Boliglån under loftet - hvordan man installerer?

Installation af spændingsstrukturen er enkel. Men på grund af nogle af nuancerne i arbejdet kan fagfolk klare det bedst af alt. Hovedproblemet består af realkreditlån under strækloftet, hvis installation er nogle gange vanskeligere end webspændingen. I denne artikel overvejer vi alle funktionerne i installationen af ​​disse elementer.

Hvad skal du overveje, inden du strækker loftet?

Når man ser på dette, mener nogle mennesker, at der ikke er noget svært ved at installere et strækloft, og det ønskede resultat kan opnås uden stor indsats. Kun en erfaren specialist vil dog være i stand til at gøre arbejdet korrekt under hensyntagen til alle nyanser i forvejen.

Installationen af ​​strækloftet består af to hovedtrin - monteringen af ​​rammen og den direkte spænding af lærredet.

Hvis du har bestilt installationen af ​​et strækloft, skal du diskutere med firmaets eksekutor alle detaljer i installationen for at undgå misforståelser.

Overvej de vigtigste nuancer, der skal tages i betragtning:

 • Installationsskema af lysekroner, lamper og andre lyskilder;
 • Placeringerne og dimensionerne af tagskæggene
 • Installationssteder for andre fastgørelsessystemer.

Efter installationen af ​​strækloftet er afsluttet, er det ikke muligt at fastsætte nogen detaljer på lærredet. Derfor skal en lille genstand, der skal installeres på strækloftet, diskuteres på forhånd.

På forhånd er det også nødvendigt at bestemme typen af ​​fiksering af nettet Hvis det vil reparere til gipsvæg, vil arbejdet være anderledes.

Efter at have lavet realkreditlånene skal du også bestemme, hvordan de skal afhjælpes.

Installation af realkreditlån i gips

Den mest almindelige form for ophængning af lofter, når der i første fase er monteret en ramme på væggene, hvor lærredet derefter vil blive strakt. Men der er situationer, hvor fastgørelsen udføres til gipsvæggen og ikke til væggene.

Bemærk: I dette tilfælde skal fikseren være speciel, fordi gipsplader ikke er i stand til at modstå store belastninger.

Den bedste mulighed i dette tilfælde er at installere realkreditlån i GCR. Imidlertid er det ikke tilrådeligt at fastsætte dem med skruer og dykker. I kastet vil de ikke vare længe. Det er derfor, at fastgørelsespunkterne er forstærket med indlejrede profiler, hvilket sikrer designens pålidelighed.

Derudover skal også følgende nyanser tages i betragtning:

 1. Butterfly fastgørelsesanordninger er uacceptable i dette tilfælde. Deres ulempe er, at der kan forekomme huller mellem profilen og GCR-designet.
 2. Som realkreditlån bruger den samme profil, som var fastgjort gipsark. Hvis der ikke er nogen, kan du bruge en almindelig træbjælke. Nogle gange bruger de en bredere profil, hvorfra kassen blev lavet.
 3. Lerret på loftet kan kun spændes efter færdiggørelsen, da støv kan sætte sig på det. Det er også muligt at beskadige filmen med skarpe genstande.

For at rette filmen på gipsvæggen, forstærkede realkreditlån, kan du anvende følgende metoder:

 1. Cam - giver dig mulighed for at vedhæfte lærredet så højt som muligt. Bund- og filmloftet er i dette tilfælde kun i en afstand på kun 8-10 mm.
 2. Harpoon - den sværeste vedhæftningsmetode, som er bedre at betro en specialist med de rigtige færdigheder. I dette tilfælde skal rummet måle så præcist som muligt. Filmen bliver svejset, derfor kræver arbejdet mere tid.
 3. Bezgarpunny - den nemmeste løsning, hvor loftet er reduceret med 12-15 cm.

Hvordan er det pant, hvorpå lysekronen bliver løst?

Valget af belysning til strækloftet er ikke særlig vanskeligt. Men hæng en lysekrone på det vanskeligere. Den traditionelle mount er ikke egnet her. For at installere en lysekrone på et ophængt loft, er et pant er påkrævet for det.

Normalt bruger de simpelt og bedre fugtisoleret krydsfiner og skærer et rektangel fra det med de nødvendige dimensioner.

Der laves et hul i midten af ​​rummet ved hjælp af en jordboremaskine. Den har en ledning, der leverer elektricitet til lysekronen. Det er vigtigt, at der ikke er skævhed i emnet, ellers vil der være risiko for at beskadige loftet. Facetten fjernes med sandpapir.

Før de fastsætter realkreditlånet til loftet på det sted, hvor lysekronerne er placeret, laver de mærkning. Derefter fastgøres fastgørelsesdele, nemlig bøjler og dykker, krydsfiner til loftet.

Funktioner montering lysekroner

Som nævnt ovenfor kan et pant til installation af en lysekrone laves af dig selv ved hjælp af krydsfiner eller du kan købe en færdigbygget platform.

Overvej installationen af ​​lysekronen:

 1. Lånemateriale til en lysekrone undtagen tyk krydsfiner kan også være en OSB-plade. Deres forskel i viskositeten af ​​fibrene på grund af materialets struktur.
 2. Normalt træ i dette tilfælde kan ikke bruges. Det er jo uanset hvor godt et træ er, det vil gradvist knække og danne revner i fastgørelsespunkterne. I en sådan situation kan lyskilden falde, især hvis den er tung.
 3. Efter at have valgt et materiale, skæres en nødvendig kvadrat eller et rektangel ud af det, svarende til belysningsplatformen.
 4. Den centrale del af emnet er boret således, at tråden kan passere gennem hullet, kantene af emnet er malet og markeringerne er lavet til lysekronens dimensioner.
 5. Pladsen til fastgørelse af lysekronen er anbragt i samme hulrum med loftets film. Skruer skrues ind i pantplanet gennem lærredet. For at gøre dette skal du på steder, hvor skruerne skrues ind, lime tætningsringe for at forhindre beskadigelse af stoffet. På grund af den styrende film brydes i punkteringsstedet.
 6. For ikke at overophede filmen ved montering af lysekronen lægges isoleringsringe langs hullernes kanter. Det vigtigste er, når du bruger elektriske enheder med høj effekt.
 7. Installationen skal udføres med nøje overholdelse af installationsordningen for at forhindre skade på loftet.

