle og den nye trimme langs leddene vil være synlige, de kan med succes males over. Den putty, der er sat tidligere, er i stand til at blive tilbrændt til enhver tid, og du bør reparere værelset igen.

Rådet. Det er helt ubrugeligt at lukke loftet rusta, hvis taget lækker på øverste etage. Uanset hvilket materiale du dækker sammen, vil vandet finde sin egen vej og ødelægge resultaterne af alle værker. For det første er det nødvendigt at forsegle tagområdet over lejligheden.

At arbejde har du brug for et simpelt sæt værktøjer:

 • bred og smal spatel;
 • bor med omrører;
 • mejsel med en hammer eller en gammel hatchet;
 • børste med en metallisk bunke;
 • børste - maklovitsa;
 • håndsprayer.

Før du forsegler kløften mellem pladerne, skal du brodere dem, fjerne den gamle mørtel og rive kittet fra lofterne. Teknologien er enkel: drys masser af vand på hele overfladen, og efter 15 minutter skal du fjerne finishet med en bred spatel. Fra interpanelsømmene skal du slå hele opløsningen ud og fjerne hampen, rengør hulrumene med en børste og fjern støv så meget som muligt med en tør børste.

Anbefaling. Hvis møbler og andre indvendige genstande forbliver i rummet, skal du ikke glemme at forsigtigt dække dem med plastfolie.

At slippe af med loftet huller

For at fjerne støv helt mellem pladerne og sikre god vedhæftning af overfladen med efterbehandling, skal du behandle rusta med en primer 2 gange. Påfør sammensætningen med en børste, vent 20-30 minutter, der kræves til imprægnering og tørring, og gentag derefter operationen. Ved sekundær tørring vælges 0,5-1 timer, hvor det er tilrådeligt ikke at hæve støv i rummet.

Nu specifikt om hvordan man forsegler sømene mellem panelerne:

 1. Fyld brede huller (fra 50 mm) med polyurethan monteringsskum, skubber røret dybere ind i åbningen. Blæs ikke polymeren i store portioner, efter udvidelsen skal overskuddet stadig skære.
 2. Indsæt skumpolyethylen ruller tæt ind i smalle slots.
 3. Frosset skum skæres med en kniv og trowel for at komme sammen med en lille depression.
 4. Forbered gipsgipset og påfør det med en spatel på interpanelforbindelsen. Målet er at maksimere overfladen.
 5. Efter hærdning af gipsafslutningen skal der påføres et lag af latex-kitt 2-3mm tykt og drukne i det glasnet eller glasfiber, udglatte det med en gummi eller silikone spatel.

Bemærk. Ved hjælp af den ovenfor beskrevne teknologi kan du med succes lette interpanel rust i enhver bygning med armeret beton gulve - i landet, i garagen eller kælderen.

I den nye bygning er reparation af lofter på dette stadium ønskeligt at suspendere, om muligt - i en uge. I denne periode skal du overholde betingelserne for sømme for forekomsten af ​​friske revner. Deres udseende indikerer fortsættelsen af ​​krympningen derhjemme. Vejen ud er at dække fejlen ved at indsætte ikke-vævede ark på toppen eller "spindelvæv" - tynd glasfiber. Når du er færdig, fortsæt til efterbehandling og maling af panelerne.

Sprækker i leddene af gipsplader elimineres på samme måde - kitt og limer af glasfiber. At skære mellemrummet med en spatel er ikke nødvendigt. Hvordan er forseglingen af ​​sømme mestre, se i den næste video:

konklusion

Det eneste der komplicerer installationen af ​​en uerfaret performer er ulejligheden ved at udføre arbejde på en overhængende vandret overflade. Det vil tage lidt tid at prilovchitsya og forsigtigt glans over sømme med hænderne. Det skal bemærkes, at ikke alle hyrede mestere - en plasterer er i stand til at afsløre loftet kvalitativt, da mange er vant til at arbejde på den gamle måde - med cementcementmørtel. Så det giver mening at løse problemet selv.

Loft end at forsegle kløften mellem pladerne?

Kan du venligst fortælle mig, på loftet mellem pladerne er der et hul fra 5 til 20 mm, hvilken slags plastmateriale kan den forsegles med?

Huset, selv om det koster 10 år allerede, men stadig vil have pladerne og gipset der er der smuldrer og hælder.
Jeg planlægger at installere et nedhængt loft.
Indtil videre kommer kun monteringsskum til at tænke på, men jeg er bange for, at det også vil falde over tid, måske har jeg det forkert.

