Korrekt montering af strækloftet på gipspladen

Monter strækloftet korrekt på gipspladen på flere måder, men det vigtigste krav er at styrke væggene inden installationen af ​​bygningen. I betragtning af materialernes helt forskellige egenskaber skal du overholde en bestemt teknologi og udføre installationen i overensstemmelse med instruktionerne.

Hvad du skal vide om installation

Det er vigtigt at forstå, at strækloftet på gipspladerne ikke er så nemt at montere.

For at konstruktionen skal kunne holde fast i flere år, er det nødvendigt at følge de grundlæggende regler. Disse omfatter:

 • Styrkelse af væggene.
 • Tegning af en tegning med en omhyggelig beregning af strukturens dimensioner.
 • Bestemmelse af højden af ​​strækloftet.
 • Kompetent belysning planlægning.

De planlagte handlinger på hvert af punkterne vil i sidste ende gøre det muligt at montere et virkelig pålideligt, funktionelt og æstetisk design selv på trods af gipspladens vægge tilsyneladende skrøbelighed.

Sådan starter du arbejdet

Spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen, vil blive fulgt af et positivt svar, fordi gipspladens vægge er ideelt glatte, selv egentlig egnede til denne slags arbejde. Det vigtigste er at henvende sig rigtigt til forberedelsens stadium.

For at gøre dette udføres markeringen på væggens overflade under hensyntagen til de fremtidige loftsstrukturers egenskaber og i overensstemmelse med de fastsatte grænser fortsætter de med at montere vægrammen omkring rummets omkreds med indretningen af ​​den indre beklædning.

Rammeindretning - Korrekt algoritme for handlinger

Traditionelt udføres rammens montage i henhold til en bevist ordning, hvor skridtet mellem styrene i lodret plan er 60 cm og mellem vandret - 50 cm.

Et vigtigt stadium - styrkelsen af ​​rammen. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at planlægge installationen af ​​loftet på væggene i fremtiden. For at øge stivheden af ​​brugen af ​​tværstænger på stativprofilerne. Rammen styrkes på en sådan måde vil klare belastninger gennem hele driftsperioden.

For arbejde af høj kvalitet skal der bruges et standard sæt værktøjer. Ud over skruetrækker og stiger er disse obligatoriske planer, en metalfirkant, en gipskniv, spatler osv. Af materialerne er der for det første træstænger eller metalprofiler, fastgørelseselementer.

Montering af realkreditlån - hvad er de til

Således at spændingsvævet ikke forværrer opbygningen af ​​gipspladens vægge, på et bestemt tidspunkt er realkreditlånet under strækloftet planlagt for at øge deres stivhed. Monterede realkreditlån i færd med at samle rammen. Under drift er det på dem, at strukturens hovedvægt overføres med en ensartet fordeling over hele væggen og en minimal belastning på gipspladen, der udsættes for deformationer.

Underlaget er lavet på en gipsvæg fra en træbjælke. Valget af dens tykkelse afhænger af belastningen på væggene. Jo mere massive stræktappen er planlagt, desto tykkere skal du vælge træstænger til enhedslånene.

Traditionelt til forstærkningsbrugsstænger med en tykkelse på 10 cm, der er i stand til at understøtte vægten af ​​lofter på to eller flere niveauer.

Særligt tunge strukturer med massive lysekroner er monteret på væggene, præforstærket med metalprofiler med en tykkelse på 10 cm.

Eksperter bemærker, at de relativt lette enkeltspændingslofter kan fastgøres på den øverste guideprofil, og det er ikke nødvendigt at installere realkreditlån her. Det vigtigste er at vælge profiler med en tykkelse, der overstiger tykkelsen af ​​styrene, der løber langs omkredsen.

Sådan monteres realkreditlån korrekt

Montering af realkreditlån - Substrater til styrkelse af vægge udføres i overensstemmelse med instruktionerne:

 1. Saml rammen omkring rummets omkreds.
 2. På niveauet af det første loft af loftet er realkreditlån installeret omkring omkredsen.
 3. Fastgør stængerne eller profilerne på enden af ​​understøtningsstrukturen ved hjælp af klap og skruer.

Strækloftets højde afhænger af antallet af indbyggede lamper.

Korrekt montering af realkreditlån giver dig mulighed for at vedhæfte tilstrækkeligt massive strukturer til dem ved hjælp af store loftselementer af indretning og belysning uden risiko for skader på væggene. Den færdige ramme er færdig med gipsvæg.

Hvordan at skære væggene efter styrkelse: trin for trin instruktioner

Klar forstærkede rammeklædte plader af gipsvæggen som følger:

 1. Monter faste ark (tykkelse 12,5 mm), skruer med et trin på 10-15 cm.
 2. Fyld hulrummet formet med dele af gipsplader.
 3. Brug et fly, proceskanter.
 4. Monter arkene, så leddene falder midt i profilen.
 5. Sømmene behandles med forstærkningsbånd og pudset.

Ved slutningen af ​​styrken og afslutningen af ​​gipsplader vægge, fortsæt til installationen af ​​et strækloft. Det er vigtigt at gøre dette inden starten af ​​maleriarbejdet.

Fastgør strækloftet til gipspladens vægge.

Væggene er lavet af gipsplader, den lodrette profil laves meget sjældent. Er det muligt at fastgøre wall baguette skruerne direkte i gipsvæggen? Måske oftere skruer skruer? Eller skruer skruer i en vinkel? Eller er det alt ubrugeligt, alligevel vil loftet rive skruerne fra gipsvæggen på bekostning af utyazhki? Selvom du ikke straks opkastes, så vil det straks strække sig? På bekostning af fastgørelse til gipsvæggen på sommerfuglen (molly), ved jeg det. Jeg undrer mig over, om det er muligt at fastgøre med skruer alene?

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Velkommen! Hvis kvadrering er lille, kan du bare montere den på skruerne, men du skal bore skruen ind i gipsvæggen lodret. Hvis området er stort, skal du stoppe. Dette gælder både stof og film. med uvazheniem.Sergey

God eftermiddag kan du skrue skruerne og skrue dem med en "hedgehog" på 2 skruer i forskellige vinkler i et hul. Følgelig hullerne fortrinsvis 9-11 på 2. baguette. Derfor skal du bruge en h-formet baguette. Til stoflofter er denne type fastgørelsesanordning ikke acceptabel. Det er nødvendigt at bruge dowels til gips, eller fast i profil under gips hver 15-20 cm.

