Egen produktion af lofter

Vores firma er en direkte producent af stretchlofter i hele Moskva og regionen. Kvaliteten af ​​vores produkter bekræfter det faktum, at vi har produceret lofter i mere end 12 år, og vi er overbeviste om, at kun den bedste kvalitet og garanterede service kan tjene dig i så mange år.

Fordelene ved vores produktion

I modsætning til andre virksomheder, der leverer service til salg og installation af stræklofter, producerer og installerer vi selv stræklofter og fortsætter med at forbedre vores service hver dag for at sikre maksimal produktivitet og høj kvalitet på vores produkter.

Dens udstyr

Vi har installeret det mest moderne udstyr til produktion af lofter.

Eget lager af materialer

Alt, hvad vi har brug for til produktion af hævede lofter, vi opbevarer i vores lager uden at øge prisen på det færdige produkt.

Eget hold

Vores firma beskæftiger højt kvalificerede specialister på højeste niveau for kun at producere det bedste for dig.

Kvalitetskontrol

Ved udgangen fra butikken er dine stræklofter underlagt den mest omhyggelige kvalitetskontrol af fremstilling og overholdelse af alle standarder.

Kun pålidelige materialer.

Vi bruger usædvanligt højkvalitetsstof til at skabe dine stretchlofter og bruge de bedste fastgørelsessystemer fra førende verdens mærker.

Anlæg til produktion af lofter

Multi-niveau lofter er i stand til at give
dit hjem, lejlighed eller arbejdskontor
ikke-standard visning.

Til dekoration
lofter der er 3 måder:

 • bredformat udskrivning
 • håndmalet med specielle maling
 • projicerede billeder
Udsmykningen passer
som for stræklofter fra naturlige
fibre og til PVC lofter.

Loft "Starry Sky" kan oprettes
Brug af en printer, børste, LED
lampe eller speciel projektor.

Stræk loft produktion

I dette afsnit vil vi introducere dig til vores højteknologiske produktion, hvor vi laver lofter EXTENZO og SAVELINE. Dette er en unik certificeret virksomhed, der kun bruger originalt italiensk udstyr, der giver dig mulighed for at skabe højkvalitetsstræklofter, der ikke har nogen analoger på det russiske marked med hensyn til deres styrke og visuelle egenskaber.

Hovedbygningen produktion af hævede lofter

Stræklofter EXTENZO og SAVELINE er fremstillet til de højeste kvalitetsstandarder, bekræftet af overensstemmelsescertifikater i et højteknologisk værksted

Processen med højtrykssvejsning af lofter på det ultramoderne udstyr

Stretch Ceiling Packaging

Falsk beskyttelse

Virksomheden "MIAL-S" bruger kun originale stativer, fremstillet på fabrikken og forsynet med stempelet MIAL-S og EXTENZO.

Baguette til installation af strækloftet har også et firmanavn af vores firma.

Prøver af håndværktøj til montering af strækloftet EXTENZO.

Extenzo lofter, lavet til individuelle størrelser, leveres kun til objektet i individuelle ekstra stærke mærkevarer.

Egen virksomhed: Produktion af lofter. Forretningsplan for produktion af lofter og en liste over nødvendigt udstyr

Strækloftet blev ikke så længe siden blevet en integreret del af huset og kontoret. Dens ubestridelige fordele er fugtmodstand og holdbarhed. Der er et stort antal muligheder for farver, former og teksturer, som skyldes brugen af ​​speciel PVC film og specielle produktionsteknologier. I dagens artikel foreslår vi at undersøge forretningsplanen for hævede lofter og være opmærksom på egenskaberne ved opførelsen af ​​denne type aktivitet.

Generelle oplysninger

For få år siden var der stort set ingen indenlandske producenter på strækmarkedet. Alle produkter blev bragt fra Europa. I dag er en stor andel i dette segment besat af produkter fremstillet i vores land. På trods af at der er et stort antal russiske virksomheder til produktion af hævede lofter, forsikrer eksperter, at denne erhvervssektor ikke har et højt konkurrenceniveau. Det har stadig nok ledig plads til begyndere.

Undersøgelser viser, at russiske forbrugere ikke særlig stoler på kvaliteten af ​​produkter fremstillet i deres eget land. Denne fordomme er fejlagtig, når det drejer sig om suspenderede lofter. Materialerne, som de fremstilles af, er af god kvalitet, og manglen på transportomkostninger gør indenlandske varer konkurrencedygtige i pris.

Den russiske producent kan reducere omkostningerne ved produktet ved at minimere tab, der er forbundet med lagring og transport af materialer. PVC-stræklofter, som ligger til grund for deres produktion, kan under lange forsendelser blive beskadiget, hvilket vil medføre betydelige tab i importordren.

Det skal tages i betragtning, at russiske virksomheder ofte samarbejder med europæiske producenter og lærer af dem erfaring og teknologi. Denne funktion er nøglen til produkter af høj kvalitet og bidrager til virksomhedens omdømme.

Forretningsfunktioner

Skal du begynde at producere loftslofter? Så skal det forstås, at denne type aktivitet vil kræve betydelige investeringer, især i den indledende fase. For at organisere produktionen af ​​filmen skal du købe specielt udstyr.

Derudover skal du tage hensyn til de særlige forhold i de lokaler, hvor produktionsprocessen er planlagt. De skal opretholde de nødvendige klimatiske forhold og overholde produktionsstandarder. På trods af anstændige finansielle omkostninger betaler produktionen af ​​hævede lofter meget hurtigt. I fremtiden kan du regne med betydelige overskud.

Virksomhed "Stretch lofter": hvor skal man starte

Ligesom enhver anden form for aktivitet bør en nyfødt virksomhed til produktion af hævede lofter formaliseres. Til at begynde med kan du registrere som individuel iværksætter. Denne form for juridisk form giver dig mulighed for betydeligt at forenkle den økonomiske og regnskabsmæssige ledelse af virksomheden og spare på skatter. Når man planlægger en storproduktion med høj kontante omsætning, giver det mening at tænke på at registrere et aktieselskab eller et aktieselskab.