På forhånd tak for dit råd om valg af materialet.

Medvedev skrev:
Indtil videre kommer kun montering af skum i tankerne,

RUST split mellem pladerne, vakuum pensel eller børste væk, omhyggeligt drys vand zapenit, efter 6 timer, og fortrinsvis skåret zashpatlevat (ethvert fyldstof).Vrode alle.

hvis strækloftet, hvorfor så genere at forsegle det overhovedet? ryd det, så intet falder ud af det, og det er det

eller hvis det virkelig gnaws som unifleme roll it-det er plastik

xaxe skrev:
rens det, så intet fra det er strømmet, og alt

Under alle omstændigheder! Indtil slutningen stadig ikke vychistish.So tid sand og stykker af enkelte vil stadig vyvalivatsya.Pod gipsvæg og indlagt loftet er stadig rullende, men et nedhængt loft til at forsegle et must!

små sandkorn, og så videre vil ikke skade loftet, han strakte temmelig stram og ikke synke når paragrammovyh sandkorn på det upadana-takuzh tror nok til at fjerne alle de store kamuschki ren godt kraynyak kan gå og skum

xaxe skrev:
nok til at fjerne alle de store Kamushki

Jeg vil fortælle dig en hemmelighed: Du vil aldrig fjerne alle småstenene, medmindre du er igennem huller gennem dine naboer ovenfra.

Ja, det er ikke muligt at rense helt ud, efter et stykke tid er det igen plettet.
Tak for rådene, jeg vil forsøge at ordne det.

Emfi fugemasse. Solgt i Leroy. Tryk gennem pistolen og rul det med en spatelskylning.
">
Før tætningsmidlet kan du forsøge at udstyre slangen med en viltermiljø for at reducere forbruget af fugemasse

Romariok skrev:
Emfi fugemasse.

Nej, det vil ikke gå. Det har rusten op til 20 mm bredt. Dette er meget for tætningsmiddel. Det bliver bedre og billigere at skumme.

DMURZV skrev:
Nej, det vil ikke gå. Det har rusten op til 20 mm bredt. Det er meget for fugemasse.

2 cm? Og hvad er forskellen fugemasse? de kan i det mindste fylde potten, selvom det vil tage lang tid at polymerisere. Og om overspændingen skrev jeg - tryk på vilaterma rør, forlader 2-3 mm og dækk det med fugemasse. Ja, hvis disse rør holder fast på det, er der ikke brug for tætningsmiddel.

P.S. Jeg har et sådant "system" af et hul mellem pladerne på min loggia og caulk. og interpanel fælles eksternt.

DMURZV skrev:
Skum. og det bliver billigere.

dette er selvfølgelig ja, hun er på hvert hjørne.

DMURZV skrev:
Skum er bedre og. vil være.

Jeg er ikke enig. absolut.

Romariok skrev:
Jeg er ikke enig. absolut.

Din forretning. Men som jeg skrev stroika: "Det er nødvendigt at være harasho og billig!"

Ceresitovsky akrylforsegling tillader sømme op til 30 mm. Du kan rette dem.

Romariok skrev:
Før tætningsmidlet kan du forsøge at tømme røret.

Alle verno.Davayte obyasnyu.Pena packs fuldt søm sprængning + efekt.A tætningsmiddel kun hviler på toppen af ​​en tyk plonkoy.So tid under drift vil være + kk gynger fugtighed, og der er en mulighed for, at tætningsmidlet kan fravige betona.Konechno og forseglende rør, men min mener, at skummet vil være mere pålideligt.

DMURZV skrev:
Over tid vil der under driften af ​​quater være dråber i luftfugtighed, og det er sandsynligt, at tætningsmidlet vil bevæge sig væk fra betonen


når en bekvem mulighed vil være i Le Roy, under tørblandinger se bunker er orange pølse, godt, eller i de tubaer (emfimastika EMFI, polyurethan måde, ikke acryl). Der er testkager på forskellige materialer - limning mv. prøv at skære, skære med en kniv
ja han er kære. Men jeg foreslog et alternativ. Hvis en person ikke ved, hvordan man arbejder med skum (jeg troede også, at det, der er, men efter det begyndte jeg at falde oven på bombardere mig, jeg tænkte nafig. Jeg kender ikke den måde). Og med denne fugemasse rovnenky en perfekt holdbart, ikke bange, evig shovchik!

