Sådan repareres revner på gipsvæggen dig selv: en trinvis beskrivelse af arbejdet

Efter at have lavet et overdådigt loft af gipsplader, er det muligt efter et stykke tid at finde ud af, at det nogle steder har sprækket. Og herren er ikke altid skyldig. Der er mange objektive grunde, der fremkalder forskellen eller forskydningen af ​​GCR leddene. Hvis revnen er lille - du kan genoplive den selv. Det vigtigste er at finde ud af, hvilken faktor der forårsagede problemerne, fjerne det, og kun derefter fortsætte med at reparere. Vi vil forstå, hvordan vi forsegler revnen i loftet uden at ringe til mesteren.

Årsager til revner i lofter

Det første, som ejeren skal gøre, når han finder en revnet søm, er at trykke på loftet nedenunder og se, hvor godt han holder. Hvis pladen bevæger sig, er lokal reparation ubrugelig. Vi skal foretage en fuldstændig demontering og eliminere ulemperne ved at fastgøre rammen.

En objektiv faktor i udseendet af revner i loftet i nye bygninger er krympningen af ​​huset. Hvis bygningen blev bygget på kort tid eller på lerjorden, vil der i tre eller fire år stadig være "lege", hvilket betyder at der kan være bevægelser af væggene og loftfliserne. I dette tilfælde bør du ikke gøre dyre reparationer i de næste tre år. Og hvis loftet allerede er syet og revner optræder, bliver du nødt til at udholde bygningen til en komplet krympning, da det er ubrugeligt at reparere.

En anden hyppig årsag til revner i loftet på et stort rum er installationen af ​​ark-til-ark gipsvæg, dvs. uden offset masker. Og hvis huset er placeret på en travl gade, hvor væggene vibreres fra permanent transport eller naboerne bliver revet ovenfra, kan sømmen bryde langs hele længden af ​​rummet.

Små revner er ikke udelukket, hvis der ikke blev anvendt primer på tidspunktet for sammenføjning af leddene på gipsloftet (derved reduceret adhæsionen af ​​kittens blanding og gipsplader) eller afskæringen blev ikke skåret for at forbedre overflademonolitten. Under alle omstændigheder - løse problemet for dig.

Skarpe revner

Den første ting at kontrollere er, hvor dybt loftet har sprængt. Og for dette har du brug for en smal spatel, som forsigtigt skrubber al maling fra den krakkede søm, indtil den registrerer et serpyanka gitter. Hvis netværket selv er hel, så var problemet i dårlig kitt eller i det forkerte lag applikation. Lad os analysere i etaper, hvad der skal gøres med et sådant loft og hvordan man dækker det.

 • Udvid kanterne af revnerne 2-3 cm fra siderne ved hjælp af en spatel eller mejsel.
 • Vi rengør problemområdet med et net for at fjerne så meget som muligt den resterende kitt.
 • Pass masken (eller sandpapir) kanterne af det udskårne sted for at fjerne laget af vandemulsion. Det vil forstyrre pålidelig binding af kitt og gips.
 • Vi børster det dannede støv med en tør børste og belæg overfladen med en primer.
 • Venter på fuldstændig tørring (mindst 12 timer).
 • Spackling ved hjælp af en bred trowel. Hvis revnen er dyb - kittet i flere faser, anvender det andet lag efter den første er tørret.
 • Den gipsede overflade skal være glat og plan med den samlede overflade af loftet.
 • Vi venter på tørring og priming igen.
 • Det er fortsat at male over reparationsstedet, og det er bedre at ikke gøre det punktvis, men at rulle rundt i loftet med en rulle. Ellers kan frisk maling være hvidere end sidste år.

Sådan forsegles dybe revner

Hvis det på dit gipsplankloft viste sig, at guiden ikke havde brugt serpyankaerne eller revnet, efter at du havde strippet den gamle kittede, bliver du nødt til at forstærke dette sted med selvklæbende tape. Ellers vises der revner regelmæssigt.

 • Fjern det gamle bånd og glat overfladen til bredden af ​​den nye.
 • Hvis der ikke var serpyanka, udvide sprækstedet til båndets bredde, fjern fuldstændigt rester af kitt (så GCR-arket kan ses tydeligt).
 • Kontroller, om der er en afskærmning på leddene af arkene - en vinkel, der er under 25 grader. Det er lavet til bedre vedhæftning af lagene. Hvis afskæringen ikke er - lav dig selv en skarp kniv.
 • Bør støv af og skyll to gange.
 • Dæk det skabte hjørne og ledsamlingen med en kitt.
 • Lim serpiankaen over og stop med den med et kit til at løse det.
 • Når det er tørt - spring dette sted.
 • Endvidere gentager teknologien i værker den, vi beskrev for overfladiske revner.

Tip! Når du vælger en kittemix til at forsegle revnerne i loftet, spørg fugenfüller sælgere. Det er stærkere end den sædvanlige tynd, så det holder pladsen på leddene mere pålideligt.

Ingen er immun mod revner i loftet, men hvis gipsvæg er installeret af professionelle hold, der giver en garanti og et godt omdømme, vil der være færre problemer med det.

Sådan fjerner du revner på gipspladens loft? (7 foto)

Et smukt falsk loft, der er lavet af gipsplader, kan pludselig skinne blive ubrugeligt. Problemet er ikke så forfærdeligt, hvis vi taler om almindelige GCR'er stablet på loftet på et niveau. Situationen er værre, hvis der er revner i flere niveauer af gipsplader, og på de steder, der oftest rammer øjet. Situationen er yderst ubehagelig, især hvis man får den mængde arbejde og penge, der bruges til at skabe et komplekst design. Hvorfor dette sker, og hvordan man hurtigt og effektivt reparerer revner, der optrådte i gipsvæg på loftet, de vigtigste problemer, der skal behandles i detaljer.

De vigtigste grunde til, at revner forekommer på gipslofter

Efter afslutningen af ​​færdiggørelsen er der ofte situationer, hvor der forekommer revner på en smuk og ny overflade af loftet med tid, første lille, så mere og mere. Sprækker i gipspladens loft kan forekomme af forskellige årsager. Det er ikke altid i sådanne situationer, at skibsføreren er skyldig i at krænke teknologien til montering af gipspladestykker. Der er en række teknologiske faktorer, der under visse omstændigheder begynder at påvirke indretningsindretningens elementer i værelser negativt.

Når en revne på et gipsloft er lille, er det helt muligt at rette det på egen hånd. Men først og fremmest er det nødvendigt at identificere faktorerne og etablere den egentlige årsag, som var gerningsmændene af sådan en gener. Først efter at hovedårsagen til manglen er etableret, kan du starte reparationen.