Installation af belysning med høj vægt

Ved installation af tunge lysekroner vil der blive brugt mere tid på installationen. I stedet for at fastsætte realkreditlånet er der i så fald ofte opbygget en ramme, hvorpå loftbanen skal monteres.

Basen skal have høj styrke. For at gøre dette er det fastgjort til bundpladen af ​​loftet flere steder.

Høj styrke bør også have et design, som vil holde en tung belysningsenhed. Det er bedre at gøre det fra en metalprofil.

Ved at samle designet skal man huske på, at rammens bundplan skal monteres i loftet.

Bunden af ​​bunden skal placeres fra filmbelægningen i en afstand på 1-2 mm. For at gøre dette anbefales det at bruge et laserniveau.

Installation af realkreditlån til spotlights

Når man beslutter at placere spotlights på et strækloft, skal der også udarbejdes realkreditlån på forhånd. Det skal i forvejen bemærkes på loftet på det sted, hvor disse lyskilder vil blive placeret.

I begyndelsen skal du passe på ledningerne og placere den langs bundloftet. Ved siden af ​​de markerede steder sikrede realkreditlån købt i butikken. Disse er plastikringe med forskellige størrelser og justerbare stativer på dowels.

Ringe kan være universelle. De repræsenterer en slags pyramide, hvor du kan klippe et hul med den ønskede diameter i et bestemt tilfælde. Der er enkle platforme med en vis størrelse svarende til lampens størrelse.

Efter at realkreditlån er fastgjort på bundloftet, spændes filmen. I første omgang lukkes alle fastgørelseselementer. Så finder de omhyggeligt hvert pant og fixer en termisk ring på den. Med det bliver lærredet beskyttet mod overophedning og ridser fra belysningsenheden.

Filmen er skåret ud i den indre del af termisk ring, og derefter indsættes en lampe.

Hvad skal man overveje, når du lægger belægninger til spotlights?

Overvej de vigtigste punkter, der bør overvejes ved installation af realkreditlån under spotlights:

 1. En fremragende installation mulighed i dette tilfælde er brugen af ​​metal suspensioner, der bruges til at lave en loftsramme af gipsplader.
 2. Foring bør fastgøres efter fastsættelse omkring omkredsen af ​​basisprofilen.
 3. Baguettepositionens position angiver spændingsfilmens plan. Under dette niveau kan det ikke installeres.
 4. Det er vigtigt at markere alle de steder, hvor spotlyset skal placeres, og for at bestemme niveauet for deres placering vandret.
 5. For at gøre det nemmere at bestemme fastgørelsesniveauet, kan du bruge den indsatte i profilen og den kile ledning, der strækkes mellem de modsatte profiler. Ledningsniveauorientering i forhold til den ønskede placering af foringen.
 6. På de markerede steder, hvor lamperne skal placeres, fastgøres suspensionerne i første omgang. Dette gøres med dowel skruer.
 7. Efter stiv fiksering af suspensionerne er en fastgørelse fastgjort til dem. Kanten af ​​de suspensioner, der stikker ud, skal bøjes op og skæres med metal saks.
 8. I tilfælde af et nøjagtigt match mellem fodens niveau og niveauet for den fremtidige film, behøver suspensionerne ikke at bøjes eller strække sig til bunden.

Realkreditlån til installation af et glidende garderobe

Ofte er garderobeskabe placeret i værelserne, som bør planlægges under installationen af ​​loftkonstruktionen.

Indstillingerne kan være forskellige. Overvej de vigtigste:

 1. Fraværet af et strækloft inde i kabinettet. Denne mulighed er egnet, når garderoben er placeret helt langs væggen. I monteringsstedet på topskinnen er i dette tilfælde en tømmerstråle fastgjort til loftet. Det er nødvendigt at bundens nederste kant falder sammen med filmens niveau. Baren er fastgjort på de sædvanlige suspensioner, der anvendes til fastsættelse af gipsplader. Når du planlægger installation af belysning på kabinettet, skal du planlægge det på forhånd.
 2. Loftfilmen er placeret inde i kabinettet. I dette tilfælde har du også brug for en bar. Der vil blive knyttet et falsk panel til det, hvorpå skinnen til kabinettet vil blive fastgjort.
 3. Placering af loftet omkring klædeskabet. Hvis kabinettet allerede er installeret, som ikke kan flyttes på grund af dets store størrelse, kan du bruge en træbjælke. Den er fast foran kabinets side og forkanter, og derefter fastgøres en wall baguette på indersiden af ​​bjælken.
 4. Den glidende garderobe og strækloftet er forbundet uden en bar. I mangel af opkøbsmuligheder pant for bærende strukturer, som vil blive kombineret med garderobe og fraværet af etablerede kabinet, kan problemet løses ved at bestille et kabinet med en højde under loftet med 3-5 mm. Det er vigtigt at installere kabinettet meget omhyggeligt for at undgå skader på loftet.

Realkreditlån til installation af tagskægget

For at installere på spændepladens spændingsstruktur er det nødvendigt at installere en stiv understøtning, som den vil blive fastgjort til. Men efter at have strækket loftet, skal det være skjult af loftsbeklædningen.

Den mest pålidelige vil være et pant i form af en langsgående del af tykk krydsfiner, der ligger langs gardinens længde.

Ud over et stykke krydsfiner kan nogle korte også vises. Men de skal være placeret strengt i samme plan vandret.

Hvis den betingede retlinie er brudt på placeringen af ​​fragmenterne, kan lærredet bøje sig på grund af trykket af krydsfiner eller bøjning. Og i virkeligheden, og i et andet tilfælde vil skønheden i loftet blive forkælet.

Krydsfiner til tagskæggene er fastgjort ved hjælp af skure. Før alle dets kanter skal skæve.

Hvordan laver man et pant for et strækloft?

På trods af den nemme installation af spændingsstrukturen kan ikke alle gøre dette arbejde. Hovedårsagen til fejlene ligger ikke engang i fastgørelsen af ​​selve filmen, men i udarbejdelsen af ​​realkreditlån til garderobeskabe, lamper og lysekroner.

Hvad er funktionerne ved sådanne værker? Hvilke nuancer skal der tages hensyn til under installationsarbejdet? Hvordan man organiserer arbejdet for ikke at skade det dyre materiale og realisere designidéerne?

Boliglån under loftet: hvor skal man starte?

Med fremkomsten af ​​spændingsstrukturer er mange problemer i arrangementet af lokalerne noget af fortiden. Brugen af ​​PVC-film er en chance for at løse mange problemer med buede lofter og vanskeligheder med at organisere moderne design.

