Spejlplade

I dag er markedet for modstående materialer så varieret, at det er ret svært at vælge, hvad du vil fra første gang. Det kræver i det mindste en minimal ide om, hvilken stil af interiør og type design, i sidste ende vil du lide mest. En tilstrækkelig fri holdning til blanding af stilarter kan heller ikke overses, og måske er det sådan, hvordan rummets individualitet manifesterer sig tydeligst.

Af den måde er det værd at forestille sig ikke kun mange lamper og lamper, men også noget, som kan afspejle det lys, de spredes. Det er helt logisk at antage, at denne fordel har en spejlflise. Derfor foreslår vi at overveje, hvordan det kan bruges i indretningen, hvilke funktioner der findes under transport og installation, hvad der kan skjules eller hvad der kan accentueres ved hjælp af dette modstående materiale.

Generel visning

Spejlflisen bruges til at vende sig i to muligheder. Som regel er disse enten fliser belagt med amalgam, ligner almindelige spejle eller polystyrenpaneler med lavere reflektivitet. Du kan ikke overse og suspendere suspenderede strukturer, hvor PVC-folien er dækket af spejlfarve. Men i virkeligheden bliver de to første muligheder oftere brugt i lyset af den større pålidelighed af refleksionen.

For at give mere realistiske oplysninger om dette materiale, baseret på eksperter og fagfolkes mening, vil vi grundigt overveje, hvilken type spejlfliser er. Dens største forskel, fra væggen, i tykkelsen af ​​pladerne selv, som gøres noget tyndere. Det kan være af forskellige konfigurationer - rektangulært, rhombisk, firkantet. Nogle originaler, selvom de ikke er overtroiske borgere, kan endda lægge det ud i et mosaikmønster, det vil sige ikke i lige skiver på kanterne, men som om de bliver slået uden at have samme form. Men det er mere en undtagelse, selv om det ser ganske usædvanligt ud.

Egenskaber der straks mærkes

To foreslåede, til overvejelse, valgmuligheder for fliser, afviger i egenskaber, så vi vil fokusere mere på dette punkt. En almindelig spejlflise er ret tung. Du skal være forsigtig med det, når du installerer loftet. Du bør også tænke på transport og levering af dette materiale til lejligheden, og enten følge den omhyggelige emballage, eller bestil den straks 10 procent mere end det krævede beløb.

Da den har en flad overflade, skal den også være lagt på det glateste loft, som du skal være særlig opmærksom på. Det er ønskeligt at tage højde for, at reflektionseffekten også afhænger af beregningen, og det er ret vanskeligt at opnå fraværet af forvrængning.

Spejlflisen selv kan være i flere varianter af farveopløsning:

 1. blank;
 2. mat;
 3. bare tonet
 4. med trykt mønster
 5. hvid;
 6. farve;
 7. med et ægte spejl.

Polystyren fliser er lettere, praktisk talt ikke bryde, er ret praktisk i transport. Naturligvis har den ene og den anden fugtighedsbestandige egenskaber og har også en tilstrækkelig lang levetid. Installation kan også kaldes let, men det forstås konsekvent.

montering

Spejlfliser er normalt monteret på en gipspladeramme, som er færdigmonteret på loftoverfladen. Dette er nødvendigt for at rette bunden under flisen, selv om nogle foretrækker at bringe loftet selv til et ideelt niveau. Hvis du dobber bundloftet, medfører det yderligere omkostninger til primer og kittet, og det vil naturligvis tage mere tid. Hvis gipspladerne er lavet, forenkles yderligere installation til maksimum.

Spejlfliser skal udlægges på gulvet, således at det fremtidige resultat klart kan observeres og endelig kontrollere dimensionerne. At installere en flise med en loftsoverflade på to måder:

 1. lim på en speciel lim;
 2. fastgøres med skruer.

Du kan limes med limtyper som epoxy og silikone, eller med andre ord gummi. I dette tilfælde påføres klæbemiddelsammensætningen omkring omkredsen af ​​en plade og tilsættes til midten af ​​matricen for bedre klæbning på gipspladeroverfladen. Fuld kobling sker et sted på den tredje dag. Det anbefales at anvende lim og gipsvæg.

Hvis du vælger at montere på skruerne, skal hver spejlflise bores i hjørnerne. Denne proces er ret tidskrævende, men tilføjer en ejendommelig chic til designet. Når alle hullerne er boret, fastgør vi hver flise til skruer med gummipackning for sikkerheden og for at undgå at revne materialet. Forstyr ikke og læg et ekstra lag lim på selve pladen. Når arbejdet er færdigt, kan skruerne være skjult bag kromhætter.

Forskelle i installationen fra andre typer af fliser

Polystyren spejlfliser er fastgjort til loftet med almindelig PVA lim. Men da teknologier udvikler sig, og producenterne forsøger at lette arbejdet med det modstående materiale så meget som muligt, frigiver de det med en klæbende overflade. Så skal du bare fjerne beskyttelsesfilmen og trykke flisen ind i loftoverfladen. Forresten er det med dette materiale, at du kan finere overfladen direkte på gipset.

Plejefliser kræver minimal, og rengøres let ved hjælp af husholdningsværktøjer til spejlflader. Hver værtinde har sådan i huset. Spejlfliserne på badeværelset, i køkkenet og i værelset ser meget originale ud, supplerer interiøret og bliver højdepunktet af indretningen.

Med sin hjælp kan du visuelt udvide rummet, men du skal huske nogle regler:

 1. Spred ikke spejlet modsatte overflader i rummet, ellers vil korridorens virkning blive skabt, ikke særlig behagelig psykologisk.
 2. Prøv at kombinere fliser med træpaneler - det ser chikkt og dyrt ud.
 3. I korridorerne, hvor der ikke er adgang til naturlig belysning, vil spejlfliser bidrage til at tilføje belysning på grund af reflekterende egenskaber. Det vil sige, at det vil bidrage til at diffunde lys fra lamper og indbyggede lamper til et stort område.

nuancer

Det er ikke nødvendigt at montere det modstående spejlmateriale på overfladen dækket med emalje maling. Pas på den indledende fuldstændige udrensning.

Flise med facet ser mere elegant ud. Dette er en slags dør, hvor kanten behandles med specielle maskiner, hvilket resulterer i, at der er dannet en facet på forkanten, det vil sige en skråning.

