Hvordan man laver lydisolering af loftet i lejligheden

Irriterende støj fra naboerne på gulvet ovenfor er en almindelig klage fra lejere i boligblokke. For at løse dette problem kan du bruge lydisolerende loft. Hvordan og hvordan du beskytter din lejlighed mod støj fra naboer ovenfor, læs vores artikel.

Lydisolerende materialer til loft

For lydisolering af loftet er det bedre at vælge lette materialer, der ikke overbelaster rammen og afrives under egen vægt.

 • MaksForteSoundPro - Roll lydisolering ny generation. Oprettet under hensyntagen til teoretiske udviklinger inden for akustikområdet. Med en tykkelse på 12 mm giver den en effektiv beskyttelse mod stød og luftbåren støj. Maksimum klasse "A" i lydabsorption. Ideel til små lejligheder, hvor hvert centimeter tæller. Uden lim i sammensætning og kemi. Materialet er fuldstændig ubrændbart.

Velegnet til lydisolering af loftet, vægge og gulv. Det kan bruges i ramme og rammeløse ordninger. Ruller er ikke bange for fugt, må ikke tiltrække insekter og gnavere.

 • Maksforte EcoPlate - Basalt vulkanske stenplader har fremragende akustiske egenskaber. Lugtfri. Der er ingen urenheder af slagge og blast affald i materialet. Det bruges til lydisolering på de mest komplekse genstande: biografer, optagestuer, restauranter. Høj lydabsorptionskoefficient αW på alle frekvenser (inklusive lav). Helt ubrændbart materiale.

 • Maksforte Eco Acoustics - Polyesterplader (akustisk syntetisk vintervindue). For maksimal lydabsorption anvender produktionen aerodynamisk fiberlægning. Materiale fra homogene råmaterialer udsender ikke skadelige stoffer uden lim i struktur. Ved installation er de ikke bruser, ikke støvede og ikke stikkende. Arbejde med materialet kræver ikke overalls, handsker og åndedrætsværn. Velegnet til allergikere og astmatikere. Ikke bange for fugt.
 • Vibrostop Pro - Anti-vibrationsbeslag for at eliminere støjen. Giver mulighed for at reducere vibrationerne, der passerer til en profil, og for at give yderligere lydisolering af loft og vægge i niveauet 21 dB.
 • Sealant Maxforte - Anvendes til at forsegle led, søm og huller. Passerer ikke lyd og vibrationer. Højt vandtætningsegenskaber. Indeholder skimmel- og meldug-hæmmere. Høj vedhæftning til alle typer overflader.
 • Lydabsorberende plader af syntetiske fibre.

Fra forbrugsvarer skal du:

 • Anti-vibrations loftshængere.
 • Anti-vibration pakning.
 • Metal profil.
 • Dowel skruer.
 • Skruer skruer.
 • Clay.
 • Gipsblanding.
 • Vibrationstætningsmiddel.

Afhængigt af den valgte installationsmetode kan listen over forbrugsvarer variere.

Måder lydisolering loft

Der er flere måder at installere lydisolering på loftet. Grundlæggende afhænger valget af reparation af lejligheden og finansielle muligheder. For eksempel, hvis du lige er begyndt at revurdere et værelse, er det ikke svært at producere lydisolering til loftet ved hjælp af metoden til at lave et skelet og installere gipsark på det. Hvis behovet for lydisolering er opstået efter reparationen, kan du anvende metoden til limning af plader eller membraner i loftet for at undgå det "beskidte" trin i installationen.

Montering af lydisolering på rammen

Lydisolering af loftet på en ramme måde at producere i begyndelsen af ​​reparationen. For hurtig og høj kvalitet skal arbejdet kræve hjælp fra en partner. Montering af isolering er som følger:

 1. Fjern fra loftet den gamle belægning (kalk, emulsion, dekorative fliser osv.).
 2. Dæk alle revner mellem væggene og gulvpladerne med cementmørtel.
 3. Bearbejd loftslimskompositionen.
 4. Påfør en lydisolerende membran over hele overfladen af ​​loftet.
 5. Lav en markering på loftet under rammestyrene. Placer styrene i en afstand på 30-40 centimeter fra hinanden.
 6. Med fokus på markeringen skal du installere suspensioner for hjælpelinjer. Fastgør bøjlerne til loftet ved hjælp af en skruelåse, der tidligere har bearbejdet skruen og forbindelsen med en lim, der isolerer vibrationer.
 7. Ved hjælp af skruer skal guiderne monteres på bøjlerne. Under installationen skal du kontrollere, at guidernes horisonter er korrekte ved hjælp af et niveau.
 8. Monter på skinner, fastgørelsesanordninger til isolering. Til fremstilling af fastgørelsesanordninger kan du bruge metalbånd til suspensioner.
 9. Anbring lydisoleringsmateriale mellem rammestyrene.
 10. Installer lydisolerede gipsplader eller andre trimpaneler på rammen.
 11. Tæt sømene mellem arkene og påfør en topcoat.

Under installationen af ​​lydisolering må du ikke glemme at fjerne alle ledninger rettidigt for at belyse de nødvendige punkter og lave huller til lamper eller en lysekrone.

Lydisolering loft uden ramme

Lydisolering af loftet uden at gøre rammen, det er bedst at producere ved hjælp af IPPS paneler. Denne type lydisolering er et sandwichpanel bestående af et lydabsorberende lag, vægtede gipsplader og vibrationssikre fastgørelsesanordninger.
Installationen af ​​et lydisoleringspanelsystem består af følgende:

 1. Forbered loftets overflade: Fjern den gamle belægning, dække alle revner, niveauer ujævnhederne på overfladen.
 2. Langs loftets omkreds skal du holde fast på isoleringsvæggen, hvis bredde overstiger paneltykkelsen med 1-2 centimeter.
 3. Start installationen fra hjørnet af rummet og ved hjælp af en partner, fastgør panelet til loftet.
 4. Gennem hullerne i panelet, lav en markering for skruer fastgørelsesanordninger.
 5. Læg panelet og bor huller i loftet for skruer.
 6. Monter panelet i loftet ved hjælp af specielle vibrationssikre fastgørelsesdele, der følger med panelerne.
 7. Monter så panelerne på hele overfladen af ​​loftet.
 8. Efter installation af alle panelerne skal du installere stræk eller loftet.

Udover at bruge ZIPPS-paneler, til lydisolering uden ramme, bruger de også plader lavet af mineralske og syntetiske fibre, som installeres i loftet ved hjælp af lim eller plastikpuder, paraplyer.