Når der opdages en revne, er den første ting at gøre for at teste hele den ophængte struktur for styrke. Hvis loftdelen begynder at spille og bevæge sig, er det reelle problem derfor i rammen. Lokal reparation i denne situation er ikke længere begrænset. Det vil kræve demontering af hele ophængningssystemet og eliminering af rammeproblemer. En anden lige så vigtig faktor i krumningen af ​​gipsplader, der er installeret i den øverste del af rummet, kan være krympning derhjemme.

Det er vigtigt! For træhuse, beboelsesejendomme, der er samlet af limet lamineret træ eller rammepaneler, er problemet med krympning relevant. I sådanne hjem bør ikke være de første seks måneder at deltage i efterbehandling arbejde. Træ strukturer krymper de første 6 måneder med henholdsvis 5-10 cm, enhver finish vil være i konstant dynamik.

Ud fra et teknologisk synspunkt kan der opstå et brud på et gipspladloft i strid med teknologi, hvad skal man gøre, hvis plader af gipsplader passer til en søm i en søm. At lægge pladen uden at syge sømme er en potentiel fare. Når vibrationer af huset, ufrivilligt er der et skift af loftet. Sømmen i gipsplankloftet kan spredes over hele rummet. En anden teknologisk faktor, som kan forårsage revner på gipsvæggen, er de dowels, der fastgør rammen til basisfladen. Under den høje vægt af ophængningssystemet fjernes hullerne med de monterede dowels fra hinanden, mister bunden sin stivhed. Følgelig begynder hele den komplekse struktur at sænke.

Til noten: Husholdningsfaktorer, vand, der hælder fra naboerne ovenfra, påvirker takets strøm ekstremt negativt gipspladens tilstand. Selv under forudsætning af at der er fugtsikre gipsplader på loftet, kan en oversvømmelse forstyrre lofthedets integritet.

Små revner, der ikke påvirker loftets overflader og ikke bærer truslen om sammenbrud, elimineres alene. Der er flere problemer med store revner, men denne situation kan korrigeres, hvis vi korrekt kommer ind på løsningen af ​​problemet.

Sådan fjerner du selv revner som følge af gipsloftet

For at kunne klare opgaven er det nødvendigt at observere visse teknologiske forhold. Enhver reparation kræver omhyggelig forberedelse, og eliminering af revner i lofterne er ingen undtagelse.

Hvis der efter en helt frisk reparation på gipspladerne er revner, bør du ikke straks skynde sig for at fjerne nødsektionen. Den første ting at gøre er at identificere årsagen til materialets adfærd. Deformering af loftets del af problemet er meget vanskeligere, så delvist fastsætte loftet, reparere revnerne, du tager kun et stykke tid til rette for situationen. Når spørgsmålet ikke er så drastisk, vil den sædvanlige reparation hurtigt fjerne det grimme billede i dit værelse.

Først skal du kontrollere, hvor meget sprængen er, og præcis bestem længden på splittelinjen.

Overfladiske, lave huller repareres på en enkel måde. Teknologien i dette tilfælde er ikke særlig kompleks. Et simpelt sæt værktøjer og materialer giver dig mulighed for selv at klare opgaven. Til disse formål skal du:

 • kort spatel;
 • kniv eller mejsel
 • fint sandpapir
 • spatel til efterbehandling

Af de færdige materialer er det bedst at bruge primere, satengips, fugenfüller og maling. Maling kan tages akryl eller vandbaseret, helst det mærke, der blev brugt i det primære efterbehandling.

En tynd spatel på sprækstedet rydder overfladen af ​​maling til monteringsgitteret. Når det er afsløret, at masken er intakt, så er problemet i den dårlige kvalitet af overfladebelægningen. Denne situation er lettere at løse.

Vi syr revne

Begyndelsen af ​​alt reparationsarbejde begynder med sammenføjningen af ​​revnen. Ved hjælp af en spatel eller kniv, øger de sprængbredden op til 5-10 cm. Laget af kitt på dette sted fjernes til fuld dybde, til selve overfladen af ​​gipsvæggen. Hovedopgaven er at fjerne alle løse stykker dekoration.

Bemærk: En stigning i revner ved sammenføjning til store størrelser er ikke kritisk. Alt det, der forsvinder, når man skraber, er det bedre at fjerne straks, hvilket eliminerer sandsynligheden for efterfølgende desquamation af kittens lag på dette sted.

Forsegling af revner

Maling fjernes på den rensede overflade. Dette gøres bedst med fint sandpapir. Et nyt lag af kitt i dette tilfælde vil falde fladt og stramt. Fyld det beskadigede område ud fra primeren. Til dette formål er alle præmiksammensætninger, der er designet til loftarbejde i kombination med gipsplader, egnede.

Efter priming påføres et lag af kittet. For at forsegle store dybe revner er det nødvendigt at anvende kitt i flere lag. Hvert efterfølgende lag påføres efter tørring af den foregående. Det er vigtigt at opnå en helt glat og glat ny belægning, der påføres i samme plan som det generelle gipsplankloft.

Efter at det nye lag af kitt tørrer, påføres jordens sammensætning igen på det tidligere revnede sted. Eksperter anbefaler at primer hele loftet, så senere vil der ikke være nogen forskel i loftets overflade.

Nu ved du hvordan man forsegler en revne i loftet. Det er kun at anvende et nyt lag af maling. Ny maling er altid lysere end det tidligere anvendte malingslag, så det er bedre at male hele loftkonstruktionen med en farve.

Sådan forsegles et hul dannet i et gipsplankloft

Hvis du har et lille hul på gipspladens loftsplade under installationsarbejdet eller under driften af ​​rummet på grund af uagtsomhed, skal du handle på det princip. Den eneste forskel er, at en patch skal påføres et hul med stor diameter, og den lille skala af skade kan muliggøre, at lokale smagsreparationer undgås. Anvendelse af flere lag satengips vil maskere hullet pålideligt. Efterfølgende troweling og priming vil bringe hele overfladen af ​​loftet i perfekt stand.

I de situationer, hvor skadestørrelsen når 5 cm eller mere, anvender vi en plaster på det beskadigede gipsvæg. Ved hjælp af et målebånd måles de ydre sider af et rektangel, som et hul passer i. Derefter justeres hullernes kanter med dimensionerne af rektanglet ved hjælp af en fil og en monteringskniv. Lågen, der skal påføres på det beskadigede område af loftoverfladen, skal have en omkreds på 5-6 cm. Langere end kanten af ​​det udskårne hul. Bagsiden af ​​plåstret frigives fra laget af gips. I arbejdet har vi kun brug for et papmateriale. Lignende handlinger er lavet på hovedoverfladen, kun omvendt. Indsnittet er lavet fra forsiden og fjerner pap. Gipsblandingen (fugenfüller eller satengips) anbringes pænt på kanterne af plaster og bundpladen af ​​gipsvæg.