Samtidig er et af hovedpunkterne, der kræver overvejelse, forberedelse af et pant for følgende konstruktioner - en lysekrone, spotlights, et klædeskab og andre.

Og her er det værd at tage ekstra omhu.

For ikke at tage fejl i installationen skal du starte med følgende punkter:

 • bestemme placeringen af ​​belysningsudstyr (lysekroner, spotlights);
 • at bestemme typen og funktionerne af fastspændingsspændingsstrukturen. Hvis filmen er planlagt at blive fastgjort til gipspladen, så vil tilgangen være anderledes;
 • bestemme sted og dimensioner af tagskægget, samt nuancer af deres installation;
 • vælg de bedste muligheder for montering af systemer, der er egnede til at løse specifikke problemer i forbindelse med installationsarbejde
 • forberede realkreditlån til stræklofter og bestemme hvordan man installerer dem.

Se videoen: Hypotek under loftet

Mortgage i gips: Hvad er vigtigt at vide?

Stræklofter for kvalitet er ikke kun fanget, men også omgået gipspladedesign. Dette er ikke overraskende, fordi PVC-folien nemt monteres, skjuler fejlene perfekt, har en overkommelig pris og giver vigtigere et moderne look til rummet.

Ofte monteres spændingsstrukturer direkte på væggene, hvilket eliminerer eventuelle vanskeligheder. Føreren er kun forpligtet til at installere profilen, fiksere filmen omkring omkredsen og opvarme den til den ønskede temperatur. I sidste fase finder den endelige fiksering sted.

Men hvad skal man gøre, hvis fastgørelsen er lavet ikke til væggene, men til gipsvæggen. Her er det nødvendigt at give specielle muligheder for fastgørelseselementer, fordi gipspladerne ikke kan modstå den belastning, der pålægges dem.

Den bedste mulighed er at installere realkreditlån i gipsvæg under realkreditloftet.

Overvej følgende:

 • Standardfastgørelse med skruer og dowels fungerer ikke her. Gipsammensætning er ikke i stand til at holde dem - vedhæftet fil vil bryde ud i tide. Derfor bør fikseringspunkterne styrkes ved hjælp af indlejrede profiler, der sikrer pålidelighed;
 • Det er forbudt at anvende skruer med en sommerfugltype. Ulempen ved sådanne produkter er det mulige udseende af huller mellem båndet og gipspladekonstruktionen;
 • Ved fremstilling af realkreditlån anvendes den samme profil, der anvendes ved fastsættelse af gipsark. I mangel af sådan vil en træbjælke gøre;
 • brugen af ​​realkreditlån er en garanti for høj kvalitet fastgørelse ikke kun af lamper, lysekroner og cornices
 • tilladt at montere en bredere profil, som er monteret i montage proces kasser.

Sådan laver du et pant i gips

Filmen strækkes efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen for at forhindre støv i at sætte sig på strukturen og den uheldige påvirkning af skarpe genstande på lærredet.

Før montering af bunden af ​​gipsbasis er det umagen værd at installere realkreditlån, som fastgørelsestængerne er fastgjort på.

Denne regel er obligatorisk for udførelse, når du opretter strukturer på flere niveauer.

Fastgørelse lærredet til gipsvæg, forstærkede realkreditlån (såvel som den sædvanlige væg), gøres på flere måder:

 • cam - installation option, der giver mulighed for at lave en film i maksimal højde. Afstanden mellem bunden og filmloftet er 8-10 mm;
 • harpun - den mest tidskrævende mulighed, der kræver visse færdigheder. For denne metode til montering skal foretages nøjagtig måling af rummet. På grund af behovet for at svejse filmen tager det længere tid at fremstille strukturen;
 • bezgarpunnym. I dette tilfælde er installationen den nemmeste, men højden på hylden kan reduceres med 12-15 cm.

Monteret under lysekronen: installationsfunktioner

Et vigtigt skridt, som vi skal stå over for i forbindelse med strækning af PVC-banen, er installationen af ​​en lysekrone.

Det er værd at fremhæve følgende muligheder for fastgørelsesdele:

 • krog. Denne metode er en af ​​de ældste og mest pålidelige. Krogen kan være af flere typer - svejset til pladen, anker, med gennem fastgørelsesanordninger og så videre;
 • rem. Dette indebærer tilstedeværelsen af ​​pinde til fastgørelse eller huller med en speciel gevind og klemme. Sådanne produkter er egnede til fastsættelse af lysekroner;
 • "Cross" - mount, der følger med produktet. Fordelen er evnen til at modstå selv en stor masse. Lysekroner af kvadratisk, rektangulær eller oval form holdes på korsformede mounts;
 • "I-beam" er et design, der bruges til at reparere massive lyskilder. Ofte leveres sådanne produkter med produktet.

Når du installerer lysekronen i spændingsvævet, skal du forberede monteringen, monteringsbjælken og en platform under monteringsbjælken. Det er tilladt at starte arbejde efter installation og afkøling af loftkonstruktionen. Samtidig indeholder hver type udstyr individuelle installationsnyanser.
Under installationen skal du have et pant for en lysekrone i strækloftet.

Se videoen: Lån under lysekronen

Her skal følgende punkter tages i betragtning:

 • De bedste materialer til fremstilling af pantskilt OSB eller krydsfiner. Deres fordele er holdbarhed og nem installation. Brug til dette formål træet er ikke det værd. Årsagen er enkel - i løbet af få år øges trætræets revner, risikoen for revner og faldende lysekroner;
 • en rektangulær billet skæres ud af det forberedte materiale, som skal være den samme størrelse som lyskildens platform;
 • et hul af den krævede størrelse bores i den centrale del af emnet, i hvilket forsyningskablerne passeres;
 • Kanterne af pantet til lysekronen behandles ved brug af papir, der eliminerer skarpe kanter. Dette arbejde skal udføres omhyggeligt for at eliminere risikoen for skade på loftkonstruktionen. Hvis du gennemborer lærredet, kan de ekstra omkostninger ikke undgås;

mærkning under lysekronen er lavet på forhånd.