Når du bruger dette modstående materiale, bliver stilarter til indretning mere og de er meget mere originale end de sædvanlige decors.

Spejlplastikplader på selvklæbende basis

Spejlpaneler har fundet deres anvendelse ikke kun i kommercielle, men også i boligområder. Ethvert værelse i huset er forvandlet, når loftet og væggene er færdige med overflader med spejl.

Brug i lejligheden:

 • i badeværelset;
 • gangarealer;
 • stuer;
 • i soveværelserne;
 • i køkkenet;

Indretningen af ​​køkkenpladsen forvandles, når spejle dukker op i den, men det kræver også omhyggelig vedligeholdelse. Løsningen på rengøringsproblemet - et værktøj til rengøring af glasoverflader.

I kommercielle rum anvendes spejlplastik:

 • i butikker
 • i barer, caféer, restauranter;
 • i fitness klubber, dance studios;

Reflekterende overflader udvides betydeligt, komplicerer interiøret:

 1. Visuelt øger rummets højde, når de stikker sådanne materialer i loftet.
 2. Rummet udvides, når det bruges på vægge.

Panelerne bruges til at dekorere vægge, lofter, møbler, søjler, døråbninger (herunder buede), køkkenforklæde.

Fordele og ulemper

fordele:

 1. Let at installere på en række overflader.
 2. Det lille rum er stigende.
 3. Let at rengøre.
 4. Fleksibel, godt monteret på buede overflader (buer, søjler, møbeldele).
 5. Perfekt kombineret med andre elementer af indretningen.
 6. Forbedre lydisoleringen af ​​lejlighederne.
 7. Der er forskellige farver (farveløst, tonet eller alderen spejl), har en perforering. Plad plast kan også efterligne et spejl bestående af mange små fliser.
 8. På den reflekterende side, hvis det ønskes, udskrive, dekorere.

ulemper:

 1. Meget brandfarlig (må ikke installeres i nærheden af ​​en kilde til høj temperatur).
 2. Overfladen til anvendelse af en sådan indretning skal være lige (ellers vil refleksionen blive forvrænget).
 3. Det er ikke altid muligt at bruge i afslutning af rum med høj luftfugtighed, det er nødvendigt at undgå direkte indtrængning af vand.
 4. Det er umuligt at opbygge højbelysningsbelysningsenheder (f.eks. Ved limning af spejlpaneler i loftet), hvis plastens reflekterende plan ikke har en særlig beskyttende belægning.

Hvad er det?

Teknologier udvikler sig med stor hastighed, og der er et stort udvalg af stoffer på markedet, hvor panelerne er lavet.

De vigtigste materialer deraf gør spejlfliser:

 1. Akryl. Dette er det mest almindelige materiale til paneler (plexiglas, plexiglas). Plexiglas er ekstrudering og sprøjtestøbning i henhold til fremstillingsmetoden, men ifølge egenskaberne er de næsten ens og har følgende egenskaber:

 • høj slagfasthed;
 • øget fugtresistens;
 • høj varmebestandighed;
 • stærkere end almindeligt glas 5-6 gange
 • god UV-resistens;
 • den mest gennemsigtige polymer;
 • høj specularitet (98%);
 • ikke meget modstandsdygtig over for skader på det ydre lag, let ridset;
 • Maksimal arkstørrelse 3050 x 2050 mm, tykkelse 2 mm eller 3 mm;
 • Polystyren. Dette er et kompositmateriale med gummi. Egenskaber af spejl polystyren decors:

  • fleksible;
  • resistent over for kemiske angreb
  • Høj modstandsdygtighed over for påvirkning, mikroskrækker er ikke dannet på grund af tilstedeværelsen af ​​gummi;
  • kan anvendes ved forhøjede temperaturer (op til +70);
  • perfekt efterligne et spejl;
  • nem at håndtere;
  • 100% fugtighedsbestandighed (sørg for at beskytte enderne af arkene mod vand, så materialet ikke eksfolierer);
  • Polystyrenplader fås i tykkelser fra 1,0 til 3,0 mm. Hvis de er tykkere, bliver de mindre fleksible, mere stive og sprøde;
 • Plast. Et af de grundlæggende materialer til alle finishpaneler. Det har følgende egenskaber:

  • fugtighedsbestandighed (deformeres ikke selv med direkte vand);
  • kemikaliebestandig
  • elasticitet;
  • miljøsikkerhed, harmløs for mennesker;
  • let at passe på;
  • slagfast
  • let at bore, bøje, savet med et simpelt værktøj;
 • Hvordan og hvad skal man vælge?

  PVC paneler

  Plastpaneler i deres design har stivere og det er på dem, at styrken af ​​det dekorative arkmateriale afhænger.

  Udvælgelseskriterier:

  1. Stivere bør ikke være synlige på forsiden.
  2. Jo flere kanter desto mere stabile produktet.
  3. Flyet skal være glat, fladt.
  4. Jo tykkere den ydre overflade, jo bedre panelet.
  5. Høj kvalitet docking rille.
  6. Emballeringsmaterialer skal være intakte.

  Plastpaneler bruges til at dekorere rummet og gøre tegn.

  akryl

  Akrylplast anvendes til fremstilling af døre til garderobeskabe, udendørs reklame, skilte. Interiøret kan bruges overalt, selv i badeværelset og i køkkenet. Men i det ydre fandt man ikke brug, fordi Hvert lag af pladen har en anden grad af ekspansionskompression med temperaturændringer. Akrylplader på selvklæbende basis kan bruges i rum, hvor mange UV-stråler falder.

  Polystyren paneler

  Polystyrenfliser anvendes også kun indenfor værelser (f.eks. Til lofter), bruges til fremstilling af reklame, skiltning, dekorationer.

  Afhængig af stoffet, hvorfra spejlpladen plast med et klæbrigt lag er lavet, varierer prisen fra producenten, størrelsen og tykkelsen af ​​pladen:

  1. Akryl: et gennemsnit på 5.000 til 20.000 rubler.
  2. Polystyren: varierer fra 1.500 til 10.000 rubler.
  3. PVC: de fleste producenter fra 4000 til 10.000 rubler.