Registreringsdokumenterne skal indeholde visse OKVED-koder. Disse er 25,23, 52,46,7 og 52,61. Der kræves ikke en licens til fremstilling af stræklofter, men der kræves certifikater for den film, som de vil blive lavet af. Det er en god ide at indgå kontrakter om levering af PVC-film direkte fra sine producenter.

Produktion stretch lofter. Cutting canvases

På strækloftets installationssted skal målinger foretages på forhånd. På grundlag af deres mønster er gjort. Et specielt computerprogram beskæftiger sig med dannelsen af ​​et tegnemønster. Bygherren forbereder komponenterne til det fremtidige loft og skærer lærredet præcist i henhold til ordningen. En standardrulle af tysk PVC-film har en bredde på 1,3 til 1,8 meter. Hvis designet giver et stort område, så spidsen af ​​de skårne dele.

Spike joint

Udstyr til hængende lofter, nemlig HDTV-maskine, gør det muligt at opnå det faktum, at sømme på produktet er diskret og meget stærkt.

På et matt grundlag er det næsten usynligt. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. Når den øvre presse med elektrodestrimlen sænkes, starter HDTV-generatoren og en arbejdskondensator dannes mellem elektroderne.

Højfrekvent energi påvirker termoplastmaterialet, opvarmes det øjeblikkeligt fra indersiden. Sammensætningen af ​​væv på molekylær niveau bliver mobil, hvorved de to segmenter forbindes til et enkelt monolitisk lærred.

Efter svejsning er generatoren slukket, og filmen under tryk køler meget hurtigt. Så hæves den øvre presse. De stærkeste sømme opnås med en kort cyklus, men det kræver en kraftig generator.

spyd

Det er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som placeres i en baguette og giver dig mulighed for sikkert og sikkert at montere loftstrukturen. Ved brug af harpuninstallation kan du demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt). HDTV-maskinen svejser harpunen i kanten af ​​PVC-filmbanen.

Kvalitetskontrol

Efter svejsning kontrolleres alle sømme manuelt. Den forberedte film erstattes af en speciel luftboblepakning for at undgå deformationer under transport. Så pakket.

udstyr

Oprettelse af en forretningsplan for hævede lofter, bør du være særlig opmærksom på køb af udstyr. Afhængig af produktionens omfang kan mængden variere betydeligt. Vi giver minimumsberegningen.

 • Det første skridt er at købe en tv-station HDTV-maskine (højfrekvent strømssvejsning). Dens omkostninger er 365 tusind rubler.
 • Pneumatik vil kræve en luftkompressor til drift, hvis modtager er designet til 50-100 liter. Dens pris er omkring 20 tusind rubler.
 • Yderligere elektrisk udstyr (automatisk, kabler osv.) Vil koste omkring 15 tusind rubler.
 • Programmet til opskæring af lofter og personaleuddannelse kræver yderligere 30 tusinde rubler.
 • 2 skæreborde.
 • Hævning til film.
 • Tabeller til fodring af PVC-film til maskinen (2 stk.).

Den omtrentlige pris for et sådant sæt udstyr er 80 tusind rubler.

I første fase kan du spare lidt på denne position og arrangere et mini-kontor i et lille rum i din egen lejlighed eller i et af produktionslokalerne. Men i fremtiden vil du have brug for:

 • møbler (bord, stole);
 • Udstilling står til visning af produktprøver og kataloger;
 • kontorudstyr (computer, printer);
 • andet papirvarer.

Denne udgift kan tildeles ca. 60 tusind rubler. Sammenfattende ovenstående tal får vi det endelige resultat - 570 tusinde rubler.

Yderligere materialer

Selvfølgelig behøver du ikke kun udstyr til hævede lofter. Forretningsplanen skal indeholde omkostningerne ved køb af materialer. Disse er PVC film, indsats, baguette, harpoon, presseplade (karton til svejsning), vilaterm (tætningsmiddel af sømme) og emballeringsmaterialer.

De omtrentlige omkostninger ved ovennævnte produkter vil være omkring 300 tusind rubler. Det er værd at nævne, at der er en maskine til produktion af baguette til stræklofter. Dens erhvervelse vil øge den oprindelige investering betydeligt, så i de tidlige stadier af virksomheden er det bedre at købe det færdige materiale.

Obligatorisk udgift vil være udlejning af lokaler - 30 tusind rubler. og omkostningerne ved registrering af selskabet - 20 tusind rubler. Samlede initialinvesteringer vil udgøre 920 tusinde rubler.

rentabilitet

For at beregne projektets rentabilitet, lad os tage udgangspunkt i brugen af ​​tysk PVC-film, der koster 50 rubler per kvadratmeter. m. Til fremstilling af 1 kvadrat. m loft nødvendig (i rubler.):

 • film - 1,06 lb. x 50 gnid. = 53;
 • PVC baguette - 1 stk m x 20 gnid. = 20;
 • indsæt - 1 stk m x 8 gnid. = 8;
 • harpun - 0, 7 p. m x 7 rubler. = 4,9.

Tag f.eks. Maskinen (to-post) med en kapacitet på 3.750 m². m pr. måned (med en 8-timers arbejdsdag og 22 dage om måneden):

 • leje og brugsudgifter - 40 tusind eller 10,67 rubler (divideret med månedlig produktivitet);
 • løn til medarbejdere (2 medarbejdere + 2 salgschefer) - 35 tusind eller 9,33;
 • emballagemateriale og beklædning til filmen - 4,9 rubler.

Som følge heraf koster prisen på 1 kvadrat. m loft er 110.80 rubler.