Lydtæt kassetteplade

Hvis du allerede har installeret et kassettehæftet loft, så overvej dig selv heldig, fordi det er lettere end nogensinde at gøre lydisolering på en allerede færdig ramme:

 1. Træk kassettepladerne ud af cellerne eller skinnerne.
 2. Lim det lydisolerende materiale til loftet mellem skinnerne.
 3. Udskift paneler.

Rammen på det suspenderede kassette loft må ikke udformes til den ekstra vægt af lydisolering. Prøv derfor at rette isoleringsmaterialet direkte på loftet uden at bruge rammen som en understøtning.

Lydisolering på naboen

Hvis du absolut ikke ønsker at lave lydisolering loftet i din lejlighed, kan du overtale naboerne, der lever over dig, til at acceptere at gennemføre lydisoleringsarbejder derhjemme. Når du modtager samtykke, skal du lave lydisolering er ikke loftet, og naboens gulv. Detaljerede instruktioner om, hvordan man laver lydisoleringsgulve.

Hvordan man laver lydisolering af gulvet i lejligheden. Moderne materialer til lydisolering.

Hvilke materialer kan lave lydisolerende vægge i lejligheden, for ikke at høre naboerne. Moderne, billige og ikke-standardiserede metoder til støjisolering. Fastgørelsesteknik af isoleringsmaterialer med og uden ramme.

Sådan selvstændigt lydisolerede lejlighed. Teknologien til lydisolering af vægge, gulv og loft med moderne materialer og ikke-standardiserede metoder.

Hvordan man laver et lydisolerende loft gør det selv

Efter arbejdsdagen vil du slappe af i en stille lejlighed. Men fra naboerne på toppen lærte de små ikke kun at gå, men også aktivt køre. Trampling, banking, faldende er ikke kendt hvad, men dømmer efter lyden af ​​en stor. Du er ikke alene i din ulykke, men løsningen på problemet er at finde ud af, hvordan du laver lydisolering til loftet med dine egne hænder.

Måder lydisolering loft gør det selv

Situationen beskrevet i begyndelsen af ​​artiklen kan løses på to måder:

1. Lydisolering gulvet i lejligheden ovenfor. Du kan forsøge at overtale din nabo, selv lad ham læse vores artikel om lydisolering af gulvet, men det er nok alle.

2. Lydisolering af loftet på din lejlighed. Samtidig løses to opgaver på én gang:
a. lydisolering fra støj ovenover;
b. lydabsorption lyde i vores rum.

Lidt teori om lydisoleringsloft

For at give højkvalitets lydisolering er det ikke nok at kende kun byggesiden. Det er nødvendigt at forstå funktionerne i lydoverførsel, især dens afhængighed af typen af ​​strukturer:

1. Lydoverførsel i murhuse. Lyden transmitteres dårligt fra de relativt lette strukturer af gulvet til de massive tunge vægge. Dette gælder især for murstener af gammel konstruktion med trægulve. Lydisolering af loftet kan reducere problemet med støj betydeligt.

2. Lydoverførsel i panelhuse. Den mest problematiske mulighed. Massiviteten af ​​væggene og interfloor overlappings er omtrent det samme, og gulvstrukturerne overfører lydvibrationer ikke kun direkte til rumluften, men til vægkonstruktionerne og gennem dem til gulvet. Lyden indirekte duplikeres mange gange, så loftets lydisolering er mindre effektiv.

3. Lydoverførsel i monolitiske rammehuse. Massive monolitiske lofter overfører lyd til lette skillevægge og ydre vægge. Hvis du køber en lejlighed, når du bygger et hus, skal du sørge for, at der er et hul på 10-20 mm mellem toppen af ​​de indre skillevægge og loftet, fyldt med lydabsorberende materiale.

Typer af lydisoleringsdesign

Lad os tage et kig på, hvordan du laver et lydisoleret loft med dine egne hænder for hver type loft mere detaljeret.

1. Et falsk loft - du kan sige, standardindstillingen for lydisolering. Rammen er fastgjort til loftet. Rammerne er fyldt med lydisoleret materiale (f.eks. Mineraluldplader, der har gode lydisoleringskvaliteter), som er dækket af gipsplader eller andre pladematerialer, der er fastgjort til rammen (fig. 1; 2). Du kan finde ud af mere om gipspladelofter her.

ulemper:
• Rammen og dens metalbeslag tjener som "broer" til lydoverførsel;
• Signifikant tykkelse af strukturen reducerer højden af ​​lofterne betydeligt.

2. Akustiske stræklofter. Hovedelementerne i loftet er et specielt perforeret stof med gode lydisoleringsegenskaber. Sådanne lofter er let og hurtigt monteret, har et godt design.

ulemper:
• Kompleks til selvinstallation, fordi de kræver særligt udstyr
• få en høj pris.

3. False lofter - for eksempel den berømte "Armstrong". De har en ramme monteret på justerbare trådstrenge. Lydisolering leveres af specielle paneler, der fylder rammen og tjener som finishbelægning på samme tid. Panelerne har høje akustiske egenskaber. Loftet blev oprindeligt designet til at reducere og absorbere støj. Hvordan man laver et falsk loft, kan du finde på linket.

ulemper:
• som med påfyldningslofter, der reducerer lofternes højde i rummet
• Til privat brug har de et overdrevent "kontor" design.

Lydisolerende konstruktioner af loftet uden rammer

Det blev bemærket ovenfor at lofter med gode lydisolerende egenskaber stærkt "spiser op" højden af ​​værelser. Dette berører spørgsmålet om, hvordan du gør lydisolering af loftet med dine egne hænder, mens du ikke reducerer rummets højde eller reducerer den lidt. For at gøre dette kan du bruge akustiske loftsplader med en tykkelse på 12-25 mm, lavet af naturlige materialer. Særlig perforering giver panelerne gode akustiske egenskaber. Med en tykkelse på 12 mm er lydabsorptionen af ​​sådanne paneler ca. 25 dB.

Til sammenligning: niveauet af lydtryk i normal tale på en afstand af en meter er omkring 40 dB, og allerede 75 dB græde, lyden af ​​en motorcykelmotor.

Panelerne er fastgjort direkte til loftet med lim og (eller) ankre uden ramme. Du kan bruge "flydende negle" eller en anden lignende type lim (figur 3).

Ulemperne ved denne type lydisolering:
• Der kræves en tilstrækkelig højdeflade eller en efterfølgende udjævningsflade.
• Akustikpaneler er ret dyre.