Det vil ikke være muligt at fastgøre med skruer, brug specielle dowels til gipsvæg - "babachki" eller "driba". og vil holde sig godt. og mulighederne for strammeskruer i en vinkel og lignende udelukker på grund af deres fulde kontraindikation i denne type fastgørelse.

I gipsvæg kan du simpelthen skrue på det vigtigste, så det ofte med et interval på 5 cm og ikke at rulle Samarita. Og bedre! bore med en fjer på en flise med en diameter på 6 gennem en baguette og fiks den på en sædvanlig dowel med selvdrejende skruer. Taket på loftet tåler og vil ikke stå, før du skifter, men hvis naboerne udfylder gipspladen og pisser skinnen ud.

For stofstræklofter vil denne fastgørelsesmetode ikke fungere, det er nødvendigt at forberede på forhånd pant i krydsfiner til højden af ​​profilfastgørelsen.

Hvis væggene er lavet i 2 lag, så kan du selv skrue gipspladen selv og det holder ikke dårligt! Og hvis et lag af GKL ikke vil være!

Tak for svaret

Mange tak for svarene. Sørg for at tage hensyn til dit råd.

Hvis loftet er stof, så er der ingen muligheder. Profilen trækker ud på nogen. Under PVC kan du også sætte profilen på en skrue, men det er tilrådeligt at bruge en selvdrejende skrue på en GVL og ikke at rulle gennem dem på tidspunktet for profilmontering. Nå, stiver efter behov fra hovedloftet for at hjælpe dig.

Og hvad er skruerne på GVL?

Selvskærende skruer på GVL leveres med dobbelt tråd. I søgemaskinen hammeren i anmodningen "selvdrejende skrue GVL" og du vil have et billede og priser.

I sådanne tilfælde er der en loftsprofil. Om nødvendigt, gennem overføringslinjen 40-45

ja plante i intervallerne mellem profilen på sommerfuglkabinet står

Gør om og gør alt rigtigt og glem ikke dit hoved til nogen

det var nødvendigt at gøre loftet uafhængigt af væggene

Der er. Og meget ofte er du nødt til at håndtere (((1-skruer tværs tråd du skrue den op (jeg bruger galvanisering expensivt men med succes og der er lille ægteskab) 2 gange ofte plus 1E 3- spredt fra hovedloftet (aluminium er det bedste her)) Succeser.

Til gips er der fastgørelsesdele undtagen sommerfugle-turbiner

Installation af realkreditlån under loftet

Streklofter er populære for deres skønhed, praktiske, uhøjtidelige pleje, holdbarhed, forskellige farver og teksturer. Men på grund af elasticitet og lav modstandsdygtighed mod mekaniske skader, kræver sådanne belægninger brugen af ​​yderligere elementer, som beskytter dem, når du installerer belysningsarmaturer og andre vedhæftede filer. Forpagtninger til stræklofter er simpelthen nødvendige, når de indbyggede belysningsenheder installeres. Nogle tjener som en base, andre beskytter kluden mod spredning og opvarmning på stedet for installation af lampen.

Hvad er et pant under spændingsdækslet

Lån til loftet er en nødvendig detalje, som giver dig mulighed for at styrke belægningen og skabe grundlag for installation af forskellige udstyr og tilbehør, som er hængt på loftoverfladen. Sådant udstyr omfatter indbyggede og monterede belysningsanordninger, traditionelle lysekroner, loftkorn over vinduerne, indretning, ventilationsgitter og elektriske diffusorer.

Nogle typer af realkreditlån kan laves uafhængigt af skrotmaterialer. Også på salg er færdige plastindlejrede dele, der er specielt designet til brug med lofter.

Dimensioner og konfiguration af disse produkter vælges afhængigt af størrelse og form af vedhæftede filer. Alle disse elementer er fastgjort til bundloftet på bøjler eller direkte på loftoverfladen. Fikseringsmetoden afhænger af den afstand, hvor strækloftet er installeret fra bunden.

Det er vigtigt! Brugen af ​​disse dele gør det muligt at beskytte stoffet og filmbelægningen mod skader og forlænge levetiden.

Lånematerialer

Lån under loftet er lavet af forskellige materialer afhængigt af elementets formål og design:

 • Oftest sælges der plastikdele. De er fremstillet af holdbar varmebestandig plastik, som beskytter lærredet mod opvarmning, når belysningsenheden er i drift.
 • Baser til lamper kan laves med egne hænder fra krydsfiner, gipsvæg eller OSB. Det er vigtigt at forsigtigt rengøre kanterne af produktet fra griser og skarpe hjørner for ikke at beskadige filmbelægningen.
 • Lejerelementer under tagskæggene er ofte lavet af træbjælker eller metalprofiler.

Hvis strækloftet er monteret i en betydelig afstand fra bunden, er hjælpeelementerne fastgjort til basisfladen på perforerede eller justerbare bøjler. Til fastsættelse af brugskruer og dowels. Med en lille afstand kan disse dele monteres direkte på basisfladen.

Advarsel! Alle realkreditlån skal monteres i samme plan med spændingsstofets overflade.

Installationen af ​​realkreditlån under strækloftet udføres før kludets installation i forbindelse med forberedelsen af ​​basisoverfladen, lægning af hjælpeprogrammer og installation af lejebaglerne.

Installation af realkreditlån

Inden du installerer realkreditlån til et strækloft, skal du tænke over og markere deres installationssteder på forhånd. Hvis vi taler om platforme til belysning, så til dette sted skal du lægge elektriske kabler.

Det er også vigtigt at vælge en egnet metode til fastgørelse af produktet til bunden for at sikre forbindelsens styrke og pålidelighed. Til beton og træoverflader passer skruer og dykker eller ankre.

Hvis bundloftet hænger sammen med gipsvæg, er det ubrugeligt at montere skruerne i det løse gips. De vil bryde under vægten af ​​et tungt produkt. I dette tilfælde udføres fastgørelsen kun på det sted, hvor de understøtende metalprofiler passerer bag gipspladen. Det er vigtigt at skrue skruerne for at fastgøre delen gennem gipspladen direkte ind i profilen.

Tip! For ikke at opleve en situation, når der ikke er nogen profil i stedet for installationen af ​​lampen bag GKL, skal du tænke på belysningsenhedernes placering på forhånd og sørge for ekstra skinner på disse steder.

Indlejret under det nedhængte loft

I dette tilfælde taler vi om stænger, loftsdæk og metalprofiler, hvormed hjørne og forbindende baguetter fastgøres, samt loftsrammer ved vinduerne.