 • Maskinproduktivitet - 3750 kvm. m for måneden.
 • Prisen på det færdige produkt til forhandlere - 200 rubler / kvm. m. Den planlagte salgsvolumen på grund af engrossalg - 70% af den samlede produktion, dvs. 525.500 rubler.
 • Prisen til slutbrugeren er 600 rubler pr. Kvm. m. Mindre udgifter til installationstjenester - 450 rubler pr. kvm m. Den planlagte salg er 30% af den samlede produktion, dvs. 506.250 rubler.

På baggrund af ovenstående tal er indkomsten pr. Måned 1 million 31 tusinde 250 rubler. Skat på det forenklede skattesystem 6% af indkomsten - 61 875 rubler / måned. Nettoresultatet vil være omkring 555 tusinde rubler.

Produktion af stræklofter, når du læser linjen 22 dage, 8 arbejdstimer pr. Måned vil betale for sig selv om 2-3 måneder. Dette tal beregnes under forudsætning af at maskinen vil producere 3750 kvadratmeter. m pr. måned.

Stræk loft produktion

Strækpladeproduktion i Moskva er ASBKOs hovedaktivitet.

 1. 1. Vi har en bekvem beliggenhed, i Moskva selv, nær metroen.
 2. 2. Vi har en hel liste over komponenter.
 3. 3. Uopsættelig produktion af klæder uden ekstra omkostninger.
 4. 4. Der er levering, også hurtig levering.
 5. 5. Vi udfører dealer træning, vi leverer alt relateret marketing materiale.
 6. 6. Vi arbejder uden fridage.
 7. 7. Vi udfører den sværeste opskæring af lærred i Moskva, andre producenter vender sig til os.
 8. 8. Fleksibelt rabatkort afhængigt af mængden.
 9. 9. Ved produktion af nedlagte lofter 5 år.
 10. 10. Ordrer accepteres indtil kl. 20.00 pr. E-mail eller telefon. Vi arbejder døgnet rundt.

Materialer præsenteres af forskellige producenter (mærker) i bredde fra 1,5 meter til 5 meter forskellige teksturer: mat, glans (lak), satin og forskellige farver (tal i kataloget).

Vi leverer basale ydelser: Spike af forskellige farver, Spike krøllede sektioner, Indvendig udskæring.
Vi laver en fotoudskrivning, komplekse aluminiumstrukturer på flere niveauer, malingsindsatser.

Materialet lanceres i produktion på basis af et måleark fra kunden, som er bygget i specialprogrammer. Kunden kan købe ogarpunenny materiale eller på skåret.

Vi beskæftiger os med produktion af miljøvenlige efterbehandling materialer (stretch lofter) professionelt, vi har moderne udstyr og dygtige håndværkere. Vores egen linje giver os mulighed for at reducere produktionsomkostningerne til et rimeligt minimum med konsekvent høj kvalitet.
Stræklofter - dette er den bedste løsning for enhver lejlighed. De er nemme at installere, de er miljøvenlige, efter installation er der ingen snavs, de fleste har god kvalitet og lave priser.

Stages af stretch loft produktion

 • uddannelse
  Det omfatter måling af loftet område af eksperter, definitionen af ​​strækloft med materiale, farve og tekstur. Et katalog vil hjælpe i udvælgelsen, da der er et stort antal filmruller af forskellige farver og teksturer på lager.
 • skæring
  Det sker i henhold til kundetegninger ved hjælp af specialprogrammer, der beregnes af loftet og tilstedeværelsen af ​​sømme.
 • Loftproduktion
  Det går ifølge tegninger, der skærer fra PVC-film. Dette tager højde for tilstedeværelsen af ​​buede sektioner, udskæringer mv. Afhængigt af ordren.
 • Ogarping på maskinen
  Inkluderer svejsning på kanterne på harpunet - "lås" af blød PVC. Ved hjælp af det kan kluden fastgøres i en stewt, der ikke tillader det at sænke.
 • pakning
  Det starter umiddelbart efter produktion af loftet og kontrol af kvalitet. Tøjet rulles op, pakket i en tre-lags pimply film, hvorpå data fra klienten sættes.
 • Levering til kunden
  Selskabet selv kan producere det, eller hvis loftet installeres uafhængigt, er det muligt selvforsendelse.

Gunstige tilbud fra ASBKO til forhandlere og grossister

ASBCO-firma - producenter af stræklofter i Moskva inviterer grossister, autoriserede forhandlere, udviklere og et team af dekoratører til at samarbejde og garanterer for vores del opfyldelsen af ​​forpligtelser og fordelagtige tilbud.

Vi organiserer produktion af hævede lofter

Spændingsstrukturer er en moderne, høj kvalitet og hurtig måde at dekorere på loftet, som tiltrækker flere og flere potentielle forbrugere hvert år. De er efterspurgte både til lejligheder og huse, og i private lokaler (kontorer, butikker, barer, natklubber).

Oversigt sektion

Produktionen af ​​stræklofter indeholder følgende liste over værker:

 • målinger og design af loftet
 • produktion af loftmalerier
 • installation og installation af det færdige design.

Mange mennesker forvirrer produktionen af ​​stræklofter med produktion af lærred til dem (PVC-film eller stofbaseret imprægneret med polyurethan). Umiddelbart afgrænser begreberne: Produktion af film og produktion af lofter er to forskellige teknologiske processer. Producenter af filmen er ikke involveret i produktion af lofter, de fungerer som leverandører af råmaterialer til producenter af spændingsstrukturer.

Fordelene ved stræklofter over andre typer loftsbeklædning:

1) holdbarhed - minimum garantiperioden er omkring 10 år, hvor du kan glemme kosmetiske reparationer;

2) fugt modstand. Stræklofter er ikke bange for bugter - selvom lærredet deformeres under vandets vægt, er det nok at skrue op pærerne og dræne vandet.