  Pris og arkstørrelse

  acryl:

  • 1220 x 2440 x 2 mm 5000 rubler;
  • 1220 x 2440 x 3 mm 6000 rubler;
  • 2050 x 3050 x 3mm 14000-16000 rubler;
  • 3050 x 2050 x 2mm 12000-15000 rubler;

  polystyren:

  • 1000 x 2000 x 1 mm 1500-1700 rubler;
  • 1000 x 2000 x 2 mm 2500-2800 rubler;
  • 1220 x 2440 x 1,5 mm 2500 rubler;
  • 1220 x 2440 x 2 mm 3000 rubler;
  • 1220 x 3000 x 2 mm 6000 rubler;
  • 1220 x 3000 x 3 mm 8000 rubler;

  plast:

  • 1000 x 1000 x 1,2 mm 5000 rubler;
  • 3000 x 1000 x 2 mm 8000 rubler;

  Installationsfunktioner

  Det lader til, at det kan være nemmere at montere plasten på en selvklæbende base - skræl beskyttelsesfolien af ​​klæbemiddelunderlaget og hold den fast på overfladen?

  Men denne proces kræver overholdelse af nogle regler:

  1. Overfladen, som arkene limes på, skal være helt flade, rene. Ellers vil der være forvrængninger på spejlet. Du kan klæbe på forskellige efterbehandlingstekster:

  • beton;
  • et træ;
  • en sten;
  • pap;
 • Valset plast bør også ligesom linoleum rulles ud på en plan overflade mindst en dag før brug. Dette er nødvendigt for at rette materialet. Hvis dette ikke er gjort, vil det ikke være muligt at holde sådanne paneler ordentligt. At lægge tunge genstande på toppen er ikke nødvendig for en bedre udligning, ellers vil der blive blæser og ridser.
 • Ved installation af spejlark skal man tage højde for kompositens naturlige ekspansionskompression med en temperaturændring. For at gøre dette skal der være et mellemrum mellem panelerne. Mindste clearance er 0,5 mm. Hvis der kan være betydelig temperaturfald indenfor, kan der laves et mellemrum på op til 1 mm. Visuelt er det ikke mærkbart, at nærliggende paneler ikke er limet butt. Men du kan være helt sikker på, at plasten ikke vil svulme.
 • Skær plastplader fremstillet fra forsiden. Polystyrenfliser er bedre at håndtere højhastighedsværktøjer. I begyndelsen af ​​arbejdet skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra forarbejdningsstedet. For at reducere sandsynligheden for overophedning og deformation af materialet, skal du afkøle overfladen i stedet for savning.
 • anbefalinger

  Et par tips til at udvide rummet med spejlede paneler:

  1. Interiøret skal være lyst.
  2. Hvis et stort vindue afspejles i spejlet, vil rummet blive udvidet. Når de reflekterende vægge er placeret modsat hinanden, skabes der en tunnel-effekt, og rummets grænser ændres.
  3. Indsæt ikke et mellemrum af mange spejlede fliser (dette vil reducere væggen).
  4. Plader af refleksivitet kan sidde fast i loftet - effekten af ​​et højere rum vil blive skabt.
  5. Hvis spejlplanet er forurenet, kan du bringe det perfekt til en konventionel vinduesrenser.

  Spejl loftet fliser: typer og funktioner i installationen

  Emnet i vores artikel er spejlpladefliser. Vi vil forstå, hvad det er, evaluere dets fordele og ulemper og finde ud af, hvordan det kan monteres i loftet.

  Spejlfliser er det perfekte valg til kompakte værelser med lave lofter.

  materialer

  polystyren

  For os er de sædvanlige plastfliser til loftet. Spejloverfladen er en almindelig maling, hvis basis vil tilføje metalpartikler. Materialet bestemmer alle egenskaber ved denne flise, dets fordele og ulemper:

  • Installation af fliser er ekstremt enkel og kræver ikke grundig overfladebehandling. Det limes til loftet efter minimal behandling med en spatel med store uregelmæssigheder og en primer.

  Bemærk: Hvis loftet var malet med emalje, som begyndte at skrælle - det skal fjernes fuldstændigt.

  • Flisen er justeret på plads i løbet af få sekunder med en regelmæssig skarp kniv.
  • Omkostningerne ved afslutning af plastspegelplader er minimal: Materialet er meget billigt og kræver ikke store ekstraomkostninger for værktøj eller materialer.
  • Samtidig vil flisen med minimal overfladebehandling af loftet fordreje refleksionen: overfladen af ​​hver enkelt flise vil ikke udgøre et ideelt plan, og overfladerne af tilstødende fliser vil ikke være parallelle.
  • Loftet som helhed vil have et ikke meget attraktivt udseende. Polystyren er stadig en budgetløsning (se. Polystyrenloftfliser: fordele, ulemper og egenskaber ved installationen).

  Spejlflisen fra polystyren kan være lettelse.

  Spejlglas

  Denne spejlflise er i det væsentlige et almindeligt kvadratisk spejl. Som regel med en skråning ved kanterne.

  Hvis det er tilfældet - har det alle de egenskaber, der er karakteristiske for spejlet.

  • Flisen har ret stor vægt, derfor er det nødvendigt at tage fastgørelsen meget alvorligt. Det er ikke kun et spørgsmål om materiel bevarelse: en glasflise faldet fra et loft kan forårsage alvorlig skade.
  • Hver flise individuelt vil være helt flad; således at flere fliser ikke afspejler indretningen af ​​rummet i forskellige vinkler - de skal fastgøres på en perfekt flad overflade.
  • Skærefliser vil være ret tidskrævende og vil kræve en vis færdighed i håndtering af en glasskærer.

  Alle typer spejlfliser, uanset materiale, har to meget nyttige egenskaber:

  1. Det gør loftet visuelt højt. For Khrushchev og Brezhnev er dette en stor fordel.
  2. Spejlloft gør rummet også meget lettere. Det afspejler næsten alt sollys, der falder på det i enhver vinkel.

  Glas spejlfliser kan fastgøres ikke kun til loftet.

  lofter

  Spejling af loftet med egne hænder er ikke så svært at udføre som det kan synes. Hvis du har besluttet at installere et spejlet loft selv, eller bare tænker på en sådan mulighed, tilbyder vi dig denne artikel.