"Budget" -versionen af ​​en sådan belægning, som har mærkbart værre lydbeskyttende egenskaber, men i modsætning til den billige og enkle version - skumfliser. For lydisolering kan samme gulv og vægge findes på linkene. Godt arbejde! Spørgsmål kan stilles her eller i kommentarerne nedenfor.

Stil spørgsmål i kommentarerne nedenfor eller via mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet. Succes til dig og god til din familie!

Typer af tynd lydisolering til loftet

En af de ulemper ved at bo i lejligheder i højhuse er den overdrevne forekomst af fremmed støj. Og selv når reparationer ikke gøres i de omkringliggende lejligheder, og musikken ikke krøller, alligevel trænger unødige lyde ind i boligen. Dette problem løses ved at installere lydisolering, men her opstår et andet spørgsmål. Installationen vil fjerne det anvendelige rum, hvilket ikke er så meget, så en af ​​mulighederne er tyndt loftisolering. Dette beskytter lejligheden mod unødige lyde og sparer brugbart rum.

Typer af støj

Alle fremmede lyde, der trænger ind i lejligheden, kan opdeles i to typer:

 • strukturelle - det kaldes også konstruktivt. Opstår fra indvirkning på væggene, for eksempel under reparationer eller omlejringer i lejligheden. Den transmitteres gennem bygningens strukturelle elementer, dvs. gennem lofter og vægge
 • Akustisk - overføres også gennem vægge og lofter, men opstår fra eksterne kilder og transmitteres først gennem luften. Dette kan være en høj samtale, musik osv.

Det mest ubehagelige udseende er strukturelt. Og for at beskytte imod det er meget sværere end fra akustisk. Faktum er, at almindelige lyde, der transmitteres gennem luften, er delvist dæmpet, når de når forhindringer.

Og konstruktive der transmitteres derimod meget hurtigere siden i hjemmet er alle luftfartsselskaber sammenkoblet. Og meget afhænger af typen af ​​hus. Der er tre hovedtyper af højhuse:

 1. Mursten - den mest succesfulde med hensyn til lydisolering. På grund af tykke vægge og forskellige materialer er problemet med lydisolering ikke for akut.
 2. Panel - har et særdeles mislykket design. Tynde betonvægge leverer perfekt lyde. Derfor er højkvalitets lydisolering den eneste måde at sikre stilhed i lejligheden på.
 3. Ramme - vægge og lofter er tykkere end i panelhuse. Men lydene spredes stadig godt.

Således, hvis lejligheden er placeret i et panelhus, bliver du nødt til at prøve hårdt for at sikre fred og ro.

Lydisoleringsprincip

Jo tættere materialet er, desto bedre lyder det igennem. Derfor kan beton eller mursten ikke beskytte mod lydens indtrængning. Støjisolerende materiale skal have en porøs struktur og være blød - det gør det muligt at undertrykke støj. Jo mere heterogene strukturen af ​​materialet er, desto bedre undertrykkes akustikken.

Deres effektivitet måles ved absorptionskoefficienten. Den har en rækkevidde fra 0 til en. Jo højere det er, desto bedre fungerer materialet.

Således forhindrer de sædvanlige byggematerialer ikke indtrængen af ​​støj. Til dette skal absorptionskoefficienten overstige 0,5 enheder.

Generelt er eksisterende materialer opdelt i to typer:

Ideelt set bør højkvalitets lydisolering kombinere begge typer. Dette giver beskyttelse mod strukturel og akustisk støj.

Derudover er der stadig en division af stivhed:

 • hård - har den laveste absorptionskoefficient. Op til 50-60%, men deres plus er i kompaktitet, kan sådanne paneler være 1-2 cm tykke;
 • semi-rigid-medium version, har god absorption og en lille tykkelse;
 • blød - normalt har disse materialer den højeste effektivitet - de er i stand til at absorbere op til 90% af lyde. Men deres minus i tykkelse. For eksempel er en af ​​de mest populære repræsentanter mineraluld. Dens mindste tykkelse er 5 cm, og det optimale er 10 cm.

Således skal du altid vælge mellem at spare plads og lydisoleringseffektivitet.

Klassiske materialer

Nu har byggemarkedet et stort udvalg af lydisolerede materialer. Men der er de mest populære. Blandt dem er:

 • Polyfoam - oftest anvendt til isolering, men samtidig absorberer materialet uønsket støjbrønd. Den største fordel ved billighed og nem installation. Den største ulempe er den store tykkelse af det materiale, der er nødvendigt for at opnå resultatet, såvel som behovet for en finishbelægning;
 • mineraluld er en effektiv ikke-brandfarlig lydisolator, men dens installation kræver en rammekonstruktion og efterfølgende belægning;
 • Styrofoam - holdbart materiale, beskytter godt mod støj, men har en høj toksicitet;
 • Selvklæbende støjisolerende bånd - udover god varme- og lydisolering har en anden fordel - de er miljøvenlige.

Den største ulempe ved klassiske materialer i deres tykkelse. For eksempel kan den samme mineraluld tage ca. 10 cm i højden af ​​rummet. Derfor, når værelserne har lave lofter, er det bedre at se efter andre muligheder for at beskytte mod yderlige lyde.

Tynde materialer til lydisolering af loftet

Tynde lydisolerende materialer giver dig mulighed for at beskytte mod indbrud af forskellige lyde og samtidig spare værdifuldt plads. Selvfølgelig vil de ikke være i stand til at isolere et rum fra støj med 100%, men stadig er de ret effektive.

 • lydisoleret foring - det er faktisk en tynd polystyrenfilm. Tilvejebringer justering af bundfladen af ​​loftet, isoleringen og lydisoleringen. Tykkelsen af ​​materialet er ca. 5 mm, og det gør det muligt at opnå en mindste lydabsorptionskoefficient på ca. 20-30% af støj.
 • Cork er et efterbehandling materiale, men med sine tekniske egenskaber er det en fremragende isolator og lydisolator. Derfor kan tynde korkpaneler ikke blot dekorere rummet, men også beskytte det mod støj.
 • støjblok - et andet navn til dette materiale, lastet vinyl. Det har en høj lydabsorptions ydeevne, og samtidig trives den med en lille tykkelse - den er kun 2,5 mm;
 • lydisolerende membraner - har høj elasticitet og en lille tykkelse på 4 mm. Samtidig er det let monteret og afspejler effektivt lydbølger. Installationsprocessen i sig selv er ekstremt enkel, en kasse er monteret på bundloftet, og så er der monteret en isolator på den. Den eneste betingelse er, at lærredet skal være solidt og jævnt. dvs. alle ledd skal limes tape. Og selve membranen er god at trække;
 • Den sammensatte Green Glu er en mastik, der påføres på efterbehandling. Bruges normalt sammen med loftsystemer, såsom gipsvægge;
 • Penoplex er også et relativt nyt materiale. Faktisk kan det kaldes en forbedret version af skummet. Sammenlignet med ham har han større styrke og bedre tekniske egenskaber. På den anden side er omkostningerne også højere. For effektiv isolering og lydisolering er det nødvendigt at bruge plader med en tykkelse på 3-4 cm;
 • softboard - plader på basis af et naturligt træ. Et stort plus i materialets økologiske renhed og mekaniske styrke. Kan monteres uden ramme, og tykkelsen af ​​pladerne er fra 1 cm;
 • "Shumanet" - mineralplader baseret på basalt. De skelnes af et godt prisforhold, og har næsten 100% absorption af lyde.