Loftet vil tørre ud og tage det gamle "råvare" udseende;

3) hurtig installation, som ikke kræver globale præparater, vaskning af hvidvaskning, udjævning af lofter, "snavset" dekoration mv. Bogstaveligt om en time eller to af arbejdet vises et nyt, jævnt og smukt loft i lejligheden;

4) alsidighed. Et bredt udvalg af farver og teksturer giver sådanne lofter perfekt til at supplere enhver, selv det mest ekstravagante interiør;

5) hygiejne Streklofter er lavet af et antistatisk materiale, hvor husholdningsstøv praktisk taget ikke afregner. Hvis det er nødvendigt, kan lofterne rengøres med en blød klud ved hjælp af vaskemidler. I betragtning af alle de ubestridelige fordele er det ikke overraskende, at produktionen af ​​stræklofter bliver mere og mere populært hvert år på byggematerialemarkedet, og det er stadig langt fra mætning af efterspørgslen. Derfor er produktionen af ​​hævede lofter en meget lovende og interessant ide for små og mellemstore virksomheder.

Organisatoriske problemer

For at organisere produktion af stræklofter er det ret tilstrækkeligt at registrere som individuel iværksætter om et forenklet skattesystem.

Det er ikke fornuftigt at oprette en juridisk enhed, da der er flere skatter og for slutbrugeren (såsom private iværksættere eller enkeltpersoner), i dette tilfælde vil din valgte form for ejerskab ikke have betydning. Men hvis du ønsker at forsikre dig mod tab (individuelle iværksættere risikerer alle ejendomme i tilfælde af konkurs, og LLC kun er en del af investeringer i den autoriserede kapital), kan du blive grundlæggeren af ​​en juridisk enhed.

Uanset hvilken type ejerskab du vælger, skal følgende OKVED-koder angives i registreringsdokumenterne:

 • 25.23 Fremstilling af plastprodukter, der anvendes til byggeri - 52.46.7 Detailhandel med byggematerialer, der ikke indgår i andre grupper;
 • 52.61 Retailing på ordrer.

Licensen til produktion af lofter er ikke påkrævet. Men det er bedre at indgå en samarbejdsaftale med fremstillingsvirksomheder og sørg for at få certifikater for alle produkter (materialer skal have et overensstemmelsescertifikat, en sundheds-epidemiologisk konklusion og ideelt set et kvalitetscertifikat af europæiske standarder ISO 9001-96).

Stretch Ceiling Market Analysis

Strækloftproduktion er ikke en ny forretning, så konkurrencen vil være betydelig. En nybegynder, der ønsker at få fodfæste på dette marked, skal tænke på et værktøj til at tiltrække kunder på forhånd. De mest rentable muligheder - lavere end konkurrenterne, prisen, en bred vifte af produkter og et pålideligt ry.

Produktionen af ​​filmen står ikke stille, glans, satin, matte lofter har længe været kendt for forbrugeren, så det vigtigste, som kunderne styres af, er prisen. Men fastsættelse af lave priser er ikke en mulighed, så du kan skræmme væk kunder (billig betyder lav kvalitet). Det er meget mere effektivt at lave gratis service eller relaterede tjenester, betalt af konkurrenter (målinger, skrue i ekstra lyspærer osv.).

Produktionen skal starte fra de mest populære materialer - mat og blank PVC film, selvfølgelig med et stort udvalg af nuancer af alle regnbuens farver. Som følge heraf er det værd at overveje muligheden for at anvende billeder på en film ved hjælp af en fotoprinter, der skaber originale designløsninger ved hjælp af lysdioder (f.eks. Lofter a la "stjerneklar himmel").

En af de mest effektive måder at tiltrække kunder på er at skabe et ry som en pålidelig leverandør ved hjælp af reklame fra byggelag og byggematerialer, der kan blive dine forhandlere. For at gøre dette er det nødvendigt at indgå en kontrakt med et team af installatører (eller bedre med nogle få) for at installere færdige lofter.

Du kan spare på lønninger og skatter for fastansatte, og bygherrer vil rådgive din virksomhed på deres websteder. Gennem formidling af forhandlere vil indkomsten være lavere, men salget vil være højere end ved selvrealisering.

I første fase er det værd at overveje alle muligheder for salg.

Værelsesvalg

Det kræver ikke blot produktionslokaler, men også et kontor, hvor der vil blive udstillet materialeprøver, kataloger med forslag og eksemplariske versioner. Ideelt set kunne dette være et værelse, opdelt i to zoner - udstilling og produktion.

Kontoret modtager ordrer, vælger formularen og materialet, udfører finansielle beregninger. Det er ønskeligt, at kontoret ligger på et sted med høj trafik, der er tilgængelig for potentielle kunder (i centrum, tæt på byggemarkederne, supermarkeder). Rummet til et kontor kan afhente den mindste størrelse - 10-15 m 2 vil være nok.

For produktionsanlægget vil der være behov for 50-70 m 2, hovedkravet er et godt ventilationssystem, tilstedeværelsen af ​​varme og en elektrisk forbindelse på 380 V. Temperaturreguleringen i rummet er + 15- + 25.

Materialer til produktion af lofter

Hvilken leverandør skal du vælge? Det vigtigste her er at finde en mellemplads mellem pris og kvalitet. Vurder din potentielle forbruger og hans indkomst. Analyser sortiment, priser og tilbud fra konkurrenter.

På markedet for fabrikanter af materialer til hævede lofter er europæiske producenter førende: franske, belgiske og tyske film (de er også de dyreste).

Vores folk er traditionelt skeptiske over for indenlandsk produktion. Kun varer fra Mellemriget har mindre tillid. Og i virkeligheden kan du hente materiale af høj kvalitet fremstillet i henhold til europæiske standarder og teknologier, både fra vores og fra kinesiske producenter, på ingen måde dårligere kvalitet til de annoncerede varemærker. Derfor er det ikke dårligt at indgå en leveringsaftale med flere producenter på én gang for at udvide prisklassen for det tilbudte sortiment fra overkommelig til premiumklasse. Men det hele afhænger af det beløb, du er villig til at investere i dette projekt.