En lille klemme giver dig mulighed for at lave plaster i det ønskede plan. I denne stilling skal den reparerede del af loftet stå. Efter 1-2 dage påføres et færdiglag af kitt på patchen, hvorefter fugning, priming og maling udføres.

Til notatet: fugenfüller er et materiale, der ligner et kitt i udseende. Forskellen er, at dette materiale tørrer hurtigere, så det er mere bekvemt at bruge det i situationer, hvor du hurtigt skal opnå den nødvendige vedhæftning af efterbehandling materialer. Materialets høje densitet gør det muligt at fylde hulrum hurtigere. Spatelens tryk fører til, at næsten hele luften fjernes fra plastmassen, hvilket gør den behandlede overflade perfekt glat.

konklusion

Udseendet af en revne i det nye gipsplankloft er et ubehageligt fænomen, men det er ret almindeligt i hverdagen. At kende årsagerne til krakningen af ​​gipspladerne installeret i den øverste del af rummet, kan du begynde at fjerne ubehagelige konsekvenser. Der er ingen særlige vanskeligheder med inkorporering af revner af små størrelser, hvis vi ikke taler om forvrængninger i den suspenderede struktur. For at klare fejlene selv skal du huske følgende:

 1. Før opstart af reparationer skal du bestemme årsagen til sprængningen af ​​loftfliserne.
 2. Ved ukorrekt montering af rammen skal det være nødvendigt at afmontere hele eller en del af gipspladerne til senere korrektion.
 3. Lokale gipsskader korrigeret på egen hånd fra skrotmaterialer
 4. Små huller bliver fyldt ved at anvende flere lag af kitt
 5. Patches påføres store huller.

Forsegling af revner i gipsplader vægge

Nogle gange vises små revner eller mere alvorlige mangler, såsom gennem huller, på gipsplader eller lofter. Dette fænomen er ret ubehageligt, da udseendet af finishen forringes dårligt, gips og maling glider væk. Desuden kan revner på gipsplader (GCR) øge over tid og føre til deformation af hele strukturen, hvilket vil være usikkert for mennesker. Derfor ignorerer du ikke fejlen, selvom den er meget lille.

Indhold:

Før du begynder at reparere, er det meget vigtigt at forstå årsagen til revnen på overfladen af ​​gipspladen. Der kan være flere.

Hovedårsagerne til revner i gipsvæggen

Eksterne faktorer

• Stærke vibrationer, f.eks. Når bygningen ligger i nærheden af ​​en transportvej eller på grund af reparationer fra naboer (en kraftig stansemaskine mv.).

• Skrumpning af huset, som kan forårsage en række revner, især i hjørnerne og på væggene. At begynde at forsegle revner indefra er kun mulig efter afslutningen af ​​krympeprocessen.

• Force majeure (oversvømmelse ovenfra, jordskælv, stærkt slag).

Overtrædelse af teknologi reparation

• Brug af billige byggematerialer, f.eks. Metalprofiler med en tykkelse på 0,35-0,5 mm i stedet for den anbefalede 0,65-0,7 mm.

• Løsning af trærammen: Hvis lathinget er fjernet fra det rå træ, så bliver træet tørret og derefter revnet.

• Damp eller kondensdannelse mellem udkastet og gipsvæggen. Derfor anbefales det at bruge fugtresistent gipsplader og også at montere ark først efter at gipset er helt tørret og med vinduerne lukket.

• Dårlig kvalitetsrammefastgørelser. For eksempel til montering er det bedre at tage ikke plastdykninger, som kommer i et sæt med skruer. Diameteren af ​​fikseren i forhold til den "indfødte" muffe er for lille, dowel'en strækker sig ikke godt i hullet, designet begynder at sænke.

• Installation af gipsplader uden forskydning af lodrette samlinger i en linje, "ark til ark".

• Når gipspladen blev installeret, blev sømene ved leddene mellem pladerne ikke forseglet eller sømmen blev forseglet uden brug af serpyanka-stabler.

• Ukorrekt fastgørelse af U-beslag - til yderligere bøjning "ører" og ikke for hovedmonteringen. Som følge heraf begynder konsollen snart at blive forsinket, vægternes integritet er brudt.

• Ofte forekommer der revner, hvis de ikke afskæres under installation af gipsplade uden fabriks kant.

• Manglende priming af vægge eller loft lavet af gipsplade eller tilstedeværelse af støv på overfladen, før der påføres kittet.

Hvis du er sikker på, at crack er enkelt - så fortsæt til reparation. Men hvis der er tegn på yderligere deformation af loftet eller væggene, for eksempel når GCR begynder at "flyde" efter presning, giver det mening at genoprette hele overfladen.

Sådan repareres en revne i gipsvæggen

Værktøj og materialer:

• Smal hård spatel;

• skarp kniv med hårdt kniv;

• Emery eller diamantnet

• serpyanka eller tape

• bredere spatel til færdiggørelse af værker

• børste for at fjerne støv;

• kit (fugenfüller og satengips);

• børster, rulle, beholdere, specialpande (til priming og maling).

I tilfælde af mere alvorlig skade kan du også have brug for: en hacksav eller elektrisk stiksav, metal saks, skruer, skruetrækkere eller skruetrækkere, et stykke profil eller stang, linjal, blyant.

Tætning af små defekter i gips

1. Sprængning

Til at begynde med skal kløften udvides ("broderet") for at lægge det næste lag af nye kitt bedre. Brug en lille skarp spatel, kniv eller mejsel, fjern omhyggeligt rester af den gamle kitt fra problemområdet, indtil GCR-planet vises. Derefter udvides kløften til 5-10 mm, idet du fjerner de beskadigede stykker pap og gips. Hvis sprækken viser sig lidt bredere - det er okay. Det vigtigste er at kontrollere, at der ikke er nogen flager stykker overalt i det begrænsede rum.

Hvis overfladen blev malet, skal du fjerne lakken langs kanterne på en afstand på 1-4 cm ved at bruge de samme værktøjer (mejsel, kniv, trowel) samt et diamantgitter eller smørejern.

Efter rengøring af affald og støv forsigtigt med en kost eller special børste - sømmen skal være helt ren.