Tæt cracket i loftet med vores egne kræfter (20 billeder)

Loftet - den mest åbne udsigt over bunden af ​​rummet, hvilke husejere oftest trimmer på den traditionelle måde - justere og blanke. Samtidig er jo højere klassen af ​​en sådan finish, desto mere mærkbar er skaden på tiden over. Den mest almindelige mangel på det plasterede og hvidkalkede loft er revner.

På grund af deres synlighed forsøger de at komme af med disse skader så hurtigt som muligt, ofte uden at tænke på, at revner kan være tegn på alvorligere problemer end en kosmetisk defekt i mål.

Overvej måder at forsegle revner i loftet under hensyntagen til størrelsen af ​​skaden og årsagerne til revner.

Typer af revner og årsagerne til deres dannelse

Arbejdets omfang ved forsegling af revner afhænger ikke kun af størrelsen af ​​skaden, men også på de faktorer, der forårsager revner. Hvis du ikke neutraliserer årsagen til forekomsten af ​​revner, kan arbejdet med at forsegle dem gøres forgæves.

For at finde årsagen til krakning er det nødvendigt at analysere følgende faktorer:

 • Bygningens varighed
 • Placeringen af ​​revnen på flyet;
 • type overlapning (til præstationsorientering af revner i forhold til gulvplader);
 • knækbredde;
 • materiale lokalisering og dybde;
 • dynamik.

Efter igangsætning af bygningen er fundamentet genstand for krympning i mindst et år, hvor præfabrikerede plader kan forskyde sig lidt i forhold til hinanden og danne revner langs leddene mellem sig selv og med væggene. Derfor er det i de første 2-3 år ikke hensigtsmæssigt at gennemføre en grundig efterbehandling i lejlighederne af nye bygninger. I løbet af denne tid vil det være rimeligt at observere udbrud og yderligere opførsel af revner, således at konstruktionerne stabiliseres inden reparationerne påbegyndes.

Overfladebehandlinger over betongloftet er også udsat for revnedannelse forårsaget af en række faktorer: vibrationer og temperaturpåvirkninger, fysisk slitage af materialer og fugt. Og betonpladerne under loftet kan også have hår, teknologiske og deformationsspræk, der dannes i det, inden montering af produkter.

Det følger heraf, at kosmetisk tætning af revner uden at analysere årsagerne til krakning ofte ikke løser problemet og endda er farligt, da det skjuler tegn på den fortsatte destruktion af strukturer.

Da reparation af en revne i loftet er en ansvarlig operation, vil vi mere detaljeret overveje effektive måder at reparere disse skader i de mest almindelige situationer.

Seal krympning (hår) revner i beton

På betonggulve, præfabrikerede og monolitiske, er der ofte revner i form som ligner webs. En sådan interlacing dannes under hærdning af beton, kaldet krympning og opstår af følgende grunde:

 • fejl i proportionerne af den konkrete beton (overstiger cementindholdet)
 • Forkert hærdning af betonblandingen;
 • Forstærkningsfejl.

Bredden af ​​sådanne revner overstiger ikke 0,1 mm, hvilket er årsagen til deres andet navn - hår. En sådan mangel på betonoverfladen udgør ikke en fare for driften af ​​strukturer i den nærmeste fremtid, men efter nogen tid, hvis der ikke træffes foranstaltninger, vil forstærkningsstålet under det krakkede beskyttende lag af beton begynde at oxidere, øge i volumen og ødelægge betonskallen omkring den.

Under oxidation øges forstærkningen i volumen og presser på betonen omkring den og klemmer den mod den mindste lagtykkelse. Styrketråden er strikket i gitter i en forspændt tilstand, så ødelæggelsen af ​​det ene ene forstærkningselement ændrer balancen af ​​spændinger i betonen, hvilket fører til yderligere ødelæggelse af strukturen.

For at undgå dette er det nødvendigt at fjerne forstærkningens kontakt med fugt gennem revnerne. For at gøre dette er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning på betonpladen, der ikke blot trænger ind i mikrogapet, men også skaber en tynd film på substratet. Som sådant materiale kan Sikagard® 680S, Sikagard®-203 W-vandkomponenter, vandbaserede beskyttende akrylkompositioner anvendes i forskellige farver og anvendes som mellemlag, før malingen og efterbehandling.