Mulighed for at fastgøre lysekronen på strækvasken:

 • krog. Her på den plads, hvor lysekronen er installeret, skal en termisk ring limes (en speciel lim anvendes). Hullet skæres gennem indersiden af ​​diameteren, efterfulgt af at trække ledningerne ud. Den ydre diameter af ringen skal være mindre end stopets diameter ved belysningskilden;
 • rem. Her er de forberedende aktiviteter de samme som i den tidligere version. Det eneste, som diameteren af ​​den indre del af termisk ring skal være større. Dette fastgør stangen gennem hullet og monterer det sikkert på bundloftet
 • "I-Beam" og "Cross". I dette tilfælde limes den termiske ring ved det punkt, hvor ledningerne trækkes, såvel som på fastgørelsespunkterne på basen og båndet. Efter fastgørelsen af ​​stroppen.

Ved udførelsen af ​​arbejdet er det værd at løse problemet med el-delen og forbindelsen af ​​lysekronen.

Her er det værd at udføre følgende manipulationer:

 • fjern spændingen ved at slukke for maskinen eller afbryde stikkene ved indgangen;
 • sørg for, at der ikke er spænding;
 • rengør ledningerne og kassér dem fra netværket og fra lysekronen gennem klemmerne;
 • Løsn lysekronen og kontroller dens funktion ved at tænde kontakten.

Monteret under lamperne: Installationshemmelighederne

Ud over hovedbelysningen eller som et alternativ til lysekronen, kan små lamper anvendes. Ved brug af sådanne produkter anbefales det at anvende fabriksbasis.

Det anbefales at købe boliglån til fastgørelseslofter på forhånd, for ikke at spilde tid på dette.

I alt er det værd at skelne mellem to typer af realkreditlån:

 • fast. Egenskab af produkter - lav pris. De anvendes i tilfælde, hvor dimensioner af lyskilder er velkendte;
 • universelle. Fordelen ved enhederne er muligheden for at installere under lamper af forskellig størrelse (50-90 mm) og modeller. Stegstørrelsen i dette område er 5 mm. En konstruktion kniv kan bruges til at skære et hul.

Til fastgørelse af realkreditlånet under lamperne i strækloftet anvendes klassiske fleksible suspensioner (de bruges ofte til fastgørelse af gipsplader).

Fordelene ved sådanne produkter er fleksibilitet med samtidig stivhed, som sikrer pålidelig fiksering af armaturer efter vægt. For at vedhæfte hvert punkt kræves en separat suspension.

Fastgørelsesbeslag lavet med fire skruer, der er skruet i en overflade.

Foretrukne selvdrejende skruer type LN 3,5 * 9,5. Hvis du bruger længere skruer, kan de beskadige filmen.

Desuden skal skruen forsynes med en pressevasker, som eliminerer sammenbruddet gennem suspensionen.

Lånet selv har udseende af en doughnut, som er fastgjort i en vis afstand fra bundloftet. Du kan gøre et sådant produkt personligt. Alt der kræves, er et blik fremstillet af krydsfiner eller plastik og lidt tid.

Montering af spotlights i loftet

I forbindelse med installation af et pant skal følgende punkter tages i betragtning:

 • Den indvendige diameter af ringen, der er skåret fra emnet, skal være lig med armaturets landingsafsnit. Ved måling af yderdiameteren er det værd at stole på lyskildens dekorative kontur;
 • mærket er lavet med kompas, og et elektrisk stiksav er egnet til skæring. Skarpe kanter af pantet bør behandles for at forhindre utilsigtet skade på filmen;
 • Brug af U-formet beslag er at justere ringens højde. Monteringsfunktionerne af en sådan base diskuteres ovenfor;
 • ledninger udføres i overensstemmelse med samme princip som i tilfælde af en lysekrone;
 • Efter installation af strækstof i overfladen af ​​filmen er det nødvendigt at skære et hul. Dette gøres som følger. I stedet for armaturet limes en speciel ring, hvis indre diameter er den samme som den installerede del. Efter 6-10 minutter efter at limen tørrer, kan du klippe filmen til den indre diameter og fiksere produktet. Forudlån bør justeres, så det ikke stikker ud af strækloftet.

Realkreditlån under en glidende garderobe: hemmeligheder fra mesteren

Ofte, når der monteres et strækstof, er det nødvendigt at give muligheder for grænseflade med en garderobe. Men hvad skal man bruge realkreditlån under garderobeskabet i strækloftet?

Der er flere muligheder for udførelse:

1. Spændingsstrukturen er ikke inde i skabet. Denne mulighed er typisk, når kabinettet løber langs hele væggen. Her skal man lave en træbjælke til loftet på det sted, hvor topskinnen monteres. I dette tilfælde vil prusens nederste grænse være niveauet for filmen. Fastgørelse af tømmer udføres ved hjælp af suspensioner, der anvendes til fastgørelse af gips. Hvis der i fremtiden er planlagt at installere baggrundsbelysningen, så skal dette øjeblik planlægges på forhånd;
2. Tøjplade struktur inde i kabinettet. Hvis filmen er inde i møblerne, så er der også en bar. Trimpanelet er fastgjort til sidstnævnte, og en guide til skabsdørene er fastgjort til den;
3. PVC film løber rundt om kabinettet. Hvis det samlede møbel allerede er installeret, og det ikke er muligt at flytte det, kommer en træbjælke til undsætning. Det er nødvendigt at fixere det foran kabinets side og forkanter, og derefter fastgøre wall baguette på indersiden af ​​tømmeret;
4. Kombinationen af ​​garderobe og spændingsstruktur uden en bar. Hvis du laver eller køber realkreditlån til et strækloft for at kombinere med klædeskabet, er det ikke muligt, og møblerne selv er endnu ikke oprettet, problemet er løst endnu nemmere. Det er nok at bestille et kabinet med en højde på 3-5 mm under lærredet. Det vigtigste - pas på, at du ikke beskadiger overfladen af ​​PVC-folien, når du installerer den.

Installation af realkreditlån under loftet

Streklofter er populære for deres skønhed, praktiske, uhøjtidelige pleje, holdbarhed, forskellige farver og teksturer. Men på grund af elasticitet og lav modstandsdygtighed mod mekaniske skader, kræver sådanne belægninger brugen af ​​yderligere elementer, som beskytter dem, når du installerer belysningsarmaturer og andre vedhæftede filer. Forpagtninger til stræklofter er simpelthen nødvendige, når de indbyggede belysningsenheder installeres. Nogle tjener som en base, andre beskytter kluden mod spredning og opvarmning på stedet for installation af lampen.