Installationen af ​​disse produkter udføres inden installation af en spændingsbelægning i følgende rækkefølge:

 1. Markup udføres på basisoverfladen. Hjælpedelen justeres til den ønskede størrelse.
 2. Derefter bores hullerne til fastgørelseselementerne i det forberedte stykke metalprofil eller træ.
 3. Produktet påføres loftet for at overføre markeringen af ​​hullerne til bunden.
 4. Derefter bor hullet i loftet med en perforator og installer dowels i dem.
 5. Vi fastgør elementet til bunden og fastgør det med skruer.

Hvis spændestoffet er installeret i en betydelig afstand fra basisfladen, er det bedre at montere den forberedte del på en prækonstrueret ramme af en stang eller metalprofil. I dette tilfælde er perforerede bøjlerne ikke egnede, fordi de ikke giver den nødvendige stivhed ved fastgørelsen af ​​tagene.

Boliglån til spotbelysning

Færdige realkreditlån til spotlights af varmebestandig plast kan købes i butikken. Og der er universelle produkter, der passer til enheder med forskellige diametre, og elementer, der vælges strengt i overensstemmelse med lampens dimensioner.

Tip! Hvis enheden har ikke-standarddimensioner, kan platformen til den fremstilles uafhængigt af et stykke krydsfiner eller gipsvæg.

For at rette produktet på bunden bruger vi perforerede bøjler og skruer med dowels.

Vi arbejder i denne rækkefølge:

 • Efter mærkning af belysningsenhedernes installationssteder til bundloftets overflade, fastgøres de perforerede bøjler. For at gøre dette skal du bore huller i loftet, drive dowels derinde og fastgør hver suspension med to skruer. Perforerede ører foldes ned.
 • Herefter finder vi installationsmærket for strækloftets plan (det er vigtigt at baguetterne allerede er installeret). På dette sted vedhæfter vi plastplader til suspensionen. Til fastsættelse af brugskruer.
 • Vi kontrollerer igen, hvor præcist basen matchede niveauet for installationen af ​​strækloftet. Juster om nødvendigt sin position.
 • Efter installation af stoffet eller filmdækslet på bunden sondes og limes på denne plads termisk ring.
 • Materialet inde i ringen skæres gennem, belysningsarmaturet installeres og fastgøres til platformen.

Monteret under lysekronen

Installationen af ​​et realkreditlån under et nedhængt loft til en lysekrone udføres på forskellige måder afhængigt af den anvendte del.

Oftere brugt sådanne muligheder for fastsættelse af lysekronen til bunden:

 1. Lysarmaturet er hængt på en krog fastgjort i et betonloft. For at gøre dette, efter spænding af filmen, skæres der et hul i det, hvorigennem krogen skrues ind i bunden. Lysekrone hænger på krogen. Det er vigtigt, at diameteren af ​​hullet i belægningen er mindre end denne værdi på lyskildens dekorative skål.
 2. Hvis afstanden mellem bunden og spændingsfladen er lille, kan du hænge lysekronen på en forudfastsat stråle. Det kan være en tømmer- eller metalprofil. Efter belægningen er strålen probet, og der laves et hul på dette sted i filmen, hvorigennem lysekronen er fastgjort.
 3. Hvis vægten af ​​enheden er lille, kan du bruge en krydsfinerbase eller OSB som en platform, som er fastgjort til hovedloftet på bøjlerne. I dette tilfælde udføres installationen på samme måde som installation af spotlights. Det er værd at lave et hul i bunden på forhånd, hvorigennem at frigøre ledningen til tilslutning af lampen.

Også på salg er færdige realkreditlån til lysekroner. Disse produkter modstår 5-8 kg og har specielle huller til fastgørelsesanordninger. Dowels og suspensioner bruges til at fixere til basen.

Styr gipsplader vægge under stræklofter

I moderne interiørdesign spiller en stor rolle gipsvæg. Oftest bruges den til udjævning af vægge i hele huset. På samme tid går det godt med lofter som stræk.

Ved at installere et strækloft på en mur af gipsplader involverer den foreløbige forberedelse af væggen selv til en vis belastning. Som du ved, kan en mur af gipsplader ikke modstå stærkt tryk uden en særlig forstærket struktur. Som et resultat kan der forekomme revner eller endog huller kan dannes. Især dette problem er relevant ved installation af et strækloft, da konstruktionens hovedstruktur falder på væggen. I denne artikel vil vi overveje alt relateret til installation af et strækloft på en gipsplademur.

Spændt i mode

I dag er hængende loft meget fashionabelt. Det bruges indendørs til at give mere plads, til at danne interessante former og designs, samt at spille lys og farve.
Her er hovedformen af ​​den fremtidige konstruktion lavet af gipsvæg, og alt andet er fyldt med vinyl. Resultatet er en meget smuk spejloverflade, som med yderligere, især skjult belysning vil give hele rummet romantik og fabelagtighed.
Samtidig kræver installationen af ​​denne slags loftstrukturer ikke meget tid og vil vise sig selv for en person, der ikke udfører byggearbejde på professionelt niveau.

Installation nuancer

Før du går videre til dannelsen af ​​et strækloft, er det nødvendigt at overveje følgende nuancer:

 • forstærkning af væggen, hvis den blev monteret fra gipsvægge
 • type konstruktion. For at gøre dette skal du lave en tegning af loftindretningen og beregne alle dimensioner;
 • den højde, som strækloftet bliver sænket til
 • placering af belysning for at skabe et lysstykke.

Kun ved at tage højde for alle de nuancer, der er anført ovenfor, vil du være i stand til korrekt at installere et ophængt loft og nyde det i mange år.

Forberedelse på arbejdspladsen

Montering af en spændeklæde udføres kun på ideelt ens vægge. Derfor er gipsvæggen i denne situation et af de mest foretrukne baser, da installationen gør det muligt at opnå en perfekt fladhed af overfladen. Forberedelse bør begynde på scenen af ​​vægdekoration. Kun på denne måde kan du styrke dem tilstrækkeligt og forhindre skade på huden.
Forberedelse til arbejde i denne situation indebærer følgende manipulationer:

 • loftplan udvikling
 • mærkning er lavet på arbejdsfladen;
 • vægrammen samles langs hele omkredsen med yderligere indvendig kasse.

Monteringsteknologien i rammestrukturen udføres i henhold til standardskemaet, bredden mellem de vertikalt forløbende styringer er 60 cm og mellem de vandrette stativprofiler - 50 cm.
For at give rammen ekstra stivhed er tværbjælker fremstillet af stativprofiler nødvendige. De vil bidrage til at gøre rammen mere stiv og holdbar, samt forbedre dens evne til normalt at modstå de belastninger, der antages af installationen af ​​et komplekst loft på flere niveauer.