Behandl nu problemområdet med en hvilken som helst primer, som er egnet til plastering af gipsplader. Det er bedre at tage en akryl universal primer. Brug en lille børste til dette og følg alle anbefalinger i instruktionerne.

2. Forsegling af hullet

Nu skal du "knække" revnen. Den universelle gipskittet Knauf Fugenfuller ("Fugenfüller"), der er designet specielt til tætning af led eller sprækker i gipspladen, er fremragende til at starte huller. Det sætter meget hurtigt og hærder, hvilket giver øget styrke i forhold til andre typer af kit.

Påfør blandingen med en spatel i stedet for fejlen og smør den forsigtigt med overfladen af ​​gipspladerne for at efterlade plads til at påføre satengips. For at gøre dette skal du trykke spatelen mod væggen så tæt som muligt samtidig med at du tilpasser overlejringsmasken og fjerner overskydende. Sørg for, at der ikke er nogen støt eller grober overalt.

Hvis revnen er forholdsvis lille, kan du under "Fugenfüller" uden serpyanka. Ellers skal du straks efter påføring af det første lag lægge masken eller papirbåndet på kittet i stedet for leddet og presse det lidt med en spatel ind i masselaget. Med serpyanku altid pålidelig. Hvis du bruger andre filler - serpyanka eller tape limes nødvendigvis uanset størrelsen af ​​fejlen.

Vent, indtil den primære kittet er helt tørret - som regel er der 24 timer nok til dette. Nu føres problemområdet og venter på, at jorden tørrer (tiden er angivet på pakken, men normalt er det 2-6 timer).

Efter påføring af en bred spatel et lag af beskyttende kit eller nogen satengips, for eksempel Satengips Knauf. Putty her skal skylles med det gamle lag af kitt, nøjagtigt udjævne alt og ikke glemme at fjerne overskydende blanding.

Vent til den endelige tørring af satengips. Hvis der er mindre uregelmæssigheder på væggen, skal du forsigtigt male dem med sandpapir.

I finalen behøver du kun at male overfladen med vandbaseret eller anden maling. Det anbefales at male hele loftet eller væggen igen, så det problematiske sted ikke skiller sig ud over den generelle baggrund.

Mere alvorlig skade på FCL (patchinstallation)

I tilfælde af mærkbare deformationer (stort gennemgående hul på mere end 4-5 cm osv.) Kan du også forsøge at rette op på situationen selv. Teknologien til reparation i dette tilfælde vil være lidt anderledes - det er nødvendigt at lægge en patch, "plug" hullet.

1. Skær først med en skarp kniv et lille segment, der afviger jævntstående "stråler" fra problemområdet uden for hullet.

2. Skær forsigtigt HL-plottet med et rektangulært hul ved hjælp af en hacksav, elektrisk stiksav eller kniv.

3. Fjern rester af det beskadigede fragment og glat ud kanterne af det gamle gips ved hjælp af sandpapir, trowel og andre værktøjer.

4. Foretag målinger eller skære en gipsplaster, der svarer til størrelsen på dit hul under stykket. Det er mere hensigtsmæssigt at skære et lidt større fragment, så prøv og trim det langs kanterne. Plasteren skal til sidst være fast i stedet for åbningen.

5. Fjern kantene i en 45 grader vinkel med en kniv langs kanterne af hulkanterne og langs pladens kant.

6. Skær et stykke krydsfiner, tømmer eller metalprofil, så det overlapper hullets størrelse på begge sider med mindst 3-4 cm, og så det kan skubbes ind i hullet. I nogle tilfælde kan du have brug for to søjler.

7. Sæt kuberne i hullet indefra og fastgør det fra toppen og bunden til gipspladen på skruerne - dette vil være et hårdt grundlag for plåstret.

8. Installer patchen og fastgør den til stangen.

9. Gør det som beskrevet ovenfor. Forbind patchforbindelserne, og læg så tæt på sømmen og fugenfüller-fastgørelserne med en lille spatel. Efter lim tape bånd serpyanka, bare gribe det på kittet. Vent til det tørrer, prompter det igen, og behandl plasteret med en færdigspartel med en bred fløjl, der er flush med resten af ​​overfladen. Derefter slibes, primeres igen, og endelig kan væggene eller loftet males.

Det er stort set alle. Som du kan se, er reparationen af ​​skader på GCR relativt enkel, om end tidskrævende. Det vigtigste er at beskytte dig selv fra disse små hverdagslister, du skal altid følge installationsteknikken for gipsplader længe - så bliver alt godt.

Sådan fjerner du revnen på loftet af gipsplader - tips

Gipsvæg er et populært materiale, der ofte bruges til at afslutte loftet. Men over tid kan der forekomme en revne på en glat overflade. Dette skyldes uærlig holdning til overholdelse af installationsteknologien. Men det sker også, at loftet springer på grund af faktorer uafhængige af personen. Vælg den rigtige taktik for at fjerne revner i loftet og løse dette problem en gang for alle, hjælpe med at korrigere deres årsager.

Ved at kende årsagerne til, at der opstår en revne, vil du forhindre deres udseende, selv når det drejer sig om loftinstallation, og hvis de har dekoreret overfladen af ​​den ophængte struktur, vil du helt sikkert slippe af med dem.

Dette loft kræver hurtig restaurering.

De faktorer, som overfladen af ​​gipspladens belægning mister sin integritet til, er opdelt i strukturelle og teknologiske.

Konstruktive faktorer

Konstruktive faktorer afhænger ikke af ejeren af ​​rummet og mesteren, der har udført installationen. Materialet i det endelige overtræk er skrøbeligt, kittet kan ikke kompensere for ændringer i rammestrukturens geometri. En revne er reaktionen af ​​kittet til sådanne ændringer.

 • Bygningskrympning er den mest almindelige årsag til, at der opstår en revne. Og loftet er ikke den eneste overflade i rummet, som er ødelagt af dette.
 • Nærheden af ​​motorveje fører til en vibration af strukturen, og det medfører også, at loftet sprækker.
Alle overflader lider af bygningskrympning.
 • Andre force majeure omstændigheder, som omfatter jordskælv, eksplosioner, oversvømmelser.

Det er vigtigt! På grund af det faktum, at ombygningen nu er blevet moderne, og den nødvendige tekniske kontrol med genopbygningen i lejlighederne ikke gennemføres, sker svækkelsen af ​​lejebelægningerne i bygningen på grund af analfabeter, der afmonteres af naboernes ændringer.

Teknologiske faktorer

Den teknologiske revne er allerede en menneskelig faktor. Det er baseret på manglende overholdelse af gipsvægmonteringsteknologien på loftet.