Hvad er et pant under spændingsdækslet

Lån til loftet er en nødvendig detalje, som giver dig mulighed for at styrke belægningen og skabe grundlag for installation af forskellige udstyr og tilbehør, som er hængt på loftoverfladen. Sådant udstyr omfatter indbyggede og monterede belysningsanordninger, traditionelle lysekroner, loftkorn over vinduerne, indretning, ventilationsgitter og elektriske diffusorer.

Nogle typer af realkreditlån kan laves uafhængigt af skrotmaterialer. Også på salg er færdige plastindlejrede dele, der er specielt designet til brug med lofter.

Dimensioner og konfiguration af disse produkter vælges afhængigt af størrelse og form af vedhæftede filer. Alle disse elementer er fastgjort til bundloftet på bøjler eller direkte på loftoverfladen. Fikseringsmetoden afhænger af den afstand, hvor strækloftet er installeret fra bunden.

Det er vigtigt! Brugen af ​​disse dele gør det muligt at beskytte stoffet og filmbelægningen mod skader og forlænge levetiden.

Lånematerialer

Lån under loftet er lavet af forskellige materialer afhængigt af elementets formål og design:

 • Oftest sælges der plastikdele. De er fremstillet af holdbar varmebestandig plastik, som beskytter lærredet mod opvarmning, når belysningsenheden er i drift.
 • Baser til lamper kan laves med egne hænder fra krydsfiner, gipsvæg eller OSB. Det er vigtigt at forsigtigt rengøre kanterne af produktet fra griser og skarpe hjørner for ikke at beskadige filmbelægningen.
 • Lejerelementer under tagskæggene er ofte lavet af træbjælker eller metalprofiler.

Hvis strækloftet er monteret i en betydelig afstand fra bunden, er hjælpeelementerne fastgjort til basisfladen på perforerede eller justerbare bøjler. Til fastsættelse af brugskruer og dowels. Med en lille afstand kan disse dele monteres direkte på basisfladen.

Advarsel! Alle realkreditlån skal monteres i samme plan med spændingsstofets overflade.

Installationen af ​​realkreditlån under strækloftet udføres før kludets installation i forbindelse med forberedelsen af ​​basisoverfladen, lægning af hjælpeprogrammer og installation af lejebaglerne.

Installation af realkreditlån

Inden du installerer realkreditlån til et strækloft, skal du tænke over og markere deres installationssteder på forhånd. Hvis vi taler om platforme til belysning, så til dette sted skal du lægge elektriske kabler.

Det er også vigtigt at vælge en egnet metode til fastgørelse af produktet til bunden for at sikre forbindelsens styrke og pålidelighed. Til beton og træoverflader passer skruer og dykker eller ankre.

Hvis bundloftet hænger sammen med gipsvæg, er det ubrugeligt at montere skruerne i det løse gips. De vil bryde under vægten af ​​et tungt produkt. I dette tilfælde udføres fastgørelsen kun på det sted, hvor de understøtende metalprofiler passerer bag gipspladen. Det er vigtigt at skrue skruerne for at fastgøre delen gennem gipspladen direkte ind i profilen.

Tip! For ikke at opleve en situation, når der ikke er nogen profil i stedet for installationen af ​​lampen bag GKL, skal du tænke på belysningsenhedernes placering på forhånd og sørge for ekstra skinner på disse steder.

Indlejret under det nedhængte loft

I dette tilfælde taler vi om stænger, loftsdæk og metalprofiler, hvormed hjørne og forbindende baguetter fastgøres, samt loftsrammer ved vinduerne.

Installationen af ​​disse produkter udføres inden installation af en spændingsbelægning i følgende rækkefølge:

 1. Markup udføres på basisoverfladen. Hjælpedelen justeres til den ønskede størrelse.
 2. Derefter bores hullerne til fastgørelseselementerne i det forberedte stykke metalprofil eller træ.
 3. Produktet påføres loftet for at overføre markeringen af ​​hullerne til bunden.
 4. Derefter bor hullet i loftet med en perforator og installer dowels i dem.
 5. Vi fastgør elementet til bunden og fastgør det med skruer.

Hvis spændestoffet er installeret i en betydelig afstand fra basisfladen, er det bedre at montere den forberedte del på en prækonstrueret ramme af en stang eller metalprofil. I dette tilfælde er perforerede bøjlerne ikke egnede, fordi de ikke giver den nødvendige stivhed ved fastgørelsen af ​​tagene.

Boliglån til spotbelysning

Færdige realkreditlån til spotlights af varmebestandig plast kan købes i butikken. Og der er universelle produkter, der passer til enheder med forskellige diametre, og elementer, der vælges strengt i overensstemmelse med lampens dimensioner.

Tip! Hvis enheden har ikke-standarddimensioner, kan platformen til den fremstilles uafhængigt af et stykke krydsfiner eller gipsvæg.

For at rette produktet på bunden bruger vi perforerede bøjler og skruer med dowels.

Vi arbejder i denne rækkefølge:

 • Efter mærkning af belysningsenhedernes installationssteder til bundloftets overflade, fastgøres de perforerede bøjler. For at gøre dette skal du bore huller i loftet, drive dowels derinde og fastgør hver suspension med to skruer. Perforerede ører foldes ned.
 • Herefter finder vi installationsmærket for strækloftets plan (det er vigtigt at baguetterne allerede er installeret). På dette sted vedhæfter vi plastplader til suspensionen. Til fastsættelse af brugskruer.
 • Vi kontrollerer igen, hvor præcist basen matchede niveauet for installationen af ​​strækloftet. Juster om nødvendigt sin position.
 • Efter installation af stoffet eller filmdækslet på bunden sondes og limes på denne plads termisk ring.
 • Materialet inde i ringen skæres gennem, belysningsarmaturet installeres og fastgøres til platformen.

Monteret under lysekronen

Installationen af ​​et realkreditlån under et nedhængt loft til en lysekrone udføres på forskellige måder afhængigt af den anvendte del.

Oftere brugt sådanne muligheder for fastsættelse af lysekronen til bunden:

 1. Lysarmaturet er hængt på en krog fastgjort i et betonloft. For at gøre dette, efter spænding af filmen, skæres der et hul i det, hvorigennem krogen skrues ind i bunden. Lysekrone hænger på krogen. Det er vigtigt, at diameteren af ​​hullet i belægningen er mindre end denne værdi på lyskildens dekorative skål.
 2. Hvis afstanden mellem bunden og spændingsfladen er lille, kan du hænge lysekronen på en forudfastsat stråle. Det kan være en tømmer- eller metalprofil. Efter belægningen er strålen probet, og der laves et hul på dette sted i filmen, hvorigennem lysekronen er fastgjort.
 3. Hvis vægten af ​​enheden er lille, kan du bruge en krydsfinerbase eller OSB som en platform, som er fastgjort til hovedloftet på bøjlerne. I dette tilfælde udføres installationen på samme måde som installation af spotlights. Det er værd at lave et hul i bunden på forhånd, hvorigennem at frigøre ledningen til tilslutning af lampen.