  I vores artikel: valget til fordel for et spejlet loft, typer af spejlet lofter, overfladebehandling, installation af et spejlet loft, spejlede lofter.

  indhold

  Hvornår skal man vælge for et spejlet loft

  Spejlloft er altid en interessant designløsning. Et sådant loft er i stand til at give rummet noget sofistikeret og en særlig atmosfære og kan også bære funktionen af ​​visuel ekspansion af rummet (hvilket er meget vigtigt, hvis dette rum selv er lille). Spejllofter er også velegnede til mørke rum, da de kan skabe illusionen af ​​mere lys. Transform et spejlloft og et værelse med en lille højde, loftet vil virke højere end det faktisk er.

  Ofte gør spejlet ikke hele loftet, men kun en del af det i form af en spejlindsats. I dette tilfælde udfører spejloverfladen primært en dekorativ funktion.

  Typer af spejlet lofter

  Der er flere typer spejlet lofter:

  1. Spejle stræklofter

  For at opnå en spejleffekt i denne slags lofter anvendes en speciel PVC film. Det har en god reflekterende effekt, men denne effekt er stadig forskellig fra den effekt, som virkelige spejle producerer. Det spejlede strækloft udvider også rummet, men refleksionen i det er ikke så klart, lidt sløret, som om det er tåget.

  Den store fordel ved spejlstræklofter er, at de er helt egnede til alle lokaler, herunder våde samt for enhver konfiguration af loftet (herunder komplekse multi-niveau).

  Hvordan ligner et sådant loft i dette eller det pågældende rum ved at indtaste en "spejlstræk loftfoto" i søgemaskinen.

  2. Spejl polystyren plader på basis af lim

  Sådanne plader fremstilles i ruller. Når du vælger en spejlklud af denne type, er det nødvendigt at tage højde for om det er beregnet til vådrum (hvis du planlægger at installere det i et badeværelse eller andet vådrum).

  3. Classic glas spejl loft.

  Et sådant loft er selvfølgelig den bedste reflektor, så funktionen af ​​den visuelle ekspansion af rummet fungerer bedst.

  Installationen af ​​spejlstræklofter udføres oftest af medarbejdere i virksomheden, hvor dette loft blev bestilt.

  Derfor vil vi dvæle mere detaljeret om selvmontering af glas spejllofter og om hvordan man laver et spejlet loft med polystyrenplader.

  Montering af et spejlloft på polystyrenplader

  Før du begynder at installere et spejlet loft af denne type, er det nødvendigt at justere pladerne. Dette gøres bedst under belastning, så justeringen vil ske meget hurtigere.

  Der er et specielt klæbende lag på bagsiden af ​​pladerne, så limning af pladerne på loftet er ret simpelt. Det er muligt at klæbe pladerne både på gipsvæggen og direkte på gipset.

  For at undgå luftbobler under pladerne anbefales det at bruge en speciel gummirulle, som kan bruges til at fjerne dem.

  Vær opmærksom på, at i tilfælde af montering af et sådant loft, må halogen eller for kraftige lamper ikke anvendes i indbyggede armaturer, da belægningen kan have nogen form for deformation.

  Polystyrens spejlloftpris, som er lavere end loftet på spejlglaspladerne, bliver stadig mere populært.

  Montering af glas spejl loft

  Spejllofter er ofte lavet af individuelle kvadratiske eller rektangulære fliser. Spejlfliser i loftet kan både være traditionelle farver og lavet i andre farver (lyserøde, blå, gyldne spejle).

  I starten skal du beregne det krævede antal fliser, der tidligere har bestemt deres størrelse. Klippefliser er naturligvis bedre at betro til fagfolk, fordi det kræver specielle værktøjer og gode færdigheder.

  Også i en flise er det nødvendigt at forberede steder til lamper.

  Overfladebehandling

  Teoretisk kan spejlfliser installeres direkte på betonloftet. Men som regel er et sådant loft ikke lige så godt, og overfladen under det spejlede loft skal være lige, ellers er der muligvis en ukorrekt refraktion af refleksionen mulig, og som følge heraf et forkælet overordnet indtryk af loftet og negativet af fordelene.

  Derfor anbefales det at forhøje loftet med fugtbestandigt krydsfiner eller fugtresistent gipsplader.

  Installation af spejlfliser

  Der er to måder at installere spejlfliser på: limning og fastgørelse med skruer.

  Limning er lavet med en speciel lim, der påføres rundt om kanten og diagonalerne af hver flise. Tile belagt med lim skal presses til overfladen og holde i et stykke tid; tage væk fra hendes hånd bør kun sørge for at det allerede er fast og ikke falder.

  I tilfælde af fastgørelse til skruerne er det nødvendigt at bore i hvert hjørne af flisen forsigtigt bore et hul under skruen. Derefter lægges der en gummivask på hver skrue (for at undgå skader på glasoverfladen) og er fastgjort til dowels. På stederne hvor skruerne fastgøres, monteres specielle forkromede hætter for at give overfladen mere æstetik.

  Falsk spejlloft

  Der er også en vanskeligere mulighed - ophængt spejlloft. I dette tilfælde laves en speciel ophængsstruktur, der består af en metalramme med guider. Så spejle af den valgte størrelse er placeret i dette design. Designet skal være meget stærkt og sikkert fastgjort for at modstå spejlens betydelige vægt.

  Vi tilbyder dig en video, hvor installationen af ​​et ophængt spejlloft er tydeligt fremlagt.

  Når du installerer spejlloftene, skal du ikke glemme, at spejlfliserne er et ret skrøbeligt materiale og bør håndteres omhyggeligt for at undgå besvær med det efterfølgende køb af ekstra fliser.

  Spejlplade - en fascinerende overfladeglans

  Spejlfliser til loftet bruges i vid udstrækning til at skabe interiører i forskellige lokaler: i stuer, badeværelser, køkkener, soveværelser, restauranter og kontorer. Denne flise ser ikke kun perfekt ud, men kan også visuelt udvide rummets rum, og alt andet er helt rengjort af snavs.