Opførelsen af ​​en ophængt konstruktion på loftet består af flere trin. Afhængigt af hvilken af ​​dem der lavede fejl, kunne årsagerne til, at der opstod en revne, ligge på overfladen eller gemme sig i strukturens dybde. Normalt sprøjter revnen overfladen på leddene af arket.

Fejl i samlingen af ​​rammen - den er ikke stærk nok fastgørelsesstykker guider til bunden, der er nødvendige for at holde en tung struktur:

 • Ved leddene af ark er der ingen profil;
 • Nogle dowels faldt ind i det løse materiale, faldt fra lasten, og der opstod en revne på overfladen på grund af sagging.
 • Skruen trænger ikke nok til dyklen, når den strammes på grund af den lille diameter.
Korrekt installation af suspensionen
 • Installation af suspensioner blev udført ikke i jumperen og til sidens ører. Under belastning fjernes suspensionen fra bunden. Dette fører også til det faktum, at loftet dækker og kittens revner.
 • Installation af gipsvæg af uerfarne mesterark til ark - et af de mest almindelige fejl. I små værelser kan der ikke forekomme en revne, men på store områder er der sikret revner efter fuld tørring af kittet.
 • Sprækket vises på grund af forkert udførelse af arkleder. Fabrikens langsgående kanter af arkene er forsynet med en skråning til tætningssømme. Men i de fleste tilfælde, efter skæring af gipsvæggen er kanten glat. Nogle håndværkere skærer ikke forkanten, og som følge heraf er sømmen skrøbelige, og der opstår en revne.

Fejl ved afslutning:

 • En revne vil dukke op, hvis loftet ikke blev primet før færdigbehandling og serpyanka ikke blev brugt.
 • Et ukorrekt udvalgt materiale eller brugen af ​​en forsinket og lav kvalitet kittet forbindelse, analfabeter forberedelse af blandingen til påføring og manglende overholdelse af temperaturregimet resulterer i revnedannelse.

Det er vigtigt! For at undgå en revne skal du overveje driftstilstanden for gipsvæggen. Dette materiale tillader ikke en skarp ændring i temperatur og luftfugtighed i rummet.

Mange af grundene til, at der opstår en revne, kan identificeres ved hjælp af karakteristiske tegn.

Eksterne tegn på forskellige årsager til mangler

Når der opdages en defekt, er det vigtigt at finde ud af årsagen til, at der er opstået en revne, for at observere dens dynamik.

Se på graden af ​​formering af revner, lokalisering og form:

 1. Udvikling. Efter spindelvævets udseende udvides og uddybes den gradvist. Sådanne mangler er som regel karakteristiske for nedskæringen af ​​bygningen, og dynamikken i deres vækst er strakt i tiden.
 2. Stabil. Opstår straks efter reparationen og angiver installationsfejl. I forbindelse med puttying og maling absorberer gipspladematerialet først og giver derefter op fugt. Det blødgør lidt, og det er i øjeblikket genstand for sagging. Ved en forkert udlægning eller analfabetisering af sømme vil sprickingen straks blive vist, undertiden endda indtil det øjeblik, hvor overfladen tørrer ud. Den er placeret langs leddene mellem arkene.
Resultatet af den uretfærdige sæl søm

Peeling af kittet indikerer, at masteren ignorerede primingstrinnet, eller proportionerne af vand og tør blanding blev ikke observeret, når de blev æltet.

Det er vigtigt! For at finde ud af, hvorfor en revne har optrådt, og for så vidt muligt at afvise styrken af ​​fastgørelsen af ​​guiderne, tryk ned på binderens overflade. Backlash med en karakteristisk rustle vil give dowels dårligt fast i loftet.

Afslutningsmaterialet er aldrende, og dette skyldes de naturlige grunde til, at der opstår en revne, eller gipset begynder at skrælle. Over tid ændrer materialet strukturen, depolymeriseres.

Løsninger på problemet

Når man vælger en taktik, der hjælper med at eliminere revner en gang for alle, tager først og fremmest hensyn til de etablerede årsager til loftfejl:

 1. Hvis rammen er hård, og revnen vokser langsomt, men konstant, og dens form gentager ikke samlingen mellem arkene, så er årsagen til dens udseende krympning eller vibration af bygningen. I dette tilfælde er der ingen grund til at vente på slutningen af ​​processen, og det vil ikke være muligt at fjerne defekten med kitt. Den eneste måde at sikre, at revnen ikke vises igen uden at det er nødvendigt at adskille loftet, er ved at maskere ved at klæbe dekorative polyurethan eller polystyren skumplader.
Polyuretanfliser
 1. Hvis der er nogen tilbageslag i konstruktionen eller savningen af ​​gipsvæggen på grund af ukorrekt montering af rammen, demonteres loftet.
 2. Hvis det viste sig, at revnen opstod på grund af dårlig sømning af sømmen eller manglende overholdelse af putty-teknologien, kan den fjernes ved lokal sammenføjning og forsegling efterfulgt af maling af loftet.

Efter at have fastslået årsagerne til revnedannelse, kan du dyktigt begynde at genoprette loftets overflade.

Forsegling af revner i loftet

For at forsegle revnerne vil det være nødvendigt med det samme værktøj som til tømning og maling.

Ved afskalning af kittet bliver overfladen restaureret i henhold til denne teknologi:

 • Spatel fjerner delamineret materiale i beskadigede områder.
 • Ved hjælp af masken fjernes løse områder af kitt langs kanterne af de dannede skaldede pletter.
 • Den rydde revne fjernes fra støv og jorden af ​​den koncentrerede opløsning af en acrylprimer. Denne fase er nødvendig for bedre vedhæftning af frisk kittet med den gamle coating.
 • Primeren får lov til at tørre, og efterbehandling sker på disse sektioner. Primeren tørrer mindst en dag.

Det er vigtigt! Fyldning af de rydde steder udføres ved hjælp af en bred spatel, der dækker hele overfladen af ​​det restaurerede område. Så sprængen vil helt forsvinde, fordi du får et fladt plan uden dråber. Det vil være nødvendigt at putte to eller tre gange, da materialet krymper lidt efterhånden som det tørrer og forseglingen bliver mærkbar.

 • Efter at det sidste lag er tørret, bliver tætningen slibet for at give den samme tekstur med resten af ​​overfladen og jorden. Hele loftet er malet igen.