Materialer der er nødvendige for at starte produktionen:

 • PVC film, PVC baguette, indsæt, harpoon;
 • metal hjørne, spånplader;
 • Spunbond nr. 17;
 • Vilaterm (diameter 40);
 • elektrocardboard (presspan) til svejsning på maskinen;
 • til pakning: papkasser, luftboblefilm, tape.

Anslået pris ved indkøb af materialer, der kræves til produktionsstart - fra 100.000 rubler.

Det nødvendige udstyr til værkstedet til produktion af lofter

Udstyr til produktion:

 • to-station højfrekvente maskine (til højfrekvent strømssvejsning) - 365.000 rubler;
 • luftkompressor til pneumatisk drift (modtager 50-100l) - 20.000 rubler;
 • elektrisk udstyr (kabler, automatiske maskiner mv.) - 15.000 rubler;
 • personaleuddannelse + program til opskæring af stræklofter - 30 000 rubler.

Udstyr til værkstedet:

 • 2 skæreborde;
 • stativer til opbevaring af filmen.
 • 2 bord til fodring af film til maskinen;

Hævning til opbevaring af film

Den anslåede pris for et sådant komplet sæt er 80.000 rubler.

Kontorudstyr:

 • Udstilling står med produktkataloger;
 • bord, stole;
 • computer, printer, telefon / fax;
 • kontorartikler mv.

Kontorudstyret skal bruge 56.000 rubler.

I alt, på produktionsrummets udstyr + kontoret skal bruge: 566 000 rubler.

Teknologisk produktionsproces af stræklofter

1) Skær lærredet

Ifølge forud målte målinger udføres mønsteret. Mønstrede tegningen er dannet i et specielt computerprogram. Snitspecialisten forbereder alle komponenter i det fremtidige loft og skærer ud lærredet præcist i henhold til tegningen. Standardbredden på en rulle tysk PVC-film er 1,3-1,8 m. Hvis loftsdesignet sørger for et stort område, kræves en spids af de udskårne stykker.

2) Spikesvejsninger

Ved hjælp af højfrekvent svejsning viser sømmen sig næppe mærkbar og stærk, det er praktisk taget usynlig på den matte film. Mønsteret er anbragt på den nedre tryk på elektrodernes svejseplade. I øjeblikket ved at sænke toptrykket med elektrodebåndet, starter HDTV-generatoren, der dannes en arbejdskondensator mellem elektroderne. Under påvirkning af højfrekvent energi bliver det termoplastiske materiale øjeblikkeligt opvarmet indefra, vævets molekylære sammensætning bliver mobil og omdanner de to stykker til en monolitisk helhed.

I slutningen af ​​svejsningen er generatoren slukket, filmen under tryk afkøles øjeblikkeligt, hvorefter toppladen stiger. De stærkeste svejsninger opnås med en kort svejsecyklus (loddetid på 2-3 sekunder), for hvilket der kræves en kraftig generator.

3) Svejse harpunen

Harpunen er en fleksibel plade af stiv plast, en speciel designlås omkring filmens omkreds, som er indlejret i en baguette og giver dig mulighed for sikkert at rette loftkonstruktionen. Ved hjælp af en harpuninstallation kan du om nødvendigt demontere loftet (for eksempel med en stærk bugt eller tilslutning af et LED-system). Ved hjælp af en HDTV-maskine er harpunet svejset til kanten af ​​filmbanen.

4) Kvalitetskontrol og emballage

Alle sømme efter lodning kontrolleres manuelt. Filmen er indlejret med en speciel luftboblefilm for at undgå deformationer under transport og pakning.

Vi laver en forretningsplan for produktion af lofter

Indkomstdel:

Kapaciteten på en tv-station HDTV-maskine (med en 8-timers arbejdsdag, 22 dage om måneden) er 3.750 m 2 / måned.

Salgspris for forhandlere - 200 rubler / m 2 (70% af produktionen - 525 500 rubler)

Salgsprisen for den endelige forbruger er 600 rubler / m 2, minus tjenesterne fra det indledte team af installatører 450 rubler / m 2 (30% af produktionen 506 250 rubler).

Samlet indkomst: 1.031.250 rubler / måned.

Forbrugsdel:

Beregning af omkostningerne på 1 m 2

Til fremstilling af 1 m 2 strækloft fra den tyske Lackfoile PVC film:

 • PVC film - 1,06 løb. meter * 50 rubler = 53 rubler
 • PVC baguette - 1 st. meter * 20 rubler = 20 rubler
 • indsæt - 1 rm. meter * 8 rubler = 8 rubler
 • harpun - 0,7 rm. meter * 7 rubler = 4,9 rubler
 • leje + forsyningsselskaber (beløbet er divideret med maskinens månedlige ydeevne) - 40.000 rubler / 3750 = 10.67 rubler.
 • løn (leder på kontoret og 2 arbejdere) 35.000 rubler / 3750 = 9.33 rubler.
 • Pakningsmateriale - 1,8 rubler.
 • foring til filmen - 3.1 rubler.

I alt koster 1 m 2 strækloft - 110,8 rubler.

USN skat: RUB 1.031.250 * 6% = RUB 61.875 / month

Månedlig fortjeneste vil være: 1.031.250 rubler. - 415 500 gnid. - 61 875 rubler. = 553.875 rubler

I starten af ​​virksomheden skal du:

 • køb af materialer til produktion af 3750 m 2 film: 340 500 gnid.
 • Maskiner og udstyr til kontor og industrielle lokaler: 566 000 gnid.
 • omkostningerne ved dokumentation - 20 000 rubler
 • værelse leje i 70 m 2 (50 m 2 - produktion, 20 m 2 - kontor) - 30 000 rubler.

I alt: 956 500 rubler.

Når arbejdslinjen er lastet 8 timer 22 arbejdsdage om ugen og med en kapacitet på 3.750 m 2 / måned, betaler omkostningerne ved at starte produktionen i 2 måneder.