  Spejlfliser er af to typer: polystyren og glas. Mere solid ser alle de samme glasfliser ud, et spejlglans, der er vedhæftet ved at spule reflekterende amalgam. Sådanne plader er ret tunge, især i sammenligning med lette polystyrenfliser. Men der er ubestridelige fordele: holdbarhed, modstand mod temperaturændringer og grundlæggende pleje.
  Fordelene ved polystyrenspejlfliser indbefatter materialets lave vægt og det faktum, at sådanne plader ikke kan brydes. Men der er en stor ulempe - frygten for høje temperaturer, derfor bør du bruge disse fliser, så du undgår effekten af ​​kraftige lysarmaturer, lamper.
  Spejlpladefliser kommer i forskellige farver: lyserød, grå, blå, bronze, grøn, guld, sølv.

  Før du lægger en spejlflise, er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materiale. Derefter skal fliserne fremstilles, dvs. trimme til en vis størrelse. Men da processen med at skære spejle er en ganske arbejdskrævende proces, er det bedre at overlade dette arbejde til specialister.

  Spejlloft er monteret på to måder: ved limning og fastgørelse til skruer.
  Før klæbning af spejle skal loftets overflade være forberedt, nemlig at niveauere bunden. Det bedste materiale til udjævning af loftet, i dette tilfælde tjener som gipsvæg, monteret på en ophængt struktur. Til limning af fliser skal der anvendes epoxy- eller silikongummiklæbemidler. Til dette formål anbringes lim på loftet med en indhakket trowel, et lag på ca. 5 mm. Resultatet er en bølget klæbende overflade, der gør det muligt for flisen at binde meget stærkere til loftet.

  Montering af spejlplader på skruerne udføres også på en ophængt konstruktion med gipsplader. For at gøre dette bores huller i flisen, en i hvert hjørne. Pladerne er fastgjort på gipsoverfladen med skruer, nødvendigvis med gummipakninger (ellers kan overfladen af ​​materialet være uigenkaldeligt beskadiget). For større pålidelighed kan du desuden anvende et lag lim på hver spejlflise. Og i sidste fase er skruerne gemt under kromhætterne.

  Montering af spejlplader lavet af polystyren.
  Lim skal påføres på bagsiden af ​​flisen, du kan anvende den sædvanlige PVA lim. Men nogle gange er fliserne til salg med et allerede påført klæbelag, det er nok bare at fjerne beskyttelsesfilmen og trykke materialet fast på overfladen. Denne flise kan monteres sikkert på gipset.
  Som et resultat får du det perfekte loft med en fascinerende, spejlglans og refleksion, der skaber en unik atmosfære i rummet.

  Alt om installation og reparation
  lofter med egne hænder

  Når du beslutter dig for at lave et lysere og mere visuelt mere smalt og mørkt rum, skal du være opmærksom på sådanne efterbehandling materialer som spejlede loftfliser. Dens unikke og alsidighed ligger i, at den kan tilpasses i næsten ethvert interiør.

  Spejlfladen øger ikke kun rummets rumfang, men skjuler også nogle af de mangler, der er gjort under reparationsarbejdet.

  Positive kvaliteter

  Spejlfliser til loftet kan bruges i ethvert rum - i stuen og i gangen, i badeværelset og i køkkenet.

  Af de positive kvaliteter af spejlfinish kan følgende noteres:

  1. Rummets rum er visuelt forøget på grund af 100% reflektiviteten af ​​produktets overflade;
  2. Denne finish kan påføres sikkert i køkkenet og badeværelset takket være dets holdbarhed foran fugt, kemiske rengøringsmidler og mekanisk belastning;
  3. På grund af det smukke udseende, kan muligheden for at bruge tonede produkter med en anden oprindelig form, du kan skabe et unikt udseende på rummet;
  4. Et bredt udvalg af produkter og deres sort giver dig mulighed for at vælge fragmenter til alle designbeslutninger i interiøret.

  Sådan færdiggørelse af beboelsesloftet giver mulighed for at løse følgende opgaver:

  1. Udfør udtryksfulde, lyse, mindeværdige udsmykning af rummet;
  2. Visuelt gøre rummet mere rummeligt;
  3. Betydeligt hæver loftet;
  4. Et værelse med en lignende finish er visuelt lettere;
  5. Denne finish giver dig mulighed for at få en stærk og holdbar belægning.

  Det er vigtigt! Indtil for nylig blev loftet spejlede fliser fundet ved afslutning af badeværelser, men nu bruges det uendeligt i alle værelser. Særligt almindelige produkter med farcet. Under fremstillingsprocessen afskæres de for at opnå et raffineret, tyndt materiale til elegante indvendige løsninger.

  arter

  I et lavt rum giver spejlflisen på loftet dig mulighed for visuelt at justere dens højde. En af de positive kvaliteter af spejlfliser er, at du kan vælge den nødvendige mulighed afhængigt af design ideer.

  Der er flere typer fliser:

  1. Den polystyren-reflekterende flise er de polystyrenprodukter, der er dækket af malestrukturen med metalindeslutninger. Dette materiale er det billigste og nemmeste at installere. Ulempen er, at en sådan overflade giver en forvrænget refleksion og ser derfor ikke meget præsentabel ud;
  1. Reflekterende glas er et produkt i form af et traditionelt spejl af forskellige former. Kan have afskævning på kanterne. Den eneste ulempe ved en sådan flise er den besværlige proces ved at fastgøre den i loftet, som skal være helt glat. Så du kan få en kontinuerlig reflekterende overflade, ikke fragmenteret i små dele;
  1. Som den bedste løsning, som indeholder et smukt udseende af produkter og lethed af deres vedhæftning, anbefales det at overveje selvklæbende reflekterende fliser. Dette er et to-lags materiale med frontspegelsiden og ryggen, som er i kontakt med basen. Sådanne produkter kan have en tykkelse på op til 0,5 cm, og for deres fiksering kræves en perfekt flad overflade. Vejledningen til montering af en sådan flise er enkel - tag kun beskyttelseslaget fra bagsiden og fastgør produktet til loftet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at afslutte loftet med dine egne hænder. På grund af den stærke adhæsion af klæbelaget til loftet holdes elementerne tilstrækkeligt lange. Ulempen ved dette materiale er dets pris, som kan overstige prisen på produkter i form af et spejlglas;
  1. Den afskårne kant af elementerne med farcet skelner den fra andre produkter med sin specielle forfining og charme, som giver en reflekterende overflade. Dette materiale har fået en særlig fordeling i design af stuer, kontorer, soveværelser, og det kan også ofte findes inden for indretning af restauranter og kontorer.