Også på salg er færdige realkreditlån til lysekroner. Disse produkter modstår 5-8 kg og har specielle huller til fastgørelsesanordninger. Dowels og suspensioner bruges til at fixere til basen.

Hvad er et pant i et nedhængt loft?

Stræklofter er længe blevet en velkendt type dekoration af loftrummet. De bruges overalt: i kontorer, boliger og forretninger. Sådanne lofter har hidtil usete dekorative egenskaber, unikke funktionelle og operationelle egenskaber. På trods af en så stor liste over fordele har hængende lofter en mindre ulempe. Faktum er, at der til fremstilling af strukturen anvendes ret tynde PVC-film og stofbaner, som ikke er i stand til at modstå den store vægt af yderligere elementer installeret i loftet. For at løse dette problem benyttes specielle realkreditlån under loftet.

Realkreditfunktioner

Embedded - elementer, der giver dig mulighed for at installere i loftslygter, lysekroner, kroge og andre elementer. For hver opgave anvendes visse typer af realkreditlån. Mange håndværkere gør dem til hånden direkte på anlægget, men dette arbejde tager meget tid og kræver dygtighed.

Væsentlig forenkling af installationen af ​​belysning og tagbøjler tillader klare realkreditlån fremstillet af holdbar plastik, som er holdbar og modstandsdygtig over for virkningerne af forskellige negative faktorer. I dag kan du nemt købe et færdigt pant i et nedhængt loft, som giver dig mulighed for hurtigt at klare opgaven. Formen og størrelsen på pantet er valgt i overensstemmelse med det anvendte element.

Embedded fastgjort til bundloftet og udføre funktionen af ​​en slags ramme, der vil holde en eller anden del af strukturen. Dette undgår virkningen af ​​tilstrækkeligt tung belysning og gardinstænger på det strakte lærred. Da realkreditlån oftest er fremstillet af varmebestandig plast, udfører de en anden funktion, som er at beskytte strækloftet fra varmen fra lamper og lysekroner.

Lysekroner og spotlights

Lån til spotlights er tilgængelige i flere versioner:

 • runde eller firkantede faste størrelse platforme;
 • universelle platforme med variabel diameter.

Den første type pant er valgt netop i overensstemmelse med modellen af ​​belysningsenheden. Universelle realkreditlån er en slags "pyramide", der består af kvadrater eller ringe af forskellig størrelse, i trin på 5 eller 10 millimeter. For at få et hul i den ønskede diameter, skal du bare afskære de ekstra elementer i "pyramiden". Sådanne platforme er meget praktiske at bruge.

I dag er der et stort udvalg af realkreditlån til installation af lysekroner med forskellige typer fastgøring. Disse kan være platforme af en rund, kvadratisk eller korsformet form. Sådanne realkreditlån har specielle huller designet til selvlukkende skruer til fastsættelse af lysekroner. Høje kvalitet pant i et nedhængt loft, lavet af holdbar plastik, kan modstå vægten af ​​en temmelig tung lysekrone.

Alle platforme til montering af lysekroner og spotlights er fastgjort på bundloftet med metalbøjler. Hvis belysningsenheden er let, er to bøjler nok. Platforms til tunge lysekroner installeres normalt på fire suspensioner.

Udgifterne til realkreditlån er meget overkommelige. Således starter prisen på plastplader til spotlights fra 19 rubler. Universal platforme, afhængigt af størrelsen, vil koste fra 25 til 95 rubler. Udgifterne til boliglån til lysekroner varierer fra 50 til 150 rubler.

Indlejret under tagene

Færdige realkreditlån til installation af tagskæggene bruges ganske sjældent. Ofte er de lavet for hånd. De består hovedsagelig af trætømmer, som efter installationen af ​​lærredet vil holde vægten af ​​cornice og gardiner.

Hvor kan man købe et realkreditlån?

AstaM-butikken tilbyder en bred vifte af højkvalitetslån til hævede lofter. I sortimentet finder du:

 • runde modeller med en fast diameter på 60 til 112 millimeter;
 • firkantede universelle realkreditlån med en diameter på fra 150 til 200, fra 50 til 90, fra 90 til 140 millimeter;
 • runde universelle platforme med en diameter på 65-115, 60-110, 55-105, 50-100, 235-305, 165-225 og 125-155 millimeter;
 • firkantede, runde og korsformede realkreditlån i forskellige størrelser med huller til fastgørelse af lysekroner.

Alle pantsætninger i kataloget er altid på lager på vores Moskva lager. Vores onlinebutik garanterer høj kvalitet på alle produkter, hurtig behandling af ordrer og forsendelse til alle regioner i landet på den måde, der er bekvemt for dig. For faste kunder og forhandlere på plastplader og andre komponenter til stræklofter gælder specielle priser!

Indlejret under det nedhængte loft: installationsanvisninger

Stræklofter - moderne design designet til indretning. Et folie af film eller stof fastgøres omkring omkredsen af ​​rummet til monteringsskinnen - baguette. Det skaber en perfekt glat overflade, mat eller glans.

Spændingsdækslet er ikke stærkt nok til at modstå belastningen af ​​loftlamper, gardinstænger og gardiner. Derfor, inden du strækker filmen eller lærredet, placeres realkreditlån på bundloftet, som efter færdiggørelsen er tilsluttet alt nødvendigt udstyr.

Indholdsfortegnelse:

Indbyggede skabe er placeret langs væggen. Lånets rolle i dette tilfælde udføres af den bærende bar, hvortil de øverste spor af møblerne og loftet baguette er fastgjort.

Til installation af hængte emhætter i køkkener og ventilationskommunikation i badeværelser, anvendes specielle platforme. Med deres hjælp er udstødningsboksen sikkert fast under filmstrækloftet.

Den smukke æstetiske belægning af strækloftet vil skjule unødvendig kommunikation og fastgørelsesanordninger. Og alt hvad du behøver for komfort og komfort udstyr kan sikkert fastgøres til understøttende strukturer ved hjælp af realkreditlån.