Hvis et beskyttende betonlag falder sammen og udviser korroderet forstærkning, når effekten af ​​sådan revnedannelse tappes på overfladen af ​​loftet med sådanne revner, afhjælpes effekten af ​​korroderingen og tabet af tværsnitsarealet med forstærkningselementer. Der vælges en særlig reparationssammensætning (fiberbeton), som har høj trækstyrke kompenserer for forstærkningsskader.

Sammensætninger som Sika® MonoTop®-612 (cementbaseret med tilsætningsstoffer af polymerer, silica og forstærkningsfiber, finmalet, op til 30 mm lag), Sika® MonoTop®-412N (cement, med lav grad af krympning, med forstærkningsfiber, tykkelslags tykkelse op til 50 mm).

Anvendelsen af ​​opløsningen i kombination med den ekstra forstærkning af basen med glasfibernet eller lærred øger reparationsskallens styrkeegenskaber.

Anvendelsesmåder beskrives detaljeret på emballagen, og med korrekt brug af materialet er konsekvenserne af hårsprækker i loftet pålideligt pålideligt.

Efter hærdning og tørring af reparationslagene påføres en gipspose, efterfulgt af slibning og maling af loftet.

Reparér revnet gipslag

Sprækker i loftet inden for afgrænsningen af ​​gulvplader er oftere begrænset i dybden af ​​et lag af gips, og reparation af sådanne skader kræver mindre omkostninger, da det kan gøres uden brug af specialiserede kompositioner.

Sådan forsegles revner på det gipsede loft inden hvidvaskning

Først og fremmest er det nødvendigt at undersøge tilstanden af ​​gipslaget ved at hamre langs revnerne med en hammer. Plots med peeling gips skal rengøres til en konkret base, i slutningen af ​​rengøring bør der ikke være huller under kanten af ​​stedet - kontrolleres med en spatel eller tapping.

Derefter primeres overfladen af ​​den rensede betonbase med en færdigblandet sammensætning baseret på latex eller fremstilles uafhængigt i et forhold på 1: 3 med sin vandige opløsning.

Det optimale materiale til udfyldning af de dannede hulrum er udjævningsblandinger baseret på cement som materialer svarende til beton i sammensætning og densitet.

Sammensætninger fremstillet ifølge instruktionerne på pakken påføres med en spatel i lag afhængigt af hulrummets dybde og venter på, at det foregående lag hærder. Ved en betydelig dybde af depression anvendes forstærkning med et maske fastgjort til basen.

Det sidste lag af cementnivelleringsblandingen skal være helt tørt - få en ensartet farve over hele området, før du fortsætter til den endelige finish med gipsstikket.

Hvis losningen af ​​gipslaget på siderne af revnen er fraværende, er reparationen stærkt forenklet. Spaltet skal broderes op til 5 mm bredt, rengøres med en børste fra snavs og primet.

Derefter er skaden med en spatel fyldt med cementcement til fuld dybde, og efter tørring er den færdig færdig med en gipsblanding.

Det er vigtigt! Hvis en sprække på 1-3 mm ikke broderes til 5 mm, er det vanskeligt at fylde det med blandingen til fuld dybde, og ufuldstændig påfyldning af spaltet vil medføre gentagen revner i den nærmeste fremtid.

Sådan forsegles sprækket mellem de armerede betonplader på loftet

Selv efter afslutningen af ​​krympningen af ​​bygningens fundament, forekommer revner periodisk langs leddene af gulvpladerne forårsaget af vibrationer, temperaturdeformationer og andre faktorer. Hyppigheden af ​​deres udseende afhænger af kvaliteten af ​​arbejdet for at reparere disse skader.

For at øge tætningenes holdbarhed er sømene mellem pladerne indrettet til den maksimale dybde.

Ved hjælp af ethvert værktøj, der er til rådighed til brug (hammer, mejsel, metalbørste, perforator, mølle osv.), Fjernes den gamle mørtel og, hvis der er til stede, løse, forseglede materialer fra pladeforbindelserne.

Derefter skylles spalten med luft og fugtes med vand ved hjælp af en flaske med en sprøjtedyse.

Uden at vente på, at betonoverfladen tørrer ud, fyldes pladernes samlinger med monteringsskum i 2/3 af dybden og nedsænker dåsens ledningsrør ind i spalten, indtil den stopper.

Det er vigtigt! Samlingsskummet skal være af dokumenteret kvalitet - en fast masse ensartet massefylde med lav porøsitet efter størkning.