  Applikationsfunktioner

  Dette vindende indvendige element, som giver dig mulighed for effektivt at dekorere og omdanne et værelse, kan være kontraproduktivt, hvis det bruges ukorrekt.

  For at forhindre dette skal du vide om nogle af nuancerne for at bruge spejlfliser i det indre:

  1. For en visuel forøgelse i rummet anvendes et spejl på loftet på et værelse indrettet i lyse farver. Effekten kan forbedres ved at forme en af ​​væggene, så vinduet reflekteres i belægningen;
  2. Når du bruger produkter med en ramme, vil rummet "indsnævres" mere end rammerammen;
  1. Du bør ikke bruge for mange små dekorative genstande i et sådant interiør, da alle vil blive reflekteret fra loftet, og værelset vil se overbelastet med små detaljer.
  2. Reflekterende produkter skal ikke nødvendigvis placeres på alle overflader af loftet - du kan bruge det på det sted, hvor lysekronen er monteret over spisebordet eller at fokusere opmærksomheden på et bestemt område i rummet.

  I stuen

  I det indre af stuen kan dette materiale ikke kun findes på loftet, men også på væggene og endda på gulvet. Hvis loftet er udformet som en gipssuspension på flere niveauer, kan en af ​​tierne afspejles for visuelt at øge højden af ​​rummet.

  Det er vigtigt! Hvis loftet er helt blankt, kan du få effekten af ​​et omvendt rum. I et sådant rum vil være ubehageligt i lang tid.

  For at gøre det hyggelige indvendige spejl i stuen, skal du omhyggeligt overveje dens belysning. Først og fremmest bør hvilestedet organiseres på en sådan måde, at det reflekterede lys ikke rammer personen, da det vil virke trættende.

  I soveværelset

  Soveværelset er et hvilested, så brug ikke for mange reflekterende overflader, især over soveområdet. Hvis det er besluttet at anvende dette materiale i det indre af soveværelset, så ville et egnet sted være en boudoir eller garderobe område.

  I køkkenet

  Når du vælger denne type loftindretning til køkkenet, skal du huske, at dette er et særligt rum med særlige driftsforhold. Spejloverfladen over arbejdsområdet vil efterhånden blive snavset, så det skal vaskes ofte.

  Køkkenet har normalt ikke et stort område, så denne finish er en glimrende løsning, især i kombination med de blanke fronter i køkkenenheden og de forkromede overflader af husholdningsapparater.

  I gangen

  Entréhallen er det ideelle rum til en lignende loftsmål. Normalt er dette værelse lille, blottet for naturligt lys, og med en korrekt fordeling af belysningskilder kan du få et visuelt rummeligt og elegant rum, der bliver kendetegnende for et hus eller lejlighed.

  På badeværelset

  Traditionelt anvendes reflekterende overflader til at dekorere badeværelser. Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed kan dette materiale på loftet organisk kombineres med keramiske fliser på gulv og vægge. Det er vigtigt at kun holde proportionen - væggene skal være lysere, desto mindre er rummet.

  Videoen i denne artikel vil fortælle dig om, hvilken slags spejlede fliser er, og hvordan man bruger dem.

  Polystyren Spejl Ceiling Tile

  Spejl loftet fliser - krævet efterbehandling materiale, der bruges i design af lokaler til forskellige formål. Spejllofter kan ses i boliger, boliger, kontorer, indkøbscentre mv. Hemmeligheden bag denne popularitet ligger i materialets fremragende udseende, uhøjtidelighed i plejen og dets evne til visuelt at udvide rummet.

  Typer af spejlpladefliser

  Hele spektret af spejlpladefliser kan opdeles i to kategorier:

  1. Glasvarer.

  2. Polystyrenprodukter.

  Den første mulighed ser meget mere solid ud, og får et spejle glans på grund af amalgamstøvning. Sådanne plader har en stor nok vægt, især sammenlignet med lette produkter fra polystyren. Men deres fordele er:

  - lang levetid

  - modstand mod temperatur ekstremer

  - let pleje.

  Taler om polystyrenfliser, er det nødvendigt at bemærke, at det ikke kan brydes, i modsætning til spejlet "bror". Og selvfølgelig for ikke at nævne den nemme installation i forbindelse med lav vægt. Polystyrenprodukter ser ikke så imponerende ud som glasplader, de vil bare ikke give en klar refleksion. En anden ulempe er lav modstandsdygtighed mod høje temperaturer, under hvilken indflydelsen af ​​materialet begynder at deformere.

  Montering af spejlede loftfliser

  Først og fremmest er det nødvendigt at beregne den krævede mængde materiale og derefter forberede pladerne og justere størrelsen. Hvis det er helt muligt at klare sig selv med at trimme polystyrenskumplader selv, er det bedre at overdrage behandlingen af ​​spejlprodukter til fagfolk. Installation af forskellige typer spejlfliser udføres på forskellige måder:

  1. Installation af glasprodukter udføres med skruer, og basen skal være helt glat. Det er bedst at installere på en forbehandling af gipsplader. Ved fastgørelse af pladerne er det vigtigt at bruge gummipakninger, ellers vil det være skadeligt at skrøbeligt materiale beskadiges. På sluttrinnet er hylderne på skruerne gemt under de forkromede hætter.

  2. Installation af polystyrenplader er meget lettere og enklere. Montering udføres på klæbemiddelsammensætningen, som påføres på bagsiden af ​​produktet. Materialet fra udvidet polystyren kan fastgøres på en ikke-ideelt glat base såvel som på en pudset overflade.

  Med en kompetent tilgang til pladens installation skal resultatet være et smukt spejlet loft, der forkæler folk, der ser på det med et lysstykke og skaber et særligt humør i rummet.