Boliglån

Embedded dele til hængende lofter er forskellige med det formål:

 • til spot spotlights;
 • lysekroner;
 • garderober;
 • skjulte taghuler;
 • styrke gipsplader ark under baguette;
 • hjemmebiograf projektorer;
 • loft hætter og ventilationskanaler.

De er lavet af træstænger, krydsfiner, plast eller metal. Det vigtigste er, at materialet er godt tolereret høj luftfugtighed. Elementer af træ behandlet med beskyttelsesforbindelser.

Under spotlights skæres indlejrede morter ud fra færdige universal plastskimmere. De har form af en pyramide, samlet af ringe med forskellige diametre eller kvadrater. Et hul med passende størrelse opnås ved at afskære den ekstra del af platformen.

Embedded under spotlights

Til lysekroner havde brug for mere massive indlejrede dele. De overfører lasten fra armaturet til gulvpladen eller anden loftkonstruktion. Du kan bruge den færdige platform i form af en ring (mindre ofte - et rektangel) eller gøre det selv.

Monteret under lysekronen

Boliglån til skjulte kroge er lavet af metalprofiler eller træstænger. De er konstrueret til montering af en baguette, der rammer en niche i loftet, og tager belastningen fra stedet spændingsstrukturen. Derfor skal monteringen være pålidelig og holdbar.

Indlejret under tagene

Gipsplader kan ikke modstå vægten af ​​et stort loftdæksel. I dette tilfælde skal du bruge profiler eller træstænger, der er fastgjort vandret til toppen af ​​rammen for gipsplader. De vil distribuere belastningen fra strækloftet i hele strukturen.

Forberedende arbejde inden installation af realkreditlån

For at montere delene korrekt skal du bestemme højden af ​​strækloftet. Bunden af ​​elementet skal være på niveauet af den spændte bane. Derfor skal du først montere baguetten, og derefter installere realkreditlån. Loftfilmen er monteret på monteringsskinnerne på forskellige måder:

Det er vigtigt at bestemme den minimale afstand fra loftpladen til spændedækslet præcist. Det afhænger af typen af ​​monterede armaturer:

 • til punktpunkter - 1... 1,5 cm;
 • til lysekroner - 3,5... 5 cm;
 • til lamper med halogenlamper - 10 cm;
 • til LED strimler - 2 cm.

Hvis filmen eller lærredet placeres på gulvpladen tættere end disse afstande, vil montering af de ønskede armaturer ikke fungere. Skjul kommunikation, ledninger og påfyldning af elektriske apparater er mest bekvemme i en højde på 5-6 cm.

Inden arbejdet påbegyndes, skal du rengøre loftet fra smuldrende gips og belægge det med en antibakteriel primer. Dette beskytter overfladen mod skimmel og mugg.

Layout af loftet for realkreditlån

Det er nødvendigt at markere alle de punkter, hvor detaljerne vil være placeret:

 • punkt og vedhæng lamper, husholdningsapparater;
 • skjulte taggrunde og gardiner;
 • garderober;
 • hætter og meget mere.

Det er nødvendigt at forudse alt på forhånd, fordi Efter installation af loftdækslet vil det være umuligt at tilføje eller rette noget.

Mærkerne skal udføres med en lys markør eller en blød blyant. Hvis du har lyst til at installere mange lamper, er det mere bekvemt at markere op på gulvet. Punkter markerer på tape, hvis det er nødvendigt, kan du justere deres position. På udkastet, og derefter færdiggør loftet, overføres de ved hjælp af et laserniveau.

Layout af realkreditlån: lavet på gulvet, og derefter med hjælp af niveauet er rejst til loftet

Glatte og afrundede linjer kan mærkes med lakledning og målebånd eller stykke. Nogle gange bruges en plastikpose til at tegne buen, den bøjer godt.

Lysekronen er normalt placeret midt i rummet, spotlights kan placeres i en lige eller buet linje. Belysningsenheder bør ikke adskilles fra væggen tættere end 40 cm.

Før installation af realkreditlån monteres alle elektriske ledninger i de korrugerede kanaler og kanaler eller på klemmerne.

Materialer og værktøjer til installation af loftlån

For at installere fastgørelsesanordninger skal du fylde på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • skruetrækker;
 • stigen;
 • Mortgage - færdige platforme eller plader af plast, krydsfiner, træbjælke eller metalprofil afhængigt af hvad der skal installeres
 • slidbaner;
 • hurtigtørrende lim;
 • skarp kniv;
 • metalperforerede båndbøjler;
 • målebånd;
 • ledning;
 • en hammer;
 • skruer, dykker, ankre.

Du skal også bruge klemmer til isolering af ledninger af elektriske apparater, klemmer til fastgørelse af ledninger, bølgepap.

Monteret under lamperne

Små spotlights har lav effekt, så de er normalt monteret i grupper.

Efter fastgørelse af baguetten på væggene og markeringer på loftets overflade, begynder installationen af ​​realkreditlån:

 1. Spænding af ledningen mellem de modsatte vægge, kile den i en baguette. Han slår bærerens nederste mærke under lampen.
 2. De forbereder platforme til lamper - de afskår en del af den til den ønskede diameter. Det skal være lidt større end apparatets diameter.
 3. Fastgør skruerne til delene 4 fjeder af suspensionen.
 4. 4 huller er boret i loftet med en perforator, dowels er hamret.
 5. Monteret pant, tilpasse det til ledningen.
 6. Før ledningerne gennem hullet, trim enderne og isoler. Indsat tilbage, der danner en løkke.
 7. Efter installationen af ​​strækloftet på installationsstedet er pantet limet med en slidbane og skåret et hul i lærredet.
 8. Monter spotlyset i sædet, der forbinder ledningerne.

For halogenlamper anbefales det at bruge en dobbelt slidring for at undgå opvarmning af den tilstødende loftsfilm. Deres magt bør ikke overstige 35 watt. For glødelamper er denne figur 60 watt.

Monteret under lysekronen

Installationen af ​​lysekronen begynder med layout og forberedelse af platformen. Normalt er lampen placeret i midten af ​​rummet. Stedet for at installere realkreditlånet kan let defineres som skæringspunktet for rektangelens diagonaler.

Lysekroner er monteret på:

 • klare platforme;
 • montering kroge;
 • Crossings;
 • hjemmelavede realkreditlån.