Hvis der opstår en revne i sømme, udføres tætningen forskelligt:

 • I dette tilfælde fjernes revnen af ​​kitt og serpyanka tape.
revnet fugning
 • Hvis sømmen ikke forstærkes med tape, og der ikke laves ridser, bliver sprækket ved krydset ryddet af kittet til båndets bredde. Den nødvendige skråning afskæres med en kniv for at skabe et pres for at fylde sømmen med kitt.
 • Tætning af sømme udføres af en særlig sammensætning Knauf Fugen eller Uniflot. Dette materiale er holdbart, ikke smuldrer. Det anbefales ikke at bruge den sædvanlige efterbehandlingstætning til tætning af leddene. For det første er sømmen mellem arkene fyldt, så båndet lægges og trowel presses ind i kittet. På toppen af ​​sømmenes bredde påføres et andet lag Fugenfüller på niveauet med overfladen.
 • Efter at den tørrede søm er slibet og primet, fortsæt arbejdet med en finishspartel. Sprækken er anbragt flere gange, indtil indlejringen får et fladt plan.
 • I slutningen af ​​forseglingen er poleret, primet og malet hele loftet.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at male hele loftet, fordi det ikke vil fungere for at vælge den nødvendige skygge til en separat sektion i en tone med resten.

Video termination master gipsvæg ledd

Malte loftet vil have flere gange, siden efter første gang forseglingen vil blive set.

Maskerende revner i loftet

Hvis loftet konstant knækker på grund af krympning eller vibrationer i bygningen, er der ingen mening at forsegle sådanne fejl, da de begynder at vises igen. Fjern årsagerne til revner. Normalt i sådanne situationer, nægter de først at gipvægge til loftet. Men ikke alle ejere har tilstrækkelig viden til at være så seende. I en situation, hvor revnen vises konstant, ændrer de overfladematerialets overflade.

Loftet er forseglet med lette og billige polystyren skumplader i tilfælde, hvor inkorporering ved andre metoder mislykkedes, og revnen dukker op igen.

Flise limes simpelthen. Det vigtigste er, at revnen ikke falder på samlingen mellem panelerne.

Der er tilfælde, hvor et nedhængt loft på gipsvæg dækker bunden, hvis overflade ikke trækker ud på andre måder. Hvis der opstår en revne på en sådan struktur, kan denne ramme bruges som en base til fastgørelse af strækloftet. Elastisk materiale er i stand til at kompensere for ændringer i designparametre. Så lærredet bliver beskyttet mod nedbrudets affald fra bunden, og bygningsdeformationen vil ikke længere påvirke loftet, og revnen vil miste sin relevans.

Hvis loftet er revnet - det er en ubehagelig situation, men ikke håbløs. Efter at have fastslået årsagerne til fejl på overfladen af ​​loftet, kan du tage et sæt effektive foranstaltninger for at fjerne dem. Kompetent udført opsigelse vil tillade at glemme dem for evigt.

Seal revner mellem gipsvæg på loftet: den rigtige teknologi

Fra forfatteren: velkommen til vores reparations- og byggeportal, kære læser. Der er tilfælde, hvor gipset begynder at knække efter installationen. Det kan tage en uge efter reparationsarbejdet, og et par år - i hvert fald er det usandsynligt, at revnerne kan være i stand til at behage nogen. Og punktet her er ikke altid, at herrerne (eller dig selv) gjorde noget forkert under installationen. Ja, selvfølgelig kan den forkerte installation og hackarbejde forårsage, men ikke altid. Så i dag vil vi se på, hvordan man korrekt forsegler revnerne mellem gipsvæggen i loftet med dine egne hænder.

Inden vi afslører alle hemmelighederne om, hvordan man løser revner i loftet, skal vi finde ud af årsagerne til deres udseende. I nogle tilfælde vil erstatte hele gipspladen. Men vi vil ikke skræmme dig med sådanne udsigter fra tærsklen. Lad os bare håbe på det bedste, men forberede os på det værste.

Årsager til revnedannelse

Som du ved, skal fjenden være kendt personligt. Dette er omkring 30% af sejren. Derfor overvejer vi nu, hvorfor disse revner faktisk ses efter tømning eller efter maling, og så vil vi fortælle dig, hvordan du skal håndtere dem.

Og lad dem gipspladelofter - det er stilfuldt, æstetisk tiltalende, praktisk og holdbart, men der er sandsynligheden for ubehagelige bivirkninger.

Så grundene kan være som følger.

 • bygning krympning. Ak, dette fænomen finder sted. Samtidig forårsager krympning skade på hele huset, og ikke kun til gipspap. Udsmykningen af ​​væggene / loftet i dette tilfælde er bare en slags indikator, der siger (selv råber) til os, at noget gik galt. Faktisk behageligt nok, men alt er fikserbart. Hvis dette er et privat hus, elimineres dette ved at styrke fundamentet: en grøft bryder ud omkring huset (normalt er den ± 70 cm dyb; så er det sikkert hældt med beton. I min praksis var der en sag, da ejeren af ​​huset nægtede at fylde hele huset - alle de samme dyre fornøjelser, og betonen blev hældt på det sted, hvor der blev dannet en revnedannelse på grund af krympning. Og udenfor. Hvis dette er en lejlighedsbygning, skal reparationen af ​​gipspladerne udføres efter krympningen er afsluttet. Det kan vare i årevis, så tålmodighed. Hvis selvfølgelig huset ikke er i forfald, så tværtimod, skynd dig at ændre dit bopæl;
 • installation uden forskydning af sømmen i et stort rum. Med andre ord, i et stort rum (20 m² eller mere) er et gipsplader (gipsplader) installeret i ark. Så selv små svingninger i bygningen, for eksempel fra et passerende tungt maskineri, fra et slags "svagt" sted, vil revnen "krybe" yderligere. Dette er også en temmelig almindelig sag, men ikke i standardboliger, men for eksempel i konferencelokaler, auditorier, det vil sige i lokaler, hvis område er større end et almindeligt værelse
 • uegnede fastgørelser. Her tror jeg, at alt er klart, men ikke desto mindre vil en lille afklaring ikke være overflødig. Ved montering af rammen blev f.eks. Dowels brugt, som sælges sammen med selvdrejende skruer. Så hvorfor genere sælge sæt af dowel-screw, hvis disse dowels ikke er egnede? Faktisk er de egnede, de er simpelthen ikke designet til en stor vægt: diameteren af ​​dowel sammenlignet med skruens diameter er for stor. Dette fører til det faktum, at dowel næsten ikke åbner inde i hullet, og derfor holder strukturen dårligt. Som følge heraf trækkes tappen sammen med skruen gradvist ud af hullet, derfor er der dannet skarpe områder, og revnerne holder sig ikke længere vente i lang tid;
 • fejl ved installation af understøtningsrammen. Selvom utilstrækkelige fastgørelser også er en fejl under installationen - her er der snarere en fejl på grund af uvidende om processen eller om ønsket krænkelse af driftsreglerne. Nærmere bestemt kunne de U-formede suspensioner ikke være fastgjort til jumperen (som det burde), men kun for ørerne. I dette tilfælde forsinkes de med et par millimeter. Lad ikke straks, men stadig. Og disse få millimeter deformation er nok til at forårsage en revne i gipspladens loft;
 • åbne led. Hvis du ikke lukker leddene, når du er færdig med gipspladen, kan arkene flytte lidt. Ordet "lille" betyder her tiendedele millimeter, men det er ret nok;
 • ingen primer. Hvis loftet ikke er primet, vil kittet ikke komme i adhæsion (for simpelthen i korrekt samspil) med GCR-overfladen. - Efter tørring kan loftet ligne det politiske kort over Eurasien med klart afgrænsede grænser;
 • andre objektive grunde. Dette indebærer for eksempel et jordskælv (ja, ja, mit land er stort, så her og der er der en retfærdig bevægelse af litosfæriske plader), andre naturkatastrofer eller endda banale naboer, der oversvømmer ovenfra. Hvis et PVC-strækloft er i stand til at modstå en sådan mini-oversvømmelse i lokal skala, så tolererer GKL en sådan begivenhed meget værre. Det er muligt, at efter en sådan fuldstændig udskiftning af loftet. Men ikke en kendsgerning.