  Spejlflise i indretningen: usædvanlig og funktionel

  Ved design af et værelse er der ofte et problem med smalt og mørkt rum. En universel løsning er en spejlflise, som ikke kun øger rummets rum, skjuler små fejl i reparation, men fungerer også som en smuk udsmykning af lofter, vægge i stuer, gange og badeværelser.

  fordele

  Spejlflisen har massen af ​​fordele i sammenligning med andre efterbehandling materialer:

  • næsten 100% refleksivitet af flisen, som følge af hvilken en visuel forøgelse i rummets rum opnås
  • høj modstandsdygtighed over for mekanisk chok, fugt og kemikalier tillader brugen af ​​fliser, selv i badeværelset;
  • det smukke udseende af fliserne med forskellige farver og former hjælper med at skabe ikke kun et spejlfliser, men også et helt stykke designkunst;
  • På grund af de mange forskellige typer spejlfliser er det muligt at bruge det både på væggene og på loftet på rummet.

  Spejlfliser i loftet

  Spejlfliser i det indre af lave rum vil synligt øge lofterne. Afhængigt af designidéen kan deres udsmykning udføres af flere typer loftfliser.

  1. Polystyren Spejlfliser

  Den består af almindelige polystyrenfliser, der er dækket af maling med metalpartikler. Pladsen af ​​en sådan flise er i sin billighed og enkleste installation i loftet, og minus er en forvrænget refleksion og ikke et "luksuriøst" udseende.

 • Spejlglas

  Denne type flise ligner et almindeligt spejl af en bestemt form, nogle gange med en kant på kanterne. Den eneste ulempe er det vanskelige og omhyggelige arbejde at fastgøre det på loftet, hvis overflade skal være helt fladt, så refleksionen er en hel, snarere end opdelt i mange dele.

  Og denne artikel fortæller om fordele og ulemper ved korkgulvet.

  Spejlfliser på væggen

  Uden tvivl tjener flisen fra spejlet på væggen som et meget fordelagtigt element i indretningen og løser flere problemer på en gang ved at dekorere væggene og forøge pladsen. Men glem ikke nogle af reglerne, hvis du ikke overholder hvem du kan få en helt modsat virkning.

  1. For at forøge rummet i rummet ved hjælp af spejlfliser er det først og fremmest nødvendigt at skabe et interiør i lyse farver og placere flisen selv på en sådan måde, at den afspejler vinduesåbningen.
  2. Indramning af hver spejlflise ind i rammen knuser væggen, hvilket gør den mindre. Jo større rammens tykkelse er, desto mere "krymper rummet."
  3. Det anbefales at afslutte væggen, der ikke vil forstyrre ejerne på en forstyrrende måde og skabe effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​et stort antal mennesker. For eksempel er det godt at placere en sådan spejlvæg på siden af ​​indgangen til rummet eller bag sofaen.

  Selvklæbende fliser

  Den bedste mulighed for en kombination af skønhed og nem installation er selvklæbende spejlfliser. Det repræsenterer pladerne bestående af to lag: udvendigt spejl og internt, som er limet direkte til overfladen.

  Tykkelsen af ​​sådanne fliser når op til 0,5 cm. De skal limes til en helt flad overflade. Selve arbejdet består i at fjerne beskyttelseslaget fra indersiden af ​​flisen og påføre fliserne på den ønskede overflade.

  Facet flise

  Flise med fatset adskiller sig fra den sædvanlige specielt skrå kant, som giver en speciel elegance og charme til spejlfladen. Sådanne fliser er især populære for design af lejligheder, restauranter og forskellige kontorbygninger.

  badeværelse

  På grund af dens fugtbestandige egenskaber og evnen til at skubbe værelser, er spejlfliser særligt uundværlige på badeværelset. Men når du er færdig med badeværelset, er det værd at overveje, at jo mindre dets rum, jo ​​lysere dets interiør skal være. Desuden anbefales det ikke at bruge direkte lys i et spejlvendt badeværelse, fordi det under påvirkning af højtemperaturfliser kan ødelægges.

  Og denne artikel snakker om glasmosaik. Sådan limes det.

  Omkostningerne ved en spejlflise, som ethvert andet materiale, vil variere efter fabrikant, størrelse, form, forarbejdning og farve. For eksempel vil gennemsnitsprisen for en firkant af spejlglas med fatseti og 30x30 cm i størrelse være ca. 165-250 rubler, 40x40 - 300-350 rubler, 1x1 cm - 40-55 rubler. Men den samme flise med fedt 30h30, men repræsenterer en fjerdedel af en cirkel, vil koste omkring 400 rubler.

  DIY DIY

  Til installation af enhver form for flise, først og fremmest er en perfekt glat overflade nødvendig, den eneste undtagelse er en flise monteret på et hæftet loft.

  1. Hovedvæggen af ​​væg eller loft er grundigt primet, pudset og behandlet med et antiseptisk middel.
  2. Fra vinklen modsat indgangen til rummet begynder arbejdet med at klæbe spejlfliserne. Desuden, hvis væggene ikke er helt vinkelret på hinanden, er installationen bedst udført fra midten af ​​rummet eller væggen. For loftet er centret normalt en lysekrone. Det er nødvendigt at klæbe fliserne med en speciel silikonebaseret klæbemiddel, der spredes med en flækket trowel på flisen.
  3. Samlingerne mellem fliserne gnides med et gennemsigtigt silikoneforseglingsmiddel.

  Spejlfliser i interiøret. foto

  Spejlfliser i udformningen af ​​lokalerne ser meget fordelagtige ud og giver altid et unikt udseende. Uanset om det er en stue, en hall, en hall, et køkken, et badeværelse, en festlokale eller et kontor, en væg eller et loft med små fragmenter af en spejlklud, er indretningen og stilen af ​​interiøret næsten altid garanteret.