Disse er moderne materialer, der giver dig mulighed for at beskytte rummet mod overdreven støj. Når du vælger, skal du tage hensyn til de tekniske egenskaber såvel som den specifikke situation, da de alle fungerer forskelligt.

Støjkilder

Før du arbejder på lydisolering af loftet, er det nødvendigt at forstå, hvor støj kan komme ind i rummet fra. Som allerede nævnt er det af to typer - strukturelle og akustiske. Fra akustisk, brønd hjælper lydisolering loftoverflade. Men for at beskytte mod strukturelle, bliver det nødvendigt at tage sig af væggene.

Derudover kan kilder være:

 • steder for passage af varme rør;
 • sockets;
 • eventuelle tekniske huller.

Man må huske på, at en bygning krymper over tid. Og dette fører til udbrud af revner i strukturelementerne, hvilket giver overskydende decibel fri passage til rummet.

Teknologien til at lægge støjisolering

Uanset det valgte materiale vil den grundlæggende teknologi til installation af støjabsorberende materialer være omtrent det samme. Det består af følgende faser:

 • Forberedelse af basisoverfladen - Loftet skal rengøres godt af den gamle finish og kontrolleres for revner og beskadigelser. Der lægges særlig vægt på hjørnerne, leddene i loftet og væggene og sømene mellem pladerne. Hvis der findes huller, er de nødvendigvis forseglet;
 • så bliver overfladen behandlet med en primer;
 • efter det er materialet til lydisolering monteret;
 • sidste loft bliver gjort.

Generelt er der to punkter, der skal være opmærksomme på, når man arbejder:

 • loftets overflade burde være uhugget
 • Lydisoleringen skal installeres i henhold til producentens anvisninger.

Overholdelse af sådanne regler sikrer, at målet nås. Derudover er det værd at kombinere forskellige materialer, når det er muligt. Dette opnår den maksimale effekt.

Installation under rammesystemet

Ofte lægges mineraluld eller skum under de hængende systemer. Installeringsteknologien består af følgende faser:

 • forberedelse af basisoverfladen;
 • installation af rammen af ​​profilsystemet. I dette tilfælde skal alle elementer i rammen, som er i kontakt med væggene eller loftet, limes med et specielt bånd. Hvis dette ikke er gjort, vises der såkaldte broer mellem bundfladen og finishen. Og dette vil betydeligt reducere effektiviteten af ​​lydisolering. Fordi lydene overføres meget godt langs disse broer;
 • så er isolatoren lagt. Afhængigt af det valgte materiale kan det enten limes eller fastgøres med dowels. Under alle omstændigheder er det vigtigt at sikre, at den passer tæt til loftet og ikke sitter overalt. Der lægges særlig vægt på leddene - der må ikke være huller.

Desuden lukker designet efterbehandling.

Montering uden ramme

Hvis du planlægger at bruge tætte materialer, for eksempel isolering af penoplex - så er det nemt at montere uden ramme. Som med ethvert andet materiale er forsigtig forberedelse af basisfladen nødvendig. Så er materialet selv monteret:

 • Penoplex plader limes til overfladen;
 • Om nødvendigt foretages yderligere forankring;
 • alle ledd er forseglet med skum eller andet fugemasse
 • Når tætningsmidlet hærder, bliver alt overskud afskåret, og sømene limes med et specialtape.

Næste er finishen.

Således tilbyder byggemarkedet i dag et bredt udvalg af materialer til støjisolering. Udover det klassiske skum og mineraluld er der moderne løsninger, der kan løse problemet med effektiv absorption af fremmede lyde og samtidig spare værdifuld plads. Og installationen af ​​sådanne belægninger er ret simpel og kan udføres personligt.

Lydisolering loft uden ramme

Gipspladens loft: hvordan man gør det selv.

Loftet af gipsvæg kan laves med egne hænder eller leje en brigade: prisen på installationen, efterbehandling og maling vil være overkommelig.

Således at resultatet ikke bringer skuffelse, er det værd at overholde nogle af reglerne for konstruktion af loftkonstruktionen.
Loftoverfladen kan males i væggenes farve og reducerer farveintensiteten med halvdelen. Det er simpelthen forklaret - i toppen ser farverne altid mørkere ud end de virkelig er.
Hvis du beslutter dig for visuelt at udvide rummet, skal du male loftoverfladen i en skygge af kolde farver.

Loftet af deres gipsfiber (gvl), enheden, installation af egne hænder.

Under reparationen i lejligheden beslutter mange ejere at trimme loftet med gipsfiber, hvilket ikke er underligt, fordi en sådan udsmykning er.

Sammen med brugen af ​​plader GVL til færdiggørelse af vægge og lofter, anvendes dette materiale ofte ved installation af et tørt gulvbelægning. På toppen af ​​det kan du lægge en overfladebelægning - holdbar gipsfiber vil give en helt flad og pålidelig overflade. For at udføre sådan arbejde er det ikke nødvendigt at ansætte fagfolk, ark kan lægges uafhængigt og meget hurtigt.

Montering af rammen under gipsvæggen: video instruktion - hvordan man korrekt monterer egne hænder, installerer lydisolering, pris, foto.

Montering af rammen under gipsvæggen: video instruktion - hvordan man korrekt monterer egne hænder, installerer lydisolering, pris, foto Gipspladssystemer har længe været en integreret del.

Når man taler om installationen af ​​loftkonstruktioner, skal det bemærkes, at der er både almindelige "flade" eller enkeltstrengede lofter og flertallede strukturer, som ofte er udførelsen af ​​dristige designideer og derfor unikke i deres essens.