Af grunde tror jeg, regnede ud. Som vi ser, er nogle af dem ikke afhængige af os, men der er tilfælde, hvor problemer kan forhindres, selv på scenen af ​​GKL-installationen.

Hvis du bare skal installere et nyt loft, skal du blot læse listen over grunde igen og om muligt undgå dem, det vil sige, fikse rammen og præg / overtræk overfladen i overensstemmelse med alle reglerne. Og - vær, hvad der vil være!

Nu, som du blev lovet, vil du lære at reparere revner. Vi bemærker straks, at den afgørende faktor i dette værk er dybden af ​​kløften, hvis forsegling vi skal komme senere. Men lad os ikke komme for langt frem. Alt har sin tid, og alt har sin egen sektion. Så fortsæt.

Sådan fjerner du revner: effektive metoder

Og så ser vi på revnen, cracken "ser" ud på os. Hvad næste? Først skal vi slippe af med det gamle kitt og støv indeni. For at gøre dette skal du vaske det med vand. Det er nødvendigt at grundigt vådte afstanden i loftet.

Hvis den er for tynd (mindre end 3 mm), skal den udvides (bare det samme - op til 3 mm). Brug en lille tynde trowel, mejsel eller kartonskærer til at udvide. Dermed har vi brug for en stor "styrket" kniv, da en almindelig klerker sandsynligvis vil erklære, før han er træt, hvorefter han vil bryde.

Hvorfor udvide vores kløft - jeg formoder, at det er forståeligt. Hvis det er for smalt, vil kittet ikke kunne trænge ind og korrekt udføre sine "funktionelle opgaver".

Så udvide vi revnerne. Hvad skal man gøre næste? - Nu er det tid til at starte kittet. Til denne optimale pasform gips løsning. Du kan kun bruge kridt med gips, såvel som den færdige blanding, der er specielt designet til sådan arbejde. Du kan købe den i hardwareforretningen i afdelingen for generelle byggematerialer.

Det siger sig selv, at den færdige blanding er den optimale løsning: Takket være specielle tilsætningsstoffer i dens sammensætning virker det perfekt med arbejdsfladen. Konsistensen af ​​en sådan blanding - hvad du har brug for! Generelt, som de gerne siger i reklame, er dette dit bedste valg. Desuden er det ikke en annonce, men ikke mere end en erklæring.

Når kittet er tørret, har vi ret til at fortsætte med videre behandling. Vi skal gøre det sådan, at der mellem det sted, hvor spalten er bekvemt placeret og resten af ​​loftoverfladen, der er betinget et "=" tegn. Ellers vil kløften skille sig ud, hvilket ikke er meget æstetisk tiltalende.

Til sådan arbejde bruger vi en speciel kittet, som kan købes hos værkstedet. Der er mange virksomheder, der producerer sådanne blandinger, men nu vil vi ikke reklamere for nogen af ​​dem. Om dette fortæller du bedre salgsassistenter. Ikke desto mindre anses kittet produceret under mærket Knauf som en rigtig god prøve.

Ved anvendelse af kitt er der intet særligt: ​​for dette bruger vi en almindelig spatel og anvender opløsningen i lag. Især hvis du skal dække et stort og bredt hul. Af den måde, hvordan man skal håndtere store revner - skal siges særskilt.

Hvordan sælges en stor revne?

Hvis afstanden er for stor, vil kun en kittet have ringe brug. Mere præcist vil der slet ikke være mening. Vi skal bruge en metalramme, det vil sige et metalnet. Arbejdet er enkelt, men for større klarhed præsenterer vi den korrekte række handlinger i form af en liste:

 • Luk "hul" gitteret;
 • vi lægger gips. Ingen grund til at skynde sig. Løsningen skal anvendes i lag: hovedlaget kan kun påføres efter "indstilling" af den første;
 • efter tørring af det sidste lag - fortsæt til slibning.

Efter færdiggørelsen af ​​slibning kan man sikkert gå videre til yderligere overfladebehandling, for eksempel maleri. Vi vil ikke tale om maleri eller vægpapir inden for rammerne af denne tekst, men der er oplysninger om dette på vores hyggelige reparations- og byggeportal. For at finde det, du interesserer dig specielt, er du velkommen til at bruge den praktiske navigation til venstre.

Logisk konklusion

Så vi lærte hvordan og hvordan man lukker forskellige sprækker.

Glem ikke at følge os på sociale netværk for ikke at gå glip af noget, du måtte have brug for, og også dele links til artikler med venner og abonnenter.

Husk at den bedste måde at løse et problem på er at forhindre det. Derfor skal du under installationen gøre alt, der afhænger af dig for at forhindre deformation af gipsvæggen. Held og lykke og se dig snart på vores hjemmeside. Kom igen!