Efter en dag, når skummet hærder, fjernes overskuddet og skæres med en klæbende kniv, så skumstykket er forsænket i spalten med 3-4 cm. Derefter bliver primeren af ​​de resterende åbne overflader af sømmen lavet med en latex primer.

Efter at primeren er tørret, skylles sømmen med pladens betonoverflade og smøres derefter med en cementbaseret udligningsforbindelse. Efter 1-2 dage udføres den færdige justering af leddene med en gipskitt over hele loftet eller i tilfælde af en punktreparation spyler den færdige overflade af loftet. Langs sømene, når der påføres en gipssammensætning, limes leddene med en forstærkende tape-serpyanka og skærer den i stykker for at gentage sprøjtekonfigurationen.

Det tørrede topcoat er slibet, så loftet er helt primet og malet.

Seal revner på loftet parre

Sprængning af loftet omkring væggets omkreds reducerer ikke æstetikken af ​​finishen, da disse slots normalt er gemt under de dekorative loftsplinter. Men det er stadig nødvendigt at lukke revnerne mellem væggen og loftet - i tilfælde af oversvømmelse i tilfælde af lækage ovenfra.

Da reparation af revner på dette sted ikke bærer en æstetisk komponent, er opgaven forenklet.

Lofterne i loftet med væggene er broderet med et passende værktøj (smal mejsel, vægjeger, mølle osv.), Skyllet med en luftstrøm og i analogi med loftsledene fyldt med monteringsskum efter befugtning.

Det er vigtigt! Sammenføjningens bredde skal laves under hensyntagen til dimensionerne af loftsplinterne, der er planlagt til installation.

I denne situation kan du i stedet for skum bruge silikone eller gummitætningsmiddel, men først må du forsyne de indre overflader af sømene og vente på, at baserne tørrer.

Som forseglingsforbindelse til tætning af huller på dette sted kan du også bruge selvfremstillet mastik af PVA lim og cement, konsistensen af ​​blandingen skal være pastaagtig, således at sammensætningen ikke strømmer ud. Hulrummer er nødvendigvis grundige for at forbedre vedhæftningen. Efter hærdning er dette hjemmelavet tætningsmiddel holdbart, ret elastisk og vandtæt.

Vinkelkonjugeringen af ​​baserne er givet geometrien af ​​en af ​​nivelleringsblandingerne, og efter at laget tørrer, belægges det for en hydrofobicitet med en vandig opløsning af en latex-andel på 1: 1.

Eliminering af revner i gulvplader

Der er situationer, hvor revnet gips fjernes fra loftet, revner findes direkte i gulvpladerne. Sådanne skader kan være et signal til at træffe mere seriøse foranstaltninger end kosmetisk tætning af revner, så vi vil se nærmere på, hvordan man forsegler en revne i pladen på loftet, og om det er muligt at gøre det alene.

Dannelsen af ​​revner i den armerede betonstruktur indikerer udledning af spændinger på grund af forskellige faktorer akkumuleret på dette sted. Forekomsten af ​​revner skyldes trækstyrker, der opstår i strukturen, fra den samlede effekt af interne processer i produktet og ydre belastninger på den.

Ifølge SNiP 2.03.01-84 * "Beton og armeret betonkonstruktion" kan revner med identiske parametre tillades på en type armeret betonprodukter og er ikke tilladt på andre strukturer. Overvej situationen med gulvpladerne for at navigere i vurderingen af ​​muligheden for deres reparation på egen hånd.

Udover den ovenfor beskrevne krympning (hår) er der også følgende typer revner:

 • teknologisk - fra temperaturdeformationer eller utilstrækkelig vibrationer, når betonen hældes i formen, forstærkningens ujævne forspænding, hvilket resulterede i adskillelse af det færdige produkt;
 • deformation - mekanisk skade under transport, installation og drift.

Sprækker i monolitiske armerede betonplader, med undtagelse af hår, er meget sjældne. Men selvom de så ud, så med en bredde af revner i loftet på op til 2 mm, er de simpelthen forseglet med cementmørtel ved hjælp af en byggesprøjte - for at forhindre fugt i at komme ind i armaturet.

Det er vigtigt! Ved forberedelse til forsegling af revner i pladen må det ikke slibes sammen med en kværn, vægjeger og andet elværktøj. Kun en overfladisk udvidelse af kløften er tilladt ved hjælp af manuelle værktøjer (spatel, stålbørste).