  Spejl loft gør det selv

  Indholdet af artiklen

  • 1. Fordele
  • 2. Metoder til deres installation
  • 3. Preliminært arbejde
  • 4. Installationsproces
  • 5. Foto
  • 6. Video

  Udseendet af loftet er en slags telefonkort af ejerne af huset. I øjeblikket er der mange muligheder for sit design, men det mest usædvanlige og spektakulære designbevægelse, der giver mulighed for at omdanne ethvert værelse og give udseendet af rummets udtryksfulde personlighed, er installationen af ​​et spejlloft. Det er ingen hemmelighed, at i dag et stort antal byggefirmaer tilbyder deres tjenester til at dekorere loftrummet, men det er helt muligt at installere et spejlloft med egne hænder. At klare denne opgave er helt i stand til en person, der har en vis erfaring med at udføre reparationsarbejde.

  fordele

  • Tilstedeværelsen af ​​spejle i loftet forvandler automatisk rummets design og giver det et attraktivt og hyggeligt udseende.
  • Evnen til at kombinere spejl- og aluminiumbelægninger bidrager til skabelsen af ​​originale og praktiske designløsninger.
  • Spejlloft øger rummet, så dets brug er meget vigtigt i små værelser.
  • Et stort udvalg af farver af spejlpaneler kan tilfredsstille selv de mest sofistikerede vinkler af skønhed.
  • En høj grad af fugtbestandighed giver dig mulighed for at installere spejlede lofter i værelser med høj luftfugtighed.
  • Takket være gode reflekterende kapaciteter er rummets rum med spejlede lofter jævnt oplyst. Hvis kunstigt placeres lyskilder i et spejlet loft, kan du oprette en belyset belysningseffekt, der giver rummet et romantisk og mystisk udseende, vil med fordel fremhæve nogle indvendige detaljer og skjule andre i det svage lys.
  • Installationen af ​​et spejlet loft er hurtigt nok, mens der næsten ikke er nogen konstruktion af affald og støv.
  • Omsorg for en spejlvendt loftoverflade er begrænset til lejlighedsvis tør eller våd rengøring, som udføres ved hjælp af en lap og glasrens.

  Veje til deres installation

  • Stræk spejl lofter. Polyvinylchloridark er i stand til at skabe en spejllignende effekt af et loft tæt på det naturlige. Den eneste forskel mellem et spejlstrækloft og et ægte spejl ligger i refleksionskvaliteten, der mangler klarhed og har lidt slørede skitser i spejlet polyvinylchlorid lærredet. Det anbefales ikke at installere stræklofter alene, da At udføre disse værker kræver teoretisk viden, praktisk erfaring, professionelt udstyr og evnen til at arbejde på det.
  • Spejl polystyren plader. I produktionsprocessen indpakkes dette færdigmateriale i tætte ruller, som altid skal udjævnes før installation.

  Ret materialet på tre måder:

  1. Spred rullen i rummet og vente til den er ensartet. I dette tilfælde kræves der ingen yderligere handlinger, men denne metode kræver en tilstrækkelig stor mængde tid.
  2. Slap af rullen, drej den i modsat retning, lad den ligge i 24 timer. Efter en dag kan rullen vikles igen - materialet skal være fuldstændigt justeret.
  3. Spred rullen indendørs og læg en passende vægt på overfladen, som i flere tilfælde ofte skal helt rette materialet. Denne metode anbefales at anvende i tilfælde af ekstrem mangel på fritid.

  Det er let at montere spejl polystyren, fordi der er en selvklæbende overflade på bagsiden af ​​materialet, hvilket sikrer god vedhæftning af materialet til loftet. Preliminært forberedelse af loftet er en forudsætning siden På et perfekt fladt plan ser polystyrenplader sig mest imponerende ud. Overfladen af ​​gulvpladen udsættes for behandling med en spatel, som gør det muligt at fjerne eventuelle uregelmæssigheder som følge af behandling af loftet med en primerblanding.

  Hvis en emalje maling tidligere blev påført i loftet, som i tide af en eller anden grund begyndte at skrælle, skal den være helt rengjort med en spatel eller skraber, og kun derefter fortsætte med montering af en spejl polystyrenflise. Ark er limet til gipsplader plader så let som på pudsede loft.

  Processen med klæbende polystyrenplader er som følger:

  • Beskyttelsesfilmen fjernes fra materialets klæbende lag.
  • Pladen sættes på loftet med en selvklæbende overflade og presses mod den med kraft.
  • For at fjerne luftbobler rulles overfladen med en speciel gummi rulle.

  Nogle gange mangler den selvklæbende overflade på materialet. Derefter fastgøres polystyrenplader til loftet ved hjælp af specielle klæbemiddelblandinger baseret på PVA.

  Husk at huske, at brugen af ​​et spejl polystyrenloft eliminerer installationen af ​​kraftige kunstige lyskilder, der kan være meget varme og deformere færdigmaterialet. I rum med høj luftfugtighed kan du kun bruge specialdesignede polystyrenplader, som ikke er bange for kontakt med vand.

  Classic glas spejl lofter. Fordelene ved at bruge disse spejle:

  1. Den maksimale udvidelse af rummets indre rum.
  2. Høj procentdel af lysreflektion.
  3. Modstand mod høj luftfugtighed.
  4. Muligheden for ensartet belysning af rummet i tilfælde af installation af indbyggede lyskilder.
  5. Hurtig installation og mangel på bygningsaffald og støv.
  6. Høj æstetik.

  Preliminært arbejde

  Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme formen (firkant eller rektangel), størrelse og farve på spejlpladerne. Derefter beregnes det nødvendige antal fliser, og det skæres.

  Det anbefales ikke at skære glas spejlfliser selv, for kvaliteten af ​​dette arbejde er det nødvendigt at have professionelt udstyr og erfaring med det. Man bør ikke glemme, at i flisen er det nødvendigt at lave huller til lyskilder på forhånd.

  I det næste trin er loftet omhyggeligt justeret. Ideelt set er det bedst at bruge fugttætte gipsplader eller fugtighedsbestandige krydsfiner. Kun på et perfekt fladt loftoverfladeglas spejlloft vil kunne demonstrere deres fordele i sin helhed.

  Installationsproces

  Spejlglasplader kan fastgøres til loftet med lim eller skruer.

  I det første tilfælde skal klæbemiddelet behandles inden i flisen. Derefter skal den presses til loftet og vente til flisen er klæbet fast til loftoverfladen.

  I det andet tilfælde skal du i hvert af de fire hjørner af flisen bore et hul, hvis diameter afhænger af skruens størrelse. Spidserne på skruerne skal være forsynet med gummipuder, der beskytter overfladen af ​​glaspladerne mod chipping og ridser. Når det forberedende arbejde er afsluttet, kan du begynde at montere pladen på loftet. For at give overfladen en ekstra charme, anbefales det at skrue hovederne efter installationen af ​​skruehovedet.

  At arbejde med glas spejlplader kræver ekstrem forsigtighed, fordi glaset er meget let beskadiget ved udsættelse for selv mindre ydre belastninger.

  video

  Denne video er dedikeret til det hængende spejlloft.