Madlavning værktøjer

I det kommende arbejde skal du bruge følgende værktøjer:

 • skruetrækker;
 • stigen;
 • spatel;
 • høvl;
 • laser niveau;
 • metal square;
 • sandpapir;
 • kniv til gipsvæg.

Ud over værktøjer skal du købe følgende materialer i hardwareforretningen:

 • træstænger eller tykke metalprofiler;
 • fastgørelseselementer i form af skruer og dowels.

Montering af realkreditlån

For at opnå det ideelle resultat når du installerer et strækstof, er en bestemt form for forberedelse nødvendig, især hvis du skal håndtere gipsplader.
Her på montagefasen af ​​rammestrukturen er det nødvendigt at installere realkreditlån på det nødvendige niveau. Det er dem, der i fremtiden vil overtage den suspenderede struktur og fordeler det jævnt over væggen. Når denne gipsvæg ikke selv vil opleve betydelig pres og deformere. Som følge heraf vil skønheden i væggene blive suppleret med usædvanligt loft.

I denne situation bør en træblok bruges som et pant. Dens tykkelse bør bestemmes afhængigt af, hvilken belastning der vil være på væggene. Hvis du planlægger en loftsstruktur på en plan, kan du tage den gennemsnitlige tykkelse. Hvis installationen af ​​multileveller af en kompleks struktur vil blive udført, skal tømmeret tages tykkere. Normalt bruges et 10 cm tykt tømmer til at modstå hele belastningen.
Selv ved lave belastninger, i stedet for en træbjælke, kan du bruge en metalprofil. Kun dens tykkelse skal være noget bredere (ikke mindre end 10 cm) end den for førings- og rackprofilerne.

Vær opmærksom! Med mindre belastninger på væggen kan du bruge den øverste guideprofil i stedet for realkreditlånet. Men her er det nødvendigt at gøre det tykkere end guiderne, der løber langs omkredsen af ​​det rum, der er blevet.

Realkreditinstitutter er som følger:

 • Vi udfører samlingen af ​​rammen omkring omkredsen, styret af standardskemaet til konstruktion af gipsplader vægge;
 • ovenfra, på niveauet af første sal i loftet, omkring omkredsen af ​​rummet vi installerer realkreditlånet;
 • Vi fastgør en træbjælke eller profil på enden af ​​bærebjælken.
 • Tømmer- eller metalprofilen skal sikres med skruer og dowels.

Boliglån i rammen

Niveauet for udeladelse af spændingsdæk er bestemt af tilstedeværelsen af ​​indbyggede spotlights.
Når korrekt installeret, vil realkreditlånet være i stand til at modstå et tilstrækkeligt højt tryk, samtidig med at det ikke beskadiger gipspladens væg. De vil ikke trække fast skruerne fra deres riller, bøje metalprofiler og også føre til nedtagning af loftet.
Tilstedeværelsen af ​​realkreditlån samt krydsbroer giver dig mulighed for at anvende forskellige typer loftindretninger af spændingstypen uden frygt for at beskadige eller deformere gipspladerne.
Efter færdiggørelsen af ​​samlingen af ​​rammen kan du fortsætte med at dække gipspladerne.

Sheeting ark

Før du flytter til loftet for at skabe en ophængt loftsstruktur, er det nødvendigt at afslutte arbejdet med væggene. For at gøre dette skal den færdige ramme skære plader af gipsvæg.
Sheeting ark er som følger:

 • Først installerer vi de faste ark. Vi fastgør dem til rammen med skruer. Gå bedre til at tage et par hyppige (10-15 cm). Dette vil give ekstra styrke;

Vær opmærksom! Tykkelsen af ​​de plader, der anvendes i arbejdet, skal være 12,5 mm.

 • efter at alle de faste ark er blevet installeret, kan du begynde at passe de resterende hulrum;
 • For at gøre dette anvender vi de krævede dimensioner på arkene og skærer dem ved hjælp af en gipspladekniv;
 • hvis kantene er meget revet ud, skal du bruge et fly.

Alle ark er fastgjort på en sådan måde, at mellem dem forbliver minimumsrummet i vandgabet. Forsøg at få enden af ​​pladen midt på profilen.
Efter installation af det sidste ark behandles alle mellemrum mellem arkene af en serpyanka. Derefter sættes et tyndt lag kitt på toppen af ​​det. Også nødt til at sætte og skruer.
Ved afslutningen af ​​ovenstående arbejde kan du gå videre til installationen af ​​et strækloft, da gipspladerne vil blive styrket tilstrækkeligt. Nu er alt klart til installationen.

Vær opmærksom! Installation af strækloft bør udføres før maling arbejde. I stedet for at male, kan du fortsætte med at holde tapet eller dekorere overfladen med dekorative stuck.

Som du kan se, er styrkelsen af ​​gipsvæg under falske lofter ret let. Det vigtigste er her at følge teknologien for at styrke præcist, og alt vil fungere for dig.

Hvordan laver man et pant for et strækloft?

På trods af den nemme installation af spændingsstrukturen kan ikke alle gøre dette arbejde. Hovedårsagen til fejlene ligger ikke engang i fastgørelsen af ​​selve filmen, men i udarbejdelsen af ​​realkreditlån til garderobeskabe, lamper og lysekroner.

Hvad er funktionerne ved sådanne værker? Hvilke nuancer skal der tages hensyn til under installationsarbejdet? Hvordan man organiserer arbejdet for ikke at skade det dyre materiale og realisere designidéerne?

Boliglån under loftet: hvor skal man starte?

Med fremkomsten af ​​spændingsstrukturer er mange problemer i arrangementet af lokalerne noget af fortiden. Brugen af ​​PVC-film er en chance for at løse mange problemer med buede lofter og vanskeligheder med at organisere moderne design.

Samtidig er et af hovedpunkterne, der kræver overvejelse, forberedelse af et pant for følgende konstruktioner - en lysekrone, spotlights, et klædeskab og andre.

Og her er det værd at tage ekstra omhu.

For ikke at tage fejl i installationen skal du starte med følgende punkter:

 • bestemme placeringen af ​​belysningsudstyr (lysekroner, spotlights);
 • at bestemme typen og funktionerne af fastspændingsspændingsstrukturen. Hvis filmen er planlagt at blive fastgjort til gipspladen, så vil tilgangen være anderledes;
 • bestemme sted og dimensioner af tagskægget, samt nuancer af deres installation;
 • vælg de bedste muligheder for montering af systemer, der er egnede til at løse specifikke problemer i forbindelse med installationsarbejde
 • forberede realkreditlån til stræklofter og bestemme hvordan man installerer dem.