Lydisolering af gipspladervægge: materialer til isolering.

Umiddelbart efter opførelsen af ​​de fremtidige vægters rammer udføres lydisoleringen af ​​gipspladspartitionerne. Selvfølgelig gør det.

Under rackrammerne under skillevæggen må du ikke glemme anti-vibrationsbåndet, som også spiller en rolle for at forbedre støjisoleringen.

Sådan fastgøres til loftgipset uden profiler og med dem (video).

I dag er der mange forskellige materialer til enhed og loft dekoration, men især skiller sig ud blandt dem.

Arbejds rækkefølge ved påføring af lim:

Fremragende lydisolering af loftet i lejligheden under gipsvæggen.

Efter at have kommet hjem efter en hård dags arbejde, vil du slappe af så meget... Men det virker ikke altid, hvis du bor i en højhus, du ved.

Støj ekko absorberes næsten helt af det hængende loft. Derfor er lejligheden forsynet med lydisolering. Først er rammen monteret på loftet. Så er det fyldt med lydisolerende materiale. I slutningen er loftet færdigt med gipsplader for mere pålidelig beskyttelse mod udefrakommende støj.

Dampbarriere under gips i et træhus uden isolering.

I spørgsmålet om reparationsarbejde skal alle nyanser overvejes i detaljer. Dampbarriere under gipsvæg - en af ​​de vigtige processer på.

Det er vigtigt at forstå materialet. For at dampbarriere membranfilmen skal kunne udføre sine funktioner fuldt ud, er det nødvendigt at bestemme hvilken side der skal fastgøres til rammen. Membranfilmen er ensidig, derfor tillader det kun luft at passere i en retning. Derfor skal du være professionel til at bestemme retningen for vedhæftning. Hvis der høres en konsultation fra en gipsplade mester, kan sagen betragtes som vellykket.

Hvilket loft er bedre i badeværelset: materialer til lofter.

Det har længe været væk de dage, hvor i næsten hvert badeværelse du kunne se et simpelt pudset loft, hvidkalket med lime.

Den nemmeste måde at lave et glat og glat loft med gipsvæg på. Dette er et naturligt og miljøvenligt materiale, som også har en relativt lav pris og er nem at installere. For værelser med høj luftfugtighed er det bedre at bruge kun speciel gipsvæg med grøn eller blå belægning, som har vandafvisende egenskaber.

Enheden af ​​gipsplade skillevægge, teknologien til installation af gipsplader vægge med egne hænder: instruktioner, foto og video tutorials, pris.

I artiklen vil vi studere enheden gipsplader partitioner og trin.

 • Brandsikkert materiale. Gips, som udgør en stor del af dens volumen, brænder ikke og har dårlig varmeledningsevne.
 • Lydisolering vil være god selv uden et bogmærke i vægisoleringen.
 • Hulrummet inde i væggene rummer elektriske ledninger og vandfordeling. Selvfølgelig bør rammen først installeres i beregningen af ​​lægning af kommunikation.
 • Lav vægt betyder minimering af belastningen på gulvet.

Hvordan laver man i 1 dag lydisoleringen af ​​loftet i lejligheden under loftet med egne hænder

Hvis du bor i en lejlighedsbygning eller en fleretagers bygning, kan støj fra dine naboer ikke undgås. For et behageligt ophold i en lejlighed skal du løse hovedopgaven - for at slippe af med nabostøj ovenfra, fordi enhver bevægelse eller støj skaber det største problem, hvilken lydisolering der skal vælges til loftet i lejligheden, og hvilken lydisolering der er bedre.

For et behageligt ophold i en lejlighed skal du løse hovedopgaven - for at slippe af med naboens støj ovenfra, fordi enhver bevægelse eller støj skaber det største problem

Kvaliteten af ​​lydisolering efterlader meget at ønske i enhver form for hus: mursten, blok, panel og endog monolitisk. Alle huse er forenet af et problem - dårlig interfloor lydisolering af gulve. Om lydisolering af vægge er der en separat stor artikel.

Støj fra enhver kilde kommer ind i overlapningen, hvilket igen forårsager oscillering og re-udstråling af støj til den nederste lejlighed. Der er ingen at komme væk fra den mekaniske effekt på interfloor partitionen.

Hvad er forskellen mellem materialer til lydisolering af loftet?

For at arrangere loftet under lydisoleringen egnede materialer med lydabsorptionseffektivitet. Arrangementet af loftet produceret ved forskellige metoder, for hver metode, producenter af lydisoleringsmaterialer har fået deres egen version.

Men uanset hvor godt det støjabsorberende materiale er, skal det have følgende egenskaber:

 • Lydisolering - lydbølgen absorberes ikke, men reflekteres. Lydbølgen rocker ikke overlapningen, fordi materialet har en anstændig masse og internt tab.
 • Lydabsorberende - lydbølgen absorberes ved hjælp af specielle kanaler-porer. Materialet har en fibrøs sammensætning, i porerne er der friktion, som har en funktion, der hæmmer lydbølgen.

For at arrangere loftet under lydisoleringen egnede materialer med lydabsorptionseffektivitet.

Når du vælger et materiale, skal du være opmærksom på indikatorerne:

 • Materialets tykkelse.
 • Lydisoleringskoefficient.
 • Brændbarhed.
 • Certifikat for fravær af stoffer, der er skadelige for kroppen.
til indhold ↑

Hvordan vælger du det rigtige materiale?

De mest populære i dag er følgende materialer:

 • mineraluld. Materiale fra råmaterialer med ikke-brændbare egenskaber. Krympes ikke, det kan købes i plader med en tykkelse på 5 cm.
 • Mineralplader er et praktisk materiale til brug, og lydisoleringsmetoden med bomuld betragtes som den mest effektive. Men kun loftet i dette tilfælde vil være lavere med 15-20 cm. Så den øgede tykkelse af loftkonstruktionen er ikke altid en god mulighed, især hvis højden af ​​lofterne ikke behager.

En anden minus uld er en fare for menneskers sundhed. Du skal bruge højkvalitetsisolering, så materialet ikke har en negativ indvirkning på personen.

 • polyurethanskum. Lydabsorberende materiale har et tæt greb, så det kan beskytte mod stød og luftbåren støj. Materialet absorberer ikke kun støj fra naboer, men lyder også fra din lejlighed. Ulempen ved polyurethanskum er dens toksicitet i tilfælde af brand. Derfor anses dette arrangement af støjisolering for at være farligt.
 • selvklæbende tætningsbånd. Dette materiale er lavet af miljøvenlige råmaterialer og bevarer jævnligt selv varmen i huset.