Små langsgående revner på dem er tilladte og underlagt integration med cementmørtel.

Hvis der er tværgående revner på pladen, er det nødvendigt at foretage en konstruktionskontrol af loftet af specialister, da sådan skade er alvorlig og kan kræve forstærkning eller udskiftning af betonelementet som helhed, som ikke kan udføres af beboerne.

For at bestemme dynamikken i en langsgående eller diagonal revne bruges installationen af ​​kontrolbrønner, de kan fremstilles manuelt fra en stribe papir eller en gipslintel med angivelse af installationsdatoen (papirstyret er mindre præcist).

Efter plettering af små revner i pladen, er lofterne primet, pudset og malet, som efter at forsegle hullerne i gipset.

konklusion

De fleste af revnerne på loftets overflade er mulige til at fjerne deres egne hænder. Men hvis der endda er den mindste tvivl om skadeens skade, er det nødvendigt at kontakte de lokale myndigheder for at gennemføre en konstruktionskontrol. Den mest urimelige beslutning i dette tilfælde ville være en anordning, der var uafhængig af den dekorative skals bund, for eksempel stræklofter, hvilket ville gøre det umuligt at styre opførelsen af ​​defekte plader.

Hovedelementet i artiklen:

 1. Loftets tilstand er en vigtig faktor ved vurderingen af ​​niveauet af æstetiske boliger.
 2. Analyse af revnedannelsen i loftet er primært nødvendig af sikkerhedsmæssige årsager.
 3. Valget af metoden til tætning af revner afhænger af årsagerne til deres forekomst.
 4. Reparationsteknologi skal svare til graden af ​​skade.
 5. Kosmetisk reparation af revner i loftet er muligt for alle, i det mindste - i mængden af ​​forberedelse til efterbehandling.
 6. I nærvær af baserne for at udskyde udførelse af byggeundersøgelse er det farligt.

Sådan tætes revner i loftet uden ubehagelige konsekvenser

For at fjerne kosmetiske fejl i loftet kræves meget tid. Du behøver ikke at afmontere strukturen. Men for at udføre arbejdet korrekt, skal du vide hvordan man laver dem og i hvilken rækkefølge, hvordan man reparerer revner i loftet.

Årsager til revner på gipsplader

Sprækker i gipsplankloftet kan forekomme af flere grunde:

 • ukorrekt montering af rammen, som ikke giver mulighed for mellemrum mellem enderne af støtteprofilerne og rummets vægge
 • ukorrekt installation af gipsplader, uden at give huller mellem dem
 • skarpt temperaturfald i rummet
 • fejlagtig beregning af antallet af belysningspunkter og deres effekt, hvilket medfører periodisk overophedning af GKL ark;
 • bygning krympning.

Når du har tænkt på, hvordan du fjerner sprækken på gipspladens loft, skal du finde ud af, hvad årsagen til udseendet er. Og først og fremmest for at eliminere det, årsagen. Dette vil fjerne udseendet af nye kosmetiske defekter i overfladen.

Seal revner på gipspladen loft begynder med sin sammenføjning. Således finder de ud af, hvor dybt loftet har revnet. Faktum er, at under den ydre trimme (et lag maling, klistret tapet) kan være usynlig ægte længde og dybde af defekten. Til sammenføjning med en spatel med et kort og smalt blad.

Eliminering af defekter på gipsplader overflader

Trowelbladets vinkel fjerner forsigtigt laget af yderbeklædning. Udfør derefter en række handlinger.

 1. På begge sider af fejlen skal gipspladens overflade rengøres med 4-5 mm. Afstanden afhænger af slidsens bredde og dybde. Jo flere disse indikatorer er, desto større skal overfladen rengøres.
 2. Tag et slibemiddel, og tag det med et lag af kitt.
 3. Tørr maling børste eller klud fjerner støv.
 4. Sæt på det rydde sted et primerlag. Vent, indtil det tørrer og påfør et andet lag.
 5. Da det kun er muligt at maskere en revne i loftet med en kitt, er den forberedt fra en tør blanding eller klar til at blive våd. Putting sker i flere trin og venter på, at det foregående lag tørrer. Når man anvender det første lag, stræber de sig efter at fylde hullet fuldstændigt. Forsegling af små revner i loftet udføres på samme måde som store. Forskellen er kun i antallet af putty lag.
 6. De tager slibenettet igen og rengør reparationsstedet, så det bliver en flad overflade.
 7. Dæk det slibede sted med en primer.