Se videoen: Hypotek under loftet

Mortgage i gips: Hvad er vigtigt at vide?

Stræklofter for kvalitet er ikke kun fanget, men også omgået gipspladedesign. Dette er ikke overraskende, fordi PVC-folien nemt monteres, skjuler fejlene perfekt, har en overkommelig pris og giver vigtigere et moderne look til rummet.

Ofte monteres spændingsstrukturer direkte på væggene, hvilket eliminerer eventuelle vanskeligheder. Føreren er kun forpligtet til at installere profilen, fiksere filmen omkring omkredsen og opvarme den til den ønskede temperatur. I sidste fase finder den endelige fiksering sted.

Men hvad skal man gøre, hvis fastgørelsen er lavet ikke til væggene, men til gipsvæggen. Her er det nødvendigt at give specielle muligheder for fastgørelseselementer, fordi gipspladerne ikke kan modstå den belastning, der pålægges dem.

Den bedste mulighed er at installere realkreditlån i gipsvæg under realkreditloftet.

Overvej følgende:

 • Standardfastgørelse med skruer og dowels fungerer ikke her. Gipsammensætning er ikke i stand til at holde dem - vedhæftet fil vil bryde ud i tide. Derfor bør fikseringspunkterne styrkes ved hjælp af indlejrede profiler, der sikrer pålidelighed;
 • Det er forbudt at anvende skruer med en sommerfugltype. Ulempen ved sådanne produkter er det mulige udseende af huller mellem båndet og gipspladekonstruktionen;
 • Ved fremstilling af realkreditlån anvendes den samme profil, der anvendes ved fastsættelse af gipsark. I mangel af sådan vil en træbjælke gøre;
 • brugen af ​​realkreditlån er en garanti for høj kvalitet fastgørelse ikke kun af lamper, lysekroner og cornices
 • tilladt at montere en bredere profil, som er monteret i montage proces kasser.

Sådan laver du et pant i gips

Filmen strækkes efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen for at forhindre støv i at sætte sig på strukturen og den uheldige påvirkning af skarpe genstande på lærredet.

Før montering af bunden af ​​gipsbasis er det umagen værd at installere realkreditlån, som fastgørelsestængerne er fastgjort på.

Denne regel er obligatorisk for udførelse, når du opretter strukturer på flere niveauer.

Fastgørelse lærredet til gipsvæg, forstærkede realkreditlån (såvel som den sædvanlige væg), gøres på flere måder:

 • cam - installation option, der giver mulighed for at lave en film i maksimal højde. Afstanden mellem bunden og filmloftet er 8-10 mm;
 • harpun - den mest tidskrævende mulighed, der kræver visse færdigheder. For denne metode til montering skal foretages nøjagtig måling af rummet. På grund af behovet for at svejse filmen tager det længere tid at fremstille strukturen;
 • bezgarpunnym. I dette tilfælde er installationen den nemmeste, men højden på hylden kan reduceres med 12-15 cm.

Monteret under lysekronen: installationsfunktioner

Et vigtigt skridt, som vi skal stå over for i forbindelse med strækning af PVC-banen, er installationen af ​​en lysekrone.

Det er værd at fremhæve følgende muligheder for fastgørelsesdele:

 • krog. Denne metode er en af ​​de ældste og mest pålidelige. Krogen kan være af flere typer - svejset til pladen, anker, med gennem fastgørelsesanordninger og så videre;
 • rem. Dette indebærer tilstedeværelsen af ​​pinde til fastgørelse eller huller med en speciel gevind og klemme. Sådanne produkter er egnede til fastsættelse af lysekroner;
 • "Cross" - mount, der følger med produktet. Fordelen er evnen til at modstå selv en stor masse. Lysekroner af kvadratisk, rektangulær eller oval form holdes på korsformede mounts;
 • "I-beam" er et design, der bruges til at reparere massive lyskilder. Ofte leveres sådanne produkter med produktet.

Når du installerer lysekronen i spændingsvævet, skal du forberede monteringen, monteringsbjælken og en platform under monteringsbjælken. Det er tilladt at starte arbejde efter installation og afkøling af loftkonstruktionen. Samtidig indeholder hver type udstyr individuelle installationsnyanser.
Under installationen skal du have et pant for en lysekrone i strækloftet.

Se videoen: Lån under lysekronen

Her skal følgende punkter tages i betragtning:

 • De bedste materialer til fremstilling af pantskilt OSB eller krydsfiner. Deres fordele er holdbarhed og nem installation. Brug til dette formål træet er ikke det værd. Årsagen er enkel - i løbet af få år øges trætræets revner, risikoen for revner og faldende lysekroner;
 • en rektangulær billet skæres ud af det forberedte materiale, som skal være den samme størrelse som lyskildens platform;
 • et hul af den krævede størrelse bores i den centrale del af emnet, i hvilket forsyningskablerne passeres;
 • Kanterne af pantet til lysekronen behandles ved brug af papir, der eliminerer skarpe kanter. Dette arbejde skal udføres omhyggeligt for at eliminere risikoen for skade på loftkonstruktionen. Hvis du gennemborer lærredet, kan de ekstra omkostninger ikke undgås;

mærkning under lysekronen er lavet på forhånd.

Mulighed for at fastgøre lysekronen på strækvasken:

 • krog. Her på den plads, hvor lysekronen er installeret, skal en termisk ring limes (en speciel lim anvendes). Hullet skæres gennem indersiden af ​​diameteren, efterfulgt af at trække ledningerne ud. Den ydre diameter af ringen skal være mindre end stopets diameter ved belysningskilden;
 • rem. Her er de forberedende aktiviteter de samme som i den tidligere version. Det eneste, som diameteren af ​​den indre del af termisk ring skal være større. Dette fastgør stangen gennem hullet og monterer det sikkert på bundloftet
 • "I-Beam" og "Cross". I dette tilfælde limes den termiske ring ved det punkt, hvor ledningerne trækkes, såvel som på fastgørelsespunkterne på basen og båndet. Efter fastgørelsen af ​​stroppen.

Ved udførelsen af ​​arbejdet er det værd at løse problemet med el-delen og forbindelsen af ​​lysekronen.