Selvfølgelig er sådanne prognoser meget betingede. Som praksis viser, er det mere realistisk at forvente en tilbagebetalingstid på 6 måneder. Det afhænger dog kun af salg og produktion: jo større forhandler netværk og forbrugernes efterspørgsel er, desto større produktionsbelastning (arbejde i to skift mv.) Med en tilsvarende stigning i overskuddet.

Stræk loft produktion som en virksomhed

Opret din egen fabrik til produktion af hævede lofter

Stræk loft produktion er en af ​​de mest lovende og rentable typer af forretninger. Hvordan man organiserer produktionen? Hvad skal man kigge efter, når man vælger et værelse?

Hvilke omkostninger forventes ved køb af udstyr og materialer? Hvilket overskud kan du forvente? Artiklen giver svar på disse og en række andre spørgsmål.
Mange mennesker, når du klipper loftet, foretrækker pålidelige og dokumenterede spændingsstrukturer.

Samtidig vokser efterspørgslen efter disse produkter hvert år kun. Så hvorfor ikke organisere produktionen af ​​hævede lofter? Desuden er alt i denne form for forretning simpel.

Produktionsfunktioner

Processen med fremstilling af loftslofter indeholder flere store aktiviteter - måling, designplanlægning, produktion selv, installation af den færdige loftsstruktur.

Umiddelbart vil jeg gerne bemærke, at produktion af lofter og film er forskellige processer.

De virksomheder, der fremstiller basen, er de sædvanlige leverandører af råmaterialer til loftfabrikanter.

Spændingsstrukturernes popularitet på grund af en række positive kvaliteter:

 • de kan tjene mindst ti år. I denne periode kan du glemme behovet for reparationer;
 • stræklofter er ikke bange for bugter fra naboer. Materialet bøjer simpelthen under væskens vægt og falder ikke direkte ind i lejligheden. Alt, hvad der er nødvendigt for at løse problemet, er at fjerne belysningselementerne og omhyggeligt dræne vandet. Hvis det gøres korrekt, vender loftet tilbage til dets oprindelige form;
 • installation af strækloftet udføres så hurtigt som muligt og kræver ikke særlig forberedelse. Der er ingen grund til at jævn overfladen, kittet, fjern hvidvask og så videre. Installationen kan gøres selv efter den komplette reparation af lokalet;
 • produktet har det højeste kvalitetsmateriale, der næsten ikke holder stavens husstandsstil. Men hvis det ønskes, kan strækloftet altid vaskes med en fugtig klud;
 • Spændingsstrukturer er universelle og har en bred vifte, der giver dig mulighed for at vælge de rigtige produkter i henhold til tekstur og farvepalette.

Har jeg brug for en forretningsplan til produktion af loftslofter?

Meget kort og 100% rigtig nødvendig. Sikker på at! Og for at skabe en rigtig arbejdsplan for organisationen af ​​en sådan virksomhed kan det være ret billigt. Hvordan? Sørg for at se og købe et tilbud fra vores partnere:

Funktioner af forretningsorganisation

For at starte en virksomhed med produktion af hævede lofter, har du brug for to ting - at blive en individuel iværksætter og foretrække en forenklet form for betaling af skatter (for første gang er det nok).

Du kan selvfølgelig udstede en juridisk enhed, men en større mængde af skatter kan gøre denne type forretning illiquid. På den anden side kan en LLC organisation beskytte mod tab af ejendom i tilfælde af fiasko.

Under registreringsprocessen er det nødvendigt at vælge følgende OKVED-koder - 52,61 (arbejde i detailsektoren på ordrer), 52,46,7 (detailarbejde med byggematerialer) og 25.354 (produktion af plastprodukter, der anvendes i byggesektoren).

Der er ikke behov for en licens, og det er bedre at indgå en samarbejdsaftale med producenter af stræklofter. Desuden er det tilrådeligt at anmode om kvalitetscertifikater for de leverede varer.

Stræklofter lavet i Frankrig

Markedsfunktioner

Det er nødvendigt at forstå, at erhvervslivet i produktionen af ​​nedhængte lofter allerede er meget almindeligt i vores land, derfor er det nødvendigt at være klar til alvorlig konkurrence.

Du bør være bedre end dine konkurrenter, tilbyde bedre service, bedre priser og muligvis en række relaterede tjenester. Overvej at de fleste købere ikke ser på mærket - kvalitet og tilgængelighed med hensyn til pris er vigtig for dem.

På den anden side kan for lavt prisniveau skræmme køberen. Filosofien her er enkel "lav pris - lav kvalitet". Det er bedre at forlade omkostningerne ved lofter uændret, og for eksempel at gøre tjenesten (skrue i lamperne, forlader for målinger osv.) Fri.

At starte en virksomhed er ønskeligt fra de mest populære film - blank og mat. I dette tilfælde bør farverne være meget forskellige. Over tid kan du gå til mere komplekse muligheder med anvendelse af billeder, oprettelse af originale designs og så videre.

I første fase er det vigtigt at skabe et ry som en pålidelig partner. Et fremragende og billigt valg - stræklofter produceret i Rusland. For at gøre dette er det nødvendigt at opfylde deres forpligtelser over for byggevirksomheder og byggebrigader rettidigt.

Samtidig er det ønskeligt kun at drive fælles aktiviteter ved at indgå en samarbejdsaftale. I begyndelsen er jo flere salgsmuligheder jo bedre.

Stræklofter af produktion Belgien

Valget af lokaler til produktion af stræklofter

Et af de vigtigste øjeblikke er valget af rummet. Der skal være tilstrækkelig plads både til fremstilling af lofter og til indkvartering af servicepersonale (kontorer). I princippet er et rum nok, som kan opdeles i flere zoner.

Kontordelen vil arbejde sammen med kunder, vælge materialet og produktets form, udføre beregningsarbejdet og så videre.