Lysekroner på op til 12 kg er monteret på færdige plastplader. De er en ring med et hul. Realkreditmateriale bør ikke være for fleksibelt, så der ikke er nogen afbøjning under belastning.

Flere massive armaturer er fastgjort til de kroge, der allerede findes i gulvpladen eller krydsene fra træet, der er blevet forfaldne. Et hul til ledningerne er boret i midten af ​​strukturen.

Ordningen med installation af lysekroner under loftet

På samme måde monterer de pantet til hjemmebiografprojektorer. Bunden af ​​beslaget er fastgjort til den.

Plast kan udskiftes med fugtbestandig krydsfiner. Skær et firkant eller en cirkel ud af det, behandl enderne med emery papir. Så vil materialet i strækloftet ikke brydes af chipping på detaljerne.

Sekvensen for installation af det færdige pant i lysekronen:

 1. Spændt mellem baguette ledningen bestemmer placeringen af ​​bunden af ​​delen.
 2. Fabrikens pantplatform kræver ikke forudgående forberedelse. Fix på ringen perforerede suspensioner.
 3. Monter delen på loftet i hullerne boret med en perforator, fyldt med dowels.
 4. Juster den installerede designhøjde.
 5. Efter spænding af loftet sætter de en termisk ring på den, skærer et hul med en skarp kniv og sætter lysekronen på platformen. Tilslut strømforsyningen.

Montering på den færdige krog er den nemmeste. Kræver ikke installation af ekstra dele, hvis lysekronen ikke er for massiv. Med stor vægt og dimensioner af lampen styrker krogen ved at installere platformen i form af en plade eller et kryds. Højden styres af den spændte ledning. Kroge er fastgjort til loftet med ankre, og krydsene er studs på 5 point.

Installationen af ​​lysekronen med en krog under det hængende loft

Monteret under kabinettet

Hvis garderobeskabet er opbygget efter at have strækket loftet, er det nødvendigt at sørge for installation af et pant i baguette og det øverste spor af de indbyggede møbler. Normalt anvendes træbjælker 50x100 mm. Du kan lave en kasse med LSDP med dimensioner på 100x100 mm. Det anbefales ikke at øge strukturens højde siden det vil være svært at sætte skydedøre ind i åbningen.

Installationen udføres som følger:

 1. Marker linjen på loftet under pantet, der tidligere trækker sig tilbage fra væggen i en afstand svarende til kabinets dybde. Normalt er det 600 mm.
 2. Bjælke eller boks er fastgjort i loftet.
 3. Monteret baguette til spændingsstruktur på bjælkens sideflade, styrene til dørene på kabinettet - på bunden.
 4. Stram filmen og sæt døren ind.
 5. Luk om nødvendigt med et dekorativt strimler.

Garderobeskabets monteringsskema: til venstre uden dekorative strimler til højre - med stribe

Nogle gange er realkreditlånet placeret under overfladen af ​​filmen eller lærredet, og det øverste spor for dørene er monteret over dækslet.

Hvis møblerne allerede er indbygget inden loftet er lavet, er baguetten fastgjort til kabinetets øverste falske panel.

Du kan installere realkreditbaren tæt på kabinettet, fastgør en monteringsskinne og monter et strækloft.

Lån under gardinet

Lån på loftet under gardinen er placeret så langt fra vinduet, at gardinet ikke rører vindueskarmet og radiatoren. Hvis der anvendes en træblok, er dens kanter og hjørner forsigtigt poleret med sandpapir. Dette vil holde det spændte materiale fra at bryde.

 1. Langs rummets omkreds er monteret lameller til fastgørelse af film eller lærred.
 2. Efter at have valgt stedet, trækker de ledningen parallelt med vinduesåbningen mellem baguetterne på sidevæggene. Det fastgøres ved kile.
 3. En bjælke eller profil er fastgjort til loftet på bøjlerne, styret af ledningen. Bundens overflade skal være strengt i spændingsstofets niveau.

Montering af realkreditlån under gardinet

Efter strækning af filmen er gardinet installeret ved at lave monteringshuller gennem loftmaterialet.

Skjult under tagene

Skjulte skråninger fastgjort i en niche, det ser ud til, at gardinerne falder fra loftet. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at lave huller i folien eller arket, garantien på belægningsmaterialet opretholdes.

Mortgage installation sekvens:

 1. Marker et sted under pantet. Cornice er fastgjort til udkastet loft, så linjen af ​​fastgørelse delen vil blive placeret med en lille afvigelse.
 2. Sæt ledningen vandret på ledningen for at montere baguetten.
 3. Baguettevæggen er fastgjort til elementet fra vinduet.

Installationsskema skjulte taghuler

Efter anordningen af ​​et strækloft er en cornice monteret i nichen.

Embedded under hoods, ventilationskanaler

Stræklofter arrangeres ikke kun i ceremonielokalerne, men også i badeværelser, køkkener. Ud over armaturer er ventilationsudstyr placeret der. Boliglån er lavet af plastik, fordi De drives under høj luftfugtighed. Ventilation kan udføres på en naturlig og tvungen måde. I sidstnævnte tilfælde skal der lægges særlig vægt på tætning af leddene for at forhindre luft fra ventilationskanalen i at komme ind i underrummet.

Montering af realkreditlån til emhætter og ventilationsbokse udføres i henhold til ordningen:

 1. Langs rummets omkreds er fast baguette i den højde, der er nødvendig for at placere kommunikation under loftsbeklædning.
 2. Embedded platforme med huller til luftkanaler er monteret på bøjler eller justerbare stativer på tidligere bemærkede punkter.
 3. En kasse med korrugeringer sikkert fastgjort til de grove loftklemmer.
 4. Spændingsloftfilm.
 5. Lim slidbanen af ​​den ønskede diameter og skær et hul med en skarp kniv.
 6. Monter diffusoren eller køkkenhætten.

Ordningen med installation af realkreditlånet (4) og ventilation generelt under loftet

For ikke at reducere højden af ​​rummet, kan du arrangere et to-niveau loft. Niveauet kan sænkes inden for madlavning eller passering af loftkommunikation.

Før installation af strækloftet er det nødvendigt at sørge for montering af realkreditlån til fastgørelseslamper, gardiner og skjulte gardinstænger. Må ikke undvære dem ved fremstilling af indbyggede skabe, installation af udstødningskanaler. Du kan købe færdige platforme eller lave dem selv. Materiale til dele skal være slidstærk og fugtbestandig. At male kanter af præparater for ikke at beskadige et dækmateriale.