Her er det værd at udføre følgende manipulationer:

 • fjern spændingen ved at slukke for maskinen eller afbryde stikkene ved indgangen;
 • sørg for, at der ikke er spænding;
 • rengør ledningerne og kassér dem fra netværket og fra lysekronen gennem klemmerne;
 • Løsn lysekronen og kontroller dens funktion ved at tænde kontakten.

Monteret under lamperne: Installationshemmelighederne

Ud over hovedbelysningen eller som et alternativ til lysekronen, kan små lamper anvendes. Ved brug af sådanne produkter anbefales det at anvende fabriksbasis.

Det anbefales at købe boliglån til fastgørelseslofter på forhånd, for ikke at spilde tid på dette.

I alt er det værd at skelne mellem to typer af realkreditlån:

 • fast. Egenskab af produkter - lav pris. De anvendes i tilfælde, hvor dimensioner af lyskilder er velkendte;
 • universelle. Fordelen ved enhederne er muligheden for at installere under lamper af forskellig størrelse (50-90 mm) og modeller. Stegstørrelsen i dette område er 5 mm. En konstruktion kniv kan bruges til at skære et hul.

Til fastgørelse af realkreditlånet under lamperne i strækloftet anvendes klassiske fleksible suspensioner (de bruges ofte til fastgørelse af gipsplader).

Fordelene ved sådanne produkter er fleksibilitet med samtidig stivhed, som sikrer pålidelig fiksering af armaturer efter vægt. For at vedhæfte hvert punkt kræves en separat suspension.

Fastgørelsesbeslag lavet med fire skruer, der er skruet i en overflade.

Foretrukne selvdrejende skruer type LN 3,5 * 9,5. Hvis du bruger længere skruer, kan de beskadige filmen.

Desuden skal skruen forsynes med en pressevasker, som eliminerer sammenbruddet gennem suspensionen.

Lånet selv har udseende af en doughnut, som er fastgjort i en vis afstand fra bundloftet. Du kan gøre et sådant produkt personligt. Alt der kræves, er et blik fremstillet af krydsfiner eller plastik og lidt tid.

Montering af spotlights i loftet

I forbindelse med installation af et pant skal følgende punkter tages i betragtning:

 • Den indvendige diameter af ringen, der er skåret fra emnet, skal være lig med armaturets landingsafsnit. Ved måling af yderdiameteren er det værd at stole på lyskildens dekorative kontur;
 • mærket er lavet med kompas, og et elektrisk stiksav er egnet til skæring. Skarpe kanter af pantet bør behandles for at forhindre utilsigtet skade på filmen;
 • Brug af U-formet beslag er at justere ringens højde. Monteringsfunktionerne af en sådan base diskuteres ovenfor;
 • ledninger udføres i overensstemmelse med samme princip som i tilfælde af en lysekrone;
 • Efter installation af strækstof i overfladen af ​​filmen er det nødvendigt at skære et hul. Dette gøres som følger. I stedet for armaturet limes en speciel ring, hvis indre diameter er den samme som den installerede del. Efter 6-10 minutter efter at limen tørrer, kan du klippe filmen til den indre diameter og fiksere produktet. Forudlån bør justeres, så det ikke stikker ud af strækloftet.

Realkreditlån under en glidende garderobe: hemmeligheder fra mesteren

Ofte, når der monteres et strækstof, er det nødvendigt at give muligheder for grænseflade med en garderobe. Men hvad skal man bruge realkreditlån under garderobeskabet i strækloftet?

Der er flere muligheder for udførelse:

1. Spændingsstrukturen er ikke inde i skabet. Denne mulighed er typisk, når kabinettet løber langs hele væggen. Her skal man lave en træbjælke til loftet på det sted, hvor topskinnen monteres. I dette tilfælde vil prusens nederste grænse være niveauet for filmen. Fastgørelse af tømmer udføres ved hjælp af suspensioner, der anvendes til fastgørelse af gips. Hvis der i fremtiden er planlagt at installere baggrundsbelysningen, så skal dette øjeblik planlægges på forhånd;
2. Tøjplade struktur inde i kabinettet. Hvis filmen er inde i møblerne, så er der også en bar. Trimpanelet er fastgjort til sidstnævnte, og en guide til skabsdørene er fastgjort til den;
3. PVC film løber rundt om kabinettet. Hvis det samlede møbel allerede er installeret, og det ikke er muligt at flytte det, kommer en træbjælke til undsætning. Det er nødvendigt at fixere det foran kabinets side og forkanter, og derefter fastgøre wall baguette på indersiden af ​​tømmeret;
4. Kombinationen af ​​garderobe og spændingsstruktur uden en bar. Hvis du laver eller køber realkreditlån til et strækloft for at kombinere med klædeskabet, er det ikke muligt, og møblerne selv er endnu ikke oprettet, problemet er løst endnu nemmere. Det er nok at bestille et kabinet med en højde på 3-5 mm under lærredet. Det vigtigste - pas på, at du ikke beskadiger overfladen af ​​PVC-folien, når du installerer den.

Sådan repareres strækloftet til gipsvæggen

Meget ofte er der et problem ved installation af strækloftet, at der mindst er monteret en mølle i væggen fra gipspladen. Dette rejser spørgsmålet om hvordan man monterer stræklofterne på gipspladens væg. Der er både specielle fastgørelseselementer og enkle løsninger til fastgørelse af en baguette, i alle tilfælde er der løsninger.

Vi beslutter på typen af ​​vedhæftning

Før du begynder at montere lærredet, skal du bestemme niveauet for at finde dens overflade. Den accepterede minimale afstand til loftet fra loftet er 35 millimeter, men højden af ​​rummet tages faktisk i betragtning (måske skal du sænke lærredet nedenfor) og hvilken slags belysning skal installeres. Hvis spotlights er monteret, suppleres minimumsafstanden med lampens højde plus 15 tekniske millimeter.

Baguette vedhæftede indstillinger

Installation af strækloft på gipsplader vægge kan gøres på tre måder:

 • Fastgørelses harpun metode.
 • Ikke-pistol fastgørelse.
 • Cam montage.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen.

Forberedt væg ved hjælp af realkreditlån

En standardfiksering, som en dowel og en selvdrejende skrue, fungerer ikke her, de holder sig ikke i et kast og trækker bare ud. Det er nødvendigt at styrke de steder, hvor monteringspladen bliver fastgjort med indlejrede profiler. De giver en sikker pasform. Hvis realkreditlån ikke er installeret, kan spændingen under spænding rive ud af støttebeslaget.

Normalt er realkreditlån lavet af samme profil, som gipspladen er fastgjort på. Men hvis der ikke er nogen, eller du skal stærkt styrke installationsstedet, kan du bruge en passende træbjælke.