I overensstemmelse med gældende lovgivning fraskriver administrationen eventuelle garantier og garantier, hvis bestemmelse ellers er underforstået, og frafalder ansvar for webstedet, indholdet og dets anvendelse.
Læs mere: https://seberemont.ru/info/otkaz.html

Var artiklen hjælpsom? Fortæl venner

Forsegling af revner og pauser af gipsplader

Der er situationer, hvor der af en eller anden grund er brud og huller i det allerede færdige gipsplader vægbeklædning. Fortvivl ikke, fordi sådanne fejl nemt kan rettes. I de fleste tilfælde udføres reparationsarbejde i bruddet i denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest skal omkredsen af ​​det defekte sted styrkes med skruer. Hvis der er snoet skruer på den beskadigede del af HA-arket, skal du slippe af med dem.
 2. Med en skarp kniv fjernes det øverste lag af gipspladen fra det beskadigede område.
 3. Brug en trowel, der er større end det beskadigede område, påfør gipskittet og niveauet.
 4. Ca. en dag efter, at kittet er tørret, er det nødvendigt at sande det beskadigede område. Dette vil sikre, at grænserne mellem kittet og gipslaget slettes, samt den endelige udjævning af overfladen på fogningsstedet.
 5. For at slippe af med pletter sættes opløsning fugemasse sted for at tørre med et stykke fugtig klud.

Vi slippe af med skader af små gips

For at forsegle mindre skade på gipsplader, der passerer igennem, skal du udføre følgende aktionsrækkefølge:

 1. Lav en stencil af et hvilket som helst tæt materiale i størrelsen af ​​pause, og stencilens størrelse skal være lidt mere end pausens størrelse.
 2. Fastgør stencilen til det beskadigede område og cirkuler stencilens ramme med en blyant.
 3. Derefter skal du ved hjælp af en sav eller kniv udvide knækpunktet tydeligt langs stencils konturerede konturer.
 4. Tag en gipsvægskæring og skær et stykke ud af det, der overstiger stencilstørrelsen med 50 mm på hver side.
 5. Derefter skal du på en side af klippestykket skære et lag papir i henhold til skabelonets størrelse (50 mm mindre på hver side).
 6. Sæt forsigtigt gipslaget over de udskårne områder af papiret.
 7. Afbryd og fjern overskydende gips og papir fra pladen, så kun papirlaget forbliver på den ene side af mønsteret.
 8. Så på væggen skal du skære et lag karton omkring skaden på 50 mm på hver side.
 9. Gipslaget på dette sted skal fjernes til 1/3 af dets dybde.
 10. Nu bruger vi en smal spatel til et sted til skrabning af gipset og smører også kantens skær i væggen.
 11. Vi indsætter vores forberedte skabelon i udskæringsstedet, således at laget af karton langs omkredsen ligger tydeligt i stedet for at skrabe gipset på væggen.
 12. Efter behov kan du tilføje eller skrabe bort overskydende kitt fra under plaster på stedet for docking med gips.
 13. Juster pladens overflade i et plan med overfladen af ​​GCR.
 14. I løbet af en dag vil kittet tørre ud, og du kan begynde at male slørets knudepunkt. Grout udføre et ark sandpapir.
 15. Tør fugemidlet af med en fugtig klud.
 16. Du kan genpåføre kittet på plåstret og bringe det til nul på væggen.

Vi reparerer betydeligt gennem skader på HL

Princippet om at reparere væsentlige end-to-end-skader ligner den tidligere metode med den eneste forskel, der under plasteren udfører et skelet af profiler eller stykker af GCR. Dette er nødvendigt, så vores plaster ikke kunne efterfølgende mislykkes under et lag af vægbeklædning.

For at gøre dette sættes små dele af rammen i stedet for pause under frontvægbeklædning og fastgøres med selvlukkende skruer enten til væggen eller til intakte gipsplader. Efter at plaster er installeret, udføres der yderligere arbejde med at reparere bruddet på samme måde som ved reparation af mindre gennemskader.

Slap af blærer ved leddene GKL

Som regel opstår sådanne buler på båndet for forstærkning af leddene. For at fjerne dem har du brug for:

 • incise stedet for hævelse eller endda skære det;
 • vi sætter en kitt i klippens steder og trykker på båndet tilbage;
 • fjern overskydende kitt og glat overfladen;
 • hvis der er behov, så justeringen og det øverste lag af kittet;
 • Efter reparationsstedet er tørret, kan du begynde at slibe og tørre med en fugtig klud.

Skift skruer skruer ark GK

For at gøre dette skal du trykke på gipspladerne tæt på væggen og skrue skruerne i nærheden af ​​det svækkede elements placering. Ved siden af ​​en hårdt skruet skrues en ny skrue i, og den gamle skrue fjernes derefter. Skruerne skrues så hovedet presses helt ind i pletteringslaget, men der er ingen skade på det øverste lag af pap.

Steder vkruchennyh skruer zashpaklevyvayutsya. En dag efter, at kittet er tørret, kan du begynde at skure og tørre med en fugtig klud.

Reparation revner samlinger GKL

Hvis kittet i stedet for GC-arklederne er revnet, kan det udskiftes ved at skrabe den gamle opløsning til en dybde, der er tilstrækkelig til båndet. Derefter installeres et rent gipsnet på det rengjorte sted. Fra oven er gitteret lukket med et nyt lag af fyldstofopløsning, hvoraf et papirbånd er installeret. Overdreven opløsning nivelleres. Derefter limes papirbåndet og slibes om dagen. Hvis der er et behov, kan der genoptages puttying.

Tilpasning af leddene GKL

I stedet for afsatsarket skal GK klippe det øverste lag af gipsvæg. Hvis det er nødvendigt, kan du desuden skrabe gipsen på skæringspunktet for at lægge forstærkningsbånd. Båndet er indlejret i en forudført kittemørtel og dækket af et andet lag mørtel. En dag senere bliver kittet slibet og udslettet.

Hvis det er nødvendigt, kan du ikke afskære det fremspringende ark og kaste det faldende ark, fjerne lag af opløsning til nul med vægens hovedoverflade.

Tæt skade på indvendige hjørner

Til dette skal du folde sammen i en halv stribe papirbånd. Derefter påføres en gipsløsning på begge sider af det indre hjørne langs hele sin højde. Derefter presses et papirbånd ind i hjørnet og udjævnes fra midten til kanterne. Putty er udglattet. Efter en dag sæt et andet lag af kitt. Og efter en dag bliver det slibet og udslettet. Hvis der er et behov, kan du udføre en tredje kitt med strækning til nul.

Tæt skade på udvendige hjørner

For at få den perfekte vinkel skal du bruge et specielt formet hjørne. Det er skruet til det ydre hjørne efter at have fjernet den gamle kitteløsning fra væggen. Så er hjørnet fyldt med blandingen trækker til nul. Efter en dag kan du sand og tørre overfladen.