På dette er reparationen af ​​revner i loftet ikke afsluttet. Efter tørring begynder primeren at maskere det ydre lag af finishen. Hvis det er maling, maling over. Hvis dette er et tapet, bliver du nødt til at finde et stykke lignende og klippe en patch af den ønskede størrelse, idet du observerer mønstrets linjer.

Hvis der er dannet en bred revne på gipsloftet, hvad skal jeg gøre? I dette tilfælde vil du have brug for en speciel maske glas klud tape. Dets fælles navn er Serpyanka. Det anbefales at købe et bånd, der har den ene side klæbemiddel.

Arbejdsekvensen under tætningen af ​​brede revner er den samme som i det foregående tilfælde. Men efter primeringen af ​​gipspladen limes serpyanka langs hele længden og bredden af ​​defekten. Og først efter at fortsætte til shpatlevaniyu. Hvis alt er gjort korrekt, vil resultatet helt sikkert være behageligt. Og i fremtiden vil der ikke være nogen spørgsmål om, hvordan man reparerer revnerne i loftet med egne hænder.

Foranstaltninger til at forhindre udseendet af fejl på overfladen af ​​GCR

Da det ikke altid er muligt at undgå revner i gipsloftet, skal du kende alle veje til at fjerne dem. Men den bedste mulighed er at lære at forhindre deres forekomst. Dette kan gøres på en enkelt måde: Undersøg listen over årsager til forekomsten og tag dem i betragtning ved installation af loftet. Hvis du bruger denne anbefaling, skal du i fremtiden ikke kæmpe med, hvordan du løser sprængerne på loftet på gipsvæggen.

Hvis installationen af ​​det hængende loft ikke blev gjort alene, men med hjælp fra hyrede arbejdere, kan du kontakte håndværkerne og lære at reparere revnen i gipsloftet. Bona fide firmaer og eksperter vil altid hjælpe med rådgivning eller gerning. Hvis kontakterne med arbejderne går tabt, og der ikke er nogen til at vende om til hjælp, skal du selv bestemme, hvordan man forsegler sprængen i gipspladens loft.

Årsager til revner i pudsede lofter

Plasterede overflader er mere modtagelige for revner. Disse er egenskaberne af gips. Dens lag kan deformeres af forskellige årsager.

 1. Krympning af bygningen.
 2. Bounce på overfladen.
 3. Vibrationer fra motorveje i nærheden af ​​huset eller andre veje.
 4. Oversvømmelse fra toppen efterfulgt af tørring.
 5. Deformation af loftpladen.

Uanset årsagerne er det nødvendigt at forsegle revnerne i loftet med egne hænder. For at gøre dette har du brug for det samme materiale, som overfladen er færdig med: gips. Det behøver ikke at være nøjagtig det samme som det, der blev brugt under færdiggørelsen. Men når du vælger et materiale, skal du følge et par regler.

 1. Hvis basisblandingen er cement-sand, udføres reparation af revner i loftet med en lignende sammensætning eller gips. Det bedste valg er "Fügenfüller" fra Knauf. Denne blanding er blevet testet for kvalitet ved mange års udbredt anvendelse.
 2. Hvis grundlaget af gipsgips, til reparationsarbejdet kun passer det samme. Cementsand anbefales ikke.

Forebyggelse af fejl på pudsede overflader

Sådan fjerner du revner i loftet med dine egne hænder? Kun med trinvise instruktioner, som giver dig mulighed for at udføre en opgave hurtigt og præcist. Hvis der er revner i loftet, kan årsagerne være meget forskellige. Det første trin i reparationsarbejdet er at præcisere og eliminere dem, hvis det er muligt.

Traditionelt gips følgende typer overflader:

 • beton;
 • skum eller gasbeton;
 • træ (gipsgitter);
 • mursten.

En sprække i loftet i et panelhus kan ikke kun dannes i form af revner mellem pladerne. Gips kan deformere overalt. Bygningen giver altid fremskridt, som er direkte relateret til periodisk hævning og sænkning af jorden. Dette er især udtalt i offseasonen, med alternerende frysning-optøning af jorden.

Derfor er spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af revner i loftet, der ikke er noget bestemt svar. Hvis huset er placeret på en grund med mobil jord (sandlig marmelade, loam), vil det ikke være muligt at eliminere årsagen til mangler. Ejere af sådanne huse og lejligheder har brug for at vide, hvordan man reparerer et loft sprække på egen hånd.