Forberedt mur med pantprofil under gips

Til installation af stræklofter i en lille stue kan realkreditlån fremstilles af galvaniseret metalprofil til gipsvæg. I værelser med stort areal er det bedre at bruge træstænger med et tværsnit på mindst 60x60 mm. Højden af ​​fastgørelsen af ​​realkreditbjælken skal beregnes, så den nederste kant er placeret på samme niveau med fremtidsplanet for det fremtidige spændingsstof.
Hvis du bruger vandrette lintel af metalprofil som pantstruktur, skal hver sådan lås fastgøres to steder på hver lodret stativprofil.
Når du installerer en træblok, anbefaler jeg dig også at tilslutte hver jumper til hovedvæggen, i det mindste på to steder, ved hjælp af nylonudvidelsestik og vvs-bolte med brede spændeskiver.
Når boliglånene til strækloftet er installeret rundt om væggenes omkreds, vil det være muligt at gå videre til gipspladergipset og færdigbehandle rummet.
Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen er det nødvendigt at montere transportprofiler (baguette) på et givet niveau og fastgør et strækpanel til dem. For at fastgøre en profil er det bedst at vælge skruer på træ eller på metal 6x60 mm i størrelse.

Brugen af ​​realkreditlån hjælper meget ved montering af gardinstænger, lysekroner og lamper.

Nogle gange bruges en bredere profil til installation end en standardprofil, som installeres, selv når du monterer batten under et gipsark.

Strækker loftet til væggen af ​​gipsvæggen uden realkreditlån

Først og fremmest skal du kontrollere, hvordan pålideligt og effektivt gipsvæg er monteret på hovedvæggen, især i dens øverste del langs hele rummets omkreds.
I dette tilfælde er det nødvendigt at være opmærksom ikke kun på fastgørelsen af ​​gipspladerne, men også på byggekvaliteten af ​​understøtningsrammen. Ved undersøgelse af overfladen skal der ikke påvises deflektioner, rattles, backlashes, cracking eller peeling af gipsvæggen.

Til installation af en stofklæde kræves der en væsentlig større spændingskraft, derfor anbefales alle metoder beskrevet i dette afsnit udelukkende til at installere vinylstræklofter. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på, at tykkelsen af ​​gipspladerne på alle vægge skal være mindst 12,5 mm ved normal fastgørelse af støtteprofilen. Det er naturligvis meget vigtigt at finde en profil, der ligger i væggen, og det bliver fastgjort til den.

For at bestemme den nøjagtige placering af de lodrette bakker bag gipspladerne, kan du bruge en bærbar metaldetektor eller en kraftig neodymmagnet.

Fastgør til gipspladen med skruer i forskellige vinkler

En simpel version af stativet baguette strækker loftet til gipsvæggen i en vinkel. Forbor et hul under skruerne.

Hvis PVC-baguetten er en normal 41 træskruer, arbejder jeg, jeg twist dem gennem startpakken med en vinkel på 45% på tværs med et trin på 5 cm. 1-45 til venstre... 5 cm... 1 - 45 til højre... Det holder endda 25% krympning uden dowels, boring, huller og lige ind i gipsvæggen.

Vi reparerer enten det med et juletræ eller med en boremaskine til 5 mm, så hugger sormat til 6 mm, og en selvdrejende skrue 32-35, imellem dem i en vinkel på 45-55 mm, rev den aldrig ud. Og så hvis vand gennembrudet, gipset vil suge og ingenting vil hjælpe der, bortset fra vinduet ankre i væggen (dette blev praktiseret).

Skru skruerne på træet "tværs". dvs. skru i en skrue i en vinkel på 45 grader, og den anden skrue tæt på den, også 45 grader, kun i den anden retning. Og det er nødvendigt at dreje det i en un-boret baguette. Holder tæt. Bor gennem forvægsmaskinen. Gennem dette hul drejes to skruer på tværs.

En lille skrue, snoet lige nøjagtigt i tørstøbningen, vil ikke holde. Mere end en gang var det nødvendigt at se og genoprette lofter, hvor alting synes at være normalt i starten, og efter et stykke tid ser der huller mellem væggen og maskeringsbåndet, hvorigennem du kan klatre mellem to lofter og bruge den anden som en hængekøje. Den ideelle løsning er et pant i en bar, holder død, men i 98% af tilfældene er de ikke. Derefter kommer dyvel sommerfuglen, også fast, men dyr. Og ingen vil betale for det. Så borer jeg bare hullerne med en fjer i hl og hammer i den sædvanlige dowel, men ikke helt, og den 35. skrue på træet, trin 4-5 cm. Det viser sig selv meget stærkt.

Twisted sildben skruer hver 5-7 cm i en vinkel. Jeg kan ikke se nogen problemer, der er nogle problematiske steder, men ligesom på en mursten sætter jeg en spacer og jeg er glad.

Generelt skruede hovedchippen i en vinkel og ikke træk!

Brug af dowels

Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger til gipsvæg, betragter de mest populære, der vil blive brugt. Det eneste er, at prisen bider med en stor mængde, men hvis ejeren er villig til at betale ekstra så er der ikke noget problem.

Hvis monteringspladen er monteret på gipsvæggen, kan du ikke bestemme præcis, hvor metalprofilerne er placeret, for at spænde skruerne i dem - brug møller til væg- eller loftgips.

Butterfly type mount

Minus at bruge skruer til gipsvæg typen "sommerfugl". Sådanne fastgørelsesdele giver ikke en stram monteringsplade og vil forårsage revner efterfølgende. Men som en mulighed fastgør vi den til gipsvæggen med en sommerfugl-type dowel, som i billedet. Hvis profilen er 40 cm, så sætter vi mellem dem ind i to af disse dykker (det er efter min mening ikke nok). Det ser ud til at være lettere end dowels i beton, men også i lang tid.

Vi gør dette: først vedhæfter vi profilen og markerer hullerne. Bor et bor 4 mm. Derefter vedhæfter vi profilen, fastgør den i 2-3 pladser til profilen, vi går gennem et 4 mm borehul i alle de huller, hvor dowels vil være. Vi fjerner profilen, borer huller i gipsvæg med en 10 mm borekrone, indsæt dowels i dem og igen fastgør profilen helt.

Trådede dowels

Dowel-negle, som de kaldes, består af en dowel udvidelse og direkte negle med skruetråd. De bruges ofte til hule hule strukturer.

Dowels-negle til gipsvæg skal være godt skruet ind, men ikke rullet, så sammenlign arbejdets størrelse og kompleksitet, og når der monteres strækloft til gipsvæggen, er der hændelser.