Bedst af alt, hvis rummet vil være i et sted for stor aktivitet af mennesker, for eksempel nær et supermarked eller marked. Der er ikke behov for noget stort rum til at organisere et kontor - 10-20 kvadratmeter er nok.

Med hensyn til selve produktionen er det mere krævende af rummet. Det vil tage omkring 60-70 kvadratmeter plads, en trefasespænding på 380 volt, velorganiseret ventilation, opvarmning og så videre.

Den optimale temperatur i hele året skal opretholdes ved 15-25 grader Celsius.

Strækloftproduktion Tyskland

Materialer og udstyr til produktion af lofter

En anden meget vigtig opgave er valget af leverandør. Her er det nødvendigt at omhyggeligt undersøge alle eksisterende tilbud, vælg den bedste løsning med hensyn til kvalitet og pris.

Før du træffer en beslutning, er det nødvendigt at evaluere din fremtidige køber, hans overskud, tænke over produktsortimentet. Beslutningen skal træffes under hensyntagen til alle faktorer.

De mest populære produkter på markedet er en række europæiske virksomheder i Tyskland, Belgien og Frankrig. Hvad angår den russiske film, stoler den indenlandske køber ikke på det, såvel som stræklofter fra Kina.

Men det er stereotyper. I dag er der mange virksomheder, både i det celestiale imperium og i Den Russiske Føderations område, der producerer produkter af høj kvalitet med alle europæiske krav.

For at få gode muligheder er det bedre at indgå aftaler med flere producenter på én gang. I dette tilfælde kan du give forbrugeren en bred vifte af produkter til forskellige priser - fra laveste til højeste. Det hele afhænger af mængden af ​​investeringer.

På samme tid til produktionen skal du bruge følgende materialer - metalhjørne, vilaterm på "40", spanbond nr. 17, PVC film, harpun, indsats, PVC-baguette og elektrisk pap (nødvendigt til svejsning på maskinen).

Derudover til emballering af det færdige materiale værd at købe tape, speciel film og kasser. I gennemsnit tager køb af et parti materialer ca. 80-100 tusind rubler.

Video produktion stretch lofter

"alt =" ">
Udgifterne til selve udstyret er mere alvorlige. Så du har brug for en luftkompressor (ca. 20 tusind rubler), en højfrekvent maskine med to stationer (ca. 400 tusind rubler), elektrisk udstyr (ca. 20 tusind rubler). Her kan du også inkludere omkostningerne ved personaleuddannelse - 25-30 tusind rubler.

I værkstedet til arbejde er det værd at købe stativer, hvor filmen skal opbevares, to borde til skæring og fodring af filmen til maskinen. Den samlede pris på dette sæt er 80-100 tusind rubler.

Til arrangementet af kontoret har du brug for en udstillingsstand, stole, bord, kontorudstyr og papirvarer (koster omkring 60 tusind rubler).

Den samlede pris for udstyr butikker og kontor - 550-650 tusind rubler.

Nyttige links til sager der passer til dig:

Produktionsteknologi

Selve produktionsprocessen er meget enkel og består af flere faser:

1. Skære lærred - den første fase. Ifølge de tilgængelige målinger til at forberede mønsteret, som er inkluderet i et særligt program. Til gengæld udskærer specialisten produktet i henhold til den udarbejdede tegning. Det er vigtigt at huske på, at hver producent kan have sine egne breddestandarder. For eksempel har den tyske PVC-film en standard - 1,3-1,8 meter.

2. Spikesvejsninger fremstillet ved svejsning. Højkvalitetsudstyr gør samlingen næsten perfekt og stærk. Svejsningen selv udføres ved hjælp af en særlig teknologi, når to segmenter bogstaveligt på molekylær niveau omdannes til en enkelt helhed. Efter færdiggørelsen af ​​piggerne afkøles det færdige produkt. Den maksimale tid til at skabe en søm er 2-3 sekunder.

3. Svejse harpunet er det næste skridt. Denne specialplade er placeret langs hele omkredsen af ​​produktet og efterfølgende fastgjort i en baguette. Takket være harpunen kan loftet altid forsigtigt fjernes og lægge på igen.

4. Kvalitetskontrol og emballage. I sidste fase foretages manuel kvalitetskontrol af sømme, lægning og pakning.

Udbytte. Priser for produktion af hævede lofter

Fortjeneste fra en sådan virksomhed kan være meget solid. Således er en to-post-HDTV-maskine med en normal arbejdsplan i stand til at producere ca. 4.000 kvadratmeter materiale pr. Måned.

Omkostningerne ved "firkanten" for forhandlere er 200-250 rubler. Forbrugeren modtager produkter på 600-700 rubler pr. "Kvadrat". Således kan du i en måned have mere end en million overskud.

Selv med maskinens arbejde i den sædvanlige tidsplan og det normale salg, kan du genoprette produktionsomkostningerne i 2-3 måneder. Nå, hvis du organiserer en parallel produktion af komponenter til hævede lofter, kan den samlede fortjeneste forhøjes med 10-20%.

konklusion

Stretch-loftproduktion er en rentabel og meget lovende type forretning. Det vigtigste er at sætte et mål for at lave et kvalitetsprodukt og levere et højt serviceniveau.

Stræk loft produktion

Produktion af sådanne lofter kræver en særlig tilgang. For at få et højkvalitets slutprodukt skal du overholde en række kriterier, bruge kun certificerede materialer og selvfølgelig have en høj grad af professionalisme på dette område.

Udformningen af ​​lofter består af en klud og guider, som den er installeret på. Samtidig giver højkvalitets udførelse af arbejde dig mulighed for at få en perfekt glat og holdbar overflade, som er kendetegnet ved fremragende egenskaber.

Virksomheden "Home Decor" har sin egen produktion af lofter i Moskva og Moskva, så det kan tilbyde sine tjenester til overkommelige priser. I vores personale arbejder kun kvalificerede håndværkere, som hurtigt kan samle strukturen og udføre arbejdet med exceptionelt høj kvalitet.