Eliminering af defekter på pudsede overflader

For at udføre reparationsarbejde vil være påkrævet:

 • gipsblanding;
 • fugtbestandig primer;
 • metal spatel;
 • slibemiddel
 • gipsrist
 • pensel.

Trin 1. Fjern efterbehandlingslaget.

Forsegling af revner i loftet begynder altid med fjernelse af et lag af ydre trim. Plasterede overflader er oftest malede, hvide eller indsat med tapet. Brug en spatel, fjern forsigtigt maling, hvidvask eller papir.

Det er nemmest at fjerne tapetet ved at fugtige spalten og området omkring det med en børste Derefter skal du vente et par minutter, og om nødvendigt fugte igen. Derefter kan spatelen let fjerne så meget papir som det kræves for at få adgang til defekten.

Trin 2. Peger.

Sammenføjningen er en vigtig arbejdsfase, da det ikke er muligt at reparere revner i loftet uden det. Ingen grund til at tro at nok til at hente åbningen med en spatel. Ofte giver sammenføjningsprocessen dig mulighed for at forstå, hvad der er årsagerne til en defekt, der har dukket op, hvad er dens bredde, længde og dybde. Undlad at ignorere denne funktion. At finde frem til årsagen vil hjælpe med at slippe af med problemer i fremtiden.

Trin 3. Priming.

Priming er en lige så vigtig fase af arbejdet. Hvis du ikke styrker overfladen af ​​pladen, vil et nyt lag af gips "falde" løst. Primering af overfladen er nødvendig, fordi uden dette kan revnerne i loftet kun fjernes midlertidigt.

Trin 4. Plastering.

På dette stadium evalueres dybden og bredden af ​​defekten, det afgøres, om der kræves yderligere overfladeforstærkning ved brug af et glasdugnet. Hvis revnen i loftet mellem pladerne er indlejret, er brugen obligatorisk. Men hold gitteret først efter påfyldning af gipsgipset. Og gør det i lag, med pauser til tørring.

Hvis en bred revne i loftet, hvad skal man gøre? Fyld den med gips og lim den derefter sammen med et net. Hvis afstanden er mere end 3 cm, er det fornuftigt at reparere metalgitteret. For at gøre dette skal du fjerne gipslaget på en sådan dybde fra alle sider af defekten, at gitteret, der ligger på spalten, synker i loftets plan, ikke mindre end 5 mm.

Hvis spørgsmålet er, hvordan man skal forsegle revnerne i loftet før hvidvaskning, så gør de alt det samme arbejde. Den eneste forskel er, at hvidvaskning og farvning kræver en mere grundig finish polering. Hvis spørgsmålet er, hvordan man reparerer små revner i loftet, svarer svaret.

Trin 5. Slibning.

Slibning af overfladen med gips og rist. Sprækket i loftet skal være helt skjult under lag af gips. Hovedopgaven på dette stadium er at niveauere overfladen til tilstanden for et enkelt plan.

Anbefalinger til gennemførelse af kosmetiske reparationer

Lejlighedsejere har ofte et spørgsmål: hvordan dækker man revnerne i loftet? Eksperter anbefaler at være opmærksomme på to typer kitt: start og efterbehandling. Hvis hullet er dybt, bliver det først fyldt med start-en, og så bliver finishen lagt. Hvis hullet er lille og næppe mærkbart, vil der være nok finish.

Denne anbefaling er svaret på spørgsmålet: Hvordan dækker du revnerne i loftet før maleri. I dette tilfælde skal du bruge de ovenfor foreslåede materialer. En lille knæk på loftet på gips er elimineret på en lignende måde og ved hjælp af de samme typer putties.

Ved eliminering af kosmetiske defekter er det vigtigt at retablere integriteten af ​​det modstående lag korrekt. Det er ikke altid muligt at finde en maling eller sammensætning til hvidvaskning af samme nuance. Derudover kan basfinishen allerede falme eller på anden vis ændre sin oprindelige farve. I dette tilfælde skal du udføre hele komplekset af efterbehandling på ny.

Nyttig video

Lad os se videoen med sammenføjning og reparation af revner i loftet:

Ud over gipsplader og pudsede er stræklofter populære. På disse overflader er det også muligt dannelsen af ​​forskellige slags defekter. Men revnerne i strækloftet elimineres på meget forskellige måder.

(2 vurderinger, gennemsnit: 5.00 ud af 5)