Skruehuller til gipsvæg Visning af loftet med skruehuller

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Som eksempel kan jeg tilbyde metaludvidelsesankere MOLA 5x13 med profilfastgørelse med M5 skruer eller udvidelige plastankere OLA 8x13 med profilfastgørelse ved hjælp af selvdrejende skruer 3.5x60 mm. Denne fastgørelse er designet til enkeltlags gipsplader med en tykkelse på 12,5 mm;

Metal anker fastgørelsesdele MOLA

Når jeg installerer transportprofilen, anbefaler jeg dig at installere ekspanderende ankre i gipsvæg så ofte som muligt i en afstand på mindst 100 mm fra hinanden. For at øge pålideligheden skal du forsøge at gøre det for at hænge på forankringerne for hver lodret stativprofil på understøtningsrammen.

Andre muligheder

Som en alternativ mulighed for at installere stræklofter i værelser med gipsplader vægge, kan jeg foreslå, i stedet for vægprofiler, at bruge loftsvisningen af ​​støtteprofilen. De har samme konstruktion af klemmekanismen, men de adskiller sig ved, at de ikke er monteret på væggene omkring rummets omkreds, men direkte til overlapningen.

Ceiling Carrying Starter Baguette

Brug barer for at opnå. Tillader dig at give stivhed til strukturen og styrke loftet.

Yderligere forstærkningsstang Profilvisning med loftmontering

Afslutningsvis vil jeg sige, at i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vurdere tilstanden af ​​muren, det er endda muligt at installere et anker, hjørner, realkreditlån. Dette giver dig mulighed for sikkert at fastgøre stræktappen baguette til gipsvæggen.

Realkreditlån i en gipspladekasse til strækloft

Realkreditlån i en gipspladekasse til strækloft

Ranil "10 jul 2015, 15:54

Gør-det-selv gipsplanklofter

Gipsomaster »10 jul 2015, 16:44

Gør-det-selv gipsplanklofter

Ranil "10 jul 2015, 18:53

Gør-det-selv gipsplanklofter

Danchik "24. jul 2015, 01:19

Gør-det-selv gipsplanklofter

Danchik "24. jul 2015, 01:32

Gør-det-selv gipsplanklofter

Grigor "23. okt 2015, 08:43

Gør-det-selv gipsplanklofter

Houus »23. okt 2015, 11:14

Realkreditlån i en gipspladekasse til strækloft

gresha »06 nov 2015, 23:19

Realkreditlån i en gipspladekasse til strækloft

Gipsomaster »Nov 07 2015, 01:15

Realkreditlån i en gipspladekasse til strækloft

Danchik »03 dec 2015, 06:30

Er det muligt at fastsætte strækloftet på gipsvæggen? Analysér spørgsmålet

Stretch lofter over tid bliver mere og mere brugt, gradvist overvinde populariteten af ​​gipsvæg konstruktion.

Sagen er, at strækloftet ser meget smukkere ud på grund af den brede vifte af PVC-farvepaletten, og det er nemt at installere det, alt er gjort meget hurtigt uden at tilstoppe rummet.

Ofte spørger folk sig selv: er det muligt at kombinere stræk- og loftslofter? Når alt kommer til alt, ser det kombinerede loft på flere niveauer rigere ud og forårsager mere forbløffelse. PVC og gipsplader er perfekt kombineret med hinanden i slutresultatet.

Er det muligt at lave en kombination af hængende og stræklofter?

Dette spørgsmål kan besvares entydigt - ja. For fagfolk er det ikke noget problem. Selvfølgelig vil installationen af ​​et sådant loft tage mere tid, men i sidste ende få en spektakulær udsigt.

Men der er stadig nogle nuancer i at fastsætte de kombinerede lofter:

1. I stræklofter er der behov for yderligere forstærkning for at sikre bevarelsen af ​​gipsvæggen på strækningen af ​​lærredet.

 • Dobbeltplade gipsplader.
 • Krydsfiner med gipsvæg.
 • Trælån, der bruges ved sænkning af strækloftets højde.

2. Det umulige at strække PVC på overfladen med skarpe hjørner eller skarpe bøjninger.

Hvordan skal processen gå?

Hele processen med at skabe et strækloft er ret simpelt. Montageprofiler er fastgjort omkring omkredsen, flere steder er der knyttet en film til dem, der tidligere er forberedt på loftets størrelse. Den opvarmes med en varmepistol og trowel sættes forsigtigt under profilen. Således strækkes filmen rundt om perimeteren og erhverver den ønskede form.

Efter at pistolen er slukket, finder den naturlige køleproces sted, det er meget vigtigt for øjeblikket at forhindre udkast, ellers får du lavt kvalitetsarbejde.

Men opgaven er kompliceret, hvis spændingsvævet skal fastgøres til et gipsplader. Her skal vi tage højde for det faktum, at han ikke kan modstå belastningen.

Hvordan handler i dette tilfælde?

Fastgør strækloftet til gipsvæggen

Det er umuligt at fastgøre monteringsprofiler på gipsvæg med selvlukkende skrue eller dowel, da de simpelthen vil løsne sig. Den eneste rigtige løsning ville være pantprofiler, som monteringspladen vil blive fastgjort til. Forpagtninger vil være ansvarlige for sikkerheden af ​​gipsvæg og i stand til at modstå den belastning, der vil bære strækloftet.

Hvad er pantprofiler?

Disse er almindelige profiler, der er lavet af samme materiale som profilerne til gipsvægssystemer. For at styrke placeringen af ​​loftet kan bruges til realkreditlån og træbar.

At strække lærredet kan være efter alt det færdige arbejde i rummet. For enheden af ​​et loft på flere niveauer skal du fastgøre alle realkreditobligationer, inden du hæmmer bundgennemgangen.

PVC montering muligheder:

1. Fransk mount. Den sværeste type vedhæftning, fordi lærredets størrelse skal nøjagtigt matche loftets størrelse. Langs hele omkredsen er der en aluminiumstrimmel, hvor filmen er fast.

Når du installerer strimlen på gipsvæg, er den fastgjort til profilen, der holder arket.

2. Den hollandske mount indebærer evnen til at afskære de overskydende ender af filmen, så lærredet er lavet 10 cm mindre end selve loftet. Fast PVC med to stropper, som i broderirammen.

3. Cam fastgørelsesanordninger, der passer til lofter på flere niveauer. Filmen tippes med en spatel ind i monteringskæberne, og efter opvarmning klemmes de ind i dem.