Du skal bruge højkvalitetsisolering, så materialet ikke har en negativ indvirkning på personen.

En god mulighed er brugen af ​​varme, lydisoleringspaneler lavet af økologiske fibre af nåletræ.

Der er alternative materialer til lydisolering af loftet. Til loftplader anvendes f.eks. Kork, skumplader. Selv med fremkomsten af ​​mere avancerede materialer ændres ikke trafikken i trafikpropper.

Men korklydisolering er kun egnet, hvis dine naboer har en betonplade eller laminatgulv ovenpå, og korken sparer kun fra støjen. Barnets skrig, høj musik, gøende hunde - vil være til rådighed for dine ører med en kork lydisolering.

3 af de mest succesfulde metode til lydisolering af lofter i lejligheden

Selv med god kvalitet og effektivitet af lydabsorberende materiale er den teknologiske proces med at montere strukturen af ​​afgørende betydning, når man forstår de akustiske fysiske processer. Til akustik er der ingen lydisolerende materialer - der er lydisolerende strukturer.

Med det forkerte design og fra materialet bliver det ikke forvirret, så du skal vælge en effektiv metode til lydisolering af lofter og korrekt henvende dig til teknologien til at installere en støjreducerende ramme.

I dag kan lydisoleringslofter udføres på forskellige måder: Brug af lydisoleringsplader ved hjælp af isolerende komposition eller ophængt konstruktion. Hver metode har sine fordele og ulemper, og er anvendelig i en bestemt sag. For at opnå en støjreduktionseffekt skal følgende betingelser være opfyldt:

 • Anvend teknologi klog installation.
 • Vælg de mest effektive lydisoleringsmaterialer.
 • Vælg den rigtige måde at montere lydisoleringsdesign på til loftet.

Med det forkerte design og fra materialet bliver det ikke forvirret, så du skal vælge en effektiv metode til lydisolering af lofter og korrekt henvende dig til teknologien til at installere en støjreducerende ramme.

Den mest populære metode til lydisolering af loftet er plader med gipsplader med lydisoleret materiale. Basalt uld, kork, polyurethanskumblok eller kokosfibre anvendes til gipsvæg. Loftkonstruktionen kan laves i tre versioner:

 • Suspenderet loft med en ramme af støjisoleringsplader.
 • Gipsplankloft med metalramme.
 • Stretchloft med en film eller stofbelægning, der strækkes på specialbeslag.

Enhver af disse muligheder er installeret i henhold til ordningen: Installation af en vibrationsisoleret struktur eller en uafhængig ramme, derefter ethvert lydabsorberende materiale, som er beklædt med gipsplader eller gemmer under et akustisk strækloft.

NYHED! Et eksempel på lydisolering strækloft gør det selv

Ved lydisolering af et strækloft er hovedopgaven at fylde det tomme mellemrum mellem gulvpladen og strækloftet med et specielt lydabsorberende materiale, som:

 1. Giver maksimal absorption af støj, der trænger ind i rummet fra naboerne
 2. Damper det nedhængte loft, så det ikke resonerer
 3. Det vil skabe et gunstigt akustisk miljø i rummet, dæmpe den støj, der er kommet ind i lokalet.

Støjdæmpende loftbelastning indebærer høje krav til materialets miljøsikkerhed, da installationen af ​​lærredshullerne forbliver, hvorved skadelige stoffer kan trænge ind i stuen.

Det bedste lydabsorberende materiale er MaxForte EcoAcoustic - hvide hypoallergeniske plader lavet af polyesterfiber eller SoundPRO (tyndt 12mm materiale af en ny generation). Begge materialer er miljøvenlige og indeholder ikke skadelige phenol-formaldehydharpikser.

Eco Acoustics og SoundPRO varierer i tykkelse, 50 mm og 12 mm, så hvis der ikke er nogen begrænsning på tykkelsen af ​​lydisolering, bruges Eco Acoustics, hvis du skal gøre det "tyndere", så bruges SoundPRO.

Begge materialer er monteret på samme måde:

 1. Baguette af et strækloft er installeret (dette er hvad lærredet skal fastgøres til)
 2. Til den forberedte overflade af loftet (plader) er faste eller Max Forte Eco Acoustics plader eller Max Forte SoundPRO ruller. Fastgørelse udføres ved hjælp af almindelige dowel-svampe.
 3. Efter at loftets overflade er helt dækket af støjabsorberende materiale, udføres selve strækloftet.

Fordelen ved denne metode er at spare højde, fordi Eco Acoustics eller SoundPRO fylder det tomme mellemrum mellem gulvpladen og strækloftet og dermed ikke tager højden af ​​rummet.

Omkostningerne til lydisoleret materiale til et værelse med et areal på 18-19 m 2:

Mulighed 1

Mulighed 2

Steg-for-trin vejledning: Lydisolering gipsplader lofter

Denne metode er populær blandt folk, der planlægger forbedring af lydisolering med egne hænder. Plader af gipsvægte stablet simpelthen, byggeri færdigheder, mens du ikke kan have. En sådan metode kræver ikke anvendelse af et bestemt materiale, forskellige lydisoleringsmaterialer vil være egnede: mineraluld, polyurethanskumblokke, kork, kokosfibre osv.

Rammeisolering af loftet med egne hænder udføres som følger:

Loftbelastningsisolering er et helt system - "lagdelt kage", hvor hvert "lag" udfører sin opgave.

 1. Rammen er samlet fra en almindelig loftsmetalprofil (for eksempel KNAUF 60x27),
  dette er fremtiden "skelet" af støjisolering: noget, som alle andre lag vil blive vedhæftet.
 2. Rammen er fastgjort til loftet ved hjælp af VibroStop PRO vibropodvodovs. Deres opgave er at bryde den stive forbindelse mellem gulvpladen og metalrammen og langs omkredsen er profilguiderne fastgjort til væggen gennem 2 lag spjældtape (gennem hvilken gipsvæggen senere kommer i kontakt med væggen). Som følge heraf vil vibrationerne (og lyden først og fremmest vibrationerne) ikke skifte til et nyt gipspladloft. For at sætte det i enklere ord er VibroStop PRO's opgave at fjerne de perkussionslyde, der opstår ved at trampe, falde objekter og slibe møblerne på naboens gulv ovenfra.
 3. Inde i den monterede ramme er der installeret særlige Maxforte ECOplita-60 akustiske plader, de har maksimal klasse "A" hvad angår lydabsorption, de fjerner luftbårne lyde: disse er råber, græder, højt TV eller musik.
 4. Ved siden af ​​metalpladerne er vedhæftede plader GVL (gipsfiberark). Alle ledd af lak skal fløves med et vibro-akustisk silikonehærdende tætningsmiddel.
 5. Det sidste efterbehandlingslag er GCR ark (gipsplader). De er knyttet til GVL, mens GVL og GKL leddene er lavet i en scramble.
til indhold ↑