Hvad bruger vi til produktion af hævede lofter?

Vi har også specielt professionelt udstyr til fremstilling af lofter:

 • Højfrekvente loddeudstyr;
 • luft kompressorer;
 • printere til farveudskrivning på lærredet;
 • elektrisk udstyr til installation.

Der er også specielle computerprogrammer, der giver dig mulighed for præcist at skære nettet og oprette et individuelt designprojekt til det fremtidige design.

Udgifterne til fremstilling af stræklofter består af:

 • rum plads;
 • typen af ​​klud (blank, mat, satin) og dens fabrikant (Rusland, Kina, Tyskland osv.);
 • omfang og kompleksitet af yderligere arbejde.

Den mest nøjagtige pris til fremstilling af hævede lofter vil blive bedt om af vores eksperter. Bestil gratis service designer-måler. Han ankommer til anlægget, tager målinger af rummet og fortæller dig den nøjagtige pris for præcis den struktur, du vil se.

Du kan også få hjælp ved at ringe +7 (495) 997-04-38 (Moskva) eller +7 (499) 130-40-99 (Moskva-regionen). Ring til os, og vi vil fortælle dig prisen for produktion af stræklofter og rådgive om alle problemer.

Egen produktion af stræklofter

Virksomheden "Nebosvod" tilbyder at købe et loft fra fabrikanten i Moskva til den bedste pris. Når du bestiller hos os, betaler du ikke for varerne til en hel kæde af formidlere - hver penny af din vil kun blive betalt for materialer og arbejde. Som et resultat kan du få en virkelig høj kvalitet og holdbare produkter til rimelige penge. Vi tilbyder et omfattende sortiment, samt et komplet udvalg af ekstra tjenester.

Hvorfor er det nødvendigt at bestille fremstilling af lofter i firmaet "Nebosvod"

Vi forsøger altid at tilbyde hver kunde den bedste kombination af kvalitet og omkostninger til produkter, samt omfattende i arbejdet. Det betyder, at Nebosvod ikke alene udfører produktion af stræklofter i Moskva, men giver også en bred vifte af relaterede tjenester, herunder målinger på anlægget, skæring, installation, designmodellering, fotoudskrivning og meget mere.

For at give et optimalt resultat til rimelige priser, er vi måder takket være to vigtige aspekter af vores aktivitet.

Anvendelige materialer

Produktion af hævede lofter afhænger altid af, hvilke materialer der anvendes i løbet af kurset. Vi analyserer omhyggeligt det globale marked for at bestemme de bedste muligheder i forskellige priskategorier. I øjeblikket kan vi bestille lærred fra så kendte mærker som:

Budgetprodukter fra det kinesiske mærke, certificeret til gennemførelse i EU, fuldt ud i overensstemmelse med strenge europæiske krav til kvalitet og miljøvenlighed.

Tysk fabrikant, i sortimentet, hvoraf mere end 130 farver lærred varierer i elitekvalitet til moderat pris. Udstillingen er domineret af PVC og satinlofter.

Tyske stofdæpper konkurrerer med franske mærker med hensyn til egenskaber, men udviser væsentligt bedre end dem.

Schweiziske stofstræklofter monteret på et unikt system, der ikke kræver opvarmning af luften i rummet.

Precision produktionsudstyr

Vi har moderne udstyr til at udføre alle former for arbejde, herunder:

 • Programmerbare industrimaskiner til skæring af alle typer emner;
 • HDTV-maskiner til højkvalitets svejsning af klud;
 • Professionelt udstyr til bredformat fotoudskrivning;
 • Et komplet sæt elektrisk udstyr til præcis og hurtig installation.

"Nebosvod" - produktion af lofter i henhold til de strengeste moderne standarder!

"Skywalk" begyndte sit arbejde i 2003. Selskabets ydelser omfatter produktion, salg, installation og reparation af lofter. Egen produktion, der ligger ved siden af ​​metroen Avtozavodskaya.

Fremstilling og produktion af stræklofter i Moskva

Vores firma leverer service til produktion, installation og vedligeholdelse af loft systemer. Manufacturing stretch lofter er en ret højteknologisk proces. Derfor er vores specialister uddannet hos førende fabrikker i Europa.

Produktionen af ​​både lærred og komponenter til deres installation er sat i gang, hvilket gør det muligt for os at opnå den krævede kvalitet og teknologi compliance. Vi bruger materialer, der overholder europæiske standarder og har de relevante certifikater.

Vores firma tilbyder dig ikke blot almindelige lærred, men også muligheden for at anvende ethvert mønster. Til dette bruger vi specielle opløsningsmiddelfarve. De er lugtfrie, holdbare og forsvinder ikke, når de udsættes for sollys.

Produktion med et mønster udføres ved fotoudskrivning eller UV-udskrivning. Begge måder er miljøvenlige. Alle forbrugsvarer har kvalitets- og sikkerhedscertifikater.

Køber stræklofter fra producenten, du får ikke bare en kvalitetsgaranti, men også et varigt produkt. Vi er ansvarlige for alle produkter og værdier hver kundes mening. Moderne teknologier og udstyr giver os mulighed for at tilfredsstille selv de mest komplekse krav og skabe lærred til priser fra 300 rubler per lineær meter. Den tætte placering af produktionsområdet til klienten gør det muligt at reducere tidspunktet for ordreudførelse op til 1. dag.

Med hensyn til vores firma får du en gratis konsultation om typer af lærred og mulighederne for at tegne et billede. Også til dig på den optimale tid for dig, vil måleren forlade helt fri. Lærredet bliver lavet i overensstemmelse med de størrelser og farver du har brug for. Vi vil også udføre et komplet udvalg af installationstjenester, herunder installation af lygter til både enkle og flernive loftsystemer.

Ring nu!

Rusland, Moskva,
Str. Veshnyakovskaya, 12, c. G