Hvordan man laver loftstøjsisolering: alle moderne måder

Problemet med præfabrikerede huse er fremragende hørbarhed. Selv respektable og rolige naboer, der ikke arrangerer støjende fester og ikke borer væggene hver weekend, forårsager ulejlighed. Gennem interroom skillevægge og interfloor plader trænger til en række lyde: en høj samtale, lyden af ​​faldende objekter, og selv lyden af ​​trin og stole bliver flyttet. For at skabe et roligt og behageligt miljø i lejligheden vil der kræves lydisoleringsloft. Lad os finde ud af, hvordan du gør det selv og hvilke materialer du skal vælge til forskellige lejligheder.

Vi vælger beskyttelsesniveauet

Effekten af ​​lydisoleringskonstruktionen afhænger af flere faktorer, herunder:

 • Udvalgt isoleringsmateriale. Hver type har en anden støjabsorptionsevne.
 • Lagtykkelse Nogle ny generationens isolatorer giver et højt niveau af støjbeskyttelse selv i tynde tykkelser. Men for traditionelle materialer virker princippet: jo tykkere jo bedre.
 • Lagets antal og sammensætning. Øvelsen viser, at kombinationen af ​​forskellige materialer med forskellige egenskaber og oprettelsen af ​​en flerlags "kage" giver de bedste resultater.
 • Type finish.

For en lejlighed med højt til loftet, kan du vælge enhver type støjisoleringssystem, uanset tykkelse. Den mest effektive vil være en flerlags konstruktion, der kombinerer rullede lydreflekterende materialer, lydabsorberende plader og GCR eller GF. I dette tilfælde vil loftet være lavere med 7,5-12 cm.

For et værelse med lave vægge lydisolering under loftet. Det kan også være flerlags, men i dette tilfælde anvendes tyndere materialer. Som et resultat dråber loftet til maksimalt 6 cm, gennemsnittet er kun 3 cm.

Hvis loftets højde tillader det, har ingen problemer med at anvende en rammekonstruktion med stor tykkelse, forstærket med gipsplader, i kombination med et strækloft.

Typer af støj og funktioner i fordelingen i forskellige huse

For fuldt ud at forstå problemet, skal du vide, at 2 typer støj trænger ind i rummet gennem loftet:

 • luftbårne, forårsaget af luftfluktuationer (taler, sang, musik, græd, hundebarking osv.);
 • chok, der genereres af mekaniske effekter på loftet (stempling, bevægelse af møbler, strejker på gulvet).

Herefter finder du ud af, hvilke teknologier og materialer der skal hjælpe med at beskytte lejligheden mod begge typer støj.

Og endnu et vigtigt punkt. Før du påbegynder lydisoleringen af ​​loftet, skal du forstå, hvordan lyden formerer ovenfra i forskellige typer bygninger.

 • I panelhuset transmitteres lyden fra naboerne gennem selve loftet og gennem væggene, så ideelt kræves isolering ikke kun for gulvet, men også for skillevægge.
 • I murstenhuse slukker væggene lydene, så det er nok til at isolere kun loftet.
 • I monolitiske rammebygninger er skillevæggen tyndere end loftpladen, så lydene formerer sig primært gennem dem. I dette tilfælde beskytter væggene i første omgang mod støj.

Hvilken lydisolering: dit loft eller gulvet i naboerne ovenfor?

Ud fra effektivitetssynspunktet er det meget bedre at udstyre lydisoleringen af ​​gulvet i lejligheden placeret ovenfor. Hvis der er mulighed for at forhandle med naboerne, vil det være billigere at betale for lydisolering af gulvet i deres hjem. Beskyttelse mod støjen med denne fremgangsmåde vil være meget højere. Om metoderne til lydisolering af gulvet er beskrevet detaljeret i denne artikel.

Lydisoleringssystemer: ramme og rammeløs

Hvis det blev besluttet at beskytte gulvpladen fra bunden, fra sin lejlighed, fra støj, forbliver det at vælge den type system, der kan ramme og rammeløst.

Ramme

Rammen versionen, når den er korrekt designet, giver mere pålidelig beskyttelse end den rammeløse. Designet består af et tilstrækkeligt stort antal elementer, og det indebærer derfor betydelige lønomkostninger. Men på trods af en vis kompleksitet af installationen er den baseret på teknologien til at arrangere et gipspladens falske loft, som er kendt for hver mester.

Elementer af rammesystem:

 • metal guider danner kassen;
 • ramme bøjler;
 • forseglingstape, der forhindrer transmission af lyd gennem profilerne
 • lydisolerede materialer - lydabsorberende plader, skjolde, lydisolerende paneler eller membran i forskellige kombinationer;
 • vibroakustisk fugemasse
 • gipsvæg, standard eller tykkere lydisolering eller gipsfiber i 1 eller 2 lag.

Tykkelsen af ​​strukturen varierer mellem 75 og 120 mm. Indekset for ekstra lydisolering er 11-21 dB (uden at tage højde for lydens isoleringskapacitet i selve loftet).

Modifikationen af ​​rammesystemet anvendes også i arrangementet af strækloftet, men i dette tilfælde anvendes i stedet for profilerne træplader omkring 2,5 cm tykke.

Denne rammeteknologi giver dig mulighed for at beskytte rummet mod alle typer støj, både luftbårne og stød.

rammeløse

Det rammeløse system bruges hyppigere under spændingsdugen. Men der er en separat version af det, hvor den samme gipsvæg spiller rollen som finishlag.

Situationen med strækloftet er som følger: lydbølgen, der kommer fra loftoverlappene, afspejles fra den strakte film, når igen pladen og hopper ud igen. Der er en "tromme" effekt. Lydisolering i en lignende situation eliminerer denne effekt og beskytter mod luftbåren støj, men effektiviteten er lav mod chok.

Elementer af det rammeløse system under strækloftet:

 • støjisoleringsmateriale - membran, plader eller paneler;
 • lim;
 • skålformede dowel-negle;
 • spændings lærred.

Indekset for yderligere støjreduktion overlapper, når du bruger dette design, er omkring 7-9 dB. Dens tykkelse er 14-40 mm.

Den anden version af det rammeløse system består af følgende elementer:

 • ZIPS sandwichpanel (lydisoleret panelsystem) med specielle vibrerende vedhæftede filer;
 • anti-vibration pakning;
 • fugemasse;
 • særlige fastgørelsesanordninger;
 • det færdige lag af gipspap boltet til sandwichpaneler.

Yderligere lydisolering af loftet, der leveres af konstruktionen ved hjælp af ZIPP, er 11-18 dB. Tykkelse - 55-133 mm.

Støjisoleringsmaterialer

Overvej funktionerne i fælles lydreflekterende og lydabsorberende materialer.

 • Plader af basalt (mineraluld), polyester eller glasfiber. De har en fremragende støjabsorptionskoefficient - op til 85%. Effektiv mod enhver form for støj. Monteret som regel ramme metode. Den eneste ulempe er en stor tykkelse. Berømte mærker - Rockwool Acoustics, "Schumanet", "Stopzvuk", "Aku-Light".
 • Lydisoleringsmembran. De har en høj densitet og en lille tykkelse - 2,5-14 mm. På grund af dets struktur absorberer de ikke støj, men reflekterer, de tillader at opnå højkvalitets lydbeskyttelse. Ulempen er den høje pris. De mest kendte repræsentanter er Tecsound (selvklæbende ultrafine tung membran lavet af aragonit mineral), Max Forte (bestående af aluminosilicatfibre, enkeltkomponentgummi lag), Fkustik-metal slik (polyethylenskum og blyplade 0,5 mm tykt).
 • Lydisoleringspaneler. På grund af massiviteten, multilagstrukturen, elastisk-viskositetskonsistensen og fyldstofens fyldte partikler reduceres både stød og lydenergi. For eksempel har SoundGuards "EcoZvukoIzol" en syv-lags papprofil fyldt med kvartssand.
 • Lynlåse. Sandwichpanelerne i dette system består af gipsfiber og mineraluld, der er udstyret med vibreringsanordninger til fastgørelse, monteres på specielle fastgørelsesdele uden ramme, og gipspladerne er beklædt ovenpå.
 • "Penoplex". Den primære funktion af dette materiale er varmeisolering, men det reducerer også lydniveauet med held. Solgt relativt billigt i forhold til mineraluld eller moderne rullematerialer. Monteres let, hovedsagelig rammeløs. Det skal dog huske på, at pladerne af udvidet polystyren godt dæmper støjen, men værre at klare lyden.
 • Cork. Naturkorkmateriale giver god støjisolering, men for at opnå en betydelig effekt er der behov for en tykkelse på nogle få cm. Ved anvendelse af en teknisk rullekork med en tykkelse på 10 mm er et lag ikke tilstrækkeligt.
 • Skum. Budgetversionen af ​​støjbeskyttelse, effektivitet i forhold til ovenstående materialer er lav. Men det vil være billigt og vil ikke forårsage problemer under installationen. Men det skal huske på, at skummet er brændbart og frigiver skadelige stoffer, når de opvarmes.

Ud over disse materialer til lofterne anvendes kokosnødder, filt, flydende lydisolering og andre.

Yderligere metoder til lydisolering

Som allerede nævnt afhænger graden af ​​beskyttelse af rummet fra fremmede lyde af det endelige loftbeklædning. Til disse formål skal du bruge:

 • forhøjet densitetshyposcarp, for eksempel Giprok Aku-Line, Knauf Diamant;
 • akustisk triplex - 2 vægtede gipsfiberark med høj fugtbestandighed (HLVD), forbundet med et specielt fugemasse. Samlet tykkelse -16,5 mm. Top syet med et finishlag GCR;
 • Knauf Piano lydabsorberende plader.

Installation af lydisolering ramme teknologi

Instruktioner til oprettelse af et ramme system støjisolering loft:

 • Basisfladen rengøres grundigt og primeres.
 • Alle åbninger og huller i loftpladen er fyldt med fugemasse. Dette vil forhindre indtrængning af luftbåren støj gennem dem.
 • En lydabsorberende matte eller Teksaund-type multifunktionsmembran limes til loftet.
 • I en afstand af 50 cm fra hinanden er monteret vibropodvesdy.
 • Profiler til rammen er tapet med tætningsbånd.
 • Ifølge standardteknologi er rammen monteret, som sænkes i forhold til loftoverfladen med 5-15 cm, afhængigt af den krævede tykkelse af lydisoleringslaget.
 • Lydtæt materiale lægges i ramcellerne.

Derefter kan du vælge en af ​​flere muligheder for de sidste lag (arrangeret i stigende rækkefølge af lydbeskyttelse):

 1. To lag med gipsvæg eller gipsfiber.
 2. Lydisoleringspanel + lag HL eller GVL.
 3. GCR-lag + tung lydabsorberende membran + et andet GCR-lag.

Lag af "kagen" kan variere, især da nye forbedrede materialer konstant fremkommer. Du kan finde effektive løsninger til selvrealisering på hjemmesider for virksomheder, der beskæftiger sig med lydisolering på professionelt niveau.

Rammeløs installation af støjisolering

Den normale sekvens af handlinger ved arrangering af et rammeløst system:

 • Loftrensning, priming.
 • Lim den valgte lydisolator. Det kan rulles sorter, paneler eller plader. Strikning starter fra hjørnet, materialet presses tæt.

Vær opmærksom! Lim påføres ikke over hele overfladen af ​​panelet, men kun omkring omkredsen og midten. Selv de mindste huller mellem elementerne kan ikke afvises.

 • Yderligere fastgørelse af panelerne med de skålformede dowel-nails (de kaldes "paraplyer" eller "svampe"), som er placeret i hjørnerne og i midten.
 • Installation af strækloft.

Vigtige punkter

Hvis du skal lave støjisolering af loftet, skal du huske at:

 • De bedste resultater er givet ved kombinationen af ​​flere materialer med forskellige egenskaber - lydabsorberende og lydreflekterende;
 • Selvmontering er kun mulig med omhyggelig overholdelse af teknologien. Det er nok at glemme at lim spjældet tape eller at lægge materialet løst, og den ønskede effekt vil ikke blive opnået.

Og endelig anbefalingen: Da lydisoleringen af ​​loftet er en dyr begivenhed, bør du konsultere en specialist inden du vælger materiale og installation. Still dine spørgsmål i kommentarerne og få et detaljeret svar. De finesser af selvforbedrende lydisolerende lejligheder - i videoen nedenfor.